urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Πως αναγνωρίζουμε έναν «αγγελιοφόρο» (messenger) των Διδασκάλων της Σοφίας ή τι είναι ένα «κανάλι ανώτερης επικοινωνίας»

channeling

Η αφάνεια και η ταπεινότητα είναι κύρια απαιτούμενα για τον ζηλωτή στο δρόμο για την φώτιση αλλά η πείρα και η διάκριση έχουν επίσης κάποια αξία. Ο νόμος της ενότητας είναι σαφής. Όταν σου δίνεται κάτι πρέπει να το μοιραστείς με όλους. Ο μαθητής δεν πρέπει να κρατά τίποτα για τον εαυτό του. Πρέπει να μοιράζεται τα πάντα με τους αδελφούς του, αποφεύγοντας το κάρμα της χωριστικότητας. Τα πάντα είναι ενότητα και μέσα απ’ αυτή πρέπει να πορευτούμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, βοηθώντας να βρούμε το φως μέσα μας και προχωρώντας να αποφύγουμε τους κινδύνους και τη συσκότιση της ψυχής μας. 

Στη μακροχρόνια πορεία μου και αναζήτηση συνάντησα πολλές πλάνες και παγίδες, οι οποίες προσπάθησαν να με βγάλουν απ’ τον πνευματικό δρόμο. Ο πόθος μας για τη γνώση, για τη θέωση, μπορεί να είναι μεγάλος αλλά ο εαυτός μας έχει μεγαλώσει και έχει ανατραφεί με αμφιβολίες, με πονηρίες και με μια υπερτίμηση του ξεχωριστού εγωιστικού μας «εγώ», μέσα στις πλάνες και τα εσφαλμένα πρότυπα της ζωής.

Οι χαμηλές και αρνητικές δονήσεις δημιούργησαν ένα σκληρό κέλυφος γύρω μας, το οποίο δεν μας επιτρέπει να ανασαίνουμε τη θεϊκή ευδαιμονία και έτσι μένουμε μόνοι μας μέσα μας, αγνοώντας την ενότητα του θεού, στην οποία αναφερόμαστε μόνο στα λόγια και την αναζητάμε κάπου έξω απ’ τον εαυτό μας. Θα μου πείτε: «τι μας λες, όλα αυτά τα γνωρίζουμε, έχεις κάτι καινούργιο να μας πεις;».

Όμως οι πειρασμοί και οι αυταπάτες έχουν εξελιχθεί πολύ. Το πεπρωμένο σε κάποια σαν και μένα και νομίζω στους πιο πολλούς αναζητητές, είναι να φτάσουν, να μπορούν να «βγάλουν τις μάσκες του καρναβαλιού και να αποκαλύψουν τα πραγματικά πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτές». Η πλάνη και η αυταπάτη μπαίνει σε μας σαν ένα ψεύτικο προσωπείο, τις περισσότερες φορές χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. 

