urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Kryon Wisdom, in Greek

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Ελιξίρια υγιούς ζωής!

14470419 539268656275339 9124995316027189849 n

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

       ΣΥΣΚΕΥΕΣ

 ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Συσκευή DeVita-AP

DevitAp

Συσκευή DeVita-RITM

Ritm

Συσκευή Mini Energy

MINI ENERGY

DeVita Cosmo

Αποτέλεσμα εικόνας για devita cosmo

       Συσκευή Deta

    Professional

deta prof e 300x216

bio

Ο Βιοσυντονισμός, ενσωματώνει μερικά από τα καλύτερα στοιχεία της θεωρίας των κβάντα, της ηλεκτρο-ιατρικής, της δονητικής ιατρικής και της ενεργητικής ιατρικής. Η ηλεκτρο-ιατρική  ή η χρήση ενεργητικών ιδιοτήτων για την θεραπεία σωματικών ασθενειών, θεωρείται μία από τις παλαιότερες και πιο τεκμηριωμένες γνωστές επιστήμες.

Οι πιο εξευγενισμένες και σε βάθος εφαρμογές χρησιμοποιώντας την έννοια του ηλεκτρισμού του σώματος έχουν μόλις τώρα ανακαλυφθεί, αλλά η μακρά ιστορία σημαντικών επιστημόνων και στοχαστών που συνεισέφερε σε αυτή την γνώση είναι εντυπωσιακή.

Από τον 5 π.Χ. αιώνα ξεκινά η αναζήτηση της αποκωδικοποίησης του ανθρώπινου σώματος.  Η σύντομη ιστορική αναδρομή φωτογραφίζει  μερικές από τις πιο κρίσιμες ανακαλύψεις και επιρροές στον τομέα και τους πρωτοπόρους που χρησιμοποίησαν ηλεκτρικές αντιδράσεις για να μάθουν περισσότερα για την κατάσταση του σώματος και να το βοηθήσουν να αυτο-ιαθεί.

5ος αιώνας π.Χ: Οι Έλληνες φιλόσοφοι Δημόκριτος και Λεύκιππος υποστήριξαν ότι η ύλη ήταν φτιαγμένη από ελάχιστα, αόρατα μέρη που ονομάζονταν άτομα, ή στα Ελληνικά, “α-τομο”, περιλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος. Επαγγελματίες γιατροί της αρχαίας Ελλάδας έμαθαν επίσης ότι οι ηλεκτρικές αντιδράσεις που εκπέμπονται από τα ηλεκτρικάdimokritos χέλια στα κλινικά ποδόλουτρα ανακούφιζαν τον πόνο και παρήγαν μία ευνοϊκή επιρροή στην κυκλοφορία του αίματος.

46 μ.Χ.: Οι γιατροί Λάργος και Διοσκουρίδης τεκμηρίωσαν ουσιώδη θεραπευτικά αποτελέσματα με ηλεκτρικά φορτία στις κυκλοφορικές διαταραχές και στην διαχείριση του πόνου από νευραλγίες, πονοκεφάλους και αρθρίτιδες.

1700:  Πολλοί Ευρωπαίοι γιατροί χρησιμοποίησαν ελεγχόμενα ηλεκτρικά φορτία από ηλεκτροστατικές γεννήτριες σχεδόν αποκλειστικά για πολυάριθμα ιατρικά προβλήματα, περιλαμβανομένων των πόνων τραύματος και κυκλοφορικών διαταραχών. Επίσης, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος ανέφερε ανακούφιση από τον πόνο με την χρήση ηλεκτρικών φορτίων για καταστάσεις όπως “ψύξη.”

1840:   Το πρώτο αγγλικό τμήμα ηλεκτρικής θεραπείας ιδρύθηκε στο Νοσοκομείο Guy’s, από τον Dr. Golding Bird. η ηλεκτρική ανακάλυψη του Galvano οδήγησε στην χρήση των μηχανικά παλλόμενων γαλβανικών φορτίων.

1860: Αρχή της φαραδικής διέγερσης. Ο Bristow  αναπτύσσει το Πηνίο του Bristow, χρησιμοποιώντας την αρχή του Faraday για τον ηλεκτρο-μαγνητικό έλεγχο της ηλεκτρικής τάσης. Ο ηλεκτρισμός χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα. Συγκεκριμένα νεύρα φτιαγμένα από κύτταρα που ονομάζονται νευρώνες μεταφέρουν ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο από κάθε μέρος του σώματος και από τον εγκέφαλο σε σε όλα τα μέρη του σώματος. Αυτά τα νεύρα μεταφέρουν ηλεκτρισμό ακόμα και από το ένα μέρος του εγκεφάλου στο άλλο. Γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που ο εγκέφαλός μας βοηθάει να πάρουμε πληροφορίες από τις αισθήσεις μας, επεξεργάζεται τις πληροφορίες και μας βοηθά να ελέγξουμε τους μύες και τα όργανά μας. Οι ιστορικοί της επιστήμης αναφέρουν τον Faraday ως έναν απο τους καλύτερους πειραματιστές στην ιστορία της Επιστήμης.

did nikola tesla invent free ene 

Ο Nikola Tesla  παρουσιάζει μία εργασία για την ‘ηλεκτρική Μηχανική’, σχετικά με την ιατρική εφαρμογή των φορτίων υψηλών συχνοτήτων. σημειώνει ότι όταν το σώμα διαπερνιέται από εναλλασσόμενα φορτία πάνω από μία συγκεκριμένη συχνότητα, παρατηρείται θερμότητα.

