urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

SSαρχείο λήψης

"ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ"

 "Σε ηλικία 15 ετών άκουσα την ιστορία του τυφλού, από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη. Ήταν τυφλός εκ γενετής και όταν οι ακόλουθοι του Ιησού τον είδαν, ρώτησαν τον δάσκαλό τους: «Ποιος αμάρτησε και γεννήθηκε αυτός τυφλός; Ο ίδιος ή οι γονείς του;».

Ήταν η ίδια ερώτηση που έθετα κι εγώ στον εαυτό μου.
Έκαναν κάτι κακό οι γονείς μου; Μήπως έκανα εγώ κάτι κακό; Ποιος άλλος λόγος μπορεί να υπάρχει για τη δική μου εκ γενετής έλλειψη χεριών και ποδιών;

 Ο Ιησούς απάντησε: «Ούτε αυτός αμάρτησε, ούτε οι γονείς του».

Aλλά γεννήθηκε τυφλός «για να φανερωθεί η δύναμη των έργων του Θεού πάνω του».
Όταν ο τυφλός άκουσε την εξήγηση εκείνη, άλλαξε δραματικά η οπτική που είχε για τη ζωή του και τις δυνατότητές του. Μπορείς να φανταστείς τι σήμανε και για μένα αυτό το απόσπασμα, σε μια ηλικία μάλιστα που, ως έφηβος, με απασχολούσε πολύ η διαφορετικότητά μου, η αναπηρία μου, η εξάρτησή μου από τους άλλους. Αίφνης είδα μια νέα δυνατότητα. Δεν ήμουν βάρος. Δεν ήμουν λειψός. Δεν τιμωριόμουν για κάτι. Ήμουν ειδικά φτιαγμένος, ώστε να φανερωθεί πάνω μου η δύναμη των έργων του Θεού!

Όταν διάβασα εκείνο το απόσπασμα της Βίβλου, σε ηλικία 15 χρονών, με κατέκλυσε ένα πρωτόγνωρο κύμα γαλήνης. Αναρωτιόμουν γιατί είχα γεννηθεί χωρίς άκρα, αλλά τώρα συνειδητοποιούσα πως την απάντηση την ξέρει μόνο ο Θεός. Εγώ έπρεπε απλώς να το αποδεχτώ και να πιστέψω στις δυνατότητες που Εκείνος θα παρουσίαζε στη ζωή μου.
Κανείς δεν ήξερε γιατί είχα γεννηθεί με αυτή την αναπηρία, όπως ακριβώς και κανείς δεν ήξερε γιατί κι εκείνος ο τυφλός είχε γεννηθεί με τη δική του. Ο Ιησούς είπε πως ό,τι είχε συμβεί, έγινε για να αποκαλυφθούν τα έργα του Θεού πάνω του.
Εκείνα τα λόγια μού έδωσαν μια αίσθηση χαράς και ένα αίσθημα μεγάλης δύναμης.

Για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πως το ότι δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου έλειπαν τα άκρα, δεν σήμαινε ότι ο Δημιουργός μου με είχε εγκαταλείψει. Ο τυφλός είχε θεραπευτεί για να εξυπηρετήσει τον σκοπό Εκείνου. Εγώ δεν είχα θεραπευτεί, αλλά ο δικός μου σκοπός θα αποκαλυπτόταν εν καιρώ.

Πρέπει να καταλάβεις πως κάποιες φορές στη ζωή δεν θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς άμεσα. Θα πρέπει να πορευτείς με πίστη. Εγώ έπρεπε να μάθω να εμπιστεύομαι τις δυνατότητες της ζωής μου. Αν μπορώ να έχω αυτή την εμπιστοσύνη εγώ, τότε μπορείς να την έχεις κι εσύ.
Σκέψου το: ως παιδί, δεν είχα τρόπο να γνωρίζω ότι η έλλειψη των άκρων μου θα με βοηθούσε να μεταδώσω το μήνυμα της ελπίδας σε τόσο πολλά έθνη και τόσο διαφορετικούς ανθρώπους. Οι δύσκολες στιγμές και οι αποθαρρύνσεις δεν είναι αστείο πράγμα. Δεν είσαι αναγκασμένος να προσποιείσαι ότι τις απολαμβάνεις. Αλλά πίστεψε στο γεγονός πως έχεις μπροστά σου δυνατότητες για καλύτερες μέρες, δυνατότητες για μια ζωή γεμάτη πληρότητα και νόημα κοντά στον Θεό!"

ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κάνει σέρφινγκ. Κολυμπάει. Τραγουδάει. Έχει παίξει ήδη ένα ρόλο σε κινηματογραφική ταινία. Πρόσφατα έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο. Μεταδίδει μία αισιοδοξία για την ζωή. Και παρόλα αυτά δεν έχει πόδια και χέρια!

Ο 30χρονος Νικ Βούισιτς, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ένας χαρισματικός ομιλητής. Εμπνέει εκατομμύρια ακροατές σε θέατρα, στάδια, σχολεία, ορφανοτροφεία και φυλακές σε όλη την υφήλιο. Ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Life without Limbs», που έχει βάση της την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, βοηθάει με τη δράση του περισσότερες από 10 φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο κόσμος αναρωτιέται πώς ο Βούισιτς κάνει όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια και πόδια. Με αναρτημένα βίντεο στο YouTube δείχνει πώς καταφέρνει απλές καθημερινές εργασίες όπως να χτενίζει τα μαλλιά του ή να βουρτσίζει τα δόντια του.

Κάποτε μίλησε σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους στην Ινδία , σε 18.000 σε μια αρένα ταυρομαχιών στην Κολομβία και σε 8.000 κατά τη διάρκεια καταιγίδας στην Ουκρανία.Σε ηλικία 8 ετών, ο Βούισιτς έπαθε κατάθλιψη. Είδε τον εαυτό του σαν βάρος για τους άλλους. Συνειδητοποίησε ότι θα ήταν απίθανο να πάει στο κολλέγιο, να έχει μια σύζυγο ή ακόμα να αγκαλιάσει τα παιδιά του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αλλά στην ηλικία των 13 ετών, τον ενέπνευσε η ιστορία ενός ανθρώπου που ξεπέρασε τις αναπηρίες του, και άρχισε να είναι ευγνώμων για την οικογένεια και την υγεία του.

«Συνειδητοποίησα ότι είχα μια επιλογή. Μπορούσα είτε να λυπηθώ τον εαυτό μου ή να ευχαριστήσω τον Θεό για ό,τι έχω. Ο φόβος και η ενοχή παραλύουν τους ανθρώπους περισσότερο από το να μην έχουν άκρα».«Δεν είμαι ένας υπερφυσικός τύπος», λέει ο Βούισιτς ο οποίος έχει συναντήσει αρχηγούς κρατών και έχει εμφανιστεί στην εκπομπή 20/20 του ABC. «Γυρίζω τον κόσμο ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να υπερβούν τις αντιξοότητες της ζωής τους με πίστη και ελπίδα, ώστε να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Σκοπός μου είναι να τους ενθαρρύνω να ξεπεράσουν τις δικές τους δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να βρουν το δικό τους μονοπάτι προς μια αληθινή ζωή».

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος,που μέσα από το βιβλίο του, τις ομιλίες του και την ίδια του τη ζωή εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

"ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ"

ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
www.UrantiaCenter.gr

28036 370315016390385 53717688 n

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1