urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

angcolor

Μέσω του Στηβ Ρόθερ

Αύγουστος 2017

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Ήρθα για να μοιραστώ μαζί σας το ότι βρίσκεστε σε μια μαγική στιγμή στον χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επιλέξει να βρίσκεστε σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τους περισσότερους. Και να που βρίσκεστε. Κάποιοι προσπαθείτε να ανακαλύψετε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν θυμάστε να έχετε συμφωνήσει για τίποτα από αυτά. Αναρωτιέστε αν κάποιος σας έβαλε σε αυτή τη ζωή με το ζόρι και με κάποιον τρόπο ξυπνήσατε σε ένα ανθρώπινο σώμα, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι κάνετε στη Γη. Αγαπημένοι μας, να σας πούμε εμείς. Δεν βρίσκεστε εδώ τυχαία. Σύντομα θα καταλάβετε περισσότερα για αυτή την ενέργεια και για το τι συμβαίνει στη Γη. Τα μεγαλύτερα σχέδια όλων των πλασμάτων παντού αρχίζουν να ενώνονται, απλά αυτό είναι που συμβαίνει. Μη νομίζετε πως το περνάτε όλο αυτό μόνοι σας. Είστε πνεύματα που παίζουν ένα παιχνίδι σε έναν πολύ περίεργο πλανήτη. Αν και έχετε ερωτευτεί την ομορφιά της Γης, να ξέρετε πως δεν προέρχεστε εντελώς από τη Γη. Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε εδώ συγκεκριμένα για να κάνετε μια αλλαγή κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δεν είμαστε εδώ για να σας δείξουμε προς τα πού να στρίψετε ή να ανοίξουμε τις πόρτες για εσάς. Αντίθετα, είμαστε εδώ για να σας εν-θυμίσουμε πώς ήδη γνωρίζετε τον δρόμο προς την Εστία.

Ήδη Γνωρίζετε τον Δρόμο προς την Εστία

Απλά πρέπει να βρείτε τον δρόμο μέσω της ανθρωπιάς η οποία σας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που είναι απαραίτητο. Όλοι σας μπορείτε να βγείτε μπροστά και να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο στην τωρινή σας ενσάρκωση. Αν και έρχονται μεγάλες αλλαγές για όλους τους κατοίκους της Γης, σας λέμε επίσης να περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται. Η μαγεία που υπάρχει στις διαστάσεις γύρω σας αρχίζει να ευθυγραμμίζεται. Αν και θα είναι εύκολο να το φοβηθείτε αυτό, σας ζητάμε να παραμείνετε γεμάτοι ελπίδα και να εν-θυμάστε: “περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται!” Αυτό θα πυροδοτήσει όχι μόνο το πνεύμα σας αλλά και το φυσικό σας σώμα. Πολλά μπορούν να συμβούν σε πολύ λίγο χρόνο επειδή οι κυρίαρχοι των αλλαγών βρίσκονται στη Γη και κοιτάζουμε τους περισσότερους αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε πλήρως αυτό αλλά σε κάποιο επίπεδο συνηχεί στην καρδιά σας.

Κυρίαρχοι των Αλλαγών

Σας χαιρετούμε με τη μεγαλύτερη αγάπη, γνωρίζοντας το τεράστιο έργο που βρίσκεται μπροστά σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας. Και όταν αρχίσετε να νιώθετε μόνοι, απλωθείτε και αρχίστε να βοηθάτε άλλους με οποιονδήποτε τρόπο, όσο ασήμαντος κι αν είναι. Αυτή η απλή πράξη θα σας δικαιώσει πολύ σύντομα. Πολλοί έχετε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής και να βοηθήσετε ώστε να γίνει αυτή η μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Σας λέμε πως ακόμα και με όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, προβλέψαμε πως αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Δεν είναι απαραίτητο να περάσετε όλες τις δυσκολίες της αν και σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι που θα το κάνουν. Σας ζητάμε να μην το κρίνετε. Καταλάβετε πως δεν είναι σαν να αποχωρεί το υψηλότερο κλιμάκιο και να μένουν μόνο τα δύσκολα. Φυσικά αυτός είναι απλά ο παλιός τρόπος θεώρησης των πραγμάτων και της ανθρώπινης φύσης. Έχετε περάσει πάρα πολύ χρόνο στην πολικότητα αν και έχετε ξεκάθαρα φύγει από την τρίτη διάσταση και έχετε εισέλθει στην πέμπτη. Ακόμα όμως δεν ξέρετε πώς λειτουργεί. Και η φυσική σας έχει επίσης αλλάξει αλλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα. Πάρτε λίγο χρόνο και σας λέμε πως οι κυρίαρχοι των αλλαγών είναι ήδη στη Γη. Εδώ είστε αγαπημένοι μας. Τα καταφέρατε! Καλωσορίσατε στην Εστία και περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται.

