urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Φωτίζοντας με το Φως σας - Αγάπη δύο - Ξαναγυρνώντας στην πρόκληση του Αντάμους - - Αφήνοντας τις μάχες - Η κατάρα των Εργατών του Φωτός!

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΑΝΤΑΜΟΥΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΛΝΤΡΕ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

SITE: www.crimsoncircle.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: πηγή www.neasyneidisi gr.

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Είστε εδώ στον πλανήτη για ένα δυο πολύ βασικούς λόγους. Δεν είναι πραγματικά δύσκολο να το βρείτε. Είστε εδώ για να ακτινοβολείτε το φως σας. Αυτό είναιΑυτό είναι το πιο κρίσιμο, σημαντικό, βασικό χρονικό σημείο, που έχει βιώσει ποτέ αυτός ο πλανήτης σε όλες σας τις ζωές. Και ξέρω ότι δεν ξυπνάτε το πρωί σκεπτόμενοι απαραίτητα, «Αυτό είναι πραγματικά σπουδαίο», γιατί ανησυχείτε για άλλα πράγματα. Όμως είναι. Είναι τεράστιο και πηγαίνει πολύ, πολύ καλά.

Δεν θα μπορούσα απαραίτητα να το έλεγα αυτό πριν δέκα χρόνια ή ακόμα και πριν δυο χρόνια. Υπήρχε αμφιβολία για το πού θα πήγαιναν τα πράγματα. Όμως υπάρχει αρκετό φως στον πλανήτη τώρα, που τελικά πρόκειται να αλλάξει τα πάντα, και δεν μιλάω για ένα πολύ, πολύ μακρινό μέλλον. Μιλάω για τα επόμενα 15, 20 χρόνια στον πλανήτη.

Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες για να φτάσετε εκεί, φυσικά, γιατί στους ανθρώπους πραγματικά δεν αρέσει η αλλαγή. Και υπάρχουν πολλοί, που από παλιά κινούν τα νήματα της εξουσίας, παίκτες στον πλανήτη που προσπαθούν να κρατηθούν, αλλά δεν μπορούν. Δεν μπορούν. Τα πράγματα θα αλλάξουν αυτό τον πλανήτη. Αυτό ακριβώς το φως που φέρνετε, πρόκειται να τον αλλάξει σε σημείο που τα καθάρματα απλά δεν θα μπορούν να αντέξουν την λαμπρότητα του φωτός. Θα πάνε κάπου μόνοι τους κι αυτός ο πλανήτης πρόκειται να γίνει ο πλανήτης της αγάπης και της σοφίας και του φωτός, και είναι – το νιώθω.  Προχωράμε προς τα εκεί.

Λοιπόν, ξέρω ότι μερικοί από σας αμέσως αμφιβάλετε και λέτε, «Μα κοίτα τις ειδήσεις.» Το κάνω. Το κάνουμε στο Βυσσινί Συμβούλιο. Αξιολογούμε τις ενέργειες του πλανήτη. Τις μετράμε σε συνεχή βάση και, ναι, περνάτε κάποια αναστάτωση, και υπάρχουν πόλεμοι, που είναι πολύ ατυχείς και ανισορροπίες που είναι άδικες. Αλλά προχωράει προς τα εκεί. Έτσι, καθώς ανοίγουμε τη σημερινή Συνάντηση, θέλω να αφιερώσω ένα λεπτό για να σας συγκεντρώσω όλους, για να επιτρέψετε να ακτινοβολήσει το φως σας.

Είστε εδώ στον πλανήτη για να φωτίσετε με το φως σας και ταυτόχρονα να απολαύσετε τη ζωή σας. Πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό σε ένα λεπτό, πάντως πραγματικά δεν έχω πια ανοχή στο ότι δεν απολαμβάνετε τη ζωή σας. Με κούρασε αυτό. Δεν σας πηγαίνει. Είναι ένα παλιό παιχνίδι και θα σας επικρίνω γι’ αυτό. Δεν είναι πια απαραίτητο. Έχετε μερικά παλιά πρότυπα που συνεχώς το επαναφέρουν. Το ονομάζω Κατάρα των Εργατών του Φωτός, και θα ασχοληθούμε μ’ αυτό σήμερα. Και είναι καιρός να το ξεπεράσετε.

Φωτίζοντας με το Φως Σας

Πάρτε μια καλή, βαθιά αναπνοή.

