urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Απόσπασμα από τα γράμματα των Χαβανέζων  Πρόγονων

Σχετική εικόνα

μετάφραση αγγελόπολις

.... Η Αγάπη επιτρέπει την ανάμνηση του ΕΝΟΣ για ολόκληρη την ζωή. Εάν καταστρέψετε οποιοδήποτε μέρος της ζωής , θα καταστρέψετε τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι καταστρέφουν τους εαυτούς τους μέσα στα πεδία των μαχών, μέσα από δολοφονικά δράματα και αρρώστιες  έτσι όπως καταστρέψανε  την Μητέρα Γη και άλλα πλήρως συνειδητά είδη  που ζούσαν πάνω της. Δεν μπορείτε να καταστρέψετε κάποιον άλλον χωρίς να καταστρέψετε τον εαυτό σας….

….Την στιγμή που καταστρέφετε κάποιον άλλον, στην κυριολεξία καταστρέφετε τον εαυτό σας λόγω της ολογραφικής αλληλοσύνδεσης και αλληλοσυσχέτισης ολόκληρης της ζωής.

Το σώμα μας είναι μια μικρογραφία της Γης σε παρόντα χρόνο. Μέσα στο σώμα σας υπάρχουν περιοχές όπου όπως στα πεδία των μαχών  οι πολεμικές συγκρούσεις εκτυλίσσονται. Αυτό ισχύει για όλους  όσους έχουν μια οποιαδήποτε σωματική ενόχληση μικρή η μεγάλη.  Τα μέρη του σώματος που έχουν νοσήσει βρίσκονται σε έναν  πόλεμο όπου κύτταρα καταστρέφουν άλλα κύτταρα, ή φορείς της καταστροφής όπως ιοί και βακτήρια κατατρώγουν την σάρκα σας. Σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν δηλητήρια τα οποία έχετε καταναλώσει με το νερό και τις τροφές και είναι σαν τα τοξικά απόβλητα  πού υπάρχουν στο σώμα της Γής. ….

…Οι πρόγονοι της Χαβάης τονίζουν ότι Όλα είναι Ένα. Οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει την Γη  και τώρα  ανακαλύπτουν την καταστροφή σαν μία εσωτερική εκδήλωση πού σχετίζεται με την αρρώστια. Πώς θα εργαστείτε για να ξεφύγετε από την αρρώστια; Πρώτον και σημαντικότερο η θεραπεία οποιασδήποτε αρρώστιας προϋποθέτει την συγχώρεση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι περιοχές όπου έχουν νοσήσει όλες σχετίζονται  με το κάρμα της καταστροφής της Γής έτσι όπως καταγράφηκε  στο δικό σας  DNA. Η καταστροφή  κάποιου άλλου  είναι ένα «εσωτερικό» φαινόμενο. Καθώς καταστρέφεται κάποιον άλλον, αυτός ο οποίος καταστρέφεται καταγράφεται σαν μνήμη στο γενετικό υλικό του προγόνου που έζησε την περίοδο που συνέβη το γεγονός. Οι μνήμες της καταστροφής των άλλων ή άλλων ειδών συσσωρεύονται η μια πάνω στην άλλη καθώς περνά ο καιρός για κάθε γενεαλογική γραμμή. Καθώς λοιπόν πάνω στο γενετικό υλικό επισυσσωρεύονται καταγραφές καταστροφών,  γέννιουνται κύτταρα που αυτοκαταστρέφονται εξαιτίας του γενετικού αποτυπώματος που υπάρχει στο σώμα του παιδιού από την περίοδο όπου βρίσκεται στην μήτρα κιόλας.

Σχετική εικόνα

Σε κάθε γενεαλογική γραμμή  υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταστρέψει την Γή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην  χρεώνεται καταστροφικό κάρμα απέναντι στη Γη κατά την πάροδο του χρόνου. Οι περιοχές στις οποίες υπάρχουν καταγραφές καταστροφής , κάποιες φορές νοσούν νωρίς κατά την παιδική ηλικία, άλλοτε κατά την ωριμότητα και μιλώντας γενικά οι περισσότεροι πεθαίνουν σε μεγαλύτερη ηλικία  από κάποιας μορφής ασθένεια που σχετίζεται με το καταστροφικό κάρμα. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις την ασθένεια ή την αυτοκαταστροφή εκτός από το να συγχωρέσεις το καταστροφικό κάρμα που έχεις κληρονομήσει.  Καθώς το καταστροφικό κάρμα συγχωρείται , το γενετικό υλικό μπορεί να τροποποιηθεί  έτσι ώστε να δημιουργεί υγιείς ιστούς και όχι ασθενείς.  Με αυτόν τον τρόπο επιτελούνται όλες οι θεραπείες αγαπημένοι ! και είναι η εσωτερική πράξη της συγχώρεσης που είναι η αιτία όλων των θεραπειών.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν αναρρώσει από μια ασθένεια σε αυτή τη ζωή δεν ενθυμούνται την πράξη της συγχώρεσης. Γιατί δεν θυμούνται τη συγχώρεση; Συχνά αυτοί οι οποίοι είναι ασθενείς εργάζονται κατά τη διάρκεια του ονειρικού ύπνου πάνω στο προσωπικό τους κάρμα. Οι πρόγονοι συχνά μαζεύονται γύρω τους και τους βοηθούν να κατανοήσουν τις προγονικές καταγραφές που σχετίζονται με την ασθένεια.

…..Η συνειδητή συγχώρεση μπορεί να είναι ακόμα πιο ισχυρή από τη συγχώρεση που επιτελείται κατά τη διάρκεια του ονειρικού ύπνου. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι η συνειδητή πρόθεση να συγχωρέσεις μπορεί να επιφέρει σαρωτικά αποτελέσματα πάνω στο όνειρο ενός ανθρώπου για το χορό της ζωής του, όπως επίσης και στο όνειρο για το φυσικό του σώμα. Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα όνειρο το οποίο εμπεριέχει τα παρόντα και τα μελλοντικά πρότυπα που αποτυπώνονται από το αιθερικό στο φυσικό σώμα. Όλες οι ασθένειες πρώτα εκδηλώνονται στο όνειρο για το φυσικό σώμα, μετά στο αιθερικό σώμα και μετά στο φυσικό σώμα. Μεταβάλλοντας λοιπόν μια ασθένεια, πρώτα χρειάζεται να θεραπεύσουμε το όνειρο, μετά το αιθερικό σώμα και στο τέλος το φυσικό σώμα θα αναρρώσει.

....Πώς ακριβώς δουλεύει η συγχώρεση στη θεραπεία μιας ασθένειας; Πρώτα κάποιος απελευθερώνεται από το προγονικό τραύμα της καταστροφής που έχει καταγραφεί στο DNA σε ολογραφικό επίπεδο. Το ολογραφικό DNA βρίσκεται πάνω από το όνειρο για το σώμα. Καθώς το ολογραφικό DNA αποβάλλει το τραύμα που σχετίζεται με την ασθένεια, το όνειρο για το σώμα αλλάζει! Και τα μέρη του σώματος που νοσούν αναρρώνουν. Έπειτα, καθώς το όνειρο «κατεβαίνει» μέσα στο αιθερικό σώμα, το DNA των νοσούντων περιοχών μεταβάλλεται σε αιθερικό επίπεδο. Μετά, καθώς η αιθερική θεραπεία ολοκληρώνεται, το DNA μεταβάλλεται και σε φυσικό επίπεδο και η φυσική θεραπεία είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η μετατροπή του DNA αποτελεί χαρακτηριστικό της ανάληψης. Η ανάληψη επιτρέπει τη θεραπεία των τραυματικών αναμνήσεων οι οποίες διαστρέβλωσαν το DNA σε αρχαίους χρόνους. Καθώς το τραύμα αποβάλλεται, το DNA «επαναγράφεται» όπως ήταν, όταν στην κληρονομική γραμμή κάποιου υπήρχε ένα υγιές και δυνατό σώμα. Έτσι επιτελείται η αληθινή θεραπεία μέσα από τη συγχώρεση και την αποβολή του γενετικού κάρμα που έχει κληρονομηθεί. Δεν υπάρχει άλλη αληθινή θεραπεία από αυτήν διαμέσου της συγχώρεσης, καθώς η συγχώρεση είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο το υγιές DNA μπορεί να επανεγκατασταθεί στο φυσικό πεδίο.

