urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ 

29

ΜΕΣΩ ΤΗΣ RONNAVEZANE ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

Αγαπητοί δάσκαλοι,

θα αναθεωρήσουμε μερικά από τα θεμελιώδη μαθήματα του παρελθόντος για εκείνους που έχουν πρόσφατα αρχίσει να διεκδικούν την πλήρη Συνειδητότητα Ψυχής και Αυτοκυριαρχία τους γι’ αυτή τη ζωή. Αυτό που ονομάζουμε Ιερή Πνοή αποτελείται από τον κανονικό αέρα της Τρίτης / Τέταρτης Διάστασης που αποτελείται από οξυγόνο καθώς και από Πράνα- η ινδουιστική λέξη για την Συμπαντική Ζωοδότρα Ενέργεια - η οποία ρέει σε ρεύματα μέσα και σε όλο το φυσικό όχημα. Ωστόσο, περιέχει επίσης τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού.

Το μέγεθος και η δύναμη αυτών των Θεϊκών Σωματιδίων αυξάνονται με κάθε υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας που αποκτάτε. Η ενδυναμωτική Πνοή του Απείρου ανοίγει τα μονοπάτια που οδηγούν στα Πολυδιάστατα επίπεδα της Συνειδητότητας του Δημιουργού. Η εσωτερική σας προοπτική θα διευρυνθεί αυτόματα καθώς αλλάζετε σταδιακά τον τρόπο σκέψης και αντίληψης σας.

Από τη στιγμή που ανοίξετε την πίσω πύλη της καρδιάς, ο εσωτερικός βρόγχος της Άπειρης Πνοής περνά μέσα από το Προμήκης μυελό και βγαίνει από το Τσάκρα της Ανάληψης (η πίσω πύλη του κεφαλιού) στη βάση του κρανίου, καθώς σαρώνει προς τα πάνω στο Αστέρι της Ψυχής σας.

Τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού που έχετε εισπνεύσει είναι προγραμματισμένα να ενσωματώνουν έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων Ζωής - Άτομα σπόρων μνήμης κώδικα από τηνΥπερψυχή/Ανώτερο Εαυτό σας καθώς η Ιερή Πνοή περνάει μέσα από το Αστέρι της Ψυχής σας. Η εξώθηση ή η εκπνοή περνά μέσα από το Τσάκρα της Βάσης και εισέρχεται στο άτομο σπόρων Κουνταλίνης που περιέχεται εκεί μέσα.

31

Με την παρακολούθηση της Υπερψυχής/Ανώτερου Εαυτού, μετρημένα τμήματα των Αδαμάντινων Σωματιδίων που είναι αποθηκευμένα μέσα στο Τσάκρα της Βάσης προστίθενται στην Ιερή Πνοή.

Τα Αδαμάντινα Σωματίδια Φωτός, που είναι αποθηκευμένα στο Τσάκρα της Βάσης, είναι μοναδικά γιατί περιέχουν τους προγραμματισμένους Ατομικούς Σπόρους Μνήμης του τρέχοντος Θεϊκού σας Σχεδίου - τα ιδιαίτερα ταλέντα, χαρακτηριστικά και ιδιότητες από εμπειρίες της προηγούμενης ζωής σας – καθώς και τους παραμορφωμένους Ατομικούς Σπόρους Μνήμης που αναδείξατε για να θεραπεύσετε και να εναρμονίσετε.

