urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλό και κακο

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

Από πού ν’ αρχίσουμε… Έχετε δει τις ειδήσεις τελευταία; Υπάρχουν εκπλήξεις στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα; Αν απαντήσετε ναι, τότε θα σας πω ότι δεν ακούγατε τις πληροφορίες που έχω δώσει επανειλημμένα. Επί δύο χρόνια δίνω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εποχή. Σας είπα ότι το πέρασμα αυτής της γέφυρας βαθμονόμησης θα διαταράξει σοβαρά την σκοτεινή/φωτεινή ισορροπία ενέργειας στον πλανήτη.

Έχετε δει κάτι που λέγεται πλάστιγγα δικαιοσύνης; Η εικόνα είναι μια ζυγαριά που την κρατά μια φιγούρα με δεμένα τα μάτια. Η πλάστιγγα αυτή έχει δύο δίσκους που ισορροπούν. Μοιάζει με ζυγό χημικού που μερικοί γνωρίζετε και είστε εξοικειωμένοι με την αλληγορία. Αντιπροσωπεύει την επιθυμία για ισορροπία στη ζωή και ιδιαίτερα στην ισότητα και δικαιοσύνη. Είναι η αναζήτηση ισορροπίας στη συνείδηση. Νομίζω ότι έχετε την εικόνα στο νου σας.

Στο πρότυπο φωτός και σκότους για χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχε ποτέ ισορροπία. Ο ένας δίσκος έχει τη λεγόμενη σκοτεινή συνείδηση και ο άλλος τη φωτεινή συνείδηση. Ο δίσκος που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι ήταν πάντα ο κερδισμένος.

Τώρα, θέλω πρώτα να δείτε τι δεν είπα παραπάνω. Δεν είπα ότι στον ένα δίσκο υπήρχαν πνεύματα κακού και σκοτεινές οντότητες. Δεν είπα κάτι τέτοιο – είπα σκοτεινή συνείδηση. Από την άλλη πλευρά δεν είπα ότι ήσαν άγγελοι και πνεύματα, ντέβας και καλικάτζαροι. Δεν είπα κάτι τέτοιο – είπα φωτεινή συνείδηση. Θέλω να γνωρίζετε τη διαφορά σε όλα αυτά και η διαφορά είναι ότι το σκοτάδι και το φως που αναφέρω τώρα, είναι συνείδηση που έχει αναπτυχθεί από Ανθρώπους.

Επί αιώνες που υπάρχει η πλάστιγγα, η σκοτεινή Ανθρώπινη συνείδηση κυριαρχούσε του φωτός. Δεν υπήρχε ισορροπία και το ξέρετε. Η ιστορία των περασμένων ζωών σας αποτελούσε μέρος πολέμων, θανάτου και θλίψης, όπως και συνείδησης επιβίωσης που ο πλανήτης είχε εμπλακεί. Αυτή είναι ο βασικός αγώνας της γηραιάς ψυχής στη Γη και το γνωρίζετε.

Οραματιστείτε τώρα την πλάστιγγα αυτή να γέρνει μονόπλευρα, καθώς η πλευρά της σκοτεινής συνείδησης ζυγίζει βαριά. Η φωτεινή συνείδηση δεν μπορεί να πάρει μπροστά και δεν υπάρχει καμία ισορροπία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ήταν σε κάθε ζωή για εσάς και όλους γύρω σας. Είναι η ιστορία της ανθρωπότητας στη Γη.

Τι πιθανότητες υπήρχαν να άλλαζε η κατάσταση αυτή; Επί 25 χρόνια αναφέρω ότι τα ζύγια αλλάζουν. Άρχισαν να αλλάζουν πριν πάνω από 25 χρόνια και το φως έγινε περισσότερο και πιο ισχυρό, με περισσότερα κβαντικά μέρη, περισσότερη σύνδεση με την άλλη πλευρά και η ισορροπία άρχισε ν' αλλάζει προς το καλύτερο. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι σταμάτησαν, το παρατηρήσατε; Τα πράγματα καλυτέρευσαν στον πλανήτη, το παρατηρήσατε; Πολλές χώρες συνεργάζονται με πρότερους εχθρούς τους, αντί να διαιωνίζουν την παλιά πολεμική ενέργεια. Το παρατηρήσατε; Μια εντελώς νέα αντίληψη είχε ξεκινήσει, ένα νέο πρότυπο, και οι δίσκοι της πλάστιγγας άρχιζαν να έρχονται στα ίσια. Η μάχη είχε αρχίσει…

