urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

tipota

Χαίρεται αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας.

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν. Θα την βρείτε στα πιο μικρά μόρια της ύλης – το κενό μεταξύ του πυρήνα και των ηλεκτρονίων είναι γεμάτο αγάπη! Είναι το υλικό από το οποίο είστε φτιαγμένοι! ΤΕΤΟΙΑ δύναμη έχει. Και όταν ελευθερώνετε ΑΥΤΗ την δύναμη, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας αγγίξει.

Τίποτα δεν μπορεί να σας αγγίξει! Δεν υπάρχει κάτι κακό ή σκοτεινό σ’ αυτόν τον πλανήτη που να μπορεί να σας πλησιάσει. Δεν υπάρχει ξένη οντότητα μη ανθρώπινη και να μπορεί να σας αγγίξει. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας αγγίξει. Γιατί έχετε ελευθερώσει την ενέργεια αυτού που είστε. Ο Aνώτερος Εαυτός σας, ο άγγελος που κάθεται σ’ εκείνη την καρέκλα στη ζωή σας, που έχει την μορφή σας, ενεργοποιείται όταν εκδηλώνετε την πρόθεση να διαπεράσει η αγάπη το είναι σας και να δημιουργήσει γαλήνη.

 Η Σύνδεση Αγάπης

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! Η λέξη αυτή στη γλώσσα σας είναι άκομψη και φτωχή για να αποδώσει μια τέτοια έννοια. Άλλες γλώσσες στη Γη έχουν τουλάχιστον πολλές λέξεις γι’ αυτή την ενέργεια. Η Αγάπη δεν είναι μια λέξη ή απλώς ένα αίσθημα. Εί­ναι μια πηγή δύναμης! Είναι ενέργεια! Μπορείς να την καλέσεις, να την ανάψεις ή να την σβήσεις, να την αποθηκεύσεις, να την στείλεις κάπου και να την εστιάσεις για πολλές χρήσεις. Είναι πάντοτε διαθέσιμη και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ! Είναι η υπόσχεση του σύμπαντος! Είναι η κοινή κλωστή που ενώνει τα πάντα. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το βλέπετε αυτό... και αυτό το εννοώ με τη συμπαντική έννοια, ότι πραγματικά είναι η σωστή ώρα! Σας δίδεται επιτέλους η άδεια να χρησιμοποιήσετε και να καταλάβετε αυτή την πηγή δύναμης και αυτό το έχετε κερδίσει.

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη «Πηγή-Θεός» αντί για Αγάπη, ώστε να έχετε μια καλύτερη κατανόηση της έν­νοιας της δύναμης. Είμαστε συλλογικοί, αλλά η πηγή της δύνα­μης είναι μία, είναι Ένα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας μοιραζόμα­στε αυτό το κοινό Ένα που είναι η δύναμη. Η Αγάπη Πηγή-Θεού είναι η δύναμη που λαμβάνεις, όταν παρακαλάς τον Θεό για οτιδήποτε. Οποιαδήποτε οντότητα ζητά συγκεκριμένα, προφορικά ή με άλλο τρόπο, τη δύναμη του Θεού, λαμβάνει αυτή την Αγάπη Πηγή-Θεού. Είναι κυριολεκτική και θα ανταποκριθεί κατάλληλα. Κατάλληλα σημαίνει ότι θα ανταποκριθεί μέσα στα πλαίσια που η κλήση αυτή είναι συμπαντικά ορθή. Φωτισμένα, ισορροπημένα, άτομα είναι ιδιαίτερα δυνατά στο να καλούν και να εστιάζουν την αγάπη Πηγή-Θεού. Υπήρχαν πάντα σαν καθαρά μονοπάτια σε ένα κατά τα άλλα σκοτεινό και δυσδιαπέραστο πέπλο. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα ήταν θρησκευτικοί ηγέτες κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την αγάπη σαν βάση για τη ζωή τους.

