urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ψυχή

Μόλις οι ψυχές μας ολοκληρώσουν το Επίπεδο ΙΙ και περάσουν στα μεσαία επίπεδα εξέλιξης, η δραστηριότητα μέσα στην κύρια ομάδα τους μειώνεται αισθητά. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε στο είδος της απομόνωσης που συναντήσαμε στη νεογέννητη ψυχή.

Οι ψυχές, που διανύουν τα μεσαία επίπεδα εξέλιξης, σχετίζονται λιγότερο με τις κύριες ομάδες, επειδή έχουν αποκτήσει την ωριμότητα και την εμπειρία να ενεργούν πιο ανεξάρτητα. Οι ψυχές αυτές ελαττώνουν, επίσης, τον αριθμό των ενσαρκώσεών τους.

Μεταξύ των Επιπέδων ΙΙΙ και IV είμαστε, επιτέλους, έτοιμοι να αναλάβουμε πιο σοβαρές ευθύνες. Η σχέση που έχουμε με τους οδηγούς μας αλλάζει τώρα και από σχέση δασκάλου-μαθητή γίνεται σχέση συνεργατών, που δουλεύουν μαζί. Δεδομένου ότι οι παλιοί μας οδηγοί έχουν αναλάβει καινούργιες ομάδες μαθητών, είναι τώρα η σειρά μας να αναπτύξουμε διδασκαλικές ικανότητες, οι οποίες τελικά θα μας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για να αναλάβουμε την ευθύνη του οδηγού κάποιας άλλης ψυχής.

Έχω πει πως όταν η ψυχή βρίσκεται στα μεταβατικά στάδια, μεταξύ των Επιπέδων ΙΙ και IV , μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσδιορίσω με ακρίβεια το εξελικτικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Για παράδειγμα, μερικές ψυχές στο Επίπεδο IV είχαν ήδη από το Επίπεδο III αρχίσει να προσανατολίζονται στην εκπαίδευση αρχάριων ομάδων, ενώ άλλες ψυχές, που βρίσκονται σαφώς στο Επίπεδο IV, διαπιστώνουν ότι είναι ακόμα ανεπαρκείς για να αναλάβουν δράση ως αποτελεσματικοί οδηγοί.

Παρά το υψηλό τους επίπεδο ήθους και συμπεριφοράς, οι οντότητες, που έχουν φτάσει στα μεσαία επίπεδα ωριμότητας, είναι άνθρωποι μετριόφρονες για τα επιτεύγματά τους. Φυσικά, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εγώ όμως παρατηρώ μεγαλύτερη συγκρότηση στους ανθρώπους, που βρίσκονται στο επίπεδο αυτό και πάνω. Διακρίνω περισσότερο εμπιστοσύνη παρά καχυποψία για τα κίνητρα των άλλων, τόσο στο συνειδητό όσο και στο υποσυνείδητο επίπεδο. Οι άνθρωποι αυτοί επιδεικνύουν αισιοδοξία, πίστη και εμπιστοσύνη στο μέλλον της ανθρωπότητας, γεγονός που ενθαρρύνει όσους βρίσκονται γύρω τους.

Όταν απευθύνω ερωτήσεις σε μία πιο ώριμη ψυχή εστιάζομαι κυρίως στα εσωτερικά ζητήματα του σκοπού και της δημιουργίας. Ομολογώ ότι επωφελούμαι από την ανώτερη γνώση των ψυχών αυτών, ένα είδος γνώσης που οι άλλες στερούνται. Υπήρξαν πελάτες που μου είπαν ότι τους πίεσα μάλλον έντονα για να ανασύρουν τις πνευματικές τους μνήμες, και ξέρω ότι έχουν δίκιο. Οι πιο εξελιγμένες ψυχές αυτού του κόσμου δείχνουν αξιοσημείωτη κατανόηση σ΄ ένα συμπαντικό σχέδιο ζωής. Επιθυμώ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται από τις ψυχές αυτές.

Η επόμενη περίπτωσή μου εμπίπτει στο μέσο ανώτερο στάδιο του Επιπέδου εξέλιξης ΙΙΙ και ακτινοβολεί μία κίτρινη ενέργεια, απαλλαγμένη πλήρως από κοκκινωπές αποχρώσεις. Ο πελάτης αυτός ήταν ένας συνηθισμένος, μικροκαμωμένος άντρας, γύρω στα 50. Η συμπεριφορά του απέναντί μου, όταν συναντηθήκαμε, ήταν ήρεμη, ευγενική και μετρημένη. Θεώρησα τη σοβαρότητά του λίγο επιτηδευμένη.

Ένιωσα ότι η ιδιαίτερη αυτή αποστασιοποίησή του ήταν, κατά κάποιο τρόπο μελετημένη, σχεδόν σαν να ήθελε να καλύψει πίσω απ' αυτήν δυνατά συναισθήματα. Το πιο έντονο χαρακτηριστικό του ήταν τα σκούρα θλιμμένα μάτια του, που έγιναν ακόμα πιο βαθιά όταν άρχισε να μου μιλάει για τον εαυτό του, μ' έναν άμεσο και πειστικό τρόπο.

Αυτός ο άνθρωπος μου είπε ότι εργαζόταν σ' έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος διένειμε τρόφιμα σε άστεγους κι ότι κάποτε ήταν δημοσιογράφος. Είχε ταξιδέψει από πολύ μακριά για να έρθει να συζητήσει μαζί μου αυτό που τον απασχολούσε, συγκεκριμένα ότι η όρεξή του για δουλειά είχε μειωθεί. Μου είπε ότι ένιωθε κουρασμένος κι ότι ήθελε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μόνος, κάπου ήσυχα. Η πρώτη μας συνεδρία αφιερώθηκε σε μία ανασκόπηση των σημαντικότερων στιγμών πολλών προηγούμενων ζωών του έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα ποια θα ήταν η ορθότερη κατεύθυνση, για το υπόλοιπο της παρούσας ζωής του.

Ξεκίνησα με μία γρήγορη αναδρομή μιας σειράς αρχικών ζωών του, αρχίζοντας από την πρώτη του ζωή, όταν ήταν άνθρωπος Κρο Μανιόν της Λίθινης Εποχής, πριν από 30.000 χρόνια περίπου. Καθώς προχωρούσαμε στο χρόνο, παρατήρησα ότι υπήρχε μία σταθερή επιμονή του στα πρότυπα συμπεριφοράς του «μοναχικού λύκου», αντίθετη στην οποιαδήποτε φυσιολογική ένταξή του στη φυλή όπου ανήκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣαμουραΊ

Από το 3.000 π.Χ. μέχρι το 500 π.Χ. περίπου, ο πελάτης μου έζησε μία σειρά από ζωές στη Μέση Ανατολή, την εποχή κατά την οποία διαμορφώνονταν οι πρώτες πόλεις-κράτη στον Σουμεριακό, Αιγυπτιακό και Βαβυλωνιακό πολιτισμό. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και στις ζωές που υπήρξε γυναίκα, η ψυχή αυτή απέφευγε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και την τεκνοποιϊα. Ως άντρας έδειχνε προτίμηση στη νομαδική ζωή.

Ώσπου να φτάσουμε σε μία ζωή του στην Ευρώπη, κατά τον Μεσαίωνα, είχα ήδη εξοικειωθεί μ' αυτήν την επαναστατική ψυχή, που αντιστεκόταν στις τυραννικές κοινωνίες. Κατά τη διάρκεια των ζωών του, ο άνθρωπος αυτός εργάστηκε εμψυχώνοντας τους ανθρώπους να αποβάλλουν το φόβο, ενώ παράλληλα κρατούσε ουδέτερη στάση απέναντι στις αντιμαχόμενες φατρίες. Υπέφερε πολλά δεινά και πολλές δυσκολίες, αλλά παρ' όλα αυτά, συνέχισε να περιπλανιέται με μία εμμονή στην ελευθερία κινήσεών του.

Μερικές ζωές του δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές, κατά τη διάρκεια του 12ου αιώνα όμως, τον βρήκα στην Κεντρική Αμερική στο σώμα ενός Αζτέκου, να οργανώνει μία ομάδα Ινδιάνων εναντίον της καταπιεστικής δράσης κάποιου ανώτερου ιερέα. Σκοτώθηκε σ' αυτό το σκηνικό, σαν πραγματικός απόκληρος, ενώ καλλιεργούσε σχέσεις μη βίας μεταξύ των φυλών, που ήταν παραδοσιακοί εχθροί.

Τον 14ο αιώνα, η ψυχή αυτή ήταν ένας Ευρωπαίος χρονογράφος, που ταξίδεψε στον Δρόμο του Μεταξιού για να γνωρίσει τους λαούς της Ασίας. Έχοντας πάντα μια ευκολία στις ξένες γλώσσες, όπως έχει και σήμερα, ο πελάτης μου πέθανε γέρος στην Ασία, όπου ζούσε ευτυχισμένα σ' ένα αγροτικό χωριό. Στην Ιαπωνία, στις αρχές του 17ου αιώνα, ήταν μέλος της φατρίας του Αιμορραγούντος Γερανού. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν αξιοσέβαστοι, ανεξάρτητοι απόστολοι Σαμουράι. Στο τέλος αυτής της ζωής, ο πελάτης μου είχε τεθεί σε απομόνωση από τους Σογκούν Τοκουγκάβα, που διοικούσαν, γιατί είχε δώσει συμβουλές στους πιο αδύναμους αντιπάλους τους σχετικά με στρατηγικές μάχης. 
Συχνά αποξενωμένος, πάντα ένας εξερευνητής και αναζητητής της αλήθειας, διαμέσου πολλών χωρών, η ψυχή αυτή δεν έπαψε ποτέ να αναζητά ένα λογικό νόημα της ζωής, ενώ παράλληλα βοηθούσε όσους συναντούσε στο δρόμο της.

Εξεπλάγην όταν εμφανίστηκε ως σύζυγος ενός Αμερικανού συνοριακού αγρότη, τον 19ο αιώνα. Ο αγρότης πέθανε αμέσως μετά το γάμο τους. Έμαθα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε επίτηδες ενσαρκωθεί για να ζήσει σαν χήρα γυναίκα με παιδιά, καθηλωμένη σ' ένα κομμάτι γης, ως μία άσκηση απώλειας της ελευθερίας κινήσεων.

Όταν τελείωσε αυτό το τμήμα της συνεδρίας μας, ήξερα πια ότι δουλεύω με μία πιο εξελιγμένη, παλαιότερη ψυχή, παρά το γεγονός ότι πολλές ζωές του δεν τις εξετάσαμε. Δεδομένου ότι η ψυχή αυτή πλησιάζει το Επίπεδο IV, δεν θα με εξέπλησσε αν η πρώτη της εμφάνιση στη Γη χρονολογείτο 70.000 χρόνια πριν, αν και διαπιστωμένα είχε ζήσει τον μισό χρόνο πάνω στη Γη. Παρ' όλα αυτά, όπως ήδη ανέφερα, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη των ψυχών να ζήσουν εκατοντάδες φυσικές ζωές. Κάποτε είχα ένα πελάτη, ο οποίος μπήκε στο Επίπεδο ΙΙΙ μόνο μετά από 4.000 γήινα χρόνια, επίδοση που θεωρείται εξαιρετική.

Μίλησα στον πελάτη μου για την τρέχουσα ζωή του και τις εκπαιδευτικές μεθόδους, που του ήταν οικείες και προσφιλείς στις προηγούμενες ζωές. Μου εξήγησε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ και ότι η μη ένταξή του στο κοινωνικό σύστημα λειτουργούσε θετικά γι' αυτόν. Του πρότεινα μερικές εναλλακτικές λύσεις για να τις σκεφτεί. Το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκα ήταν ότι η αδυναμία του να δημιουργήσει στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους, σε τόσο πολλές ζωές, εμπόδιζε την πρόοδό του. Όταν τελείωσε η συνεδρία, εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να εξερευνήσουμε περαιτέρω τις νοητικές του εντυπώσεις αναφορικά με τον πνευματικό κόσμο, σε μία άλλη συνεδρία. Όταν ήρθε στα γραφεία μου την επόμενη μέρα, τον εισήγαγα στην υπερσυνείδητη κατάσταση και επιστρέψαμε στη δουλειά μας.

 

Διαβάστε επίσης...Το Ταξίδι των Ψυχών - Μέρος Ι - περισσότερα...

 

http://www.to-en.gr 

www.UrantiaCenter.gr

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1