urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Εναλλακτικές θεραπείες

Αγαπητοί φίλοι,

σκοπός αυτής της ενότητας, είναι να σας φέρει πιο κοντά στην ουσία, το νόημα, και την λειτουργία των εναλλακτικών θεραπειών. Είναι απαραίτητο άλλωστε κι εσείς μας το ζητάτε- να κατανοήσετε μερικά πράγματα, ώστε να λυθούν σημαντικές απορίες σας, πριν περάσετε στην αναζήτηση των κατάλληλων θεραπειών, μεθόδων και τεχνικών.

Τελευταία όλο και περισσότερο ακούγονται οι όροι «εναλλακτική θεραπευτική», «εναλλακτικός τρόπος ζωής», κ.α… Σίγουρα για να ακούγονται τόσο πολύ, κάτι συμβαίνει εδώ! Κάτι γίνεται το οποίο δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί, ούτε να αποσιωπηθεί! Όλα αυτά παλιότερα αποτελούσαν ταμπού, «περίεργα πράγματα», και πολλοί λίγοι είχαν το θάρρος να μιλήσουν γι αυτά δημόσια –ακόμα και αν είχαν θεραπευθεί από κάτι- αφού υπήρχε ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν, έως και να γελοιοποιηθούν!

Ευτυχώς ο κόσμος εξελίσσετε, η ζωή προχωράει, όπως προχωράει και η επιστήμη – ευτυχώς για όλους- έτσι εξελίσσονται και οι εναλλακτικές θεραπείες. Κυρίως όμως προοδεύουν οι αντιλήψεις και οι ιδέες για μια διαφορετική αντιμετώπιση των ασθενειών κάθε είδους, καθώς και η αναζήτηση λύσεων που δεν επιβαρύνουν άλλο, τον ήδη επιβαρυμένο και ταλαιπωρημένο μας οργανισμό!

Υπάρχει όντως μια μεγάλη παρεξήγηση  με τις εναλλακτικές θεραπείες, μια και υπάρχουν πολλά ήδη και κατηγορίες. Το σίγουρο είναι ένα: όλες οι εναλλακτικές οδοί αυτό που κάνουν, είναι να ενεργοποιούν το θεραπευτικό σύστημα του οργανισμού, ώστε να αναλαμβάνει τη διαδικασία της ίασης. Η διαφορά ανάμεσα στις τόσες θεραπείες, είναι ότι άλλες δρουν πολύ δυνατά και αγγίζουν πολύ βαθιά επίπεδα, έχοντας συχνά άριστα   αποτελέσματα σε παθήσεις, πόνους, και ψυχοσωματικά, ενώ άλλες είναι πιο ήπιες χαρίζοντας μια γενικότερη ευεξία, μια χαλάρωση, δίνοντας την ευκαιρία στο σώμα να αποκτήσει ξεκούραση και ηρεμία. Τίποτα δεν είναι περριτό ή άχρηστο. Όλες οι εναλλακτικές θεραπείες είναι χρήσιμες και έχουν την θέση τους στο χώρο. Το σημαντικό είναι να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, και ασφαλώς να επιλεγούν οι κατάλληλες μέθοδοι που χρειάζονται, για την αντιμετώπιση της κάθε ασθένειας και του κάθε προβλήματος.

Είναι ίσως υπερβολή να πούμε, ότι μόνο με μια συγκεκριμένη θεραπεία λύνονται όλα μας τα θέματα! Συνήθως χρειάζεται ένας σωστός συνδυασμός, για μια αποτελεσματική και μόνιμη αντιμετώπιση, ειδικά βέβαια όταν τα προβλήματα είναι αρκετά. Τις περισσότερες φορές για να καταλήξει κάποιος να επιλέξει εναλλακτικούς δρόμους ίασης, έχει φτάσει στο απροχώρητο, δεν έχει λειτουργήσει τίποτε άλλο, και τα προβλήματα έχουν ήδη επεκταθεί σε πολλαπλούς τομείς.

Ας μην αφήνουμε λοιπόν τον εαυτό μας να φτάνει στα άκρα, για να αποφασίσουμε να τον βοηθήσουμε! Ασφαλώς ποτέ δεν είναι αργά, και πάντα υπάρχει χρόνος για θεραπεία, για αλλαγή, και για μια νέα αρχή! Αρκεί να το αποφασίσουμε!

Οι ενεργειακές θεραπείες φτάνουν τόσο βαθιά, που πραγματικά αλλάζουν ζωές!

Κάτι άλλο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε, είναι ότι επειδή ειδικά οι ενεργειακές τεχνικές, είναι κάτι το δυσνόητο για πολλούς ανθρώπους, κάτι ακαταλαβίστικο και μυστήριο, έχουν την εντύπωση ότι με μια φορά, με μια μόνο συνεδρία, θα αλλάξουν τα πάντα! Θα φύγουν όλοι οι χρόνιοι πόνοι, θα περάσουν όλα τα  ψυχολογικά προβλήματα, θα φτιάξουν όλες οι σχέσεις τους και θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας ξαφνικά όλα τους τα εμπόδια! Ναι σίγουρα συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά όταν τα προβλήματα είναι σοβαρά και μόνιμα,  δεν αρκεί μια μόνο φορά, ιδίως όταν πρόκειτε για καταστάσεις που υπάρχουν μεγάλα χρονικά διαστήματα!             

