urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ελευθερία - ασυδοσία - επιθυμίες - Μινώταυρος

Αποτέλεσμα εικόνας για Θυμαπάτες

Θυμαπάτη

Πολλοί νομίζουν ότι ελευθερία είναι να κάνεις ότι θέλεις, ή να εκπληρώνεις τις επιθυμίες του κατώτερου εαυτού, αλλά τελικά αυτό είναι σκλαβιά στον κατώτερο εαυτό. Και γίνεται ο άνθρωπος έτσι κάτι σαν τον Μινώταυρο*, ο νους να εξυπηρετεί όχι μια υψηλή πραγματικότητα αλλά τα ζωώδη ένστικτα και κατοχές των κάτω chakras, τις οποίες τις ξέρουμε ποιες είναι... μαμ, κακά, κοκό και νάνι, α, και λεφτά...Η επιθυμία δημιουργείται απ'την άγνοια, και η άγνοια είναι σαν χοντρά αστρικά πέπλα, τα οποία ακόμα δεν τα έχει διαπεράσει το πυρ της συνειδητότητας. Τα αστρικά αυτά πέπλα μας εμποδίζουν να είμαστε στο εδώ και τώρα και όλο κάπου αλλού θέλουν να μας πάνε, "κάπου καλύτερα", ή "να είχαμε κάτι τώρα" κλπ.Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να φτάσουμε την Τελειότητα, χωρίς να κοιτάμε πίσω (για αποτελέσματα). Έτσι κι αλλιώς η πνευματικότητα είναι μια μορφή ουτοπισμού, καθώς η εξέλιξη είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Όμως φέρνει μετουσιώσεις η επιδίωξη αυτής της ουτοπίας, γιατί όποιος έχει το focus του στη Τέλεια Χριστική Πραγματικότητα, αργά η γρήγορα την πραγματώνει, αφού σε ότι έχουμε το focus μας, αυτό γινόμαστε!

*Ο Μινώταυρος συμβολίζει τον άνθρωπο ο νους του οποίου έχει καταληφθεί από τις χαμηλές, ζωώδεις επιθυμίες, κι έχει γίνει ένα τέρας. Δηλαδή το κεφάλι ζώου/ταύρου είναι που έχει το κοντρόλ στην υπόλοιπη φυσιολογία. Το αντίθετο καταφέρνουν οι ήρωες που είτε σκοτώνουν είτε καβαλούν τον ταύρο ή τον Μινώταυρο: καταφέρνουν δηλαδή να εξουσιάσουν τα ένστικτα, τις επιθυμίες και τις ζωώδεις τάσεις τους.

Πλάνες και επιθυμίες

Οι επιθυμίες σχετίζονται με το μέλλον. Ο νους έχει τη τάση να προσκολλάται σε επιθυμίες κι εμείς καλούμαστε να αποκαλύψουμε τα παιχνίδια του και να τον επαναφέρουμε στο Αιώνιο Τώρα με συνειδητότητα και εγρήγορση. Οι πλάνες που υιοθετούμε από τα περιβάλλοντά μας είναι σαν σύννεφα στον καθαρό ουρανό της Συνειδητότητάς μας. Στη καθημερινότητα μαζεύουμε πολλά τέτοια σκουπίδια, σκεπτομορφές, πλάνες, αφού οι άνθρωποι και το περιβάλλον της γης είναι γεμάτο από τέτοια αιθερική μόλυνση η οποία τυφλώνει την όρασή μας, ενώ πολλές φορές πέφτουμε στη παγίδα να νομίζουμε ότι αυτές οι πλάνες είναι δικές μας. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι δικό μας εκτός από τη καθαρή Ύπαρξη, την Αγάπη και τη Συνειδητότητα.

Αν έχουμε πέσει σε μια κατάσταση απελπισίας, αρνητικότητας, αγωνίας, φόβου, επιθυμιών και έλλειψης διαύγειας, τότε είναι ώρα για κάθαρση. Ποτέ δεν πρέπει να αφηνόμαστε σε αυτές τις καταστάσεις, όσο κι αν προσπαθούν να μας αποκοιμήσουν. Γι'αυτό χρειάζεται θέληση και αγάπη για να καθαριστούν όλα αυτά. Επίσης πολύ προσοχή θέλουν εκτός από τις παροδικές αρνητικές καταστάσεις, οι μόνιμες πλάνες που υπάρχουν στα πεδία μας. Κάποιος μπορεί να μην καταλαβαίνει τη πλάνη στην οποία βρίσκεται (η πλάνη είναι πεδίο, κραδαστική ενεργειακή συχνότητα διαφορετική από αυτή του Φωτός) για πολλά χρόνια, από τη παιδική ηλικία ακόμα αλλά και από προηγούμενες ζωές. Πόση εγρήγορση χρειάζεται για να εντοπίσουμε αυτούς τους λεκέδες της συνειδητότητας μας!

Αυτοπαρατήρηση, αυτοδιάγνωση, αυτοεξέταση, σύγκριση με το Φως μέσα στο διαλογισμό μας, κάθαρση των κέντρων μας όπου οι πλάνες αυτές διαμένουν (συνήθως στα κάτω κέντρα), αυτά είναι τα εργαλεία με τα οποία θα επαναφέρουμε τη φυσική μας κατάσταση της διαύγειας, της Καθαρής Ύπαρξης. Είναι πολλά όλα αυτά που έχουμε να τακτοποιήσουμε και να καθαρίσουμε, γι'αυτό υπομονή. Χαρούμενη υπομονή και προσπάθεια!

 

Θυμαπάτες και πλάνες

Οι θυμαπάτες είναι αστρικές μορφές των επιθυμιών μας, που πλέουν μέσα στην αύρα μας και έχουν ορισμένες σχέσεις με τα αστρικά και αιθερικά κέντρα. Λόγω αυτών των σχέσεων, ασκούν μεγάλη επίδραση πάνω στις πράξεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις σχέσεις μας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να απελευθερωθούμε απ'τις θυμαπάτες. Οι θυμαπάτες:

1. εξαντλούν την ψυχική μας ενέργεια.

2. δημιουργούν διαταραχές στη σκέψη μας.

3. προσκαλούν οντότητες μέσα στη σφαίρα μας.

4. δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις μας.

5. εκδηλώνονται τελικά σαν φυσικές ασθένειες.

6. παρεμποδίζουν τη διεύρυνση της συνείδησης.

7. δεν αφήνουν το νου να λειτουργήσει με ορθή συλλογιστική και λογική.

Οι περισσότερες από τις θυμαπάτες μας έχουν σχέση με τρία κέντρα: τη βάση της σπονδυλικής στήλης, το ιερό κέντρο και το ηλιακό πλέγμα. Όχι μόνον ελέγχουν αυτά τα κέντρα, αλλά και τρέφονται από την ουσία που αυτά παρέχουν.

Η βάση της σπονδυλικής στήλης σχετίζεται με:

α. την επιθυμία για δύναμη

β. την επιθυμία για κυριαρχία

γ. την επιθυμία για ολοκληρωτισμό

δ. την επιθυμία για καταστροφή

ε. την επιθυμία για χωριστικότητα.

Το ιερό ή σεξουαλικό κέντρο σχετίζεται με:

α. την επιθυμία για φυσική επαφή

β. την επιθυμία για σεξ

γ. προσπάθειες να προσελκυθούν οι άνθρωποι από κινήσεις του σώματος, και από φωνή, χρώμα, ντύσιμο, μεηκάπ και άρωμα.

Το ηλιακό πλέγμα σχετίζεται με επιθυμίες για:

α. αποκτήματα, απληστία

β. μειωτική κριτική

γ. φλυαρία

δ. κακοβουλία

ε. συκοφαντία

στ. προδοσία

ζ. διαμάχη

Θυμαπάτες του ιερού κέντρου (2ο chakra)

Το ιερό κέντρο (2ο chakra κάτω απ'τον αφαλό) σχετίζεται με τρεις κύριες θυμαπάτες:Η επιθυμία για φυσική επαφή με αντικείμενα ή ανθρώπους για την ικανοποίηση της ηδονής μεγαλώνει και φτιάχνει τη θυμαπάτη της, η οποία παρακινεί το άτομο να χρησιμοποιεί τις πέντε αισθήσεις του, που είναι για να αισθάνεται, για να αποκτήσει το αντικείμενο της επιθυμίας.Η επιθυμία για σεξ φτιάχνεται συχνά από τη φαντασία ή από εντυπώσεις που πάρθηκαν από γονείς και φίλους. Αυτή η θυμαπάτη είναι η πιο ογκώδης στην αύρα της ανθρωπότητας σήμερα. Τρέφει τον εαυτό της με πορνογραφία, ακολασία και στενή επαφή με σεξουαλικά αντικείμενα.

