urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

1εγω

Όταν η ανθρωπότητα άρχισε για πρώτη φορά το Παιχνίδι, είχατε μια αιθέρια μορφή που αποτελείτο κυρίως από φως. Αυτή σας εξυπηρετούσε πολύ, αφού είχατε τα εφόδια για να διοχετεύετε τις δονήσεις του φωτός μέσα στη Γη.

Καθώς η Γη ψυχόταν oι δονήσεις της γίνονταν όλο και πιο αργές και αυτό δυσκόλευε την αλληλεπίδραση σας μαζί της και την επίτευξη του σκοπού σας. Κρίνατε λοιπόν απαραίτητο να αυξήσετε την πυκνότητα σας ώστε να ταιριάζει με την πυκνότητα της Μητέρας.

Τότε ήταν που αρχίσατε τη διαδικασία της απορρόφησης τροφών από τη Γη και της μειωμένης πρόσληψης της ενέργειας του φωτός. Αυτή είναι μια φυσική εξελικτική διαδικασία. Εκείνη την εποχή επικρατούσε μεγάλος ενθουσιασμός γι’ αυτή την αλλαγή, επειδή οι παίκτες ξεκινούσαν μια νέα διάσταση του Παιχνιδιού.

Αυτή η διαδικασία γείωσης, που ονομάζετε θρέψη, είναι πολύ τιμημένη, επειδή σας επιτρέπει να μετουσιώνετε το αιθέριο σε απτή μορφή, πράγμα που αποτελεί τον ύψιστο σκοπό σας. Είναι αυτό που σήμερα το λέτε « φέρνω φως στη Γη ». Αυτός είναι ο υπέρτατος σκοπός της ανθρωπότητας. Σε αυτά τα μηνύματα συχνά το αναφέρουμε λέγοντας ότι φέρνετε τον Παράδεισο στη Γη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσαρμογής αναπτύξατε μέρη του συναισθηματικού σας σώματος που σας βοήθησαν να επιβιώσετε. Αποκτώντας μεγαλύτερη πυκνότητα γίνατε ευάλωτοι σε ορισμένες απόψεις της Αρένας του Παιχνιδιού. Σε εκείνη τη φάση ήταν απαραίτητο να αναπτύξετε έναν εσωτερικό μηχανισμό επιβίωσης. Από τότε, η επιβίωση έρχεται πρώτη και παραμένει η σπουδαιότερη από όλες τις νοητικές διαδικασίες σας. Ως αποτέλεσμα, η ανάγκη επιβίωσης έχει εμπεδωθεί βαθιά στο συναισθηματικό σας σώμα και διαπερνά όλους τους τομείς της σκέψης σας. Έχει εδραιωθεί τόσο βαθιά ώστε τώρα την φέρετε σε κάθε κύτταρο της βιολογίας σας. Αυτό το ένστικτο, όπως το αποκαλείτε τώρα, έχει ενσωματωθεί σε τέτοιο βαθύ επίπεδο που οι περισσότεροι από εσάς το θεωρείτε φυσικό μέρος του εαυτού σας και πρόθυμα δέχεστε την επίδρασή του.

Από αυτόν τον εσωτερικό μηχανισμό επιβίωσης έλκουν την καταγωγή τους πολλοί από τους φόβους που νιώθετε. Αυτοί αποτελούν τις αόρατες δυνάμεις μέσα στο πεδίο σας, που γίνονται συχνά αιτία να κάνετε περιττές παρακάμψεις στο μονοπάτι σας. Αρκετές φορές εμποδίζουν την πρόοδό σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι αυτές οι δυνάμεις δεν έχουν δική τους ενέργεια αλλά μόνο εκείνη που εσείς τους δίνετε. Μην τις φοβάστε, γιατί όταν το κάνετε, απλά τους δίνετε δύναμη που δεν τους αξίζει. Όλες αυτές οι ενέργειες περιέχονται μέσα σας και μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση προς μια καταλληλότερη ευθυγράμμιση. Μας φαίνεται παράξενο που τις ονομάζετε                « αρνητικές ενέργειες », γιατί όταν τις παραλάβατε στην αρχή τις εκτιμούσατε ιδιαίτερα . Δεν άλλαξαν οι ενέργειες. Εσείς έχετε συμπληρώσει έναν πλήρη κύκλο. Βρίσκετε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην Εστία.

Βρίσκεστε σε μια εποχή εξέλιξης κατά την οποία έιναι χρήσιμο να εξισορρoπήσετε εκ νέου αυτές τις ενέργειες. Ανατρέχοντας πίσω στην αρχική προέλευση της ενέργειας, βλέπουμε ότι αυτή εκδηλώνεται στη ζωή σας ως πρωταρχικός φόβος. Σε κάποιο επίπεδο, κάθε φόβος μπορεί να αναχθεί πίσω σε αυτό τον πρωταρχικό φόβο: τον φόβο του θανάτου. Αυτός ο μηχανισμός επιβίωσης είναι τόσο βαθιά ριζωμένος ώστε πολύ ήσυχα, αθόρυβα, διαφοροποιεί τις πράξεις σας.

Για να εξισορροπήσετε αυτόν τον πρωταρχικό φόβο έχετε αναπτύξει αυτό που ονομάζετε το Εγώ. Αυτό αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του συναισθηματικού σας σώματος και σας επιτρέπει να βρίσκεστε στους πυκνούς κραδασμούς της βιολογίας. Αν τραφεί με παραπανίσια ενέργεια, το Εγώ υιοθετεί την άποψη ότι το μόνο που υπάρχει είναι η βιολογία και αρνείται ολοκληρωτικά την πνευματική διάσταση. Πάνω απ’ όλα, η δουλειά του είναι η διασφάλιση της επιβίωσης κι έτσι δεν σταματά μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εκπληρώσει τον πρωταρχικό σκοπό του. Αυτό είναι μέρος της ψευδαίσθησης με την οποία πορεύεστε πίσω από το πέπλο. Ο πρωταρχικός φόβος είναι στην πραγματικότητα το μέγιστο κίνητρο. Έχετε βρει ανακούφιση εξισορροπώντας αυτή την ενέργεια με ένα Εγώ που σας δίνει μια πληρέστερη αίσθηση εαυτού. Και καλά κάνετε. Όμως είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλέον τη συμπαντική αλήθεια ότι όλοι είμαστε Ένα. Το Εγώ είναι απλώς ένα εργαλείο και τίποτε άλλο.

Αν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο για τη χρήση για την οποία σχεδιάστηκε θα σας είναι πολύτιμο. Αν το χρησιμοποιήσετε ακατάλληλα, τότε θα έχει αποτελέσματα διαφορετικά από τα επιθυμητά. Σε αυτή τη φάση της εξέλιξης σας θα βρείτε πολύ βοηθητικό να ελέγχετε συνεχώς το Εγώ και να το εξισορροπείτε. Το Εγώ είναι η μεγαλύτερη παγίδα στο παιχνίδι, επειδή, όταν θεωρείτε τον εαυτό σας κατά οποιοδήποτε τρόπο ξεχωριστό,Αμέσως αποξενώνεστε από τη δύναμή σας,.

 Σας προτείνουμε αντί γι’ αυτό να εστιάζετε την ενέργειά σας στη σύνδεσή σας με τα πάντα γύρω σας!

Η Ομάδα Δασκάλων το "Γκρουπ"

Η Ρομφαία του Μιχαήλ
Στηβ Ρόθερ & Γκρουπ

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1