Σχετική εικόνα

Η Μάχη Αρχίζει

Όταν ήρθε το 2012 συνέβη η μετάπτωση των ισημεριών και εφαρμόστηκαν τα νέα ημερολόγια της συνείδησης. Η ανθρωπότητα τα είχε καταφέρει και άρχισα ν’ αναφέρω τι θ’ ακολουθούσε. Μίλησα για τη σπορά των σπόρων, για νέο πρότυπο σκεπτικό και σε κάθε επικοινωνία έλεγα ότι η μάχη αρχίζει τώρα.

Θέλω να σου πω κάτι Εργάτη Φωτός. Όταν οι δίσκοι άρχισαν να ισορροπούν, δεν ήταν επειδή το φως έγινε βαρύτερο. Αντιθέτως, αυτό που συνέβη ήταν ότι το φως έδιωχνε το σκοτάδι. Μείωσε την ποσότητα σκοταδιού και η πλάστιγγα άρχισε να κινείται. Το σκότος έχανε την υπόστασή του. Το κατανοείτε; Καθώς το σκοτάδι έχανε την υπόστασή του (την επιρροή), το φως άρχισε να εξισορροπεί τη ζυγαριά προς όφελός του. Πάντα λέγαμε ότι το σκοτάδι δεν έχει δική του ενέργεια. Το σκοτάδι είναι απλώς η απουσία του φωτός. Ως εκ τούτου, περισσότερο φως θα σημαίνει λιγότερο σκοτάδι.

Εάν δείτε την πλάστιγγα αυτή τη στιγμή, το φως κερδίζει. Έχετε περάσει το σημείο καμπής προς τα δυναμικά που ανέφεραν οι αρχαίοι. Σ’ ένα channeling προ λίγων εβδομάδων στη Δυτική Βιρτζίνια χαρακτήρισα το δείκτη αυτό σαν Το Φράγμα Σοφίας. Έδωσα οδηγίες στο συνεργάτη μου να βάλει τη συγκεκριμένη επικοινωνία σε μέρος όπου να μπορείτε να την ακούσετε, όπως και έκανε [σημ: υπάρχει μεταφρασμένη]. Μπορείτε να δείτε τι είναι το φράγμα σοφίας, ο αγαθοεργός παράγων και τα πράγματα που έχουν αρχίσει ν’ αλλάζουν την ενέργεια συνείδησης του πλανήτη. Όμως μην ξεχνάτε τι έχετε κάνει. Προκαλέσατε την σκοτεινή συνείδηση! Την σκουντήξατε κι έχει εξοργιστεί! Πήρατε ένα ρόπαλο φωτός και σαρώσατε τη φωλιά της. Ακούτε; Το σκοτάδι για πρώτη φορά βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης! Πριν δυο χρόνια σας είπαμε να είστε έτοιμοι για το σκοτάδι. Δεν πρόκειται να τα παρατήσει χωρίς μάχη και τώρα η μάχη είναι εδώ.

Μην Απελπίζεστε

Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες για να τις δώσω όλες μαζί σ’ ένα channeling, γι αυτό αναφέρομαι σε προηγούμενα μηνύματα ώστε να καταλάβετε καλύτερα και να συσχετίσετε τις πληροφορίες, για να έχετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Θέλω λοιπόν να σας θυμίσω κάτι που επίσης ανέφερα σε μια πρόσφατη επικοινωνία με τίτλο Μην Απελπίζεστε. Νικάτε! Επειδή νικάτε η σκοτεινή συνείδηση στον πλανήτη το νιώθει και η ανθρωπότητα που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.