Θα ήθελα σήμερα, με αυτή την αδελφική επιστολή να σας πω τη γνώμη μου σχετικά με τους «αγγελιοφόρους» των Διδασκάλων της Σοφίας τους λεγόμενους «messengers», την χρησιμοποίηση τους από αυτούς σαν «κανάλια ανώτερης επικοινωνίας» και το  λεγόμενο «channelling» που τόσο είναι στη «μόδα» στο διαδίκτυο. «Σοφόν το σαφές» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι ένα «κανάλι επικοινωνίας», πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δύο παράγοντες. Πρώτον, ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από απλή φυσική ύλη. Δεύτερο, πως είμαστε ένα συγκρότημα από ακτινοβόλα ενέργεια, η οποία λαμβάνει και εκπέμπει συχνότητες που δεν είναι ακόμα πολύ γνωστές στους επιστήμονες στη γη και ότι υπάρχουν και άλλες υπάρξεις και διαστάσεις πέρα απ’ τον δικό μας τρισδιάστατο, φυσικό κόσμο. Όντα από φυσικές και μη φυσικές ενέργειες, λαμβάνουν, ανταλλάσουν συχνότητες που μπορούν να συλληφθούν από κατάλληλα συντονισμένα άτομα. Τέτοια «συντονισμένα άτομα» που πέτυχαν την επικοινωνία με τους ανώτερους κόσμους  και τους Διδασκάλους της Σοφίας υπήρξαν και ήταν γνωστά στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν:
Η Έλενα Πετρόβνα  Μπλαβάτσκυ (1831-1891) η οποία εργάστηκε σαν «κανάλι επικοινωνίας» για τους Διδασκάλους Μόρυα και Κούτ Χούμι, ο Guy Warner Ballard (1878-1939) και η σύζυγος του Edna ιδρυτές της οργάνωσης «I AM Activity» που ήταν οι αγγελιοφόροι του Άγιου Γερμανού, η Αλίκη Μπέϊλη (1880-1949) η οποία για 30 χρόνια, μεταξύ 1919 και 1949, συνεργάστηκε τηλεπαθητικά με τον Θιβετανό Διδάσκαλο Ντζβάλ  Κουλ, η Geraldine Innocente (1915;-1961) ιδρύτρια της οργάνωσης «The Bridge to freedom» η οποία εργάστηκε ως ανώτερο διάμεσο πολλών ανώτερων όντων μεταξύ 1952 και 1961, οι  Νικολάϊ Ραίριχ (1874-1947) και Έλενα Ραίριχ (1879-1955) σε σχέση με τον Διδάσκαλο Μόρυα, οι Μάρκ Πρόφετ (1918-1973) και Ελίζαμπεθ Πρόφετ (1939-2009).
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και άλλα λιγότερο γνωστά άτομα στο παρελθόν ή και σήμερα που πέτυχαν κάποιου είδους ανώτερη επικοινωνία αν και οι προϋποθέσεις, όπως θα δούμε πιο κάτω είναι πολύ αυστηρές και δύσκολες.
Το πως οι παραπάνω «απεσταλμένοι» χρωμάτισαν με τις τυχόν ατέλειες τους τα θεϊκά μηνύματα, το πώς εξελίχθηκαν οι οργανώσεις  ή τα κινήματα που δημιούργησαν, οι διαμάχες, τα λάθη, η εμπορευματοποίηση, ο εκφυλισμός των ανώτερων ιδεών από οπαδούς που έψαχναν για «απόλυτα δόγματα» και το πώς όλα αυτά επηρέασαν την υλοποίηση κάποιου θεϊκού σχεδίου, είναι ένα μεγάλο φιλολογικό θέμα που δεν είναι του παρόντος άρθρου. Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι ο Θεός και οι ανώτερες δυνάμεις επικοινωνούν με την ανθρωπότητα αδιάλειπτα απ’ τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα. Είναι παράλογο να περιμένουμε διαγγέλματα από τους ουρανούς σε κάποιο απροσδιόριστο, μακρινό μέλλον, ενόσω ο πολιτισμός μας οδηγείται σε προφανές  τραγικό αδιέξοδο και χρήζει άμεσης καθοδήγησης… 

