urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Παραδείγματα Γραμμικότητας:
Όπως κάθεστε εδώ, ίσως κάποιος που έχει έρθει για πρώτη φορά, κάνει την ερώτηση: «Ποιος είσαι εσύ Κρύων και από πού προέρχεσαι;» Οι δύο αυτές ερωτήσεις μπορεί να είναι απόλυτα λογικές και φυσικές, για όποιον ακούει ή διαβάζει το μήνυμα αυτό· σας λέω όμως ότι οι ίδιες οι ερωτήσεις προδίδουν τον γραμμικό τρόπο σκέψης. Καθότι ο Κρύων δεν είναι ποιος και δεν είναι από πουθενά. Πώς γίνεται αυτό; Μπορώ να σας το εξηγήσω μόνο μέσα από αλληγορίες. Γνωρίζω ότι οι αλληγορίες δεν αντέχουν σε ενδελεχή εξέταση, καθότι καμία παρομοίωση δεν είναι τέλεια. Θεωρήστε το λοιπόν μόνο σαν ένα κοντινό παράδειγμα, για ν’ αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη διαδικασία.

Ας πούμε ότι νιώθεις φοβερή αγάπη στη ζωή σου για ένα άλλο άτομο, ή για ένα ζώο, ή το παιδί σου. Ας πούμε ότι είναι υπερβολική και ίσως να κλαις από χαρά, τόσο δυνατή είναι! Τώρα, όταν νιώθεις έτσι, κοιτάς γύρω και λες: «Αλήθεια, ποιος είσαι εσύ; Ποιος είναι εκεί;» Θα απευθυνόσουν σ’ αυτό το αίσθημα αγάπης σαν να είχε σώμα και να το ρωτήσεις: «Από πού προέρχεσαι;» Δε θα το ’κανες! Αντιθέτως, θα το αποδεχόσουν λέγοντας: «Ξέρω ότι προέρχεται από μένα, αλλά δεν μοιάζει δικό μου κομμάτι».
Υπάρχει κάτι στην αγάπη. Προέρχεται από παντού. Διεισδύει στην ψυχή του Ανθρώπου. Τη νιώθειςτόσο δυνατά. Δεν γνωρίζεις εάν σου στέλνεται ή αν σου τραβιέται· απλώς υπάρχει. Είναι όμως κάτι ασυνήθιστο και βαθύ, σχεδόν σαν να είναι μέρος από κάτι άλλο, μεγαλύτερο. Μήπως είναι το Θεϊκό κομμάτι μέσα σου που εξαπλώνεται; Θα είχες δίκιο να το πεις. Η αγάπη δεν είναι ατομική. Δεν μπορείς να την κομματιάσεις, ούτε να της βάλεις ένα σώμα και να την ονομάσεις. Είναι μια έννοια που επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός σου και όλες τις λειτουργίες του. Μερικές φορές μάλιστα παίρνει τον έλεγχο! Αυτή είναι η ομορφιά της αγάπης.
Εγώ δεν είμαι ένας ποιος. Με ακούτε διαμέσου αυτής της φωνής, που προέρχεται από το ατομικό σώμα ενός Ανθρώπου. Οπότε είναι κατανοητό που θέλετε να ξέρετε ποιος μιλάει. Όμως το μόνο ατομικό εδώ είναι ο Άνθρωπος δια μέσω του οποίου περνάω. Καλύτερα προσδιορίζομαι σαν κάτι συλλογικό, που είναι σύγκλιση της δημιουργικής ενεργειακής πηγής στο Σύμπαν. Είμαι απροσμέτρητος και όχι απομονωμένος και ατομικός. Δεν μπορείτε να με καθορίσετε με 3Dχαρακτηριστικά.

Πριν είκοσι δύο χρόνια συστήθηκα λέγοντας: «Είμαι αυτό που υπάρχει». Και πρόσθεσα, «Το ίδιο είστε κι εσείς!» Σας είπα ότι στο κέντρο του ατόμου, εκεί βρίσκομαι. Είπα ότι το κενό ανάμεσα στην άχλη των ηλεκτρονίων και τον πυρήνα είναι γεμάτο αγάπη. Ανέφερα ότι η αγαθοεργός δημιουργική αρχή ενέργειας, που αποτελεί μέρος σας, είναι και δικό μου μέρος. Είναι όλα τα πράγματα μαζί. Θα τη βρείτε σ’ ένα δέντρο, στο χώμα και στο χορτάρι. Θα τη βρείτε στον αέρα και δεν μπορείτε να ρωτήσετε ποιος, καθότι δεν είμαστε μοναδικοί. Δεν μπορείτε να μετρήσετε τη γεύση στη σούπα, ούτε ν’ αναγνωρίσετε «πού είναι το αλάτι;» Απλώς αυτό «είναι» η σούπα.
Ο Θεός δεν έχει το νου του Ανθρώπου, με τη συνείδηση του Ανθρώπου. Ο Θεός δεν είναι ούτε μια συλλογή διαφόρων επιμέρους συνειδήσεων κι αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε. Ο Θεός μπορεί να μιλήσει σε κάθε Άνθρωπο – σε όλα τα 6,7 δισεκατομμύρια – ταυτοχρόνως. Ο Θεός μπορεί να κάνει μια θεραπευτική συζήτηση γεμάτη αγάπη, προσωπικά και ταυτοχρόνως με τον κάθε έναν από εσάς. Αναλογιστείτε το! Αυτό δεν είναι ένα ποιος. Είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος. Είναι μια θεϊκή, νοήμων ενέργεια αγάπης. Μην εξανθρωπίζετε αυτή τη γενεσιουργό αρχή! Δεν είναι σαν εσάς.

Κρύων


«Ο Εξανθρωπισμός του Θεού»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1