urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

36807 1564338352043 1342901759 31537857 406492 n

Θα μιλήσω τώρα για μερικές από τις αλλαγές γι’ αυτούς που δεν είναι εργάτες του φωτός και δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσουν αυτή την επικοινωνία. Τα γεγονότα που θα συμβούν σε αυτούς τους αγαπητούς, που είναι τόσο σημαντικοί όσο είστε και εσείς, θα έχουν ως ακολούθως.

Λόγω των αλλαγών στη Γη, πολλοί από αυτούς θα αισθανθούν φόβο και θα αρχίσουν να ψάχνουν για απαντήσεις. Θα βρουν καλές απαντήσεις σε μέρη που διδάσκουν για το Πνεύμα σε πολλές μορφές. Μερικοί θα βρουν πίστη μέσα από διάφορες πνευματικές αναζητήσεις.

Η αναζήτηση του Θεού είναι μια έγκυρη και αληθινή απάντηση στο φόβο, μέσα στη νέα ενέργεια, γιατί προάγει την Αγάπη και μια προσέγγιση με τη Γη. Να την τιμάτε σε όλες τις μορφές της. Μπορεί να ξαφνιαστείτε βλέποντας τους ανθρώπους που προχωρούν αυτή την εποχή των αλλαγών. Ο φόβος το κάνει αυτό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε μια βασική συμπαντική αλήθεια για τους άλλους που δεν πιστεύουν αυτά που πιστεύετε εσείς. Μην τους κρίνετε! Μην θεωρείτε ότι έχουν λάθος επειδή το μονοπάτι τους δεν αντιστοιχεί με το δικό σας. Θυμάστε που κάποτε πιστεύατε ίσως κάτι διαφορετικό από ότι πιστεύετε τώρα;

Εάν αυτό εξυπηρετούσε τη δόνησή σας τότε, βρισκόσασταν στο σωστό μέρος.

Εάν είχατε προχωρήσει πρόωρα τότε, θα είχε καταστρέψει τη σοφία την οποία απολαμβάνετε τώρα στο μονοπάτι που βρίσκεστε. Έτσι, ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για το δικό του τόπο και χρόνο.

Η συμβουλή είναι ν’ ανταποκρίνεστε σε αυτούς που έρχονται σε σας. Μην προσπαθείτε να προσηλυτίσετε άλλους να πιστεύουν ότι πιστεύετε εσείς. Προσπαθήστε να βλέπετε όλους τους άλλους μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της καταλληλότητας στο οποίο βρίσκονται, ακόμη και αυτούς που σας περιγελούν και σας πονάνε, γιατί αυτοί είναι που έχουν καρμικό συμβόλαιο μαζί σας.

Εάν έχετε ζητήσει το ουδέτερο εμφύτευμα, τότε υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά σας, γιατί η αλλαγή σας θα έχει αποδυναμώσει την ανάγκη για καρμική αλληλεπίδραση.

Οι άνθρωποι που απορρίπτουν την πνευματική αλλαγή θα είναι πιο θυμωμένοι παρά ποτέ. Δυστυχώς, τα προβλήματα στην κοινωνία σας σχετικά με το έγκλημα μπορεί να χειροτερεύσουν πριν αρχίσουν να ηρεμούν.

Φωτογραφία του Χρήστος Κιτσινάμας.

Αυτό είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της εσωτερικής σύγκρουσης αυτών των ανθρώπων που αισθάνονται ότι είναι θύματα των πλανητικών αλλαγών (τις οποίες δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ως πλανητικές αλλαγές), χωρίς ελπίδα για το μέλλον.Η αντίδρασή τους σε αυτές θα είναι περισσότερος φόβος και θυμός.

Το άλλο λυπηρό που θα συμβεί (αλλά το οποίο τελικά θα τους κάνει να φοβηθούν αρκετά ώστε να αλλάξουν) είναι ότι η διάρκεια  της ζωής τους θα περιοριστεί δραματικά (λόγω της παραμονής τους στους παλαιούς τρόπους, ενώ το μαγνητικά πεδίο μεταβάλλεται).

Αυτοί που επιλέγουν να μην αλλάξουν στη Νέα Εποχή και πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη δόνηση του πλανήτη, θα δεχτούν τους σπόρους της ασθένειας που το ίδιο τους το σώμα θα δημιουργήσει. Δεν θα μπορούν πια να νιώθουν άνετα ή βιολογικά ισορροπημένοι στη νέα ενέργεια.

Αυτά έχουν συμφωνηθεί και έχουν ρυθμιστεί από τους ίδιους στις συναντήσεις σχεδιασμού στις οποίες βρισκόσασταν μαζί τους πριν γεννηθείτε. Μην κάνετε λάθος. Αυτό δεν είναι τιμωρία! Είναι μια σχεδιασμένη αντίδραση σε μια ανθρώπινη απόφαση ελεύθερης επιλογής, με την οποία έχουν συμφωνήσει από την αρχή.

Μπορείτε να φανταστείτε τις αλλαγές σε αυτούς, όταν δουν ξαφνικά ότι πεθαίνουν ομαδικά γρήγορα; Θα γίνουν παρανοϊκοί και οι πιο πολλοί δεν θα μπορούν να πιστέψουν ότι δεν τους σκοτώνετε με κάποια νέα αόρατη τεχνολογία. Αφού αυτοί που επηρεάζονται δεν θα έχουν αναλάβει την ευθύνη της ζωής τους, οι φόβοι τους θα γίνονται ακόμη μεγαλύτεροι και θα στρέψουν τον θυμό τους εναντίον σας καθώς σιγά σιγά θα εξαφανίζονται.

Σας  λέω αυτά τα πράγματα για να μπορέσετε να καταλάβετε ότι η Γη δεν πρόκειται να γίνει στιγμιαία ένας παράδεισος (όπως αντιλαμβάνεστε ότι είναι ο παράδεισος).

Υπάρχει πολύ εργασία για σας εδώ. Γι’ αυτό περιμένατε στη σειρά για να έρθετε εδώ! Μερικοί άνθρωποι θα συντονιστούν με τη νέα ενέργεια και μερικοί όχι. Το γνωρίζατε αυτό επίσης, πριν έρθετε εδώ.

Αυτός είναι ο πλανήτης της ελεύθερης επιλογής και παραμένει έτσι! Η κύρια αλλαγή για την ώρα όμως, είναι ότι αρκετός από τον πληθυσμό της Γης έχει ανέβει σε τέτοιο επίπεδο συνειδητότητας που έχει αλλάξει τη δόνηση όλου του πλανήτη (όπως μετρήθηκε ατά την Αρμονική Σύγκλιση).

Αυτή η αλλαγή πάει πολύ βαθύτερα από τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πολιτισμό σας, ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει ούτε το μισό των ανθρώπων στη Γη.

Αυτή η αλλαγή της συνειδητότητας έφερε για τους ανθρώπους μια Νέα Εποχή και την αυτοενδυνάμωση, η οποία βρίσκεται τώρα μαζί σας. Αυτός είναι ο λόγος που επικοινωνώ μαζί σας και ο λόγος για την παρατεταμένη παραμονή μου εδώ.

Ως απόδειξη για αυτά που λέω, παρατηρείστε ότι στην κοινωνία σας υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που έχουν σχέση με τη Νέα Εποχή. Ο Τύπος, ο οποίος κινείται μόνο με βάση τα οικονομικά κριτήρια, έχει επιλέξει να προβάλει τα χαρακτηριστικά της Νέας Εποχής!

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί από σας που παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές και άρα οικονομικά τους συμφέρει να συνεχίσουν. Υπάρχουν διάφορες εκπομπές σε συνέχειες που έχουν σχέση με Αγγέλους και Πνευματικούς Οδηγούς, συζητήσεις για επισκέψεις από γαλαξιακές οντότητες και θαύματα.

Δεν θα προβάλλονταν αυτά τα πράγματα σε μαζικής αποδοχής ψυχαγωγικές εκπομπές ή σε εκπομπές σοβαρών συζητήσεων, εάν δεν υπήρχε η μαζική αλλαγή συνειδητότητας. Σκεφθείτε το. Αυτό έχει συμβεί από τον καιρό που ήρθα. Μήπως συμπίπτει αυτό με κάποιο χρονοδιάγραμμα για το οποίο είχε μιλήσει ο Κρύων;

Η Αλχημεία του Ανθρώπινου Πνεύματος

Οδηγός για τη Μετάβαση στη Νέα Εποχή

ΚΡΥΟΝ  -  Βιβλίο Τρίτο

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1