urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Οι Πλειάδιοι μέσω της Barbara Marciniak

lightworkers948

Αγαπημένοι,

 

Είμαστε οι Πλειάδιοι!

Βρισκόμαστε εδώ για το παιχνίδι, τους κωδικούς και τους αριθμούς ολοκλήρωσης. Είναι μέρος του κάρμα μας ω’ ασχοληθούμε με τη Γαία αυτή την περίοδο, διότι οφείλουμε να διαχειριστούμε αυτό που ενεργοποιήσαμε. Οι πρόγονοί μας προκάλεσαν γεγονότα που τώρα εμποδίζουν την εξέλιξή μας στις Πλειάδες. Όντας Πλειάδιοι, επιθυμούμε να βρούμε τις λύσεις σ’ αυτό το μεγάλο δίλημμα, ένα δυσχερές ζήτημα που αντιμετωπίζετε και εσείς.

Ο πολιτισμός μας, που βρίσκεται στο μέλλον σε σχέση με εσάς, βρισκεται σε κίνδυνο, γεγονός που μας ώθησε σ’ ένα ταξίδι για την αναζήτηση μιας λύσης. Βρισκόμαστε στο μέλλον σας και προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε τι συμβαίνει, πήγαμε ακόμα πιο μακριά στο δικό μας μέλλον για να συναντήσουμε τους δασκάλους μας, τους Φύλακες της Ύπαρξης, που αποκαλούνται επίσης Φύλακες του Χρόνου. Εκείνοι μας δίδαξαν πώς να διασχίζουμε το χρόνο, κι έτσι ταξιδέψαμε πίσω στο χρόνο για να ανακαλύψουμε πού είχαν αποθηκευτεί και κλειδωθεί τα γεγονότα. Εξετάσαμε το πού γεννιόνταν οι καταιγίδες που επηρέαζαν το παρελθόν μας, καθώς το κοιτάγαμε από το μέλλον του μέλλοντός μας και καθώς το κοιτάμε από το τώρα, το δικό σας χρόνο της πραγματικότητας.

Οι πρόγονοί μας κατάγονται από ένα σύμπαν που είχε φτάσει στην ολοκλήρωση και κατανοούσε ότι αυτό είναι ο Πρωταρχικού Δημιουργού μέσα στο χρόνο. Έρχονταν από ένα σύμπαν που είχε ανακαλύψει την ίδια του την πεμπτουσία – τη δημιουργικότητα. Μέσα απ’ αυτή την ανακάλυψη, διαπίστωσαν επίσης ότι δημιουργοί ήταν οι ίδιοι. Ήρθαν στις Πλειάδες, επειδή αυτό το ηλιακό σύστημα θα μπορούσε κάποια μέρα να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια μίας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, μίας περιόδου όπου θα ήσασταν έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Οι πρόγονοί μας ανήκαν στην ομάδα των Αρχικών Σχεδιαστών της Γαίας, ενορχηστρωτές που έσπειραν κόσμους και πολιτισμούς με φως και πληροφορίες, μέσα από την δημιουργικότητα και την αγάπη. Οι προγονοί μας είναι και δικοί σας πρόγονοι. Έδωσαν το DNAτους στους Αρχικούς Σχεδιαστές, κι αυτό το DNAαποτέλεσε τμήμα του DNAτων ανθρώπων.

Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα διαγαλαξιακό κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών στον πλανήτη σας, τη Γαία. Ήταν ένα εξαιρετικό σχέδιο, που αφορούσε ένα πανέμορφο μέρος, μια που η Γαία βρίσκεται στις παρυφές ενός γαλαξιακού συστήματος και είναι εύκολα προσιτή από άλλους γαλαξίες. Η Γαία βρίσκεται κοντά σε πολλές κοσμικές πύλες, αρτηρίες που υπάρχουν για να ταξιδεύουν οι ενέργειες παντού στο δικό σας διαστημικό χώρο.

532bf interstellar travel

Υπήρξε πολύ μπλέξιμο και φασαρία για να έρθουν αντιπρόσωποι από όλους τους γαλαξίες στη Γαία, ώστε να μπορούν να υπάρχουν πάνω στον πλανήτη δικά τους γενετικά δείγματα. Ορισμένοι επικεφαλείς, που αποκαλούνταν δημιουργοί θεοί, ήταν αριστοτέχνες στον τομέα της γενετικής. Μπορούσαν να δημιουργούν, να εντοπίζουν και να συνδέουν μόρια, τα οποία κατόπιν κωδικοποιούσαν δίνοντάς μια ταυτότητα, μια συχνότητα και ένα ηλεκτρικό φορτίο, δημιουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο ζωή. Πολλοί εξελιγμένοι πολιτισμοί έδωσαν πρόθυμα το DNAτους, προκειμένου να υπάρχει σ’ αυτόν τον πλανήτη μία γενετική γραμμή και ένας γενετικός κώδικας παρόμοιος με τον δικό τους. Το σχέδιο της Γαίας ήταν μεγαλειώδες. Οι προαναφερθέντες δημιουργοί-θεοί δεν κινούνται στο χρόνο όπως εσείς τον αντιλαμβάνεστε, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή ακόμα και μερικά εκατομμύρια χρόνια δεν ήταν τίποτα γι’ αυτούς.

Έχουν υπάρξει και άλλα είδη ανθρώπων που σας έμοιαζαν, των οποίων το DNAήταν κάποτε άθικτο, και οι οποίοι ανέπτυξαν στον πλανήτη σας πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς. Αυτοί οι πολιτισμοί εμφανίστηκαν πριν από πάρα πολύ καιρό, περισσότερο από πεντακόσιες χιλιάδες χρόνια πριν. Δεν αναφερόμαστε στους πολιτισμούς που εσείς ονομάζετε Λεμουρία ή Ατλαντίδα, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μια εποχή που εμείς θεωρούμε ως σύγχρονη εποχή της ανθρωπότητας. Αναφερόμαστε σε αρχαίους πολιτισμούς, σαν αυτούς που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα παγόβουνα της νοτιότερης ηπείρου του πλανήτη σας, της Ανταρκτικής, ή κάτω από στρώματα άμμου στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας.

Τα πάντα σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουν δημιουργηθεί από ορισμένες ενέργειες που εσείς αποκαλείτε θεούς, οι οποίοι προίκισαν όλα τους τα δημιουργήματα με ευφυΐα. Ότι υπάρχουν στη Γαία, ακόμα και τα μόρια των ακροδαχτύλων σας, είναι προικισμένο με συνειδητότητα, και όλα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους. Η συνειδητότητα επικοινωνεί ακατάπαυστα μέσα από δονήσεις ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι συχνότητες συνδέονται μεταξύ τους και συνεργάζονται, έτσι ώστε καθεμιά να ευεργετεί όλο το σύνολο. Αυτή τη χρονική περίοδο, η Γαία αντιμετωπίζει μια δυσκολία: οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αποτελούν ένα σύνολο ξεχωριστό από την ενέργεια με την οποία οφείλουν να συνεργάζονται. Η τρέχουσα πεποίθηση σας σε ξεχωριστά και διαχωρισμένα όντα και τμήματα σας εμποδίζει να δίτε και να προσεγγίσετε την ολότητα της ύπαρξης.

b0adda9526a1d560239939742d4b7057

Πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε ν’ αποκτήσετε ευρύτερη κατανόηση των Πλειάδιων πειραμάτων που επηρέασαν τη Γαία. Σε εποχές αποδιοργάνωσης και σύγχυσης, εποχές κατά τις οποίες το ανθρώπινο είδος καταπιέστηκε σε μεγάλο βαθμό, διάφορες φατριές του συστήματος μας ήρθαν σε διαφορετικά σημεία γύρω από τον πλανήτη σας και δημιούργησαν πολύ λεπτοφυή ανοίγματα. Εργάζονταν με μικρά σύνολα συνειδητότητας, προκειμένου ν’ αφήσουν στον πλανήτη σας μια λάμψη ενέργειας, διότι πολλοί στο σύμπαν γνώριζαν ότι ο πλανήτης σας βάδιζε προς μία τεράστια καταστροφή και βαθιά καταπίεση.

Αναμφίβολα, αυτήν την περίοδο η Γαία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ωστόσο, αυτή η περίοδος σύγχυσης ενέχει μια μεγάλη ευκαιρία. Έχει ζητηθεί απ’ όλους σας ν’ ανταποκριθείτε σ’ ένα κάλεσμα. Πολλοί έχουν κληθεί, λίγοι έν τούτοις είναι εκείνοι που προθυμοποιούνται να κάνουν ένα βήμα προς το άγνωστο και να νιώσουν άνετα ως αντάρτες, υποστηρίζοντας κάτι που ενδεχομένως να μην είναι αποδεκτό από τις μάζες. Επιδοκιμάζουμε τις προθέσεις σας και τιμάμε κάθε άνθρωπο που επιλέγει να κάνει ένα βήμα προς το άγνωστο. Σας τιμάμε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι είστε πρόθυμοι να δείτε όλα τα τμήματα του εαυτού σας, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχετε κατανοήσει.

Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι σας βλέπουμε πρόθυμους να εξερευνήσετε μια διαφορετική εκδοχή, και να εμπλουτίσετε την τρέχουσα αντίληψή σας. Είναι ώρα να διακριθείτε στο δρόμο που έχετε επιλέξει, να μεγενθύνετε τις ενέργειες που σας περνούν μέσα από σας και να καταστήσετε τις ενέργειες αυτές διαθέσιμες σε πλήθη ανθρώπων, καθώς έλκετε ακτίνες φωτός μέσα στο σώμα σας και πάνω στη Γαία. Πάντα μας αρέσει να γελάμε και να περνάμε καλά, και μές απ’ αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση αποκαλύπτουμε τι είναι αυτό που πιθανόν εμποδίζει καθένα από εσάς να εξελιχθεί!

Οι Πλειάδιοι μέσω της Barbara Marciniak

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός