urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

6958 FTGC4mIN

Αποσπάσματα

Η φώτιση σημαίνει κυριολεκτικά να ευθυγραμμιζόμαστε με την Ενέργεια της Πηγής. Και η μεγαλοφυΐα έχει να κάνει μόνο με τον εστιασμό.  Ο Νόμος της Έλξης φροντίζει όλα τα άλλα. Η άνθρωποι του φυσικού πεδίου θέλουν συχνά να κάνουν την φώτιση κάτι που πρέπει να βρεις κάποια διαδικασία και να κινηθείς μέσα από την διαδικασία που έχει προ-περιγραφτεί. Αλλά η αληθινή φώτιση είναι να κινείσαι με το ρυθμό της εσωτερικής έμπνευσης που έρχεται σαν ανταπόκριση στην ατομική επιθυμία. Η φώτιση έχει να κάνει με το να επιτρέπω την Σύνδεση μου με την Πηγή που είμαι εγώ για την εκπλήρωση των πραγμάτων που έχω καθορίσει ατομικά εδώ στον δικό μου χρόνο-χώρο-πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα!.

Είμαστε όλοι Δονούμενες Οντότητες. Είσαστε σαν έναν μηχανισμό δεκτικότητας το οποίο όταν ρυθμίζεις τον σταθμό θα ακούσεις αυτό που παίζει. Ο τρόπος που ρυθμίζετε τον σταθμό γίνεται με το να εστιάζετε σε οτιδήποτε και όταν εστιάζεστε εκεί για το λιγότερο 17 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείτε αυτή την δόνηση μέσα σας. Από την στιγμή που ενεργοποιείτε μια δόνηση μέσα σας. 

Ο Νόμος της Έλξης αρχίζει να ανταποκρίνεται και ξεκινάτε-είτε είναι κάτι που θέλετε ή όχι.

Σκεφτείτε αυτό το τυχαίο Σύμπαν όπου τα πάντα είναι πιθανά. Οι οργανωτικές δεξιότητες ανήκουν στον Νόμο της Έλξης. Εάν χαλαρώσετε και επιτρέψετε τον Νόμο της Έλξης να κάνει την οργάνωση, την διαχείριση, τότε μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο σας κάνοντας τα πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ο Νόμος της Έλξης λέει, «το όμοιο έλκει το όμοιο.» Οι δονήσεις πάντα ταιριάζονται. Οπότε, καθώς βιώνετε την αντίθεση που εμπνέει την νέα επιθυμία, αυτή η νέα επιθυμία, είτε είναι μια δυνατή ή μια απαλή επιθυμία, καλεί στον εαυτό του με αναλογία. Και καθώς καλεί, πάντα παίρνει απάντηση. Είναι η βάση ή τα θεμέλια του Σύμπαντος μας: Όταν ζητάτε, πάντα σας δίνεται. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι ζητάνε με τα λόγια τους, ή ακόμα με τις πράξεις τους, και όντος συμβαίνει αυτό κάποιες φορές, αλλά το Σύμπαν δεν ανταποκρίνεται στα λόγια σας ούτε στις πράξεις. Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στο δονητικό σας κάλεσμα.

Μέσα στον σπόρο της επιθυμίας σας υπάρχει ότι χρειάζεται για να ανθίσει και να εκπληρωθεί. Και ο Νόμος της Έλξης είναι η μηχανή που κάνει την δουλειά. Η δική σας δουλειά είναι απλά να του δώσεις ένα γόνιμο μέρος για να μεγαλώσει και να επεκταθεί.

Όλα ισχύουν και όλα είναι αλήθεια, γιατί ο Νόμος της Έλξης αφήνει τα πάντα να είναι. Η ερώτηση δεν είναι εάν είναι σωστό ή λάθος, εάν η προσέγγιση τους είναι σωστή ή λάθος, ή εάν η δική μου προσέγγιση είναι σωστή ή λάθος. Η ερώτηση είναι: Νιώθω όμορφα με την προσέγγιση τους; Εάν δεν την νιώθουμε ωραία, τότε επιλέγω μια διαφορετική προσέγγιση.

Ο Νόμος της Έλξης είναι άφθονη και όταν λένε «Ζήτα και θα σου δοθεί,» δεν υπάρχει πιο ισχυρή δήλωση το οποίο βρίσκεται στα θεμέλια αυτού που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν. Τώρα, πως νομίζεις ότι ζητάς; Με τα λόγια σου; Το Σύμπαν δεν ακούει τα λόγια σου. Ζητάς με την επιθυμία. Η επιθυμία που γεννιέται μέσα από την αντίθεση. Αυτή η επιθυμία. Αυτό το θέλω. Αυτό είναι που επικαλεί την Ζωτική Δύναμη.

Όταν αρχίσεις να κατανοείς τον Νόμο της Έλξης και καταλάβεις ότι το όμοιο έλκει το όμοιο, τότε γίνεται όλο και πιο εύκολο να καταλάβετε ότι προσφέρετε ένα σινιάλο, και ολόκληρο το Σύμπαν ανταποκρίνεται. Και όταν επιτέλους το ‘πιάσετε’ αυτό και αρχίζετε να ασκείτε λίγο σκόπιμο έλεγχο γύρω από το σινιάλο που προσφέρετε, τότε ξεκινάει και η διασκέδαση γιατί τότε αναγνωρίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία ή κατά των περιπτώσεων. Τίποτα δεν συμβαίνει επειδή δονήσατε κάτι πριν από πολύ καιρό ή σε μια προηγούμενη ζωή. Δεν έχει να κάνει με την κατάσταση μέσα στην οποία γεννηθήκατε. Έχει να κάνει μόνο με αυτό που είσαστε, εδώ και τώρα, σε αυτή την καυτή και φρέσκια στιγμή που εκπέμπετε.

Ο Νόμος της Έλξης λέει, «Το όμοιο έλκει το όμοιο.» το οποίο σημαίνει ότι οι δονήσεις πάντα ταιριάζονται. Οπότε, καθώς βιώνετε την αντίθεση που εμπνέει την νέα ιδέα μέσα σας, αυτή ή νέα ιδέα – αυτή η επιθυμία- είτε είναι μια δυνατή ή μια απαλή, καλεί στον εαυτό του σε αναλογία. Και καθώς καλεί, πάντα λαμβάνει απάντηση. Είναι η βάση/θεμέλεια του Σύμπαντος μας: Όταν ζητηθεί, πάντα θα δοθεί. Η σύγχυση που νιώθουν οι άνθρωποι είναι ότι νομίζουν ότι ζητάνε με τα λόγια τους - ή ακόμα και με τις πράξεις - και μερικές φορές αυτό κάνουν. Αλλά το Σύμπαν δεν ανταποκρίνεται στα λόγια σας ούτε στις πράξεις σας. Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στο δονητικό κάλεσμα σας.

Εάν εξετάζετε την ιστορία σας, δεν μπορείτε παρά να την επαναλαμβάνετε! Ο Νόμος της Έλξης λέει ότι είναι έτσι: «Οτιδήποτε κοιτάω, συμπεριλαμβάνω στην δόνηση μου.» 

Μέσα στον σπόρο της επιθυμίας σας υπάρχουν τα πάντα που χρειάζονται για να ανθήσει σε πληρότητα. Ο Νόμος της έλξης είναι η μηχανή που κάνει την δουλειά. Η δική σας δουλειά είναι απλά να του δώσετε ένα γόνιμο μέρος να μεγαλώσει και να επεκταθεί.

Τι θα κάναμε εμείς για σας – για την επόμενη εμπειρία στο φυσικό πεδίο (και μπορείτε να το κάνετε αυτό)…Θα ξεκινάγαμε, εδώ και τώρα, με το να εμποτίσουμε αυτή τη πραγματικότητα της φυσικής στιγμής του χώρο/χρόνου με όσο το δυνατόν  περισσότερη κατανόηση του Νόμου της έλξης, ώστε να το προσθέσετε στην γνώση σας. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο πιθανό ---καθώς εσείς και άλλοι συμμετέχετε μέσα σε αυτό – να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτή τη κατανόηση ότι όλα είναι καλά.