Λοιπόν, μερικοί από σας πιστεύουν, «Λοιπόν, το φως μου είναι αμυδρό.» Πραγματικά δεν είναι. Ή «Το φως μου είναι ακάθαρτο. Πρέπει να καθαρίσω αυτό το φακό του προβολέα.» Δεν είναι. Έχω δει μερικούς από σας πραγματικά να συγκρατούνται μην αφήνοντας το φως τους να λάμψει επειδή πιστεύουν ότι θα στείλουν τοξίνες στον κόσμο, τα σκουπίδια σας. Δεν ισχύει. Όχι. Όταν απλά αφήνετε να λάμψει το φως σας, αυτό δεν χρειάζεται καθόλου δουλειά. Είναι σαν το επιτρέπω. Το επιτρέπω δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολο, κι όμως οι Εργάτες του Φωτός το κάνουν δύσκολο μερικές φορές. Όμως αφήνοντας το φως σας να λάμψει, κάτι συμβαίνει. Πάτε κατευθείαν στον πυρήνα, κατευθείαν στην ουσία σας. Παρακάμπτετε όλα τα σκουπίδια, όλο τον θόρυβο, επειδή ξέρετε ότι αυτή είναι η πιο σπουδαία υπηρεσία που θα μπορούσατε να κάνετε. Οπότε απλά αφήστε το να λάμψει. Και ξέρω τι συμβαίνει για πολλούς από σας, λέτε, «Λειτουργεί;» Ναι, λειτουργεί. Μπορείτε, παρακαλώ, να σταματήσετε να αμφιβάλετε γι’ αυτό; Δεχτείτε το.
Δεχτείτε ότι το φως σας ακτινοβολεί. Κι έπειτα απλά αφήστε το να ακτινοβολήσει στον πλανήτη. Χωρίς πρόγραμμα. Χωρίς μάχη.
Ξέρετε, όταν μπείτε σ’ αυτό το βασικό, σ’ αυτή την ουσία του ποιοι είστε κι απλά το αφήσετε να λάμψει, είναι τόσο όμορφο αίσθημα, γιατί κάνει αυτό που πραγματικά ήρθατε να κάνετε εδώ. Είναι πολύ απλό. Δεν χρειάζεται να γίνεστε διανοητικοί γι’ αυτό. Αυτό είναι εδώ ακριβώς.
Αν θυμάστε, πριν γεννηθείτε σ’ αυτή τη ζωή, να ετοιμάζεστε για να επιστρέψετε εδώ, πρόθυμοι να γυρίσετε πίσω εδώ, σκεφτόσασταν ότι αυτό που επρόκειτο να κάνετε είναι να αφήσετε να λάμψει το φως σας. Δεν ξέρατε πώς θα συνέβαινε όλο αυτό και πώς θα ήταν. Αλλά, θα ήσασταν εδώ για να φέρετε την νέα συνειδητότητα.

Πολλοί από σας βάλατε την πανοπλία σας, φορέσατε τα σπαθιά σας, φορέσατε τα κράνη σας, έτοιμοι για μάχη. Πραγματικά δεν χρειάζεται. Αυτό το φως εδώ, απ’ όλους μας, είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρό από το σπαθί. Αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε εδώ.

Ίσως να περιμένατε ότι θα υπήρχε πολλή προσπάθεια, ότι θα πολεμούσατε το σκοτάδι. Εσείς και το φως σας. Τώρα οι δαίμονες του σκότους θα έρχονταν και θα κάναμε μια μεγάλη, σπουδαία μάχη, ένα μεγάλο πόλεμο. Όχι. Κάνετε μόνο αυτό. Αυτό είναι, και αλλάζει τον πλανήτη.

Βλέπετε, υπάρχει μια προσδοκία, ότι πρόκειται να υπάρξει κάποιο είδος δύναμης, κεραυνοί κι αστραπές ή – τί συμβαίνει σήμερα – ηλιακές εκλάμψεις και λοιπά. Πραγματικά, όχι. Πότε πότε ναι, πάντως αυτή είναι πολύ αθόρυβη δουλειά. Είναι τόσο όμορφο.

Και, ναι, υπάρχει πολλή αναστάτωση στον πλανήτη. Αλλά αν δεν ήταν αυτό που κάνετε εσείς και άλλοι, επιτρέποντας στο φως σας να λάμψει, θα ήταν πολύ χειρότερα. Τώρα, απλά περνάμε την φάση της αναπροσαρμογής στον πλανήτηΟι παλιοί πόλεμοι, οι παλιές μάχες φτάνουν στο τέλος τους. Μερικοί απ’ αυτούς συνέβαιναν πολύ πριν τη Γη και τώρα φτάνουν στο τέλος. Δεν μπορούν να κρατήσουν όταν υπάρχει τόσο πολύ φως. Νιώστε το φως σας για μια στιγμή.

Θέλω να νιώσετε πόσο αγνό είναι, παρ’ όλες τις ανησυχίες σας, όσα μπορεί να πιστεύετε. Απλά αφιερώστε μια στιγμή για να νιώσετε. Αυτό είναι που ακτινοβολεί στον κόσμο.
Δεν μπορείτε να το κάνετε αν έχετε πρόγραμμα, αν ακόμα πολεμάτε για ιδανικά, είτε είναι δικά σας είτε της ανθρωπότητας, αυτού του πλανήτη. Λοιπόν, αυτό γίνεται με αγάπη.

Σας παρακαλώ αφιερώστε μια στιγμή απλά για να νιώσετε την αγάπη που υπάρχει μέσα στο φως σας. Αυτός, είναι ο πλανήτης της αγάπης. Πρώτα εδώ βιώθηκε. Όχι κάπου αλλού. Όχι από Αρειανούς ή Πλειάδιους ή Αρκτούριους. Ούτε κι  από τους Αρχαγγέλους. Ούτε από το Πνεύμα. Βιώθηκε πρώτα εδώ μέσω των ανθρώπων, μέσα από σας. Και είμαστε έτοιμοι τώρα σ’ αυτό τον πλανήτη για την Αγάπη δύο, την επόμενη επανάληψη. Όμως κάτι τόσο πιο βαθύ, τόσο πιο καθαρό, τόσο πιο πραγματικό από εκεί που πήγαινε η παλιά Αγάπη ένα.

Έτσι, όταν νιώσετε το φως σας, αυτό το πράγμα που ακτινοβολείτε στον πλανήτη, νιώστε την αγάπη του. Κι όταν το κάνετε, ίσως να παρατηρήσετε, πως είναι πολύ διαφορετικό από την αγάπη που μπορεί να είχατε βιώσει πριν.
Αυτό που είναι διαφορετικό στην Αγάπη δύο, είναι ότι δεν προσκολλάταιΔεν έχει ανάγκες. Δεν προβάλει απαιτήσεις σε κανέναν άλλο. Δεν θέτει όρους. Αυτό είναι που ακτινοβολείτε. Θα είναι πάνω από τις δυνατότητες  μερικών ανθρώπων. Δεν πρόκειται να το καταλάβουν. Πραγματικά δεν πρόκειται να το αντιληφθούν καν. Είναι τόσο διαφορετικό.
Η Αγάπη δύο, πραγματικά είναι λιγάκι πρόκληση. Δεν συνδέεται με τίποτα.

Οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να έχουν αγάπη με προσκόλληση, οπότε θα έχει μια σχεδόν απροσδιόριστη αίσθηση, όπου θέλεις να την πιάσεις και να την κρατήσεις, να προσπαθήσεις να την βάλεις να κάνει ορισμένα πράγματα και δεν γίνεται. Δεν προσκολλάται. Κι όμως, υπάρχει τόση ομορφιά σ’ αυτήν, γιατί είναι ελεύθερη. Είναι ελευθερία. Αυτό είναι που ακτινοβολείτε.
Είναι φως που περιέχει ένα νέο είδος αγάπης. Βλέπετε πόσο εύκολο είναι;
Όχι, δεν καλώ πολύ συχνά τους Εργάτες του Φωτός έτσι.
Ο Κώλντρε με ρωτάει «Γιατί;» Πραγματικά είναι πολύ απλό, γιατί δεν θέλω να πιστεύετε, ότι πρέπει να βασίζεστε σε μια ομάδα ή σε κάποιον προσκαλώντας μια ομάδα να κάνει αυτό που κάνετε τώρα. Δεν θέλω να πιστεύετε, ότι πρέπει να συγκεντρώνεστε απ’ όλο τον κόσμο κι ακόμα να  συσχετίζετε και κάποιο είδος σκοπού με αυτό. Όχι, θέλω να το κάνετε μόνοι σας κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα, πραγματικά δεν έχει σημασία, πάντως μόνοι σας σαν κυρίαρχες υπάρξεις.
Αυτό που συμβαίνει στη Γη είναι τόσο σημαντικό για όλη τη δημιουργία. 

Ακούω ανθρώπους να μιλούν για τη Γη σαν να ήταν κάποιο απομονωμένο μέρος, για επιβλητικούς εξωγήινους με την εκπληκτική τους σοφία, να πρέπει να τους θαυμάζετε. Όχι. Αυτό είναι. Συμβαίνει ακριβώς εδώ. Γίνεστε κυρίαρχες υπάρξεις. Ανεβάζετε την αγάπη σε ένα νέο επίπεδο, που τελικά θα βγει σε όλη τη δημιουργία.

