urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Αποτέλεσμα εικόνας για kryon

Της Μόνικα Μουράνι


Για πολλούς ο Κρύων είναι ένα μυστήριο. Δικαιολογημένα ίσως!  Η ίδια η λέξη «Κρύων» δεν ήταν καν στο λεξιλόγιο μας μέχρι που συνέβη ένα αξιοσημείωτο γεγονός πριν 26 χρόνια ανάμεσα στον Λη Κάρολ και στο πεπρωμένο του. Ήταν προς το τέλος του 1980, όταν ο Λη εργαζόταν σαν βραβευμένος μηχανικός ήχου, παντρεμένος με την Τζαν Τόμπερ. Η Τζαν ήταν διακεκριμένη τραγουδίστρια της τζαζ, αλλά το αληθινό της πάθος στη ζωή ήταν η μεταφυσική. Όταν ο Λη παντρεύτηκε την Τζαν γνώριζε την δίψα της για πνευματική φώτιση, και ξεκαθάρισε ότι αυτόν δεν τον ενδιέφερε τίποτε απ’ αυτά. 
Η Τζαν ήταν ελεύθερη να ικανοποιεί «το πάθος» της, αρκεί να τον άφηνε ήσυχο. Ο Λη δεν πίστευε τίποτα απ’ όσα πίστευε η Τζαν, και μερικές φορές γελούσε και έκανε αστεία για τα εσωτεριστικά της πιστεύω. Το Πνεύμα ωστόσο είχε ξεκάθαρα ένα σχέδιο και δεν ήταν τυχαίο που αυτοί οι δύο ήσαν μαζί. Όπως ο καθένας μας, ο Λη Κάρολ γεννήθηκε με αρκετά δυναμικά για το τι θα έκανε σ’ αυτή τη ζωή. Ένα απ’ αυτά τα δυναμικά ήταν να είναι αγγελιοφόρος για τον Κρύων. Ο Λη είχε ελεύθερη επιλογή να δεχτεί αυτό το δυναμικό ή όχι. Μέσω της επιρροής της Τζαν εδόθη στον Λη ακριβώς η ίδια φράση (σε διάστημα τριών ετών) από δύο άντρες με ψυχικό χάρισμα:

«Υπάρχει ένας Μαγνητικός Ειδήμων ονόματι Κρύων, που προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου». Ξαφνικά ο Λη, ο λογικός, ορθολογιστής και πρακτικός μηχανικός ήχου, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα γρίφο. Πώς είναι δυνατόν ακριβώς η ίδια φράση να προέρχεται από δύο διακεκριμένους ανθρώπους που δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, σε διάστημα τριών χρόνων, για μία οντότητα που κανείς δεν είχε ακούσει γι αυτήν;

Όταν ο Λη κάθισε τελικά στην καρέκλα και δήλωσε την πρόθεση να εμφανιστεί ο Κρύων, κατακλύστηκε από ένα κύμα έντονης αγάπης, που είχε σαν αποτέλεσμα ένα ανεξέλεγκτο κλάμα. Η εμπειρία ήταν αποθαρρυντική για έναν πρακτικό άνθρωπο, αλλά βαθιά συγκινητική. Αργά αλλά σταθερά, ο Λη συνέχισε να συνδέεται μ’ αυτή την οντότητα που αυτο-αποκαλείτο Κρύων. Ο Λη χρειάστηκε τέσσερα χρόνια από την αρχική επαφή με τον Κρύων πίσω στο 1989, για να γίνει γνωστή στον κόσμο αυτή η σημαντική σύνδεση. Το 1993 δημοσιεύτηκε το Πρώτο Βιβλίο του Κρύων, Το Τέλος της Εποχής, και το μήνυμα ελπίδας και ειρήνης του Κρύων έφτασε σε χιλιάδες Εργάτες Φωτός σε όλο τον κόσμο. Τα μηνύματα του Κρύων, δοσμένα από τον Λη, είναι πολύ τιμητικά για τον Άνθρωπο. Είναι συχνά γεμάτα με βαθιές πληροφορίες για όλη την ανθρωπότητα, όχι μόνο για λίγους εκλεκτούς. Τα επικοινωνημένα μηνύματα του Κρύων είναι πάντα εξυψωτικά, ενδυναμωτικά και γεμάτα με την αγάπη του Θεού.

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα μηνύματα αυτά διαμέσου του Λη Κάρολ, αναγνωρίζουν την καθιερωμένη προσφώνηση, «Χαίρεται αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας». Γιατί μία οντότητα γεμάτη αγάπη διάλεξε ένα τόσο περίεργο όνομα όπως «Κρύων» και τι σημαίνει «Μαγνητική Υπηρεσία»;

Πρώτον, το ίδιο το όνομα, Κρύων, δημιουργεί μία συγκεκριμένη δόνηση στον αέρα όταν προφέρεται, η οποία βοηθάει να θέσει την αντίληψη του ακροατή με ορισμένο τρόπο.

Δεύτερον, η αναφορά του “Μαγνητικός Ειδήμων” σχετίζεται άμεσα με την ομάδα Κρύων που έφτασε στον πλανήτη το 1989, σαν μέρος της αλλαγής του πλέγματος. Ο λόγος που ήρθε ο Κρύων και άρχισε να δίνει μηνύματα, ήταν επειδή η Ανθρώπινη συνείδηση άλλαξε. Μας έχει πει επανειλημμένα ότι είμαστε σημαντικότεροι απ’ ό,τι νομίζουμε, είμαστε μεγαλειώδεις και είμαστε η ελπίδα του πλανήτη, σ’ ένα σύστημα γεμάτο με την αγάπη του Θεού.

Μόνικα Μουράνι
Η Μόνικα Μουράνι είναι η συγγραφέας των βιβλίων «Το Φαινόμενο Γαία», «Το Ανθρώπινο Ακάς» και «Η Ανθρώπινη Ψυχή Αποκαλύπτεται». Τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν θεματικές πληροφορίες από τις επικοινωνίες του Κρύων, όπως δίνονται από τον Λη Κάρολ, το αυθεντικό διάμεσο του Κρύων.

ΚΡΥΩΝ ΕΛΛΑΣ: Ο/η/το Κρύων παρουσιάστηκε κομίζοντας πληροφορίες και μηνύματα πριν περίπου 25 χρόνια μέσω του Λη Κάρολ. Συστήνεται σαν Μαγνητικός ειδήμων, απλώς βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Από τότε τα μηνύματα αυτά καταγράφονται κι έχουν κυκλοφορήσει σαν βιβλία σε δεκάδες γλώσσες, όπως και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις ΚΡΥΩΝ, με την φροντίδα του Γιώργου Κελαϊδίτη.
Γύρω στο 2000 οι επικοινωνίες Κρύων άρχισαν να είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε γραπτή και αργότερα σε ηχητική μορφή, στη διεθνή ιστοσελίδα KRYON.com
Στην Ελλάδα άρχισαν να μεταφράζονται από το 2007 και τώρα είναι επίσης διαθέσιμες εντελώς δωρεάν στην ιστοσελίδα Kryon Hellenic Page
πάνω από 150 μεταφρασμένες και 75 υποτιτλισμένες - και συνεχώς εμπλουτίζονται με την φροντίδα του Γιώργου Κυρίτση.

 

www.UrantiaCenter.gr

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1