urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

content thumb1502

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ

 «… Θα περάσεις μια ακόμα πύλη! Την περνάς, βρίσκεσαι στο δρόμο, η πύλη είναι μπροστά σου. Είναι μια πολύ μεγάλη πύλη, γιατί θα πρέπει να χωρέσει όλα αυτά που έχεις να πάρεις μαζί σου περνώντας… Είναι η Πύλη της Αφθονίας! Αυτό ζήτησες και τώρα βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου.

   Κι εσύ προχωράς, περπατάς προς τη πύλη, και μια σταματάς, μια κάνεις ένα βήμα πίσω. Όμως για κάθε βήμα πίσω που κάνεις, θα πρέπει να κάνεις άλλα δέκα μπροστά. Και έτσι καθυστερείς την είσοδο σου! Καθυστερείς γιατί δεν έχεις μαζέψει τις αποσκευές που χρειάζεσαι, τα πράγματα που είναι απαραίτητα να πάρεις μαζί σου. Και δεν είναι άλλα, παρά η πίστη, η εμπιστοσύνη!

Αυτά είναι τα εφόδια, τα καύσιμα που θα σε σπρώξουν να περάσεις τη πύλη, γιατί χωρίς αυτά, οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Χωρίς αυτά, η θέληση σου εξασθενεί.

Η ευγνωμοσύνη και η ικανοποίηση που πηγάζουν από μέσα σου σε βοηθούν, πλησιάζεις τη πύλη, αλλά δεν την περνάς, γιατί σου λείπει η πίστη. Η ακλόνητη σιγουριά και η πεποίθηση ότι αξίζεις και μπορείς, να αποκτήσεις ότι θελήσεις! Η πίστη, όχι σε μας, αλλά στην δική σου δύναμη, να δημιουργήσεις ότι επιθυμείς.

… Γι αυτό, θα σου κάνουμε ένα δώρο, ένα μεγάλο δώρο! Θα σε αφήσουμε να περάσεις για λίγο την Πύλη. Μόνο για λίγο, όσο χρειάζεται για να πάρεις μια γεύση!

   Μπορείς να περάσεις την Πύλη!

Τι βλέπεις;;; »

   Με έκπληξη συνειδητοποίησα, ότι δεν μπορούσα να δω τίποτα. Μετά την είσοδο μου στη Πύλη, όλα χάθηκαν και μόνο φευγαλέα σχέδια και χρώματα άστραφταν μέσα στα μάτια μου.

- Δεν βλέπω τίποτα, είπα σιωπηλά, προσπαθώντας να καταλάβω, τι έκανα λάθος.

   Καμιά απάντηση!

- Όμως νιώθω! σκέφτηκα ξαφνικά. Νιώθω όλο αυτό που είναι γύρω μου!

« Τι υπάρχει γύρω σου;»

- Αφθονία!!!

   Πράγματι ένιωθα τόσα πολλά, που δεν μπορούσα να τα περιγράψω με λόγια. Τελικά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς μόνο να τα νιώσεις, χωρίς να υπάρχει τρόπος να τα περιγράψεις. Όπως η γεύση ενός φρούτου ας πούμε! Πως θα μπορούσες να εξηγήσεις σε κάποιον που δεν ξέρει τα κεράσια, τι γεύση έχουν! Μπορείς να πεις ότι είναι γλυκά, η πικρά η στυφά, αλλά πως ακριβώς να φέρεις την γεύση τους στο στόμα του, μονάχα με τα λόγια;

   Δεν ήξερα τι υπήρχε γύρω μου, δεν ήξερα που ακριβώς βρισκόμουν, όμως ήμουν μέσα από την Πύλη της Αφθονίας, και η αίσθηση ήταν συγκλονιστική! Ένιωσα ότι τα έχω όλα, ότι δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, ένιωσα τόσο γεμάτη και ευτυχισμένη!

   « Νιώθεις λοιπόν, τόσο όμορφα και είσαι τόσο σίγουρη για την αίσθηση της Αφθονίας που αισθάνεσαι, παρόλο… που δεν βλέπεις τίποτα! Αυτό θέλαμε να καταλάβεις! Κράτησε αυτά τα συναισθήματα που έχεις τώρα, κλείδωσε τα μέσα σου και πάρτα μαζί σου στη καθημερινή σου ζωή.

Έτσι κι εκεί, η αφθονία είναι γύρω σου, αλλά εσύ δε την βλέπεις! Κι αυτό σε αποδυναμώνει. Μάθε λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να δεις για να πιστέψεις.

