urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Νέα εποχή

1. Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, εδώ είναι ο Matthew. Η θέα από το σημείο της πλεονεκτικής μας θέσης θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα παγκόσμιο τυφώνα με εκατομμύρια μάτια, οι ήσυχες περιοχές στην μαζική καταιγίδα: έκρηξη βίας στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, τυχαίες πράξεις βίας αλλού, αδύναμες εθνικές οικονομίες ή πτώχευση, ασταθείς κυβερνήσεις , τυραννικά καθεστώτα ακόμα στην εξουσία, αυξανόμενος αριθμός προσφύγων.

2. Ωστόσο θλιβερό είναι ότι αυτές οι συνθήκες εξακολουθούν να μαστίζουν την αγαπημένη Γήινη οικογένεια μας, καμία δεν είναι μη αναμενόμενη σε αυτό το προχωρημένο στάδιο της ανάληψης της Γης από τη τρίτη πυκνότητα. Το μονοπάτι της για τα τελευταία 70 περίπου χρόνια ήταν σε διαδοχικά υψηλότερα επίπεδα δόνησης και έχει φτάσει στο επίπεδο των θετικών και αρνητικών άκρων της δυαδικότητας. Στην παρούσα συγκυρία στο αρχικό σχέδιο Χρυσή Εποχή, μόνο κομματάκια της αρνητικότητας, αν υπάρχουν, θα εξακολουθούν να είναι στον πλανήτη.

3. Ξανά και ξανά το σχέδιο έπρεπε να αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στη Γη. Έχουμε μιλήσει σε προηγούμενα μηνύματα, πράγματι, ο Hatonn το έκανε στο τελευταίο του -για τη δεκαετή καθυστέρηση στην έναρξη σαρωτικών μέτρων για να απαλλαγεί ο κόσμος σας από τη βία, την απληστία, τη διαφθορά, την εξαπάτηση, τη διαίρεση, την ασθένεια και τον φόβο, τα οποία παράγουν ένα τεράστιο ποσό της αρνητικότητας.

4. Η δεκαετής καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν πολύ καιρό πριν, όπου οι ψυχές που συμφώνησαν να παίξουν σκοτεινούς ρόλους και παρείχαν στις μάζες την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το κάρμα στη τρίτη πυκνότητα, τελείωσαν αυτό το μέρος της συμφωνίας τους. Το άλλο μέρος της ήταν, πως αυτές οι ψυχές θα συνεργαζόντουσαν με τις δυνάμεις του Φωτός για την προετοιμασία της Γης και της ανθρωπότητας για τη Χρυσή Εποχή. Δεν θα υπήρχε βία, οχλαγωγία, φτώχεια ή ακόμη και θυελλώδη καιρικά φαινόμενα σήμερα αν οι ψυχές είχαν τιμήσει τη δέσμευσή τους για τον τερματισμό των σκοτεινών δραστηριοτήτων τους και να ενταχθούν στους Εργάτες του Φωτός. Αλλά δεν το έκαναν. Αντ 'αυτού, συνέχισαν να σπέρνουν τον όλεθρο στον πλανήτη και τη δημιουργία όλο και περισσότερης αρνητικότητας.

5. Η διαδικασία των παλαιών συστημάτων δίνοντας τη θέση τους στο νέο θα είχε συμβεί με συγκριτική ευκολία πριν από μια δεκαετία, όταν οι χαμηλότερες δονήσεις θα είχαν πολύ λιγότερο έντονες επιπτώσεις στους ανθρώπους και στις περιστάσεις. Οι σημερινές πολύ υψηλότερες δονήσεις έχουν εντείνει σε μεγάλο βαθμό σε ο,τιδήποτε που βασίζεται στην αρνητικότητα καθώς η ενέργεια φτάνει στο αποκορύφωμά της. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, γιατί η ενέργεια πρέπει να εκτονωθεί γρήγορα, επειδή δεν μπορεί ο πλανήτης να έρθει σε μια κατάσταση όπου θα ''στριγγλίζει'' σταματημένος μέσα σε ένα ρεύμα χωρίς να μπορεί να εισέλθει στη τέταρτη πυκνότητα.

6. Ένα άλλο αποτέλεσμα της καθυστέρησης είναι ότι το κάρμα της τρίτης πυκνότητας συνεχίζει να κινείται κυκλικά γύρω. Πολλές ψυχές που ενσαρκώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών ήρθαν για την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα καρμικά τους μαθήματα της τρίτης πυκνότητας σε αυτή την άνευ προηγουμένου ευκαιρία μίας ζωής. Επέλεξαν πολύ σκληρές ζωές όπου θα μπορούσαν να επιτεύξουν μια ισορροπημένη αντιμετώπιση ώστε να μπορούν να συνοδεύουν φυσικά τη Γη στη Χρυσή Εποχή ή τη μετάβαση στη Νιρβάνα με το καθεστώς εξελίξεως της τέταρτης πυκνότητας.

7. Αν αυτές οι δύο τρέχουσες καταστάσεις μπορούν να ονομαστούν ''τα κακά νέα'', τα ''καλά νέα'' είναι, ότι κανένα από αυτά δεν έχει επιβραδύνει το ρυθμό της Γης κατά ένα ''γιώτα''  ή παρακάμψει τη σταθερή πορεία της. Είναι ακριβώς στο στόχο για την έξοδο της από τη τρίτη πυκνότητα λίγο πριν ή λίγο μετά το τέλος του τρέχοντος έτους, και θα αφήσει την αρνητικότητα πίσω.

8. Αυτό το εκπληκτικό κατόρθωμα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα εκατομμύρια των ''ήρεμων ματιών στην παγκόσμια καταιγίδα'', οι ψυχές των οποίων το φως τους λάμπει λαμπρά, παρά την αναταραχή γύρω τους. Όλα τα όντα του φωτός στο Σύμπαν τιμούν όσους γνωρίζετε ότι είστε Εργάτες του Φωτός και τα εκατομμύρια των όσων ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούν ότι η θεϊκή ζωή τους έχει βοηθήσει να αναληφθεί η Γη. Η συλλογική σταθερότητα σας στο φως, η αφοσίωση, η υπομονή, το θάρρος και η επιμονή είναι απαράμιλλη σε αυτό το Σύμπαν!

9. Είναι φυσικό να αναρωτιέστε πώς το χάος που ο κόσμος σας είναι μέσα μπορεί να καθαριστεί στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη της Χρυσής Εποχής. Δεν μπορεί να γίνει. Ποτέ όλες οι δόξες αυτής της θαυμαστής Εποχής δε πρόκειται να σας χαιρετήσουν στην πόρτα της, αλλά λόγω της δεκάχρονης καθυστέρησης, ούτε πρόκειται τα πρώιμα στάδια των μεγάλων διαφορών στη ζωή σας θα είναι εκεί, όπως είχε αρχικά οραματιστεί από τους αρχισχεδιαστές.

10. Συνεπώς, η ''εκκαθαρίσεις'' να το πούμε έτσι, θα έχουν μια καθυστερημένη έναρξη. Ωστόσο, με την απελευθέρωση των δικών σας τεχνολογιών από τον έλεγχο των Illuminati και τη βοήθεια των άλλων πολιτισμών και των τεχνολογιών τους, μπορούν να αρχίσουν οι προσπάθειες σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

11. Η κύρια προτεραιότητα είναι η παροχή επιβίωσης πρώτης ανάγκης για τους λαούς σε εμπόλεμες περιοχές και τα στρατόπεδα προσφύγων, όπως και των αυτοχθόνων λαών και νομαδικών φυλές που είναι σε δεινή θέση.

12. Οι εμπόλεμες καταστάσεις θα έχουν παύσει, αλλά πολλά θα πρέπει ακόμα να γίνουν ως επακόλουθά τους. Η οικοδόμηση ή ανοικοδόμηση των υποδομών των χωρών, εμπορικών κέντρων και σπιτιών θα πρέπει να γίνουν γρήγορα, όχι μόνο για την τρέχοντες κατοίκους, αλλά ώστε και οι πρόσφυγες να επιστρέψουν σε χωριά ή πόλεις όπου θα υπάρχουν κατοικίες, νοσοκομεία, σχολεία, εφοδιασμός με καθαρό νερό και τα τρόφιμα να είναι άφθονα.

13. Η απαλλαγή της διαφθοράς στην παγκόσμια οικονομία θα συμβεί σε συνδυασμό το ίδιο με των κυβερνήσεων, ώστε αυτές οι περιοχές υψίστης επιρροής στη ζωή σας να μπορούν να αρχίσουν να λειτουργούν με την τιμιότητα και τη δικαιοσύνη συνυφασμένες με ηθική και με πνευματικούς ηγέτες.

