urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο καθημερινός διαλογισμός έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τη ζωή μας. Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι πολύτιμος, και ο πλούτος από τα οφέλη τεράστιος!

Ελευθερώνει ένα νέο είδος ενέργειας, που σπάει τα δεσμά και τις προσκολλήσεις από το παρελθόν. Μας μαθαίνει να εστιάζουμε στο εδώ και στο τώρα. Αυτό από μόνο του είναι άκρως θεραπευτικό. Μαθαίνοντας να ζούμε τη κάθε στιγμή, σταματάμε να ανησυχούμε υπερβολικά για το μέλλον, και παύουμε να στενοχωριόμαστε για το παρελθόν. Έτσι μεταφερόμαστε από μια κατάσταση άγχους και ανησυχίας, ή κατάθλιψης και στενοχώριας αντίστοιχα, στη ψυχική υγεία και γαλήνη.

Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ενισχύει τη σωστή λειτουργία της μνήμης και της συγκέντρωσης, μειώνει τις διαταραχές της διάθεσης, χαρίζει εσωτερική ευδαιμονία.

Η εσωτερική ειρήνη και η ηρεμία του νου, μέσω του διαλογισμού, έχουν στο σώμα μια απίστευτα θεραπευτική επίδραση. Κοιτώντας μέσα μας, αντιμετωπίζοντας τον εαυτό μας με αγάπη, όλο μας το «είναι» ανταποκρίνεται θετικά, εκπέμποντας νέες υψηλές δονήσεις.

Η θέση μας απέναντι στη ζωή και τους άλλους αλλάζει, αφού πρώτα αλλάζουμε εμείς εσωτερικά, και από τη ψεύτικη, εικονική μας μορφή, περνάμε στην αληθινή, δημιουργική, πανέμορφη έκφραση της ύπαρξης μας.

 

Τις στιγμές που διαλογιζόμαστε, συνειδητοποιούμε την ελευθερία της οντότητα μας να επιλέξει αυτό ακριβώς που θέλει. Έτσι αντιλαμβανόμαστε την ελευθερία, όχι σαν μια θεωρητική κατάσταση, αλλά σαν ένα απαραίτητο συστατικό, για μια ισορροπημένη και υγιή ζωή, τόσο για μας, όσο και για τους γύρω μας.

Μας μαθαίνει επίσης να αναπνέουμε σωστά, έχοντας επίγνωση της ζωντανής ενέργειας που εισέρχεται στο σώμα μας. Η σωστή αναπνοή αποτελεί μια ισχυρή πηγή θεραπείας, και υπάρχουν αρκετές τεχνικές που στηρίζονται σε αναπνευστικές ασκήσεις. Και μόνο η συνήθεια να αναπνέουμε βαθιά, έστω και λίγες φορές την ημέρα μέσω του διαλογισμού, είναι ένα αναζωογονητικό ντους για ολόκληρο τον οργανισμό.  

Η εσωτερική σιωπή θεραπεύει βαθιά. Ακόμα και αν συμβαίνει μόνο για λίγα λεπτά. Εξισορροπεί νοητικές και σωματικές διαταραχές, φέρνοντας πνευματική διαύγεια και γαλήνη. Καθαρίζει το μυαλό και εξυψώνει το πνεύμα. Όταν η νοητική βαβούρα σταματά, τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν σαν φυσικό επακόλουθο. Ο οργανισμός παύει να ασχολείται με το πώς να ανταπεξέλθει στη πίεση –αφού δεν υπάρχει πλέον πίεση- και καταπιάνεται με πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως τη δημιουργία υγείας και αφθονίας!

Ο διαλογισμός φορτίζει τις μπαταρίες μας εσωτερικά, τρέφοντας κάθε όργανο, κάθε κύτταρο και ιστό, με νέα ζωτική  ενέργεια.

Μας μεταφέρει στην ουσία των πραγμάτων και των καταστάσεων. Και κυρίως στην δική μας ουσία, και την αστείρευτη θεραπευτική, ανώτερη δύναμη που υπάρχει μέσα μας.

Γιατί δεν εργαζόμαστε με κάποια αόρατη, μυστική δύναμη, αλλά με τη δική μας ενέργεια, η οποία είναι όμως συνδεδεμένη με τη παγκόσμια, συμπαντική ενεργειακή δομή!

Η Επενέργεια του Καθοδηγούμενου  Διαλογισμού

Σχετική εικόνα

Όπως είπαμε υπάρχουν πολλά είδη διαλογισμού, τα οποία όμως είναι δύσκολο να εφαρμόσει κάποιος μόνος του, χωρίς τη βοήθεια ενός δάσκαλου ή εκπαιδευτή. Γι αυτό ο καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να ξεκινήσουν όλοι όσοι δεν έχουν εμπειρία, αφού δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες για να μπει κανείς στη κατάσταση διαλογισμού. Με τα ανάλογα C.D μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε, μόνος του, στο σπίτι! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι μόνο για «αρχάριους»!

Πολλοί δάσκαλοι και πλήθος ενεργειακών τεχνικών, χρησιμοποιούν τον καθοδηγούμενο οραματικό διαλογισμό, σαν μέσο πνευματικής ανάπτυξης, εφόσον λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα, με εξαιρετικά οφέλη!

Η χαλαρωτική μουσική σε συνδυασμό με την λεκτική καθοδήγηση του δασκάλου, αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο ξεκούρασης και ηρεμίας. Η αφήγηση είναι ο οδηγός στο ταξίδι της περιπέτειας και του φωτός.

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός χαλαρώνει άμεσα το σώμα, με αποτέλεσμα  να ακολουθεί και ο νους, συμμετέχοντας σε αυτή τη κατάσταση ευεξίας και γαλήνης. Συγχρόνως, μένοντας ήρεμος ο νους, δίνει την ευκαιρία σε ολόκληρο το «είναι» μας, να αναζωογονηθεί και να αναγεννηθεί.

Μελέτες έχουν δείξει ότι κάνουμε περίπου εξήντα χιλιάδες σκέψεις την ημέρα. Αφθονία σκέψεων! Αυτό συχνά είναι εξοντωτικό και εξουθενωτικό. Αν καταφέρουμε να τις μειώσουμε έστω και στο μισό, ανοίγεται μπροστά μας ένας καινούριος κόσμος, γεμάτος τεράστιες δυνατότητες! Με το διαλογισμό αυτό, προσφέρουμε στο νου και στο σώμα χώρο και χρόνο για ηρεμία και νοητική διαύγεια. Μισή ώρα διαλογισμού αντιστοιχεί με ώρες ξεκούραστου ύπνου.

Όταν είμαστε ήρεμοι και γαλήνιοι, πέρα από το ότι η υγεία μας παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ακτινοβολούμε μια άλλη ποιότητα ενέργειας, από ότι όταν είμαστε στενοχωρημένοι ή αγχωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε να προσελκύουμε αντίστοιχες ποιότητες ενέργειας, στο προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό μας περιβάλλον. Γινόμαστε πιο ελκυστικοί και αποκτάμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Ενδυναμώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο και χτίζουμε γύρω μας μια ενεργειακή ασπίδα που μας προστατεύει από διάφορες ασύμφωνες επιρροές…

Ο διαλογισμός είναι ένας δρόμος που οδηγεί στη φώτιση, στη καλλιέργεια του νου και του πνεύματος, στην εξέλιξη της ψυχής!

Από το βιβλίο « Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ »

που περιέχει CD 3 καθοδηγούμενων διαλογισμών:

-    Ταξίδι στην αφθονία

-    Αφύπνιση του Σκοπού της Ζωής

-    Ζήσε το Όνειρο σου

Της Λιάνας Τελειώνη,

 εκδ. Αλφάβητο Ζωής

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1