urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 RONNA VEZANE <> ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

14029c6c48c75bcec9124324d16cde71

Μετάφραση/επιμέλεια: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί δάσκαλοι,

να θυμάστε αυτόν τον όρο: ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΦΩΤΟΣ, γιατί είναι σημαντικό αυτή η έννοια να είναι ξεκάθαρη στο νου σας. Υπήρχαν μεμβράνες Φωτός τοποθετημένες στη μνήμη σας όταν ξεκινήσατε το ταξίδι σας στις ψευδαισθησιακές πραγματικότητες της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης. Υπήρχαν μεμβράνες Φωτός τοποθετημένες στην είσοδο του Ιερού Νου και της Ιερής Καρδιάς σας. Υπήρχε ή υπάρχει μια μεμβράνη Φωτός που περιβάλλει το Τρίτο Μάτι σας / την εσωτερική σας όραση.

Όταν ο Ανώτερος Εαυτός σας αποφασίσει ότι είναι ώρα να ανοίξει το Τρίτο Μάτι σας, θα είναι σαν να λάβατε ένα κύμα ιερής ενέργειας στο μέτωπό σας. Αυτές οι εξειδικευμένες συχνότητες ανοίγουν τον Κρυστάλλινο Ατομικό Σπόρο μνήμης Φωτός μέσα στην Eπίφυση, που εκκινoύν τις ικανότητες της υπεραισθητικής αντίληψης που ονομάζεται διόραση.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει για το «Ring-Pass-Not», μια λεπτή Μεμβράνη Ακτινοβολίας Φωτός, που περικύκλωσε τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια. Ήταν μια περιοριστική καραντίνα ειδών, η οποία διαλύθηκε σταδιακά από την ατμόσφαιρα της Γης, επιτρέποντας έτσι να ανοιχτούν οι πύλες ροής της κοσμικής πληροφορίας, έτσι ώστε το επόμενο επίπεδο της Κοσμικής Σοφίας να μπορεί να ξεχυθεί σε μια επιλεγμένη ομάδα Παγκόσμιων Βοηθών και Κοσμικών Αγγελιαφόρων. Για πολλές ζωές, κάθε μία από αυτές τις γενναίες Ψυχές ήταν σε ένα έντονο προπαρασκευαστικό στάδιο στα ανώτερα βασίλεια. Αυτή η εντατική περίοδος εκπαίδευσης ήταν απαραίτητη προκειμένου να βγουν μπροστά οι προηγμένες διδασκαλίες με μια ακριβή, τακτική και έγκαιρη μέθοδο.

images

Είναι Κοσμικός Νόμος το ότι πρέπει να ενσωματώσετε και να βιώσετε κάθε επίπεδο της νέας αλήθειας για να προχωρήσετε στο επόμενο, πιο προχωρημένο επίπεδο. Είναι ένα μοναδικό και εξειδικευμένο μονοπάτι μύησης. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός δεν διδάσκουν ανοιχτά στο κοινό. Εργάζονται εξ ολοκλήρου μέσω των μαθητών και των μυημένων τους, κυρίως μεταφέροντας τις διδασκαλίες της ανώτερης σοφίας μέσω εμπνευσμένων μορφών σκέψης. Ξεκινά την εργασία στα νοητικά επίπεδα, και κυρίως στα παρασκήνια. Ωστόσο, μια επιλεγμένη ομάδα διδάσκει ενεργά στον κόσμο, διότι το πιο σημαντικό έργο τους είναι να εμπνέουν άλλους να γίνουν Παγκόσμιοι Βοηθοί.

Υπάρχει μια επιδημία Φωτός όπου κάθε άτομο στη Γη βομβαρδίζεται από τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός. Ωστόσο, κάθε άτομο μπορεί να απορροφήσει και να ενσωματώσει μόνο τις συχνότητες του Φωτός που μπορεί να φιλοξενήσει το φυσικό του όχημα. Πρέπει να είστε σε θέση να μεταβολίζετε την ανώτερη συχνότητα του Θεϊκού Φωτός για να ωφεληθείτε και να κάνετε χρήση αυτού.

Όσοι από εσάς ακολουθήσατε σταθερά το Μονοπάτι που σχεδιάστηκε για εσάς, φτάνουν γρήγορα σε μια κατάσταση ολοκλήρωσης για το συγκεκριμένο στάδιο της Φώτισης που βιώνετε τα τελευταία δέκα χρόνια. Όταν αποκτήσετε αληθινή Αυτοκυριαρχία, οι σκέψεις και τα λόγια σας θα γίνουν ακίνδυνα, διότι η κριτική και η αρνητικότητα δεν μπορούν να κατοικήσουν στο Φως της αγάπης και της αλήθειας. Η υπηρεσία είναι μια εγγενής ώθηση της Ψυχής, όπως η επιθυμία είναι η κύρια ώθηση του εγώ.