Η έντιμη αγάπη τους για το σύμπαν και τους άλλους γύρω τους και η ανοχή τους για την διαδικασία και το κάρμα του καθενός ήταν το κλειδί για την ισορροπία τους. Η πραγματική γνώση του «πώς δουλεύουν τα πράγματα» δεν ήταν (και ακόμη δεν είναι) σημαντική. Άγιοι άνθρωποι στην Ινδία, την Κίνα, τη Συρία, το Ισραήλ ή οπουδήποτε αλλού έχουν την ίδια σύνδεση με την πηγή δύναμης, όπως ένας Χριστιανός ευαγγελιστής σε μια σύναξη στο μέσον της Αμερικής.

Γιατί σας τα λέω αυτά; Για να καταλάβετε ότι η πηγή είναι μία, είναι Ένα! Και σας ανήκει όπως ποτέ πριν. Με την αναπρο­σαρμογή μου, η πνευματική σας πλευρά μπορεί να πετάξει! Θα λάβετε ένα συναίσθημα τέλειας ευθυγράμμισης και θα νιώσετε ότι τελικά φτάσατε στο σπίτι σας. Αυτή είναι η οντότητά σας, η οποία θα δει τον εαυτό της πραγματικά όπως είναι για πρώτη φορά: ως ένα μέρος Θεού! Ένα μέρος με ένα όνομα που το γνω­ρίζουν όλοι, που ποτέ δεν μπορεί να καταστραφεί και στο οποίο δεν μπορεί να προστεθεί τίποτα ούτε να αφαιρεθεί τίποτα. Μπορείτε τώρα να φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε;

Μετάλλαξη

Πρέπει να καλέσετε αυτή την Αγάπη Πηγή-Θεού για να θερα­πεύσει και να ισορροπήσει τον πλανήτη. Θα υπάρξουν εγγυη­μένα αποτελέσματα όταν το κάνετε αυτό. Πρέπει να συγκε­ντρώνεστε με άλλους οι οποίοι να βρίσκονται στην ίδια ισορρο­πία με σας, για να εστιάσετε τις ενέργειές σας γι’ αυτό. Διαθέ­στε μέρος του χρόνου για διαλογισμό, προκειμένου να λάβετε οδηγίες και μετά ισορροπήστε το με προσευχή (Πηγή Αγάπης). Έτσι θα δημιουργήσετε την απαραίτητη ενέργεια, δώστε έμφαση στη δουλειά! Αυτό είναι κρίσιμο!

Δάσκαλοι

Να δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτούς που φτάνουν σε ισορρο­πία για πρώτη φορά! Θα υπάρξουν πολλοί, εξαιτίας της δου­λειάς που κάνω στη Γη. Διδάξτε στους νέους ποιοι είναι, πώς θα μπορέσουν να έχουν γαλήνη και πώς θα μπορέσουν να αγαπή­σουν τον εαυτό τους μέσα από την αναγνώριση της οντότητας που είναι η πεμπτουσία τους. Το αποτέλεσμα της πνευματικής ισορροπίας θα είναι η ψυχολογική ισορροπία. Διαθέστε κάποιο χρόνο σε διδασκαλίες για την απλότητα. Θυμηθείτε ότι αυτός που είστε σήμερα είναι το αποτέλεσμα της αύξησης της ικα­νότητας κρίσης επί σειρά ετών και ότι οι νέοι δεν μπορούν να τα απορροφήσουν όλα αυτά με μιας.

Θα έρθουν λόγω της αγάπης που αισθάνονται... νιώθοντας έλξη προς τη νέα συνειδητότητα. Πάντα να θυμάστε ότι η κύρια προσπάθειά σας είναι να διδάξετε ισορροπία μέσα από την αγάπη. Δεν είναι απαραίτητο να τους διδάξετε τον συμπαντικό «τρόπο που δουλεύουν τα πράγ­ματα», όπως τον ξέρετε. Αφήστε τους να φύγουν με γαλήνη χω­ρίς να τους φορτώνετε τίποτε. Θα έχουν αρκετή ισορροπία για να συνεχίσουν. Μερικοί θα παραμείνουν μαζί σας για περισσό­τερη εκπαίδευση, ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στις προ­σπάθειες μετάλλαξης.

Στους φωτισμένους δώστε το μήνυμα της νέας ευθυγράμμι­σης και τι σημαίνει αυτή, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μηνυμάτων που περιέχονται εδώ.

Διδάξτε την ανοχή στην ανθρώπινη διαδικασία! Αυτό και μόνο θα δημιουργήσει περισσότερη μετάλλαξη του αρνητικού σε θετικό από σχεδόν οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε να κάνετε. Η ανοχή εί­ναι το αποτέλεσμα της ισορροπίας αγάπης. Χρησιμοποιήστε την ανοχή και εσείς, προκειμένου να παραμείνετε στην ισορροπία αγάπης. Γιορτάστε για τους άλλους δασκάλους που επίσης λαμβάνουν πληροφορίες και ποτέ μη νιώσετε ότι είστε κατώτεροι από οποιονδήποτε άλλο. Νέες πληροφορίες θα φτάνουν ταυτό­χρονα σε πολλούς και αυτές δεν είναι ποτέ ιδιοκτησία κανενός.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δάσκαλοι, τα εργαλεία σας δεν θα παραμεί­νουν ακριβή για πολύ καιρό ακόμη! Όσοι από σας ασχολεί­στε με προκαθορισμένα συστήματα συμπαντικών κανόνων και νόμων πρέπει να αναπροσαρμόσετε τους χάρτες σας. Επίσης, θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι νέες δυνάμεις αυτή την εποχή θα επιτρέψουν σε οποιαδή­ποτε ισορροπημένη οντότητα να ξεπεράσει το καρμικό επί­στρωμα και οποιοδήποτε άλλο προκαθορισμένο μαγνητικό γενετικό εμφύτευμα. Αυτή η νέα δύναμη είναι σημαντική και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε τα εμπό­δια από τον δρόμο σας και να ζήσετε πολύ περισσότερο.

Θεραπεία

Θεραπεύστε τους αρρώστους. Δεν μπορεί κανείς να σας αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα, το οποίο υπήρχε στη διάθεσή σας για χρόνια. Πολλοί από σας το κάνουν αυτό ήδη, αλλά κανείς από σας δεν επικαλείται την Αγάπη Πηγή-Θεού, ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες. Δείξτε τη δύναμη! Είναι για όλους. Θεραπεύστε τους αρρώστους με την εξισορρόπηση των οργάνων. Η Αγάπη Πηγή-Θεού θα ανταποκριθεί εφόσον είναι σωστό. (Εδώ να πω για τον ιερέα στην εκκλησία του Λυκαβηττού που θεράπευσε αρκετούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, ότι δεν ήταν θαυματουργός ο σταυρός, το σωστό είναι ότι η αγάπη του Θεού τους θεράπευσε και η πίστη τους, έτσι έπρεπε να πει. Αυτοί επίσης που δεν θεραπεύτηκαν και τον κατηγόρησαν, είτε δεν πίστευαν, είτε δεν ήταν η ώρα τους)!

Έχω ήδη δώσει στον συνεργάτη μου περισσότερες πληροφο­ρίες για το πώς δουλεύει η διαδικασία θεραπείας, αλλά εδώ ακολουθούν τα βασικά: Η καλύτερη μέθοδος είναι ένας προς έναν. Η πνευματική οντότητά σας θα πρέπει να επικοινωνήσει κατευθείαν σε πνευματικό επίπεδο με μια άλλη οντότητα. Θα υπάρξει άμεση, λογική επικοινωνία από την καθαρή, ισορροπη­μένη οντότητα προς την μη ισορροπημένη σε φυσικό επίπεδο οντότητα, σχετικά με την άδεια για να προχωρήσει πέρα από το κάρμα και να χρησιμοποιήσει το «παράθυρο ευκαιρίας» που είναι διαθέσιμο. Αν είναι σωστό, η μη ισορροπημένη οντότητα θα λάβει φυσική ισορροπία και θα θεραπευτεί. Είναι τόσο απλό! Θυμηθείτε ότι τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους. Μερικοί θα έρθουν σε σας για θεραπεία, γιατί πράγματι είναι η ώρα τους. Βρίσκονται εκεί, μετά από προγραμματισμό, για να την λάβουν.

Η ευθύνη σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να τους βοηθήσετε να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους. Όλα αλληλοσχετίζονται. Θα έρθουν και άλλοι, που δεν είναι έτοιμοι ακόμη - έχουν δουλειά ακόμη να κάνουν και αυτό μπορεί να συ­μπεριλαμβάνει το να παραμείνουν άρρωστοι. Δεν μπορείτε να το ξέρετε αυτό. Να αναλάβετε ευθύνη μόνο για την διαδικασία της θεραπείας. Μην αναλαμβάνετε την ευθύνη για κάτι που φαί­νεται σαν θεραπεία που απέτυχε. Αυτό εναπόκειται στον Θεό, όχι σε σας. Να είστε προσεκτικοί: μην περιορίζετε τη θεραπεία την οποία ζητάτε. Η Πηγή Αγάπης δεν έχει περιορισμό. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ύλη εκεί που δεν υπήρχε πριν... να συνδέσετε εκ νέου βιολογικά μονοπάτια ή απλώς να ισορροπή­σετε το σύστημα για καλύτερη υγεία. Τα «θαύματα» σας είναι λογικές εφαρμογές της Αγάπης Πηγή-Θεού. Είναι σωστά και επιστημονικά. Όταν μάθετε για τη μετάλλαξη της ύλης, θα κα­ταλάβετε τι εννοώ. Τα μαγικά σας του σήμερα, θα είναι τα κα­θημερινά του αύριο. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη!

Γευθείτε το Δώρο

Σε προσωπικό επίπεδο, μάθετε να «αισθάνεστε» ή να έχετε την εμπειρία της Πηγής Αγάπης όποια στιγμή θέλετε. Αυτό είναι το καινούργιο δικαίωμά σας. Θα δημιουργήσει τη γαλήνη που απαιτείται για να ξεπεράσετε αυτά που έρχονται. Από το πρωινό σας ξύπνημα μέχρι τη βραδινή σας κατάκλιση, μπορείτε να την έχετε μαζί σας συνέχεια. Φανταστείτε τι μπορεί να ση­μαίνει για σας! Όσο περισσότερη ώρα διαθέτετε για την εμπει­ρία αυτή, τόσο πιο εύκολο θα είναι για σας να γίνετε ένα καθα­ρό διάμεσο για τις πληροφορίες μας, για τη διδασκαλία, την προσευχή και τη θεραπεία.

Η λέξη σας «αγάπη» είναι τώρα σωστή με την έννοια του «συναισθήματος». Η Αγάπη του Θεού δεν είναι ένα νέο συναί­σθημα για τους ανθρώπους. Ένα παράδειγμα αυτής της αγάπης δίνεται στις γραφές, στο 13ο κεφάλαιο της πρώτης επιστολής προς Κορινθίους.

Είναι το συναίσθημα του στοργικού γονέα που φροντίζει για όλες τις ανάγκες σου. Είναι το συναίσθημα του τρυφερού φίλου ή συντρόφου, που σε αγαπάει χωρίς όρους. Έχει περιεχόμενο και είναι ουσιαστική. Είναι η τρυφερή αγκαλιά του Θεού. Μερικοί μπορούν να την δουν στην πραγματικότητα. Προ­έρχεται από μία πηγή και είναι μοναδική στο σύμπαν. Ανήκει σε όλους μας, είναι η προσωπική μας πηγή και το δώρο μας ταυτόχρονα.

Όταν την αισθανθείτε, δεν αισθάνεστε μόνο την παρηγοριά και τη ζέστη της γαλήνης από το σύμπαν, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό όλων των οντοτήτων από το σύμπαν, που γνωρίζουν ποιοι είσαστε και σας συγχαίρουν για την επιμονή σας να διαβάσετε αυτό το μήνυμα και να πάρετε αυτή την επι­κοινωνία σοβαρά.

Το πέπλο είναι διαχωρισμός ανάμεσα σε σας στην Ανθρώπινη μορφή σας και στο μεγαλείο του Θεού. Δεν είναι ένα πέπλο που δημιουργήθηκε από τον Δημιουργό. Εσείς το δημιουργήσατε. Δημιουργήσατε τον συγκεκριμένο διαχωρισμό ως κάτι που θα βιώνατε ερχόμενοι στον πλανήτη. Σας λέω λοιπόν ότι εφόσον είναι δικό σας πέπλο, που διαχωρίζει εσάς από το θεϊκό, είστε υπεύθυνοι γι’ αυτό. Οπότε το πέπλο που λέτε δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε από εργάτες στην άλλη πλευρά του πέπλου, για να σας εμποδίζει να δείτε την αλήθεια. Είναι κάτι που εσείς δημιουργήσατε στον πλανήτη, ακόμη και πριν έρθετε, για να μη σας επιτρέπει να βλέπετε πράγματα που δε θα ήταν δίκαια για τη διττότητα. Τώρα το πέπλο όχι μόνο μετακινείται, αλλά γίνεται και πιο διάφανο. Και αυτό είναι επίσης δικό σας έργο. Οπότε, ίσως ρωτήσετε: «Αν είμαστε υπεύθυνοι για το πού είναι το πέπλο συλλογικά, θα υπάρξει ποτέ στιγμή που θα φύγει;» Η απάντηση είναι οπωσδήποτε Ναι!!!                            

Έχετε μια φυσαλίδα προστατευτικού φωτός γύρω σας. Όσο πιο ανώτερες σκέψεις κάνετε, όσο πιο συνειδητοί είστε, όσο πιο πολύ αξιώνετε την αγάπη του Δημιουργού και την εφαρμόζετε στη ζωή σας, τόσο πιο ισχυρή γίνεται η φυσαλίδα. Θέλω να τη σκεφτείτε σαν φυσαλίδα φωτός. Και καθώς βαδίζετε από μέρος σε μέρος, τα σκοτεινά πράγματα αναπηδούν πάνω στη φυσαλίδα. Καταλάβατε; Είναι αλληγορία, αλλά είναι το καλύτερο που έχω. Καθώς προχωράτε, δεν έχει σημασία πού είστε ή τι κάνετε, υπάρχει η φυσαλίδα της επίγνωσής σας, Εργάτη Φωτός, που διαπερνά το σκοτάδι και δεν του επιτρέπει να εισέλθει. Ιδίως εάν εξασκείτε την ευσπλαχνία, εάν εξασκείτε την αγάπη του Δημιουργού. Μπορείτε να το νιώσετε; Θέλω να καταλάβετε ότι αυτή είναι μια μορφή προστασίας.

Δεν είναι ενδιαφέρον που η προστασία είναι δική σας από τον τρόπο που σκέφτεστε; Δεν έρχεται ξαφνικά από άλλη πηγή. Δε σας φυλάνε οι άγγελοι, δε σας φυλάνε οι Οδηγοί, προέρχεται από εσάς. Πάντα έτσι ήταν και πάντα θα είναι.