Ήσαν Πάντα Εκεί

Ας το δούμε λοιπόν αυτό καθότι είναι παντού στις ειδήσεις σας... Έχετε σοκαριστεί από την ξαφνική ύπαρξη της νέας οργάνωσης που θα μείνει ανώνυμη [γι αυτό το channeling]; Από πού προήλθε; Πώς είναι τόσο οργανωμένη; Πώς γίνεται να έχει τόση χρηματοδότηση; Η οργάνωση αυτή θα μπορούσε να έχει σύντομα τη δική της χώρα! Θα μπορούσαν μάλιστα να την ονομάσουν, «Η χώρα της Παλιάς Σκοτεινής Ενέργειας», καθώς αυτό ακριβώς θα αντιπροσωπεύει.

Το βαρβαρικό παρελθόν της ανθρωπότητας δείχνει το πρόσωπό του. Υπήρχε πάντα εκεί, κρυμμένο κάτω από βράχια και ανάμεσα στις σχισμές της πολιτισμένης ανθρωπότητας. Δεν μπορούσε να εμφανιστεί μέχρι πρόσφατα, αλλά τώρα είναι αναγκασμένο. Είναι άσκημο και δεν είναι για όσους έχουν αδύναμη καρδιά, έτσι δεν είναι αγαπητοί μου; Το να βλέπετε το κακό προσωποποιημένο σε Ανθρώπινες πράξεις είναι αποτροπιαστικό. Είναι τόσο σιχαμερό και σκοτεινό που δεν μπορείτε να το αντικρίσετε με καλή καρδιά. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Θεός δεν αποτελεί μέρος αυτού.

Εσείς νικάτε! Το Φως νικάει! Η εξέγερση της σκοτεινής συνείδησης δε θα εμφανιζόταν με τόση ισχύ ή τόσο γρήγορα, εάν δεν ήταν έτσι. Είναι ακριβώς ό,τι σας είπα ν’ αναζητήσετε και αποτελεί απόδειξη πως όσοι αντιπροσωπεύουν την σκοτεινή συνείδηση, έχουν μπελάδες. Αγαπητοί μου, η σκοτεινή συνείδηση είχε πάντα ένα δοκιμασμένο σύστημα. Παραμονεύει στις σκιές και επηρεάζει όλες τις θέσεις εξουσίας του πλανήτη - κυβέρνηση, εμπόριο, οικονομία. Ξαφνικά δεν μπορεί πλέον να κρύβεται εκεί και βρίσκεται έξω στα ανοιχτά.

Από πού προέρχεται η χρηματοδότηση. Από ένα απόθεμα που υπήρχε πάντα. Χρησιμοποιεί εισόδημα που προήλθε από πράξεις χαμηλής συνείδησης κι έχει συσσωρευτεί πολύ καιρό. Η χρηματοδότηση δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Το χρήμα μαζευόταν, περιμένοντας να χρησιμοποιηθεί για να σκορπίσει το φόβο και το σκοτάδι, ώστε να περισώσει όσα πιστεύουν.

Ποιος θα νικήσει;

Αγαπητοί μου, δεν έχουν καμία πιθανότητα! Φαίνεται όμως σαν να έχουν, έτσι δεν είναι; Όλα όσα κάνουν είναι υπολογισμένα να σας τρομοκρατήσουν για υποταγή. Νικάνε; Είναι μια ερώτηση που θέλω να πάρετε από εδώ και να τη διερευνάτε κάθε μέρα.

Ο φόβος είναι μαύρος. Εάν είσαι σε φόβο, δεν υπάρχει καθόλου φως. Μπορεί να είσαι ο σπουδαιότερος Εργάτης Φωτός, εάν όμως είσαι σε φόβο δεν έχει σημασία πόσα χρόνια εργάζεσαι για το φως, ή πόσο φως έχεις μαζέψει προσωπικά. Όλο χάνεται με το φόβο και τότε εκείνοι έχουν κερδίσει τη μάχη του νου σου. Το καταλαβαίνεις;

«Αποκαλύψεις του Σκότους»

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στη Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ

11 Οκτωβρίου 2014

Mετάφραση: Γ. Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1