Η μετάβασή σας από τις παρορμήσεις ή τις ωθήσεις του συναισθηματικού σώματος και της επιθυμίας του εγώ στις εμπνευσμένες σκέψεις της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού έχει ως επί το πλείστον ολοκληρωθεί. Η εστίασή σας έχει μετακινηθεί προς την ομαδική συνείδηση και πώς να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Είστε επίσης καλά στο δρόμο σας για τη μετάβαση από το εγώ, εμένα, τα εγωκεντρικά ενδιαφέροντά μου σε μια υψηλότερη συχνότητα του εμείς / της κατάστασης της συνειδησιακής μας ενότητας. Οι διαισθητικές σκέψεις που λαμβάνετε και η καθοδήγηση από τους οδηγούς, τους αγγελικούς βοηθούς και τον Ανώτερο Εαυτό σας, γίνονται ισχυρότερες καθώς ενσωματώνετε περισσότερο αγνό Θεϊκό Φως. Η πραγματικότητά σας επεκτείνεται από την εστίαση σε έναν μικρόκοσμο προσωπικής συνειδησιακής κατάστασης σε μια διευρυμένη συνείδηση, η οποία περιλαμβάνει τον κόσμο, το ηλιακό σύστημα και πέρα απ’ αυτό. Δεν θα ανταποκρίνεστε πλέον σε επώδυνα γεγονότα στη ζωή ως μοιραία ή σαν τιμωρία, διότι συνειδητοποιείτε ότι είναι προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Απομακρύνεστε γρήγορα από την ενεργειακή δίνη, ή από τη ζώνη συλλογικής συνείδησης μορφών σκέψης που δημιουργήθηκε από την ανθρωπότητα, η οποία είναι μια δίνη βίαιης δραστηριότητας. Η Ανάληψη είναι μια διαδικασία δια της οποίας προχωράτε συνειδητά σε όλο και υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και δονητικών πεδίων της Υπερψυχής/Ανώτερου Εαυτού σας — προχωρώντας για πάντα σε πιο αναπαραστημένα επίπεδα Θεϊκής Κοσμικής Ενέργειας εντός των υψηλότερων διαστάσεων.

Η Ψυχή σας έχει επίγνωση των ανισορροπιών που φέρατε από το παρελθόν και επίσης εκείνων που έχετε δημιουργήσει σε αυτή τη ζωή. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να φέρει στην προσοχή σας αυτές τις ανισορροπίες, ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε τις ατέλειες και να αναπτύξετε αρμονικό συντονισμό με το επόμενο επίπεδο του Ανώτερου Εαυτού σας. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός ύπαρξης της Ψυχής. Η Ψυχή και οι Ανώτεροι Εαυτοί σας θα καταβάλουν επίσης κάθε προσπάθεια για να ανυψώσουντις δονητικές συχνότητες και να σας βοηθήσουν να εναρμονίσετε τις κυμαινόμενες ενέργειες του συναισθηματικού και νοητικού σώματος.

7

Καθώς προοδεύετε στο Μονοπάτι και αρχίζετε να αξιολογείτε τα υψηλότερα δονητικά μοτίβα του Φωτός, θα βιώσετε τα αποτελέσματα της έντασης των συχνοτήτων της Κοσμικής Ιερής Φωτιάς. Θα επηρεαστείτε από τις πύρινες δυνάμεις της Δημιουργίας με τρεις τρόπους: Φωτιά από Τριβή: Φωτιά του Σώματος ** Ηλιακή Φωτιά: Φωτιά της Ψυχής **Ηλεκτρομαγνητική Φωτιά: Φωτιά του Πνεύματος.

Τελικά, θα μάθετε να αναγνωρίζετε την πηγή των μοτίβων συχνότητας των διαφόρων Όντων του Φωτός με τα οποία πρόκειται να εργαστείτε. Θα μπορείτε επίσης να διακρίνετε τις αιθέριες δυνάμεις και τις Ακτίνες. Πρέπει να προσπαθήσετε να γίνετε Θεϊκός παρατηρητής και κύριος της αποστασιοποίησης.

Ξέρετε ποιοι είστε, δεν χρειάζεται να σας πούμε. Σας ζητάμε να διατηρείτε σταθερά το Κέντρο Δύναμής σας μέσα στην Ιερή Καρδιά σας καθώς έλκεστε στα υψηλότερα επίπεδα συχνότητας της Παγκόσμιας Υπηρεσίας. Καθώς προχωράτε βαθύτερα στο βασίλειο των Αναληφθέντων Δασκάλων, το μονοπάτι υπηρεσίας που έχετε επιλέξει θα γίνεται ευκολότερο – σχεδόν αβίαστο. Οι μεγάλες προκλήσεις και οι δοκιμασίες σας είναι πίσω σας καθώς προσελκύετε μεγαλύτερες ποσότητες Θεϊκού Φωτός προς το μέρος σας. Οι αντιμαχόμενες φατρίες μέσα σας θα απελευθερωθούν σιγά-σιγά από το κράτημά τους πάνω σας καθώς θα υποτάσσονται στις μεταμορφωτικές δονήσεις της Αγάπης.

Γενναίοι μου πολεμιστές της ειρήνης, καθώς το Φως σας λάμπει πιο φωτεινά στον κόσμο, πρέπει να αγρυπνείτε ώστε να μην κάνετε τίποτα που θα σας κάνει ένα εστιακό σημείο για αρνητικές δονητικές δυνάμεις. Μην έλκεστε στις αρνητικές, καταστροφικές δονήσεις της χαοτικής δομής πεποιθήσεων της μαζικής συνείδησης των Αστρικών Πεδίων. Μαθαίνετε να είστε διευθυντής των Ανώτερων Δυνάμεων. Καθώς τελειοποιείτε τις δεξιότητές της Αυτοκυριαρχίας σας, θα μάθετε να αναγνωρίζετε την ποιότητα και τη δύναμη όλης της ενέργειας γύρω σας.

Σε κάθε εποχή και μεγάλο κύκλο, η Κοσμική Σοφία και η Θεϊκή Αλήθεια διατίθενται σε όσους έχουν ανοιχτό μυαλό και αγαπημένη καρδιά γεμάτη αγάπη. Είναι καιρός να κατανοήσουμε πού βρίσκεται η ανθρωπότητα στη σκάλα της εξέλιξης. Κάθε άτομο πρέπει να αποκτήσει τη γνώση και να έχει την επιθυμία να εκπληρώσει την προσωπική του/της μοίρα.

Για όλους εσάς που βρίσκεστε σταθερά στο σπειροειδές Μονοπάτι της Ανάληψης, ο κύριος στόχος σας αυτή τη περίοδο είναι να επιστρέψετε τα δονητικά μοτίβα, που συνθέτουν τον προσωπικό σας κόσμο στην πραγματικότητα της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης, στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα του Φωτός και της σκιάς. Με αυτόν τον τρόπο, το εκκρεμές της συνείδησής σας δεν θα πηγαινοέρχεται τόσο ριζικά από το θετικό στο αρνητικό, και η νοητική και συναισθηματική φύση σας θα σταθεροποιηθεί και θα επικεντρωθεί για άλλη μια φορά. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να μάθετε να ζείτε επικεντρωμένοιστην Ιερή Καρδιά και στον Ιερό Νου σας. Ένας μαθητής στο Μονοπάτι της Φώτισης πρέπει να αγωνίζεται για αποστασιοποίηση με επίκεντρο την καρδιά και για σοφή διάκριση.

512x512bb Αντιγραφή

             Στο μη αφυπνισμένο άτομο, οι περισσότερες επιλογές γίνονται ασυνείδητα παρά μέσω ευφυούς επίγνωσης. Είναι σαν να βρίσκεται σε μια ημι-συνειδητή κατάσταση επίγνωσης. Η αρχική φάση του να γίνειένα άτομο με Αυτοεπίγνωση είναι να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι συνειδητά ξύπνιος. Αυτό ξεκινά τη διαδικασία της προσπάθειας να αφυπνιστεί στις ωθήσεις της Ψυχής, γιατί αυτό είναι ένα εγγενές μέρος του να αποκτήσει πνευματική επίγνωση και να γίνει ένας Αυτοκυρίαρχος.

