urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

Με τη Celia Fen

Στα channeling που έχω κάνει με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στα τελευταία χρόνια, υπήρξε σαφής αναφορά σε ένα νέο Οικονομικό σύστημα ως τμήμα των μετατοπίσεων και των αλλαγών που θα αποδεικνύουν την εκδήλωση της Νέας Γης. Επίσης ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει επισημάνει δύο σημαντικές ημερομηνίες πύλες σε αυτή τη διαδικασία του μετασχηματισμού, τις 11/11/11 (11 Νοεμβρίου 2011) και τις 21/12/12 (21 Δεκεμβρίου 2012). Η πρώτη από αυτές τις δύο σημαντικές συγκυρίες συμβαίνει επίσης μέσα σε λίγες μέρες από τις 28 Οκτωβρίου 2011, η οποία έχει γίνει αποδεκτή ως η ημερομηνία κατά την οποία καταλήγει το ημερολόγιο των Μάγια σύμφωνα με την σχολή σκέψης.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για αυτό, οδεύουμε προς μία ‘’Πύλη του χρόνου’’ κομβικής σημασίας για την πνευματική και κοινωνική εξέλιξη του Πλανήτη. Αλλά, σε αντίθεση με τους απαισιόδοξους εκεί έξω, δεν περιμένω καμιά μεγάλη καταστροφή, είτε οικονομική είτε κυριολεκτική. Είναι πεποίθηση μου ότι μπορούμε να περάσουμε μέσα από αυτές τις πύλες του χρόνου ή αστροπύλες με το μικρότερο δυνατό τραύμα, χρησιμοποιώντας τα εισερχόμενα κύματα της Ανώτατης Δονητικής ενέργειας για να φανερώσει τη Νέα Πραγματικότητα της Γης της Πέμπτης Διάστασης του Φωτός.

Η ολοκλήρωση του ημερολογίου των Μάγια δεν ήταν γραφτό να είναι μια αποκαλυπτική στιγμή, ήταν απλά το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου. Είναι αλήθεια, ότι καθώς ζούμε μέσα από αυτό τον τελευταίο και επιταχυμένο κύκλο και πλησιάζουμε το τελικό σημείο, οι ενέργειες γίνονται πράγματι πιο έντονες. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι θα συμβεί στα ‘’κύματα’’ της κοσμικής δημιουργικής ενέργειας όταν οι κύκλοι είναι πλήρεις. Για εκείνους που είναι ‘’Χρονομέτρες’’ και που οδηγούν τα ‘’κύματα’’, αυτό είναι προφανώς ένα θέμα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από εκείνους που έχουν εξοικειωθεί με τις ροές του χρόνου και που ξέρουν πώς να ‘’αισθάνονται’’ τις ενέργειες και που πάνε. Ο χρόνος θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός αφού ο πλανήτης περάσει μέσα από την ‘’πύλη του χρόνου’’ στις 11/11/11 και αργότερα στην πύλη στις 21/12/12. Αναμένεται μόνο ότι η Νέα Γη της Πέμπτης Διάστασης θα βιώσει τον χρόνο με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν της παλιάς γης της Τρίτης Διάστασης.

Καθώς έχουμε περάσει από αυτή την περίοδο ‘’προετοιμασίας’’ για την ‘’Ανάληψη’’ στην Ανώτατη Συνείδηση και για το χρονοδιάγραμμα της Νέας Γης, έχουμε εργαστεί σε μεγάλο βαθμό της Επανασύνδεσης και να θυμόμαστε ποιοι είμαστε. Έχουμε θυμηθεί ότι είμαστε Θείο Φως και έχουμε επανασυνδεθεί με τον Πολυδιάστατο Εαυτό μας και την ανθρώπινη αγγελική φύση μας. Τα παιδιά Indigo και Crystal μας βοήθησαν να βαδίσουμε σ’ αυτή τη νέα Πραγματικότητα. Έχουμε μάθει να εισερχόμαστε στην Καρδιά και στην Αγάπη ως το κέντρο της Ύπαρξης μας και της Πραγματικότητα μας, και μαθαίνουμε πώς να συνδεόμαστε και πάλι με την Ανώτερη Πλευρά της Αγάπης-Συμπόνιας.

Τώρα, πρόκειται να προτείνω ότι αυτό που συμβαίνει τώρα, με το κίνημα του «Ελεγχόμενου Wall Street», και την οικονομική αναταραχή στην Ευρώπη, είναι ένα μέρος της διαδικασίας του «να θυμόμαστε ποιοι είμαστε», και μια σημαντική μετάβαση σε μια Νέα Οικονομική Πραγματικότητα. Το «ελεγχόμενο» κίνημα εστιάζει στην οργή για την απληστία και την εκμετάλλευση των μεγάλων τραπεζών και επιχειρήσεων, και για τον τρόπο με τον οποίο οι απλοί άνθρωποι ωθούνται στη φτώχεια καθώς μια μικρή ελίτ γίνονται πλουσιότεροι και πλουσιότεροι. Η πείνα και οι κακουχίες αυξάνονται, λόγω του ελέγχου των τιμών και του πληθωρισμού, ενώ όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν αρκετά στον πλανήτη για να υποστηρίξουν όλους όσους ζουν εδώ. Αλλά, αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνεται για αυτό παγκόσμια αναγνώριση.

Και για πρώτη φορά, το θέμα της απληστίας και της καταστροφικής πορείας της εκμετάλλευσης γίνονται δημοσίως γνωστά. Και τι συνακολουθεί αυτό, είναι η μεγαλύτερη κατανόηση ότι δεν πρέπει να γίνονται με αυτόν τον τρόπο. Ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος… Ειρήνη και Αγάπη. Για πρώτη φορά, Εμείς, αρχίζουμε να θυμόμαστε ότι είμαστε όντα Αγάπης και Ειρήνης… και απαιτούμε την ελευθερία να διαλέγουμε να ζούμε στην Αγάπη και Ειρήνη και μαζί με Ελευθερία και Αφθονία.

Φυσικά, όσοι από μας έχουν κάνει πνευματική εργασία, το έχουν πει αυτό για ένα διάστημα… ήταν το συνεχές μήνυμα πολλών καναλιών των τελευταίων χρόνων. Αλλά τώρα, κινείται στην επικρατούσα τάση. Φυσικά, δεν έχει αναφερθεί στα ΜΜΕ σε οποιαδήποτε έκταση, αλλά αυτοί που μπορούν να «join the dots» μπορούν να δουν ότι αυτή η ενέργεια εξαπλώνεται. Είναι τα πρώτα σκιρτήματα μιας ισχυρής συλλογικής επιθυμίας να αποτινάξουμε όλες τις μορφές δουλείας και περιορισμού, αλλά κυρίως της οικονομικής φυλακής που κρατά τόσα πολλά.

Πολλά από τα άτομα που εισέρχονται σε αυτό το κίνημα εστιάζουν το θυμό τους μόνο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά νομίζω ότι επίσης χρειαζόμαστε να εξετάσουμε τις συλλογικές πεποιθήσεις μας γύρω από τα χρήματα και την πνευματικότητα, και την ενέργεια της Συμπόνιας. Το κίνημα της «ελεγχόμενης Wall Street» έχει προκύψει στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά της πλουσιότερης χώρας στον κόσμο. Οι ΗΠΑ κατάφεραν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο με διάφορα μέσα, μεταξύ των οποίων και η «Πουριτανική» ή «Προτεσταντική» ηθική εργασίας. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι «Ιδρυτές» των ΗΠΑ ήταν Πουριτανοί που ξέφευγαν από θρησκευτικές διώξεις στην Ευρώπη, και έτσι έφερναν τις ιδέες και τις πεποιθήσεις μαζί τους. Μία απ’ αυτές, σε απλή μορφή, ήταν ότι ένας καλός Χριστιανός δούλευε σκληρά και ανταμειβόταν για τη σκληρή δουλειά του από τον Θεό με τη μορφή υλικών ευλογιών. Για τους Πουριτανούς, αυτό ήταν μια απλή ζωή, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός αυτό συνδέθηκε με το «Αμερικανικό Όνειρο»… ο καθένας μπορούσε να δουλέψει σκληρά και να βγάλει λεφτά. Και για κάποιους λειτουργούσε… αλλά πιο πρόσφατα έχει γίνει μια διαστρέβλωση που επιτρέπει στις τράπεζες, εταιρίες και μεγάλες επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν ανθρώπους στην πορεία για όλο και μεγαλύτερα κέρδη και στον εμπλουτισμό του «ένα τοις εκατό» σε βάρος των 99%. Στην πραγματικότητα, το αρχικό σχέδιο για την ανθρώπινη ζωή ήταν ότι όλα θα χορηγούνταν για μια «Παραδεισένια» Γη, και ότι η «δουλειά» δεν ήταν απαραίτητη για την επιβίωση. Καθώς επανασυνδεθήκαμε με τη ροή της Αφθονίας της 6ης διάστασης και ξαναμάθαμε πώς να Dream Dance τις ζωές μας στην εκδήλωση της Αφθονίας, η «δουλειά» θα γίνει απλά μη απαραίτητη. Η δουλειά θα αντικατασταθεί από την ουσιαστική έκφραση του Ψυχικού Σκοπού της Χαράς και της Διασκέδασης και με τη ροή των ευλογιών.

Ό,τι και αν αισθάνεστε για αυτό το θέμα, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά αμφιβολία ότι καθώς αυτή η φιλοσοφία της οικονομικής επιστήμης ρίζωσε στον δυτικό πολιτισμό, αποσύνδεσε επίσης τους ανθρώπους από την ανθρωπιά τους και από την συμπόνια τους. Το ζήτημα της ατομικής επιβίωσης και το να «κάνουμε λεφτά» έγινε το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της ζωής στη Γη. Ανατράφηκα να πιστεύω ότι ο σκοπός της ζωής να δουλεύω για να βγάλω λεφτά, ήταν ταυτόχρονα και σκοπός και αναγκαιότητα. Πάντα μου φάνταζε λάθος εμένα. Μου πήρε μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξεμάθω από αυτό το κλίμα και να συνδεθώ πραγματικά με τον αληθινό σκοπό της ζωής, ο οποίος φυσικά δεν είχε να κάνει με λεφτά. Ο σκοπός της ζωής είχε να κάνει με αγάπη, συμπόνια και εμπειρία… είναι να μεγαλώνουμε την ικανότητα μας να εκφράζουμε την ψυχή μας και το φως μας και να είμαστε όλα αυτά που είμαστε… Αγαπητά και συμπονετικά όντα. Τα λεφτά είναι απλά ένα χρήσιμο μέσο για την ανταλλαγή στη ροή της αφθονίας που είναι φυσική σε όλους τους ανθρώπους όταν είναι ψυχικά ευθυγραμμισμένοι και εκφράζουν αυτό που είναι.

Οπότε, το «ελεγχόμενο» κίνημα είναι μια έκφραση αυξανόμενης συνειδητοποίησης ότι έχουμε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο με το οικονομικό μας σύστημα, και ότι πρέπει να αρχίσουμε να δημιουργούμε κάτι καινούριο. Είναι ένα σύμπτωμα της Πλανητικής Συλλογής η οποία κινείται προς την υλοποίηση ενός καινούριου και βιώσιμου μέλλοντος, και πάνω στην ώρα! Τα επόμενα χρόνια θα είναι έντονα επικεντρωμένα στα εξελιγμένα Κοινωνικά και Οικονομικά συστήματα που είναι Δημοκρατικά και Βιώσιμα και που εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων των όντων στη Γη. Τα πρώτα βήματα γίνονται……

Για μένα, είναι σημαντικό ότι η Νέα Υόρκη είναι η γενέτειρα αυτού του κινήματος. Τα γεγονότα στις 9/11 στην περιοχή της Wall Street το 2001 ξεκίνησε μία από τις πιο έντονες περιόδους της κοινωνικής ,πολιτικής και πνευματικής μεταμόρφωσης στην πρόσφατη ιστορία. Τώρα, 10 χρόνια μετά, ο πλανήτης είναι έτοιμος να εισαχθεί σε μια νέα περίοδο Μεταμόρφωσης. Αλλά, αυτή τη φορά, δεν θα είναι τραυματικό και βίαιο, για οι ενέργειες των 11/11/11 είναι για την Ειρήνη, την Αγάπη και την Ανανέωση.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου ζήτησε επίσης να είμαι παρών στην Νέα Υόρκη στις 11/11/11 για τις ενεργοποιήσεις των Κωδικών Φωτός και για να λάβω τους Κώδικες Ανανέωσης κατά τον χρόνο της Αστροπύλης. Και έτσι, στο σαββατοκύριακο της 11ης, 12ης και 13ης Νοεμβρίου, θα δουλεύω με Εργάτες του Φωτός στη Νέα Υόρκη. Θα διοργανώσουμε διαλογισμούς, τελετές και σεμινάρια, και καλούμε όλους όσους αισθάνονται να καλούνται να ενωθούν με μας στη Νέα Υόρκη για αυτή τη Δουλειά του Φωτός με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Τώρα είναι η στιγμή…. τώρα είναι η στιγμή μας!

Celia Fen

Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1