urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

soaring eagle pixabayΑγαπητοί,

Κάποιοι λένε: «Ανυπομονώ να περάσω αυτή τη ζωή και ν’ αναληφθώ». Είναι σαν να λένε: «Θα έχω κάνει το καθήκον μου και μπορώ να επιστρέψω σπίτι νωρίς». Όμως η ενέργεια έχει αλλάξει πάρα πολύ στον πλανήτη, από την εποχή του προφήτη Ηλία. Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις. Στην πραγματικότητα είναι δυσκολότερη τώρα. Ορίστε ο νέος ορισμός της ανάληψης: Ο Άνθρωπος με ελεύθερη επιλογή, που πηγαίνει στην επόμενη ζωή, χωρίς θάνατο. Είναι εκείνος που έχει περάσει αλλαγές, κοιτάζει γύρω του και λέει: «Δεν είμαι αυτός που ήμουν». Στην κυριολεξία, είναι μια ανάληψη του Ακασικού Αρχείου, πέρα από το τρισδιάστατο πεδίο, πέρα απ’ όσα θεωρεί ο Άνθρωπος χρόνο και λογική. Είναι εκείνος που διεκδικεί την αυτοκυριαρχία του (mastery) τόσο ολοκληρωμένα που γίνεται κάποιος άλλος. Αυτή είναι η ανάληψη.

Κάποιοι θα πουν: «Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο αυτό Κρύων». Δεν είναι. Βρίσκονται εδώ Άνθρωποι που έχουν περάσει δια μέσου αλλαγών, είναι εδώ! Όταν κοιτάζουν πίσω στη ζωή τους, βλέπουν κάποιον άλλον, όχι αυτόν που είναι σήμερα. Αφήνουν ένα χνάρι φωτός οπουδήποτε περπατούν. Παραμένουν ακόμα Άνθρωποι· πηγαίνουν στη δουλειά, όπως εσείς. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της Γης γύρω τους, ακριβώς όπως εσείς. Όμως κοιτάζουν κατάματα το φόβο κι αυτός φεύγει από μόνος του. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Περπατούν σε σκοτεινά μέρη και αυτά λάμπουν με φως. Φέρουν την ηρεμία και την ειρήνη του Θεού, σε κάθε περίσταση. Είναι αργοί στο θυμό και ταχείς στη σοφία. Δεν είναι ποτέ επικριτικοί και χαίρεσαι να είσαι μαζί τους. Και βρίσκονται εδώ. Όχι σε αγγελική μορφή. Αντιθέτως, κάθονται στην καρέκλα και ακούνε, ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό. Είναι Άνθρωποι που έχουν περάσει από τις αλλαγές.

Ο συνεργάτης μου με παίρνει σε πολλά μέρη στα ταξίδια του και επιτρέπει την διαδικασία που ονομάζεται channeling να συμβεί. Οπουδήποτε πάμε, υπάρχουν άτομα που έχουν αναληφθεί. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κάνει μια διαφορά στον πλανήτη, που έχει ξεπεράσει τον φόβο του, τον φόβο να σπρώξει την πόρτα του φωτός, τον φόβο να κατανοήσει το ίδιο του το μεγαλείο και τον φόβο ν’ αφήσει πίσω του κάτι βολικό, που ονομάζεται παλιός του εαυτός. Αυτοί καταλαβαίνουν το φως και τη συν-δημιουργία. Ας τους τιμήσουμε τώρα, καθώς κάθονται γύρω σας και φαίνονται συνηθισμένοι.

Nα αγαπάτε τον εαυτό σας

ilios krios 1000x500

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Άνθρωποι είναι ότι ο πνευματικός εξοπλισμός που έχετε είναι έτοιμος να αξιοποιηθεί. Γεννηθήκατε με την διττότητα, όπως σας είπε ο συνεργάτης μου σήμερα. Μεταφερθήκατε σ’ αυτόν τον πλανήτη μέσα σε μία σκοτεινή ενέργεια, μία ενέργεια που στην πραγματικότητα είναι προκατειλημμένη εναντίον σας, που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε τον Θεό ή ν’ ανακαλύψετε την θειότητα μέσα σας. Δεν θα σας βοηθήσει να δείτε την υπερδιαστατικότητα της. Και πολλοί λέτε, «Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορώ να κάνω να συμβεί κάτι στη ζωή μου; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Πού είναι ο Θεός;» Θα σου πω το εξής αγαπητέ Άνθρωπε, και θα το επαναλαμβάνω όσο ο συνεργάτης μου αναπνέει.

Υπάρχει ένα βήμα προς την ανάληψη και αυτό είναι το πρώτο. Είναι να καθίσει ο Άνθρωπος με αγνή πρόθεση, μιλώντας μόνο στον Ανώτερο Εαυτό του, και να πει: «Αγαπητέ Θεέ, πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την διαδικασία». Και δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία! Είναι η πρόθεση να ξεκινήσετε κάτι περίπλοκο, χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε το πώς. Μην προσπαθείτε να υπερ-αναλύετε τι είναι το επόμενο που πρέπει να κάνετε. Τι θα λέγατε να καθίσετε εκεί και να αγαπάτε τον εαυτό σας; Τι θα λέγατε γι αυτό; Απλώς να αγαπάτε τον εαυτό σας! Έχετε το θάρρος να πιστέψετε ότι ίσως είστε ένα ουράνιο πλάσμα; Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε. Έχετε το θάρρος; Είναι τόσο απίστευτο να σκεφτείτε ότι είστε αιώνιοι; Δεν είσαι εδώ μόνο για λίγο, Άνθρωπε, είσαι εδώ για πάντα!

Και έτσι είναι

Ο Κρύων μέσω του Lee Karoll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1