Ναι, φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις που χρόνιοι πόνοι έχουν φύγει μαχαίρι σε μια μόνο συνεδρία, φοβίες έχουν εξαφανιστεί και πολλά άλλα,  και σίγουρα ακόμα και μια μόνο φορά δεν πάει χαμένη! Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές όπως θα δούμε πιο αναλυτικά στις θεραπείες, που μπορούν να λειτουργήσουν σε κάποια επίσης συγκεκριμένα θέματα, ακόμα και με μια φορά! Όλα είναι πιθανά! Ας μην αποκλείουμε τίποτα, αλλά να θυμόμαστε ότι συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Οι άνθρωποι έχουμε μάθει να υπερβάλουμε και συχνά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Γι αυτό συνιστώ υπομονή αλλά κυρίως επιμονή, ώστε να μην τα παρατάμε με το παραμικρό! Αν δούμε όντως καλυτέρευση, δεν αξίζει το κόπο να συνεχίσουμε; Όπως και να έχει όμως, η ανακούφιση και η καλυτέρευση είναι σίγουρη, αυτό είναι δεδομένο!

Από την εμπειρία μου σας λέω, με όλη μου την ειλικρίνεια, ότι έχω δει θαύματα να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας… Η επιλογή είναι δική σας, αν θα αποφασίσετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τη ζωή σας, να βρείτε τον εαυτό σας και να είστε υγιείς. Θα πρέπει  όμως πάνω από όλα να πάρετε τη σοβαρή απόφαση της αλλαγής, γιατί αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα! Οι περισσότεροι είναι γεγονός ότι στο βάθος φοβόμαστε την αλλαγή, άσχετα αν λέμε πως την θέλουμε! Έτσι απορρίπτουμε οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει, με τη δικαιολογία πως δεν είναι αρκετά καλό για μας, πως δεν μπορεί να μας προσφέρει τίποτα!

Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο σώμα και το νου, σε συνειδητό αλλά κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η σωματική και η ψυχολογική υγεία διατηρούν αναμφισβήτητα στενούς δεσμούς. Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή, παρόλο που ο ανθρώπινος «μηχανισμός» του οργανισμού, ξεπερνάει σε τελειότητα τα πιο σύγχρονα εργαστήρια! Ο άνθρωπος είναι μια ολότητα, και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Η σωστή αγωγή δεν αφορά μόνο το μέρος, ή το μέλος που νοσεί - γιατί αυτό είναι απλά το ξέσπασμα -  αλλά όλο το σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Εναλλακτικές θεραπείες

Οι εναλλακτικές θεραπείες προσφέρουν μια ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, πηγαίνουν στη ρίζα της ασθένειας, της ανισορροπίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ολόκληρο το σύστημα να αναδημιουργηθεί και να αναγεννηθεί!  Φέρουν δυναμικές αλλαγές «από μέσα» προς τα έξω. Δυναμώνουν τον οργανισμό, τρέφουν τα όργανα με ζωτική ενέργεια, και  συγχρόνως ενισχύουν τη θέληση για ζωή!

Βοηθούν σε σωματικά θέματα υγείας, ψυχολογικά και πνευματικά, πόνους, προσκολλήσεις, εξαρτήσεις, και βέβαια ενδυναμώνουν, αναζωογονούν, θεραπεύουν!

Οδηγούν σε μονοπάτια αναζήτησης, αυτογνωσίας, εσωτερικής ειρήνης και ελευθερίας, ψυχικής υγείας, ηρεμίας και πληρότητας, κατανόησης, επανασύνδεσης  με τον αληθινό μας εαυτό και την αυθεντική φύση των πραγμάτων.

Οι θεραπείες που προτείνουμε είναι έγκυρες, πιστοποιημένες, αποτελεσματικές, και δοκιμασμένες από πολλούς συνανθρώπους μας που έλυσαν το πρόβλημα τους, έχοντας το θάρρος ή την έμπνευση να ακολουθήσουν έναν άλλο δρόμο!

Θεωρούμε ότι το κάθε άτομο είναι ένα μοναδικό ον, για αυτό και παρουσιάζουμε τόσες διαφορετικές τεχνικές, πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να υπάρχουν επιλογές, ώστε να προσεγγίσει ο καθένας αυτό που του πηγαίνει, αυτό που πραγματικά χρειάζεται!

Περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των εναλλακτικών και ενεργειακών θεραπειών, θα κατανοήσετε αν δείτε τη κάθε θεραπεία ξεχωριστά. Όπως και ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, έτσι κάθε θεραπευτική μέθοδος, απευθύνεται στον καθένα από μας.

Η επιλογή είναι δική σας, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το φωνάζουμε αυτό! Έχετε μέσα σας όλη τη δύναμη να αποκτήσετε υγεία και ευτυχία! Ενεργοποιείστε αυτή τη δύναμη, μην την αφήνετε να πάει χαμένη!

Μην επιτρέπετε άλλο στα εξωτερικά γεγονότα να μαυρίζουν τη καρδιά σας, να δηλητηριάζουν το σώμα σας, και να περιορίζουν τη ζωή σας!

Βρείτε τη τεχνική που σας ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάζετε να ρωτήσετε οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε, ή να ρωτήσετε για το πρόβλημα σας. Σκοπός μας είναι να φέρουμε την ενεργειακή και ολιστική θεραπευτική κοντά στο κάθε άνθρωπο. Να ανοίξουμε διόδους σε μια διαφορετική πραγματικότητα, που τα πάντα αλλάζουν, μπορούν να γίνουν καλύτερα, και τόσο η θεραπεία, όσο και η αυτοθεραπεία, αλλά και η πνευματική εξέλιξη δεν είναι πολυτέλειες, αλλά δικαίωμα όλων!

Καλή συνέχεια…

Λιάνα Τελειώνη

Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Συγγραφέας

Η σύγχρονη ενεργειακή θεραπευτική και οι εναλλακτικές μέθοδοι  υγείας και ευεξίας, δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική, αλλά την συμπληρώνουν, ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και προσωπική εξέλιξη.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1