urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η ροή της ευκολίας και η ροή του αρκετά

Ο Ιησούς μέσω της Πάμελα Κριμπ

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω

Αγαπητοί φίλοι, βρίσκομαι ανάμεσά σας σήμερα με χαρά και στοργή. Σας ξέρω τόσο καλά και όμως μου φαίνεται ότι γνωριστήκαμε χθες. Στις σφαίρες όπου κατοικώ ο χρόνος δεν είναι τόσο σημαντικός. Σας αναγνωρίζω πολύ καλά παρόλο που η εκδήλωσή σας και η εμφάνισή σας είναι διαφορετική από τις εποχές που σας ήξερα.

Είμαι ο Ιησούς. Έχω ζήσει στη γη σε ανθρώπινο σώμα ως Ιησούς Χριστός. Έχω υπάρξει άνθρωπος ανάμεσα σε ανθρώπους όπως εσείς. Τίποτα στο ανθρώπινο δεν είναι ξένο για μένα. Από αυτήν την εμπειρία μέσω της ανθρώπινης ύπαρξης έρχομαι να σας υποστηρίξω στη δική σας ανάπτυξη, με τη γέννησή σας στη Νέα Εποχή. Μία Νέα Εποχή έρχεται. Ένας μετασχηματισμός εξελίσσεται αυτές τις ημέρες με τον οποίο όλοι σας νιώθετε μία έντονη σύνδεση.

Θέλω να σας πω κάτι για τον εαυτό μου. Στη γη ήμουν άνθρωπος με σάρκα και αίμα και δημιούργησα κανάλι επικοινωνίας με την Χριστική ενέργεια. Η Χριστική ενέργεια έρεε προς τα έξω μέσω εμού και αυτή ήταν η ουσιώδης μου συνεισφορά στη γη εκείνη την εποχή. Όμως η Χριστική ενέργεια δεν είναι μονάχα δική μου, ανήκει σε όλους εσάς. Όλοι σας φυτεύετε ένα σπόρο, φέρνοντας ένα κομμάτι αυτής της ενέργειας εδώ στη γη σήμερα και μέσα σε αυτή βρίσκεται η μεγαλύτερη εκπλήρωση.

Όμως αυτός ο μετασχηματισμός από τη παλαιά στη Νέα Εποχή ξεριζώνει και ανακατεύει πολλά πράγματα. Ο τομέας της εργασίας και των χρημάτων εμπλέκονται πολύ σε αυτό το «ξερίζωμα» γιατί αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο οι παλαιές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ενεργές. Θα μπορούσατε να τις χαρακτηρίσετε αυτές ως οι ενέργειες της εξουσίας και του εγώ.

Οι παλιές ενέργειες έχουν υπάρξει τόσο έντονα ενεργές μέσα σε αυτό το πεδίο που μπορεί να το βρεις δύσκολο να έχεις μία καλά-ισορροπημένη στάση προς τα θέματα εργασίας και χρημάτων. Στην εργασία σου, στον οργανισμό ή εταιρία στην οποία εργάζεσαι ή στους ανθρώπους που είναι συνάδελφοί σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με την κοινωνία. Πολλές φορές αναρωτιέσαι, πως αντεπεξέρχομαι τις ενέργειες με τις οποίες δεν έχω κάποια συγγένεια και όμως με περικυκλώνουν κάθε μέρα; Σε αυτή την συνάντηση του παλιού και του νέου θα ήθελες να ξέρεις πώς να χειριστείς αυτή τη τριβή.

Σχετικά με τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα σας θα ήθελα να σας διαφωτίσω λίγο παραπάνω για το θέμα αυτό. Η αύρα η οποία ανήκει σε κάθε άνθρωπο περιέχει επτά τσάκρα ή ενεργειακά κέντρα. Στο ηλιακό πλέγμα το οποίο είναι το τρίτο τσάκρα (κοντά στο διάφραγμα ή το στομάχι), βρίσκεται η θέληση. Είναι σε αυτό το κέντρο της προσωπικής θέλησης όπου η εξουσία και φιλοδοξία βρίσκονται. Στην εποχή της παλιάς ενέργειας, ο άνθρωπος της παλιάς εποχής, οι άνθρωποι ζουν στην υπέρβαση από αυτό το κέντρο. Αυτό έχει να κάνει με μία στάση του να είναι πρόθυμοι να νικήσουν, να βάζουν τα προσωπικά ενδιαφέροντα πρώτα και να μάχονται εις βάρος άλλων. Μία στάση σαν αυτή συνήθως γεννιέται από το φόβο και από την αίσθηση της απώλειας. Δεν είναι ο στόχος μου να κρίνω αυτές τις ενέργειες. Θέλω απλά να αναφέρω ότι είναι συνήθως ενεργές από το ηλιακό πλέγμα, το τρίτο τσάκρα.