Στη συνέχεια, η Ιερή Πνοή μετακινείται πίσω, μπροστά από το φυσικό όχημα και εισέρχεται αυτόματα στο σώμα όπου βρίσκεται το κρυσταλλικό Ακόμη Σημείο Ατομικός Σπόρος. Αυτός ο Ατομικός Σπόρος σχεδιάστηκε για να μαγνητίζει, ενσωματώνει και συγκρατεί αυτά τα υψηλότερης συχνότητας Σωματίδια Φωτός. Θα μπορούσε να ονομαστεί ένα Κέντρο Σκηνοθεσίας, διότι είναι απ’ ευθείας συνδεδεμένος με την Ιερή Καρδιά σας. Τα Αδαμάντινα Σωματίδια Φωτός παρασύρονται μετά μέσα στην Ιερή Kαρδιά σας για να ενεργοποιηθούν μέσω των Σπόρων σκέψεων και προθέσεων σας. Αυτά τα προγραμματισμένα Αδαμάντινα Σωματίδια είναι τότε έτοιμα να εκπνεύσει στον Δωδέκατης Ακτίνας Δημιουργό Τροχό σας, καθώς και έξω στον κόσμο γενικά. Ένα αφιερωμένο τμήμα θα μεταφερθεί επίσης προς τα έξω στην Πενταδιάστατη Παγκόσμια Πυραμίδα και σε άλλες Πυραμίδες Φωτός της επιλογής σας.

Η επίφυση θα μπορούσε να ονομαστεί φίλτρο Φωτός για τον εγκέφαλο. Το σύστημα των τσάκρας είναι σχεδιασμένο για να μαγνητίζει και να φιλτράρει στο σώμα τις κατάλληλες δονητικές συχνότητες, να ΑΚΤΙΝΟ-βολεία από τους Αρχαγγέλους φέροντας τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις αρετές κάθε συγκεκριμένης Ακτίνας. Υπάρχει μία περίπλοκη φόρμουλα που αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία μοτίβων συχνοτήτων που διαπερνούν συνεχώς την ανθρώπινη αύρα, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στους αδένες και τα κέντρα μνήμης μέσα στο φυσικό σώμα. Το επίπεδο κατανόησης και επίγνωσης θα αυξάνεται με κάθε λήψη υψηλότερης συχνότητας ενέργεια.

30

Από τη στιγμή που θα έχετε πρόσβαση στην Ιερή Καρδιά σας και θα έχετε ενεργοποιήσετε το Κέντρο Ηλιακής σας Ενέργειας, το Σημείο Μηδέν ή ένα Ακόμη Σημείο Ατομικών Σπόρων στο Κέντρο Ηλιακής Ενέργειας αρχίζει να αποθηκεύει ένα απόθεμα Κοσμικής ενέργειας. Καθώς γίνεστε Αυτοκυρίαρχος και συνειδητός συν-δημιουργός, θα έχετε πρόσβαση σε μία άπειρη ποσότητα Αδαμάντινων σωματιδίων για να τα χρησιμοποιήσετε στις δημιουργικές σας προσπάθειες και να τα μοιραστείτε με άλλους. Τα Αδαμάντινα Σωματίδια της ΙΕΡΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που μαγνητίζετε ως ένας αφυπνισμένος Αυτοκυρίαρχος πρέπει να κυκλοφορούν συνεχώς. Μόνο μία ορισμένη ποσότητα, που είναι κατάλληληνα ενσωματωθεί σε κάθε Ψυχή στο τωρινό της επίπεδο Φώτισης, μπορεί να αποθηκευτεί μέσα στο φυσικό όχημα. Το υπόλοιπο πρέπει να ΑΚΤΙΝΟ-βολεί έξω στον κόσμο της μορφής.

Η ώριμη πνευματικότητα δεν είναι μια ασυνείδητη εμπειρία. Πρέπει να προσπαθήσετε να αναπτύξετε μια Αυτοσυντηρούμενη Θεϊκότητα, μέσω της οποίας αναπνέετε συνεχώς την πλούσια Πνοή της Ζωής ─ Αδαμάντινα Σωματίδια της Ουσίας του Δημιουργού. Με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να λαμβάνετε πνευματική στήριξη από τον Ποταμό της Ζωής μέσω του Όγδοου Τσάκρα, του Αστεριού της Ψυχής σας και μέσω της πίσω πύλης της Ιερής Καρδιάς σας.

Κάθε άτομο με αυτεπίγνωση λειτουργεί ως ένα ζωντανό αστέρι ικανό να λαμβάνει και να μεταφέρει αρμονικές δονητικές συχνότητες σύμφωνα με το επίπεδο συνείδησής του/της. Όπως τώρα γνωρίζετε, αυτές οι συχνότητες ονομάζονται το Τραγούδι της Ψυχής σας. Είστε ένα ΣΗΜΕΙΟ ΦΩΤΟΣ, μια ζωντανή Σπίθα του Θείου. Αυτό το Υποσύμπαν αποτελείται από ένα γιγαντιαίο Ουράνιο Τραγούδι της Ψυχής.

Καθώς αναπτύσσετε την ικανότητα να αναπνέετε βαθιά και αβίαστα την Ιερή αναπνοή, η επίγνωση σας σταδιακά θα κατεβαίνει στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας και στη συνέχεια ακόμη βαθύτερα στο VesicaPiscisMandala, το οποίο περιέχει τον Λευκής Φωτιάς Ατομικό Σπόρο Μνήμης - τη δική σας προσωπική Θεϊκή Πτυχή του Πατέρα/ Μητέρα Θεού μας. Τότε είναι που θα μπορείτε να αντλείτε όλη την Ιερή Αγάπη που μπορεί να περιέχει. Εδώ είναι που αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι είστε ο ονειροπόλος μαζί και το όνειρο. Είναι σ’ αυτόν τον Ιερό Χώρο που θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας πίσω στην ολότητα (αγιότητα) καθώς προσπαθείτε να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας ως ένα ΠΑΙΔΙ του ΗΛΙΟΥ του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας. Αυτόέχει προκαθοριστεί. Είναι η ΘεϊκήΚληρονομιά σας.

35

             Να θυμάστε παρακαλώ ότι μόνο μια μικροσκοπική Πτυχή της Αρχετυπικής Ύπαρξης σας ενσαρκώνεται στην πυκνότητα της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης Η Τέταρτη Διάσταση περιέχει το αστρικό πεδίο, το οποίο είναι μια γέφυρα προς την Πέμπτη Διάσταση. Τα τρία χαμηλότερα υπο-πεδία είναι γεμάτα με μια μεγάλη ποικιλία από συναισθηματικά συντρίμμια ενέργειας και από ένα ευρύ φάσμα ασύμφωνης συχνότητας, νοητικών σκεπτομορφών. Η Τέταρτη Διάσταση είναι η αποθήκη των πεποιθήσεων της μαζικής συνειδητότητας της ανθρωπότητας από όλες τις προηγούμενες εποχές στη Γη. Η Τέταρτη Διάσταση περιέχει επίσης την αύρα τουνοητικού σώματος της Γης.

Ονομάζεστε Αστρόσποροι για κάποιο λόγο, διότι καθώς επιστρέφετε στην Αυτοκυριαρχία, θα ξεκινήσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης εξαιρετικά ανεπτυγμένων κρυσταλλικών ατoμικών σπόρων μνήμης Κώδικας Ζωής ─ μια νέα, προχωρημένη εξελικτική διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη Χρυσή Εποχή. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να κάνει ένα τεράστιο άλμα στη συνείδηση. Σε κάποιο σημείο του ταξιδιού της Ψυχής κάθε ατόμου στο χρόνο και στο χώρο, υπάρχει μια λαχτάρα να επιστρέψει στις ανώτερες σφαίρες – δημιουργείται ένα θεϊκό Σύνολο που δεν μπορεί να αρνηθεί δυσαρέσκεια!!!

Πρώτα πρέπει να αντιληφθείτε τη λεπτή φωνή της συνείδησής σας. Οι ψίθυροι της Ψυχής σας θα γίνονται πιο δυνατοί και πιο διακριτικοί καθώς αρχίζετε να δίνετε προσοχή στο κάλεσμα του Πνεύματος. Μια ευαισθησία αναπτύσσεται στη συναισθηματική σας φύση καθώς συντονίζεστε με υψηλότερα δονητικά μοτίβα ανθρώπων, τόπων, σκέψεων και ενεργειών. Τελικά θα μάθετε να ξεχωρίζετε τις δονήσεις του Τραγουδιού της Ψυχικής σας οικογένειας και των διαφορετικών δασκάλων και αγγελικών Όντων.