14. Τα ύδατα σας, το έδαφος και ο αέρας θα καθαριστεί και τα τοξικά απόβλητα, συμπεριλαμβανομένων των ραδιενεργών υλικών, θα αποϋλοποιηθούν. Περιοχές θα καθαριστούν όπου νόσοι έχουν ακμάσει λόγω των ανθυγιεινών συνθηκών διαβίωσης των φτωχών μαζών.

15. Άλλες μεταρρυθμίσεις θα κινηθούν γρήγορα που περιλαμβάνουν το τέλος πολιτιστικών πρακτικών και εθίμων που είναι άδικα, επιβλαβή ή θανατηφόρα και η κατάργηση όλων των άδικων νόμων και κανονισμών. Εκατομμύρια τώρα φυλακισμένοι για ψευδείς κατηγορίες ή για ασήμαντες παραβάσεις ή ως αποτέλεσμα απλά του να είναι με την «άλλη πλευρά» σε πολέμους θα απελευθερωθούν -ναι, θα είναι εύκολο να εντοπιστούν όλοι όσοι είναι αθώοι!

16. Αυτά είναι μεταξύ των πρώτων αλλαγών, επειδή η τρέχουσα κατάσταση είναι ανυπόφορη για τους πληγέντες λαούς. Η κατάσταση πολλών εκατομμυρίων ζώων, τα απειλούμενα είδη και τα ζώα που αποτελούν μέρος της διατροφής σας -είναι μια άλλη κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα.

17. Οι βασικές δομές, ιδιαίτερα στέγασης για όλους εκείνους που τώρα είναι άστεγοι στη χώρα τους ή ξεριζώθηκαν λόγω της βίας, καθώς και κτίρια για την ιατρική περίθαλψη και την εκπαίδευση, θα είναι στοιχειώδη. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οι τύποι των καταλυμάτων θα πρέπει να αντικατασταθούν με καλοκτισμένες δομές.

18. Δωρεάν και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σταδιακά θα αντικαταστήσουν την τρέχουσα εξάρτηση από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Άλλα μέτρα σύντομα θα υλοποιηθούν και θα βοηθήσουν τις προσπάθειες της Γης για την αποκατάσταση περιοχών από τις πιο σοβαρές περιβαλλοντικές ζημίες έτσι ώστε καλλιέργειες να μπορούν να αναπτυχθούν σε αφθονία, τα δάση θα μπορούν να κάνουν μια επιστροφή και οι ποταμοί θα μπορούν να ρέουν όπως προβλέπεται από τη Φύση.

19. Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της Χρυσής Εποχής, όλες αυτές οι τεράστιες βελτιώσεις στον κόσμο σας θα είχαν συμβεί ως τώρα. Ο παγκόσμιος ιστός της διαφθοράς που για τόσο καιρό ενεργοποιεί τους σκοτεινούς για τον έλεγχο των λαών θα είχε τελειώσει και επί μακρών κρυμμένες αλήθειες θα είχαν βγει σταδιακά έχοντας δώσει το χρόνο στο λαό πιο εύκολα να αποδεχθεί την πραγματικότητα.

20. Προσεγγίζετε το συνεχές, όπου δεν υπάρχουν άλλα δέκα χρόνια του γραμμικού σας χρόνου για όλα αυτά ώστε να έρθουν σε φάσεις ''προσαρμογής'' , και διορθωτικά μέτρα πρέπει να τρέξουν με όλη τους τη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όσο είναι δυνατόν. Έτσι, κάποια σύγχυση θα είναι αναπόφευκτη λόγω της βιασύνης για να προωθηθούν οι πιο ουσιαστικές αλλαγές σε εξέλιξη, αλλά θα είναι σχετικά σύντομη. Τα σκοτεινά μυαλά και καρδιές που θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν χάος για να αποτρέψουν αυτές τις αλλαγές δεν θα είναι πλέον στον πλανήτη, και οι άνθρωποι που θα είναι εκεί θα είναι μιας στοργικής, χρήσιμης και συνεργατικής φύσης!

21. Η μητέρα μου έχει λάβει πολλές ερωτήσεις, εν μέρει ωθούμενες από τα σχόλια του Hatonn σχετικά με τη χρονική στιγμή της εισαγωγής στη Συμπαντική μας οικογένεια και το ζωτικό χαρακτήρα των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, και εν μέρει με θέματα που σχετίζονται με την ανάδευση σε πολλά μυαλά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε ερωτήσεις αυτών των κατηγοριών.

22. Τα μέλη της Συμπαντικής οικογένειάς μας δεν μπορούν, ούτε θα θέλουν, ''μόλις φτάσουν να αρχίσουν τη σωστή ρύθμιση τα πραγμάτων.'' Ο χρόνος των προσγειώσεων και των αδελφών μας που ήδη αυτοπροσδιορίζονται είναι απόφαση του Ανώτατου Συμπαντικού Συμβουλίου, το οποίο ενεργεί εντός καθοδήγηση του Θεού. Μόνο από αυτό το αποκορύφωμα ευαισθητοποίησης μπορεί η πλέον συμφέρουσα χρονική στιγμή να προσδιοριστεί για την ευημερία όλων των εμπλεκομένων.

23. Ο σκοπός αυτού που συνήθως αναφέρεται ως ''αποκάλυψη'' δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πολιτικό σύστημα οποιουδήποτε έθνους. Ο σκοπός είναι να αποδείξει τι έχει αγνοηθεί ή αμφισβητηθεί από πολλές κυβερνήσεις, πως πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί είναι σε αυτό το Σύμπαν και μερικοί από αυτούς είναι ανάμεσά σας.

24. Ναι, είναι πιθανό ότι θα υπάρξει σημαντική αναταραχή όταν σκάφη προσγειωθούν, αλλά κάθε προσπάθεια θα καταβληθεί εκ των προτέρων από μερικούς από τους ηγέτες σας και των εξωγήινων που ζουν ανάμεσά σας για να αποτρέψουν την ''μαζική υστερία.''  Μπορείτε να βοηθήσετε προετοιμάζοντας την οικογένεια και τους φίλους λέγοντάς τους ότι το πλήθος των παρατηρήσεων από διαστημόπλοιο όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι από άλλους πολιτισμούς είναι ειρηνικοί, γιατί αν δεν ήταν, θα είχαν εισβάλει εδώ και πολύ καιρό.

25. Σύμφωνα με το νόμο του Δημιουργού, που διέπει τη ζωή σε αυτόν τον κόσμο, ποτέ φωτεινά όντα δεν μπορούν να παρεμβαίνουν με τις αποφάσεις της ελεύθερης βούλησης των οποιωνδήποτε προσώπων. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και τα προσωπικά μέλη της οικογένειας μας που ζουν στη Γη που τείνουν προς αποφάσεις που θα υποστούν βαριές δυσκολίες που δεν επέλεξαν στα ψυχικά τους συμβόλαια.

26. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό το δίκαιο όπου τιμάται η ελεύθερη βούληση είναι η βούληση του Δημιουργού, που δεν μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος. Σύμφωνα με την απόφαση της ελεύθερης βούλησης της Γης που πήρε αμέσως μετά την ''9/11'', καμία άλλη σημαντική προσπάθεια για τρομοκρατία δε μπορεί να πετύχει. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι ευθύνη του Θεού να αποτρέψει όλες αυτές τις προσπάθειες. Έχει εγκρίνει πολιτισμούς με προληπτική/αποτρεπτική τεχνολογία για να συμμορφωθούν με τις εντολές, και το έπραξαν με επιτυχία για περισσότερο από μια ντουζίνα φορές.

27. Αυτό που όλα τα όντα φωτός τους επιτρέπεται να κάνουν -και το κάνουν με χαρά! -είναι η αποστολή δεσμών ενέργειας αγάπης και φωτός σε όλες τις ψυχές στη Γη για να τους βοηθήσουν στην αύξηση της συνείδησης τους και να αποκτήσουν πνευματική διαύγεια. Η επίτευξη μεγαλύτερου ύψους ευαισθητοποίησης πνευματικά και συνειδητά είναι αυτό που όλα τα όντα σε όλο αυτό το Σύμπαν επιθυμούν σε επίπεδο ψυχής.