Τα μάτια του προσώπου είναι υπέροχα εργαλεία για τις ανθρώπινες δραστηριότητες, όμως τα μάτια της ψυχήςείναι εκείνα που θα οδηγήσουν στην είσοδο της Πύλης! Συνέχισε να νιώθεις αυτά που νιώθεις τώρα και δέξου με όλη σου τη καρδιά, αυτό που απλόχερα σου προσφέρεται τώρα και πάντα!

Και τώρα, θα σου δοθεί αυτό που ζήτησες…»

Και καθώς ήμουν συνεπαρμένη από όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που πλημμύριζαν όλο μου τι είναι, μια ακτίνα φωτός άρχισε να κατεβαίνει από το πουθενά! Μια λαμπερή ακτίνα, με ένα τόσο παράξενο χρώμα, ένα χρώμα ανεξήγητο, όπως η γεύση του κερασιού που λέγαμε, που δεν μπορείς να τη περιγράψεις σε κάποιον που δεν το ξέρει! Σαν να θέλεις να περιγράψεις το κόκκινο σε κάποιον που δεν το έχει δει ποτέ! Σήκωσα το χέρι μου και έπιασα την ακτίνα. Έγινα ένα με την ακτίνα και το φως έφτασε μέχρι τη καρδιά μου. Ένιωσα μια φωτιά να καίει μέσα μου, κι ένα απίστευτο βάρος ανάμεσα στα φρύδια μου.

« Τώρα πιστεύεις;;;»

   Δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα κλειστά μου μάτια. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Κάτι γινόταν εκεί, κάτι πολύ δυνατό! Πίστη, ευγνωμοσύνη, χαρά, ευτυχία, και μια αίσθηση, ότι ναι, τώρα πια, μπορώ να έχω τα πάντα!

- Ευχαριστώ….

   Δεν θυμάμαι αν τι είπα από μέσα μου ή απ έξω μου! Αυτό που θυμάμαι η ευτυχία, η πληρότητα, και η αγάπη με την οποία μου δόθηκε το δώρο, αλλά η αγάπη με την οποία το πήρα! Τόση πολύ αγάπη…

« Τώρα ξέρεις ότι η αφθονία που ζήτησες είναι δική σου. Αρκεί να σηκώσεις το χέρι και να την πάρεις. Αρκεί με τα κατάλληλα εφόδια να περάσεις την Πύλη.

Τώρα κατάλαβες, ότι γι αυτό έγιναν όλα! Γιατί για κάθε μεγάλη λύπη που περνάς, για κάθε στενοχώρια που μοιάζει αβάσταχτη, σε περιμένει μια ακόμα Πύλη! Καιόσο μεγαλύτερη είναι η Λύπη, τόσο μεγαλύτερη είναι η Πύλη! Άλλωστε το έμαθες πρόσφατα! Δεν σου λέμε κάτι καινούριο, σου λέμε κάτι που ήδη ξέρεις και βλέπεις ότι μερικά πράγματα τα ακούς συνέχεια, ξανά και ξανά κάτω από διαφορετικές συνθήκες , μέσα από άλλα στόματα… Αρκεί να το καταλάβεις, και να μην σε πάρει από κάτω η Λύπη, γιατί τότε ίσως κλείσει η Πύλη!!!...»

- Ευχαριστώ, με όλη μου τη καρδιά, με όλο μου το είναι… Ευχαριστώ…

Και όπως καθόμουν θέλοντας να παρατείνω όσο γίνεται την απόλαυση, μια ακόμα φωνή που δεν σήκωνε καμιά αντίρρηση ηχούσε στο κεφάλι μου…

« Σήκω και γράψε το…Σήκω και γράψε το ΤΩΡΑ!»

   Ήταν ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο, ζεστό μεσημέρι καλοκαιριού, που μετά από ένα δυνατό χαστούκι που έφαγα, ένα χαστούκι από αυτά που σε κάνουν να αναθεωρείς όλη σου τη ζωή , τις σχέσεις σου, τους φίλους και τα ιδανικά σου, έκλεισα τα μάτια και αναρωτήθηκα ακόμα μια φορά: ‘ Γιατί το περνάω όλο αυτό; Γιατί συνέχεια πρέπει κάτι να μου συμβαίνει; Γιατί όλα γύρω μου καταρρέουν; Επιτέλους, δώστε μου μια απάντηση! Τι πρέπει να μάθω ακόμα; Γιατί… γιατί…γιατί!!!’

   Και καθώς άρχισα να βυθίζομαι γλυκά μέσα σε μια όμορφη ζάλη, μια φωνή σταθερή και αποφασιστική, μια φωνή που δεν ήταν δική μου, αλλά ούτε και ξένη, άρχισε να ηχεί καθαρά μέσα στο μυαλό μου.

« Θα περάσεις μια ακόμα Πύλη…..»

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Ήταν σε μια στιγμή απόγνωσης, μια στιγμή, που απευθύνεσαι σε όλους όσους ξέρεις, αγγέλους, αρχαγγέλους, δασκάλους, στο Θεό… και λαχταράς μια απάντηση, ένα γιατί!

Και περιμένεις την απάντηση, χωρίς να ξέρεις αν θα έρθει, χωρίς να πιστεύεις τελικά ότι κάποιος μπορεί να σου απαντήσει!

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος ήτανε, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω, αλλά ούτε και με ενδιέφερε. Ίσως ήταν ο Ανώτερος μου Εαυτός! Πάντως έχω την αίσθηση πως ήταν πολλοί! Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Ουριήλ ήταν στη σκέψη μου όταν βάρυνε το τρίτο μου μάτι…

Αυτό που ξέρω είναι πως μας βοηθούν όταν το ζητάμε, πως είναι εκεί όταν τους χρειαζόμαστε! Πως οι άγγελοι, δεν είναι άπιαστα όντα που ζουν στα παραμύθια. Είναι αληθινοί, όσο είμαστε και εμείς και οι δονήσεις τους είναι μαζί μας και επεμβαίνουν όταν τους φωνάξουμε.

Τις προάλλες, η φίλη μου Ελένη που κάνει channeling, μου είπε: ‘Βρήκα τίτλο για το νέο σου βιβλίο: ‘Οι άγγελοι περπατούν στη γη’.! Είπα λοιπόν : Μμμ… είναι πολύ ωραίο, ίσως όχι για όλο το βιβλίο, αλλά για κάποιο κεφάλαιο…

Και να που αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή μου την εμπειρία και να της δώσω αυτό το τίτλο. Εκείνο το απόγευμα, γεμάτη συγκίνηση έστειλα μήνυμα στο φίλο και συν-δημιουργό του καινούριου μου βιβλίου το Μαραχήρ, και του ανακοίνωσα ότι μόλις έγραψα κάποιες σελίδες, οι οποίες δεν ήταν ακριβώς δικής μου έμπνευσης... και μάλιστα, με παρότρυναν να σηκωθώ και να το γράψω αμέσως!

Οι άγγελοι περπατούν στη Γη λοιπόν, και είναι έτοιμοι να μας στηρίξουν ανά πάσα στιγμή! Αυτή την εποχή, περισσότερο από ποτέ κάνουν αισθητή τη παρουσία τους, και δεν είναι λίγοι εκείνοι πού μπορούν πλέον να επικοινωνούν συνειδητά μαζί τους και να μεταφέρουν μηνύματα από την ‘άλλη πλευρά του πέπλου’!  

Και όποτε η αμφιβολία, η οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο πάει να σκιάσει τη πίστη μου, φέρνω στο μυαλό μου εκείνο το φώς, και νιώθω ξανά την ενέργεια στα χέρια μου.

Και νιώθω ακόμα τόσο τυχερή, που ‘κάποιοι’ ασχολήθηκαν μαζί μου, και με πήραν από το χέρι για να μου δείξουν βήμα βήμα, αυτό που το περιορισμένο μου μυαλό δεν μπορούσε να δει:

Πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και πως η Πύλη της Αφθονίας υπάρχει και είναι τεράστια, και μας περιμένει αν εμείς την αναζητήσουμε και δεν είναι πουθενά αλλού, παρά βαθειά μέσα μας, εκεί που ξέρουμε τι συμβαίνει, ξέρουμε που βρισκόμαστε, χωρίς να χρειάζεται να δούμε η να ακούσουμε για να πειστούμε! Εκεί που τα συναισθήματα γίνονται όλα ένα, και εμείς, σαν ανθρώπινοι άγγελοι, αφήνουμε τα μάτια της ψυχής να δουν πιο καθαρά τις αληθινές μας ανάγκες, εκεί που οι αμφιβολίες και τα εμπόδια σβήνουν γλυκά και χάνονται, μέσα στη μοναδική ενέργεια που επικρατεί, την ειρηνική και δυναμική ενέργεια της αγάπης!

                               Περιοδικό AngelsVoice

                           Λιάνα Τελειώνη, συγγραφέας

                               ReikiMasterTeacher     

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

                                                              

                          

 

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός