urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλειάδειοι

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Ονομάζουμε τη Γη Ζωντανή Βιβλιοθήκη, γιατί όλοι σας έχετε μια εικόνα του τι είναι μια βιβλιοθήκη: είναι το μέρος όπου φυλάσσονται και είναι προσβάσιμες οι πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε αυτή την αναλογία, γιατί θέλουμε να προκαλέσουμε μια εικόνα: όπου και αν πάτε, βρίσκεστε μέσα σε μια βιβλιοθήκη.

Απλώς δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη πώς να μεταφράζετε τις πληροφορίες ή πώς να αναγνωρίζετε που βρίσκονται μέσα στη βιβλιοθήκη.

Αυτή είναι η εικόνα που θα θέλαμε να αρχίσουν να έχουν όλοι. Θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αγάπη για τη Γη και μεγαλύτερη συνειδητοποίηση πως όλοι μπορούν να βρουν κάτι με το οποίο να έχουν σχέση σε αυτό τον τόπο. Κανείς δεν θα χρειάζεται πια να είναι μόνος, όταν ανακαλύψει ότι υπάρχει ζωντανή νοημοσύνη, πρόθυμη να επικοινωνήσει με τα ανθρώπινα όντα.

Όταν σχηματιστούν οι δώδεκα σπείρες που σας συνδέουν με τα δώδεκα πληροφοριακά κέντρα, η βιβλιοθήκη θα ενεργοποιηθεί.

Οι άνθρωποι σχεδιάστηκαν για να είναι το κλειδί πρόσβασης στις πληροφορίες της Ζωντανής Βιβλιοθήκης.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα μπορούσαμε να σας διηγούμε σχετικά με αυτό. Πριν από εκατομμύρια χρόνια, όλη η ζωή συνυπήρχε πάνω στον πλανήτη, ειδικά κατά την περίοδο των δεινοσαύρων, όταν αυτά τα τεράστια ζώα ήταν οι φύλακες του πλανήτη και ιδιαίτερες ενέργειες αναπτύσσονταν για να αποθηκευτούν εδώ δεδομένα. Αυτό συνέβαινε για εκατομμύρια χρόνια.

Αυτή τη στιγμή, το «δώδεκα» είναι το σύστημα που συνδέει, και αν κοιτάξετε γύρω σας θα το δείτε παντού. Υπάρχει λόγος που έγινε η συμβολική ένθεσή του: έγινε ώστε κάποια μέρα να καταλάβετε ότι σας συνδέει με κάτι που βρίσκεται κάπου αλλού.

Το δώδεκα δεν είναι ο φυσικός σας κύκλος, αλλά υπήρξε μια ομαδική συμφωνία να χρησιμοποιηθεί η ενέργειά του σε πολλά διαφορετικά συστήματα πραγματικότητας. Είναι ένας κωδικοποιημένος τύπος. Πολλά πράγματα που δεν βγάζουν νόημα για τον λογικό νου, βγάζουν τεράστιο νόημα για τους φωτο-κωδικοποιημένους κλώνους και το σώμα, όσο αυτό αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ευαισθησία.

Υ[άρχουν κάποιοι που θα πουν ότι αυτό είναι ένα πολύ αναποτελεσματικό σύστημα και ότι δεν έχει φυσική ροή. Αλλά αυτό το σύστημα των δώδεκα είναι η ροή στην οποία έχει προσαρμοστεί ο πλανήτης. Στην πραγματικότητα, αν το εξετάσετε, είστε ένα σύστημα του δεκατρία.

Πόσες φορές τον χρόνο έχετε πανσέληνο; Δεκατρείς. Το σύστημα του δεκατρία θα έρθει. Θα ανοίξετε σε αυτό σύντομα, γιατί θα κινηθείτε πέρα από τον χρόνο. Η ενέργεια του δεκατρία κινείται πέρα από τη λογική και πέρα από το σύστημα που σας έχουν επιβάλει.

Λοιπόν, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η Οικογένεια του Φωτός ήρθε πάνω στον πλανήτη για να δεχτεί ενέργεια από τους Πρωταρχικούς Σχεδιαστές. Αυτή η ενέργεια θα δημιουργήσει μια γενετική αλλαγή και θα επανενεργοποιήσει και θα ανασυνθέσει τους φωτο-κωδικοποιημένους κλώνους. Οι κλώνοι θα απαρτίζουν το σύστημα με τις δώδεκα σπείρες που μπορεί να οδηγήσει το σώμα στην ενεργοποίησης. Έτσι, οι άνθρωποι θα είναι πολύτιμοι, γιατί θα είναι έτοιμοι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα μέσα στη Γη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλειάδειοι

Ποια είναι αυτά τα τόσο σημαντικά δεδομένα; Είναι κρυμμένα μέσα στα έντομα και στα λουλούδια και στα γουρούνια και στις ουρές των γαϊδάρων και στα αυτιά των κουνελιών και σε όλων των ειδών τα πράγματα, και μένει σε σας να τα ανακαλύψετε.

Θέλουμε να τονίσουμε πως, όταν τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν μέσα στις δώδεκα βιβλιοθήκες, αποθηκεύτηκαν σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Όταν μπήκατε εσείς στις βιβλιοθήκες, υπήρχαν πολλά διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας. Με άλλα λόγια, υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να μπει κανείς στις βιβλιοθήκες. Δεν μπορούσατε απλώς να μπείτε και να πείτε, «Έχω ελεύθερη πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες». Ακριβώς όπως οι κυβερνήσεις σας έχουν τώρα επίπεδα ασφαλείας, έτσι και οι βιβλιοθήκες που έχουν αυτές τις πληροφορίες είχαν συστήματα ασφαλείας.

Υπήρχε λόγος που χτίστηκαν αυτές οι βιβλιοθήκες, γιατί ο σφυγμός της τυραννίας χτυπούσε δυνατά εκείνη την περίοδο. Κάποιες ενέργειες, δηλαδή οι Φύλακες του Χρόνου, ανησυχούσαν μήπως οι πληροφορίες αυτές έπεφταν σε λάθος χέρια. Έτσι, σχεδιάστηκαν βιβλιοθήκες με πολλούς και διάφορους τρόπους. Οι άλλες βιβλιοθήκες, ή κόσμοι, δεν μοιάζουν καθόλου με τον δικό σας κόσμο. Το μέλημα που είχαν μπροστά τους οι Φύλακες του Χρόνου ήταν να σχεδιάσουν ένα έργο τέτοιο που η συνείδηση θα μπορούσε να εξελίσσεται, να δέχεται πληροφορίες και να χρησιμοποιείται για να υπάρχει πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές.

Αρχικά, ο ρόλος που είχε ο άνθρωπος κάτοικος, ως εκείνος που δείχνει τον δρόμο για τη βιβλιοθήκη, ήταν μια πολύ τιμητική θέση. Χωρίς τον άνθρωπο κάτοικο, δεν μπορούσε κανείς να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, και όσο πιο εναρμονισμένος ήταν ο άνθρωπος κάτοικος, τόσο μεγαλύτερη πρόσβαση είχε σε αυτή τη βιβλιοθήκη. Ο άνθρωπος κάτοικος αντλούσε και έναν βαθμό υπερηφάνειας από το να είναι αρκετά χαλαρός και αρκετά συνδεδεμένος, ώστε να βρίσκει τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα σε όλα τα πράγματα.

Αν οι άνθρωποι ήταν οι κάρτες πρόσβασης της βιβλιοθήκης, τότε κάποιοι ήταν καλύτερες κάρτες από άλλους. Χρειαζόταν εκπαίδευση για να γίνει κανείς κάρτα βιβλιοθήκης, και όταν κατέφθαναν όντα που ήθελαν να βρουν τις πληροφορίες του πλανήτη, ενώνονταν με κάποιον άνθρωπο κάτοικο που είχε κωδικοποιηθεί έτσι ώστε να συνδέεται με κάποιους κωδικούς.

Αν ο κωδικός που είχε ήταν χαμηλός, ίσως να μπορούσε να δει μόνο μια περιορισμένη ποσότητα κάποιων δεδομένων. Ο καθένας έφτανε εδώ με σκοπό να βρει πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες. Αν για κάποιο λόγο δεν δίνονταν σε κάποιους οι πληροφορίες αυτές, δεν ήταν επειδή αυτές οι πληροφορίες ήταν μυστικές, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν ηλεκτρομαγνητικά με τη βιολογική του δομή.

Τα δεδομένα πρέπει να μπορούν να διαπεράσουν το σύστημα των πιστεύω ενός ατόμου, αλλιώς το άτομο θα μπορούσε να εκραγεί αν κατακλυζόταν από ενέργεια που δεν έχει εμποτιστεί με πολύ αγάπη.

Όταν κάτι εμποτίζεται με πολύ αγάπη, αποτρέπεται η πιθανότητα να διαλυθεί το άτομο και να γίνει χίλια κομμάτια, και έτσι του επιτρέπει να εστιάζεται στην αποδοχή μιας τεράστιας σύλληψης. Έτσι μεταφέρονται οι μεγάλες ιδέες – συλλήψεις σε αυτό τον πλανήτη: ιππεύουν τη συχνότητα της αγάπης.

Η συχνότητα του φωτός δεν μπορεί να μεταφέρει μεγάλες ιδέες, γιατί δεν είναι συνδεμένη με το συναίσθημα. Η συχνότητα της αγάπης είναι συνδεμένη με το συναίσθημα. Όταν κάποιος δημιουργεί μια διευρυμένη αντίληψη του εαυτού του, πρέπει να υπάρχει αγάπη που να του δίνει σκοπό. Χωρίς αγάπη, το άτομο δεν νιώθει ότι υπάρχει σκοπός, και κάποιος πρέπει πάντοτε να νιώθει συνδεδεμένος με έναν σκοπό ώστε να κατανοήσει το πόσο αχανή είναι τα πράγματα.

Κάποια μέρα θα ανακαλύψετε ότι το σεξ είναι μέρος της διαδικασίας. Όταν θα σας ανήκει η σεξουαλικότητά σας, θα δείτε πόσες ευκαιρίες έχετε για να την εκφράσετε, και θα αποφασίσετε αν θέλετε να την εκφράσετε με τους τρόπους αυτούς ή όχι. Καθώς θα γίνεστε προσβάσιμοι, και καθώς άλλοι θα σας χρησιμοποιούν για να ανακαλύψουν τη βιβλιοθήκη, μπορεί να αρχίσετε να έχετε πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις με την πάροδο του χρόνου. Αν πάτε και μελετήσετε τις γραφές και τα αρχαία χειρόγραφα, θα καταλάβετε ότι οι θεοί κατέβηκαν και έκαναν έρωτα με τις κόρες των ανθρώπων.

Η σεξουαλικότητα έχει χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια σπίθα στην κάρτα της βιβλιοθήκης. Υπάρχει ωστόσο κάτι πολύ επικίνδυνο σε αυτό, γιατί έχει κακοχρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να σας ανήκει η σεξουαλικότητά σας και να είστε εξαιρετικά σίγουροι με ποιόν τη μοιράζεστε. Δεν θέλουμε να βρεθεί κανείς σας στη θέση να τον εξαγοράζουν ή να τον δελεάζουν. Σας συμβουλεύουμε να κοιτάτε καλά για να δείτε αν αυτό που νιώθετε βαθιά για τους άλλους είναι εντιμότητα και ακεραιότητα ή αν είναι κολακεία. Τώρα πια γίνεστε διαχειριστές της δύναμης.

Όταν έχετε σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον, είναι σαν να ανοίγετε μια οδό προς τις άλλες βιβλιοθήκες. Έχει να κάνει με πολλά, πολλά πράγματα. Μέρος του τι θέλουμε να κάνετε όλοι σας είναι το να αγαπάτε και να τιμάτε τα σώματά σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας και να βεβαιώνεστε ότι, αν είναι να έρχεστε σε σεξουαλική επαφή με κάποιον, αυτός ο κάποιος να «σας αγαπάει αληθινά». Αυτό δεν σημαίνει πως θα τον παντρευτείτε. Όμως πρέπει να υπάρχει αγάπη για να ξέρετε με ποιον συνδέεστε. Με αυτό τον τρόπο, οι ανακαλύψεις που κάνετε κινούνται ανάμεσα στους δυο σας. Δεν είναι τόσο ότι σας προειδοποιούμε, όσο ότι σας πληροφορούμε, γιατί θα δείτε να συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε άλλους που δεν φροντίζουν τη δύναμή τους.

Με άλλα λόγια, η σεξουαλικότητα δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να αστειευόμαστε. Είναι ο τρόπος που ανοίγουν πολλές οδοί. Αν δεν την προσεγγίζει κανείς προσεκτικά, μπορεί να προσελκύσει ενέργειες ακόμη και χωρίς να έχει κανείς σύντροφο. Αν κάποιος χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητα για να ενεργοποιήσει πληροφορίες, μπορεί να καλέσει λάθος ενέργειες. Γι’ αυτό να έχετε τον νου σας στη συχνότητα της σεξουαλικότητας σας, διότι αυτή ξεσηκώνει τα συναισθήματα, και τα συναισθήματα είναι το κλειδί για την πρόσβαση στα δεδομένα που αποθηκεύονται στη Ζωντανή Βιβλιοθήκη.

Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

           Εκδόσεις «Κρύων»   

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1