urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

& Απελευθερώνοντας τους «Εθισμούς» στη Δυστυχία! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαγγελος μιχαηλ

Η επικοινωνία  αρχίζει με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ όπου δίνει δύο αρχές οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν για να γίνει αυτή η μετάβαση και η απελευθέρωση αυτών που έχει ονομάσει «τακτικά» ή «εθιστικά» πρότυπα σκέψης και αυτό-καταστροφικής συμπεριφοράς. Γιατί, η ανθρωπότητα έχει εθιστεί στη δυστυχία και στο δράμα, και χρειάζεται να δει πως μπορεί να απελευθερώσει και να μετατοπιστεί σε ένα πιο απλό και ειρηνικό τρόπο ζωής.

Celia Fenn

Η Ανώτερη Επικοινωνία

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Πρώτα θα πούμε: «Απελευθέρωσε»...και έπειτα θα πούμε: «Απλοποίησε». 
Αυτά τα δύο βήματα, όταν εφαρμοστούν στη ζωή σου και σε κάθε κατάσταση, θα σε βοηθήσουν να κινηθείς πέρα από την αποτελμάτωση του νου η οποία σε πιάνει σε κάθε στροφή. 
Έτσι, άφησε μας να εξηγήσουμε. Αρχικά, ας πούμε πως χρειάζεσαι να «Απελευθερώσεις». Βλέπουμε πως όποτε βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μεγάλης έντασης, ο μηχανησμός σου της επιβίωσης στρέφεται στο μυαλό. Σε ένα βαθύ επίπεδο, έχεις δώσει στο νου σου την άδεια να κυριαρχεί τη ζωή σου και να τη διαχειρίζεται. Τώρα, ο ατομικός νους δεν είναι με κανένα τρόπο εξοπλισμένος για αυτήν τη λειτουργία. Η εργασία του ατομικού νου είναι να αντιμετωπίζει την Τρίτη Διάσταση. Ζυγίζει και προσδιορίζει σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει. Και, συνήθως βρίσκει πως δεν γνωρίζει αρκετά για να ανταπεξέλθει με τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής και έπειτα πανικοβάλλεται. Στη δική σου περίπτωση, ο πανικός εκδηλώνεται σε μια ατελείωτη σειρά ερωτήσεων στις οποίες προφανώς δεν μπορείς να βρεις απάντηση. 

Έτσι, ας πούμε πως αυτή η αντίδραση δεν είναι παρά ένας καθρέφτης της διαδικασίας που συμβαίνει μέσα σου. Έτσι, θα λέγαμε - απελευθέρωσε.

Όταν το μυαλό σου στρέφεται σε αυτούς τους φιλοσοφικούς διάλογους έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αναγνωρίσεις πως αυτό είναι που κάνει το μυαλό σου, και πως μπορείς να «απολαύσεις» αυτά τα παιχνίδια μέσα στο πάρκο του μυαλού σου, αλλά δεν θα λύσουν πραγματικά κάτι για εσένα, εκτός από το να σε παίρνουν βόλτα γύρω και γύρω, γιατί αυτή είναι η φύση του νου. Είμαι σίγουρος πως είσαι οικείος με τη μέθοδο του Σωκράτη, και την κατανόηση πως τα πάντα μπορούν να αποδειχτούν και να διαψευσθούν αν γνωρίζεις πώς να εκλογικεύεις και να κρίνεις εκ του αποτελέσματος. Έτσι οι λειτουργίες του νου είναι σχεδιασμένες να κάνουν απλά αυτό, να εκλογικεύουν αυτό που φαίνεται στον εξωτερικό κόσμο έτσι ώστε να μπορεί να αφομοιωθεί. 
Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, η γη δεν είναι πια Τριτοδιαστασιακή, είναι Πολυδιαστασιακή, και ο νους δεν είναι ικανός πια να εξηγεί και να αφομοιώνει. Πανικοβάλλεται και φουντώνει και λογομαχεί, αλλά δεν μπορεί να συνταιριάξει. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαγγελος μιχαηλ


Τώρα, σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερα να απελευθερώσεις! Κλείσε το νου, γιατί ο νους δεν θα λύσει τα προβλήματα σου ή να βρει λύσεις. Είναι μόνο η συνείδηση η οποία θα το κάνει αυτό. Ο μεγαλύτερος σας επιστήμονας και φιλόσοφος, Άλμπερτ Αϊνστάιν, είπε πως το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί στο ίδιο επίπεδο συνείδησης όπως δημιουργήθηκε. Έτσι, προφανώς, αυτό που χρειάζεται είναι μια μετατόπιση της συνείδησης έτσι ώστε τα προβλήματα να λυθούν ή να τοποθετηθούν στην πραγματική οπτική. 
Τώρα, η μεγάλη μετατόπιση που συμβαίνει τώρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μετατόπιση σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης όπου αυτά που μοιάζουν με «προβλήματα» με το χρόνο και το χώρο μπορούν να λυθούν στις καλύτερες δυνατότητες. Και, θα πούμε, πως θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεστε πως ο νους δεν θα σου δώσει ποτέ απαντήσεις. 
Θα κινηθείς από το νου και τη σκέψη, στη συνείδηση και στο αίσθημα, θα βιώσεις μια πολύ διαφορετική οπτική στη ζωή σου. Γιατί ο νους πανικοβάλλεται και φτάνει σε απόγνωση, και κινείται στο φόβο. Από μια βάση φόβου, δεν μπορείς να λύσεις τίποτα, γιατί ο φόβος περιορίζει την εκδήλωση και τα θαύματα. Έτσι, αυτοί που είναι παγιδευμένοι στο νου και στο φόβο τείνουν να είναι ανίκανοι να απελευθερώσουν τους εαυτούς τους από τα δίχτυα του δικού τους φόβου και ανησυχίας. 
Τώρα, όταν κινηθείς μέσα στη συνείδηση και στην Καρδιά, γνωρίζει πως όλα βρίσκονται σε Θεία Τάξη και πως Όλα είναι Εντάξει. Αυτό φέρνει μεγάλη αίσθηση Ειρήνης, όπως επίσης Ευγνωμοσύνη και Αγάπη, και αυτό αυτήν τη βάση μπορείς να αρχίσεις να δημιουργίες και να κάνεις αλλαγές. Γιατί, το Σύμπαν αγαπά τη χαρά και την ευγνωμοσύνη, και έλκει τη ροή της αφθονίας και της αγάπης. Και αυτή η ροή δημιουργεί τα θαύματα που χρειάζεσαι και επιθυμείς για να κάνεις τις αλλαγές στη ζωή σου. 
Έτσι, όταν «αφήνεις» απελευθερώνεις αυτό που σε κρατά πίσω και καθαρίζεις το δρόμο για να δημιουργηθεί κάτι νέο. 
Τώρα, όταν λέμε «απλοποίησε», σου μιλάμε για το επόμενο βήμα. Στη μοντέρνα σας ζωή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα, που πιστεύετε πως χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι. Όταν εισέλθεις στο χώρο της Καρδιάς σου, θα βρεις πως αυτό που χρειάζεσαι είναι πράγματι πολύ απλό, και μπορεί να απλουστευτεί πολύ εύκολα. Λέμε, εστιάσου στις απλές ανάγκες της ζωής σου, και όλα θα δοθούν. Με αυτό εννοούμε, τις βασικές ανάγκες για καταφύγιο, τροφή και ρούχα και αγάπη. Λοιπόν, αν εκπληρώνεις όλες αυτές τις ανάγκες, τότε έχεις χώρο για ευγνωμοσύνη, και θα πρέπει να εκφράζεις αυτήν την ευγνωμοσύνη κάθε μέρα. Θα πρέπει να ζεις την ευγνωμοσύνη που η Γη έχει παρέχει για εσένα και για αυτούς που αγαπάς. 
Τώρα, έχοντας εκπληρώσει τις βασικές ανάγκες, μαζί με ευγνωμοσύνη, ρώτα τον εαυτό σου τι μπορεί να χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση αυτών που ήδη έχεις. Τι απλά πράγματα μπορείς να ζητήσεις τα οποία θα εμπλούτιζαν την εκτίμηση σου της αφθονίας και της αγάπης που ΉΔΗ ΕΧΕΙΣ στη ζωή σου. 
Βλέπεις, πολυαγαπημένε, εστιαζόμαστε εδώ όχι σε αυτό που έχεις έλλειψη, αλλά σε αυτό που έχεις. Και αυτό είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή της οπτικής. Πράγματι, αυτή είναι η δική σου προσωπική ‘μετατόπιση' από τη δυστυχία στην ειρήνη. Γιατί το συμβόλαιο σου με τη Γη παρέχεται καθώς βιώνεις τη ζωή. Φυσικά, στο μοντέρνο κόσμο, όλοι νιώθουν τιτλοφορημένοι στο να το βιώσουν αυτό στο υψηλότερο επίπεδο της υλικής άνεσης και νιώθουν στερημένοι αν δεν το βιώσουν. Και αυτό οδηγεί σε περισσότερη δυστυχία του νου, γιατί το αίσθημα της αποτυχίας είναι έντονο αν δεν επιτύχεις επίπεδα υλικού πλούτου και άνεσης που επιβάλει ο τρόπος ζωής της επιτυχίας. 
Μπορείς να ρωτήσεις τον εαυτό σου, πολυαγαπημένε, όταν αποχωρήσεις από τον πλανήτη, θα κοιτάξεις πίσω να δεις όλες τις υλικές ανέσεις που είχες, όλα τα πράγματα που κατείχες, ή θα κοιτάξεις πίσω για την αγάπη και τη χαρά που μοιράστηκες με τους άλλους; 
Στην πραγματικότητα, η μεγάλη αλλαγή δεν είναι τόσο σχετικά με την είσοδο στην «κβαντική» πραγματικότητα, όσο η κίνηση μέσα στη ΣΥΜΠΟΝΙΑ. Για τον εαυτό σου και για τους άλλους μαζί. Όταν αρχίσεις με τον εαυτό σου, λες ‘Είμαι τέλειος όπως είμαι και βρίσκομαι στο τέλειο μέρος για μένα αυτήν τη στιγμή. Ο Θεός με έχει οδηγήσει εδώ!. Όταν μπορείς να αποδεχτείς πως η Θεϊκή δύναμη μέσα σου έχει δημιουργήσει αυτό που βρίσκεσαι και αυτό που είσαι τώρα, τότε μπορείς να κάνεις μια παύση και να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις. Μπορείς να δεις το μεγαλείο και τα θαύματα, αντί την έλλειψη και τον πόνο.
Τώρα, θα πούμε πως αυτήν τη στιγμή της επιταχυνόμενης εξέλιξης, πραγματικά ‘σπρώχνεστε' πολύ σκληρά να κάνετε αυτήν τη μετάβαση μέσα στη συνείδηση της Συμπόνιας. Σπρώχνεστε σε μια σχεδόν αβάστακτη ένταση, έτσι ώστε να αφήσετε το νου και τις απαιτήσεις και τις ψευδαισθήσεις του, και να μπείτε στο Χώρο της Καρδιάς της ευγνωμοσύνης και της δημιουργικότητας. Όταν εισέλθετε μέσα στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ο νους θα σταματήσει τις ατελείωτες απαιτήσεις του για κάτι άλλο, κάτι περισσότερο, κάτι για να σταματήσει τον πόνο...γιατί πράγματι ο πόνος είναι μια ψευδαίσθηση! 
Αυτό που έχουμε ονομάσει μετατόπιση, είναι μια μετατόπιση στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Δεν μπορείς να δεις πως έχεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος στη Γη. Δεν μπορείς να δεις τη χαρά και τη αγάπη και την ειρήνη γύρω σου. Και αν μπορείς, μπορείς να το μοιραστείς αυτό με τους άλλους έτσι ώστε να μπορέσουν και αυτοί να το «δουν». Γιατί ο πόνος και η δυστυχία που έχεις δημιουργήσει, που έχετε δημιουργήσει με τα μυαλά σας. Βλέπετε μόνο την έλλειψη και την πόνο και την απώλεια, και δεν βλέπετε την ομορφιά και τα δώρα που δίδονται κάθε στιγμή στην καθημερινότητα. 
Γιατί η Πηγή εκχύνει τα δώρα της Αγάπης και της Αφθονίας όλες τις ώρες. Ο Κόσμος είναι ένα μέρος άπειρου πλούτου, αν επιτρέψεις μόνο στον εαυτό σου να βιώσει αυτά τα πλούτη. Όταν κλείσεις το νου και αρχίσεις να νιώθεις τα πλούτη των χαρισμάτων που σου δίδονται, ο νους θα πάψει να απαιτεί πλέον, και η ψυχή μπορεί να απολαύσει τα πλούτη αυτών που έχουν δημιουργηθεί. 


Πολυαγαπημένη ψυχή, απελευθέρωση την οπτική για τον εαυτό σου της παλιάς ενέργειας ως ένα δυστυχισμένο θύμα των καταστάσεων σου, και δες τον εαυτό σου για αυτό που είναι. Είσαι η κορυφή της πνευματικής και κοινωνικής εξέλιξης, ένα ον μεγάλης πολυπλοκότητας και διάνοιας, αλλά εξακολουθείς να είσαι, πολύ απλά, ένα μέρος της Θεϊκής Ουσίας, μια σπίθα της Συμπονετικής Δημιουργικότητας, και κρατιέσαι μέσα στο Φως και στην Αγάπη του Θεού όλες τις ώρες. 
Αν μπορείς να φέρεις τον εαυτό σου σε αυτό το μέρος Απλής Χάρης, όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους για εσένα. Θα δεις πως δεν υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να κάνεις και κανένα άλλο μέρος που χρειάζεται να βρίσκεσαι. Θα παραδόσεις τη θέληση σου στην εκτύλιξη της Θείας Θέλησης μέσα σου, και θα γνωρίζεις πως όλα θα ξετυλιχθούν για το Ανώτατο Καλό και όπως πρέπει να είναι σε αρμονία με την Ανιδιοτελή Αγάπη και Δημιουργική Συμπόνια. 
Και αυτή η παράδοση του νου και της θέλησης ανοίγει το χώρο για ευγνωμοσύνη και χαρά, και αυτό με τη σειρά του ανοίγει το χώρο για τα θαύματα. Γιατί ο Κόσμος αγαπά να δημιουργεί θαύματα και άφθονη χαρά, έτσι ώστε όση περισσότερη ευγνωμοσύνη και παιγνίδισμα μπορείς να βιώσεις, τόσο περισσότερο ο Κόσμος θα ενωθεί μαζί σου και θα σου φέρει ακόμα περισσότερα πράγματα για να γιορτάσεις και να είσαι χαρούμενος.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευτυχία


Έτσι, θα λέγαμε επίσης, απελευθέρωσε αυτά που νομίζεις ότι χρειάζεσαι, και επέτρεψε στη Θεία Θέληση να οδηγήσει τα βήματα σου. Ίσως βρεις για λίγο πως τίποτα δεν θα συμβεί καθώς επανα-προσδιορίζεις την εσωτερική σου "πυξίδα" σε αυτήν τη νέα κατεύθυνση. Αλλά, μετά από κάποιο διάστημα, θα βρεις πως τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται σε μια νέα κατεύθυνση καθώς ανοίγεις την καρδιά σου και την Ύπαρξη σου στη μεγάλη και δημιουργική περιπέτεια της ζωής. 
Γιατί πραγματικά, είναι τόσο απλό, η ζωή δεν είναι πλέον αυτό που η Πηγή εξερευνά τις Διαστάσεις του Φωτός οι οποίες ήταν οι πρώτες κινήσεις της Δημιουργικής Συμπόνιας. Και έτσι, η ζωή σας είναι απλά μια εξερεύνηση του χώρου που βρίσκεσαι, και μια αναγνώριση της Αγάπης η οποία υπάρχει μέσα σε όλους και στα πάντα σε αυτή τη διάσταση της Χαράς Γεμάτη Φως. Το «σκότος» και ο πόνος είναι και πάντοτε ήταν, δημιουργίες του Νου οι οποίες ήταν μια απάντηση στο φόβο που αναδυόταν όταν οι εξερευνήσεις γίνονταν έντονες και γίνονται αισθητές ως πρόκληση στην εξέλιξη και ωρίμανση του. Ο φόβος είναι ένας τρόπος να μένεις πίσω και στο ίδιο μέρος, αλλά δεν παράγει εξέλιξη που είναι η φύση του Θεϊκού Φωτός. 
Αυτή ήταν μια μεγάλη συζήτηση, αλλά θέλαμε να σου δείξουμε πόσο απλό είναι αφού αδράξεις την ουσία της Ζωής και του Πνευματικού Ταξιδιού της Ψυχής. Ποτέ δεν σχεδιάστηκε να είναι δύσκολο, σχεδιάστηκε να είναι μια απλή εκτύλιξη και χαρούμενη δημιουργία. Αν μπορέσεις να απελευθερώσεις την ανάγκη του νου για απαίτηση και έλεγχο, τότε μπορείς να βιώσεις τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. 
Μπορείς να έχεις όλα αυτά που θες, αλλά πρέπει αρχίσεις με Ευγνωμοσύνη και Απλότητα και να δημιουργήσεις με Συμπόνια από εκείνο το σημείο. 

Έτσι, πολυαγαπημένη ψυχή, ελπίζουμε πως μπορούμε να σε απαλλάξουμε από το κράτημα του νου και να σε μεταφέρουμε στον αγγελικό εαυτό μέσα σου, όπου μπορείς να δεις πως δεν είσαι εσύ που εφοδιάζει την οικογένεια σου, αλλά το Πνεύμα και το Θείο, και πως όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι να είσαι ευγνώμον για αυτήν τη συν-δημιουργία και έπειτα να εργαστείς για να επεκτείνεις αυτήν τη συν-δημιουργία με τρόπους που φέρνουν χαρά σε όλους σας. 
Απελευθέρωσε και άφησε όλες τις παλιές «ιστορίες του νου» της χαμηλής αυτοεκτίμησης και του δεν είμαι αρκετά καλός. Όλοι είναι αρκετά καλοί για να είναι αγαπητοί και να τους παρέχονται, και αν πραγματικά το αποδεχτείς αυτό, τότε αυτό είναι που θα είναι στη ζωή σου. 
Απελευθέρωσε όλες τις ενέργειες της ενοχής, της αμφιβολίας και της αρνητικότητας. Κάνε συνειδητή προσπάθεια να απελευθερώσεις όλα αυτά τα αισθήματα και τις σκέψεις, και θα δημιουργήσεις ένα χώρο ευγνωμοσύνης και χάρης η οποία θα δημιουργήσει άπειρες ευλογίες για εσένα και όλους γύρω σου. 
Είναι τόσο απλό, πολυαγαπημένη ψυχή, είναι η "φόρμουλα" της ψυχής η οποία τοποθετήθηκε στο DNA σου όταν το αποτύπωμα ενεργοποιήθηκε από τα ισχυρά Ελοχήμ. Και βρίσκεται ακόμη εκεί, περιμένοντας εσένα να δεις πόσο απλό μπορεί να είναι όταν επιτρέψεις και αποδεχτείς και δημιουργήσεις από Χάρη και Δημιουργική Συμπόνια.
Αρχάγγελος Μιχαήλ

Celia Fenn and Franziska
Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1