urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

45a153 d84f67a1554844c1905131bc3fa4fa69

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας!

Θα είναι κάποιοι στην αίθουσα που δεν καταλαβαίνουν πόσο πολύτιμη είναι αυτή η ώρα. Κάποιοι θα πουν ότι οι ενέργειες εδώ προέρχονται από τον Άνθρωπο, όχι από το Πνεύμα. Να σας πούμε, όπως έχουμε πει τόσες φορές στο παρελθόν, ότι η ενέργεια που ρέει σ’ αυτόν το χώρο και σας πιέζει από όλες τις πλευρές, προέρχεται από εκείνους που έχουν έλθει να πλύνουν τα πόδια σας. Ας είναι αυτή η απόδειξη ότι δεν είναι συνηθισμένη (ενέργεια).

Είναι μία πολύτιμη ώρα που επιτρέπει στο Πνεύμα και την οικογένεια του Πνεύματος, να ρέει στο χώρο αυτό. Πιθανόν να ήλθαν κάποιοι εδώ απόψε που δεν περιμένατε. Ορισμένοι έχετε πει ότι η συνοδεία του Κρύων είναι πάντα η ίδια – εκείνοι που έρχονται και πλένουν τιμητικά τα πόδια σας. Για όσους δεν γνωρίζετε, σας λέμε ότι η συνοδεία δεν είναι ποτέ η ίδια! Αυτή η ομάδα έχει γραμμένο πάνω της το όνομά σας. Το ξέραμε ότι θα ερχόσασταν, διότι είχατε δηλώσει την πρόθεση. Ακόμη και εκείνοι που αποφάσισαν μόλις την τελευταία ημέρα να έρθουν, είχαν μέρες πριν ένα ενεργειακό δυναμικό να είναι εδώ. Να σου πω κάτι που ίσως με αυτό να κάνεις μια παύση, αγαπητέ Άνθρωπε, συνηθισμένο κομμάτι του Θεού – ίσως τώρα να καταλάβεις ακριβώς ποιος ήλθε να δει ποιον!

Είναι εδώ μία συνοδεία που περίμενε επί τρεις ημέρες. Η προετοιμασία της αίθουσας αυτής για τους επισκέπτες και τους αναγνώστες ξεκίνησε πριν τρεις μέρες. Η ανάρτηση των ονομάτων εκείνων που θα έρχονταν και των “αγγέλων” που θα περνούσαν την πόρτα [Άνθρωποι] ξεκίνησε πριν τρεις μέρες. Ορισμένοι αντιληφθήκατε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ειρηνικό άδυτο, σαν μία φυσαλίδα απομονωμένη προσωρινά από την υπόλοιπη Γη, που σας επιτρέπει να θυμηθείτε σιγά-σιγά ποιοι πραγματικά είστε. Νιώστε την αγάπη του Πνεύματος και της οικογένειας που καταρρίπτει ήρεμα τα φράγματα της διάνοιας και της προκατειλημμένης λογικής, όλων εκείνων των πραγμάτων που αποκαλείτε πέπλο. Πιθανόν να μπορεί (αυτή η αγάπη) να σπάσει και ν’ ανοίξει το κέλυφος · το κέλυφος της δυαδικότητας – που σας εμποδίζει να νιώθετε πραγματικά την αγάπη του Θεού.

Έτσι λοιπόν κάθεστε εδώ σε μία ενέργεια που είναι νέα για τον πλανήτη, μία ενέργεια που επιτρέπει σ’ αυτά τα μηνύματα να ρέουν πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά – μία ενέργεια αγάπης που είναι τελικά ικανή να σας πλησιάσει και να σας αγκαλιάσει και να πει, «Θυμάσαι τώρα οικογένεια, ποια ήταν τα δυναμικά»; Ορισμένοι ανοίξατε τις καρδιές σας τις τελευταίες εβδομάδες. Θα μιλήσουμε γι αυτά τα πράγματα, διότι η ενέργεια αυτής της εποχής είναι διαφορετική από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ, αγαπητέ Άνθρωπε. Υπάρχουν δυναμικά όπως ποτέ πριν.

Προέκυψε ένα άνοιγμα που δεν ήταν προκαθορισμένο, αλλά ένα ισχυρό δυναμικό –για το οποίο σας κάναμε κατά καιρούς νύξεις την τελευταία δεκαετία. Σας δώσαμε πληροφορίες για το χάσμα που ανοίγει και τώρα κοιτάτε μέσα σ’ αυτό. Σας δώσαμε πληροφορίες για τις αποφάσεις της ανθρωπότητας «να κατεβεί από το φράκτη», και τώρα κοιτάτε τον φράκτη. Εκείνο που κανείς σας δεν περίμενε ότι θα τον άγγιζε, είναι τώρα κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσετε για την υπόλοιπη ζωή σας. Η απόφαση είναι δική σας, η δράση είναι μέσα σας. Να για ποιο θέμα θα μιλήσουμε.

Το κομμάτι του Θεού που είστε – που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου – πλησιάζει και επιθυμεί να σας αγγίξει. Δεν είναι ασυνήθιστο, ούτε τρομακτικό. Είναι μία επανασύνδεση υψίστης τάξεως.

Η ενέργεια είναι η λύση. Εκείνος που κρατά το χέρι του ανώτερου εαυτού μέσω Της Τρίτης Γλώσσας μπορεί να βοηθήσει τον πλανήτη, τον εαυτό του και όλους γύρω του. Θα έλθει καιρός που όταν θα ξυπνάς το πρωί, το μόνο που θα κάνεις είναι να στέλνεις ενέργεια στο πλέγμα και στο χώμα της γης, αγαπητέ συνηθισμένε άγγελε! Τότε… ίσως αρχίσεις να κατανοείς τι πραγματικά σημαίνει ανάληψη.

«Κρύων, σε έχουμε ακούσει να μιλάς για συν-δημιουργία. Πώς το ένα ταιριάζει με το άλλο;» Ταιριάζει πολύ καλά! Πώς θα θέλατε να συν-δημιουργήσετε μία συγχώνευση που δεν πιστεύατε ότι είναι εφικτή; Συνεχίζουμε να μιλάμε για τον Ανώτερο Εαυτό. Είναι λάθος ονομασία. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου ο Ανώτερος Εαυτός, αλλά μάλλον, είναι ο «άλλος εαυτός» σας. Είναι ίσος μ’ εσάς και βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Είναι εσείς μ’ εσάς, ένα φαινόμενο που εξακολουθείτε να μην κατανοείτε πλήρως ή ν’ αναγνωρίζετε!

Μέρος ανώτερης επικοινωνίας

Ο Κύκλος της Ενέργειας

...και ο "συνηθισμένος" Άνθρωπος

Μετάφραση: Βίκυ Παυλίδου - 2016

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 


17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο χώρο εκδηλώσεων Σινέ Κεραμεικός.

 

Όσοι έχετε ακούσει απλώς ότι θα γίνει εκδήλωση με τον Κρύων,

θα βρείτε πληροφορίες για τη συνάντηση και τους τρόπους συμμετοχής στην Ελληνική ιστοσελίδα Κρύων channelings:


https://sites.google.com/…/kryonhellenic…/Athens-Kryon-Event

 
και στη νέα μας ομάδα Facebook: KryonAthens:https://www.facebook.com/groups/1993896904167747/

 

www.urantiacenter.gr

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1