urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

7

<> ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ <> 2023

RONNA VEZANE / ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

Αγαπητοί δάσκαλοι,

θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της Ανάληψης. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το φυσικό σας όχημα κωδικοποιήθηκε για την επιστροφή στα ανώτερα δονητικά, πιο σπάνια βασίλεια του Φωτός από την έναρξη των εμπειριών της γήινης ενσάρκωσής σας.

Επίσης, καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, μεγαλώνει σε σοφία και αποκτά μεγαλύτερη επίγνωση της επιστήμης και των περιπλοκών της Ανάληψης, υπήρξαν πολλές προσαρμογές στη διαδικασία τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια. Ορισμένες από τις αρχικές διαδικασίες Ανάληψης έχουν απορριφθεί και έχουν προστεθεί άλλες, πιο προηγμένες απαιτήσεις.

Στο παρελθόν, η Ανάληψη ήταν εφικτή μόνο για λίγους εκλεκτούς. Μόνο εκείνοι που ήρθαν στη Γη για να γίνουν παραδείγματα, να δείξουν τον δρόμο και ήταν πνευματικά προηγμένοι, επιτρέπονταν να εισέλθουν στα εσωτερικά άδυτα των σχολών των μυστηρίων. Το μυστικό δόγμα δινόταν μόνο σε εκείνους που θεωρούνταν οι ισχυρότεροι και πιο αφοσιωμένοι μαθητές. Τα μαθήματα, οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις ήταν επίπονα και πολλά χάθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ή δεν πέτυχαν τον στόχο τους για πολλές ζωές. Αυτό έχει αλλάξει τώρα, γιατί ο χρόνος τελειώνει για την Ανάληψη της Γης και της ανθρωπότητας στα επόμενα υψηλότερα επίπεδα συνειδητοποίησης. Πολλές Θεϊκές απονομές και πολλή βοήθεια προσφέρονται σ’ εκείνους που αγωνίζονται να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις δοκιμασίες της Ανάληψης.

Η συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας προσπαθεί να αναγνωρίσει και να ξεπεράσει την ακραία δυαδικότητα που διαποτίζει τη Γη. Κάθε άτομο, σε κάποιο επίπεδο, δίνει μια μάχη για να αποκτήσει Αυτοεπίγνωση – η οποία πρέπει να περιλαμβάνει και ν’ αγκαλιάζει και την φωτεινή και την σκοτεινή πλευρά του Εαυτού – ενώ προσπαθεί να επιστρέψει σε ένα αποδεκτό εύρος δυαδικότητας και πολικότητας. Ο καθένας σας πρέπει να αναγνωρίσει και να διεκδικήσει τη σκοτεινή πλευρά του –τους δαίμονές του μέσα του– έτσι ώστε και αυτοί να μπορέσουν να αγκαλιάσουν το Φως της μεταμόρφωσης. Τα ανθρώπινα βάσανα είναι το αποτέλεσμα της άκαμπτης σκέψης, της αίσθησης ανωτερότητας και της κριτικής για τους άλλους, που οδηγεί σε διαχωρισμό και όχι σε ενότητα και ανοχή για τις αντίθετες απόψεις.

2

Μπορείτε να αποδεχτείτε την προϋπόθεση ότι οι αρνητικές σας σκεπτομορφές αναζητούν επίσης απελευθέρωση; Ανεβαίνουν στην επιφάνεια της συνείδησής σας, αναζητώντας φώτιση και αλήθεια, ακριβώς όπως κι εσείς. Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για ό,τι δημιουργείτε, κάθε στιγμή. Οι αρνητικές σκέψεις και πράξεις έχουν σαν αποτέλεσμα παραμορφωμένες δημιουργίες, δυσαρέσκεια και χάος.