……Πώς ακριβώς δουλεύει η συγχώρεση; Μέσα στα νοσούντα κύτταρα υπάρχει η επιθυμία για τον θάνατο. Συγχωρώντας το τραύμα που σχετίζεται με αυτό που έχει καταγραφεί μέσα στα κύτταρα, τα κύτταρα αρχίζουν να λαμβάνουν έναν καινούριο κραδασμό και μια νέα σκεπτομορφή. Ποια είναι η σκεπτομορφή την οποία λαμβάνουν τα κύτταρα μέσα από τη συγχώρεση; Είναι η σκεπτομορφή της αγάπης. Η αγάπη μετά λέει στα κύτταρα ότι είναι αγαπημένα και όχι μισητά. Και έπειτα, αφού τα κύτταρα έχουν λάβει αυτό το μήνυμα της αγάπης, διαλέγουν να ζήσουν, παρά να πεθάνουν και έτσι αναρρώνουν. Οι Χαβανέζοι πρόγονοι κατανοούν ότι αυτό ακούγεται πολύ απλοϊκό. Παρόλα’ αυτά, έτσι είναι. Δεν είναι διαφορετικό από το να αγαπάς τη γη και τη θάλασσα και να παρατηρείς πώς αυτοθεραπεύονται.

…..Η έχθρα λέει στα κύτταρα να πεθάνουν. Εάν η έχθρα είναι προς κάποιον άλλον, μπορεί να υπάρξει μια υποδοχή από ασυνείδητες κατάρες και ακίδες, οι οποίες πετάγονται σε κάποιον άλλον και βυθίζονται μέσα στη κυτταρική του δομή προκαλώντας την ασθένεια. Εάν η έχθρα είναι εσωτερική και για τον εαυτό σας, τα κύτταρα στο εσωτερικό ακούνε τα μηνύματα της αυτοέχθρας και επιλέγουν να πεθάνουν με τη δική τους ελεύθερη θέληση. Μερικές φορές, άνθρωποι με την προδιάθεση της αυτοέχθρας, λαμβάνουν επίσης και την έχθρα των άλλων. Πώς μπορείς να αγαπήσεις αυτούς τους οποίους μισείς; Α, αυτό είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο, αλλά εάν η πρόθεσή σας είναι να συγχωρήσετε, οι πρόγονοι θα σας βοηθήσουν στο να κατανοήσετε τι χρειάζεται να κάνετε, ώστε να αγαπήσετε ξανά. Αυτό μπορεί να σημαίνει επίσης να αγαπάτε τον εαυτό σας, καθώς η αυτοέχθρα σε γενικές γραμμές είναι το θεμέλιο κάθε ασθένειας, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συναισθηματικό χαρακτηριστικό.

…..Καθώς θεραπεύεστε, θεραπευόμαστε, αγαπημένοι .Δεν μπορούμε να θεραπευθούμε χωρίς εσάς και σεις δεν μπορείτε να θεραπευθείτε χωρίς εμάς. Ας συνεργαστούμε λοιπόν για την επιστροφή μας στην εστία και για την αυγή μιας καινούριας μέρας  με περισσότερη ενότητα μέσα στο ανθρώπινο όνειρο και ίσως αυτοί οι οποίοι είναι ασθενείς να μπορέσουν να αναρρώσουν από την ασθένειά τους μέσα από τη συγχώρεση κι επιτρέποντας μια νέα μελλοντική ζωή.

Η ασθένεια, όπως και τα βασανιστήρια, μπορεί να είναι τρομακτικές εμπειρίες όταν εκδηλώνονται στο φυσικό πεδίο. Κανείς δεν διασκεδάζει να υποφέρει. Στους πρόγονους δεν αρέσει να παρατηρούν τον οποιοδήποτε να υποφέρει, καθώς και μείς οι ίδιοι έχουμε υποφέρει όταν ήμαστε ζωντανοί. Έτσι λοιπόν η συγχώρεση επιτρέπει στο ξημέρωμα μιας καινούριας ημέρας για την ανθρωπότητα, όπου ο πόνος θα έχει εξαλειφθεί από την ανθρώπινη εμπειρία. Τα βασανιστήρια και οι πολεμικές συγκρούσεις αντικατοπτρίζουν τις εσωτερικές μάχες μέσα στο σώμα κάποιου. Καθώς οι εσωτερικές μάχες σταματούν, οι άνθρωποι θα σταματήσουν να νοσούν και στη συνέχεια τα βασανιστήρια και οι πόλεμοι, καθώς και η κακομεταχείριση σε όλες τις μορφές, θα εξαφανιστούν από την ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό επίσης είναι ένα δώρο της αυτοίασης μέσα από τη συγχώρεση. Θα σας αφήσουμε με αυτές τις σκέψεις.

Αloha Nui Loa

The Hawaiian Ancestors

www.urantiacenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1