urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

5 logoi nlp 696x392

Της Λιάνας Τελειώνη

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός – Neuro-linguistic programming – ή αλλιώς Nlp είναι μια μέθοδος που αποτελείται από μια σειρά τεχνικών από διάφορους κλάδους όπως ψυχολογία, κυβερνητική, γλωσσολογία και νευρολογία. Χρησιμοποιεί το νευρικό σύστημα, την εσωτερική και εξωτερική, λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία για να εγκαταστήσει νέα μοντέλα- προγράμματα στο λογισμικό του εγκεφάλου, ώστε να μπορέσει ο καθένας να φτιάξει το μέλλον του και τη ζωή του.

Οι δυο βασικοί δημιουργοί του Richard Bandler και John Grinder ξεκίνησαν να ερευνούν το 1970 τρόπους σκέψης, συμπεριφοράς, κίνησης και παρακίνησης ανθρώπων που ήταν κορυφαίοι στο αντικείμενο τους με σκοπό να βρουν τις συνειδητές και ασυνείδητες στρατηγικές τους. Αποκωδικοποίησαν την λειτουργία του νου σε σχέση με το νευρικό σύστημα, την φυσιολογία και την επικοινωνία και μας έδωσαν την μέθοδο με βήματα, οδηγίες και άπειρες τεχνικές.

Η διαδικασία του Nlp οδηγεί τον κάθε άνθρωπο να βρει μόνος του τις κατάλληλες λύσεις φέρνοντας τον σε επαφή με την εσωτερική του σοφία, η οποία γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι το καλύτερο γι αυτόν. Μέσα από τις τεχνικές και τα βήματα που μας δίνει μπορεί κάποιος να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φτιάξει έναν καινούριο εαυτό και μια νέα ζωή.

Είναι ένα απλό αλλά συγχρόνως πολυμήχανο σύστημα που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα περισσότερα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Εκπαιδεύει το νου να σκεφτεί διαφορετικά

Να δει τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία η οποία σε απελευθερώνει έτσι ώστε να πάρεις την δύναμη σου και να προχωρήσεις μπροστά. Πολλές φορές οι άνθρωποι μπλοκάρουν και νομίζουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω του ότι έχουν μάθει να σκέφτονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά σαν μια ίδια κασέτα στο μυαλό τους με αποτέλεσμα να φέρουν τα ίδια ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους. Το NLP μέσα από διάφορες τεχνικές καθώς και την μέθοδο της «αναπλαισίωσης» δίνει νέα ερμηνεία στα γεγονότα, δημιουργεί έναν χώρο διαφορετικών εσωτερικών αναπαραστάσεων και δίνει νέες προτάσεις και λύσεις ζωής.

2. Βελτίωση Αυτοπεποίθησης – Αύξηση Αυτοεκτίμησης

Η αυτοπεποίθηση αλλά και η αυτοεκτίμηση είναι οι ιδιότητες που κάνουν την διαφορά σε όλους τους τομείς. Χωρίς αυτά τα δύο δεν υπάρχει η κινητήρια εσωτερική δύναμη που παίρνει το τιμόνι της ζωής. Δεν υπάρχει ικανοποίηση, ευχαρίστηση ούτε και εξέλιξη. Αυτό μπορεί να αλλάξει όταν κάποιος αρχίσει να χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο τον εγκέφαλο του ώστε να δημιουργήσει μια διαφορετική αυτό-εικόνα, διαφορετικό εσωτερικό διάλογο και διαφορετική ερμηνεία για τον εαυτό του, πατώντας τα αντίστοιχα ψυχολογικά κουμπιά.

3. Δημιουργία νέας συμπεριφοράς

Αυτό συνεπάγεται και την εξάλειψη παλιών συμπεριφορών και συνηθειών οι οποίες είναι βλαβερές ή ανθυγιεινές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και στρατηγικές ώστε να δημιουργηθούν νέες συνάψεις στον εγκέφαλο, καινούριοι νευρο-συσχετισμοί που θα υποστηρίζουν την επιθυμητή συμπεριφορά.

4. Αντιμετώπιση των φοβιών

Το NLP υποστηρίζει ότι όπως δημιουργήθηκε μια φοβία από κάποιο γεγονός συνειδητό ή ασυνείδητο εγκαθιστώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα φόβου στον εγκέφαλο, έτσι μπορεί και να ξε- δημιουργηθεί αλλάζοντας και αντικαθιστώντας το πρόγραμμα μέσω της αλλαγής των εσωτερικών αναπαραστάσεων που το τροφοδοτούν.

5. Άριστη μεθοδολογία προσωπικής εξέλιξης και επιτυχίας

Και εφόσον ήδη είπαμε ότι βοηθάει στην αντιμετώπιση των φοβιών είναι επόμενο να έχει την δύναμη να βοηθήσει και στην εξέλιξη του ανθρώπου αφού συνήθως αυτό που εμποδίζει κάποιον να προχωρήσει είναι οι φοβίες του. Εκτός αυτού βοηθάει στην λήξη αποφάσεων, σε εσωτερικό ξεκαθάρισμα, στον καθορισμό στόχων και στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για την επίτευξη τους. Μπορεί επίσης να προσφέρει σημαντική βοήθεια σε ανθρώπους που είναι ήδη καλοί σε κάποιους τομείς και θέλουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι, στην αύξηση απόδοσης, στην διεύρυνση ικανοτήτων και στην αριστεία.

6. Βοηθάει τον άνθρωπο να τολμήσει να ονειρευτεί!!!

Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται ακόμα και να σκεφτούν το μέλλον που θα ήθελαν να ζήσουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Άλλοτε νομίζουν πως είναι αδύνατο να συμβεί, πως δεν το αξίζουν, πως είναι ανήμποροι, άλλοτε έχουν ξεχάσει πως να ονειρεύονται ή δεν ξέρουν τον τρόπο. Αν όμως δεν οραματιστεί ο ίδιος ο άνθρωπος το μέλλον του τότε απλά θα ακολουθήσει το μέλλον που οραματίστηκαν κάποιοι άλλοι… Με ειδικές τεχνικές καλείται να δει το μέλλον του, να αναλάβει δράση, να τολμήσει να ονειρευτεί… αλλά και να το απολαύσει!

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το βιωματικό εργαστήριο: “Επαναπρογραμματίστε τη ζωή σας με την σοφία του NLP” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα από τη Λιάνα Τελειώνη.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Λιάνα Τελειώνη

Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, δασκάλα Χάθα και Ράτζα Γιόγκα.
Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Λιάνας Τελειώνη

www.urantiacenter.gr

www.urantiacenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1