urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

phpThumb generated thumbnail

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ

Η κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την ισορροπία και την τάξη. Παράλληλα υπάρχουν και οι άγραφοι, κοσμικοί νόμοι, που κρατούν την ισορροπία στον πλανήτη και στην ανθρωπότητα. Ένας από τους πιο σημαντικούς πνευματικούς νόμους, είναι ο νόμος του Κάρμα και μπορεί κανείς εύκολα να τον αντιληφθεί, αν κοιτάξει με ειλικρίνεια τη ζωή του, αλλά και γύρω του.

Όλα όσα ζούμε τώρα, είναι αποτελέσματα των όσων κάναμε, σκεφτήκαμε, βιώσαμε, συμπεριφερθήκαμε στο παρελθόν. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είτε όχι! Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζουμε, κι αν κάποια σημεία φαίνονται πολύπλοκα, είναι διότι υπάρχει άγνοια αλλά και μεγάλη παραπληροφόρηση. Ο νόμος του κάρμα είναι απλός αλλά καθόλου απλοϊκός, αφού το βάθος, η σοφία και τα επίπεδα που λειτουργεί, αποτελούν ένα τεράστιο δίκτυο το οποίο εμπεριέχει όλες τις όψεις της ζωής.

Το κάρμα είναι ο συμπαντικός νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. Δημιουργείτε με την αιτία και βιώνεται με το αποτέλεσμα. Κάθε πράξη δημιουργεί μια μορφή ενέργειας. Αυτή η ενέργεια επιστρέφει σε εμάς, ανάλογα με την μορφή που της έχουμε δώσει. Πχ. αν καλλιεργούμε σκέψεις μίσους και κακίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην ουσία εκπέμπουμε πολύ αρνητικά με αποτέλεσμα αυτή η αρνητικότητα να γυρίσει κάποια στιγμή πάνω μας. Αντίθετα αν έχουμε θετικά, ανώτερα συναισθήματα, αυτά θα λάβουμε εν καιρώ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις πράξεις μας. Αν κάνουμε καλό, θα πάρουμε καλό. Αν κάνουμε κακό, θα λάβουμε κακό. Τόσο απλά! Αυτό που μας ξεγελά είναι ότι συνήθως το καλό ή το κακό γυρίζουν σε εμάς, όχι από εκεί που τα δώσαμε, αλλά από φαινομενικά άσχετα γεγονότα. Όμως τίποτα δεν είναι άσχετο, δεν υπάρχει τυχαίο γεγονός στην ζωή μας και ο νόμος του κάρμα το αποδεικνύει κάθε στιγμή.

Κάτι άλλο που επίσης μας μπερδεύει είναι ότι ίσως περάσει πολύς χρόνος για να επιστρέψει η συγκεκριμένη ποιότητα ενέργειας πάνω μας, οπότε έτσι δεν συνδέουμε τα γεγονότα. Ίσως ακόμα ο χρόνος αυτός να είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι μπορούμε να φανταστούμε, αν πρόκειται για κάρμα το οποίο ξεχρεώνουμε από μια προηγούμενη ζωή.  

Οι σκέψεις, οι πράξεις και τα λόγια μας, έχουν πάντα κάποιες συνέπειες. Αυτές οι συνέπειες είναι που διαμορφώνουν την συνέχεια της ζωής μας. Οι φράσεις «ότι σπείρεις θα θερίσεις» και «όλα εδώ πληρώνονται» περιγράφουν απόλυτα τον νόμο του κάρμα. Κι αν δεν πληρωθούν όλα εδώ σε αυτή την ζωή, η ψυχή μας θα αναζητήσει ευκαιρίες για να ισορροπήσει το κάρμα της στις επόμενες ζωές.

Τα περισσότερα προβλήματα στην τωρινή μας ζωή έχουν να κάνουν με ενέργειες και αρνητικές πεποιθήσεις που κρατάμε για καταστάσεις, γεγονότα και σχέσεις από το παρελθόν και από προηγούμενες ζωές. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι θα θερίσουμε οπωσδήποτε τους καρπούς των σπόρων μας, δηλαδή των πράξεων μας, ανεξαρτήτου χρόνου, γιατί ως ανθρώπινες υπάρξεις δεν περιοριζόμαστε από τον χρόνο. Το μόνο που περιορίζεται είναι η προσωπικότητα μας στον υλικό κόσμο. Τα αποτελέσματα μιας πράξης, ακολουθούν τον άνθρωπο και μετά τον θάνατο στις επόμενες ενσαρκώσεις.

Ο άνθρωπος αποτελείται από διάφορα είδη σωμάτων και διάφορα είδη νου. Όταν πεθαίνει, εγκαταλείπει το φυσικό σώμα του, αλλά παίρνει μαζί του τα υπόλοιπα ενεργειακά σώματά του, στα οποία είναι καταγεγραμμένα προγράμματα των συναισθημάτων, των σκέψεων και των πράξεων του, τα οποία με τη σειρά τους θα ενεργοποιηθούν στις επόμενες ζωές του.

Με άλλα λόγια, αποθηκεύει θετικά και αρνητικά προγράμματα τα οποία ενεργοποιούνται στην τωρινή ζωή του για να βιώσει καταστάσεις, με σκοπό να αναπτυχθεί και να τελειοποιηθεί ως οντότητα. Τελική πορεία του είναι Φώτιση.

Αυτό ισχύει βέβαια και για οτιδήποτε καλό μας συμβαίνει. Με τον νόμο του κάρμα, μπορούμε να φτιάξουμε την ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε, ότι το μέλλον μας φτιάχνεται εξολοκλήρου, από τις επιλογές που κάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Στην πραγματικότητα το κάρμα, είναι η πηγή της ελευθερίας της ζωής. Μπορεί να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τις παλιές του νοοτροπίες και από εσφαλμένες αντιλήψεις και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή, αν ο ίδιος το επιλέξει.

Αυτό που ουσιαστικά θα πρέπει να μας απασχολεί, είναι αν μπορούμε τελικά να αλλάξουμε τις αρνητικές επιρροές και το κάρμα από παλιές πράξεις και συμπεριφορές μας και αν ναι, με ποιον τρόπο;

Η απάντηση είναι κατηγορηματική: Ναι! Και βέβαια μπορούμε, έχουμε την δύναμη και την ικανότητα, να αλλάξουμε την αρνητική όψη των καταστάσεων που βιώνουμε τώρα, λόγο του κάρμα, να αναδημιουργήσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε ένα ολοκαίνουριο υπέροχο μέλλον! Όπως εμείς οι ίδιοι «χαλάσαμε» στο παρελθόν τη ζωή μας και την ενέργεια μας, εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να την ξαναφτιάξουμε.

Η απελευθέρωση από το κάρμα του παρελθόντος, είναι μια απαραίτητη διαδικασία, που πρέπει να γίνει συνειδητά, για να μπορέσει κάποιος να κόψει τα καρμικά δεσμά με πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να προχωρήσει «καθαρός» από μπλοκαρίσματα προηγούμενων επιρροών.

Η θετική πορεία ενός ατόμου μπορεί να επηρεάσει θετικά το περιβάλλον του, πάντα βέβαια υπό το πρίσμα του καρμικού νόμου, με την έννοια ότι ο καθένας μπορεί μεν να επηρεαστεί θετικά, αλλά πάντα σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση του, αλλά και με το δικό του κάρμα.

Πολλές φορές λέμε για κάτι που συμβαίνει ότι είναι άδικο. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους συμβαίνουν πραγματικά τραγικές καταστάσεις, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί κουβαλούν τόσο βαρύ κάρμα και τι έγινε στο παρελθόν ώστε να περνούν τώρα αυτές τις δοκιμασίες. Στην ουσία η αδικία είναι δικό μας δημιούργημα, ο ίδιος ο άνθρωπος καταστρέφει τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Δεν υπάρχει αδικία από μόνη της. Υπάρχει μόνο μια συνεχόμενη δράση αιτιών και αποτελεσμάτων, τα οποία ενεργοποιούμε εμείς οι ίδιοι, ανάλογα με την θέληση μας, καλή ή κακή.

Ο νόμος του Κάρμα δεν είναι τιμωρία, αλλά ένα μονοπάτι προς την αυτογνωσία, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να εξελιχθούμε ως ψυχές. Αρκεί βέβαια να αναλάβουμε την ευθύνη μας και να αποφασίσουμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!

Υπάρχουν μερικοί απλοί αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικοί κανόνες, που αν τους ακολουθήσουμε, μπορούμε πραγματικά να μετουσιώσουμε τα «λάθη» του παρελθόντος.

Κανόνας πρώτος: ανάληψη ευθύνης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβουμε το ποσοστό ευθύνης που μας ανήκει για οτιδήποτε μας συμβαίνει. Κάποιες φορές γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό το ποσοστό, οπότε είναι εύκολο να το κάνουμε. Άλλες φορές όμως ίσως πιστεύουμε πως δεν έχουμε καμία ευθύνη, κι εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Προσοχή, όχι το φταίξιμο, αλλά την ευθύνη, είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάποιο επίπεδο έχουμε ευθύνη για ότι βιώνουμε, γιατί αν δεν το κάνουμε και συνεχίσουμε να κατηγορούμε πάντα τους άλλους, αυτό που κάνουμε στην πραγματικότητα είναι ότι τους παραχωρούμε την δύναμη μας. Πώς λοιπόν θα ενεργοποιήσουμε την δική μας, αναμφισβήτητη, τεράστια εσωτερική δύναμη που διαθέτουμε, για να αλλάξουμε τη ζωή μας, αν οικιοθελώς την «χαρίζουμε» στους άλλους; Αν μονίμως ασχολούμαστε με τα λάθη των άλλων, αν συνεχώς τους κατηγορούμε, είναι εις βάρος μας, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε στο παραμικρό, ούτε να ανακουφίσουμε το κάρμα μας. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι!

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να πούμε:

« Αναλαμβάνω τώρα την ευθύνη των πράξεων μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς, με ποιον τρόπο έχω συμβάλλει στην δημιουργία των καταστάσεων που αντιμετωπίζω! Συγχρόνως αποφασίζω να αλλάξω και να μετουσιώσω τις συνέπειες των εσφαλμένων τρόπων αντίδρασης μου, ώστε να βελτιώσω την ζωή μου, με τον καλύτερο και ανώτατο τρόπο. Ευχαριστώ για τα μαθήματα που πήρα και επιλέγω τώρα να τα μετατρέψω σε ευκαιρίες για την εξέλιξη μου. Είμαι πρόθυμος/η και ανοιχτός/ή να αλλάξω την οπτική μου, να ακούσω τις ανάγκες και την καθοδήγηση της ψυχής μου.»

Κανόνας δεύτερος: η διαδικασία της συγχώρεσης. Αυτή η ιδιαίτερα παρεξηγημένη ποιότητα, η συγχώρεση, διαθέτει μια δύναμη ασύλληπτης εμβέλειας. Τόσο το να συγχωρήσουμε, όσο και το να ζητήσουμε συγνώμη, κόβει κυριολεκτικά τα καρμικά δεσμά και μας απαλλάσσει από χιλιάδες τωρινά αλλά και μελλοντικά προβλήματα. Λένε ότι το να μην συγχωρείς κάποιον, είναι σαν να πίνεις αργά ένα δηλητήριο, νομίζοντας πως θα πεθάνει ο άλλος!!! Αυτή είναι η ψευδαίσθηση της ασυγχωρησίας! Συχνά το να συγχωρήσουμε είναι πιο δύσκολο από το να ζητήσουμε συγνώμη. Και τα δυο όμως είναι απαραίτητα. Δεν λέω πως είναι εύκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο! Οι μόνοι που θα ωφεληθούν πραγματικά είμαστε εμείς οι ίδιοι!