Εμείς, εκείνοι από μας στο Βυσσινί Συμβούλιο, παρακολουθούμε και παρατηρούμε. Δεν επεμβαίνουμε – ή επεμβαίνουμε σπάνια – αλλά παρακολουθούμε και παρατηρούμε και σας δίνουμε αναφορά για ό,τι συμβαίνει. Έχουμε παρακολουθήσει πώς έχει αλλάξει το φως σας ακόμα και από την αρχή της χρονιάς. Το δικό σας φως, και ξέρω ότι ξεχνάτε πότε, πότε να ακτινοβολήσετε συνειδητά αυτό το φως. Είναι εντάξει. Αυτό είναι ακόμα εκεί.

Ακτινοβολώντας το συνειδητά, καθισμένοι σε ένα παγκάκι ή οδηγώντας κι απλά αφήνοντας το φως σας να λάμψει, είναι καλό για εσάς. Σας υπενθυμίζει. Όμως το φως σας πάντα λάμπει τώρα.
Αυτό για το οποίο θα ήθελα να έχετε επίγνωση, αυτή την όμορφη γαλήνια στιγμή είναι, ότι η αγάπη από σάς λάμπει επίσης πάνω σας. Ναι, πρώτα λάμπει πάνω σας.

Όλο το φως λάμπει πάνω στον δημιουργό του, πριν από οτιδήποτε άλλο, πριν πάει οπουδήποτε αλλού.

Και την Αγάπη δύο, λοιπόν, αφήστε την να λάμψει πάνω σας τώρα. Ξεχνάτε να το κάνετε αυτό. Ξέρετε, ξεχνάτε πραγματικά να αναγνωρίσετε ότι λάμπει πάνω σας. Το να αγαπάτε τον εαυτό σας, αυτό είναι δύσκολο, πραγματικά δύσκολο. Όμως αφήστε την να λάμψει πάνω σας.
Μιλάω σοβαρά. Τώρα. Αυτό ακριβώς το φως, που ακτινοβολείτε σε όλη τη δημιουργία, αφήστε το να λάμψει πάνω σας. Δεν έχει προσκολλήσεις. Δεν πρόκειται να λειτουργήσει σαν την Αγάπη ένα. Θα είναι πολύ πιο καθαρή.

Αυτή η νέα αγάπη δεν θα σας πει, ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σας, να βελτιώσετε τον εαυτό σας, για να είστε άξιοι της αγάπης του. Δεν το κάνει αυτό. Υπάρχει πάντα. Κι όμως, αν προσπαθήσετε να την ελέγξετε, να την περιορίσετε, να την διαχειριστείτε υπερβολικά ή οτιδήποτε τέτοιο, θα γίνει απλά ένα φευγαλέο αίσθημα. Θα μοιάζει σαν να έχει φύγει. Θέλει να είναι ελεύθερη, όπως κι εσείς.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί με τους Εργάτες του Φωτός απ’ όλη την υφήλιο, για να αφήσουμε αυτό το φως να λάμψει πάνω στον πλανήτη, γεμάτο με την καινούργια σας αγάπη. Και καθώς νιώθετε αυτή την αγάπη, αυτό το φως που κυλάει από σας, αφήστε το να σας γεμίσει. Αφήστε το να λάμψει σε κάθε σας κομμάτι.
Δεν θέλω ούτε ένας από σας να νιώσει ποτέ ξανά, ότι δεν του αξίζει η δική του αγάπη.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Καλή βαθιά αναπνοή.

Πολύ απλό. Είστε εδώ για να ακτινοβολήσετε το φως σας και να απολαύσετε τη ζωή. Γενικά, οι Εργάτες του Φωτός είναι πολύ καλοί στο να φωτίζουν με το φως. Και ξαναλέω, νομίζετε ότι ξεχνάτε να το κάνετε και λέτε, «Δεν το έχω κάνει εδώ και δυο βδομάδες ή ένα μήνα» ή οτιδήποτε. Το κάνετε συνεχώς. Το κάνετε συνεχώς. Όσο θα είστε ζωντανοί σ’ αυτό τον πλανήτη με υλικό σώμα, θα το κάνετε.

Το πρόβλημα είναι αυτό το δεύτερο μέρος, σχετικά με την απόλαυση της ζωής σας. Μοιάζει να μας λείπει αυτό το κομμάτι. Μας λείπει αυτό το, «Ω, και απλά πρόκειται να απολαύσω.»

Επιστρέφοντας στην Πρόκληση του Αντάμους

Κάνετε τα πράγματα δύσκολα, αγωνίζεστε για ιδανικά, και πρότεινα την πρόκληση. Είπα ότι θα επανέλθουμε στο τέλος του χρόνου, διατύπωσα εκείνη την πρόκληση.