Ναι, η ανθρωπότητα βρίσκεται εν μέσω δραματικών αλλαγών, μιας εξελικτικής διαδικασίας βαθιών διαστάσεων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι είναι απλώς ένα μέρος της ατέρμονης σπείρας. Όλοι εσείς που αφυπνίζεστε στη Συνειδητότητα του Θεού σας, έχετε βιώσει μια μεγάλη ποικιλία από βαρυσήμαντες μεταβατικές διαδικασίες σε όλο αυτό το Σύμπαν.

Παρακαλώ προσέξτε, δεν θα σας επιτραπεί πια να βαλτώνετε ή ακόμα και να παραμένετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για πολύ καιρό - ο χρόνος και η διαδικασία του μετασχηματισμού κινούνται πολύ γρήγορα. Η γλώσσα σας αλλάζει και οι σκεπτομορφές σας είναι διαφορετικές. Οι παλιές περιοχές του εγκεφάλου σας, που περιέχουν το παρελθόν σας, σταδιακά εξευγενίζονται ή διαλύονται, οπότε αρχίζει να φαίνεται ότι όλα όσα συνέβησαν πριν, ακόμη και πέρυσι, είναι ένα αόριστο όνειρο. Νέες περιοχές του εγκεφάλου σας ενεργοποιούνται και πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Ελαφριά πακέτα πληροφοριών, ολογραφικές εικόνες μεγάλης σημασίας και Ιερά γεωμετρικά μοτίβα θα αρχίσουν να φιλτράρονται στη συνειδητότητασας, και πρέπει να μάθετε πώς να τα αποκρυπτογραφείτε. Μπορεί να φαίνεται σαν αυτούς που προχωράς πέρα να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην μπορείτε να βρείτε λέξεις για να συνεχίσετε τα παλιά γήινα πρότυπα συνομιλίας. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι δεν χρειάζεται να εκφράζετε κάθε σκέψη, καθώς αρχίζετε να συλλέγετε τηλεπαθητικά τις ενέργειες και τις σκέψεις των γύρω σας. Οι διαισθητικές σας ικανότητες θα αυξηθούν και δεν θα εξαπατάστε εύκολα. Θα λέτε την αλήθεια σας με Πνευματική ακεραιότητα και δεν θα θέλετε να εμπλέκεστε στα αρνητικά παιχνίδια του παρελθόντος. Σας ικετεύουμε: μην προσκολλάστε σε κανέναν τρόπο Ύπαρξης, σε κανέναν τρόπο ή πολύ στενή ή δομημένη φιλοσοφία. Επίσης, μην κλείνετε καμία συμφωνία που να δίνει δύναμη σε κάποιον εκτός από εσάς.

Διάκριση, διάκριση, διάκριση! Δεν μπορούμε να το τονίσουμε αρκετά αυτό, διότι μόλις εμφανιστεί μια φαινομενική αλήθεια και την ενσωματώσετε στο σύστημα πεποιθήσεών σας, μπορεί να αντικατασταθεί από μια ανώτερη αλήθεια ή μια νέα αντίληψη. Κοιτώντας πίσω, είναι δυνατόν να μη βλέπετε ότι πολλές από τις γνώσεις που αποδέχεστε τώρα ως απόλυτη αλήθεια σας ήταν πέρα από την πιο τρελή φαντασία σας πριν από δέκα χρόνια, ή ακόμα και πριν από έξι μήνες; Μάθετε ότι πολλά από τα πράγματα για τα οποία είστε τόσο σίγουροι σήμερα θα αλλάξουν αναμφίβολα αύριο ή στο εγγύς μέλλον.

Νοητικά, νέες ιδέες και έννοιες βομβαρδίζουν τη συνειδητότητα σας. Νεφελώδεις στην αρχή, αλλά σταδιακά σταθεροποιούνται καθώς χρησιμοποιείτε τις ενισχυμένες αιτιολογία ικανότητες σας για να ξεδιπλώσετε και να αποκωδικοποιήσετε τις φόρμουλες και τις εφευρέσεις του μέλλοντος. Καθώς αγγίζετε τα υψηλότερα επίπεδα της Πέμπτης Διάστασης, θα αρχίσετε να θυμάστε Πτυχές του σχεδίου της Δημιουργίας γι’ αυτό το Υποσύμπαν -συμπεριλαμβανομένου του πώς να διατηρείτε μια καθαρή σκέψη μέχρι να πραγματοποιηθεί, και πώς βοηθήσατε στην δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας θαυμαστών πραγμάτων. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να βλέπετε γεωμετρικά σχήματα, λαμπερούς κρυστάλλους και λαμπρά νέα χρώματα καθώς προχωράτε μέσα και πέρα από το χρόνο και το χώρο στις σφαίρες του Φωτός.

Σας έχουμε πει ότι θα δοθούν πολλές ειδικές χορηγίες σε εκείνους που με γενναιότητα βγαίνουν στο προσκήνιο και διεκδικούν την κληρονομιά τους. Αυτή η ώρα είναι ΤΩΡΑ! Καθώς οι μάζες αφυπνίζονται και καλούν για βοήθεια, λύσεις, πληροφορίες και ενθάρρυνση, θα χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ, γενναίοι μου. Περιμένουμε να σας ενδυναμώσουμε, να σας δωρίσουμε σοφία, ικανότητες και γνώσεις πέρα από την πιο τρελή φαντασία σας.

Βλέπετε, ο εγκέφαλός σας λειτουργούσε πάντα με δυνατότητα 100%, κάτι που μπορεί να σας εκπλήσσει, γιατί έχετε ακούσει ότι ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο το 10% περίπου της δύναμης του εγκεφάλου του. Πριν από τα μέσα της δεκαετίας του 1900, οι μάζες είχαν πρόσβαση μόνο σε εκείνο το περιορισμένο τμήμα του εγκεφάλου που αντηχούσε στις συχνότητες της Τρίτης και της κατώτερης Τέταρτης Διάστασης.

28

Είναι ο νους που περιορίζεται ή περιοριζόταν - όχι ο εγκέφαλος. Καθώς ισορροπείτε και ενσωματώνετε τις υψηλότερες συχνότητες, αποκτάτε πρόσβαση στον Ιερό Νου σας, ο οποίος περιέχει πολύ περισσότερη δύναμη του εγκεφάλου σας (Άτομα σπόρων μνήμης). Έτσι αποκτάτε πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα της Κοσμικής Σοφίας Τέταρτης και Πέμπτης Διάστασης.

Ορισμένες προχωρημένες ψυχές αγγίζουν ακόμη και τα αρχικά επίπεδα της Έκτης Διάστασης. Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε εκείνα τα προηγμένα τμήματα του εγκεφάλου σας μέχρι να συνάδετε με εκείνες τις εκλεπτυσμένες συχνότητες. Ο κύριος στόχος αυτή τη στιγμή είναι να αυξήσετε τις δονητικές σας συχνότητες στο επίπεδο που είναι απαραίτητο για να καθαρίσετε τις μεμβράνες του Φωτός που φρουρούν τις πύλες του Ιερού Νου και της Ιερής Καρδιάς σας, καθώς και τα επίπεδα της Πέμπτης Διάστασης της δομής του εγκεφάλου. Τότε είναι που πραγματικά θα αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο στην Πνευματική σας αναζήτηση.

Να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια άμπωτη και ροή στη διαδικασία της Ανάληψης. Υπάρχουν, κατά καιρούς, μεγάλοι παλμοί νέων δονητικών μοτίβων της ανώτερης Κοσμικής Ακτίνας-το Θεϊκό Σχέδιο για την Εποχή του Υδροχόου-που βομβαρδίζουν τη Γη, με ήρεμες περιόδους ενδιάμεσα για να μην δημιουργηθεί βεβαρυμένη κατάσταση. Η Ανάληψη δεν είναι μια σταθερή διαδικασία προς τα εμπρός. Είναι μια αναβίωση ενέργειας και νέων πληροφοριών, και στη συνέχεια μια εποχή αφομοίωσης, ενσωμάτωσης και εκδήλωσης.