Ποια η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη γονιού και παιδιού με την αγάπη του Θεού προς εσάς; Η αγάπη του Θεού για σας είναι δέκα χιλιάδες φορές περισσότερη. Όμως είναι η ίδια ευσπλαχνική αγάπη και είναι με τον ίδιο τρόπο.

Θα μπορούσατε να πείτε: «Αγαπητό Πνεύμα, πιάσε το χέρι μου». Έτσι δίνετε την άδεια στο Πνεύμα να κάνει όλα αυτά, στον Θεό να είναι μέρος της ζωής σας με προσωπικό τρόπο, αντί όσων διδαχθήκατε. Όσοι δυσκολεύονται να διατηρήσουν την αίσθηση, είναι επειδή υπάρχει ένα τρισδιάστατο συμβόλαιο στο οποίο έχετε εκπαιδευτεί, που λέει ότι δεν είστε μεγαλειώδεις ή ότι δεν υπάρχουν άγγελοι να σας συνοδεύουν. Υπάρχουν... Όχι μόνο αυτό, είναι πάντα εκεί, δε χρειάζεται καν να τους καλέσετε. Θα σας δώσω ένα δεδομένο που σας έχω ξαναδώσει πολλές φορές.

Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας έρχεται στον πλανήτη και μαζί τους έρχεται όλη η αγγελική βοήθεια που θα χρειαστούν ποτέ. Είναι όλη εκεί!

Όταν αρχίζετε να λαμβάνετε αυτήν την αγάπη από το Πνεύμα, με τον τρόπο που σας δώσαμε ακόμα και σήμερα, και χαλαρώνετε καταλαβαίνοντας ότι αποτελείτε μέρος όλης της Δημιουργίας, χαλαρώνετε με την εκπληκτική αγάπη που συρρέει μέσα σας. Και βάζετε το υποσυνείδητό σας στην άκρη, ανεξαρτήτως τι σας έχουν πει, και αρχίζει η αγάπη να συρρέει μέσα σας, από τη μεγαλύτερη Πηγή που υπήρξε ποτέ. Σας επιτρέπει τότε να την προωθείτε, δηλαδή ν’ αρχίσετε να τη μεταδίδετε. Όταν συμβαίνουν αυτά τα δύο πράγματα, η λήψη και η μετάδοση αυτής της δύναμης που λέγεται αγάπη, όχι του συναισθήματος, αλλά της ουσίας του Δημιουργού, όταν αρχίσει να διέρχεται από εσάς, υπάρχει μια κλιμακούμενη επίδραση που πυροδοτείται στο DNA σας. Και να σας πω τι κάνει... Αρχίζει να σας θεραπεύει! Όλα όσα ζητήσατε, τα προβλήματα, ο φόβος, η ανησυχία, τα βιολογικά θέματα, όλα αυτά, αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση τους.

Δεν μπορείτε να κάθεστε άπραγοι περιμένοντας να έχετε έναν αναληφθέντα πλανήτη, αγαπητοί μου. Δεν μπορείτε να μένετε στη βρωμιά της παλιάς ενέργειας περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από αυτό που δημιουργήσατε για χιλιάδες χρόνια. Μια παλιά ενέργεια που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε από τη διαφθορά και τη φρίκη, όλες τις προκαταλήψεις και τον παλιό τρόπο σκέψης. Κάτι πρέπει να γίνει για να σας βοηθήσει να το περάσετε - και γίνεται. Το 2012 ήταν το σήμα. Θέλω να σας πω ότι ο γαλαξίας έμαθε ότι τα καταφέρατε! Τόσο σημαντικοί είστε! Οι αναληφθέντες πλανήτες που είναι σε όλο το γαλαξία πολύ πριν από εσάς, έχουν περάσει ό,τι κι εσείς. Αύξησαν το DNA τους και έφτασαν σε ανώτερη συνείδηση. Γνώριζαν ότι περάσατε το ορόσημο. Γνωρίζατε ότι έχετε τόσο πολλούς που δε θα γνωρίσετε ποτέ, οι οποίοι σας δίνουν ενέργεια καθώς το περνάτε αυτό ως πλανήτης; Σκεφτήκατε ότι έχετε μια αστρική οικογένεια που νοιάζεται για εσάς; Το σκεφτήκατε ποτέ ή είναι εξωπραγματικό για εσάς;

Το Πνεύμα γνωρίζει κάθε προσωπικότητα εδώ και όποιες προκλήσεις κι αν θέτετε στον Δημιουργό, δίνετε την άδεια να εκπληρωθούν, εφόσον τίθενται με αγνή πρόθεση. «Αγαπητό Πνεύμα, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, αλλά είθε να νιώσω άνετα με αυτό.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι γύρω μου τώρα ή τα συναισθήματα που έχω, είθε να είμαι άνετος με αυτό. Σε προκαλώ να μου δώσεις γαλήνη». Και τότε τη λαμβάνετε. Βλέπετε, επειδή το Πνεύμα γνωρίζει την προσωπικότητά σας, τι φοβάστε, τι σας παρηγορεί, τι θέλετε που θα λύσει τα προβλήματα στη ζωή σας. Κάθε Άνθρωπος είναι εντελώς μοναδικός και αγαπητοί μου, αυτή είναι η άνευ όρων τέλεια αγάπη, περί αυτής πρόκειται. Δεν είναι γενική αγάπη, είναι ατομική, αγάπη με το όνομά σας. Ο Δημιουργός σας γνωρίζει, τα στοιχειακά της φύσης σας γνωρίζουν.

Όταν λέτε: «Ποιος είναι ο τρόπος που ο Δημιουργός δουλεύει με τον Άνθρωπο;», μην το αναλύετε με τη λογική. Αγαπητοί μου, είναι τόσο απλό. Σκεφτείτε το έτσι: Όλα αυτά υπάρχουν μέσα σας τώρα, δεν είναι χώρια σας. Αν και νομίζετε ότι είναι, νιώθετε ότι είναι, ή σας είπαν ότι είναι χώρια. Τα πιο πνευματικά, όμορφα πράγματα που θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος σας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχής σας, βρίσκονται πάνω σας.

Δεν είναι στ' αλήθεια στην άλλη πλευρά του πέπλου, επειδή η πολυδιαστατικότητα που λέμε, μπορεί να είναι σε πολλά μέρη ταυτοχρόνως. Οπότε μην αγχώνεστε για το πού είναι, το πώς θα έχετε επαφή, ποιοι είναι οι λόγοι, οι διαδικασίες, τα βήματα και όλα αυτά. Σας λέω ότι υπάρχει ΕΝΑ βήμα. Να πείτε με αγνή πρόθεση: «Είσαι αληθινός; Δείξε το μου». Και ανάλογα με το μέγεθος της πίστης που έχετε, τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν διαφορετικά.

Υπάρχει κάτι στην αγάπη. Προέρχεται από παντού. Διεισδύει στην ψυχή του Ανθρώπου. Τη νιώθεις τόσο δυνατά. απλώς υπάρχει. Είναι όμως κάτι ασυνήθιστο και βαθύ, σχεδόν σαν να είναι μέρος από κάτι άλλο, μεγαλύτερο. Μήπως είναι το Θεϊκό κομμάτι μέσα σου που εξαπλώνεται; Θα είχες δίκιο να το πεις. Η αγάπη δεν είναι ατομική. Δεν μπορείς να την κομματιάσεις, ούτε να της βάλεις ένα σώμα και να την ονομάσεις. Είναι μια έννοια που επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός σου και όλες τις λειτουργίες του. Μερικές φορές μάλιστα παίρνει τον έλεγχο! Αυτή είναι η ομορφιά της αγάπης!

Και έτσι είναι

Κρύων

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1