Μας έχει ειπωθεί ότι εκατομμύρια οντότητες καταλαμβάνουν τέτοιες θυμαπάτες στην αύρα των ανθρώπινων όντων και τα εξωθούν σε διαστροφή, πορνεία, παράνομες σχέσεις, βία, απαγωγές και βιασμούς. Αυτή τη θυμαπάτη δεν την έχουν μόνο ενήλικοι, αλλά και παιδιά επίσης από δύο περίπου μέχρι εννιά χρονών, τα οποία υπακούουν ασυνείδητα στη θυμαπάτη που τα διακατέχει. Αυτή η θυμαπάτη μπορεί να κληρονομηθεί ή να παρθεί απ'τους γονείς, ή να μεταφερθεί σ'αυτή τη ζωή από προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Η επιθυμία να προσελκύει κανείς ανθρώπους για προσωπική χρήση, χειραγώγηση και ευχαρίστηση μέσω ορισμένων χειρονομιών ή κινήσεων του σώματος, μέσω ορισμένης οξύτητας ή κάποιων τόνων της φωνής, μέσω ερωτικά προκλητικού ντυσίματος και μεηκάπ ή μέσω ορισμένων αρωμάτων, είναι η θυμαπάτη που δίνει δουλειά σε πολλά μαγαζιά. Αν αυτή η θυμαπάτη αναπτυχθεί και κυριαρχήσει, δημιουργεί ματαιοδοξία και εγώ και εκμεταλλεύεται αδύναμους ανθρώπους για να τρέφεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσάκρα 1ο - 2ο - 3ο

Λόγοι για τους οποίους θα πρέπει

να ξεφορτωθούμε τις θυμαπάτες

- Οι θυμαπάτες καταναλώνουν ψυχική ενέργεια για να επιβιώνουν και να λειτουργούν. Παίρνουν τη ψυχική ενέργεια που κυκλοφορεί στην αύρα σας. Εξαντλούν επίσης την ψυχική ενέργεια που υπάρχει στα αντίστοιχα κέντρα και εξαντλούν τα όργανα που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα κέντρα. Η εξάντληση της ψυχικής ενέργειας έχει σαν αποτέλεσμα το φυσικό, ηθικό, νοητικό και πνευματικό εκφυλισμό.

-  Οι θυμαπάτες δημιουργούν διαταραχές στη νοητική μας σφαίρα, γιατί ο νους δεν συμφωνεί πάντοτε με τις απαιτήσεις μιας θυμαπάτης. Επίσης, αν πράγματι συμφωνεί, φέρνει τη θυμαπάτη μέσα στη νοητική σφαίρα και υποτάσσει τον εαυτό του ακόμα περισσότερο στις απαιτήσεις της θυμαπάτης, ακόμα και αν βλέπει ότι λογικά κάνει λάθος.

-  Οι θυμαπάτες προσκαλούν οντότητες μέσα στην αύρα. Οι θυμαπάτες χρησιμοποιούνται σαν αστρικά οχήματα για ορισμένες οντότητες που είναι προσκολλημένες στη γη και οι οποίες θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίγειας ζωής των ηδονών και των αρνητικών συναισθημάτων. Όταν αυτές χρησιμοποιούν τη θυμαπάτη σας, είτε εισέρχονται στην αύρα σας είτε χειρίζονται τη θυμαπάτη σας για να ικανοποιήσουν τους πόθους τους. Στην πραγματικότητα, οι θυμαπάτες σας έχουν οσμή και προσκαλούν οντότητες.

-  Οι θυμαπάτες δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σας. Λόγω του ότι οι θυμαπάτες σας σχηματίζονται από επιθυμίες, ασκούν μια ισχυρή δύναμη για να αποκτήσουν τα αντικείμενα των επιθυμιών πέρα από συνθήκες, νόμους ή κανόνες.

Μπορεί να δει κανείς τη θυμαπάτη ενός ατόμου να λειτουργεί επιθετικά για να φτάσει στον αντικειμενικό της στόχο. Οι άνθρωποι δεν υποχωρούν πάντοτε σε τέτοιες επιθετικές απαιτήσεις και τις αντιμάχονται· δεν είναι πάντα δυνατόν να εξαναγκάζονται ή να υποτάσσονται οι άνθρωποι. Η επιθετικότητα είναι η ενεργός εκδήλωση μιας θυμαπάτης. Το ίδιο και ο ανταγωνισμός. Όταν οι θυμαπάτες απουσιάζουν, το άτομο συνεργάζεται και μοιράζεται.

-  Οι θυμαπάτες εκδηλώνονται τελικά σαν ασθένεια λόγω της εξάντλησης της ψυχικής ενέργειας. Αν κανείς μπορεί να ανακαλύψει τις κύριες θυμαπάτες ενός ατόμου, μπορεί να δει καθαρά σε ποια περιοχή θα εκδηλωθεί αυτή η ασθένεια. Μερικές φορές η εκδήλωση των θυμαπατών μέσω μιας ασθένειας είναι μια απελευθέρωση για το άτομο. Αν πρόκειται για μαθητή, κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του μπορεί να δει τη θυμαπάτη του και με το φως του νου του να την καταστρέψει. Συχνά η ασθένεια μας δίνει μια ευκαιρία να βάλουμε τον εαυτό μας στο σωστό δρόμο.

- Οι θυμαπάτες παρεμποδίζουν τη διεύρυνση της συνείδησης, γιατί διεύρυνση της συνείδησης σημαίνει εξάλειψη της θυμαπάτης. Το πρόβλημα γίνεται χειρότερο όταν μέσα στη θυμαπάτη, ή μαζί μ'αυτή, εργάζεται μια οντότητα. Προβάλλει τόσο ισχυρές απαιτήσεις στο νου, που το 90 τοις εκατό του νου λειτουργεί για να ανταποκριθεί στην ανάγκη της θυμαπάτης. Οι τοξικομανείς είναι παράδειγμα αυτής της κατάστασης.

-  Οι θυμαπάτες δεν αφήνουν το νου να λειτουργήσει με ορθή συλλογιστική και λογική. Η επιθυμία δεν αναγνωρίζει άλλα δικαιώματα από τα δικά της και λόγω του ότι η ορθή συλλογιστική και η λογική είναι θανάσιμοι εχθροί της θυμαπάτης, συνέχεια την αποστρέφονται.

Σ'ένα άτομο που έχει μια θυμαπάτη, δεν του αρέσει να ακούει οτιδήποτε ενάντια στις επιθυμίες του. Οι επιθυμίες τυφλώνουν τα μάτια του.

Λόγω των θυμαπατών, χάνετε τον έλεγχό σας πάνω στον ίδιο το μηχανισμό σας. Οι θυμαπάτες τον αναλαμβάνουν και τον χειρίζονται σύμφωνα με τους σκοπούς τους. Ελέγχουν τη σκέψη σας, τα λόγια σας, τις συναισθηματικές αποκρίσεις ή αντιδράσεις σας και επίσης τις φυσικές σας δραστηριότητες.

Οντότητες περιμένουν να βρουν ένα σημείο επαφής με τη γήινη ζωή. Αυτό το σημείο επαφής είναι μια θυμαπάτη στην αύρα του ατόμου. Όταν μια οντότητα βρει σ'ένα άτομο μια επιθυμία αντίστοιχη με τη δική της, μυρίζει την επιθυμία ή τη θυμαπάτη και τρυπώνει μέσα και καταλαμβάνει ένα από τα τρία κατώτερα κέντρα, για να τα χρησιμοποιήσει για δική της ικανοποίηση. Για παράδειγμα, μια θυμαπάτη που σχετίζεται με τα σεξουαλικά όργανα κάνει αυτά τα όργανα υπερβολικά ευαίσθητα. Το θύμα διψάει για σεξ και ακόμα κι αν αυτό του δωθεί σε αφθονία, η φωτιά του συνεχίζει να τον καίει, μέχρι που τα όργανα εμφανίζουν προβλήματα και γίνονται άχρηστα.

Μερικές φορές ένα άτομο τρέφει τόσες πολλές θυμαπάτες, που έχει πολλές οντότητες, ή μία λεγεώνα μέσα στην αύρα του και οι οποίες πιάνονται η μία με την άλλη είτε με τα χέρια τους, είτε με τα πόδια τους, είτε με τις ουρές τους... Ο Χριστός συνάντησε ένα τέτοιο άτομο που είχε μια λεγεώνα.

Όταν μέσα στην αύρα σας υπάρχουν σε αφθονία θυμαπάτες, δεν πρέπει να προσεγγίζετε ή να μαζεύετε τη Διδασκαλία, γιατί οι θυμαπάτες σας θα την χρησιμοποιήσουν για τη δική τους συντήρηση και το μέλλον σας θα γίνει χειρότερο απ'το παρελθόν σας. Η Σοφία αυξάνει τη δύναμη των θυμαπατών σας. Γι'αυτό οι μεγάλοι Δάσκαλοι προτού σας μεταβιβάσουν οποιαδήποτε προχωρημένη φόρμουλα, απαιτούν από σας συναισθηματική ή αστρική εξάγνιση. Αυτή είναι η εξάγνιση της καρδιάς.

Η τελετή του βαπτίσματος είναι το συμβολικό τυπικό του ξεπλύματος των θυμαπατών σας και είναι πολύ ενδιαφέρον που σχεδόν όλες οι θρησκείες έχουν αντίστοιχες τελετές για εξάγνιση.

Μερικές φορές οι θυμαπάτες συσσωρεύονται στις θύρες των αισθητηρίων οργάνων σας και δρουν σαν μεταφραστές σας. Ακούτε, μυρίζετε βλέπετε, γεύεστε, αγγίζετε και φτάνετε σε συμπεράσματα μέσω της επικοινωνίας των θυμαπατών σας. Αυτό σας κρατά σε μια κατάσταση όπου δεν έχετε επαφή με την πραγματική ζωή που συνεχίζεται στο περιβάλλον σας ή ακόμα και μέσα στον εαυτό σας.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν

http://www.elenastral.com/2008/10/blog-post_9325.html

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1