28. Εκείνοι που δέχονται το φως αρχίζουν να ανοίγουν τα μυαλά και τις καρδιές τους, και αυτό τους οδηγεί σε αποφάσεις σοφότερες και πιο φιλικές ενέργειες. Αλλά ο καθένας έχει την ελεύθερη βούληση να το κάνει αυτό ή όχι, και δεν είναι ποτέ αυτό στην δικαιοδοσία του φωτός να ασκήσει επιρροή, εκτός από το να αποστέλει στο προσκήνιο την αγνή αγάπη-φως που είναι η ουσία του Δημιουργού.

29. Δεν μπορείτε να μετρήσετε την ποσότητα του φωτός που άλλοι πολιτισμοί στέλνουν στη Γη, έτσι δεν υπάρχει καμία βάση για να σκεφτόμαστε ότι εάν αυξηθεί το ποσό αυτό, όλα το σκοτάδι θα πρέπει να εξαλειφθεί. Αυτή η σκέψη παραλείπει την ελεύθερη βούληση όπου ο καθένας έχει εκτός από τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις.

30. Η Γαία, η ψυχή της Γης, θέλει όλες της οι μορφές ζωής στο πλανητικό σώμα της να ανθίσουν σε αφθονία και να ζουν σε ειρήνη, αγάπη και αρμονία με τη Φύση. Η ρύθμιση του σταδίου για την είσοδο της Γης στην Χρυσή Εποχή και την εκδήλωση του οράματος της Γαίας ξεπερνά όλες τις πτυχές της τρίτης πυκνότητας, που βασίζονται είτε σε πολιτικό, ιδεολογικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, οικονομικό ή θρησκευτικό διαχωρισμό.

31. Αν θέλετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να κληρονομήσουν έναν κόσμο απαλλαγμένο από κάθε σκοτάδι, μοιράζεστε το όραμα της Γαίας. Αν θέλετε ηγέτες σε όλα τα επίπεδα της διακυβέρνησης από το επίπεδο της κοινότητας ως το εθνικό και διεθνές, να συνεργαστούν για τη βελτίωση όλων των λαών,  μοιράζεστε το όραμά της. Αν θέλετε να δείτε τον πλανήτη πατρίδα σας να αποκατασταθεί στον παράδεισο που ήταν κάποτε, μοιράζεστε το όραμά της. Αν θέλετε την αγάπη, την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και τη δικαιοσύνη να επικρατήσει σε όλη την ανθρωπότητα της Γης, μοιράζεστε το όραμά της. Αν θέλετε ο καθένας να σέβεται τις ψυχές των ζώων και να ζουν σε αρμονία με όλη τη Φύση, μοιράζεστε το όραμά της.

32. Τώρα, λοιπόν, θα αναφερθώ εν συντομία σε άλλες έρευνες.

33. Πράγματι, οι Illuminati είχαν βάλει ένα χέρι στην έκρηξη βίας σε χώρες της Βόρειας Αφρικής. Η παγκόσμια βάση δύναμή τους έχει καταρρεύσει, αλλά οι πράκτορες μυστικών επιχειρήσεων (Black Ops) εξακολουθούν να υποδαυλίζουν, όπου μπορούν να κάνουν μια σφήνα. Με την ώθηση της δημοσιότητας σχετικά με μια προκλητική, παράλογη ταινία, οι πράκτορες χειραγωγούν εύκολα μια θύελλα οργής μεταξύ πολλών Μουσουλμάνων, ενώ πολλοί άλλοι από την ίδια πίστη αποδεικνύουν τη λύπη τους για τις βίαιες αντιδράσεις. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς οι επικρατούσες υψηλές δονήσεις εντείνονται και όλα τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς, με το "καλό", καλύτερα και το "κακό" χειρότερα.

34. Η πρόσφατη ανακάλυψη τμήματος ενός αρχαίου αρχείου που αναφέρει τη σύζυγο του Ιησού, δεν είναι ''τυχαία'', γιατί τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία! Ήρθε στο φως ως το πρώτο βήμα που μπορεί να εμπνεύσει τους Χριστιανούς για να είναι δεκτικοί στην αλήθεια της μεγάλης διάρκειας της ζωής του Ιησού με την αγαπημένη του Μαρία Μαγδαληνή και τα παιδιά τους.

35. Παρά το γεγονός ότι κάθε περίπτωση θα είναι τόσο μοναδική όσο αναλόγως το πρόσωπο, κατά γενικό κανόνα, χρόνιες παθήσεις δεν θα θεραπευτούν αμέσως αφού τα προσβεβλημένα άτομα εισέλθουν στη τέταρτη πυκνότητα, αλλά μάλλον οι συνθήκες θα διευκολύνουν σε μια καλή υγεία. Η διαδικασία αντιγήρανσης, επίσης, θα είναι σταδιακή, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη των άκρων, οργάνων και δοντιών επίσης.

36. Οι τρέχουσες ιατρικές διαδικασίες και θεραπείες δεν θα αλλάξουν απότομα στο τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά ευεργετικές θεραπείες και ουσίες που απαγορεύονται τώρα θα γίνει ανοιχτά διαθέσιμες. Ναι, αυτό περιλαμβάνει τη μαριχουάνα, και οι άνθρωποι θα επιλέξουν να τη χρησιμοποιήσουν με σύνεση. Οι Illuminati σε φαρμακευτικές εταιρείες, που έχουν ισχυρή επιρροή στις αποφάσεις της FDA, AMA και CDC, που έχουν κάνει ο,τιδήποτε παράνομο θα αποκοπούν από τα κέρδη τους, και δεν θα είναι γύρω για να επιβάλουν αυτά τα διατάγματα.

37. Η ασυνείδητη διαφορά μεταξύ των εχόντων και των μη εχόντων θα τελειώσει, αλλά όχι με το να παρθούν χρήματα από τους ανθρώπους που τα έχουν κερδίσει με δίκαια μέσα και να παραδοθούν στους φτωχούς. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας αναδιανομής, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είναι δίκαιες και δεν θα αρνηθεί σε κανέναν ο πλούτος που έχει κερδίσει τίμια. Η πρόθεση είναι να ανακτηθούν οι σχεδόν ακατανόητες περιουσίες που έχουν συγκεντρωθεί αδίστακτα και παράνομα, και να χρησιμοποιηθούν τα κεφάλαια αυτά για την ανάταση της ζωής των φτωχών λαών σε όλο τον κόσμο. Η αναδιανομή είναι ξεχωριστή τόσο από το νέο νομισματικό σύστημα που βασίζεται σε πολύτιμα μέταλλα και την ανακατανομή των φυσικών πόρων του πλανήτη που οι Illuminati έχουν υπό έλεγχο.

38. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει για τον πλανήτη να διελεύσει τη τέταρτη πυκνότητα και να περάσει στη πέμπτη, γιατί εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση των κατοίκων της Γης. Παρακαλούμε να θυμάστε, πως το ότι ο πλανήτης έχει αυξηθεί από τη βαθιά τρίτη πυκνότητα και εισέρχεται στην τέταρτη σε λιγότερο από 80 χρόνια, είναι μοναδικό σε αυτό το Σύμπαν! Μερικοί πολιτισμοί ξοδεύουν πολλές χιλιάδες χρόνια πραγματοποιώντας αυτό, αλλά σε κανένα άλλο δεν έχει δοθεί η μεγάλη, έντονη και συνεχή βοήθεια που έχει λάβει η Γη.

39. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι το ταξίδι από την τέταρτη πυκνότητα στην πέμπτη θα συμβεί στην ίδια ''ριπή οφθαλμού'', μιλώντας Συμπαντικά. Όταν ο πλανήτης θα είναι σταθερά στη τέταρτη πυκνότητα και όλες οι βαθιές μεταρρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί σε όλο τον κόσμο, τα ιδιαίτερα εξελιγμένα όντα που ήρθαν για να βοηθήσουν σε αυτά τα επιτεύγματα θα θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Σε όλο το υπόλοιπο του ταξιδιού της Γης μέχρι τον προορισμό της, στην πέμπτη πυκνότητα, αυτή θα είναι μόνη της και ο ρυθμός της ανάληψής της θα είναι σύμφωνα με τη συλλογική συνείδηση των λαών της, η οποία πλέον δε θα περιλαμβάνει αυτά τα προηγμένα όντα.

40. Αγαπημένη μας οικογένεια της Γης, το να ζείτε με την άνευ όρων αγάπη είναι απαράμιλλη χαρά. Αυτό που, επίσης, σύντομα θα βιώσετε είναι η επιθυμία μας για κάθε έναν από εσάς.

Αγάπη και Φως.

Suzanne Ward

ΠΗΓΗ:  http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=153&z=2

ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ: Suzanne Ward

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1