Περιμένετε Μέχρι να Δείτε τι Έρχεται

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό επειδή κοιτάζετε τα μάτια του Θεού. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία, να ανοίγετε όσες πόρτες μπορείτε και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

448847

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι η Μερλία.

Ήρθα σήμερα για να σας βοηθήσω να δείτε τον εαυτό σας με τον τρόπο που σας βλέπουμε εμείς από την Εστία, επειδή εμείς δεν έχουμε ψευδαισθήσεις εδώ. Βλέπουμε την αληθινή φύση του ποιοι είστε και όχι μόνο του ποιοι ήσασταν κατά τη διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης. Πολλοί από εσάς ταξιδεύετε στο σύμπαν εδώ και αιώνες. Άλλοι είστε σχετικά νέοι στη Γη έχοντας ζήσει 50 με 100 ζωές μέχρι τώρα. Να ξέρετε πως όλοι έχετε κάνει μια αξιοθαύμαστη διαφορά.

Ειδικοί στην Μετάβαση

Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να σας πούμε είναι το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να καταλάβετε πως βρίσκεστε εδώ με έναν σκοπό. Αυτή είναι μια κρίσιμη εποχή για όλους σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πάντοτε αναφέρουμε είναι η είσοδος και η έξοδος από τη Γη. Καθώς το πνεύμα σας περνά το πέπλο μέσω των διαδικασιών που ονομάζετε γέννηση και θάνατο, ουσιαστικά σημαδεύεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το προσέξετε. Όχι μόνο για εσάς αλλά και για όσους θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε. Όταν ένας άνθρωπος αφήνει τη Γη βρισκόμενος σε κατάσταση φόβου όπως αν είναι τρομαγμένος ή αγωνίζεται μέχρι την τελευταία του ανάσα, όλη του η ενέργεια χρησιμοποιείται για αυτόν τον αγώνα ή γίνεται θυμός. Μπορείτε πράγματι να σημαδευτείτε με αυτή την ενέργεια όταν φεύγετε. Όταν θα επιστρέψετε σε μια άλλη ενσάρκωση σε κάποια άλλη ζωή κάπου αλλού, θα την κουβαλάτε μαζί σας. Είναι σαν να συνεχίζετε να παίζετε, ένα πνευματικό κάρμα. Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλά πλάσματα αν και οι περισσότεροι είστε ουσιαστικά ειδικοί στην μετάβαση. Έχετε καταφέρει να έρθετε αυτή την εποχή καθώς πολλοί άνθρωποι θα φεύγουν. Μεταβαίνουν, όχι μόνο λόγω αυτού που ονομάζετε τέλος αυτού του κύκλου της Γης αλλά κι επειδή έχουν τελειώσει αυτό που ήρθαν να κάνουν. Πολλοί αναρωτιέστε, “Ξέρω, είμαι εδώ για έναν σκοπό και ίσως έχω κάτι να διδάξω αλλά μόνο αυτό υπάρχει;” Όχι, υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Πριν Έρθετε στη Γη, Φυτεύετε Κρυστάλλους στο Μονοπάτι σας για να σας Βοηθήσουν να Εν-θυμηθείτε

Ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν είναι πως όλα τα πνεύματα όταν αποφασίζουν να έρθουν στη Γη, φυτεύουν κρυστάλλους στο μονοπάτι τους. Θέλουν να εν-θυμηθούν τοποθεσίες και πράγματα που βίωσαν σε άλλες ζωές. Ακόμα θέλουν να εν-θυμηθούν κάποια από αυτά που ονομάζετε λάθη ώστε να μην τα επαναλάβουν. Φυσικά εσείς είστε οι μόνοι που αποφασίζουν ότι κάτι είναι λάθος επειδή δεν υπάρχει τέτοια κρίση στην Εστία. Εσείς είστε οι μόνοι που λέτε, “Την επόμενη φορά θέλω να βελτιώσω το μονοπάτι μου. Θέλω να κάνω μια αλλαγή και να κάνω αυτό λίγο διαφορετικά”. Έτσι, τοποθετείτε αυτούς τους κρυστάλλους στο μονοπάτι σας, φοράτε το πέπλο της λήθης, εισέρχεστε και λέτε, “Γιατί βρίσκομαι ξανά εδώ; Δεν θυμάμαι”. Και ξεκινάτε να περπατάτε στα τυφλά μέχρι να ανακαλύψετε τον υπέροχο κρύσταλλό σας. “Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά κάτι σκίρτησε μέσα μου”. Κι εμείς γελάμε υστερικά επειδή εσείς είστε αυτοί που το τοποθετήσατε εκεί. Εσείς θέλατε να εν-θυμήσετε στον εαυτό σας την ομορφιά που, ως πνεύμα, αποπνέετε μέσω της βιολογικής φούσκας στην οποία κατοικείτε όσο βρίσκεστε στη Γη.

Μπορείτε Σιωπηλά να Φυτέψετε Κρυστάλλους για να τους Βρουν Άλλοι.

Είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί από εσάς έχετε γίνει πολύ καλοί στο να φυτεύετε κρυστάλλους στο μονοπάτι σας. Πολλοί έχουν έρθει για να φυτέψουν κρυστάλλους σε όλα τα μονοπάτια, για ολόκληρη την ανθρωπότητα, ειδικά σε αυτή την ενσάρκωση. Οι καιροί αυτοί είναι κρίσιμοι για τα πνεύματα της Γης, γιατί έχετε έρθει σε μια πολύ σημαντική εποχή για να εν-θυμηθείτε. Θα υπάρχει φόβος λοιπόν; Ναι, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα υπάρχει φόβος. Μπορούμε να σας πούμε πως υπάρχει ένα φυσικό κομμάτι της διττότητας στη Γη που μερικές φορές γαντζώνεται στην τρίτη διάσταση την οποία αφήσατε πρόσφατα. Έχετε μπει με ένταση στην πέμπτη διάσταση. Όμως προσπαθείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε εργαλεία της τρίτης διάστασης. Πολλοί έχετε έρθει με την ικανότητα να βάζετε σιωπηλά κρυστάλλους ώστε να τους βρουν οι άλλοι. Αυτό είναι μαγικό. Θα υπάρξει η στιγμή που θα επιστρέψετε στην Εστία και θα σας δείξουμε όλες τις επιδράσεις που είχατε στη Γη. Αναλογιστείτε όλες τις φορές που απλώς είπατε κάτι τρελό που είχατε στο μυαλό σας, μόνο και μόνο για να αλλάξετε ριζικά τη ζωή κάποιου. Είχατε το θάρρος να το πείτε δυνατά, κάτι που τον βοήθησε να καταλάβει κάτι που προσπαθούσε να καταλάβει για πολύ καιρό. Φέρετε αυτούς τους κρυστάλλους μαζί σας. Αυτό για πολλούς αποτελούσε βάρος επειδή ξέρετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας πως έχετε μεγάλη σημασία. Κι όμως δεν μπορείτε πάντα να δείτε αποδείξεις για αυτό ή να βγάζετε τα προς το ζην από αυτό. Μερικές φορές δεν μπορείτε να δείτε τις επιβεβαιώσεις που ψάχνετε τόσο ζεστά. Σας μιλάμε όμως για αυτό και θέλουμε να το προσέξετε.

Απελευθερώστε την Προσκόλληση

Αγαπημένοι μας, υπάρχει ένα ενδιαφέρον κομμάτι σχετικά με την απελευθέρωση και είναι σημαντικό το να μπορείτε να βάλετε κρυστάλλους για να τους βρίσκουν όλοι. Αν μείνετε προσκολλημένοι στον κρύσταλλο, οι άνθρωποι θα τον προσπερνούν και θα λένε, “Αυτός πρέπει να ανήκει σε κάποιον άλλον. Δεν μου συνηχεί. Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει”. Κι έτσι προσπερνούν τους κρυστάλλους επειδή εσείς στέκεστε στους θάμνους και σκέφτεστε, “Αναρωτιέμαι αν θα βρει κάποιος τον κρύσταλλο που έβαλα εκεί”. Ή προσπαθείτε να τον ανταλλάξετε ή να δώσετε άλλο νόημα στο μήνυμα που φέρατε από την Εστία. Όλοι έχετε μια απίστευτη ομορφιά που φέρνετε από την Εστία, με μια ξεχωριστή ικανότητα να την μοιραστείτε ώστε να τη δουν και οι άλλοι. Αυτό δημιουργεί ένα εντελώς νέο επίπεδο κρυστάλλων που οι άνθρωποι μπορούν να βρουν στη Γη. Αυτό που θα συμβεί αγαπημένοι μας είναι πως θα δείτε να λαμβάνει χώρα μια εκθετική καμπύλη. Το ένα άτομο θα οδηγεί στο επόμενο αλλά δεν θα πηγαίνει 1, 2, 3, 4. Αντίθετα θα πηγαίνει από το 1 στο 100, 1.000, 10.000 κλπ. Γίνεται εκθετικό επειδή όλοι γυρίζουν και αφήνουν κρυστάλλους για τους άλλους. Πότε αρχίζει αυτό λοιπόν; Αρχίζει τώρα και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ. Πολλοί από εσάς έχετε κλείσει τη θέση σας για αυτήν ακριβώς τη στιγμή χρόνου και χώρου ώστε να είστε κομμάτι αυτής της αλλαγής. Ναι, υπάρχουν πολλές προκλήσεις κι εσείς ακόμα αγωνίζεστε με παλιές πλευρές της τρίτης διάστασης. Εγώ είμαι η τελευταία της τελευταίας ομάδας μοναδικοτήτων όπως μας αποκαλεί ο Φύλακας, επειδή φέρω τη θηλυκή πλευρά κι εσείς βρίσκεστε σταθερά στην αρσενική πλευρά της δύναμης.

Η Θηλυκή και η Αρσενική Ενέργεια.

Αρχίζετε να κατανοείτε πως μια σιωπηλή ενέργεια καταλαμβάνει τον πλανήτη. Είναι σιωπηλή κι έτσι δεν θα γίνεται πρωτοσέλιδο κάθε μέρα ούτε θα είναι βίαιη. Στην πραγματικότητα μπορείτε να τοποθετήσετε αυτούς τους υπέροχους θηλυκούς κρυστάλλους στο μονοπάτι σας άσχετα με το ποιοι είστε. Γιατί να λέμε θηλυκούς και όχι ισορροπημένους κρυστάλλους; Αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι γαντζωμένοι στην αρσενική ενέργεια. Ακόμα λαμβάνει χώρα μια τεράστια αλλαγή στη Γη και είναι πολύ δύσκολο να απελευθερώσετε τους παλιούς τρόπους της τρίτης διάστασης. Ζήσατε στη διττότητα για πολύ καιρό. Αν και η ανθρωπιά σας έχει εξελιχθεί πολύ σε αυτό τον τομέα, προχωράτε προς μια ισορροπία. Πρόκειται για την επανεμφάνιση της θηλυκής δύναμης, των πραγματικών ενεργειών όλων των πλασμάτων τα οποία μπορούν να σας δώσουν μια ισορροπημένη ενέργεια του αρσενικού και του θηλυκού. Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο της εισόδου στην πέμπτη διάσταση όπου μπορείτε να αγκυρώσετε τις ενέργειές σας με εντελώς νέο τρόπο. Τα πράγματα σίγουρα λειτουργούν διαφορετικά στην πέμπτη διάσταση από ό,τι στην τρίτη. Μαθαίνετε και προσαρμόζεστε. Επειδή τοποθετείτε πολλούς κρυστάλλους στη Γη, πολλοί έχουν αρχίσει να φαίνονται, οπότε δώστε τα εύσημα στον εαυτό σας.

Είστε Όλοι Ένα

Βλέπετε μια σιωπηλή μετάβαση προς μια ουδέτερη ενέργεια, η οποία είναι το πνεύμα σας. Όταν επιστρέφετε στην Εστία αγαπημένοι μας, το πνεύμα σας δεν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Να εν-θυμάστε πως πρώτα είστε πνεύμα κι αυτό είναι βασικό στοιχείο. Ψάξτε για τους κρυστάλλους που τοποθετήσατε στο μονοπάτι σας, τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαφορά και τολμήστε να τους αναγνωρίσετε. Μπορεί να έχουν τοποθετηθεί εκεί από κάποιον άλλον, τώρα όμως είναι η στιγμή που όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις ιδέες. Κανείς δεν κατέχει τους κρυστάλλους επειδή προέρχονται από την Εστία. Είστε όλοι ένα κι όχι ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Όταν επιστρέψετε στην Εστία θα το καταλάβετε επειδή θα νιώθετε ο ένας αυτά που νιώθει ο άλλος. Έχει συμβεί αυτό ποτέ στη Γη; Ναι, αν και όχι στην ολότητά του γιατί ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας. Είστε η τέλεια ατέλεια του φωτός, της αγάπης, του πνεύματος. Μη νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα. Μη μένετε προσκολλημένοι στους κρυστάλλους σας. Απελευθερώστε τους με αγάπη και να ξέρετε πως θα υπάρχουν για πάντα και μην προσπαθείτε να βάλετε μια ταμπέλα ιδιοκτησίας πάνω τους γιατί αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της τρίτης διάστασης το οποίο δεν λειτουργεί στον σημερινό κόσμο. Να ξέρετε πως το ένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, μια έννοια που είναι λίγο δύσκολη επειδή ζείτε για πολύ καιρό στην πολικότητα. Δυστυχώς όμως ανεβαίνετε τη σκάλα της ανάληψης σκεπτόμενοι πως αυτή η δόνηση είναι κατά κάποιον τρόπο καλύτερη από μια άλλη χαμηλότερης δόνησης.