Πολλές από τις αισθήσεις σας φαίνονται πιο έντονες αυτή την περίοδο. Μπορεί να νιώθετε ότι κάνετε ένα μεγάλο άλμα στο άγνωστο κατά καιρούς ή κάνετε ένα βήμα πίσω στην αβεβαιότητα. Άλλες φορές μπορεί να νιώθετε μια έντονη αίσθηση ευπάθειας. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε συνηθίσει κάπως στην μια άμπωτη και ροή μεγεθυμένων, επιταχυνόμενων συχνοτήτων. Ωστόσο, όταν ωθείστε στο επόμενο επίπεδο επίγνωσης, αυτό συχνά πυροδοτεί συναγερμό διαφόρων βαθμών στο φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό σας σώμα.

Είναι ώρα αποφάσεων, διότι αυτή είναι μια εποχή Συγκομιδής Ψυχών. Όλοι πρέπει να αποφασίσουν αν επιθυμούν να προχωρήσουν με τη Γη καθώς ελίσσεται προς τις ανώτερες Διαστασιακές συχνότητες- ή να πάνε σε έναν άλλο Πλανήτη Τρίτης / Τέταρτης Διάστασης που έχει επιστρέψει στο αρχικά σχεδιασμένο Φάσμα του Φωτός ─ για να τελειώσουν τα μαθήματά τους στις σφαίρες της δυαδικότητας και της πολικότητας. Πολλές Ψυχές θα επιλέξουν να εγκαταλείψουν το πεδίο της Γης ως μέρος του συμβολαίου τους και της Θεϊκής Αποστολής τους, και πολλές άλλες όμορφες Ψυχές τοποθετούνται ή προετοιμάζονται να αναλάβουν θέσεις εξουσίας και θέσεις δύναμης. Θα παραμείνουν χαμηλών τόνων, πιθανώς στο παρασκήνιο, μέχρι να έρθει η ώρα να βγούνε μπροστά και να γίνουν γνωστές. Θα είναι δυναμικές, ισχυρές και θα φέρουν ένα νέο όραμα για την ανθρωπότητα - αυτό που θα εξυπηρετήσει όλους τους ανθρώπους και θα δημιουργήσει τα θεμέλια για τη Νέα Εποχή που έρχεται.

Και γι’ αυτό σας λέμε, "ΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ ΓΕΡΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!" Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια, για να αναλάβετε για άλλη μια φορά τον έλεγχο και την κυριαρχία στον κόσμο σας, να θυμηθείτε ότι είστε εκπρόσωπος του Δημιουργού σε μια σημαντική αποστολή που ονομάζεται «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ». Αποδεχτείτε τη δύναμή σας ως κυρίαρχος της συν-δημιουργίας. Ενσωματώστε και ενεργοποιήστε τα δώρα που προικιστήκατε με αυτό το ψέμα να κοιμάται μέσα.

Μην απελπίζεστε, αγαπημένοι, εάν οδηγηθήκατε στις τρέχουσες διδασκαλίες μας και αποδειχθούν πολύ δύσκολο να γίνουν κατανοητές. Οι πολλοί αγγελιοφόροι μας του Φωτός εργάστηκαν ακούραστα για να αναδείξουν τις διδασκαλίες της σοφίας μας που αφορούν τις βασικές αρχές της πνευματικότητας μέσω των πολλών ενδιάμεσων επιπέδων, και τώρα στις τρέχουσες προηγμένες κοσμικές διδασκαλίες. Εάν αναζητήσετε αυτά τα προηγούμενα μηνύματα, θα βρείτε το δικό σας επίπεδο κατανόησης, και μπορείτε άνετα να προχωρήσετε από εκείνο το επίπεδο προς τα εμπρός.

Η εξελικτική διαδικασία για την ανθρωπότητα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προχωράει με εκπληκτικό ρυθμό. Ανοίξτε το νου και την καρδιά σας, αγαπημένοι, και αγκαλιάστε την έγχυση της Θείας Αγάπης/Φωτός που σας περιμένει. Απολαύστε τη δόξα της επανένωσης μαζί μας καθώς προχωράμε μαζί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι σε μια νέα πραγματικότητα. Είμαστε πάντα μαζί σας. Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μετάδοση μέσω RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE * www.StarQuestMastery.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

 

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1