Είναι δυνατόν να είσαι ο οραματιστής και ο δράστης της ίδιας σου της ζωής; Όχι μόνο πιθανόν, αλλά είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι από εσάς είχατε δόσει πρόθεση να είστε. Είναι το καλύτερο και από όλους τους κόσμους. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ζωογονητικό από το να βρείτε ένα όνειρο από την αντίθεση, να πορωθείτε με το όνειρο και να το επιτρέψετε να σας δώσει ευχαρίστηση καθώς μεγαλώνει και μετά να δείτε τον Νόμο της Έλξης να το φέρνει σε υλοποίηση καθώς εσείς βοηθάτε με την δράση σας; Μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό? Δεν το νομίζατε καθώς παίρνατε την απόφαση να έλθετε μέσα σε αυτά τα φυσικά σώματα. Είπατε, ‘Αυτή  είναι η καλύτερη εποχή σε όλη την αιωνιότητα για να Δημιουργήσει ένας Δημιουργός.’ 

Έχετε περισσότερα σημεία αρμονίας με τον κάθε άνθρωπο στον πλανήτη παρά δυσαρμονικά σημεία, γιατί υπάρχει περισσότερο από εσένα που βρίσκεται σε αρμονία με τον Πυρήνα σου από ότι νομίζεις ή που οι περισσότεροι από εσάς επιτρέπουν. Όσο πιο κοντά ερχόσαστε στο να είσαστε σε αρμονία με την Ενέργεια Πηγής σας, τόσο περσότερο σε αρμονία θα είσαστε ο ένας με τον άλλον. Όταν σκεπτόσαστε άλλους ανθρώπους και πως σκέφτονται εκείνοι για εσάς, μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό που σκέφτονται για σας έχει πολύ λίγο να κάνει με εσάς και αυτό που είσαστε; Έχει να κάνει περισσότερο με τις συνήθειες σκέψεων που έχουν αναπτύξει. Έχει να κάνει περισσότερο με αυτούς ως τρόπο σκέψης από ότι με εσάς ως το αντικείμενο της σκέψεις τους. Εάν τίποτε άλλο δεν είναι πιο σημαντικό για εσάς από το να νιώθετε καλά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φαντασία για κάποιον που βρίσκεται στην ζωή σας και θα αρχίσουν να προσαρμόζονται για να ταιριάξουν με την φαντασία σου, γιατί ο Νόμος της Έλξης είναι ένα πολύ δυνατό πράγμα.

Καθώς αντιλαμβάνεσαι κάτι, γεννάς μια σκέψη, και αυτή η σκέψη τώρα σκέφτεται. Τώρα  που υπάρχει, τώρα που έχει δημιουργηθεί μαγικά, τώρα που έχει εστιαστεί, τώρα δονείται. Τώρα, με το Νόμο της Έλξης, άλλες σκέψεις που είναι ίδιες δονητικά θα έρθουν προς αυτό. Έτσι ξεκινάει αμέσως την διεύρυνση του.

Η δουλειά σου δεν είναι για να κάνετε κάτι να συμβεί. Η δουλειά σου είναι να το ονειρευτείς και να το επιτρέψεις να συμβεί. Ο Νόμος της Έλξης θα το κάνει να συμβεί. Μέσα στην χαρά σου, δημιουργείς κάτι, και μετά διατηρείς την δονητικής σου αρμονία με αυτό, και το Σύμπαν πρέπει να βρει έναν τρόπο για να το φέρει εις πέρας. Αυτή είναι η υπόσχεση του Νόμου της Έλξης. 

Ευφυΐα. Είναι απλά προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο. Αυτό είναι όλο. Ο Νόμος της Έλξης το κάνει να συμβεί, οπότε όποιος δώσει προσοχή σε όποιο θέμα για ένα χρονικό διάστημα θα αναπτυχθεί προς την κατεύθυνση αυτής της κατανόησης. 

Ο Νόμος της Έλξης είναι Συμπαντική και ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται από αυτό. Και είναι πάντα αλήθεια ότι ότι σκέπτομαι και ότι αισθάνομαι και ότι λαμβάνω είναι πάντα ένα ταίριασμα, και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στη γη που δεν το γνώριζε αυτό όταν γεννηθήκανε και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στη γη που δεν θα του είναι ωφέλιμο να το γνωρίζει αυτό. Αλλά πολύ, πολύ, πολύ δεν ζητάνε ακόμα και έτσι δεν είναι ακόμα έτοιμη για την απάντηση. Και έτσι θα λέγαμε ότι –παρόλο που όλοι θέλουν αυτή τη πληροφορία – δεν είναι όλοι αναγκαστικά έτοιμη για αυτή. Δεν θα ξοδεύαμε καθόλου χρόνο προσπαθώντας να πείσουμε κάποιον για οτιδήποτε διότι εάν δεν ρωτάνε, οι απαντήσεις σας απλά τους εκνευρίζουν.

Χρησιμοποιείστε όποια δικαιολογία μπορείτε για να δονείτε σε αρμονία με αυτά τα πράγματα που λέτε ότι θέλετε. Και όταν το κάνετε, αυτά τα πράγματα που είναι ισότιμα δονητικά θα ρεύσουνε μέσα στην εμπειρία σας με ευημερία. Όχι επειδή το αξίζετε, όχι επειδή το έχετε κερδίσει, αλλά επειδή είναι το φυσικό αποτέλεσμα του Νόμου της Έλξης. Τα όμοια έλκουν προς αυτό το όμοιο. 

Εάν έχετε τις όψεις κάποιου μέσα στην εμπειρία σας που δεν σας αρέσουν, υπάρχει μόνο ένας λόγος που υπάρχουν εκεί. Τα καλείται συνεχώς με το να φέρνεται την προσοχή σας σε αυτά. Χωρίς να γνωρίζετε για τον Νόμο της Έλξης, έχετε….με την παλιά σας συνήθεια του να παρατηρείτε -- αποκτήσει δονητική αρμονία με αυτά τα μέρη τους που δεν σας αρέσουν, και καλείτε συνεχώς αυτά τα μέρη με την συνεχή προσφορά σας (δονητικά) σε αυτά. 

Καθώς εντοπίζετε αυτό που θέλετε και αποκτήσετε δονητική αρμονία με αυτό με τον Νόμο της Έλξης καλείται την Ενέργεια μέσα από εσάς και αυτή είναι η ζωή. Όταν κάποιος σταματάει να επιθυμεί, η Ζωτική Δύναμη δεν ρέει πια μέσα από αυτούς και μετά ξανά –αναδύονται μέσα στο μη-φυσικό (υλικό) όπου έχετε διάφορες προθέσεις και στόχους. 
Η προσευχή σας σας κάνει να εστιαστείτε και ο Νόμος της Έλξης είναι αιτία για όλα μέσα στο Σύμπαν που είναι σε δονητικά αρμονία με τον εστίαση σας να έλθει προς εσάς.
Ποτέ δεν υπήρξε κάποια αδικία οπουδήποτε σε αυτή τη πραγματικότητα του φυσικού χώρο-χρόνου ή οπουδήποτε αλλού. Ο Νόμος της Έλξης δεν προωθεί την αδικία. Ο Νόμος της Έλξης ενισχύει την δόνηση που υπάρχει μέσα σου.

Η σκέψη που σκέπτεσαι, την σκέπτεσαι, το οποιο έλκει προς αυτό – οπότε το σκέπτεσε περισσότερο, το οποίο έλκει προς αυτό – οπότε το σκέπτεσε και άλλο. Με άλλα λόγια, όταν έχεις κάποια προσδοκία, έχεις μια κυριαρχική σκέψη που συνέβει και ο Νόμος της Έλξης θα σου το φέρει αυτό πάλι και πάλι και πάλι. Και λές « Ό λόγος που το πιστεύω αυτό είναι επειδή είναι αλήθεια.» Και εμείς λέμε, ο λόγος που το πιστεύεις αυτό είναι επειδή έχεις εξασκηθεί σε αυτή τη σκέψη. Μια πεποίθηση είναι παρά μόνο μια σκέψη στην οποία έχεις κάνει μια συνεχή εξάσκηση.

Απλά αγαπήστε τους πάντες με τους οποίους συναναστρέφεστε άσχετα με το πόσο προσωπικά, ή πόσο περιφερειακά είστε εμπλεκόμενη είναι αυτή με σας. Η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων που ασχολούνται μαζί σου…..τα πάντα διευθύνονται από τον διαχειριστή που ονομάζεται Νόμος της Έλξης. Και η δόνηση σου εδραιώνει όλο αυτό σε κίνηση. Τα πάντα που σε επηρεάζει είναι μια αντανάκλαση της δόνησης που εκπέμπεις. Αφοσίωσε περισσότερο χρόνο εστιασμένος στο όνειρο σου παρά την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα γεννάει το όνειρο ---αλλά το όνειρο είναι εκεί που θέλεις να τοποθετήσεις την προσοχή σου.

Αβράαμ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1