Έχουμε εξηγήσει ότι σε κάθε Ψυχή, πριν ενσαρκωθεί σε ένα φυσικό όχημα, δίνεται μια εκχώρηση Αδαμάντινων Σωματιδίων Ζωής για προσωπική χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της. Εάν η εκχώρηση ενός ατόμου χρησιμοποιείται με πρόθεση γεμάτη αγάπη για το ύψιστο καλό, τότε η ροή του πλήρους φάσματος του Φωτός του Δημιουργού θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του. Όταν, όμως, ένα άτομο είναι χωρίς αγάπη, αρνητικό και πικραμένο, η πρόσβαση στην Ιερή Καρδιά και στα Αδαμάντινα Σωματίδια του Θεϊκού Φωτός δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Στη συνέχεια, μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στο μισό φάσμα του Φωτός – ή στην ουσία της πρωταρχικής δύναμης της ζωής – που μπορεί να επαναπροσδιοριστεί και χρησιμοποιηθεί με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Να θυμάστε ότι τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού μπορούν να ενεργοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο με πρόθεση γεμάτη αγάπη για το ύψιστο καλό όλων.

Το κέντρο της καρδιάς ενός μικρού παιδιού είναι διάπλατα ανοιχτό και τα σωματίδια του Θεού ρέουν ελεύθερα. Ωστόσο, το πόσο καιρό το κέντρο της καρδιάς παραμένει ανοιχτό εξαρτάται από την αγάπη και τη φροντίδα που λαμβάνουν από τους γονείς τους και τους γύρω τους. Πολλές αγαπημένες Ψυχές έχουν τοποθετήσει μια αιθερική ασπίδα προστασίας πάνω από το κέντρο της καρδιάς τους, έτσι ώστε ο πόνος και τα βάσανα να μην τις επηρεάζουν τόσο δραστικά, κλείνοντας έτσι την πόρτα στο Ιερό Εσωτερικό τους Άδυτο όπου αποθηκεύονται τα σωματίδια της Δημιουργίας του Θεού τους. Μαζί με την εκχώρηση των Αδαμάντινων Σωματιδίων που τοποθετήθηκαν στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς κάθε ατόμου, μια μικρότερη εκχώρηση τοποθετήθηκε επίσης σε κάθε ένα από τα κύρια κέντρα των τσάκρας του φυσικού σώματος. Το μεγαλύτερο μέρος τοποθετήθηκε στο Τσάκρα της Βάσης το οποίο οι αρχαίοι ονόμαζαν Κουνταλίνι, το κουλουριασμένο φίδι της φωτιάς ή την Ιερή Φωτιά της Ανάληψης.

Υπάρχει μια επιταχυνόμενη πλανητική μύηση τώρα σε εξέλιξη, και επηρεάζει τα πάντα στο Γήινο πεδίο, ειδικά τις ευαίσθητες Υπάρξεις. Υπάρχει πολύς φόβος και τρόμος καθώς η συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας υφίσταται τις δραματικές αλλαγές που συμβαίνουν στο κλείσιμο μιας εποχής και στην αρχή μιας πιο προηγμένης εποχής. Ειδικά, όταν πολλά από αυτά που θεωρούνταν τεράστιας σημασίας στο γήινο πεδίο εξαφανίζονται σιγά σιγά. Ο λεγόμενος Αρμαγεδδών είναι μέρος της πραγματικότητας της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης. Ωστόσο, εάν η ενεργειακή υπογραφή σας είναι υψηλότερης και πιο ισορροπημένης συχνότητας, δεν θα σας επηρεάσουν προσωπικά πολλές από τις αποδιοργανωτικές ενέργειες της αλλαγής. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη αίσθηση προσμονής και ενθουσιασμού για όσους έχουν μάθει να μένουν εστιασμένοι στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς. Υπάρχουν πολλά πιθανά μέλλοντα μπροστά στον καθένα από εσάς και είναι σημαντικό να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο ΤΩΡΑ. Μπορεί να οδηγηθείτε να αλλάξετε πορεία αρκετές φορές καθώς προχωράτε αργά στη ρευστότητα των υψηλότερων διαστάσεων. Αν, όμως, επιτρέψετε στην Ιερή Καρδιά σας και στον Ανώτερο Εαυτό σας να Φωτίσουν τον δρόμο, δεν θα παρασυρθείτε ποτέ. Οι χρονογραμμές του μέλλοντος οδηγούν σε ανώτερο, πιο σταθερό έδαφος, μακριά από το ευρύ φάσμα της δυαδικότητας και της ψευδαίσθησης του χωρισμού.

ERTBN

Βρίσκεστε στη διαδικασία ενσωμάτωσης των πολλών θραυσμάτων του Εαυτού που έχετε δημιουργήσει ενώ βρίσκεστε σε φυσική ενσάρκωση. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συγχώνευση με τις πολλές Όψεις της οικογένειας της Ψυχής σας, τόσο στη Γη όσο και εντός των πολλών διαστάσεων σε όλο το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία, και τελικά, σε όλο το σύμπαν. Πρέπει να υπάρξει μια επανασύνδεση με τον Εαυτό και μια επιστροφή στο κέντρο της δύναμης σας που βρίσκεται μέσα στην Ιερή Καρδιά σας. Μόλις κάνετε τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας και ξεκινήσετε τη διαδικασία της επανένωσης με όλες τις Όψεις του Θεϊκού Εαυτού σας (yourWhiteFireGodSeedAtom), η παρόρμηση για επανένωση γίνεται μια μαγνητική δύναμη που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς. Η Υπερ-Ψυχή σας που αποτελείται από την Ουσία του Δημιουργού είναι ο συνειδητός σας οδηγός και σύντροφός ενώ βρίσκεστε στο φυσικό όχημα.

Για πολύ καιρό η Ψυχή ήταν μόνο ένας αμυδρός ψίθυρος για τους περισσότερους ανθρώπους, γιατί η προσωπικότητα του εγωισμού και επιθυμίας ήταν πολύ ισχυρή και κατείχε μια κυρίαρχη θέση μέσα της. Η διαδικασία μύησης ξεκινά όταν σιγά-σιγά ανοίγετε τον δρόμο για να αναλάβει η Ψυχή τη σωστή θέση της ως διευθυντής της ζωής σας. Αυτό τελικά επιτρέπει στον Ανώτερο Εαυτό να αναλάβει το ταξίδι σας πίσω στα βασίλεια του Φωτός. Σταδιακά, η στενή Ασημένια Χορδή που είναι η γραμμή της ζωής σας προς τον Δημιουργό αρχίζει να διευρύνεται μέχρι τελικά να φτάσει στο πλάτος του στέμματος του κεφαλιού σας. Τότε είναι που αξιολογείτε τη ροή της Θεϊκής ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσίας σας και τα σωματίδια της Αγάπης/Ζωής του Δημιουργού αρχίζουν να ρέουν μέσα και από εσάς μέσω του σήματος του Απείρου της ζωής. Αυτή η θαυμαστή, φωτεινή Ιερή Φωτιά σας δίνει πρόσβαση στους «θησαυρούς σας που είναι αποθηκευμένοι στον ουρανό», που είναι μια απεριόριστη πηγή Φωτός του Δημιουργού, εφόσον είναι άνευ όρων, αγνή, Αγάπη/Φως και χρησιμοποιείται για το ύψιστο καλό.

Η άσκηση BinarySequencing / InfinityBreathing, όπου η αναπνοή περνά μέσα από το MedullaOblongata (το τσάκρα της Ανάληψης στη βάση του κρανίου), σας συνδέει με την Ψυχή της Γης και με τα πολλαπλά βασίλεια του Φωτός όπου κατοικούν οι πολλές Πτυχές του Εαυτού έως ότου, τελικά, ενωθείτε με τη Θεϊκή σας ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία ή Θεϊκό Εαυτό. Το Ποτάμι της Ζωής έχει ένα πλήθος παραποτάμων σε όλο το σύμπαν. Πολλοί από εσάς, καθώς αξιολογείτε τον Ιερό Νου σας και μαθαίνετε να μένετε στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς, γίνεστε αγωγοί για τα Αδαμάντινα Σωματίδια της Συνείδησης του Δημιουργού. (Αυτή η άσκηση και οι εικόνες βρίσκονται στο εγχειρίδιο AA Μελέτη του Μιχαήλ: Αναφορές και Αποκαλύψεις <> Λεξιλόγιο και Εικόνες, μαζί με πολλές άλλες τεχνικές Ανάληψης, στη διεύθυνση: www.StarQuestMastery.com - 8x11 Spiral-Bound τυπωμένο αντίγραφο: $20 + S&H ή Λήψη ηλεκτρονικού βιβλίου: $15$.)

Πρώτα πρέπει να συντονίσετε την επίφυση και την υπόφυση με τον Ανώτερο Εαυτό σας, που ξεκινά τη διαδικασία διάλυσης των μεμβρανών του Φωτός που προστατεύουν τον Ιερό Νου. Ο Ιερός Νους σας κάνει τη σύνδεση με την Ιερή Καρδιά σας και μόλις τα ενεργοποιημένα Αδαμάντινα Σωματίδια της Συνείδησης του Θεού αρχίσουν να ρέουν από την Ιερή Καρδιά στον Ιερό Νου, η διαδικασία της φώτισης επιταχύνεται. Το Φως του Δημιουργού ρέει μέσα από το τσάκρα του στέμματος και εισέρχεται στην Επίφυση, προάγοντας την κυτταρική επίγνωση καθώς ενεργοποιεί τους αδένες της Υπόφυσης και του Υποθαλάμου και διέρχεται μέσω της δομής του εγκεφάλου στον Ιερό σας Νου. Στη συνέχεια ρέει προς τα κάτω στην Ιερή Καρδιά όπου τα σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού ενεργοποιούνται περαιτέρω μέσω της γεμάτης αγάπη πρόθεσης σας. Αυτά τα ενεργοποιημένα Θεϊκά Σωματίδια Φωτός είναι τώρα έτοιμα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε, αρκεί η πρόθεσή σας να είναι για το ύψιστο καλό όλων. Η φωνή του Ανώτερου Εαυτού σας γίνεται πιο καθαρή και οι ωθήσεις της Ιερής Καρδιάς σας, δηλαδή η διαίσθησή σας, γίνονται πιο δυνατές.

6

          Έχει τεθεί το ερώτημα: «Ποια είναι η διαφορά μεταξύ διαίσθησης και έμπνευσης;»

          ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ σημαίνει να κατανοείς μια έννοια ή μια συγκεκριμένη πληροφορία αμέσως, χωρίς συνειδητό συλλογισμό. Ο Ανώτερος Εαυτός σας μιλάει σε σας μέσω της διαίσθησής σας, και τελικά, καθαρίζει το μονοπάτι προς τον Θεϊκό Εαυτό σας και τη σοφία που είναι αποθηκευμένη στα κοσμικά αρχεία. Η διαίσθησή σας επίσης σας δίνει σήματα μέσω της αίσθησης ότι κάτι είναι σωστό ή της αλήθειας σας, ή ενός αισθήματος τρόμου ή δυσφορίας όταν κάτι δεν πάει καλά ή δεν ευθυγραμμίζεται με τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός.

          ΕΜΠΝΕΥΣΗ σημαίνει τη διαδικασία ή την ποιότητα της έμπνευσης, όπως όταν εμφανίζεται στο μυαλό σας μια ξαφνική επίκαιρη ή ασυνήθιστη ιδέα, μερικές φορές για κάτι που δεν γνωρίζατε πριν. Η επικοινωνία ή τα μηνύματα από τους αγγελικούς οδηγούς και τους δασκάλους σας συχνά οδηγεί σε εμπνευσμένες έννοιες ή επίγνωση πραγμάτων πέρα από τη σφαίρα της γνώσης σας. Η διαίσθηση επικυρώνεται πρώτα μέσω του νου και μετά μέσω της καρδιάς, ενώ η έμπνευση επικυρώνεται μέσω της καρδιάς πρώτα και μετά μέσω των συλλογιστικών διαδικασιών του νου.

Η αντίληψή σας για τον χρόνο και τον χώρο αλλάζει γρήγορα καθώς μαθαίνετε να εστιάζεστε περισσότερο στη στιγμή αντί να αμφιταλαντεύεστε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, με μόνο στιγμές συγκεντρωμένης επίγνωσης του παρόντος. Τα συναισθήματα χωρισμού, απομόνωσης και κριτικής αντικαθίστανται από μια αίσθηση συνειδητότητας ενότητας, η οποία τελικά θα οδηγήσει σε μια αίσθηση ενότητας με όλη τη Δημιουργία. Η Γη και η ανθρωπότητα βρίσκονται στη διαδικασία του να γίνουν αρμονικά ή ισορροπημένα ανώτερα Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης Όντα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να συνδεθείτε για άλλη μια φορά με το Πλήρες φάσμα Φωτός του Δημιουργού ώστε να μπορείτε να μαγνητίζετε μεγαλύτερη ποσότητα Αδαμάντινων Σωματιδίων Φωτός προς εσάς. Αφού πάρετε ό,τι χρειάζεστε προσωπικά, πρέπει στη συνέχεια να μοιραστείτε αυτό το δώρο εκπέμποντας την εναπομείνασα Αγάπη/Φως στον κόσμο. Μόλις το Ποτάμι της Ζωής αρχίσει να περνά μέσα από το φυσικό σας σώμα και να βγαίνει έξω στον κόσμο, θα είστε στον δρόμο προς την Αυτοκυριαρχία σας και ο προσωπικός σας κόσμος θα αλλάξει για πάντα.

Θυμηθείτε, σας έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν ότι η Τρίτη και η Τέταρτη διάσταση δεν είναι «κακές ή διαβολικές.» Τα Μοτίβα Συχνότητας του Θεϊκού Σχεδίου παραμορφώθηκαν και έχασαν την αρμονία τους επειδή το εκκρεμές του Φωτός και της σκιάς ταλαντεύτηκε πολύ μακριά από το κέντρο σε αυτές τις πολλές προηγούμενες Εποχές . Η Ανάληψη απαιτεί από κάθε άτομο να θεραπεύσει το παρελθόν ή με άλλα λόγια, να καθαρίσει τα κύρια παράφωνα μοτίβα δόνησης μέσα του, ώστε η ενεργειακή του υπογραφή να εναρμονιστεί για άλλη μια φορά, τουλάχιστον, με τα αποδεκτά επίπεδα δυαδικότητας στα επτά υπο-επίπεδα της Τρίτης / Τέταρτης Διάστασης .

Οι γήινες Ψυχές που αφυπνίζονται και που συνειδητά έχουν ξεκινήσει το ταξίδι της Ανάληψης βρίσκονται στη διαδικασία να γίνουν ανώτερα Τριτο-Τεταρτο-διάστατα Όντα. Ωστόσο, η συνείδηση πολλών προηγμένων Ψυχών, εκείνες που ονομάζουμε Αστρόσπορους, βρίσκεται στη διαδικασία να αξιοποιήσει πολλά διαφορετικά επίπεδα επίγνωσης της Πέμπτης Διάστασης. Θα διατηρήσετε τα σώματά σας από σάρκα. Ωστόσο, η υγεία σας θα βελτιωθεί και η ζωτικότητα και η αίσθηση ευεξίας σας θα αυξηθούν. Η Γη θα είναι ακόμα συμπαγής και η δυαδικότητα/πολικότητα θα είναι ακόμα παρούσα. Ωστόσο, το φάσμα του Φωτός και της Σκιάς θα επιστρέψει στο αρχικό του Θεϊκό Σχεδιάγραμμα.

Καθώς οι υψηλότερες συχνότητες του Φωτός διαπερνούν τη Γη, η δομή των πεποιθήσεων της μαζικής συνείδησης θα επιστρέψει σταδιακά σε πιο αρμονικά μοτίβα συχνοτήτων, έτσι ώστε όλα τα διαστασιακά επίπεδα της Γήινης συνείδησης να αρχίσουν να ενσωματώνουν τις υψηλότερες, πιο εκλεπτυσμένες αλήθειες. Όσοι συνεχίσουν τα παλιά αρνητικά, μη ισορροπημένα μοτίβα σκέψης τους, θα βιώσουν το αποτέλεσμα των επιλογών τους πολύ πιο γρήγορα, μερικές φορές σχεδόν ακαριαία.

          Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπήρχαν κάποια πλεονεκτήματα στην απόσυρση ενός μεγάλου μέρους των εκδηλωμένων ικανοτήτων σας στο παρελθόν. Σας έχουμε πει ότι το Κόκκινο (εξωτερικό ή φυσικό χρώμα πεδίου) της Πρώτης Ακτίνας της Θείας Θέλησης και Δύναμης για δημιουργία αποσύρθηκε ως επί το πλείστον μετά που η Γη και η ανθρωπότητα βυθίστηκαν στην πυκνότητα του περιβάλλοντος της Τρίτης και της Κατώτερης Τέταρτης Διάστασης. Αυτό έγινε για να μην αυτοκαταστραφεί η ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια των Εποχών της ακραίας δυαδικότητας. Αυτή η περίοδος πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της καθώς η ανθρωπότητα αφυπνίζεται σταδιακά και ανακτά την ικανότητα να προσλαμβάνει περισσότερο Πνευματικό Φως. Θυμηθείτε, αρχικά, γεννηθήκατε από τον Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού ως ένας Ατομικός Σπόρος Λευκής Φωτιάς, από το οποίο προέρχεται το ρητό, «Φτιαγμένος κατ' εικόνα και ομοίωση του Θεού». Το Φως του Υπέρτατου Δημιουργού περιέχει ενέργεια, ευφυΐα και ό,τι είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ατελείωτων κόσμων και για την εκπλήρωση των πολλών μοναδικών Θεϊκών σχεδίων. Σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε συν-δημιουργός της ύψιστης τάξης. Ωστόσο, πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να διεκδικήσετε ξανά το γενέθλιο δικαίωμα σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι του Φωτός, αγαπημένοι. Η ώρα της μεγάλης επανένωσης πλησιάζει. Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.

<><><><><><> 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΝΝΑ

Αγαπητοί φίλοι, καθώς μια άλλη χρονιά διολισθαίνει στο παρελθόν, είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τι έχει συμβεί. τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και ξεπεράσαμε• τα κέρδη που πετύχαμε και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε στο μέλλον. Καθώς τα όρια της πραγματικότητάς μας γίνονται πιο καθορισμένα και αφήνουμε πολλά από αυτά που πιστεύαμε ότι ήταν σημαντικά να ξεθωριάσουν σιγά σιγά στο παρελθόν, πρέπει να γίνουμε πιο σοφοί και πιο διορατικοί στις επιλογές μας. Όταν κολλάμε σε ανθρώπους ή πράγματα που δεν ταιριάζουν πλέον στη νέα μας πραγματικότητα, η αίσθηση ότι είμαστε εκτός αρμονίας γίνεται πιο έντονη. Δηλώνοντας «Γενηθήτω το θέλημά Σου» δώσαμε στον Ανώτερο Εαυτό μας την άδεια να αυξήσει τις διαισθητικές μας ικανότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν το να γνωρίζουμε σχεδόν αμέσως πότε έχουμε κάνει σωστές ή λάθος επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διορθώσουμε γρήγορα οποιεσδήποτε ενέργειες μας εκτρέπουν από το ίσιο και στενό μονοπάτι της Ανάληψης.

Εμείς, ως πιστοί ακόλουθοι του Φωτός, πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση στις σκέψεις και τις πράξεις μας για να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε πάντα σε ευθυγράμμιση με τη Θεία αποστολή μας. Ο αγαπημένος Michael είπε ότι εμείς, ως οι φρουροί του Φωτός εμπροσθοφυλακής του StarSeed, έχουμε την ικανότητα να υπερνικήσουμε ή να εξουδετερώσουμε τις αρνητικές μορφές σκέψης τουλάχιστον 100.000 ανθρώπων που εξακολουθούν να λειτουργούν εντός των περιορισμών της ψευδαίσθησης Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης. Το 2023 θα είναι χρονιά ΤΕΛΕΙΩΝ και ΝΕΩΝ ΑΡΧΩΝ. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε να χτίσουμε μια σταθερή βάση για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. Η εσωτερική σας δύναμη και η σοφία σας θα σας εξυπηρετήσουν καλά εάν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας – καθώς γίνεστε κύριος του Εαυτού και μεταφορέας των διασπαρμένων σωματιδίων της Συνείδησης του Θεού.

Να λάμπετε το Φως σας, αγαπητοί φίλοι, και καθώς οι κύκλοι επιρροής μας ακτινοβολούν όλο και πιο έξω στον κόσμο, μια μέρα οι κύκλοι του Φωτός θα επικαλύπτονται και η συνδυασμένη φώτισημας θα εκραγεί σε αγνό Θεϊκό Φως και θα περιβάλλει τον κόσμο. Θεωρώ ότι ο καθένας από εσάς είναι η συντροφική Ψυχή μου στο ταξίδι και ανυπομονώ για τη μεγάλη μας επανένωση. Αιώνια αγάπη και αγγελικές ευλογίες,

RONNA VEZANE / ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1