Μπορείτε να ξεπεράσετε τις μάχες και τον πόλεμο; Μπορείτε να σταματήσετε να πολεμάτε μέσα σας; Πού σας οδηγεί αυτό; Πουθενά. Μπορείτε να σταματήσετε τις μάχες με τη ζωή, με τους άλλους ανθρώπους, με τις οικογένειες σας – μάλλον όχι – πάντως με τους άλλους ανθρώπους;

Οπότε ας επανέλθουμε σ’ αυτό σήμερα.

Λοιπόν, μιλάμε για όλο αυτό το πράγμα της μάχης και του πολέμου και σας προκάλεσα να πείτε το ξεπερνάω. Ξέρετε, πραγματικά ξεπεράστε το. Δεν έχουν απομείνει μάχες. Δεν υπάρχει ούτε μάχη του φωτός και του σκότους. Εννοώ, ίσως μερικοί από σας έχουν στενοχωρηθεί γι’ αυτό, επειδή είστε πολεμιστές, σωστά; Και για έναν πολεμιστή να ακούει ότι δεν υπάρχουν άλλες μάχες, είναι λίγο ζόρικο. Όμως δεν υπάρχουν. Δεν πολεμάμε ούτε αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη αυτή τη χρονική στιγμή. Αφήνουμε να φωτίσει το φως. Είναι πολύ καλύτερο να είσαι Μάστερ, δημιουργός, πάρα να είσαι πολεμιστής. Ένας πολεμιστής μένει σε μια πλευρά μόνο. Ο αληθινός Μάστερ δημιουργός, παίρνει τα πάντα.

Συνειδητοποιείτε ότι στήνετε αυτές τις καταστάσεις στη ζωή σας και στήνετε αυτές τις κακουχίες στη ζωή σας – εσείς τις στήνετε, κανείς άλλος δεν το κάνει – για να έχετε κάτι να παίζετε. Και τώρα, αν το είχα πει αυτό στους Εργάτες του Φωτός πριν από πέντε χρόνια, θα με είχαν διώξει από την πόλη λέγοντας, «Όχι, αυτά είναι πραγματικά προβλήματα! Κι εσύ δεν καταλαβαίνεις.» Εμ, μερικοί από σας ακόμα το λένε. Αλλά, κυρίως, λέτε, «Σωστά. Το δημιούργησα αυτό σαν, τι, κάτι με το οποίο να παίζω; Κάτι για να πολεμάω; Φίλε, με ρούφηξε η ίδια μου η  δημιουργία. Το πίστεψα πραγματικά. Και πραγματικά πίστεψα ότι είχα έλλειψη αφθονίας. Πραγματικά πίστεψα, ότι είχα όλα αυτά τα προβλήματα.» Κι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι ήταν απλά ένα σπουδαίο, μεγάλο παιχνίδι. Κι εκεί είναι που αρχίζετε επίσης να συνειδητοποιείτε, «Είμαι ένας Μάστερ. Εγώ τα έκανα όλα αυτά, και τα ξεπέρασα. Επέστρεψα σε μένα. Είμαι ένας Μάστερ, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το ξανακάνω μ’ αυτό τον τρόπο.»

Λοιπόν, η πρόκληση ήταν, μπορείτε να αφήσετε τις μάχες; Ναι. Οι περισσότεροι από σας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Μερικοί απλά κρατάνε μια δυο στην κωλότσεπη σε περίπτωση, που έχετε μια πραγματικά βαρετή μέρα . Όχι, πότε, πότε έχει πλάκα να μπαίνεις εκεί μέσα. Εννοώ, είναι πραγματικά. Πρέπει να είστε σπεσιαλίστες σ’ αυτό. Είστε πραγματικά καλοί σ’ αυτό, εκτός από τα σημεία όπου πολεμάτε τον εαυτό σας. Δεν ήσασταν πολύ καλοί όσον αφορά αυτό. Οι άλλοι άνθρωποι, οι εξωτερικές συνθήκες, αλλά ακόμα εκείνες οι εσωτερικές μάχες βασικά, «Μπορώ να αγαπώ τον εαυτό μου;» Και πρόκειται να μιλήσουμε πολύ περισσότερο για την Αγάπη του Μάστερ, κάνοντας το επόμενο βήμα, και θα πω ότι με την Αγάπη ένα, ήταν δύσκολο, πιο δύσκολο να αγαπάτε τον εαυτό σας, γιατί υπήρχαν πολλά σκουπίδια και προσδοκίες και περίεργες ιδέες για το τι ήταν η αγάπη. Η Αγάπη δύο είναι πολύ πιο εύκολη. Και σας ζητάω να το νιώσετε για μια στιγμή. Πάντως αυτή η Αγάπη δύο είναι τόσο πιο εύκολη, δεν την φτιάχνετε ούτε την δημιουργείτε – αλλά ανοίγετε τα μονοπάτια γι’ αυτήν.

Κι αυτό είναι, θα έλεγα, η εξελικτική στρατηγική για τον πλανήτη τώρα. Με άλλα λόγια, έχετε αυτό τον πλανήτη, όπου βιώθηκε η αγάπη για πρώτη φορά, κι αυτό είναι εκπληκτικό, κι οδηγεί σε πράγματα όπως το σεξ και λοιπά. Αυτά βιώθηκαν εδώ. Αλλά για να εξελιχθεί ο πλανήτης εκεί που θέλατε να φτάσει, δεν υπήρχε ένα καθαρό μονοπάτι. Είχαμε τις δυνάμεις της τεχνολογίας να πιέζουν για εξέλιξη. Είχαμε το παλιό ανθρώπινο πρότυπο του homo sapiens, γνωρίζοντας ότι ήταν ξεπερασμένο. Κάτι έπρεπε να δημιουργήσει αυτό το νέο μονοπάτι κι αυτό είναι η Αγάπη δύο. Και πάλι, πρόκειται να μιλήσω πολύ περισσότερο γι’ αυτό, όμως είναι τόσο ωραία μέρα για να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να το νιώσετε. Πόσο ωραία μέρα, για να είστε  ερωτευμένοι με τον εαυτό σας, χωρίς να πολεμάτε, χωρίς τα παλιά σκουπίδια που σχετίζονται με την αγάπη, χωρίς να χρειάζεται να έχετε σύντροφο. Χωρίς να χρειάζεται να έχετε σύντροφο.
Είναι δυνατόν, και παλιά τον πρώτο καιρό των Εργατών του Φωτός όταν ήταν μαζί σας ο Τωβίας, αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα, «Δεν έχω σύντροφο.» Και, ξέρετε, νιώθατε μοναξιά ή ίσως αμήχανοι ή παράξενοι κι απλά θέλατε κάποιον για να μοιράζεστε. Αλλά τόσα πολλά απ’ αυτά που περάσατε, οδήγησαν στην συνειδητοποίηση, ότι πραγματικά δεν μπορείτε να έχετε σύντροφο, έναν πραγματικό σύντροφο, μέχρι να φτάσετε σε αυτό το μέρος εντός σας, την Αγάπη δύο, την Αγάπη του Μάστερ. Αυτή αλλάζει τον κόσμο. Είναι το φως που ακτινοβολείτε τώρα. Ξέρετε, δεν κραυγάζετε βγάζοντας αυτό το φως. Αυτό έχει έναν σκοπό. Έχει ένα ενεργειακό σχέδιο.

Πρόκειται να πω ότι για τους Εργάτες Φωτός, το 2024 είναι μια χρονιά αγάπης, για τον εαυτό σας κι επίσης για να βρείτε άλλους, που να μπορείτε να αγαπήσετε αληθινά. Όχι με τον παλιό τρόπο, αλλά με έναν πολύ ελεύθερο, πολύ καινούριο τρόπο.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά κι ας το νιώσουμε. Και είναι … Είναι διάφορα πράγματα. Είναι μεταφυσικό. Είναι πνευματικό. Είναι ιερό. Είναι το μονοπάτι που πρόκειται να οδηγήσει τον πλανήτη μέσα από μερικές από τις προκλήσεις που έχει τώρα.

Η Κατάρα των Εργατών του Φωτός

Τα πάντα είναι εδώ. Ο λόγος που είστε εδώ είναι εκπληκτικός. Δηλαδή, αυτό το επίπεδο υπηρεσίας, αυτό που κάνουμε στην μεταφυσική είναι άνευ προηγουμένου. Εμείς ανοίγουμε το δρόμο. Όμως το θέμα είναι, ότι υπάρχει ακόμα αυτή η Κατάρα των Εργατών του Φωτός.

Οι σωστοί άνθρωποι είναι εδώ. Αυτή ήταν η δέσμευση σας, το πάθος σας, να είστε εδώ τώρα. Και φωτίζετε με το φως σας. Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Γιατί συναντάτε  ακόμα προβλήματα; Γιατί ακόμα – όχι όλοι σας μερικοί από σας τα πάνε πάρα πολύ καλά – όμως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που έχουν μερικά από τα παλιά ζητήματα, είτε είναι αφθονία, υγεία, αυτοαξία, είτε  σχέσεις. Αυτοί ήταν οι τέσσερις βασικοί τομείς από την εποχή του Τωβία.