Μαθαίνοντας να Ζείτε Μεταξύ των άλλων Αγγέλων από την Εστία

Υπάρχει τώρα μια ευκαιρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα. Συχνά σας εν-θυμίζουμε ποιοι ήσασταν, ειδικά την εποχή της Λεμουρίας. Στη Λεμουρία ήσασταν πολύ απλοί άνθρωποι. Δεν χρειαζόσασταν τεχνολογία γιατί ήσασταν συνδεδεμένοι από καρδιάς. Καταλαβαίνατε τι ένιωθε ο γείτονάς σας επειδή το νιώθατε κι εσείς. Όταν είστε συνδεδεμένοι με αυτόν τον τρόπο και έχετε τέτοια ενσυναίσθηση, δεν μπορεί να υπάρχει πόλεμος γιατί θα ήταν σαν να βομβαρδίζατε εσάς τους ίδιους. Αυτό είναι που κάνετε στη Γη αυτή τη στιγμή. Προσποιείστε τόσο πολύ ότι είστε διαχωρισμένοι που ουσιαστικά το έχετε πιστέψει. Δεν είστε διαχωρισμένοι κι αυτό είναι το κλειδί που θέλουμε να κατανοήσετε. Αυτά τα επίπεδα κατανόησης θα επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα προς μια νέα διάσταση χρόνου και χώρου ώστε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά θαυματουργό. Εσείς δημιουργήσατε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα πρόκειται να αλλάξει. Δεν ανησυχούμε όμως γιατί μερικοί από τους πιο υπέροχους ειδικούς στην μετάβαση βρίσκονται στη θέση τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι αναληφθέντες δάσκαλοι; Όχι, είστε εσείς. Εσείς είστε οι αναληφθέντες δάσκαλοι για τους οποίους μιλάτε τόσο συχνά. Φέρετε πάρα πολλά μέσα σας. Ναι, ξέρουμε ότι κουβαλάτε το βάρος του εγώ σας. Κι αυτό σας δυσκολεύει να δείτε τον εαυτό σας και να καταλάβετε πως δεν είστε οι μόνοι. Είστε ο Θεός. Δεν είστε όμως ο μόνος Θεός. Το να μάθετε να ζείτε μεταξύ των άλλων θεών, των άλλων αγγέλων από την Εστία είναι αυτό που ακολουθεί. Όσο περισσότερο θα έχετε αυτή τη δυνατότητα τόσο οι ζωές σας θα γίνονται ευκολότερες. Θα μπορέσετε να βαδίσετε στην επόμενη διάσταση χρόνου και χώρου με χαρά κι ένα τραγούδι στην καρδιά σας αντί για φόβο. Αυτοί είναι οι κρύσταλλοι που έχετε τοποθετήσει στο μονοπάτι σας για όλη την ανθρωπότητα και τις ενέργειες που φέρετε εδώ και πολλές ζωές. Τώρα έχετε την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσετε.

Επιλέξτε λοιπόν με προσοχή τους κρυστάλλους που αφήνετε, απελευθερώστε τους και παρακολουθήστε τον πλανήτη καθώς αλλάζει αργά και ουσιαστικά ανυψώνει τη δόνησή του. Αυτό είναι που συμβαίνει. Μην πιστεύετε όσα βλέπετε. Να πιστεύετε αυτά που νιώθετε στην καρδιά σας και θα αρχίσετε να ισορροπείτε τις ενέργειες της Γης με έναν υπέροχο τρόπο.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας εν-θυμίζουμε ποιοι είστε, να κρατάτε έναν καθρέφτη μπροστά σας για να σας εν-θυμίζει να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μέσω του Στηβ Ρόθερ

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyrightespavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyrightespavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1