urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Μεγάλη Επαναφορά!!!

NESARA - GESARA

Τέλος στη φτώχια την Πείνα, στο Χρέος.

Ευημερία και Ειρήνη για Όλους!!!

GESSARA

Ο Νόμος NESARAο οποίος αρχικά προοριζόταν για την Αμερικάνικη Δημοκρατία, συγχωνεύτηκε με τον GESARA.

Η ανακοίνωση του GESARAστα Ηνωμένα Έθνη θα επηρεάσει τώρα την Αμερικανική Δημοκρατία μαζί όμως και με τον υπόλοιπο κόσμο!

Το διεθνές νομισματικό ταμείο θα ανακοινώσει το παγκόσμιο πρότυπο σύστημα το βασισμένο στο χρυσό μόλις ανακοινωθεί ο GESARA στα Ηνωμένα Έθνη. Όλα τα υπόλοιπα παραστατικά ή όπως είναι ο διεθνής όρος τους εγχώρια νομίσματα θα εξαργυρωθούν όλα με αντίκρισμα σε χρυσό.

Τα χαρτονομίσματα τελικά θα καταργηθούν σταδιακά και όλα τα νομίσματα θα είναι ψηφιακά στο πλαίσιο του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει φιλοξενηθεί εδώ και καιρό σε προστατευμένο κβαντικό διακομιστή που δεν μπορεί να χακαριστεί ή κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτόν χωρίς άδεια.

Ας πάμε τώρα στην ουσία του νόμου GESARAπου δεν είναι άλλος από τον νόμο NESARAπροσαρμοσμένο για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ως προς την γραφή του έχει αντικατασταθεί το πρώτο γράμμα N που σημαίνει ΝΑΤΙΟΝΑL- ΕΘΝΙΚΟΣ δηλαδή έχει πάρει το γράμμα G που σημαίνει GLOBAL- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. Η λέξη GESARAλοιπόν είναι ένα ακρωνύμιο για το παγκόσμιο νόμο για την οικονομική σταθεροποίηση και μεταρρύθμιση. Είναι η πιο πρωτοποριακή πράξη αναμόρφωσης προκειμένου να καθαρίσει ο πλανήτης και προκειμένου να αποκατασταθεί η παγκόσμια ευημερία, η ειρήνη και μία Χρυσή Εποχή για όλους και όχι μόνο για τους Ελιτιστές!

Ο GESARA ψηφίστηκε να εφαρμοστεί από όλα τα κυρίαρχα έθνη του κόσμου σύμφωνα με την υπογεγραμμένη συμφωνία του Παρισιού για την αλλαγή του κλίματος το 2015, αρχίζοντας με την αποκατεστημένη δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως προανέφερα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι γνωστός αυτός ο νόμος ως NESARA δηλαδή Εθνική Οικονομική Σταθεροποίηση και Μεταρρύθμιση. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή η ενιαία πράξη εξαλείφει καρκινώματα όπως η FED και YSΑ η σκιώδης δηλαδή κυβέρνηση και πολλά άλλα.

Πριν περάσουμε στις διατάξεις του νόμου NESARA-GESARA ας κάνουμε μία αναδρομή του νόμου NESARA.

Μικρό ιστορικό
Όλες οι διατάξεις του νόμου ΝΕΣΑΡΑ έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000.
Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρώτητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000.
Επειδή οι αλλαγές που προβλέπει αυτός ο νόμος θεωρήθηκαν επαναστατικές, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί με ταχύ ρυθμό. Άρχισαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ.
Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό. Στις 9 το πρωϊ έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι "εντελώς" συμπτωματικά. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες.
Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε η εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 
1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.
2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.
3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.
4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δεν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δεν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.
5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.
6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση. Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.
7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.
 8) Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία και ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επιλέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γι αυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.
9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).
10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οποία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.
11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ' επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στους τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.
12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.
13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κατά τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.
14) Επαναφορά τις μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ' όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ' ορισμού.
15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.
17) Επιβάλλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.
18) Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιοτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.
19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος.
Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γης.
Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.

Πηγή: Ιντερνετ

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1