urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υποστηρίζεται ότι ενώ ο πλανήτης βρίσκεται σε μια μετάβαση προς μια υψηλότερη συχνότητα, όλοι όσοι κατοικούν στα ενεργειακά του πεδία θα βιώσουν μία επανευθυγράμμιση.

Η διαδικασία μετάβασης στο Φως είναι σταδιακή. Δεν είμαστε ουσία τη μία μέρα και την επόμενη γινόμαστε καθαρό Φως. Υπάρχει μία διαδικασία προς το Φως, διαφορετικά θα μπορούσαμε να «καούμε».

Όλοι εξελίσσονται και απορροφούν το Φως με τον δικό τους ρυθμό, ο οποίος συντάσσεται σταδιακά με τους ρυθμούς της διαδικασίας. Μερικοί συνεργάζονται συνειδητά προς αυτές τις αλλαγές και έτσι η μετάλλαξη τους είναι ταχύτερη. Οι υπόλοιποι αγνοούν ό,τι έχει σχέση με αυτό και απλά απορροφούν αυτό το Φως συμμετέχοντας σε αυτή την πλανητική αλλαγή, χωρίς να το καταλαβαίνουν, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία της μετάβασης, μπορεί να ταξινομηθεί σε 12 επίπεδα, σύμφωνα με το βιβλίο The Art of Resonance (Η τέχνη του Συντονισμού) από τον Jasmuheen.

Τα 12 Επίπεδα της Ανάληψης

Πρώτο επίπεδο:Αρχικά, το σώμα εμφανίζει συνήθως μεταλλακτικά συμπτώματα γρίπης, πονοκεφάλων και διαφόρων άλλων ασθενειών, καθώς η δομή DNA και τα χημικά συστατικά αρχίζουν να αλλάζουν.

Δεύτερο επίπεδο:Το αιθερικό πρωτότυπο πλημμυρίζει με φως και απελευθερώνει καρμικές εμπειρίες οπότε οι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν διάφορους αποπροσανατολισμούς. Πολλοί αρχίζουν να αμφισβητούν πολλά και να αναρωτιούνται “γιατί είμαι εδώ”. Η αλλαγή είναι γρήγορη και πολλοί αισθάνονται κουρασμένοι.

Τρίτο επίπεδο:Οι φυσικές αισθήσεις γίνονται πολύ ισχυρότερες. Τα σώματα δεν απορροφούν μόνο το Φως για τη δική τους αλλαγή, αλλά λειτουργούν επίσης ως μετασχηματιστές και αποκωδικοποιητές των υψηλότερων φωτεινών ενεργειών στον πλανήτη, ως σύνολο.

Τέταρτο επίπεδο:Σημαντικές αλλαγές γίνονται στον εγκέφαλο και τη χημεία του σώματος, οπότε τα συμπτώματα πονοκεφάλων και πόνων στο θώρακα γίνονται συχνότερα, καθώς και οι ενέργειες της καρδιάς ανοίγουν σε βαθύτερα επίπεδα. Παράλληλα συμβαίνουν αναλαμπές τηλεπάθειας, διόρασης και βαθιά βιώματα ενσυναίσθησης.

Πέμπτο επίπεδο:Το πνευματικό σώμα αποφασίζει να συντονιστεί με το πνεύμα, τα όνειρα αλλάζουν και μπορεί να έχουν μεγαλύτερη «διαύγεια», με πολλές συνθήκες de ja vu να σας κατακλύζουν. Οι διαδικασίες σκέψης γίνονται μη γραμμικές και κάπου αρχίζει ένας επαναπρογραμματισμός που φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά, στο «εγώ», ενώ αρχίζουμε συνειδητά να διακρίνουμε μέσα από την καρδιά μας, κυριολεκτικά.

Έκτο επίπεδο:Αναρωτιόμαστε τι είναι πραγματικό και η διανοητική μας διαδικασία, σε σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλάζει ταχύτατα. Η επανεκτίμηση μπορεί να είναι δυσάρεστη, αλλά η ροή δεν αντιστρέφεται και μπορεί να αμφισβητήσουμε σχέσεις, φίλους, εργασία, ακόμα και τον ίδιο μας το εαυτό. Ωστόσο αισθανόμαστε ελαφρύτεροι, γρηγορότεροι, πιο ελεύθεροι.

Έβδομο επίπεδο:Το τσάκρα της καρδιάς ανοίγει περισσότερο, γίνεται πιο «πραγματικό» με νέα συναισθήματα. Απελευθερωνόμαστε από τα παλιά μοτίβα και προχωρούμε σε μία μεγάλης έντασης συναισθηματική εκκαθάριση, οπότε η στηθάγχη, οι πόνος στο στήθος, είναι πιο συχνοί καθώς η καρδιά συνεχίζει να ανοίγει τα ενεργειακά πεδία της. Η πραγματοποίηση ενός ενοποιημένου διαλογισμού τσάκρα θα σας βοηθήσει.

Πιθανή πίεση στο μέτωπο ή στην πλάτη ή στο κεφάλι θα οφείλεται στο άνοιγμα της υπόφυσης και άλλων αδένων, οπότε θα αρχίσουμε να βιώνουμε τον νέο πολυδιάστατο χαρακτήρα μας και την σύνδεση σε ανώτερα επίπεδα παράλληλα με την εγκατάλειψη του πλανήτη. Η αίσθηση της “ανόδου” γίνεται πιο δυνατή, το ίδιο και η αλλαγή της αντίληψής μας.

Διατροφικά, θα αντιληφθείτε ότι τρώτε λιγότερο, ειδικά κρέας, ζάχαρη και αλκοόλ, μέχρι που θα τα αφήσετε εντελώς.

Όγδοο επίπεδο:Έχετε φτάσει σε σημείο όπου μπορείτε να μιλήσετε με τις Οντότητες που δουλεύουν μαζί σας πιο άμεσα. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε λέξεις για να εκφράσετε τον εαυτό σας, ή τις ανάγκες σας, αλλά με έκπληξη θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το κάνετε με γεωμετρίες, χρώματα και ήχους.

Μοιράζεστε λέξεις από την καρδιά και την ψυχή και όλοι γύρω σας, στη Γη, δεν θα μπορούν να σας καταλάβουν γιατί πλέον δεν συνδέεστε μαζί τους. Λειτουργείτε από ένα βαθύ επίπεδο ηρεμίας με αυξημένη ευαισθησία και ευαισθητοποίηση. Αρχίζετε να παίρνετε τροφή από τις ατμοσφαιρικές αρετές και τον αιθερικό κόσμο.

Ένατο επίπεδο:Το πνεύμα χρησιμοποιεί τις γλώσσες του φωτός και αισθάνεστε ότι είστε διασυνδεδεμένοι με όλα τα Όντα παντού και λιγότερο συνδεδεμένοι με τις απόψεις των άλλων. Έχετε απελευθερωθεί από το “παιχνίδι” του διαχωρισμού και του περιορισμού και αισθάνεστε πραγματικά ελεύθεροι. Αυτή είναι η διάλυση του εαυτού καθώς έχετε κάνει το άλμα, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα φοβόσαστε να κάνετε. Εδώ πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Βρισκόμαστε στο δρόμο – και υπό την καθοδήγηση – της Πηγής. Έχεις σχεδόν πλήρη επίγνωση του ποιος είσαι.

Δέκατο επίπεδο:Έχετε πλήρη σύνδεση με τη Συνείδηση της Πηγής και γνωρίζετε ότι όλα είναι δυνατά. Το DNA δεν είναι πλέον 2 έλικες, αλλά 12. Η τηλεμεταφορά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις γίνονται στιγμιαία. Το Φωτεινό Σώμα έχει χτιστεί και σας επιτρέπει να περάσετε μέσα από το χώρο, το χρόνο και τις ολοκληρωμένες διαστάσεις.

Ενδέκατο επίπεδο:Η κυτταρική αναγέννηση έχει επιτευχθεί. Ο χρόνος δεν είναι πλέον γραμμικός ενιαίος αλλά ταυτόχρονος. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν. Θα είναι σαν να βλέπετε έναν πίνακα ζωγραφικής σε όλα τα σημεία του ταυτόχρονα. Στο πλαίσιο της συνειδητής συνειδητοποίησης, όπου βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Θείο Σχέδιο.

Δωδέκατο επίπεδο:Βρισκόσαστε στο τελικό από τα στάδια της Ανάληψης. Χαρά, ισότητα και αρμονία. Το Θεϊκό Σχέδιο έχει ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Είστε ένα φωτεινό σώμα, σε ένα σύστημα πολλαπλών αστέρων όπου όλοι είναι φωτεινά σώματα. Όλες οι παράλληλες πραγματικότητες ζωντανεύουν και θα νιώθετε σαν ένας μικρός θεός πλήρως συντονισμένος με την Πηγή. Τα ενδιαφέροντα σας πλέον θα έχουν αλλάξει. Μία νέα πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά σας.

diadrastika.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1