urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Το Γκρουπ

μέσω του Στηβ Ρόθερ

Είναι μεγάλη τιμή για μας να απευθυνόμαστε και πάλι σε αυτή την ομάδα διδασκάλων με τον τίτλο Εργατών του Φωτός. Αυτός είναι ένας επιλεγμένος τίτλος, και δίνεται σε όλους όσους τον ζητούν να τον φέρουν.

Αντικατοπτρίζει την προθυμία κάποιου να φέρει συνειδητά φως στον πλανήτη Γη, και αυτή η διάθεση είναι το μόνο προαπαιτούμενο για να κρατήσει κανείς αυτό τον τίτλο. Καθώς γνωρίζετε, είμαστε διστακτικοί στη χρήση τίτλων οποιουδήποτε είδους. Βρίσκουμε αστείο το γεγονός ότι οι άνθρωποι προσδίδουν τόσο μεγάλη σπουδαιότητα στους τίτλους. Βλέπουμε ότι συχνά αποδέχονται μηνύματα αμφίβολης ακεραιότητας εξ αιτίας κάποιου ηχηρού τίτλου που τα συνοδεύει. Σας ζητάμε να δίνετε προσοχή στην αγάπη που περιέχεται στο μήνυμα και να εφαρμόζετε τη διάκρισή σας σε όλες τις πληροφορίες που εισέρχονται στο πεδίο σας. Αυτή είναι η μέγιστη έκφραση του Θεού μέσα στον καθένα σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ισορροπία σας σε αυτούς τους καιρούς. Σας λέμε ότι παρόλη την απέχθεια που έχουμε για τους τίτλους, είναι τιμή μας να αποκαλούμε τους εαυτούς μας Εργάτες του Φωτός. Αντί να χρησιμοποιούμε όμως αυτό τον τίτλο για να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας σε κάποια φανταστική κλίμακα σπουδαιότητας, τον χρησιμοποιούμε ως επιβεβαίωση της πρόθεσής μας. Σας προσκαλούμε όλους να κάνετε το ίδιο. 

Έχουμε επίγνωση ότι συχνά αισθάνεστε στενοχώρια και δυσφορία καθώς επεκτείνετε την ύπαρξή σας ώστε να ενσωματώσει τις υψηλότερες δονήσεις. Σας λέμε ότι σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας για αυτή την πράξη. Σε αυτή την κρίσιμη περίσταση, επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι οι δονήσεις εκείνων στους οποίους απευθυνόμαστε έχουν αλλάξει σημαντικά από τον καιρό που ξεκινήσαμε αυτή τη ροή πληροφοριών. Η δονητική πρόοδος που έχει επιτευχθεί χάρη σε αυτή τη δραστηριότητα προετοιμάζει το δρόμο για να μπορέσουν εύκολα να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι.

Η προθυμία σας να προχωρήσετε μπροστά και να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή για το καλό του πλανήτη είναι αυτό που σας κάνει τόσο πολύ αγαπητούς σ’ εμάς.

Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ προσφέροντας αυτές τις πληροφορίες για την ατομική σας διάκριση. Είμαστε εδώ μόνο επειδή το έχετε ζητήσει.

Ζητώντας, έχετε ασκήσει τη δύναμή σας και επίσης μας έχετε επιτρέψει να εκπληρώσουμε τα συμβόλαιά μας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ταπεινά σας ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία. Είναι βαθύτατη τιμή για μας να είμαστε μέρος αυτού του Παιχνιδιού καθώς η ανθρωπότητα εισέρχεται στο επόμενο στάδιο εξέλιξης.

Η Αντίληψη του Χρόνου Αλλάζει

Σε αυτή τη συνάντηση, επιθυμούμε να μιλήσουμε για την κατανόησή σας του χρόνου, που τώρα αλλάζει. Στην Αρένα του Παιχνιδιού, οι μηχανισμοί της πολικότητας χρωματίζουν την αντίληψή σας. Σας ζητάμε να καταλάβετε ότι αυτό ήταν ένα απαραίτητο μέρος του Παιχνιδιού. Βλέποντας μέσα από τα μάτια χρωματισμένα από την πολικότητα, μπορείτε να δείτε μόνο τη διάσταση του χρόνου που σας είναι γνωστή ως γραμμική. Μπήκατε στην Αρένα του Παιχνιδιού για να είστε πεπερασμένα κομμάτια του άπειρου συνόλου. Δεν σας ήταν δυνατόν να κατανοήσετε την έννοια του «απείρου» στην τρέχουσα κατάστασή σας, έτσι δεν ήταν δυνατόν να κατανοήσετε την αντίληψη του Συμπαντικού «τώρα».

Αυτό αλλάζει ως αποτέλεσμα της προόδου σας. Είναι πλέον διαθέσιμα σ’ εσάς πολλά, τα οποία μόλις τώρα αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε. Είναι καιρός για την επιστροφή στη δύναμή σας, και καθώς εισρέει πίσω στη συνείδησή σας πολλές πόρτες ανοίγονται. Μια από αυτές τις πόρτες είναι μια νέα σχέση με αυτό που αποκαλείτε χρόνο.

Ένα Ταξίδι Μέσα στους Διαδρόμους Του Χρόνου

Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε ένα ταξίδι για να σας εξηγήσουμε με μια εικόνα την πραγματικότητα του Συμπαντικού χρόνου σε σχέση με τον γραμμικό. Όντας περιορισμένοι στις τρείς διαστάσεις βλέπετε τον χρόνο ως γραμμικό. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύει πολύ γρήγορα μέσα σ’ ένα μακρύ διάδρομο. Παρόλο που δεν βλέπετε το τέλος, έχετε επίγνωση ότι υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτό τον διάδρομο. Αυτό εξηγεί παραστατικά το ότι είστε σε πεπερασμένη μορφή και αντικατοπτρίζει την πολικότητα της Αρένας του Παιχνιδιού.

Ταξιδεύετε κατά μήκος αυτού του διαδρόμου καθ’ όλη τη διάρκεια του Παιχνιδιού και είστε εξοικειωμένοι με τη δίοδο. Προχωρώντας σε αυτό τον μακρύ διάδρομο, παίρνετε μια συνειδητή απόφαση να ανεβάσετε το επίπεδο δόνησής σας, και κάνοντάς το, αρχίζετε να αυξάνετε την ακτίνα αντίληψής σας. Τώρα, στον διάδρομο, κοιτάζετε δεξιά σας και παρατηρείτε ότι υπάρχει ένας άλλος διάδρομος που ξεκινά σε γωνία ενενήντα μοιρών από τον πρώτο. Παρόλο που τον είδατε φευγαλέα, είστε σίγουροι γι’ αυτό που είδατε. Γρήγορα ψάχνετε στην τράπεζα μνήμης σας για μια εξήγηση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μη έχοντας αρκετές πληροφορίες, το Εγώ σας παρεμβαίνει και σας πληροφορεί ότι αυτό ήταν απλώς η φαντασία σας. Αποδεχόμενοι για την ώρα αυτή την εξήγηση, επιστρέφετε στο ταξίδι σας κατά μήκος του διαδρόμου του γραμμικού χρόνου.

Σύντομα, έχετε μια φευγαλέα εικόνα ενός άλλου διαδρόμου, αυτή τη φορά στα αριστερά σας. Πιο κάτω στη διαδρομή βλέπετε έναν άλλο που πηγαίνει ακριβώς από επάνω σας και μετά έναν άλλο από κάτω σας. Αυτή τη φορά, δεν είναι δυνατόν να το αποπέμψετε αυτό απλώς ως ένα αποτέλεσμα της φαντασίας σας. Σημειώστε ότι όλες αυτές οι δίοδοι σχηματίζουν ορθή γωνία η μία με την άλλη. Αναρωτιέστε τι να υπάρχει κατά μήκος αυτών των διαδρόμων αλλά δεν μπορείτε να τους εξερευνήσετε περισσότερο. Η διαδρομή σας κατά μήκος του διαδρόμου συνεχίζεται με την ίδια ταχύτητα όπως και προηγουμένως, αλλά η ακτίνα αντίληψής σας φαίνεται να μεγαλώνει. Μπορείτε να δείτε περισσότερα απ’ όσα έχετε δει ποτέ στο παρελθόν. Τώρα, καθώς περνάτε αυτούς τους άλλους διαδρόμους, μπορείτε να δείτε ότι είναι παρόμοιοι με τον δικό σας. Αυτοί είναι στην πραγματικότητα άλλες διαστάσεις που διασταυρώνονται η μία με την άλλη σε ορθές γωνίες.

Περισσότερες Πληροφορίες για τον Κυκλικό Χρόνο

Τώρα σας τραβάμε βαθιά μέσα στο διάστημα για να δείτε αυτό το σύνολο διαδρόμων. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, μπορείτε να δείτε ότι ο καθένας από αυτούς τους διαδρόμους είναι ελαφρά καμπυλωμένος.

Αυτή η καμπυλότητα είναι τόσο απειροελάχιστη που ακόμα και από μέσα από τον διάδρομο είναι μη ανιχνεύσιμη. Πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω, μπορείτε να δείτε ότι ο καθένας από αυτούς τους καμπύλους διαδρόμους συνδέεται με τους άλλους έτσι ώστε έτσι ώστε να σχηματίσουν όλοι μαζί μια μεγάλη σφαίρα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του κυκλικού χρόνου και συνδέεται επίσης με το συνεχές του χωροχρόνου, το οποίο παρουσίασε στον πλανήτη ο Εργάτης του Φωτός με το όνομα Αϊνστάιν. Καθένας από αυτούς τους διαδρόμους συνδέεται με τους άλλους σε αρκετά σημεία καθώς οι διαδρομές τους τέμνονται φυσικά.

Παρόλο που μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας να ταξιδεύει κατά μήκος ενός διαδρόμου με αρχή και τέλος, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Με αυτή τη νέα οπτική μπορείτε να δείτε ότι είναι δυνατόν να είστε οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να γνωρίζετε σε ποια σημεία στρίψατε. Με αυτές τις πληροφορίες η διαστρέβλωση του χρόνου είναι τώρα απόλυτα δυνατή.

Εξελίσσεστε με πρωτοφανή ρυθμό και, καθώς συνεχίζετε να προοδεύετε, αυξάνετε την ακτίνα αντίληψής σας. Με τη διευρυμένη ακτίνα αισθήσεων σας τώρα αρχίζετε να βλέπετε τους διαδρόμους καθώς τους προσπερνάτε. Τις περισσότερες φορές σας παρουσιάζονται ως αόριστες σκιώδεις μορφές, που περνούν στην άκρη του ματιού σας. Ίσως να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι άλλο στο δωμάτιο, αλλά γυρίζοντας προς τα κεί να μη βλέπετε τίποτα. Η περιφερειακή σας όραση θα είναι η πρώτη που θα αντιληφθεί αυτές τις άλλες διαστάσεις του χρόνου, επειδή το πέπλο είναι πιο διάφανο σε αυτή την περιοχή. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι καινούριο. Πάντοτε υπήρχαν πολλές διαστάσεις που καταλάμβαναν τον ίδιο χώρο. Το καινούριο είναι ότι η ακτίνα της αντίληψής σας τώρα σας επιτρέπει να τις αντιλαμβάνεστε. Εξετάζοντάς τις προσεκτικότερα, σύντομα ανακαλύπτετε ότι δεν είναι όλες αυτές οι άλλες διαστάσεις ίσες με τη δική σας δόνηση. Στην πραγματικότητα, κάποιες από αυτές είναι πολύ χαμηλότερης δόνησης. Το να επιλέξετε να δώσετε τη δύναμή σας σε οντότητες σε αυτές τις διαστάσεις, απλώς και μόνο επειδή είναι ανεξήγητες, δεν είναι για το ύψιστο καλό σας. Για τον λόγο αυτό, σας ζητάμε να εφαρμόζετε την αρχή της διάκρισης σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Να αναζητάτε την αγάπη και την εμπιστοσύνη πρώτα στη δική σας συνειδητότητα.

Οι Συνέπειες από τη Διεύρυνση της Αντίληψής Σας για το Χρόνο

Υπάρχει μια φυσική βιολογική αντίδραση στη διεύρυνση τα ακτίνας αντίληψης σας. Το Εγώ εξακολουθεί να είναι ένα μέρος της ύπαρξής σας στην Αρένα του Παιχνιδιού, και ως τέτοιο πρέπει να το εξισορροπείτε συχνά. Με αυτά τα νέα οράματα κα τις ιδέες που εισέρχονται στο πεδίο σας, το Εγώ έχει μια φυσική αντίδραση σε αυτά τα νέα δεδομένα. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι που είναι μπροστά στο δρόμο προς αυτή την πρόοδο, τώρα βιώνουν παραμορφώσεις σχετικές με την αντίληψη τους του χρόνου. Μια μορφή που παίρνει αυτό, είναι να προχωρήσετε στην πλήρη δύναμή σας. Αυτό το αίσθημα σας δίνει την εντύπωση ότι αν δε βιαστείτε, ο κόσμος θα προχωρήσει μπροστά χωρίς εσάς. Κάποιοι άνθρωποι το νιώθουν αυτό τόσο έντονα που εύκολα αποσπά την ενέργειά τους, απαιτώντας ολόκληρη την εστίασή τους. Να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια φυσική βιολογική αντίδραση, μια παρενέργεια που σχετίζεται με τη νέα σας αντίληψη για το χρόνο. Έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε όλα όσα ήρθατε να κάνετε.

Το γεγονός ότι αισθάνεστε αυτή την ανησυχία δείχνει ότι είστε πραγματικά σε καλό δρόμο όσον αφορά την πρόοδό σας. 

Διαστρεβλώνοντας τον Χρόνο

Μια άλλη παρενέργεια είναι ότι η σχέση σας με τον χρόνο διαστρεβλώνεται. Συχνά δυσκολεύεστε να επιτύχετε κάποιες εργασίες σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Επαναληπτικές εργασίες συχνά φαίνεται να παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ ότι στο παρελθόν. Αυτό που σας δείχνουν τα φαινόμενα αυτά είναι ότι αρχίζετε να διεκδικείτε και πάλι τη δύναμή σας ώστε να ελέγχετε τον χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν ξέρετε πώς να ασκήσετε αυτή τη δύναμη, και αφήνοντάς την ανεξέλεγκτη, εύκολα σας ξεφεύγει, αφήνοντάς σας με μια αίσθηση στενότητας χρόνου. 

Προετοιμαστείτε για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η Ρομφαία του Μιχαήλ

Στηβ Ροθερ & Γκρουπ

Εκδόσεις Κρύων ΕΠΕ

 UrantiaCenter

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1