urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

2b4

Ένα μέρος από τη Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε

μέσω του Λη Κάρολ,

στο Έντμοντον Καναδά, 10 Απριλίου 2011

Κάποια μέρα θα συναντήσετε τους αστροσπορείς σας, τ' αδέλφια σας από τις Πλειάδες. Είναι ακόμα και τώρα εδώ, εφόσον είναι κβαντικοί. Έχετε Πλειάδειους προγόνους που ζουν πάρα πολύ χρόνο, σε κατάσταση αποφοίτου, σ’ έναν πλανήτη που πέρασε τη δοκιμασία, όπως ο δικός σας. Και ανέπτυξε έναν κβαντικό παράγοντα. Έχουν αγαθοεργία κι έχουν κβαντική ενέργεια. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έρχονται εδώ στιγμιαία κι επιστρέφουν και δε θα εμποδίσουν ποτέ την ελεύθερη επιλογή σας. Γι αυτό επίσης δεν προσγειώνονται να πουν «γεια σας». Αντιθέτως, κάθονται παράμερα κι επευφημούν για όσα έχετε κάνει τελικά. Περιμένουν να γιορτάσουν μαζί σας το χειμερινό ηλιοστάσιο, το Δεκέμβριο του 2012… το μέσον της 36χρονης αλλαγής στην οποία βρίσκεστε.

Προτού κλείσουμε αγαπητοί μου, θα σας πούμε ξανά ότι είναι μια αργή διαδικασία. Το έχουμε δει και στο παρελθόν. Συμβαίνει διαμέσου γενεών, μέσα από τα παιδιά, των παιδιών, των παιδιών. Δεν είναι κάτι που θα το δείτε ν' αστράφτει σαν φλας.

Μπορεί κάποια πράγματα να οπισθοδρομούν για λίγο, προτού πάνε μπροστά. Εάν όμως το δείτε όλο μαζί, είναι ένα αργό πλοίο όπου το πηδάλιο της σοφίας το οδηγεί προς μια εποχή, στην οποία το μίσος θα είναι κάτι απομονωμένο και δε θα μεταμφιέζεται σε κουλτούρα ή θρησκεία. Επειδή η κβαντική ενέργεια είναι αγαθοεργή και οι Άνθρωποι αρχίζουν να το βλέπουν.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια σήμερα. Αυτή είναι η ενέργεια σήμερα. Τέτοια είναι τα δυναμικά που βλέπω σήμερα και γι αυτό σας φέρνουμε το μήνυμα αυτό. Αποχωρήστε από το μέρος αυτό διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε, γνωρίζοντας περισσότερα για το ποιοι είστε και τι έχετε κάνει και τι βρίσκεται μπροστά σας.
Είμαι ο Κρύων, με αγάπη για την ανθρωπότητα.

Κι έτσι είναι

ΚΡΥΩΝ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Βαθμονόμηση του Σκότους & του Φωτός!

Απόσπασμα επικοινωνίας του Κρύων

 που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ, στο Σαν Αντόνιο, Τέξας

25 Φεβρουαρίου 2012

Η ενέργεια του 2012 είναι ένα σημάδι, μια φαινομενική αντίληψη ενός χρονικού πλαισίου όπου βρίσκεστε και το οποίο παρέχει μια σύγκλιση ενεργειακής άδειας ν’ αλλάξει η πραγματικότητα. Η Γη, που είναι η Γαία, αρχίζει να μεταβάλλεται μαζί σας και για εσάς και η ενέργεια του πλανήτη μετακινείται σε περιοχές που δεν ήταν ποτέ στο παρελθόν.

Πάντα θα υπάρχουν οι αμφισβητίες που θα πουν: «Κρύων, είναι ανακριβές και αφελές. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν εξαλειφθούμε και να συμβεί ο Αρμαγεδδών. Στο κάτω κάτω αυτό κάνουν οι Άνθρωποι».

Λοιπόν αγαπητοί μου, αυτό συνήθιζαν να κάνουν οι Άνθρωποι! Εξαρτάται από εσάς, εάν θα ακούτε ή όχι όσους αντιπροσωπεύουν «το πώς ήταν τα πράγματα». Εκείνοι λένε: «Η Γη φτάνει στο τέλος της». Ορισμένοι θα ισχυρίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012 είναι το τέλος της Γης…

Λοιπόν, να τι πρέπει να τους κάνετε. Στις 22 Δεκεμβρίου πάρτε τους τηλέφωνο να τους θυμίσετε ότι το δράμα τους τελείωσε και ότι η Γη είναι ακόμα εδώ. Τότε ίσως να έρθουν μαζί σας, να φυτεύετε σπόρους για την ειρήνη στη Γη, αντί να αφοσιώνονται σε ότι τραβάει την προσοχή και δημιουργεί φόβο και άγχος. Κάποιοι μπορεί να το κάνουν. Σε άλλους θα λείψει το δράμα και θα συνεχίσουν να ψάχνουν κάτι άλλο να φοβούνται. Πάντα θα υπάρχουν άφθονοι δολοπλόκοι κι εσχατολόγοι. Σε αυτούς δε θ’ αρέσει το μήνυμα του Κρύων.

Είμαι ο Κρύων, με αγάπη για την ανθρωπότητα.

Κι έτσι είναι.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εξέλιξη - Έτος 2222!

Απόσπασμα Ανώτερης Επικοινωνίας

Από το Γκρουπ

Υπήρξε μια εποχή μεταξύ των ετών 2000 και 2012 στην οποία ήταν προγραμματισμένη η καταστροφή της Γης. Θα χρειαζόντουσαν περίπου 12 χρόνια για να αποδομηθεί ο πλανήτης, όπως είχε σχεδιαστεί εξ αρχής.

Αλλαγές από μια Δονητική Αλλαγή

Τώρα έχετε κάνει την μετατόπιση αποφασίζοντας να μείνετε. Ξεκινήσατε την ενδέκατη ώρα να ξυπνάτε από το όνειρο, να ανοίγετε τα μάτια σας και να αναλαμβάνετε πάλι τη δύναμή σας. Έχουμε εκπλαγεί τόσο πολύ! Τώρα χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη σε συλλογικό επίπεδο για να αλλάξετε το περιβάλλον σας, την πραγματικότητά σας, να ανυψώσετε αυτή που ονομάζετε δόνηση του πλανήτη Γη. Και το κάνετε αυτό με μεγάλη επιτυχία. Συνέβη ήδη. Κοιτάτε τον κόσμο σας, τα συστήματά σας και τα βλέπετε να αρχίζουν να καταρρέουν. Βλέπετε κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας συστήματα και αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που προκύπτουν στα θρησκευτικά σας συστήματα και σε διάφορους οργανισμούς λόγω των δονητικών αλλαγών. Αν υπάρξει δυσαρμονία σε οτιδήποτε και ανυψώστε τη δόνησή σας, αυτή η δυσαρμονία αναδύεται. Γι' αυτό, πολλές από τις μετατοπίσεις και τις αλλαγές που βλέπετε στον πλανήτη σας, αποτελούν φυσική αντίδραση σ' αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει στον πλανήτη Γη.

Το Επόμενο Βήμα Εξέλιξης

Να σας πούμε για τις φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν. Μεγάλο μέρος του μυαλού σας αρχίζει να δουλεύει διαφορετικά, κάτι που οι ιατρικές σας επιστήμες θα δουν κατ' αρχάς. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι μιας εξελικτικής διαδικασίας, η οποία θα χρειαστεί 210 χρόνια για να ολοκληρωθεί! Από την ευρύτερη οπτική του χρονοδιαγράμματος της ανθρωπότητας, μπορείτε να πείτε πως αυτή η εξέλιξη συμβαίνει εν ριπή οφθαλμού. Όμως, για εσάς που τη βιώνετε, στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελέσει μια πρόκληση, γιατί δεν μπορείτε να δείτε το τέλος της. Το έτος 2222 θα είναι μια μαγική χρονιά επειδή θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση ενός τεράστιου εξελικτικού κύκλου, ο οποίος θα χρειαστεί πολλή από την ενέργειά σας εν τω μεταξύ.

Το 2222 θα γίνει μεγάλη γιορτή. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλοί από εσάς θα είσαστε εκεί τότε!

Το Γκρουπ
Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1