Και πραγματικά είχα την ευκαιρία να το νιώσω και να μιλήσω με μερικούς από σας τη νύχτα. Όμως όταν απλά κουβεντιάζαμε, εγώ στην πραγματικότητα κοιτούσα από κάτω, τι συμβαίνει; Δηλαδή, υπάρχουν τα πάντα. Θα έπρεπε να γίνονται σημαντικές εξελίξεις, η μια μετά την άλλη, περισσότερη ευκολία, περισσότερη χάρη, περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Τι είναι αυτό; Τι είναι αυτή η Κατάρα των Εργάτες του Φωτός;

Ένα από τα στοιχεία της Κατάρας των Εργατών φωτός. Ένα σου κομμάτι λέει, «Πώς να απολαύσω τη ζωή μου; Πώς να περπατάω ελεύθερα, αισθησιακά, με ευκολία και χάρη; Θα ήταν σχεδόν σαν έλλειψη συμπόνιας. Θα ήταν σχεδόν σαν» – πώς θα το λέγατε – «υπεροψία αν δεν υπέφερα κι εγώ, σε ένα βαθμό. Έτσι, πρέπει να κρατήσω λίγα βάσανα πάνω μου, για να έχω συμπόνια για τους άλλους.» Αυτά είναι βλακείες. Δηλαδή, όχι, πραγματικά είναι. Ακούγεται ευγενές και λοιπά, ξέρετε, αλλά δεν είναι, γιατί κουβαλάτε ακόμα πράγματα που δεν είναι δικά σας, που είναι μια από τις άλλες Κατάρες των Εργατών Φωτός. Το νιώθετε ακόμα αυτό, «Πρέπει να συντονιστώ με τα βάσανα στον υπόλοιπο πλανήτη. Αν πρόκειται να φωτίσω με το φως μου, καλύτερα να ξέρω τι είναι αυτό που φωτίζω.» Όχι, καθόλου, γιατί αυτό θα σας συγκρατήσει μόνο. Εκτός κι αν σας αρέσει να υποφέρετε. Ίσως. Αλλά δεν το νομίζω.

Πάντα ήξερες ότι είχες πιο πολλά από τους άλλους, πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή διορατικότητα, μπορείς να κουβαλήσεις πιο πολύ φορτίο στην πλάτη σου από τους περισσότερους. Κι έτσι, το κάνεις. Όλοι σας το κάνετε αυτό. Είστε πιο ανθεκτικοί. Μπορεί να είστε ευαίσθητοι, αλλά απλά είστε πιο ανθεκτικοί. Μπορείτε να αντέξετε πιο πολλά, έτσι συνεχίζετε να κουβαλάτε πιο πολλά στην πλάτη σας. Ενώ πραγματικά δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε τίποτα. Όμως είναι μια Κατάρα των Εργατών Φωτός, «Μπορώ να διαχειριστώ το φορτίο. Μπορώ να το επωμιστώ.» Νομίζετε ότι οι άλλοι πραγματικά το εκτιμούν;  Πρόκειται να σας φορτώσουν, να ξέρετε.

Πρόκειται να σας φορτώσουν ενώ θα ξεφορτώνουν τον εαυτό τους. Δεν αξίζει.

 Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον συμβιβασμό και στην συνεργασίαΞέρεις, όσο βρίσκεσαι εδώ στον πλανήτη, πρέπει να συνεργαστείς να υπάρχει ένα επίπεδο συνεργασίας. Αλλά να συμβιβαστείς; Να ξεπουλήσεις τον εαυτό σου; Να κάνεις κάτι τσαπατσούλικο; Όχι. Δεν είναι και τόσο καλό. Οπότε, ναι, ο συμβιβασμός είναι σ’ αυτό τον κατάλογο. Ναι. Μπορείς να μην συμβιβάζεσαι;

Ο συμβιβασμός ποτέ δεν θα βοηθήσει πραγματικά εσένα ή τους άλλους. Είναι σαν ξεπούλημα. Αλλά τη στιγμή που είσαι υπό πίεση, που έχεις μια δύσκολη κατάσταση, καταφεύγεις πάλι σ’ αυτόν, «Πρέπει να συμβιβαστώ. Πρέπει να διατηρήσω την ηρεμία εδώ.» Όμως τελικά, η καταιγίδα έρχεται. Ίσως και να τελειώσεις μ’ αυτήν εκείνη τη στιγμή. Χωρίς συμβιβασμό.

Λοιπόν, όλες οι ανθρώπινες εμπειρίες σας μπαίνουν στο Akasha σας. Είναι προσωπικό. Δεν είναι ομαδικό. Είναι το προσωπικό σας Akasha. Όλα όσα έχετε κάνει ποτέ σε οποιαδήποτε από τις ζωές σας βρίσκεται στο Akasha.  Είναι όλες οι αναμνήσεις, όλα τα ενεργειακά σχέδια όλων όσων έχετε κάνει. Και φτάνετε σ΄ αυτό το συγκεκριμένο σημείο όταν γίνεστε Μάστερ κι αυτό αρχίζει να ανοίγει.