Τι θα λέγατε, αντί να κρατάτε μέσα σας θυμό για κάποια πρόσωπα, να αρχίσετε να τα βλέπετε με συμπόνια; Ξέρετε γιατί; Για τον απλό λόγο, ότι έχουν κι αυτοί το δικό τους κάρμα να ξεπληρώσουν! Να είστε σίγουροι ότι κανένας δεν ξεφεύγει από αυτόν τον πανίσχυρο νόμο!

Ζητήστε λοιπόν έστω και νοερά συγχώρεση και συγχωρήστε κι εσείς, για να ξελαφρώσετε σημαντικά το κάρμα σας, να βελτιώσετε τη ζωή σας και την υγεία σας. Απελευθερώστε αυτό το μεγάλο φορτίο που κουβαλάτε και όχι μόνο θα νιώσετε καλύτερα, αλλά θα δείτε να συμβαίνουν θεαματικές εξελίξεις! Κάντε χώρο μέσα σας ώστε να γεννηθεί μια νέα, υπέροχη κατάσταση του είναι σας, η οποία θα εκδηλωθεί με νέα, εκπληκτικά γεγονότα στη ζωή σας! Πείτε νοερά:

«Ζητώ συγνώμη (από το σύμπαν, ή το Θεό, ή την φύση, ή την ανώτερη δύναμη, ή από τον εαυτό μου) για οτιδήποτε συνειδητά αλλά και ασυνείδητα έκανα, βάση των όσων γνώριζα και βίωνα. Συγχωρώ τον εαυτό μου και επιλέγω να μην επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη! Συγχωρώ τους τάδε ανθρώπους –αναφέρετε τα ονόματα τους- τους βλέπω πλέον με συμπόνια και απελευθερώνω τον εαυτό μου από όλο το κάρμα ανάμεσα μας.»

Κανόνας τρίτος: το μονοπάτι της αγάπης. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μεταμορφώσουμε μια κατάσταση, είναι να την γεμίσουμε με αγάπη. Οτιδήποτε κοιτάζουμε, κάνουμε ή αγγίζουμε με αγάπη, αρχίζει να δονείτε διαφορετικά. Ακόμα και μια πέτρα αν την αγγίξουμε με αγάπη, θα γίνει διαφορετική! Δοκιμάστε να αγκαλιάσετε με αγάπη κάθε σας πρόβλημα κι αυτό θα αρχίσει να μετουσιώνεται. Απλά δοκιμάστε το… μια δοκιμή θα σας πείσει!

Κανόνας τέταρτος: ο δρόμος της προσφοράς. Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους εξισορρόπησης του κάρμα. Κάθε φορά που προσφέρουμε κάτι σε έναν άνθρωπο, σε μια ομάδα, στη φύση, οπουδήποτε, δημιουργούμε θετικό κάρμα. Είναι πραγματικά δύσκολο να συλλάβει κανείς την ανυπολόγιστη δύναμη της προσφοράς. Προσφορά είναι ακόμα και μια καλή σκέψη, ένα αληθινό χαμόγελο, μια καλή κουβέντα! Μπορείτε να βάλετε στο πρόγραμμα σας, κάθε πρωί που ξυπνάτε την ακόλουθη ευχή- δήλωση, και είθε να γίνει η πρώτη σκέψη της ημέρας:

« Εύχομαι όλα τα ζωντανά πλάσματα της γης να έχουν τέλεια υγεία, αφθονία και αγάπη! »

Νιώστε το και φανταστείτε το για λίγο. Σκεφτείτε όλοι να κάναμε κάθε πρωί την ίδια ευχή!

Κανόνας πέμπτος: συνειδητές επιλογές. Απλά πράγματα: μην κάνετε σε κανέναν αυτό που δεν θέλετε να κάνουν σε εσάς! Ιδού η χρυσή οδός της ζωής. Συχνά συμπεριφερόμαστε παρορμητικά, χωρίς να σκεφτόμαστε, με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για το κάρμα μας. Οι σκέψεις είναι το ίδιο δυνατές με τις πράξεις. Αν διαρκώς κατηγορείτε και κρίνετε τους άλλους ακόμα και μέσα στο μυαλό σας, τι είδους κάρμα πιστεύετε ότι δημιουργείτε; Θα πρέπει να αρχίσετε να παρατηρείτε τις σκέψεις σας, πριν δράσετε για οτιδήποτε.

Κι αν δεν το κάνατε στο παρελθόν, ξεκινήστε τώρα! Είπαμε, μπορείτε πάντα να αλλάξετε την ζωή σας, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Σταματήστε τις υπνωτισμένες και προβλέψιμες αντιδράσεις, αρχίστε να σκέφτεστε συνειδητά, αν αυτό που πάτε να κάνετε, θα θέλατε να σας το κάνει κάποιος άλλος, αν θα βλάψει κάποιον άλλον ή τον εαυτό σας και επιλέξτε συνειδητά αν θα πρέπει να το κάνετε ή όχι.

Κανόνας έκτος: προσευχή και διαλογισμός. Πολύ σημαντικά είναι η προσευχή και ο διαλογισμός, για να αντιληφθούμε τα μαθήματα, με τα οποία έχουμε να εργαστούμε για να εξισορροπήσουμε το κάρμα. Να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά μέρη από το όλον και έχουμε αμέτρητη πνευματική υποστήριξη στο πλευρό μας, αν αποφασίσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε.

Επίσης υπάρχουν ορισμένες ενεργειακές τεχνικές, όπως η θεραπεία πνευματικής ανταπόκρισης, η οποία βοηθάει στην απελευθέρωση παλιών μοτίβων και προγραμμάτων από προηγούμενες ζωές, αλλά και οι αναδρομές.

Κανόνας έβδομος: τα συναισθήματα. Το πιο σημαντικό στο νόμο του κάρμα είναι τα συναισθήματα, δηλαδή το πώς νιώθουμε την κάθε στιγμή. Αυτό ακριβώς είναι που αποτυπώνεται στο ενεργειακό μας σώμα και μεταφέρεται με το πέρασμα των αιώνων στη ψυχή μας. Ακόμα κι αν στην επιφάνεια δείχνουμε αδιάφοροι, ή ψυχροί, το υποσυνείδητο μας γνωρίζει καλά και αποτυπώνει τα τραύματα και τις πληγές που δημιουργούμε μέσα μας.

Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο να κάνουμε πράγματα με τα οποία νιώθουμε καλά. Κυρίως όμως πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε σκέψεις που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Δεν γίνεται να κάνουμε αρνητικές, καταστροφικές σκέψεις και να αισθανόμαστε υπέροχα. Μια διαφορετική οπτική, μια νέα απόφαση, μπορεί να αλλάξει εκπληκτικά παρελθόν, παρόν και μέλλον, να εξαγνίσει και να κάψει το αρνητικό κάρμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά που εκπέμπουμε άσκημα συναισθήματα, επιβαρύνουμε αρνητικά το περιβάλλον μας και τον πλανήτη.

Αναζητήστε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά και κάντε το. Όσο περισσότερο νιώθετε υπέροχα, τόσο περισσότερο θετικό κάρμα φτιάχνεται.

Μπορούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία μας κάθε στιγμή. Έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε το κάρμα μας με συμπόνια, με προσφορά, με συγχώρεση, με εμπιστοσύνη, με αγάπη. Εμπιστοσύνη στην ανώτερη νοημοσύνη του δημιουργού που υπάρχει μέσα μας. Εμπιστοσύνη ότι όλα έγιναν για την εξέλιξη μας.

Ας θυμηθούμε τον ληστή πάνω στον σταυρό, δίπλα από τον Χριστό, ο οποίος μετανόησε αληθινά την τελευταία στιγμή. Άλλαξε έτσι ένα βαρύ, αρνητικό κάρμα, κέρδισε μια διαφορετική επόμενη ζωή και την είσοδο του στη βασιλεία των ουρανών!

της Λιάνας Τελειώνη

Συγγραφέας, εναλλακτική θεραπεύτρια                             

www.urantiacenter.gr

Μέρος αυτού του άρθρου δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άστρα και Όραμα σε συνεργασία με την συγγραφέα.

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1