Όταν υποκύπτετε στον εκνευρισμό και απαντάτε με δυνατά, θυμωμένα λόγια ή σκέψεις, χρησιμοποιείτε αστρική ενέργεια που μολύνει την αύρα. Η συνεχής χρήση θα δημιουργήσει μια αρνητική σκεπτομορφή που πρέπει τελικά να επιλυθεί και να διαλυθεί μέσω του Νόμου του Κύκλου. Οραματιστείτε τις αρνητικές σκεπτομορφές σας να προσθέτουν άλλη μια πέτρα ή τούβλο στη συναισθηματική σας φυλακή. Να θυμάστε: αποτελείστε από μονάδες ενέργειας, οι οποίες δημιουργούν την Ενεργειακή σας Υπογραφή και τελικά το Τραγούδι της Ψυχής σας. Στόχος σας είναι να μάθετε να ελέγχετε τις σκέψεις σας και να εστιάζεστε στη δύναμή σας. Οι σκέψεις σας θα αυξάνονται σε δύναμη ανάλογα με την ένταση και την επανάληψη των Σπορικών Σκέψεων σας. Αγαπημένες καρδιές μάθετε να εστιάζεστε στα ανώτερα και καλύτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και των συνθηκών μέσα στον εσωτερικό σας κύκλο του Φωτός. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της δημιουργίας του προσωπικού σας περιβάλλοντος της Πέμπτης Διάστασης.

             Η γλώσσα του ασυνείδητου και υποσυνείδητου νου είναι πρωτίστως η εικόνες. Η τελειοποίηση του υποσυνείδητου και συνειδητού νου και ο συντονισμός με τον Υπερσυνείδητο νου επιταχύνεται σημαντικά από τη σκόπιμη εξάσκηση και τελειοποίηση των εικόνων και των δεξιοτήτων οραματισμού.

Η Ψυχή χρειάζεται ένα όχημα έκφρασης στο φυσικό πεδίο για να αναδείξει τη δύναμη και το μεγαλείο της Δημιουργίας. Πρέπει να προσπαθήσετε να ανυψωθείτε και να προφυλαχθείτε από το συναισθηματικό χάος της ύπαρξης της μαζικής συνειδητότητας. Ωστόσο, πρέπει επίσης να λειτουργείτε αποτελεσματικά ανάμεσα στις μάζες, και να διαδίδετε το Φως σας καθώς προχωράτε στην καθημερινή ζωή. Δεν μπορείτε να ζείτε σε έναν αποκομμένο κόσμο και να εγκαταλείψετε τον υλικό κόσμο για να αποκτήσετε Φώτιση. Το να γίνετε ένας εκτός πραγματικότητας, ασαφής μυστικιστής δεν εξυπηρετεί κανέναν. Οι εσωστρεφείς, εσωτερικά εστιασμένες πρακτικές διαλογισμού των Ανατολικών φιλοσοφιών ενώνονται με τις δημιουργικές, εξωστρεφείς πρακτικές του Δυτικού κόσμου.

             Σε ένα περιβάλλον Τρίτης και κατώτερης Τέταρτης Διάστασης, το νοητικό σας σώμα είναι επιρρεπές να προβάλλεται στο μέλλον, κάτι που δημιουργεί φόβο και αβεβαιότητα. Το συναισθηματικό σώμα αναπαράγει πάντα τα γεγονότα του παρελθόντος, κάποιες όμορφες αναμνήσεις, αλλά κυρίως αναβιώνει εμπειρίες αποτυχίας ή πόνου. Η παρούσα στιγμή δεν καταγράφεται σχεδόν καθόλου, εκτός κι αν εμπλέκεται κάποιο θετικό ή αρνητικό δράμα.

8c9ea01ad22549e767fc2656dc637ce7

Θα πρέπει να προσπαθήσετε για μια ισχυρή, πολύ ανεπτυγμένη σύνδεση ανάμεσα στο νοητικό και συναισθηματικό σώμα, καθώς και μεταξύ της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού, προκειμένου να αναπτύξετε εκλεπτυσμένες πνευματικές αξίες. Καθώς αγγίζετε τις υψηλότερες συχνότητες της Θεϊκής Σοφίας, λαμπρές ιδέες ξεχύνονται από τα ανώτερα πεδία της διαίσθησης.

Μπορεί να νιώσετε χαρά τη μια στιγμή και κατάθλιψη την επόμενη καθώς σταδιακά θα επιτυγχάνετε μια ευδαιμονική κατάσταση επίγνωσης, μόνο για να τη χάσετε ξανά. Ωστόσο, οι στιγμές της κατάθλιψης θα γίνουν λιγότερο έντονες και επίσης λιγότερο συχνές. Να είστε βέβαιοι ότι το σώμα του εγωισμού σας θα επαναστατήσει και θα αντισταθεί στις προσπάθειες της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού, και θα προσπαθήσει να σας κρατήσει στις συνήθεις πρακτικές και συνήθειες σας να υπηρετείτε μόνο τον μικρό εαυτό και τις εγωιστικές επιθυμίες του.