Πρώτα είναι λίγο, ξέρετε, σαν να υπάρχουν τόσα πολλά εκεί μέσα, τόσα πολλά σκουπίδια, Αυτά τα πράγματα, όλες οι αναμνήσεις, όλα αρχίζουν να φεύγουν από το Akasha. Κι όταν γίνει αυτό, το πιάνει η ψυχή και λέει, «Οκέι, η ώρα της σοφίας.» Τα κάνει σοφία, και μετά τα φέρνει πίσω σαν Νέα Ενέργεια.

Γι’ αυτά μιλήσαμε στις συναθροίσεις, εξερευνώντας αυτή την Νέα Ενέργεια, το πώς είναι διαφορετική. Το Νέο Φως, πώς είναι διαφορετικό. Κι επιστρέφοντας στο θέμα μου, αφήνετε κάτι ελεύθερο, στην πραγματικότητα δίνετε άδεια σαν άνθρωποι να απελευθερωθεί  από το Akasha, και τώρα του επιτρέπετε να μεταλλαχθεί σε σοφία. Έτσι, το να απελευθερώσετε τον εαυτό σας, να απελευθερώσετε τον σύντροφο σας, οποιοδήποτε απ’ αυτά, το νιώθετε δύσκολο. Είναι τρομακτικό, αλλά τελικά, τι θα μπορούσε να είναι λάθος στο να απελευθερώσετε κάτι;

Λοιπόν, πρέπει να προχωρήσουμε, αλλά η Κατάρα των Εργατών Φωτός είναι όταν κουβαλάτε φορτία στην πλάτη σας, επειδή πιστεύετε ότι πρέπει. Υποφέροντας, κι έτσι πιστεύετε ότι έχετε ενσυναίσθηση. Αυτό είναι συμβιβασμός. Είναι – πρόκειται απλά να φτάσω στην ουσία – ακόμα παίζετε ένα παιχνίδι και είναι ένα παιχνίδι που σας αρέσει. Διαφορετικά, δεν θα το κάνατε. Λέτε ακόμα, «Οκέι, απέχω δευτερόλεπτα από την Πραγμάτωση. Απέχω δευτερόλεπτα, αλλά όχι εντελώς.» Πόσο καιρό σκοπεύετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι; Πραγματικά; Πόσο καιρό;

Λοιπόν, σήμερα είπα, «Είναι όλα εδώ.» Ας τα αποκαλύψουμε τώρα τέλος με την Κατάρα των Εργατών Φωτός. Είναι σαν να πηγαίνουμε πιο πέρα τώρα. Ας φτάσουμε στην αισθησιακή, ελαφριά, δημιουργική φύση της ανθρώπινης ζωής σ’ αυτό τον πλανήτη. Υπέροχη εμπειρία, παρεμπιπτόντως, αλλά ας κάνουμε αυτό το επόμενο βήμα.

Και για να κάνουμε το 2024 τη χρονιά που θα πάμε στην Αγάπη δύο, πρέπει να το αφήσετε να φύγει. Πρέπει πραγματικά. Η Κατάρα των Εργατών Φωτός είναι ένα λίγο περιττό βάσανο. Είναι ένας δισταγμός. Είναι ότι ίσως ακόμα δεν νιώθετε απόλυτα έτοιμοι ή – αυτό είναι πραγματικά χαμηλή συνειδητότητα – είναι πιο πολύ ότι διασκεδάζετε παίζοντας το παιχνίδι, διαφορετικά δεν θα το κάνατε. Έτσι ας κινηθούμε πέρα απ’ αυτό. Ας αφήσουμε να φύγει αυτή η Κατάρα των Εργατών Φωτός.

Θα ήθελα να πάω πίσω στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων μια μέρα, σύντομα, και να πω, «Τα καταφέραμε. Ελευθερώσαμε αυτή την παλιά, παλιά κατάρα. Ήταν δύσκολο. Ξέρετε, ήταν δύσκολο, γιατί είναι σαν έναν παλιό φίλο, κατά κάποιον τρόπο. Αλλά το κάναμε. Ελευθερωθήκαμε.»

Με αυτά, να θυμάστε ότι όλα είναι καλά και γίνονται ακόμα καλύτερα σε όλη τη δημιουργία.

Εγώ Είμαι ο Αντάμους- Άγιος Γερμανός

Σας ευχαριστώ

SITE: www.crimsoncircle.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: πηγή www.neasyneidisi gr.

Shaumbra Greece

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Σπόνσορες: Ζωή Μπουζούκα,  Φωτεινή Καμπά

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1