Πως γίνεται κανείς «κανάλι» για τους ανώτερους κόσμους σύμφωνα με τους Διδασκάλους της Σοφίας και πως αναγνωρίζεται το αληθινό κανάλι απ’ το ψεύτικο; Βασικά χαρακτηριστικά μιας ανώτερης επικοινωνίας είναι:
1. Η πληροφορία που θα δίνεται, θα πρέπει να είναι χρήσιμη για όλη την ανθρωπότητα.
2. Το μήνυμα πρέπει να σας ενεργοποιεί και να σας αναζωογονεί. Δεν πρέπει να δίνει καμία αίσθηση φόβου. Γι’ αυτό και κάποιες επικοινωνίες σε ανθρώπους καταγεγραμμένες απ’ την ιστορία αρχίζουν με το «μη φοβάσαι».
3. Οποιοδήποτε πνεύμα, Διδάσκαλος ή Θεός δεν θα σας ζητήσει να εγκαταλείψετε την ελεύθερη βούληση σας. Συνεπώς το μήνυμα δεν πρέπει ποτέ να παραβιάζει την ακεραιότητα σας, να σας αναγκάζει σε κάτι.
4. Το πνεύμα ποτέ δεν ανακηρύσσει τον δέκτη ως τη μόνη πηγή πληροφορίας, δεν θα είστε δηλαδή οι «μοναδικοί αγγελιοφόροι».
5. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι νέες και άγνωστες ακόμη για την ανθρωπότητα και πρέπει να έχουν πνευματικές οδηγίες και λύσεις. 
Το πιο σημαντικό είναι ότι καμία ανώτερη επικοινωνία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, χωρίς τη συμμετοχή του ανώτερου «Εγώ» μας, της παντοδύναμης «Εγώ Ειμί Παρουσίας», χωρίς τη συμμετοχή του Χριστού μέσα στην καρδιά μας, αν δεν έχει πραγματωθεί η «δευτέρα παρουσία του Χριστού», για την οποία μιλούν τα ευαγγέλια, που δεν είναι άλλη απ’ την παρουσία του Χριστού, του Χριστικού μας «Εγώ», μέσα μας. Μόνο τότε ο αγωγός θα είναι «ανώτερης επικοινωνίας», χωρίς πλάνες, χωρίς αυταπάτες και χαμηλές δονήσεις. Μ’ αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται η επικοινωνία με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τις Ανώτερες Οντότητες.
Η ανώτερη επικοινωνία δεν είναι μεντιουμισμός και ο μαθητής που συμμετέχει σ’ αυτή δεν είναι μέντιουμ! Αν ο επίδοξος μαθητής δεν έχει πετύχει κάποιο βαθμό επαφής με το Χριστικό του «Εγώ» και με την «Εγώ Ειμί Παρουσία» του οι Διδάσκαλοι δεν μπορούν να τον πλησιάσουν!
Απ’ το 2005 μέχρι σήμερα η Τατιάνα Μικουσίνα δίνει επιστολές επικοινωνώντας με τους Διδασκάλους της Σοφίας δύο φορές το χρόνο, στο χειμερινό και στο θερινό ηλιοστάσιο (τότε οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες για τέτοιου είδους επικοινωνίες). Όλες οι επιστολές πραγματοποιούνται μέσω του παντοδύναμου «Εγώ Ειμί». Κάθε Διδάσκαλος πρέπει να συνδεθεί με την Εγώ Ειμί Παρουσία, με το θεϊκό μέρος του αγγελιοφόρου. Η ίδια η Τατιάνα Μικουσίνα μας λέει: “Το 1995 βρήκα βιβλία δοσμένα απ’ τους Αναληφθέντες Διδασκάλους Μαρκ Πρόφετ και Ελίζαμπεθ Πρόφετ και άρχισα να διαβάζω τα διατάγματα της βιολετί φλόγας και άλλα διατάγματα δοσμένα από αυτούς τους αγγελιοφόρους. Για κάμποσα χρόνια διάβαζα καθημερινά αυτά τα διατάγματα, από μία, έως και έξι ώρες κάποιες φορές, καθημερινά. Αισθανόμουν την ανάγκη να διαβάζω αυτά τα διατάγματα. Χάρη σ’ αυτά πέτυχα να ξεπεράσω μέσω της βιολετί φλόγας όλα τα αρνητικά εσωτερικά εμπόδια και να συναναστραφώ με το δικό μου ανώτερο εαυτό, την «Εγώ Ειμί Παρουσία»”. 

Η πορεία της Τατιάνα Μικουσίνα είναι μέχρι σήμερα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας «www.sirius-eng.net». Σε μία απ’ τις επιστολές του Γκουατάμα Βούδα δοσμένη στις 10/3/2005 μέσω της Τατιάνα Μικουσίνα, εξηγείται καθαρά πως γίνεται δυνατή μια επικοινωνία απ’ τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, απ’ τα ανώτερα επίπεδα:
«Ο βαθμός της παρουσίας μου και όλων των Αναληφθέντων Διδασκάλων, καθορίζεται και εξαρτάται από την επίτευξη του ατόμου. Η παρουσία μου στην αγγελιοφόρο Τατιάνα είναι 50%. Αυτό είναι αρκετό γιατί μας επιτρέπει το κανάλι να φτάσει στο τριακοστό τρίτο αιθερικό επίπεδο απ’  όπου δέχεται αυτές τις επιστολές.
Θα ήθελα να αποκαλύψω μυστικά για το πως γίνεται η επικοινωνία. Όταν το κανάλι είναι ανοιχτό, καθαρό, εμείς οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και οι Οντότητες ανυψώνουμε τις δονήσεις του αγγελιοφόρου μας, γεμίζουμε με ενέργεια και φως τα τσάκρα του. Έτσι όλα τα σώματα, τα κατώτερα τέσσερα και τα ανώτερα τρία ευθυγραμμίζονται, εναρμονίζονται με την υψηλή πραγματικότητα. Όταν ο βαθμός αυτός φτάσει στη μεγαλύτερη δυνατή εναρμόνιση ή ευθυγράμμιση, αρχίζουμε να στέλνουμε ενέργεια, η οποία μεταφέρει ορισμένες πληροφορίες στα τέσσερα χαμηλότερα σώματα της αγγελιοφόρου.

Αυτό φαίνεται σαν να γεμίζει κάποια δεξαμενή με ενέργεια και φως. Η «χωρητικότητα της δεξαμενής» είναι καθορισμένη απ’ την ατομική επίτευξη της αγγελιοφόρου. Έπειτα, αυτή η ενέργεια μεταμορφώνεται σε προσιτή για παραλαβή μορφής σκέψης και εικόνων, οι οποίες εναρμονίζονται στο φυσικό μυαλό της αγγελιοφόρου και μπορούν να εκφωνηθούν ή να καταγραφούν. Τη στιγμή που αυτές οι εικόνες και σκέψεις καταγράφονται, χρησιμοποιούνται η εσωτερική γλώσσα του  αγγελιοφόρου και τα ιδιάζοντα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν τα στρώματα, τα επίπεδα, απ’  όπου έρχονται οι επιστολές. Γι’ αυτό απ’ την αρχή, η καθαρή ενέργεια που κουβαλάει μέσα της την απόλυτη αλήθεια σ’ αυτό το στάδιο μεταμόρφωσης, χρωματίζεται απ’ την αντίληψη της αγγελιοφόρου και περιορίζεται από τη δική της εξωτερική συνείδηση.
Εγώ σας περιγράφω αναλυτικά τον μηχανισμό που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση αυτών των επιστολών των Διδασκάλων.
Όταν ο άνθρωπος δεν έχει καθαρίσει τα τέσσερα κατώτερα σώματα του και δεν μπορεί να τα ευθυγραμμίσει, το φυσικό, το αστρικό, το νοητικό και το ενεργειακό, δεν έχει τη θεϊκή υψηλή τριάδα του, την «Εγώ Ειμί Παρουσία», το Χριστικό στοιχείο και την προστασία του λευκού σωλήνα, και η επικοινωνία με τα υψηλά επίπεδα είναι αδύνατη.
Οι αρνητικές δυνάμεις, δουλεύουν και αφομοιώνουν τις ενέργειες στα τέσσερα κατώτερα σώματα χωρίς τη Χριστική ενότητα και δύναμη. Αυτές οι επικοινωνίες μπορεί να γίνουν καταστρεπτικές για τέτοιου είδους «κανάλια» με χαμηλές και αρνητικές δονήσεις. Αφήστε που το κάρμα σε τέτοιου είδους κανάλια είναι πολύ βαρύ!». 

Σε άλλες επιστολές το 2007 ο Κύριος Μαϊτρέγια μέσω πάλι της Τατιάνα Μικουσίνα αναφέρει: «Γνωρίζετε πως τον τελευταίο καιρό πολλοί δηλώνουν πως δέχονται, παίρνουν δικές μας επιστολές απ’ την ιεραρχία των Αναληφθέντων Διδασκάλων αλλά κάτι μέσα σας, σας κάνει να αμφιβάλλετε για τέτοιου είδους επιστολές. Γιατί; Γιατί η ίδια η πορεία για την συναναστροφή ανάμεσα σε μας τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τη μη αναληφθείσα ανθρωπότητα είναι πολύ δύσκολη.
Το πιο μεγάλο μέρος απ’ τους ανθρώπους, οι οποίοι φαντάζονται ότι δέχονται τις δικές μας επιστολές, υποβάλλονται στις επιδράσεις του αστρικού κόσμου και τις οντότητες που βρίσκονται και κατοικούν εκεί. Ένα μέρος από αυτές, είναι οι κάτοικοι που έχουν αποχωριστεί απ’ το Θεό και δεν θέλουν να γεννηθούν ξανά. Πολλοί από αυτούς ονομάζουν τον εαυτό τους «αναληφθέντα διδάσκαλο» και χρησιμοποιούν ακόμα και τα ονόματα μας (…)
Πρέπει να διακρίνετε αυτές τις οντότητες απ’ το επίπεδο των δονήσεων τους και το περιεχόμενο των επιστολών τους…Τέτοιες υπάρξεις εκπέμπουν σε καθορισμένο επίπεδο δονήσεων και οι επιστολές τους ξεχωρίζουν για την περίεργη ποικιλία τους. Σας δίνω τόσο αναλυτικές πληροφορίες γι’ αυτούς τους κατοίκους του αστρικού κόσμου γατί επιβάλλεται να τις γνωρίζετε. 
Αρκετά μεγάλα προβλήματα δημιουργούν κάποια άτομα, τα οποία νομίζοντας πως επικαλούνται και επικοινωνούν με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, πέφτουν σε εξάρτηση από υπάρξεις του αστρικού κόσμου και όταν καταλάβουν το λάθος τους, είναι πλέον πολύ αργά! Όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν αυτή την επικίνδυνη σχέση, είναι πλέον πολύ δύσκολο να απελευθερωθούν από αυτού του είδους τις επιδράσεις. Γίνεται αυτό το οποίο οι δικοί σας ψυχίατροι ονομάζουν «σχιζοφρένεια» και οι αντιπρόσωποι της εκκλησίας ονομάζουν «κατάληψη». Η απελευθέρωση από τέτοιου είδους υπάρξεις δεν είναι εύκολη, γιατί εσείς, μόνοι σας, με την ελεύθερη βούληση σας, τους καλέσατε να μπουν στους δικούς σας ναούς, στα σώματα σας, στο σώμα και το μυαλό σας και επιθυμήσατε να συνεργαστείτε μαζί τους (…)
Αν συνεργαστείτε με τέτοιες οντότητες, οι οποίες είναι χωρισμένες απ’ τον Θεό, προάγετε, διαδίδετε τις δικές τους επιστολές, δημιουργείτε κάρμα και όσο πιο πολύ βάζετε τα δυνατά σας για τη διάδοση τέτοιου είδους επιστολών, τόσο πιο μεγάλο κάρμα δημιουργείτε. Να γιατί εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνόμαστε σε ειδικά εκπαιδευμένους αγγελιοφόρους, οι οποίοι κουβαλούν τους δικούς μας μαγνήτες, οι οποίοι έχουν έρθει στο κόσμο σας ειδικά για να αποκαταστήσουν τον δρόμο στον οποίο εμείς οδηγούμε την ανθρωπότητα της γης (…)

FGΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ


Στον δικό σας εξελιγμένο αιώνα, οι άνθρωποι είναι ακόμα αρκετά αμαθείς σε σχέση με την πίστη και την αμοιβαία σχέση με τους λεπτοφυείς κόσμους. Γι’ αυτό εμφανίζονται διάφοροι απατεώνες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται  την αμάθεια σας. Γι’ αυτό στέλνουμε τους δικούς μας αγγελιοφόρους να σας μάθουν να διακρίνετε και να σας δώσουν την αληθινή διδασκαλία.
Έχετε το δικαίωμα να διαλέξετε που θα πάτε, προς τις δικές σας αυταπάτες και πλάνες ή να γυρίσετε στο δρόμο τον οποίο σας διδάσκουμε.
Πιο ξεκάθαρη επιστολή για τους κινδύνους του λεπτοφυούς κόσμου δεν έχουμε δώσει. Αλλά ο καιρός ήρθε και εμείς δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τις δικές σας επικλήσεις, όταν πέσετε στα νύχια τέτοιων μοχθηρών υπάρξεων. Πιστέψτε με, είναι πολύ πιο εύκολο να αποφύγετε τους κινδύνους, απ’ το να επικαλείστε όλους τους αγγέλους του ουρανού να σας σώσουν. Πρέπει να επικαλεστείτε τους αγγέλους της προστασίας να σας σώσουν απ’ τις επιρροές του αστρικού κόσμου. Ο Θεός δεν επιθυμεί να υποφέρετε (…)

