urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Unicorn 4

Ο Διδάσκαλος Αδάμας από το «Τέλος»

την πρωτεύουσα των Λεμουρίων

μέσω της Aurelia Louise Jones

Ο τρόπος να ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας αποτελεί ένα ευρύτατο θέμα, αγαπημένοι μας, που θα μπορούσε να γεμίσει μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι σαν ένα διαμάντι με χιλιάδες πλευρές, που η κάθε μία αντιπροσωπεύει ένα δρόμο, μέσα από τον οποίο μπορείτε να ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας, πέρα και πάνω από τον τρόπο που σήμερα κατανοείτε τι σημαίνει ζωή σε αυτό τον πλανήτη.

Πριν θελήσετε να ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας, ίσως να θέλετε να θέσετε στον εαυτό σας ορισμένες ερωτήσεις, όπως:

Τι σημαίνει ανυψώνω τη συνειδητότητά μου;

Γιατί να θέλω να κάνω κάτι τέτοιο;

Τι συμβαίνει όταν κάποιος ανυψώνει τη συνειδητότητά του;

Πως αυτό θα επηρεάσει την ζωή που κάνω τώρα;

Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα ενός τέτοιου πνευματικού ταξιδιού που κυριολεκτικά ποτέ δεν τελειώνει…ούτε στην αιωνιότητα;

 Τι σημαίνει να ενστερνιστώ πλήρως τη θεϊκότητά μου;

Όταν αρχίσετε να σκέφτεστε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, βαθιά στην καρδιά σας, θα έχετε ήδη ουσιαστικά ξεκινήσει τη διαδικασία. Μαζί με την προθυμία και τη βούλησή σας, θα συμμετέχει ο ίδιος ο Θεός-Εαυτός σας στέλνοντάς σας προτροπές και καθοδήγηση για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία αυτή. Θυμηθείτε πως πρόκειται για μια διαδικασία, αγαπημένοι μας, που ξετυλίγετε βήμα βήμα, σύμφωνα με το δικό σας μοναδικό δρόμο και το επίπεδο δράσης και έντασης που επενδύετε στη δική σας θεραπευτική διαδικασία.

Όταν αναπτύξετε μια ευρύτερη κατανόηση των ερωτημάτων αυτών, η ανύψωση της συνειδητότητάς σας θα γίνει πολύ ευκολότερη. Μπορείτε να τη μετατρέψετε σε ένα διασκεδαστικό παιγνίδι από άπειρες ανακαλύψεις, ένα «Ταξίδι Αυτό-Ανακάλυψης». Θα ήθελα να σας δώσω κάποιες σύντομες απαντήσεις για κάθε μία από τις ερωτήσεις αυτές.

Θα σας αφήσω με την εξής εργασία για το σπίτι: να προεκτείνετε τις έννοιες αυτές χιλιάδες φορές, όχι τόσο στο μυαλό σας, αλλά κυρίως στην καρδιά σας. Αυτή, η ιερή καρδιά σας αγαπημένοι μας, είναι η υπέρτατη νοημοσύνη της ψυχής σας.

Τι σημαίνει ανυψώνω ή διευρύνω τη συνειδητότητά μου;

Σημαίνει πως αρχίζω πιο συνειδητοποιημένος σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Όχι πια να ζω με αυτόματο πιλότο και όχι πια να εκχωρώ τη δύναμή μου σε άλλους (είμαι Συνειδητός σημαίνει εκεί που δίνω την προσοχή μου). Αυτό σημαίνει πως ανοίγομαι σταδιακά στη θεϊκότητά μου, στο θαυμαστό πνευματικό ον που είμαι «εν τω μέσω της ζωής μου», σε αυτή την ανθρώπινη εμπειρία που επέλεξα πριν από την ενσάρκωσή μου, για τα μαθήματα που επιθυμούσα να μάθω σε αυτή τη ζωή. Σημαίνει να σταματήσω την τρέλα στη ζωή μου, τουλάχιστο για κάποιο χρονικό διάστημα καθημερινά, διαλογιζόμενος ή σκεπτόμενος το σκοπό που έχει η εξερεύνηση του «πραγματικού Εαυτού». Ξεκινήστε ανοίγοντας τον εαυτό σας σε όλες τις πιθανότητες.

Εξερευνείστε τα θαύματα και το μεγαλείο που περιέχονται μέσα και γύρω σας, στη φύση, σε κάθε τι που βλέπετε, νοιώθετε και αγγίζετε. Εξερευνείστε την περιπλοκότητα και τον πολυσύνθετο χαρακτήρα άλλων βασιλείων σε αυτή τη Γη τα οποία μέχρι τώρα δεν είχατε προσέξει. Εξερευνείστε μέσα στην καρδιά σας και ανακαλύψτε το χρυσό άγγελο που είναι ο πραγματικός Εαυτός σας, άλλη μια πτυχή της αιώνιας ταυτότητάς σας. Ξεκινήστε να εξερευνάτε το μέγεθος, τα θαύματα της Αγάπης και της Υπομονής του όντος που αποκαλείτε Μητέρα Γη.

Καθώς αρχίζετε ωα τιμάτε τον εαυτό σας, τιμείστε κι Εκείνη και το σώμα Της, καθώς Εκείνη είναι αυτή που μπορεί να σας στηρίξει δυναμικά στο να ανυψώσετε συνειδητότητα και την προσωπική σας δόνηση. Ξεκινήστε τώρα το πιο θαυμαστό ταξίδι αυτό-ανακάλυψης και διεκδικείστε την πραγματική σας φύση, ως ένα απεριόριστο θεϊκό ον που βιώνει μια προσωρινή ανθρώπινη εμπειρία.

Γιατί να θέλω να ανυψώσω τη συνειδητότητά μου;

Η ανθρώπινη εμπειρία στη Γη υπήρξε δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις κατά τα τελευταία αρκετές χιλιάδες χρόνια, κυρίως εξαιτίας του πυκνού πεδίου συνειδητότητας των κατοίκων της επιφάνειας. Επιτρέψατε στον εαυτό σας να εκπέσει σταδιακά από τα ύψη του μεγαλείου της ανώτερης συνειδητότητας των πρώτων τριών χρυσών εποχών, στον τωρινό τρόπο ζωής σας ο οποίος δεν απεικονίζει το θεϊκό πλάσμα που είστε.

Για τη μεγάλη πλειονότητα, ο τρόπος ζωής σας δεν είναι φυσικός στην ψυχή σας. Γενικά, οι άνθρωποι έχουν χάσει την επαφή με τη θεϊκή τους φύση και την έχουν ξεχάσει. Με πολλούς τρόπους συνεχίζεται να λατρεύετε ένα Θεό έξω από εσάς. Καθώς ανυψώνετε τη συνειδητότητά σας και πάλι στο επίπεδο της Θεϊκότητάς σας, ενστερνιζόμενοι αυτή στην πληρότητά της, θα ανακτήσετε όλα τα δώρα που απορρέουν ως δικαίωμα της θεϊκής σας καταγωγής.

Θα μπορείτε ξανά να υλοποιήσετε στην καθημερινότητά σας την ευκολία, τη μαγεία και τη χάρη του απεριόριστου πλάσματος Θεού που είστε πραγματικά. Θα ανυψώσετε τον εαυτό σας για πάντα πάνω από τον πόνο και τα βάσανα των περιορισμών που έχετε βιώσει στο παρελθόν και συνεχίζουν και τώρα.

Τι συμβαίνει όταν ανυψώνουμε τη συνειδητότητά μας;

 Θα σας ήταν χρήσιμο να συνειδητοποιήσετε περισσότερο, πόσο περιορισμένοι είστε στην παρούσα κατάσταση συνειδητότητάς σας. Στη συνέχεια, δώστε κάποιο χρόνο για να σκεφτείτε την πραγματική έννοια της ελευθερίας και τι σημαίνει για σας προσωπικά. Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας και πώς θέλετε να το δείτε να πραγματοποιείται. Ποια είναι τα όνειρά σας; Τι θα θέλατε να υλοποιήσετε ή να συμβαίνει κατά τη διάρκεια της τωρινής σας ενσάρκωσης; Ποιοι είναι οι στόχοι που θέλετε να πραγματοποιήσετε;

Συνειδητοποιείτε πως μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά αν ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας πάνω από τις περιοριστικές σας αντιλήψεις; Αυτός είναι ο τρόπος που φτιάξαμε τέτοιο παράδεισο στο Telos και μια τέτοια ζωή τελειότητας. Ανοίξαμε τις καρδιές και το νου μας για να αντιληφθούμε και να δεχθούμε την τελειότητα και το απεριόριστο που ήταν ο τρόπος ζωής που είχε σχεδιαστεί για τούτο τον πλανήτη. Με τον τρόπο αυτό υπήρξαν οι τρείς χρυσές εποχές του πλανήτη, εκατομμύρια χρόνια πριν την πτώση της συνειδητότητας.

Η πτώση της ανθρωπότητας δεν έγινε εξαιτίας της Εύας που έφαγε το μήλο, όπως κάποιοι από εσάς πιστεύετε ακόμη. Αυτή είναι μια παρομοίωση, μια αλληγορία και μάλιστα όχι καλή. Η πτώση συνέβη εξαιτίας ενός συμβιβασμού μεταξύ του υψηλού επιπέδου συνειδητότητας εκείνης της περιόδου και της επιθυμίας βίωσης της πολικότητας.

Έτσι αρχίσατε να δημιουργείτε εμπειρίες φόβου και αμφιβολίας, που οδήγησαν σε μια αντίληψη χωριστικότητας από την τελειότητα που υπήρχε.

Αρνηθήκατε συνειδητά τη γνώση της ανώτερης συνειδητότητας και αρχίσατε σταδιακά την κάθοδό σας προς το χάσμα της δυαδικότητας το οποίο βιώνετε αυτή τη στιγμή. Η προηγούμενη γνώση σας χάθηκε σε σχέση με την προς τα έξω εκδηλωμένη συνείδησή σας, επί χιλιάδες χρόνια και σε ορισμένους για περισσότερο.

Αυτό σημαίνει, αγαπημένοι, πως συνεχίζετε να διαθέτετε αυτή τη γνώση στα μύχια της ψυχής σας και στον υποσυνείδητο νου σας και πως μπορείτε να την αναστήσετε στην παρούσα σας συνείδηση. Καθώς εγκαταλείπετε τις εσφαλμένες και στρεβλές πεποιθήσεις θα είστε σε θέση να θυμηθείτε την πρότερη κατάστασή σας και να την εμφανίσετε στην τωρινή υλική σας ζωή. 

Πως θα επηρεάσει αυτό την τωρινή μου ζωή;

Καθώς αρχίζετε να ανυψώνετε τη συνειδητότητά σας, οι επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητές σας θα αλλάζουν. Θα μάθετε να συνειδητοποιείτε πως εσείς και μόνο εσείς είστε ο δημιουργός και η ανώτερη αρχή για τη ζωή σας, παρά τις οποιεσδήποτε εξωτερικές ενδείξεις.

Σταδιακά, θα πάρετε τα ηνία της ζωής σας όπως κάνει ένας διδάσκαλος, αντί να άγεστε και να φέρεστε σπασμωδικά από τις εξωτερικές εμπειρίες. Θα χρησιμοποιήσετε τη νέα σας συνείδηση και την επίγνωση που θα αποκομίσετε από τη διεύρυνση της συνειδητότητάς σας για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα, αυτή που πάντοτε θέλατε, χωρίς περιορισμούς.

Θα δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη περισσότερη ομορφιά, χαρά, ευκολία, ροή, αγάπη και ευτυχία από ότι θεωρούσατε ποτέ δυνατόν. Έτσι λοιπόν θα επηρεάσει η άνοδος της συνειδητότητάς σας την τωρινή σας ζωή. Σταδιακά, αρχίζοντας να ανοίγετε τις καρδιές σας ολοένα και περισσότερο στη δυνατότητα αυτής της νέας πραγματικότητας, καθώς αρχίζετε να καθαρίζετε το συναισθηματικό και νοητικό σας σώμα από τα παλιά συστήματα πεποιθήσεων που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και σας κρατούν στους τωρινούς περιορισμούς σας, όλες οι επιθυμίες και τα όνειρά σας θα πάρουν σάρκα και οστά στην πραγματικότητα. Θα είστε ελεύθεροι να ζήσετε το ε’ιδος της ζωής που πάντα θέλατε, ανεξάρτητα από το τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Ποια θα μπορούσαν να είναι τα αποτελέσματα της

ανόδου της συνείδητότητάς μου;

Τα αποτελέσματα είναι απεριόριστα και άπειρα. Από την άποψη της κοσμικής σας εξέλιξης, θα συνεχίζετε να ανυψώνετε τη συνειδητότητά σας για πάντα, στην αιωνιότητα. Θα αναγνωρίσετε την πραγματική σας ταυτότητα ως αιώνιου και αθάνατου όντος, ένα παιδί της Αγάπης που δημιουργήθηκε από Αγάπη.

Θα γνωρίζετε πως από την Αγάπη ήρθατε και προς ολοένα και μεγαλύτερη Αγάπη θα συνεχίσετε να διευρύνεστε. Είστε το παιδί του πλέον πάνσοφου και μεγαλειώδους Θεού και δημιουργηθήκατε με όλα τα δικά του χαρακτηριστικά, ένα αντίγραφο αν θέλετε και τίποτε λιγότερο. Θα ανακτήσετε τη χαμένη σας μνήμη. Ακόμα και αν υπάρχουν βράχοι και κοτρώνες που πρέπει να αφαιρέσετε στην πορεία, αγκάθια που θα αγαπήσετε μέχρι να μαλακώσουν ή απότομες κορυφές να σκαρφαλώσετε στην αρχή του ταξιδιού σας, δεν επιθυμείτε να αφήσετε πίσω σας τους περιορισμούς σας και να εξερευνήσετε τα θαύματα που είναι στη διάθεσή σας στον πλανήτη σας; Αυτή η αναζήτηση της Αλήθειας μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή μεγάλης απόλαυσης, ευκολίας και εκπλήρωσης, πέρα και από τα πιο τρελά όνειρα στη φαντασία. Αναρωτηθείτε, είστε ένας απομονωμένος πολιτισμός που ζει μόνος του σε ένα πλανήτη ή είμαστε αδέλφια, γεννημένα από την Αγάπη του ίδιου Δημιουργού;

Είστε μόνοι σας ή μέρος μιας πλατιάς και απέραντης δημιουργίας με άπειτη ποικιλομορφία; Καθώς αναδύεστε από το μικρό κουτί μέσα στο οποίο ζούσατε, θα ανακαλύψετε τον «πραγματικό κόσμο». Θα συνειδητοποιήσετε πως το μικρός σας κουτί ήταν μια ψευδαίσθηση και πως δεν είστε ούτε απομονωμένοι ούτε μόνοι σας. Είναι μέρος Όλων Όσων Υπάρχουν, της Αγάπης δίχως Όρια.

Τι σημαίνει να ταξιδέψουμε στο κύμα της Ανάληψης;

 Το πεπρωμένο σας είναι να ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας από το μεγαλείο σε ολοένα και μεγαλύτερα μεγαλεία στην αιωνιότητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην επιφάνεια ονειρεύονται να πάνε στον παράδεισο όταν πεθάνουν. Τώρα, με τον νέο κύκλο να ξετυλίγεται στον πλανήτη αυτό, δεν θα χρειαστεί να πεθάνετε για να πάτε στον παράδεισο.

Ο παράδεισος θα εμφανιστεί σύντομα ακριβώς εδώ που είστε, στη Γη, για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν στο κύμα της ανάληψης. Θα ξεκινήσετε λοιπόν τώρα το πιο θαυμαστό ταξίδι σας; Ή θα επιλέξετε να διατηρήσετε τη συνειδητότητα της ανθρώπινης πάλης; Όταν θα έχετε εξερευνήσει βαθιά τα ερωτήματα αυτά, θα αρχίσετε ή θα συνεχίστε το ιερό ταξίδι σας.

Ανοίξτε την καρδιά και τη συνειδητότητά σας στα άλλα βασίλεια της Γης. Θα ανακαλύψετε πόσο μαγικά και αρμονικά είναι. Αναζητήστε να καταλάβετε ποια είναι πραγματικά τα ζώα, ποιος ο ρόλος τους στον πλανήτη αυτό και πως μπορούν να σας βοηθήσουν. Πέρα από το να τα κατατάσσετε σε είδη, εμφάνιση, μέγεθος και ράτσα, οι άνθρωποι στον πλανήτη αυτό γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν ελάχιστα για τα ζώα.

Ανοίξτε την καρδιά και την αντίληψή σας σε αυτό που υπάρχει πάνω, γύρω και κάτω από εσάς, τόσο στον ορατό όσο και στους αόρατους κόσμους που δεν έχετε ακόμη παρατηρήσει. Καθώς το κάνετε, θα αρχίσετε να ανοίγετε στην άνευ όρων αγάπη και σε μεγάλες εκπλήξεις. Θα ανεβάζετε την συνειδητότητά σας στα κύματα των ενεργειών της ανάληψης που πλημμυρίζουν τώρα τον πλανήτη.

Η ανάληψή σας στην Ελευθερία, η αποφοίτησή σας «μετά βαΐων και κλάδων» από τις χιλιάδες ζωές στον πλανήτη αυτό, με πόνο και εξέλιξη, έχει πια πλησιάσει. Ποτέ ξανά στην ιστορία της Γης δεν ήταν η ανάληψη τόσο εύκολη όσο τώρα και σας προσφέρεται από τον κύκλο ανάληψης της Μητέρας σας Γης. Δεν θέλετε να ταξιδέψετε στο κύμα της ανάληψης μαζί Της; Απαρχής του κόσμου, η ανάληψη στην πνευματική σας ελευθερία αποτελούσε στόχο και σκοπό όλων σας των ενσαρκώσεων.

Αποτελεί το σκοπό του συνόλου των πολλών ζωών, των μαθημάτων και της σοφίας που κερδίσατε όσο ήσασταν στη Γη. Η πιθανότητα της ανάληψης στην Ελευθερία και τη Θεϊκή Χάρη μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα σε λίγα χρόνια. Θα δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία αυτή τώρα ή θα χρειαστεί να περιμένετε άλλα 25.000 χρόνια για τον επόμενο κύκλο ανάληψης σε κάποιον άλλο πλανήτη, βιώνοντας τις ίδιες δυσκολίες που ζήσατε μέχρι τώρα; Η επιλογή είναι δική σας, αγαπημένοι. Σας «χτυπώ το καμπανάκι» αυτό με Αγάπη και Συμπόνια.

                 TELOS

Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

      Aurelia Louise Jones

  Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

   www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1