             Ωστόσο, καθώς προοδεύετε, θα αξιολογείτε το βασίλειο του Ιερού Νου και θα μάθετε την πνευματική διάκριση. Πρέπει να παρακολουθείτε και να κριτικάρετε συνεχώς τα λόγια, τις πράξεις και τα κίνητρά σας καθώς εκπαιδεύετε τον εαυτό σας και αποκτάτε πειθαρχία πάνω στον μικρό εαυτό σας. Να θυμάστε: ΟΛΗ η γνώση είναι μια μορφή συχνοτήτων Φωτός.

Καθώς προσπαθείτε να κατανοήσετε τον ρόλο και τον σκοπό σας για αυτή τη ζωή, θα μάθετε να στρέφεστε προς τα μέσα για να καταλάβετε ποιοι είστε πραγματικά, γιατί ενεργείτε και αντιδράτε με τον τρόπο που το κάνετε και πώς να αξιοποιήσετε τα μεγαλύτερα ταλέντα και τις πιθανές ικανότητές σας. Αυτός πρέπει να είναι ο κύριος στόχος σας αυτή τη στιγμή. Ο προβληματισμός, ο στοχασμός και ο ενεργός διαλογισμός θα ξεκλειδώσουν το μυστήριο του αληθινού Εαυτού σας και ποιοι είναι οι κύριοι στόχοι σας για αυτή τη ζωή.

Είστε ένα ενεργειακό κέντρο, ένα δοχείο, ένα φυσικό σώμα, που περιέχει ένα μέτρο της αγνής Ουσίας του Δημιουργού. Είστε υπεύθυνοι για την ενσωμάτωση και τη χρήση της Φωτεινής Ενέργειας που χρειάζεστε για να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας, και στη συνέχεια πρέπει να στέλνετε την ισορροπία στον κόσμο προς όφελος όλων. Υποταγή στη Θεϊκή Αποστολή σας και στον Κοσμικό Νόμο σημαίνει τήρηση όλων των Συμπαντικών Νόμων όπως σας αποκαλύπτονται. Το να βαδίζετε στο μονοπάτι της ανάληψης απαιτεί συνεχή προσπάθεια για να κάνετε τις ύψιστες επιλογές για το μέγιστο καλό, με έντονη την επιθυμία να υπηρετείτε. Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις πράξεις και για την ενέργεια που πληροί τις προϋποθέσεις, είτε θετική είτε αρνητική, γιατί θα επιστρέψει σε εσάς μέσω του Νόμου του Κύκλου. Ο παρών επίγειος στόχος σας είναι να γίνετε ένας Παγκόσμιος Βοηθός, και ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιτύχετε αυτό το επίπεδο Αυτοκυριαρχίας είναι να διεγείρετε τη φλόγα της Θεϊκής Δύναμης μέσα σας. Η αυτοκυριαρχία επιτυγχάνεται με μικρά βήματα, όχι με γιγάντια άλματα.

Αγαπημένες καρδιές, ανεξάρτητα από το Πνευματικό επίπεδο ή της Αυτεπίγνωσης που έχετε επιτύχει, σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το Μονοπάτι προς την ανώτερη επίγνωση προτεραιότητα στη ζωή σας. Ο κόσμος και η πραγματικότητα που έχετε ζήσει και βιώσει στο παρελθόν αλλάζουν γρήγορα. Έχετε μια χρυσή ευκαιρία να ενταχθείτε στις τάξεις εκείνων που δημιουργούν έναν λαμπερό νέο κόσμο για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραμείνετε στο αρνητικό περιβάλλον του κατώτερου κόσμου της πραγματικότητας που καθαρίζεται, εκκαθαρίζεται και τροποποιείται γρήγορα, δημιουργώντας έτσι το χάος και τις μνημειώδεις αλλαγές που βιώνουν τώρα οι μάζες και η Γη. Τι θα διαλέξετε; Όποια και αν είναι η επιλογή σας, εμείς θα σας καθοδηγούμε και θα σας προστατεύουμε στα όρια του Κοσμικού Νόμου και θα σας αγαπάμε πάντα πέρα από κάθε μέτρο.

ΕΙΜΑΙ Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της RonnaVezane

Μετάφραση/επιμέλεια: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1