1897:   Ο Thompson ανακάλυψε τα πρώτα συστατικά μέρη του ατόμου: το ηλεκτρόνιο, ένα σωματίδιο με αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο.

1905:   Ο Einstein επιβεβαιώνει την θεωρία του Plank δείχνοντας ότι η ενέργεια του φωτός καθορίζεται από την συχνότητά του, όπου E=hf.

1910:   Περίπου το 50% όλων των γιατρών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν ηλεκτρική ιατρική στην καθημερινή τους πρακτική.

1920 και 30:   Ο Dr. Royal Raymond Rife κατάφερε μάλλον εξαιρετικά κατορθώματα στην ιατρική και στην βιολογία χρησιμοποιώντας συχνότητες.

1929:  Ο Lakhovsky εκδίδει το βιβλίο του “The secret of life”, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά  τις  μελέτες  του και τα συμπεράσματά του,  ότι τα κύτταρα έχουν αντίσταση, χωρητικότητα, και αγωγιμότητα και λειτουργούν σαν συντονισμένα ηχητικά κυκλώματα, ικανά να απηχήσουν σε μία ηχητική συχνότητα όταν εκτίθενται σε μία σειρά συχνοτήτων.

1920 – 1960:  Εκτεταμένη έρευνα στην Βιο-ενεργητική βιοθεραπεία από τους Rife, Tesla, Miller. Η Βιοενεργητική Βιοθεραπεία μελετήθηκε ως αποτέλεσμα ηλεκτρικών σημάτων στην επούλωση τραυμάτων και ελαττωμάτων.

1944:  Ο Schrbdinger έγραψε το “Τι Είναι Ζωή;” που περιέχει μία συζήτηση για την νεγεντροπία (τα πράγματα μπαίνουν περισσότερο σε τάξη) και για την έννοια των περίπλοκων μορίων με τον γενετικό κώδικα για τους ζωντανούς οργανισμούς. στο βιβλίο του γράφει ότι το DNA και συνεπώς η βιολογία έχει κβαντική και όχι θερμοδυναμική φύση. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του James D. Watson, το DNA, το Μυστικό της Ζωής, το βιβλίο του Schrbdinger έδωσε στον Watson την έμπνευση να ερευνήσει τα γονίδια, γεγονός που οδήγησε στην ανακάλυψη της διπλής ελικοειδούς δομής του DNA.

1950:    Μελέτες που αξιολογούν την ηλεκτρική αντιδραστικότητα άρχισαν με τις έρευνες του Dr. Reinhold Voll. Ο Voll μπόρεσε να μετρήσει τις αλλαγές στην αντίσταση του δέρματος στα σημεία βελονισμού και να δείξει ότι το σώμα αντιδρά ηλεκτρικά στα πράγματα που χρειάζεται και αντίστοιχα είναι σε θέση να αντιδράσει σε πράγματα που του είναι επιβλαβή.

1955:   Ο Dr. James Pershing Isaacs τυπώνει την δουλειά του για το “συμπληρωματικό στην ιατρική”, και ορίζει την Βιολογία ως κβαντική.

1959:   Το Βραβείο Νόμπελ στην Χημεία, το 1959 δόθηκε στον Jaroslav Heyrovsky “για την ανακάλυψη και ανάπτυξη των μεθόδων και της ανάλυσης του πολαρογραφικού Βολτόμετρου”. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι υπάρχει μία ενεργητική υπογραφή Βολτομετρικού πεδίου γύρω από κάθε αντικείμενο.

1970’s:  Η διαδερμική ηλεκτρική Νευρική διέγερση (TENS) είναι γνωστή ως μία βιώσιμη μέθοδος για την διαχείριση του πόνου από τον αμερικάνικο όργανισμό τροφίμων και Ποτών (FDA). Πολλές αμερικανικές εταιρείες αρχίζουν την παραγωγή συσκευών TENS. αναπτύχθηκε ο καρδιακός βηματοδότης.

1985:   Ο Becker δημοσιεύει “Το ηλεκτρικό σώμα”. Ο θεωρίες του προκαλούν την κατοχυρωμένη μηχανική κατανόηση του σώματος. Με αυτά τα ερευνητικά ευρήματα, είναι σε θέση να αποκαλύψει στοιχεία που οδηγούν σε μία καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας ίασης και της ζωτικής σημασίας του ηλεκτρισμού για την ζωή. Ο Becker άρχισε να εξετάζει γιατί τα κανονικά οστά ιαίνονται, και έπειτα ερεύνησε τους λόγους για τους οποίους τα οστά αποτυγχάνουν να ιαθούν σωστά. Τα πειράματά του έγιναν κυρίως με σαλαμάνδρες και βατράχους, και το αντικείμενό του επεκτάθηκε στην μελέτη της ανάπλασης έπειτα από κακώσεις, όπως ο ακρωτηριασμός των άκρων. Υποψιάστηκε ότι το ηλεκτρικό πεδίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των διαδικασιών ανάπλασης, και έτσι χαρτογράφησε την ηλεκτρική δυναμική σε διάφορα μέρη του σώματος κατά την διάρκεια της ανάπλασης. αυτή η χαρτογράφηση έδειξε ότι τα κεντρικά μέρη του σώματος ήταν κανονικά θετικά και τα άκρα αρνητικά. Όταν ένα άκρο μίας σαλαμάνδρας ή ενός βατράχου ακρωτηριαζόταν, η τάση από την τομή άλλαζε από περίπου -10 mV (millivolts) σε +20 mV ή περισσότερο την επόμενη μέρα—ένα φαινόμενο που ονομάστηκε φορτίο από τραυματισμό. Σε έναν βάτραχο η τάση απλά θα άλλαζε προς το κανονικό αρνητικό επίπεδο σε τέσσερις εβδομάδες περίπου, και δεν θα συνέβαινε καμία ανάπλαση του άκρου. Σε μία σαλαμάνδρα, ωστόσο, η τάση θα άλλαζε κατά την διάρκεια δύο εβδομάδων από τα +20 mV σε -30 mV, και έπειτα θα ομαλοποιηθεί (στα -10 mV) μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες—και το άκρο θα αναγεννηθεί.

1988:  Η συσκευή ενεργητικής ιατρικής ηλεκτρο-βελονισμού του Voll έχει εγκρίνεται από τον FDA.

1989:  Ο FDA εγκρίνει την συσκευή βιοθεραπείας Xrroid του καθηγητή Nelson, που είναι μία τριανυσματική συσκευή τριών διαστάσεων που στέλνει και μετρά την τάση.

Οι έρευνες και οι μελέτες συνεχίζονται σε εργαστήριDeta device1α και κλινικές. Χιλιάδες γιατροί και ιατρικοί Ερευνητές παγκοσμίως ερευνούν την ηλεκτρική ιατρική και την βιοθεραπεία ως αποτελεσματικές εναλλακτικές των παραδοσιακών θεραπευτικών μεθόδων, στηριζόμενοι στα επιτεύγματα  των προηγούμενων εφευρετών, τις αρχές του βελονισμού και  την εναλλακτική ιατρική.   Για να φθάσουμε στο

1992:  Ξεκίνησε ο σχεδιασμός και κατασκευή ιατρικών συσκευών υπό τη διεύθυνση του ακαδημαϊκού της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών  Sergey Petrovic Konoplev. Ο ανήσυχος, πολύπλευρος και ταλαντούχος εφευρέτης ιδρυσε μια εταιρία με την αρχική επωνυμία ALICE.

1996  Η εταιρία σχεδίασε μια συσκευή για την προστασία από την αδύνατη ακτινοβολία. Η συσκευή δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές κλινικές στη Ρωσία, όπως το Δεύτερο Κεντρικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «P. Mandryka», στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής, στη γυναικολογική κλινική № 2 της Μόσχας και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις. Οι  έρευνες  για την τελειοποίηση των συσκευών συνεχίστηκαν και οδήγησαν στο ………………

1998, που ο Sergey Petrovic Konoplev και οι συνεργάτες του κατασκεύασαν την  συσκευή θεραπείας με βιοσυντονισμό, η οποία λόγω της πρωτοπορίας και της μοναδικότητάς της κατοχυρώθηκε ως πατέντα ευρεσιτεχνίας.

Ακολούθησε ο συνδυασμός της θεραπείας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και με το βιο-συντονισμό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής DETA-Professional».

deta device2

Στις 10 Απριλίου 1998 το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας χορηγεί στην εταιρία άδεια χρησιμοποίησης της συσκευής για ηλεκτρο-διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία ενώ παράλληλα της επέτρεψε να διενεργήσει κλινικές μελέτες με τις ιατρικές συσκευές τύπου DETA.

17 χρόνια συνεχιζόμενων κλινικών εφαρμογών  και μελετών οδήγησαν την εταιρία Deta-Elis σε επαναστατικά και μοναδικά παγκοσμίως επιτεύματα. Με επιτυχία στην διάγνωση και θεραπεία που στις περισσότερες περιπτώσεις αγγίζει το 98%, σήμερα η Deta-Elis προσφέρει τη δυνατότητα με τις μοναδικές φορητές βιοσυντονισμού όχι μόνο την επιθυμητή ίαση στον καθένα από εμάς αλλά της πλήρους αποπαρασίτωσης του οργανισμού μας και την πλήρη αποκατάσταση της φυσικής λειτουργίας των ζωτικών μας οργάνων. 

www.UrantiaCenter.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 210 54.49.495

κιν. 697 4820 269

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός