urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

Από το βιβλίο Theta Healing της Vianna Stibal που έχει μεταφραστεί από την Μαρία Τελίδου συμβούλου και εκπαιδεύτρια της μεθόδου.

Πήγα για ύπνο και βρέθηκα σε ένα παράξενο όνειρο. Πελώρια πρόσωπα αιωρούνταν στο σαλόνι μου. Ήταν τεράστια Είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας. Έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φυσικά βγήκα από το όνειρο τρομαγμένη και σηκώθηκα για το μπάνιο. Τα είδα τώρα στην πραγματικότητα μεγάλα τεράστια πρόσωπα που αιωρούνταν στο καθιστικό μου και αλλάζων συνεχώς μορφή. Ήταν σαν τεράστιες μπάλες ενέργειας και άλλοτε έπαιρναν πρόσωπα. Όλα μαζί είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φοβισμένη προσευχήθηκα να φύγουν. 

Την εμπειρία μου αυτή την άλλη μέρα την είπα στην φίλη μου Κρίσι η οποία ενθουσιάστηκε και είπε « Ω Βάιάννα αυτό είναι θαυμάσιο την επομένη φορά που θα σε επισκεφτούν μη φοβηθείς να πας μαζί τους». Όταν πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, έψαξα το σπίτι μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Δεν περίμενα στην πραγματικότητα να βρω κάτι κι αισθανόμουν αρκετά σίγουρη ότι η εμπειρία δε θα συνέβαινε ξανά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι κι ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ. Αλλά, πριν με πάρει ο ύπνος, επέστρεψαν. Ήταν ψηλότερα από εμένα, και τέσσερα από αυτά ενοποιήθηκαν αρχικά σε μια μορφή, μετά σε μια άλλη. Μου μίλησαν κι είπαν «Βαϊάννα, έλα μαζί μας». 

Η σκέψη που ήρθε στο νου μου ήταν ότι ήμουν δεσμευμένη από την υπόσχεση που είχα δώσει στην Κρίσι. Επιστρατεύοντας το θάρρος μου σκέφτηκα «Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί; Να πεθάνω;». Είπα στον εαυτό μου «Εντάξει, καλώς. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Τι έχω να χάσω; Δεν πρόκειται να με αφήσουν ήσυχη, οπότε ας πάω να δω τι θέλουν». Τότε ήταν που μεταφέρθηκα στο μέρος όπου είδα κάτι το οποίο έμοιαζε σε πολλές σειρές από δέματα σανό. Αυτά τα δέματα κρέμονταν από άγκιστρα. Οι οντότητες μού είπαν να αγγίξω ένα από αυτά. Όταν το έκανα, απορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό καθενός από τους πελάτες μου. Ξαφνικά, μπορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό κάθε προσώπου στη ζωή μου.

Ήταν τρομερό! Είδα μια γυναίκα που είχε έρθει στο μαγαζί και διαισθανόμουν ότι έχει σεξουαλικά προβλήματα. Παρενοχλούσε τα δύο παιδιά της, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών. Καθώς μεταφερόμουν από δέμα σε δέμα, αγγίζοντας το καθένα, ανακάλυπτα κάθε κακό μυστικό που αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να κρύψουν από τον κόσμο. Το όραμα περιελάμβανε οποιονδήποτε μιλούσα μαζί του, όλους τους γείτονές μου και κάθε πελάτη που είχα. Ήταν μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου. Για την ακρίβεια, είναι η αιτία που εγκατέλειψα τον δεύτερο σύζυγό μου. Ήμουν σε αυτό το όραμα για το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας κι όταν είδα το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό του συζύγου μου, αποδεσμεύτηκα από αυτό.

Ήμουν τρομοκρατημένη κι αναστατωμένη. Είχα παρατηρήσει έναν άντρα που φρόντιζε ανάπηρα παιδιά να τα παρενοχλεί σε ένα φορείο. Είχα δει ανθρώπους να ψεύδονται. Είχα δει ανθρώπους να κάνουν πράγματα που ήταν απλώς απαράδεκτα. Την επόμενη ημέρα, σηκώθηκα κι αποφάσισα ότι θα έπαιρνα τα παιδιά μου και το αυτοκίνητό μου, και θα πήγαινα στη Μοντάνα. Θα έβρισκα μια μικρή πόλη να εγκατασταθώ και θα μιλούσα στους ανθρώπους όσο το δυνατόν λιγότερο. Αισθανόμουν ότι όλη η ανθρωπότητα ήταν φρικτή. Μετά, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα αρκετά χρήματα για να εγκατασταθώ στη Μοντάνα. Έπρεπε να πάω σε κάποια δουλειά για να βγάλω χρήματα. Το σχέδιό μου εκείνο το πρωί ήταν απλό: θα έπαιρνα τα παιδιά μου από τη Γιούτα και, μόλις είχα αρκετά χρήματα, θα πήγαινα στη Μοντάνα. Έφτασα στη δουλειά κουρασμένη κι απογοητευμένη. Η Κρίσι με συνάντησε εκεί και της είπα την εμπειρία μου. Εκείνη ενθουσιάστηκε κι άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Όταν της είπα τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά της, τα επιβεβαίωσε. Ακόμα και με αυτή την επιβεβαίωση, ωστόσο, επέτρεψα σε αισθήματα αμφιβολίας να τρυπώσουν. Μήπως τα είχα ονειρευτεί όλα αυτά; Μήπως είχα δίκιο μόνο για την Κρίσι; Μήπως έκανα λάθος για όλους τους υπόλοιπους; Κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα εκείνα τα πράγματα; Εάν τα είχα φανταστεί όλα αυτά;

Αποφάσισα ότι χρειαζόμουν μια δεύτερη επιβεβαίωση. Ο Θεός πρέπει να ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα, γιατί τελικά έλαβα την επιβεβαίωση που ζητούσα. Για την ακρίβεια, ο Θεός μού έστειλε επτά ανθρώπους που ήταν στο όραμά μου. Η γυναίκα που είχε παρενοχλήσει τα παιδιά της ήταν η πρώτη που ήρθε στο μαγαζί. Οι λέξεις απλώς βγήκαν από το στόμα μου. Είπα «Παρενόχλησες σεξουαλικά τα ίδια σου τα παιδιά». Κατέρρευσε στα πόδια μου κι άρχισε να κλαίει. Με παρακαλούσε να τη συγχωρέσω. Το θέαμα ήταν τρομερό. Ένιωσα νεκρωμένη, γιατί τώρα είχα επιβεβαιώσει αυτό που είχα δει κι η ίδια τρομερή αλήθεια ίσχυε για όλους τους πελάτες που ήρθαν εκείνη την ημέρα.

Όταν τελείωσα με τους πελάτες μου, ήταν σκοτεινά και δεν είχα χρόνο να οδηγήσω τέσσερις ώρες ως τη Γιούτα, να πάρω τα παιδιά μου και μετά να οδηγήσω έξι ώρες προς τη Μοντάνα. Έτσι, επέστρεψα σπίτι και πήγα για ύπνο. Όπως την προηγούμενη φορά, τα τεράστια πρόσωπα ήρθαν ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά, είχαν περισσότερες εκπλήξεις. Με πήγαν εκεί που αργότερα έμαθα πως ήταν τα Επίπεδα της Ύπαρξης. Ανέβηκα μέσα από τα Έξι Επίπεδα, μέχρι που έφτασα στον Νόμο της Αλήθειας. Από αυτό το ψηλό επίπεδο καθαρότητας, μπορούσα να δω όλα τα επίπεδα ύπαρξης που αποτελούσαν τη ζωή μου και τις ζωές όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Από αυτή τη θέση είδα τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά της ζωής μου. Είδα όλα όσα είχα κάνει στη ζωή μου. Επίσης, τα τεράστια πρόσωπα έκαναν κάτι που δεν κατανόησα πλήρως εκείνην τη στιγμή: όταν με οδήγησαν ψηλά και μου έδειξαν τη ζωή μου, συνειδητοποίησα ότι εγώ είχα πάρει κάθε απόφαση που με έχει οδηγήσει σε αυτό που είμαι τώρα κι ότι εγώ ήμουν υπεύθυνη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη ζωή μου. Βλέπετε, είχα μεγαλώσει σε ένα σπίτι καλών Χριστιανών. Η άποψή μου ήταν ότι ο Θεός μού έδινε δοκιμασίες για να αποδείξω τη δύναμή μου και την ικανότητά μου να μαθαίνω. Επειδή πίστευα ότι μπορούσα να είμαι πιο κοντά στον Θεό μέσα από δοκιμασίες, είχα δημιουργήσει πραγματικά περίεργες εμπειρίες. Τα πρόσωπα μού έδειξαν ότι εγώ τις είχα δημιουργήσει.

Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν με ένα άτομο με το οποίο δεν ήμουν ερωτευμένη, σε ένα μέρος που δεν ήθελα να ζω κι αντιμετώπιζα το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αφήσω το μαγαζί μου, γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τις οικονομικές υποχρεώσεις. Καθώς τα έβλεπα συνειδητοποίησα το εξής: εγώ τα είχα δημιουργήσει. Μετά, ο Νόμος της Αλήθειας είπε «Κοίτα! Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις πάνω και να είσαι σε αυτό τον χώρο. Τώρα κοίτα κάτω τον εαυτό σου Βαϊάννα, την ενέργεια της ζωής σου, και δώσε την εντολή να αλλάξει και θα γίνει».

Μετάφραση Μαρία Τελίδου 
Πληροφορίες:
τηλ: 6949762983
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.thetahealinggreece.com/

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός