urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Kryon Wisdom, in Greek

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Ελιξίρια υγιούς ζωής!

14470419 539268656275339 9124995316027189849 n

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

       ΣΥΣΚΕΥΕΣ

 ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Συσκευή DeVita-AP

DevitAp

Συσκευή DeVita-RITM

Ritm

Συσκευή Mini Energy

MINI ENERGY

DeVita Cosmo

Αποτέλεσμα εικόνας για devita cosmo

       Συσκευή Deta

    Professional

deta prof e 300x216

 Αποτέλεσμα εικόνας για συσκευές βιοσυντονισμού deta

Βιοσυντονισμός

Η θεωρία πίσω από τον βιο-συντονισμό είναι ότι η ύλη έχει συχνότητες συντονισμού και στο σώμα μας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας. 
Μία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις. 
Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση.  
Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς ταλαντώσεις στο σώμα κάθε ασθενούς. Οι παθολογικές καταστάσεις στο σώμα διαταράσσουν την φυσιολογική κατάσταση ισορροπίας της ενέργειας στον οργανισμό. 
Το σώμα ασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί. 
Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, η οποία έχει την δυνατότητα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη), έτσι δημιουργείται «συντονισμός» και εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος, με τον τρόπο αυτό επέρχεται μία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας.

Είναι μια φυσική, γρήγορη, ακίνδυνη και ανώδυνη μέθοδος αποθεραπείας ασθενειών, χωρίς παρενέργειες, με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη διάγνωση, όσο και για τη θεραπεία όλων των ασθενειών.

Κλινικές Μελέτες

Αμέτρητες κλινικές μελέτες και έρευνες τα τελευταία 20 έτη σε περισσότερους από 25000 ασθενείς κάθε ηλικίας σε κορυφαίες Ρωσικές κλινικές και νοσοκομεία, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των συσκευών της Deta-Elis.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια στοιχεία που έχουμε συλλέξει και μεταφράσει από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.deta-elis.ru/

- Έρευνα της Ιατρικής Ακαδημίας της πόλης Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία):
- Αποτελεσματικότητα της θεραπείας με συσκευές Deta-Ap στη γυναικολογία.
Περιληπτική επισκόπηση της έρευνας: 
Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Ιατρού - Καθηγητή Β.Ε. Σάχοβ, ο οποίος και την υπογράφει την 04/09/2009.
Συμμετείχαν 100 γυναίκες στην αναπαραγωγική ηλικία των 18 έως 42 ετών, οι οποίες έπασχαν από φλεγμονώδεις παθήσεις της πυέλου που σχετίζονται με τα χλαμύδια, μυκοπλάσματα, ουρεόπλασμα, λοιμώξεις από κυτταρομεγαλοϊό, έρπητα και hpv λοιμώξεις και χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες. 
Η πρώτη ομάδα συνδύασε τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής με τη χρησιμοποίηση της συσκευής Deta-Ap, η δεύτερη ομάδα έκανε χρήση μόνο της συσκευής Deta-Ap και η τρίτη ομάδα ακολούθησε μόνο φαρμακευτική αγωγή.
Αποδείχθηκε η υψηλή αποτελεσματικότητα της συσκευής Deta-Ap τόσο σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα (87%-92%), όσο και ως μονοθεραπεία (85%) στην δεύτερη ομάδα.
Αντίθετα η φαρμακευτική αγωγή αντιμικροβιακής και αντιιικής θεραπείας μόνη δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις ασθενείς της τρίτης ομάδας (60-65%).
Δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες από τη χρήση της συσκευής Deta-Ap.

Έρευνα του ανδρολόγου - ουρολόγου B.H. Τσερνίχ (27/10/2000), κατοίκου Βορόνες (Ρωσία), 
 για την εφαρμογή των συσκευών Deta στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες

Περιληπτική επισκόπηση της έρευνας: 
Παρακολουθήθηκαν περισσότεροι από 2000 ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, χρόνια κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, νεφρίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, πέτρα στα νεφρά και σεξουαλική δυσλειτουργία. Στους ασθενείς έγιναν 3780 διαγνώσεις συνολικά με ηλεκτροδιαγνωστικό εξοπλισμό Deta και ακολούθησε θεραπεία με βιοσυντονισμό με ιατρικές συσκευές Deta σε 1500 από αυτούς.
Στις περιπτώσεις της χρόνιας προστατίτιδας, η αποτελεσματικότητα της συνδυασμένης θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και χρήση 15 έως 20 φορές των ιατρικών συσκευών Deta ανήλθε σε ποσοστό 90%.
Σε 200 ασθενείς με αδένωμα του προστάτη, ύστερα από τρεις δεκαήμερες χρήσεις των συσκευών Deta σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και μειώθηκε σημαντικά το μέγεθος του προστάτη.
Στις περιπτώσεις σκλήρυνσης του προστατικού αδένα ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του προστάτη και επιβεβαιώθηκε υπερηχογραφικά.
Σε 500 ασθενείς με φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών, 10 εφαρμογές ήταν αρκετές για να μειωθεί η φλεγμονώδης διαδικασία.
Σε 30 ασθενείς με πέτρα στα νεφρά, οι πέτρες στα νεφρά διαλύθηκαν, στους 15 ύστερα από έως 15 χρήσεις των συσκευών Deta, ενώ σε άλλους χρειάστηκαν περισσότερες.
Συμπερασματικά η χρήση των ιατρικών συσκευών Deta μείωσε το χρόνο της διάγνωσης σε 30 λεπτά και επέτρεψε την άμεση έναρξη της θεραπείας με άριστα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά σε συνθήκες εξωτερικού ιατρείου.

Έρευνα της Δημόσιας Παιδιατρικής Κλινικής, Νο1 της πόλης Βορόνες (Ρωσία), 
σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm 
σε 341 παιδιά με διάφορες ασθένειες   

Περιληπτική επισκόπηση της αναφοράς: 
Η έρευνα διενεργήθηκε από το Μάρτιο 2003 έως τον Απρίλιο του 2005 υπό την επίβλεψη της υποδιευθύντριας – παιδιάτρου Τ.Β. Γκολοπκόβα και της παιδιάτρου Α.Δ. Ντεινέκα, οι οποίες και συνυπογράφουν το πόρισμά της.
Η αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta βεβαιώθηκε κατόπιν διενεργηθεισών διαγνωστικών εξετάσεων, των υποκειμενικών αισθήσεων των ασθενών και της εξέτασης των ιατρών πριν και μετά τη θεραπεία.
Σε θεραπεία με τις συσκευές Deta υποβλήθηκαν 341 ασθενείς ηλικίας από 7 έως 15 ετών.
Η πρώτη ομάδα, αποτελούμενη από 166 ασθενείς, αντιμετώπιζε προβλήματα με την όραση (μυωπία, πρεσβυωπία και αστιγματισμό). 
Οι 18 ασθενείς της δεύτερης ομάδας ταλαιπωρούνταν από παθολογίες του γαστρεντερολογικού συστήματος (χρόνια γαστροδωδεκαδακτυλίτιδα, χρόνια κολίτιδα, δυσκινησία της χολής). 
Από παθολογίες του αυτόνομου νευρικού συστήματος (ANS) έπασχαν οι 130 ασθενείς της τρίτης ομάδας. 
Τα 18 παιδιά της τέταρτης ομάδας υπέφεραν από παθολογίες του μυοσκελετικού συστήματος (οστεοχόνδρωση σπονδυλική στήλης και σκολίωση). 
Τέλος, στην πέμπτη ομάδα κατατάχθηκαν 9 ασθενείς με παθολογίες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχικό άσθμα, βρογχίτιδα).
Με τη χρήση των συσκευών Deta χειροτέρευση της κατάστασης δεν παρατηρήθηκε σε κανένα ασθενή, αντίθετα βελτιώθηκε μετά από τη δεύτερη – τέταρτη χρήση. 
Ειδικότερα, στην πρώτη ομάδα η αποτελεσματικότητα της θεραπείας ανήλθε σε ποσοστό 66%, στη δεύτερη κατά 98,7%, στην τρίτη 97,6%, στην τέταρτη 46% και στην πέμπτη 94,6%.
Συνεπώς, η θεραπεία με συσκευές Deta αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στα παιδία.

Έρευνα της Παιδιατρικής Κλινικής Νο2 της πόλης Ουφά (Ρωσίας) για τις συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm στη θεραπεία των παιδιών και των εφήβων με το σύνδρομο της οστεοπόρωσης, οστεοπενίας και χρόνιες ασθένειες του πεπτικού συστήματος
Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας: 
Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Αρχίατρου Α.Σ. Γιανμπερντίν, ο οποίος και την συνυπογράφει με τον Καθηγητή του Τμήματος Παιδιατρικής του Κρατικού Ιατρικού Πανεπιστημίου της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν (προσαρτημένης από τη Ρωσική Ομοσπονδία) Ν.Α. Ντρουζίνιν.
Τέθηκαν υπό παρακολούθηση 63 παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών (43 κορίτσια και 20 αγόρια). Όλα τα παιδιά εξετάστηκαν στην κλινική και η διάγνωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν συγκεκριμένων εξετάσεων, οι οποίες αναφέρονται λεπτομερώς στο πρωτότυπο ρωσικό κείμενο της έρευνας.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. 
Αφενός τα παιδιά της πρώτης ομάδας ακολούθησαν θεραπεία για τη διόρθωση των διαταραχών του μεταβολισμού του ασβεστίου με τη χορήγηση του φαρμάκου Calcemin και αφετέρου τα παιδιά της δεύτερης ομάδας ακολούθησαν θεραπεία για τις διαταραχές του μεταβολισμού του ασβεστίου με τη χρησιμοποίηση των ιατρικών συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap, για δέκα ημέρες καθημερινά.
Αποτελεσματικότητα της θεραπείας των παιδιών σε ποσοστά %  Προκύπτει εκ των ανωτέρω ότι τα παιδιά που ακολούθησαν τη θεραπεία με τις συσκευές Deta-Ritm και Deta-Ap έφεραν καλύτερα αποτελέσματα από όσα έλαβαν φαρμακευτική αγωγή.

Έρευνα της Δημόσιας Παιδιατρικής Κλινικής της πόλης Σαλαβάτ (Ρωσία) σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap στη θεραπεία εντερικών λοιμώξεων σε παιδιά
Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας:  
Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Αρχίατρου Τ.Ν. Γιατσένκο, ο οποίος και την συνυπογράφει με την παιδίατρο Σ.Ι. Φακούλινζ.
Η έρευνα διήρκεσε έξι μήνες και ειδικότερα από τον Οκτώβριο του 2009 έως και το Μάρτιο του 2010. 
Συμμετείχαν 48 παιδιά από 5 έως 14 ετών τα οποία έπασχαν άλλα από εντεροβίωση, άλλα από ασκαρίαση και άλλα από γιαρδίαση (εντερικές λοιμώξεις).
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. 
Η πρώτη ομάδα ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, η δεύτερη ακολούθησε θεραπεία μόνο με τις συσκευές Deta-ap και Deta-ritm και η τρίτη ομάδα συνδύασε και τις δύο μεθόδους. 
Η θεραπεία που ακολουθήθηκε στην πρώτη ομάδα είχε αποτελεσματικότητα 48%, στη δεύτερη 86% και στην τρίτη 94%.
Παρατηρήθηκε ως εκ τούτου πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας με συνδυασμό της χρήσης των συσκευών Deta ταυτόχρονα με φαρμακευτική αγωγή στην παιδιατρική πρακτική. Επισημάνθηκε η πλήρης απουσία παρενεργειών στην περίπτωση της μονοθεραπείας με τις συσυεκυές Deta και η ευκολία στη χρήση των συσκευών. Προτάθηκε ευρεία χρήση στην ιατρκή πρακτική των συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm ως μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή.

Συσκευές

 Αποτέλεσμα εικόνας για συσκευές βιοσυντονισμού deta

 

1. DETA-AP (13 & 20)

2. DETA-RITM 13

3. DETA-COSMO

4. DETA-PROFESSIONAL

5. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ THERAPY 8

6. DETA-TEST

 

www.UrantiaCenter.gr

Χρήστος Κιτσινάνας

Σύμβουλος Βιοσυντονισμού

Τηλ.  210 5449495

Κιν. 697 4820 269

Για οποιαδήποτε απορία και πληροφορία σχετικά με θέματα

υγείας που αντιμετωπίζεται, μάθετε για την λύση με τον

Βιοσυντονισμό, επισκεφτείτε την σελίδα:

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός