urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Οι Πλειάδιοι μέσω της Barbara Marciniak

lightworkers948

Αγαπημένοι,

 

Είμαστε οι Πλειάδιοι!

Βρισκόμαστε εδώ για το παιχνίδι, τους κωδικούς και τους αριθμούς ολοκλήρωσης. Είναι μέρος του κάρμα μας ω’ ασχοληθούμε με τη Γαία αυτή την περίοδο, διότι οφείλουμε να διαχειριστούμε αυτό που ενεργοποιήσαμε. Οι πρόγονοί μας προκάλεσαν γεγονότα που τώρα εμποδίζουν την εξέλιξή μας στις Πλειάδες. Όντας Πλειάδιοι, επιθυμούμε να βρούμε τις λύσεις σ’ αυτό το μεγάλο δίλημμα, ένα δυσχερές ζήτημα που αντιμετωπίζετε και εσείς.

Ο πολιτισμός μας, που βρίσκεται στο μέλλον σε σχέση με εσάς, βρισκεται σε κίνδυνο, γεγονός που μας ώθησε σ’ ένα ταξίδι για την αναζήτηση μιας λύσης. Βρισκόμαστε στο μέλλον σας και προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε τι συμβαίνει, πήγαμε ακόμα πιο μακριά στο δικό μας μέλλον για να συναντήσουμε τους δασκάλους μας, τους Φύλακες της Ύπαρξης, που αποκαλούνται επίσης Φύλακες του Χρόνου. Εκείνοι μας δίδαξαν πώς να διασχίζουμε το χρόνο, κι έτσι ταξιδέψαμε πίσω στο χρόνο για να ανακαλύψουμε πού είχαν αποθηκευτεί και κλειδωθεί τα γεγονότα. Εξετάσαμε το πού γεννιόνταν οι καταιγίδες που επηρέαζαν το παρελθόν μας, καθώς το κοιτάγαμε από το μέλλον του μέλλοντός μας και καθώς το κοιτάμε από το τώρα, το δικό σας χρόνο της πραγματικότητας.

Οι πρόγονοί μας κατάγονται από ένα σύμπαν που είχε φτάσει στην ολοκλήρωση και κατανοούσε ότι αυτό είναι ο Πρωταρχικού Δημιουργού μέσα στο χρόνο. Έρχονταν από ένα σύμπαν που είχε ανακαλύψει την ίδια του την πεμπτουσία – τη δημιουργικότητα. Μέσα απ’ αυτή την ανακάλυψη, διαπίστωσαν επίσης ότι δημιουργοί ήταν οι ίδιοι. Ήρθαν στις Πλειάδες, επειδή αυτό το ηλιακό σύστημα θα μπορούσε κάποια μέρα να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια μίας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, μίας περιόδου όπου θα ήσασταν έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Οι πρόγονοί μας ανήκαν στην ομάδα των Αρχικών Σχεδιαστών της Γαίας, ενορχηστρωτές που έσπειραν κόσμους και πολιτισμούς με φως και πληροφορίες, μέσα από την δημιουργικότητα και την αγάπη. Οι προγονοί μας είναι και δικοί σας πρόγονοι. Έδωσαν το DNAτους στους Αρχικούς Σχεδιαστές, κι αυτό το DNAαποτέλεσε τμήμα του DNAτων ανθρώπων.

Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα διαγαλαξιακό κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών στον πλανήτη σας, τη Γαία. Ήταν ένα εξαιρετικό σχέδιο, που αφορούσε ένα πανέμορφο μέρος, μια που η Γαία βρίσκεται στις παρυφές ενός γαλαξιακού συστήματος και είναι εύκολα προσιτή από άλλους γαλαξίες. Η Γαία βρίσκεται κοντά σε πολλές κοσμικές πύλες, αρτηρίες που υπάρχουν για να ταξιδεύουν οι ενέργειες παντού στο δικό σας διαστημικό χώρο.

532bf interstellar travel

Υπήρξε πολύ μπλέξιμο και φασαρία για να έρθουν αντιπρόσωποι από όλους τους γαλαξίες στη Γαία, ώστε να μπορούν να υπάρχουν πάνω στον πλανήτη δικά τους γενετικά δείγματα. Ορισμένοι επικεφαλείς, που αποκαλούνταν δημιουργοί θεοί, ήταν αριστοτέχνες στον τομέα της γενετικής. Μπορούσαν να δημιουργούν, να εντοπίζουν και να συνδέουν μόρια, τα οποία κατόπιν κωδικοποιούσαν δίνοντάς μια ταυτότητα, μια συχνότητα και ένα ηλεκτρικό φορτίο, δημιουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο ζωή. Πολλοί εξελιγμένοι πολιτισμοί έδωσαν πρόθυμα το DNAτους, προκειμένου να υπάρχει σ’ αυτόν τον πλανήτη μία γενετική γραμμή και ένας γενετικός κώδικας παρόμοιος με τον δικό τους. Το σχέδιο της Γαίας ήταν μεγαλειώδες. Οι προαναφερθέντες δημιουργοί-θεοί δεν κινούνται στο χρόνο όπως εσείς τον αντιλαμβάνεστε, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή ακόμα και μερικά εκατομμύρια χρόνια δεν ήταν τίποτα γι’ αυτούς.

Έχουν υπάρξει και άλλα είδη ανθρώπων που σας έμοιαζαν, των οποίων το DNAήταν κάποτε άθικτο, και οι οποίοι ανέπτυξαν στον πλανήτη σας πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς. Αυτοί οι πολιτισμοί εμφανίστηκαν πριν από πάρα πολύ καιρό, περισσότερο από πεντακόσιες χιλιάδες χρόνια πριν. Δεν αναφερόμαστε στους πολιτισμούς που εσείς ονομάζετε Λεμουρία ή Ατλαντίδα, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μια εποχή που εμείς θεωρούμε ως σύγχρονη εποχή της ανθρωπότητας. Αναφερόμαστε σε αρχαίους πολιτισμούς, σαν αυτούς που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα παγόβουνα της νοτιότερης ηπείρου του πλανήτη σας, της Ανταρκτικής, ή κάτω από στρώματα άμμου στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας.

Τα πάντα σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουν δημιουργηθεί από ορισμένες ενέργειες που εσείς αποκαλείτε θεούς, οι οποίοι προίκισαν όλα τους τα δημιουργήματα με ευφυΐα. Ότι υπάρχουν στη Γαία, ακόμα και τα μόρια των ακροδαχτύλων σας, είναι προικισμένο με συνειδητότητα, και όλα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους. Η συνειδητότητα επικοινωνεί ακατάπαυστα μέσα από δονήσεις ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι συχνότητες συνδέονται μεταξύ τους και συνεργάζονται, έτσι ώστε καθεμιά να ευεργετεί όλο το σύνολο. Αυτή τη χρονική περίοδο, η Γαία αντιμετωπίζει μια δυσκολία: οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αποτελούν ένα σύνολο ξεχωριστό από την ενέργεια με την οποία οφείλουν να συνεργάζονται. Η τρέχουσα πεποίθηση σας σε ξεχωριστά και διαχωρισμένα όντα και τμήματα σας εμποδίζει να δίτε και να προσεγγίσετε την ολότητα της ύπαρξης.

b0adda9526a1d560239939742d4b7057

Πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε ν’ αποκτήσετε ευρύτερη κατανόηση των Πλειάδιων πειραμάτων που επηρέασαν τη Γαία. Σε εποχές αποδιοργάνωσης και σύγχυσης, εποχές κατά τις οποίες το ανθρώπινο είδος καταπιέστηκε σε μεγάλο βαθμό, διάφορες φατριές του συστήματος μας ήρθαν σε διαφορετικά σημεία γύρω από τον πλανήτη σας και δημιούργησαν πολύ λεπτοφυή ανοίγματα. Εργάζονταν με μικρά σύνολα συνειδητότητας, προκειμένου ν’ αφήσουν στον πλανήτη σας μια λάμψη ενέργειας, διότι πολλοί στο σύμπαν γνώριζαν ότι ο πλανήτης σας βάδιζε προς μία τεράστια καταστροφή και βαθιά καταπίεση.

Αναμφίβολα, αυτήν την περίοδο η Γαία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ωστόσο, αυτή η περίοδος σύγχυσης ενέχει μια μεγάλη ευκαιρία. Έχει ζητηθεί απ’ όλους σας ν’ ανταποκριθείτε σ’ ένα κάλεσμα. Πολλοί έχουν κληθεί, λίγοι έν τούτοις είναι εκείνοι που προθυμοποιούνται να κάνουν ένα βήμα προς το άγνωστο και να νιώσουν άνετα ως αντάρτες, υποστηρίζοντας κάτι που ενδεχομένως να μην είναι αποδεκτό από τις μάζες. Επιδοκιμάζουμε τις προθέσεις σας και τιμάμε κάθε άνθρωπο που επιλέγει να κάνει ένα βήμα προς το άγνωστο. Σας τιμάμε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι είστε πρόθυμοι να δείτε όλα τα τμήματα του εαυτού σας, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχετε κατανοήσει.

Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι σας βλέπουμε πρόθυμους να εξερευνήσετε μια διαφορετική εκδοχή, και να εμπλουτίσετε την τρέχουσα αντίληψή σας. Είναι ώρα να διακριθείτε στο δρόμο που έχετε επιλέξει, να μεγενθύνετε τις ενέργειες που σας περνούν μέσα από σας και να καταστήσετε τις ενέργειες αυτές διαθέσιμες σε πλήθη ανθρώπων, καθώς έλκετε ακτίνες φωτός μέσα στο σώμα σας και πάνω στη Γαία. Πάντα μας αρέσει να γελάμε και να περνάμε καλά, και μές απ’ αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση αποκαλύπτουμε τι είναι αυτό που πιθανόν εμποδίζει καθένα από εσάς να εξελιχθεί!

Οι Πλειάδιοι μέσω της Barbara Marciniak

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1