urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 a3ceb4f4c59e967dd8d77d84e3a46b49 XL

     To δώρο της 

Εσωτερικής  Αποδέσμευσης

 

     Αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που ξεπέρασε κάποιο πρόβλημα, νίκησε μια ασθένεια και άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο, τότε μπορούμε όλοι να το κάνουμε!

   Γιατί δεν το κάνουμε λοιπόν; Τι μας εμποδίζει να φτιάξουμε την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τη ζωή μας;

   Γιατί «απλά» έτσι έχουμε μάθει! Έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε, να νιώθουμε και να αντιδράμε στις καταστάσεις, με συγκεκριμένους και αρκετά προβλέψιμους τρόπους. Κρατάμε μέσα μας κλειδωμένα όλα εκείνα, τα οποία μας επιβαρύνουν και μας δεσμεύουν τελικά την ίδια μας ζωή. Και ενώ αναζητάμε μια καινούρια ζωή, αρνούμαστε να αφήσουμε τη παλιά να αποχωρίσει! Αν όμως δεν «αδειάσουμε» το χώρο μας, αν δεν «ξεφορτώσουμε», το παρελθόν θα είναι πάντα ένα βάρος στη πλάτη μας!

  

   Η διαδικασία της Εσωτερικής Αποδέσμευσης, μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από φορτία που κουβαλάμε, μερικά από αυτά συνειδητά, και άλλα συχνά χωρίς να το ξέρουμε.

   Πολλές φορές, παραμένουμε σε κάποιο πρόβλημα, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι η πραγματική αιτία που μας κρατάει κλειδωμένους, είναι πολύ πιο βαθιά και πιο μακριά, από εκεί που είμαστε κολλημένοι. Άλλες φορές πάλι, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που μας  έχει πληγώσει, όμως δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Και κυρίως, κάποιες άλλες φορές, ενώ ξέρουμε ακριβώς τι μας έχει επηρεάσει και πότε, νομίζουμε ότι το έχουμε ξεπεράσει. Όμως απλά το νομίζουμε, γιατί έτσι είναι πιο βολικό!

  Νομίζουμε ότι έχουμε ξεπεράσει εκείνο το γεγονός που έγινε πριν χρόνια! Νομίζουμε ότι έχουμε συγχωρήσει εκείνους που μας πλήγωσαν, ή που στάθηκαν αφορμή για να πληγώσουμε εμείς κάποιους άλλους! Νομίζουμε ότι έχουμε συγχωρήσει τον εαυτό μας για κάτι που κάναμε, ή για κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε! Νομίζουμε πως έχουμε συγχωρήσει τους γονείς μας για την άδικη συμπεριφορά τους απέναντι μας, επειδή δεν μας αγκάλιασαν ή δεν μας έδωσαν τα εφόδια που θα θέλαμε. Νομίζουμε ότι έχουμε επουλώσει όλα εκείνα τα τραύματα…

   ‘Όμως αυτά παραμένουν εκεί, και ξεσπάνε σε φαινομενικά άσχετες ώρες και στιγμές. Και τότε αναζητάμε τις ευθύνες στο εξωτερικό μας περιβάλλον, στην οικογένεια μας, στους φίλους, στην δουλειά μας, στην ατμόσφαιρα, στο καιρό, ενώ οι απαντήσεις και οι λύσεις βρίσκονται όλες μέσα μας!

   Έτσι λοιπόν τυλίγουμε με μια ωραία δικαιολογία όλο αυτό που έχει ξεσπάσει και θέλει να βγει από μέσα μας, και το αφήνουμε βολικά κρυμμένο και ξεχασμένο στο περιτύλιγμα του, αφού δεν φταίμε ποτέ εμείς, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας! Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη περίπτωση, που έχουμε τη τάση να τα παίρνουμε όλα πάνω μας, χώνοντας όλο και πιο βαθιά τις ενοχές  και τη μιζέρια μας. Και μπορεί περνώντας η αναταραχή στις σχέσεις μας η δυσφορία να φύγει, αλλά το πρόβλημα, το μπλοκάρισμα ή η διαρροή της ενέργειας μας, παραμένουν μέσα μας, πάνω μας…

   Η Θεραπεία Εσωτερικής Αποδέσμευσης, είναι ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο, που  μας βοηθάει να βγάλουμε από μέσα μας πράγματα που μας ταλαιπωρούν κατά καιρούς. Το ζητούμενο δεν είναι να σκαλίσουμε το παρελθόν, αλλά να βελτιώσουμε το παρόν. Μόνο όταν μένουμε εστιασμένοι στο παρόν, ανακαλύπτουμε με ακρίβεια τι είναι αυτό που μας ενοχλεί από το παρελθόν, αλλά και από το μέλλον. Δουλεύοντας με άξονα το Τώρα, απελευθερώνονται στο Τώρα οι εσφαλμένες ενέργειες είτε προέρχονται από παρελθόν, είτε από μέλλον.

   Έτσι έρχεται μια άμεση ανακούφιση και γαλήνη.

 Παλιές πεποιθήσεις και νοοτροπίες όπως το ότι είμαστε θύματα ανθρώπων και καταστάσεων, ότι δεν αξίζουμε, ότι δεν μπορούμε – πράγματα τα οποία μας κάνουν να σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό-  αδειάζουν από το αρχείο του υποσυνείδητου και έτσι μπορούν να εγγραφούν νέα θετικά προγράμματα.

  Η ουσία σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι να μην  εστιαζόμαστε στο πρόβλημα, αλλά στην αποδέσμευση του προβλήματος. Και η αποδέσμευση ξεκινάει από μέσα!

    Όταν είμαστε εμείς καλά μέσα μας, δεν μας επηρεάζει τίποτα από το εξωτερικό περιβάλλον. Άρα από εκεί ξεκινούν όλα, και εκεί θα πρέπει να στρεφόμαστε όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα ή κάποιο ξέσπασμα. Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν φταίει από έξω για ότι μας συμβαίνει, τότε ανά πάσα στιγμή μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι εκείνο που μας φταίει, και τότε να ευχαριστήσουμε… και την έκλειψη και… τον ανάδρομο πλανήτη… που με τον τρόπο του μας σκούντηξε, για να το αντιληφθούμε και να το αντιμετωπίσουμε από μέσα, εσωτερικά.

   Κάθε άνθρωπος που είναι περιορισμένος, είναι λόγω των δικών του αντιλήψεων και πεποιθήσεων. Είναι γεμάτος από εδραιωμένα μοντέλα και πρότυπα συμπεριφοράς, πάνω στα οποία χτίζει τα θεμέλια της δικής του φυλακής. Ένα τείχος που υψώνει στο νου και τη καρδιά του γεμάτο από ‘πρέπει’ , ‘μη’, και ‘δεν μπορώ’! Κάποιες αρχές οι οποίες τις έχει υιοθετήσει, γίνονται δεσμοφύλακες στη νοητική και συναισθηματική του φυλακή.

  Άρα οτιδήποτε κι αν ζούμε το οποίο μας περιορίζει, είναι τελικά δικό μας κατασκεύασμα. Εμείς επιλέγουμε να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτά που μας έμαθαν, ακόμα κι όταν βλέπουμε ότι δεν μας εξυπηρετούν άλλο.

   Αποφασίζοντας να απεξαρτηθούμε με κάθε τρόπο από τις γνωστές και οικείες μας συμπεριφορές, ίσως στην αρχή να υπάρξει ένα μπέρδεμα, μια ανησυχία, μέχρι να διευθετηθεί αυτή η εσωτερική ανακατάταξη, αλλά το δώρο είναι ανυπολόγιστης αξίας!

  Είναι ένα τεράστιο δώρο ζωής: Η δική μας ελευθερία! Η ελευθερία να ζούμε τη ζωή μας, αποφασίζοντας ανάμεσα στις τόσες επιλογές, να ακολουθήσουμε πλέον αυτή που μας κάνει να νιώθουμε καλά!

     

    Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας την ικανότητα να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Τη δύναμη εκείνη, που μπορεί να θεραπεύσει κάθε αρρώστια, να διώξει κάθε πόνο! Η αποδέσμευση της εξαρτημένης συμπεριφοράς, μιας συμπεριφοράς η οποία φέρνει στο δρόμο μας τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, λες και η ζωή μας επαναλαμβάνεται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, είναι ένα μεγάλο βήμα καταρχάς για τη ψυχική μας υγεία.  Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα έρχονται…

   Σε πολλούς αυτό φαίνεται βουνό και αδυνατούν να το κάνουν μόνοι τους.  Όλοι στη πορεία μας για μια καλύτερη ζωή, αναζητάμε τρόπους και βοήθεια για να νιώσουμε καλύτερα.

   Το πρώτο βήμα είναι να το συνειδητοποιήσετε και να το ζητήσετε! Να ζητήσετε να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος, η σωστή λύση για τη δική σας περίπτωση.

  

  Η Θεραπεία Εσωτερικής Αποδέσμευσης, η οποία είναι μια ενεργειακή θεραπεία, μας δείχνει τον τρόπο και μας ανοίγει το δρόμο, φέρνοντας μας σε επαφή με τις αληθινές μας ανάγκες και κυρίως με τον Αληθινό μας Εαυτό. Από κει και πέρα αναλαμβάνει Εκείνος. Ο Αληθινός μας Εαυτός  γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τι χρειαζόμαστε για την Εσωτερική μας Αποδέσμευση από τις αλυσίδες του νου που είμαστε εγκλωβισμένοι.

   Η απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας από απωθημένες σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα, επιτρέπει την αλλαγή της νοητικής στάσης, και καθιστά ικανή την αντικατάσταση  παλαιών τοξικών πεποιθήσεων, με νέα θετικά πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς, πρώτα σε ψυχικό επίπεδο, και κατ’ επέκταση στη καθημερινότητα και τη στάση ζωής.

  Η πρόσβαση σε εμπειρίες και αυθεντικά συναισθήματα που είναι καταγεγραμμένα στα κύτταρα μας, ξεκλειδώνει τους εσφαλμένους προγραμματισμούς από την κυτταρική μας μνήμη, μετασχηματίζοντας την ασύμφωνη ενέργεια σε Αλήθεια. Στη δική μας, εσωτερική Αλήθεια, που αναγνωρίζουμε στο επίπεδο της ψυχής.

  Μας υπενθυμίζει την ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας, και τη τεράστια δύναμη και σοφία που διαθέτουμε.

     Η ψυχή μας αναζητά πάντα τη θεραπεία. Έτσι δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε μέσα από διάφορες καταστάσεις θετικές ή αρνητικές να μπορέσουμε να δούμε την ευκαιρία και να θεραπευτούμε. Όταν μια θεραπεία δεν αγγίζει την αλήθεια της ψυχής, δημιουργείτε πάλι ανισορροπία στο ενεργειακό μας σώμα, μέσω των επαναλαμβανόμενων κύκλων σκέψης και συμπεριφοράς. Αν μείνει εκεί για πολύ, περνάει στο φυσικό σώμα.

   Μικρές ή μεγάλες εμπειρίες, στενοχώριες και ψυχικά τραύματα, συχνά κολλάνε και μένουν στο ενεργειακό μας πεδίο, με τον καιρό ενσωματώνονται πάνω μας, γίνονται ένα μαζί μας, κι εμείς τα συνηθίζουμε τόσο πολύ που νομίζουμε ότι έτσι πρέπει να είναι, και η συνήθεια σκοτώνει κάθε ανάγκη για απελευθέρωση. Εξαιτίας της ταύτισης μας με αυτές τις εμπειρίες χάνουμε μέρος από τη δύναμη μας, μέσα από διάφορες ενεργειακές διαρροές. 

  Εσφαλμένες αντιλήψεις για τον εαυτό μας μπορεί να προέρχονται από βιώματα παλιά, συνήθως από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και από το ίδιο το σύστημα που παραβλέπει την αληθινή ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης, προβάλλοντας άχρηστα πρότυπα και  μοντέλα, απορρίπτοντας οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με τα δικά του μοτίβα.

       

  Όπως το νερό που λιμνάζει κατά τόπους και δημιουργεί μολύνσεις και ασθένειες σε εκείνες τις περιοχές, έτσι και η ασύμφωνη ενέργεια  που λιμνάζει στο σώμα, προκαλεί βάρος, ανισορροπία και ασθένεια.

 

   Η απελευθέρωση της ασύμφωνης ενέργειας και ο μετασχηματισμός της σε χρήσιμη και δημιουργική, φέρει αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα, αλλαγή αντίληψης και συνειδητότητας, ψυχική ηρεμία και πληρότητα.

    Το ταξίδι στη θεραπεία είναι ένα ταξίδι από το νου στη καρδιά και από τη καρδιά στη ψυχή. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι, όπου το φως της επίγνωσης φωτίζει τη διαδρομή.

Περιοδικό ReikiTime

Λιάνα Τελειώνη, συγγραφέας, εναλλακτική θεραπεύτρια

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1