(…) Ο άνθρωπος με τις ενέργειες του, καλές ή κακές, επιδρά παντού γύρω του και κατά ένα τρόπο γίνεται δημιουργός θεός και κάποιες φορές οι επιδράσεις αυτές είναι τόσο σημαντικές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό συνεχώς να συγκεντρώνεστε και να εκπέμπετε θετικές σκέψεις, συναισθήματα και χαρούμενη διάθεση, για να έχετε πιο μεγάλη επίδραση στον κόσμο, γιατί μπορείτε να γίνετε ένα καθαρό κανάλι επικοινωνίας για τον κόσμο, ώστε το φως του Θεού, η θεϊκή ενέργεια, να μπορεί να κατεβαίνει και να ορμάει χωρίς εμπόδια στον κόσμο μέσω των κέντρων σας.
Δεν  είναι δυνατό με τα ανθρώπινα μέτρα να μετρηθεί η ποσότητα της Θεϊκής ενέργειας, την οποία φέρνουν στον κόσμο σας κάποιοι άνθρωποι. Αλλά οι αισθήσεις σας πάντα γνωρίζουν από πού έρχεται το φως και πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επικοινωνούν και να συναναστρέφονται με τέτοιες φωτεινές ψυχές.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά της ανθρώπινης συνείδησης, εστιασμένη στον εγωιστικό μας εαυτό. Τέτοιοι άνθρωποι μοιάζουν με μαύρες τρύπες στη διάσταση του χώρου. Αυτοί καταπίνουν, ρουφούν την ενέργεια των άλλων αλλά δεν δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Όλα γύρω τους είναι νεκρά, ή νεκρώνουν οι ίδιοι, είναι νεκροί, ζωντανοί-νεκροί (…)
Εσείς μόνοι σας θα αποφασίσετε προς τα που θα βαδίσετε, προς το φως ή στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από το φως. Εσείς ή θα γεμίσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας με Θεϊκή ενέργεια και φως ή θα είστε εκμεταλλευτές, καταναλωτές της Θεϊκής ενέργειας.
Όταν συναντηθούν δύο άνθρωποι οι οποίοι κουβαλούν και είναι αγωγοί του φωτός, ανταλλάσουν Θεϊκή ενέργεια, πλουτίζουν τον κόσμο γύρω τους και τους ανθρώπους. Κάθε εκδήλωση της Θείας φλόγας είναι μοναδική και η αλληλεπίδραση των άλλων Θεϊκών φλογών που βρίσκονται σε ενσάρκωση την εμπλουτίζει.

Γι’ αυτό είναι καλό για κάθε άνθρωπο και για τον πλανήτη ολόκληρο, να φανούν «νησίδες», στις οποίες βρίσκονται και συναναστρέφονται άνθρωποι επιμελείς, με περιποιητικές καρδιές, οι οποίοι δεν θα φροντίζουν μόνο τον εαυτό τους και τους δικούς τους αλλά όλες τις υπάρξεις που ζουν στον πλανήτη γη. Οι δικές τους συναναστροφές θα δυναμώσουν τη ροή της Θεϊκής ενέργειας στον φυσικό μας κόσμο». 

Συνοψίζοντας, όλοι οι μεγάλοι αγγελιοφόροι του παρελθόντος που αναφέρθηκαν πιο πάνω, πέτυχαν την ανώτερη επικοινωνία με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και έφτασαν οι ίδιοι στον βαθμό του Διδασκάλου εκπληρώνοντας τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Ο άνθρωπος μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τους Διδασκάλους της Σοφίας μόνο μέσω της «Εγώ Ειμί Παρουσίας».
2. «Το Θεϊκό κανάλι» είναι αυτό που ανακαλύπτει τον τόνο της «Εγώ Ειμί Παρουσίας», της «Μονάδας» του.
3. Η συνείδηση του πρέπει να έχει διευρυνθεί και να  έχει φτάσει τα πνευματικά επίπεδα και βασίλεια (και αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται ξεχωριστή ανάλυση).
4. Πρέπει με επιτυχία να έχει μεταφέρει την πόλωση του από τα τέσσερα κατώτερα σώματα του, στην ανώτερη πνευματική τριάδα, η οποία στα σανσκριτικά αναφέρεται σαν «μάνας», «μπούντι», «άτμα».
5. Έχει καταφέρει να μετουσιώσει τον κατώτερο νου σε υπάκουο υπηρέτη του ανώτερου πνευματικού νου και έχει διευρύνει τη συνείδηση του με την ακτινοβολία του φωτός του Αγίου Πνεύματος.
6. Έχει πάντα υψηλό κραδασμό, με τον οποίο μπορεί να υψωθεί στους λεπτοφυείς ανώτερους κόσμους και έτσι αποκτά το δικαίωμα να συνεργάζεται με την Πλανητική Ιεραρχία και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους.
7. Έχει σαν αποτέλεσμα της εξέλιξης του, τον «φωτεινό προστατευτικό μανδύα».
8. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του προφορικού λόγου, κάνοντας δημιουργικές σκέψεις μέσω των διαταγμάτων  και έτσι γίνεται συνδημιουργός στο Θεϊκό σχέδιο.

Τέλος, είναι σημαντικό να πούμε ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως οι μεγάλοι απεσταλμένοι του παρελθόντος, είναι πλέον ελεύθερος απ’ τα δεσμά του κάρμα. Ωστόσο πρόθυμα παραμένει στον πλανήτη γη και ενσαρκώνεται ξανά για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και αυτό αποτελεί συνέπεια της πνευματικής του επίτευξης.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς,
Ειρήνη Αλιμαντήρη - Καλλιστώ

http://iohrousfloga.org/farosalithias/channeling/ 

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1