urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είδαμε πολλές πτυχές του εαυτού μας κατα τη διάρκεια της εξελικτικής μας πορείας και τώρα ξέρουμε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος  να αλλάξουμε την πραγματικότητα είναι να ανεβάσουμε τη δόνησή και να συνδεθούμε με την αλήθινή μας φύση.  Ξέρετε ποιοι είστε; Έχετε συνδεθεί με την πραγματική φύση σας, με το λόγο για τον οποίο βρίσκεστε εδώ στη Γη;  Έχετε συνειδητοποιήσει το σκοπό για τον οποίο βρίσκεστε εδώ;  Ξέρετε την αξία της δικής σας δόνησης;  Νιώθετε την αλλαγή;

Το Φως γίνεται πιο δυνατό, καθώς ευθυγραμμιζόμασε με τη  Θεϊκή Συνειδητότητά μας στα τελευταία βήματα της εξελικτικής μεταμόρφωσής μας.  Οι τριπλές ενέργειες που έρχονται είναι μία ενεργοποίηση της Θεϊκότητας μέσα στην ανθρωπότητα.

  Έτσι θα ανοίξουν οι Πύλες της Αλήθειας μας και της Ανάληψής μας.  Μας έχει δοθεί η δυνατότητα να συνδεθούμε με τη θεϊκή μας φύση.  Στις 11/11/11 οι Πύλες θα ανοίξουν και το πρώτο κύμα Θεϊκών Ενεργειών θα φτάσει σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί.  Θα μας θυμίσουν ότι είμαστε αιώνια πνευματικά όντα γεννημένα από την Ενέργεια της Πηγής.

Όταν συνδεόμαστε με την Αλήθεια μας και βλέπουμε πέρα από την προσωπικότητά μας και το εγώ μας, ανακαλύπτουμε το μεγαλείο μας, την αγάπη, την εσωτερική ομορφιά, την αθωότητα και την αξία που περιέχονται μέσα μας.  Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε μας και την Πηγή. 

Με το να δεχόμαστε και να εκπέμπουμε αυτές τις ενέργειες ανεβάζουμε τη συλλογική συνειδητότητα και αλλάζουμε την εξελικτική μας πορεία.  Αυτές οι θετικές ενεργειακές αλλαγές είναι το αποτέλεσμα και η πραγμάτωση της ετοιμότητάς μας για μεταμόρφωση και μας δείχνουν το δρόμο που οδηγεί στη ειρήνη, την ελευθερία, το Φως και την αγάπη.

Τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια η ανθρωπότητα τελειοποίησε τον ανθρώπινο ρόλο σε όλες του τις μορφές.  Τώρα φτάσαμε σ’ ένα σημείο που δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να εξελίχθούμε.  Καθε δόνηση μπορεί να μεταβληθεί. ‘Οπως το νερό μπορεί να μετατραπεί σε ατμό ή πάγο, έτσι και η ανθρωπότητα με την βοήθεια της συναισθηματικής Αλχημείας μπορεί να μεταστραφεί από το φόβο στην αγάπη.

Για να αναληφθούν οι άνθρωποι μαζί με τη Γη και να κάνουν τη Χρυσή Εποχή πραγματικότητα, πρέπει να συντονιστούν με τη συχνότητα του Φωτός και της Αγάπης.  Μόνο αυτή η συχνότητα χρειάζεται για το πνευματικό μας ταξίδι.  Αυτοί οι καιροί σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούριας. 

Η δομή της ζωής μας καθώς και οι πεποιθήσεις που την αντιπροσωπεύουν αλλαζουν ριζικά.  Η πραγματικότητα όπως την ξέρουμε αλλάζει με κάθε νέο κύμα από τις ενέργειες που εκπέμπονται από τις Πύλες.  Είναι καιρός να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μετέχουμε στη Θεϊκή Φύση μας και να θυμηθούμε ότι είμαστε όντα Αγάπης και Φωτός.

Ήδη ξέρουμε πώς είναι το να μη γνωρίζουμε τίποτα για τη θεϊκότητά μας, τη δύναμή μας, τη σοφία και την αγάπη από τη Πηγή. Τώρα είμαστε συνδεδεμένοι με την αλήθεια μας.  Προερχόμαστε από την Ενέργεια της Πηγής και βρισκόμαστε εδώ για να πραγματώσουμε το δυναμικό μας.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα αλήθειας και πολλά μονοπάτια που οδηγούν στον ίδιο προορισμό και είναι καιρός να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες και να οδηγήσουμε το Πνεύμα μας προς το Φως.

Βιώνουμε την Ανάληψη σε μια πραγματικότητα που βρισκόμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι.  Η Γη ανεβαίνει προς τις υψηλότερες διαστάσεις, όπου η ειρήνη και η αγάπη αποτελούν τη βάση της ζωής.  Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τα δικά μας μονοπάτια. 

Ο σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τη δική μας αλήθεια και να την διευρύνουμε σε συνειδητότητα αγάπης και φωτός.  Τώρα είναι ο καιρός να εκφράσουμε την αλήθεια μας και μάλιστα να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλήθεια μας.

Μετάφραση: Αλεξάνδρα Χριστίδου

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1