Ένα τσάκρα πιο ψηλά βρίσκουμε το κέντρο της καρδιάς. Η καρδιά σε συνδέει με την ανώτερη προέλευση, με ενεργειακές σφαίρες στις οποίες κάποτε κατοικούσατε και από όπου φέρνετε ιδανικά που αντικρούονται με τις ενέργειες της εξουσίας και του εγώ.

Τώρα, αυτό που συμβαίνει στο παρόν μετασχηματισμό της συνείδησης είναι το πέρασμα της ρόδας από το ηλιακό πλέγμα στην καρδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ηλιακό πλέγμα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ή να παραμεριστεί εντελώς. Δεν είναι αλήθεια ότι θα πρέπει «να απαλλαχτείς από το εγώ». Πρόκειται για το πέρασμα του τιμονιού σε ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης και έτσι θεμελιώνει τη ζωή σου στην ενέργεια της καρδιάς. Όλοι σας ψάχνετε να το επιδιώξετε αυτό με κάποιο τρόπο, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε συγκεκριμένα στον τομέα της εργασίας και δημιουργικότητας. Όλοι σας αισθάνεστε μία συγγένεια με την αλλαγή προς την ενέργεια της καρδιάς. Όλοι αισθάνεστε ότι μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με περισσότερη χαρά και ηρεμία με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με την ερώτηση για το πως χειρίζομαι τις ενέργειες του εγώ (μέσα σου και γύρω σου), το ουσιώδης βήμα που σου ζητιέται να κάνεις είναι να συνδεθείς από την καρδιά με τις ενέργειες του ηλιακού πλέγματος (τη θέληση και το εγώ) και να τα καθοδηγήσεις με τρυφερό και στοργικό τρόπο. Είναι αυτή η σύνδεση μεταξύ καρδιάς και ηλιακού πλέγματος (γενικά μεταξύ των υψηλότερων και κατώτερων, σε θέση, τσάκρα) που σου προσφέρει την αφθονία στον τομέα της εργασίας, δημιουργικότητας και χρημάτων.

Τώρα πως ξέρεις ότι λειτουργείς από την καρδιά ή από τον φόβο ή το εγώ; Θα ήθελα να τονίσω δύο σημαντικά χαρακτηριστικά της ενέργειας της καρδιάς που μπορούν να σε βοηθήσουν να το αναγνωρίσεις στη καθημερινή σου ζωή. Το πρώτο χαρακτηριστικό είναι η απουσία της πάλης και η παρουσία της άνεσης και απλοϊκότητας. Θα το ονομάσω απλά η ροή της ευκολίας.

Η ροή της ευκολίας

Έχετε συνηθίσει να παλεύετε και να ζορίζεστε για τα πράγματα που θέλετε. Ειδικά στον τομέα της εργασίας υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και αγώνας του εγώ. Συχνά πρέπει να φέρεσαι σαν κάποιος που δεν είσαι για να εισπράξεις αναγνώριση και επιβεβαίωση. Αυτό αντικρούει την επιθυμία της καρδιάς. Η καρδιά επιθυμεί ένα πιο φυσικό είδος παρουσίας. Η ενέργεια της καρδιάς δεν ασκεί πίεση και είναι πολύ απαλή και μαλακή από τη φύση της. Η ενέργεια της καρδιάς σου μιλάει μέσα από τη διαίσθηση. Η καρδιά δίνει απαλές ωθήσεις και προτάσεις και ποτέ δεν θα σου πει κάτι που είναι συναισθηματικά φορτωμένο με φόβο ή πίεση.

Στην καθημερινή σου ζωή μπορείς να παρατηρήσεις ξεκάθαρα εάν τα πράγματα κυλούν ομαλά και εάν βρίσκουν το φυσικό τους δρόμο ή επανειλημμένα συναντάς αντίσταση σε κάτι που προσπαθείς να πετύχεις. Εάν ισχύει το δεύτερο των περιπτώσεων τότε δεν είσαι – ή σχεδόν δεν είσαι – σε ευθυγράμμιση με την ενέργεια της καρδιάς σου. Το μυστικό της ενέργειας της καρδιάς είναι ότι κάνει θαύματα, όχι με δύναμη, αλλά με άνεση και στοργή.

Τολμώντας να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου είναι ο πιο σημαντικός τρόπος να ευθυγραμμιστείς με την ενεργειακή ροή της καρδιάς που εγώ ονομάζω «η ροή της ευκολίας». Λειτουργώντας από διαίσθηση στο πλαίσιο της εργασίας και δημιουργικότητας, ακόμα και όταν αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κουλτούρα του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα δημιουργήσει απρόσμενες πιθανότητες και ευκαιρίες για εσένα. Θα σε φέρει πιο κοντά στον δικό σου Θεϊκό εαυτό και θα σε ενδυναμώσει σε επίπεδο καρδιάς και θα σε προσελκύσει σε μέρη και ανθρώπους που καλύπτουν τις επιθυμίες της καρδιάς σου.

Όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα στην εργασία σου, όταν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι στο σωστό μέρος στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, πέρνα λίγο ήσυχο χρόνο μόνος σου. Βρες μία στιγμή ακινησίας στην οποία αφήνεις όλες τις σκέψεις και ιδέες, που έχεις απορροφήσει από το κοινωνικό περιβάλλον και όλους τους φόβους και ανησυχίες που τα συνοδεύει. Προσπάθησε να δεις αυτές τις σκέψεις και συναισθήματα από ένα βαθύ και ήσυχο μέρος του κέντρου της καρδιάς. Δες τα για αυτό που είναι, είναι σύννεφα που αιωρούνται πάνω από το κεφάλι σου μπροστά από τον ήλιο αλλά δεν είναι εσύ. Πήγαινε στον πυρήνα της λιακάδας στην καρδιά σου και ρώτα τον εαυτό σου τι είναι σοφό να κάνεις αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να μην βασίσεις τις πράξεις σου σε εξωτερικές απόψεις, σε κοινωνικά πρότυπα συμπεριφοράς τα οποία ειδικά στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι συντριπτικά. Η κοινωνική ή μαζική συνείδηση σε αυτό το τομέα βασίζεται έντονα στον φόβο, το φόβο του να χάσεις την δουλειά σου, τον φόβο της κοινωνικής αποτυχίας και τον φόβο της φτώχειας. Όλοι αυτοί οι φόβοι μπορούν να επισκιάσουν την διαίσθηση σου και όμως υπάρχει μία εσωτερική φωνή που σου λέει τι να κάνεις τώρα. Το κλειδί είναι να τολμήσεις να ακούσεις αυτή τη φωνή και θα δεις να σου βγάζει αυθεντικές απαντήσεις.

Όταν προσπαθήσεις να πας στον εσωτερικό πυρήνα, η αυτό-αμφιβολία μπορεί να σε μπλοκάρει και να σε κάνει να απορρίψεις τις διαισθήσεις και τις κλίσεις της καρδιάς σου ως μη ρεαλιστικές και λανθασμένες. Η αυτό-αμφιβολία μπορεί να σε εμποδίσει από το να εμπιστευτείς το πνευματικό μονοπάτι που έχει προβλεφθεί για εσένα. Αυτές οι ενέργειες είναι ήδη παρούσες. Μπορείς όμως να τις αναγνωρίσεις και να τις δηλώσεις στον εξωτερικό σου κόσμο με το να ακούς και να εμπιστεύεσαι τα δικά σου συναισθήματα. Η ψυχή σου, σου μιλάει μέσα από τα συναισθήματά σου. Δεν υπάρχουν εξωτερικές εγγυήσεις ή ασφάλειες. Η εμπιστοσύνη είναι ουσιώδης. Για να δεχτείς την κατεύθυνση που σε πάνε τα συναισθήματά σου και να δράσεις βάσει της διαίσθησής σου σημαίνει να ανοίξεις τον εαυτό σου στην καθοδήγηση της καρδιάς σου και να κάνεις μία πραγματική αλλαγή από τη συνείδηση του εγώ στην συνείδηση της καρδιάς.

Έχεις φτάσει στο τελικό στάδιο της κυριαρχίας του ηλιακού πλέγματος. Η ψυχή σου εισήλθε σε αυτή την ενσάρκωση με την πρόθεση να απελευθερώσει αυτό τον τρόπο ύπαρξης και είστε όλοι πολύ κινητοποιημένοι να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας από την καρδιά. Ζητάω να εμπιστευτείς τον εαυτό σου σε αυτή τη φάση και να συνεχίσεις αυτό το μονοπάτι, γιατί ήδη φέρνεις σε αυτό τον κόσμο μία νέα ενέργεια που είναι μεγάλης αξίας. Αυτή η ενέργεια συχνά επηρεάζει αλλαγές χωρίς να το γνωρίζεις, κάνεις μεγαλύτερο καλό από ότι συνειδητοποιείς. Βοηθάς να γεννηθεί η Νέα Εποχή με το να εμπιστεύεσαι τη ροή της καρδιάς σου και να τολμάς να ακολουθείς τη ροή της άνεσης. Συνεπώς μην έχεις αμφιβολίες και συνέχισε το μονοπάτι σου.

Η ενέργεια της καρδιάς είναι πολύ πιο ήσυχη και απαλή από τις ανταγωνιστικές και σκληρές ενέργειες που συνήθως διευθύνουν τον αρένα της εργασίας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται θάρρος και δύναμη να παραμείνεις στο κέντρο της καρδιάς, όταν σε περικυκλώνουν αυτές οι ενέργειες του εγώ. Όμως σου λέω αυτό, ακολουθώντας τη ροή της καρδιάς σου θα σου φέρει εντέλει δημιουργικές πιθανότητες οι οποίες είναι αληθινές και πρακτικές, και θα σου φέρει αφθονία σε υλικό επίπεδο. Είναι πράξη πίστης και θάρρος να εμπιστευτείς τον εαυτό σου σε αυτή τη ροή.

Είπα ότι θα ανέφερα δύο σημαντικά χαρακτηριστικά της ενέργειας της καρδιάς. Ξεκίνησα με τη ροή της ευκολίας. Θα ήθελα να μιλήσω τώρα για τη ροή της αφθονίας την οποία ονομάζω η ροή του αρκετά.

Η ροή του αρκετά

Η ενέργεια της καρδιάς είναι η πηγή της πραγματικής αφθονίας στην ζωή σου. Η αφθονία έχει να κάνει με όλους τους τομείς της ζωής σου φτάνοντας από το φυσικό, υλικό επίπεδο μέχρι το συναισθηματικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο. Είναι γραφτό να απολαμβάνετε τον εαυτό σας σε όλα αυτά τα επίπεδα. Σε αυτό το σημείο θέλω να απευθυνθώ στο θέμα της υλικής αφθονίας ειδικά μιας και είναι ειδικής σημαντικότητας για τις ψυχές των εργατών του φωτός.

Οι ψυχές των εργατών του φωτός είναι προσανατολισμένοι πνευματικά, άνθρωποι ιδεαλιστικοί γενικά τείνουν στο να καταδικάζουν το χρήμα. Το χρήμα θεωρείται αρματολό σε εαυτούς, ότι είναι χαμηλής ενέργειας. Ο λόγος για αυτή τη καταδίκη οφείλεται στο ότι συνδέουν το χρήμα με την εξουσία και το πλούτο σε βάρος άλλων. Το χρήμα πρακτικά έχει γίνει συνώνυμο με την εξουσία. Αυτή η σύνδεση είναι ένας από τους κύριους λόγους που η ροή της υλικής αφθονίας έχει μπλοκαριστεί από πολλούς που διαβάζουν το παρόν κείμενο.

Επίσης ψυχές των εργατών του φωτός που έχουν μεγάλη πνευματικό ενθουσιασμό συνδέουν το χρήμα με τη βάση και των ασήμαντων πραγμάτων στη ζωή που πρέπει να υπερβούν. Εδώ πολλές καταδίκες είναι σε λειτουργία που φτάνουν πίσω σε παλιές ζωές της λιτότητας και αποχής από τον υλικό κόσμο. Σε αυτές τις ζωές συχνά περνούσαν μέσα στην μοναξιά, στόχευαν αποκλειστικά στην πνευματική απελευθέρωση. Η ενέργεια αυτών των ζωών ακόμα έχουν απήχηση σε όλο το ενεργειακό σου πεδίο. Καταλήγει σε ένα είδος «αυστηρότητα» που σε στενεύει.

Το χρήμα όμως είναι αθώο. Το χρήμα είναι ροή ενέργειας που στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει καθαρή δυναμικότητα. Το χρήμα προσφέρει ευκαιρίες, το χρήμα είναι δυναμικότητα και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Ούτε ισχύει η περίπτωση ότι στο να λαμβάνεις χρήμα ενεργείς εις βάρος άλλων. Με το χρήμα μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα και ωραία πράγματα για άλλους. Με το να το λαμβάνεις με χαρά, επεκτείνεις τη ροή της αφθονίας για τον εαυτό σου και για άλλους. Το δημιουργικό σπιράλ πάντα παράγει τη ροή της λήψης ώστε να εξισορροπούνται το δίνω και παίρνω. Αυτός είναι ο τρόπος της καρδιάς. Οπότε μην φοβάσαι να λαμβάνεις χρήματα.

Είναι λυπηρό να παρακολουθώ το πως εσύ, όταν πραγματικά μοιράζεσαι τα υψηλά σου δώρα και ταλέντα με τον κόσμο, ακόμα έχεις επιφυλάξεις στο να ζητάς και να λαμβάνεις από τον κόσμο αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι για τον εαυτό σου. Πολλές παλιές κριτικές σε εμποδίζουν από το να σταθείς στο ύψος σου και να απολαμβάνεις το κομμάτι του να λαμβάνεις. Όμως το μυστικό του σύμπαντος είναι η ισορροπία. Το σύμπαν γνωρίζει ότι χρειάζεται να φροντίζεσαι σε όλα τα επίπεδα για να μπορείς να εκφράζεις την υψηλότερη δυναμικότητα σου αυτή τη ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα το αμαρτωλό σε αυτό. Όταν είσαι πραγματικά δημιουργικός από την καρδιά, θα προσελκύσεις μία ροή είσπραξης και μόνο όταν επιτρέψεις να εισέλθει θα μπορέσεις να κρατήσεις την προς τα έξω ροή της δημιουργικότητας ζωντανή και ζωηρή.

Μπορεί να μην είσαι συνειδητά ενήμερος του γεγονότος ότι μπλοκάρεις τη ροή του χρήματος στη ζωή σου ή ότι έχεις μία σιωπηρή αποστροφή στο χρήμα. Πάρε λίγο χρόνο για να εξετάσεις τις πιο εσωτερικές σου σκέψεις και συναισθήματα για το χρήμα και θα δεις με ευκολία πως μπλοκάρουν την ροή της αφθονίας στη ζωή σου. Παρακαλώ κατάλαβε ότι είναι γραφτό να απολαμβάνεις τη ζωή στη γη! Είναι φυσικό να χαίρεσαι με όμορφα πράγματα που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις ή γεμίζουν την καρδιά με έμπνευση. Αυτό είναι το σπίτι σου, η κατοικία σου για αρκετό καιρό οπότε σε παρακαλώ επέτρεψε στον εαυτό σου να δημιουργήσεις τα υλικά σου περίχωρα όπως τα επιθυμείς. Το να απλά αγαπάς τη γη και την υλική πραγματικότητα μονάχα θα δημιουργήσει τη ροή της αφθονίας. Η γη θα σε ακούσει γιατί θέλει να σου παρέχει τα πάντα που χρειάζεσαι, όχι μόνο να μεγαλώσεις και να εξελιχθείς ως πνευματικό όν αλλά να απολαμβάνεις τη ζωή ως ανθρώπινο όν.

Οπότε παρακαλώ αναθεώρησε την στάση σου απέναντι στην υλική αφθονία στο βαθύτερο επίπεδο και νιώσε πως η ροή της αφθονίας σου προσφέρει την πιθανότητα να βοηθήσεις να κτίσεις τη νέα γη, να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου στο πυκνότερο πεδίο της πραγματικότητας. Δεν είναι η στιγμή να αποσύρεις τον εαυτό σου από την κοινωνία, να διαλογιστείς μόνος σου στη κορυφή του βουνού. Είναι η στιγμή για συμμετοχή. Είναι στιγμή να αφήσεις την ενέργειά σου να ρέει μέσα στο κόσμο και ελεύθερα να λάβεις όλα όσα σου επιστρέφονται. Μην φοβάσαι να λαμβάνεις αφθονία. Τιμώντας την δική σου εισαγόμενη δύναμη, λαμβάνοντας αρκετά ως αντάλλαγμα για τους κόπους σου είναι κομμάτι του να είσαι ένα καλά-ισορροπημένο πνευματικό ανθρώπινο όν.

Θα ήθελα να πω λίγα ακόμα για τη λέξη «αρκετά». Σου είπα ότι η ενέργεια της καρδιάς χαρακτηρίζεται από τη ροή της ευκολίας. Όταν τα πράγματα πετυχαίνονται εύκολα και όλα όσα χρειάζεσαι εμφανίζονται αυθόρμητα στο δρόμο σου, είναι σημάδι ότι προχωράς με τη ροή της καρδιάς σου. Η δεύτερη ροή ενέργειας που διέκρινα είναι η ροή του αρκετά. Αρκετά σημαίνει τα πάντα που χρειάζομαι εδώ και τώρα, για να είμαι ένας πλήρως ανθρώπινος άγγελος, μου γίνονται διαθέσιμα. Το να ζεις στην ροή του αρκετά σημαίνει ότι αισθάνεσαι ικανοποιημένος με και ευγνώμων για αυτά που έχεις. Αισθάνεστε την φροντίδα απ΄ότι σας περιβάλλει στο υλικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Αυτό είναι αφθονία. Αυτό είναι να έχεις αρκετά.

Για να βιώνεις τη ροή του αρκετά σημαίνει ότι χαίρεσαι αυτό που έχεις στο Τώρα. Όλοι σας ξέρετε ότι για να βιώσεις αφθονία είναι η υποκειμενική κατάσταση του νου. Εξαρτάται από τις περιστάσεις. Η ποσότητα υλικής αφθονίας που έχεις δεν έχει απαραιτήτως να κάνει με το βαθμό ικανοποίησης που βιώνεις. Το να βιώνεις την αφθονία δεν έχει να κάνει με το να είσαι πλούσιος, έχει να κάνει με το να βιώνεις τα πλούτη σε κάθε τι που σε περιβάλλει. Πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου το είδος της υλικής αφθονίας που σε ικανοποιεί και σε καλύπτει. Για κάποιους ανθρώπους αυτό σημαίνει να ζουν μόνοι τους σε απόμακρο καλύβι όπου μπορούν να ευχαριστηθούν τη φύση στο έπακρον. Για άλλους, σημαίνει ένα πολυτελές μέρος στη πόλη όπου μπορούν να ευχαριστηθούν τη φασαρία της πόλης. Δεν υπάρχει κριτική για αυτό από τι δική μας πλευρά, από τον Θεό ή από το Πνεύμα.

Χρειάζεται να ανακαλύψεις τι σημαίνει αρκετά για εσένα. Το κλειδί είναι να βρεις τη ροή που σε κάνει χαρούμενο, που σου δίνει την αίσθηση ότι ζεις τη ζωή σου στο έπακρο. Αυτό είναι η ροή του αρκετά. Μπορείς να τα αναγνωρίσεις όχι από τον αριθμό υλικών αγαθών που έχεις αλλά από την αίσθηση της χαράς και εκπλήρωσης που έχεις στην καθημερινή σου ζωή. Το αρκετά είναι συναίσθημα ότι αντικείμενο.

Μπορείς να είσαι εκτός αυτής της αρμονίας με τη ροή με δύο τρόπους. Μπορεί να θέλεις «περισσότερα από αρκετά» ή να θέλεις «λιγότερα από αρκετά». Εάν θέλεις «περισσότερα από αρκετά» λαχταράς υλικά πλούτη που δεν χρειάζεσαι πραγματικά ή είσαι ικανός να ευχαριστηθείς πραγματικά. Τα πολλά αποκτήματα κάνουν τη ζωή περίπλοκη και αφαιρούν κάπως από τη χαρά σου. Η χαρά ευδοκιμεί στη καλή και απλή ζωή. Όταν επιδιώκεις περισσότερα από αρκετά συνήθως το κάνεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον. Μπορείς να εθιστείς στο συναίσθημα του να έχεις χρήματα μόνο για την ασφάλεια. Αυτό όμως δεν είναι να βιώσεις αφθονία στο Τώρα. Αυτό είναι να βιώνεις έλλειψη στη μέση του υλικού πλούτου! Το να είσαι πραγματικά στη ροη του αρκετά, χρειάζεται να αφήσεις το φόβο και να τολμήσεις να ευχαριστηθείς με αυτό που υπάρχει. Αυτή η ευχαρίστηση θα προσελκύσει περισσότερο από το ίδιο στη ζωή σου, θα διατηρήσει τη ροή του αρκετά. Εάν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερη υλική ασφάλεια, όμως μπαίνεις σε φόβο ενώ αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη εμπιστοσύνη και λιγότερο φόβο.

Εάν συμβιβαστείς με «λιγότερα από αρκετά» επίσης κολλάς στο φόβο αλλά εδώ πρόκειται για το φόβο του να ανοίξεις τον εαυτό σου στο κόσμο, να εκφράσεις τον εαυτό σου και να λάβεις από αυτόν επίσης. Φοβάσαι να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν αξίζεις, δεν είσαι ικανός για αυτό ή ότι είναι αμαρτία να είσαι όλο αυτό που μπορείς να είσαι και να λαμβάνεις αναγνώριση για αυτό. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να νιώσεις την φυσική σου ομορφιά και την αθωότητα. Προορίζεσαι για να εκφράζεις τον εαυτό σου και να αγαπιέσαι για αυτό που είσαι. Ο κόσμος γίνεται ένας χώρος πιο όμορφος και λαμπερός όταν μοιράζεσαι το δώρο της ψυχής σου με αυτόν, και αυτός θέλει να σε ευλογήσει με αρκετά ως αντάλλαγμα. Το σύμπαν είναι προσανατολισμένο για αφθονία και εσύ μπορείς να είσαι μέρος αυτής της ροής εάν ανοίξεις τον εαυτό σου στην πραγματική σου φύση η οποία είναι η αγνή και άνευ όρων αγάπη.

«Αρκετά» είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξης. Είστε όλοι εδώ για να βιώσετε αρκετά, τη ροή του αρκετά είναι διαθέσιμη σε όλους σας. Δεν έχει νόημα να συμβιβαστείτε για λιγότερα. Δεν είναι αλήθεια ότι θα βελτιώσεις τον εαυτό σου πνευματικά από την αποχή ή αυτοεπιβαλλόμενη φτώχεια. Είναι περισσότερο πιθανόν ότι θα αποκτήσεις συναισθήματα πίκρας και εχθρότητας ως αποτέλεσμα αυτής. Σας παρακαλώ μην προσπαθείτε να βρείτε κάποια πνευματική δικαιολογία για την έλλειψη της αφθονίας σας. Είστε όλοι εδώ για να απολαύσετε τη ζωή σας το έπακρο, να αφήσετε την δημιουργική σας ενέργεια να ρέει στον κόσμο και να εισπράξετε χαρά, ικανοποίηση και υλική αφθονία ως αντάλλαγμα.

Δημιουργώντας τη ροή του αρκετά

Όταν αισθάνεσαι τον εαυτό σου να είναι εκτός αυτής της ροής του αρκετά, ρίξε μία ματιά στις παρούσες περιστάσεις ζωής και μετέφρασε αυτό ως μήνυμα ενέργειας στον εαυτό σου: «Έτσι δημιουργώ την πραγματικότητα τώρα». Μην κρίνεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον για αυτό. Απλά σημείωσε το.

Μετά νιώσει την ενέργεια του παρόν περιβάλλοντος – είτε είναι το σπίτι σου, η κοινωνική σου ζωή ή η εργασία σου – και σύγκρινέ το με αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου. Πάρε το χρόνο σου για να νιώσεις πραγματικά τι θέλεις. Μην απλά ικανοποιείς τον εαυτό σου με μία αόριστη αίσθηση δυσαρέσκειας ή αναταραχής αλλά όρισε με σαφήνεια τι θέλεις στη ζωή σου.

Κάνοντας αυτό αντιλαμβάνεσαι την «έλλειψη» αυτού που δεν υπάρχει. Σημείωσε τον πόνο που υπάρχει μέσα σου, αλλά μην στέκεσαι στην αίσθηση της έλλειψης ή δυσαρέσκειας. Αυτή δεν είναι άσκηση για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Εστίασε καλύτερα στις επιθυμίες που έχεις και αντιλήψου βαθιά ότι αυτό είναι που θέλει η ψυχή σου για εσένα. Γίνει πεπεισμένος ότι αυτές οι επιθυμίες σου δείχνουν το δρόμο για το τι έχει σχεδιάσει η ψυχή σου να κάνεις σε αυτή τη ζωή σου. Θα σε υποστηρίξει το σύμπαν για να πραγματοποιηθεί.

Η εστιασμένη, σιωπηρή και ανοιχτή αντίληψη σε αυτές τις επιθυμίες από καρδίας είναι αρκετή να δημιουργήσει την αλλαγή. Το να αντιληφθείς ποιος είσαι είναι ο μεγαλύτερος μαγνήτης για να αλλάξεις την καθημερινή σου ζωή. Δεν είναι αναγκαίο ή ούτε καν χρήσιμο να πιέζεις για αλλαγή σε υλικό επίπεδο. Το κλειδί είναι να νιώσεις βαθιά (αλλά όχι συναισθηματικά) τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς και μετά να το αφήσεις στα χέρια της καρδιάς σου. Απελευθερώσου και εμπιστεύσου.

Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σου. Ίσως αρχικά να δεις πιο κοντά κάποιες βαθιά ριζωμένες συνήθειες σου στον τομέα της σκέψης, συναισθημάτων και αντιδράσεις σε ανθρώπους. Τότε οι σχέσεις ή εργασίες που δεν εξυπηρετούν τους πραγματικούς σου σκοπούς θα διαλυθούν και θα υποχωρήσουν. Μπορείς να εμπιστευτείς ότι θα μπεις σε μία ροή που σιγά αλλά με σιγουριά θα σε φέρει στο στόχο σου. Δώσε σημασία στα μικρά πράγματα που θα γίνουν στη ζωή σου. Τα πράγματα που σου λένε ή σου κάνουν οι άνθρωποι συνήθως περιέχουν ένα μήνυμα που σου λέει που βρίσκεσαι σε σχέση με το στόχο σου.

Το μόνο που χρειάζεσαι σε φυσικό επίπεδο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες της καρδιάς σου με αβίαστο τρόπο, απροσδόκητα. Θα μπει στη ζωή σου με ευκολία και κομψότητα. Μπορεί να φανεί θαύμα και την ίδια στιγμή τελείως κατάλληλο. Δεν είναι η αρπαγή, προσπάθεια, ζόρι και εξαναγκασμός που θα σου το φέρει αλλά η σιωπηρή αντίληψη των πραγματικών αναγκών, την ειλικρίνεια να τα αντιμετωπίσεις και το θάρρος να εμπιστευτείς και να απελευθερωθείς. Το να τιμάς τις επιθυμίες της καρδιάς σου με τέτοια εστίαση και να παραδίδεσαι θα σου φέρει την πραγματικότητα του αρκετά σε εσένα.

Ευλογία σε όλους

ΠΗΓΗ:

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net 

Μετάφραση: ΟυρανίαΒαλερά - Urantia Center

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1