urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

vegans7

by Lyssa Royal

Μετάφραση από τον Zaxo Skafida

 

Οι απαρχές της ανθρώπινης συνείδησης άρχισε στην περιοχή που καλούν αστερισμό της Λύρας. 

Τελικά η συνείδηση πήρε σωματική μορφή (από την άποψη των ανθρωποειδών όντων), και εντός των πολιτισμών του συστήματος της Λύρας  ξεκίνησε η έκρηξη σε όλες τις κατευθύνσεις.

Άρχισαν να πολώνουν τους εαυτούς τους, όπως είναι το φυσικό πρότυπο της πραγματικότητας σας - για την κατοχή μιας πολωμένης πραγματικότητας που παλεύει να επιτευχθεί η ολοκλήρωση.

Ανθρωποειδή  Lyrans με ανοιχτόχρωμο δέρμα και  Vegans με σκούρο δέρμα.

Είχατε τότε αυτό που λέμε Λυρανιανό  πολιτισμό, που ήταν, σε γενικές γραμμές, ανθρωποειδή, όπως εσείς, του Καυκάσιου τύπου.

Ο άλλος βασικός πολιτισμός ήταν από το σύστημα του Vega. Υπάρχει ένα αστέρι Vega στον αστερισμό της Λύρας. Σε ότι αφορά έτη φωτός, είναι πολύ πιο κοντά σε εσάς από ότι η Λύρα, αλλά θεωρούν τους εαυτούς τους ως μέρος του αστερισμού της Λύρας.

Οι πολιτισμοί του Vegan είναι επίσης από συγκεκριμένο γενετικό στέλεχος, κάπως λιγότερο Καυκάσιου τύπου.

Παρόλα αυτά είναι ανθρωποειδή, που αντιπροσωπεύονται από τις σκουρόχρωμες ράτσες στον πλανήτη σας, από τους ιθαγενείς της Αμερικής έως την Ανατολική Ινδία και τους Αβοριγίνες. Μερικές από τις συγκεκριμένες αφρικανικές φυλές στον πλανήτη σας ήταν ειδικά σχεδιασμένες για τη Γη, οπότε δεν μπορείτε να βρείτε το ακριβές είδος εκεί έξω. Αυτές οι δύο πολικότητες έκαναν την έκρηξη των ανθρωποειδών πολιτισμών προς τα έξω μέσα στο γαλαξία μέχρι να φτάσουν στη Γη.

Θα σας δώσουμε ένα μικρό κομμάτι του οικογενειακού σας δέντρου εδώ. Θα ξεκινήσουμε με την Πηγή. Έχουμε μιλήσει για την τρισδιάστατη έγχυση, την ενδεχόμενη έκρηξη σε αυτήν την τρισδιάστατη πραγματικότητα (φυσικά, αυτό δεν συνέβη έτσι), και την ενδεχόμενη πόλωση της ράτσας των Λυριανς και Βεγγανς.

 

Τα δύο γενετικά στελέχη:

Ας μελετήσουμε αυτό περισσότερο εκτεταμένα. Δεδομένου ότι αυτό είναι εξαιρετικά απλοποιημένο, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες των πολιτισμών, που δεν εκπροσωπούνται εδώ. Αλλά αυτό είναι το βασικό πρότυπο.

Όπως λέτε στην Αγία Γραφή σας (και θα το χρησιμοποιήσουμε με χιούμορ),

• Η Λύρα γέννησε την Γη (Terra)

• Η Λύρα γέννησε τους Πλειάδειους

• Ο Vega γέννησε τους Orion

• Ο Vega γέννησε τους Σείριους

Μπορείτε να δείτε μερικές από τις προόδους της γενετικής εδώ. Οι Γήινοι (Terrans, φυσικά είστε εσείς) και οι Πλειάδιοι είναι με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα (Λυρανιανοί).

 ΟΙ Orions και Σείριοι είναι κάπως πιο Vegan. Τώρα, υπάρχει μια μυριάδα άλλων πολιτισμών: για παράδειγμα, στη γενετική αλυσίδα των Vegan υπάρχουν οι εκ του Alpha Centauri και Altair, διάφοροι πλανήτες στο σύστημα του Δράκοντα, και κάποιοι πολιτισμοί εντός της Μεγάλης Άρκτου. Αυτοί οι παίκτες είναι ήσσονος σημασίας. Μιλάμε για τους βασικούς παίκτες σ΄ αυτό το δράμα.

Θα μας έχετε ακούσει να μιλάμε για τις ομάδες των Lyran και Σείριων περισσότερο από τις Lyran / Vegan [επίπεδου πολικότητας].

Οι Vegans ήταν ο πρώτος πολιτισμός εδώ στη Γη, πριν να έρθουν οι Lyrans. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια του χρόνου, που προϊστορικά πλάσματα ήταν στον πλανήτη σας. Η Γη σας, στη συνέχεια, θεωρήθηκε μια μελλοντική Vegan αποικία, όταν ο πλανήτης αποικήθηκε επρόκειτο να γίνει αποικία των Vegan.

Αφού ο Vega είναι κοντά στη Γη σας σε σχέση με τα έτη φωτός, αυτό είναι πολύ φυσικό.

Οι Ταραξίες Lyrans

vegans4

Αλλά οι Lyrans ήρθαν τελικά και προκάλεσαν πολλά προβλήματα (κάτι που είναι γνωστό σε σας). Σε κάποιο σημείο οι vegans έφυγαν και έγινε ένας πλανήτης Lyran. Γενιές και γενιές αργότερα, οι Σείριους, που γεννήθηκαν από τους Vegans, επέστρεψαν για να διεκδικήσουν την Γη. Έτσι, η σύγκρουση έγινε μεταξύ των Σείριων και των Lyrans.

Όσοι από εσάς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο στον πλανήτη σας, που ονομάζεται Οι Θεοί της Εδέμ, θα βρείτε μια αναφορά για την Αδελφότητα εναντίον των Θεών που μας υποδούλωσαν. Αυτή την δυναμική της Αδελφότητα, και των Θεών που μας κηδεμόνευαν, έχουν παίξει στον πλανήτη σας οι Lyrans και οι Σείριοι από την έναρξή του.

Έχετε δύο ομάδες που πιστεύουν, ή πίστευαν, ότι ήταν έδαφός τους.

Εσείς είστε οι πρόγονοι  σας

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω με αυτό δεν θέλουμε να επισημάνουμε ότι όλοι είστε μαριονέτες που κρέμονται σε σχοινιά. Η βασική ιδέα είναι ότι, με βάση την μετενσάρκωση, εσείς σήμερα είστε οι πρόγονοί σας που πολέμησαν για σας. Έτσι είναι μια εσωτερική πάλη της οικογένειας, εσείς αγωνίζεσθε εναντίον του εαυτού σας. Κανείς δεν κάνει τίποτα για να σας. Προσπαθείτε να θεραπεύσετε το παρελθόν σας, φέρνοντας αυτά τα τελευταία θέματα στη σύγχρονη εποχή. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε να αποτελείται από πολλά τμήματα ο πλανήτη σας τώρα.

Αρχετυπικά μιλώντας, η Αδελφότητα, η ομάδα των Σείριων, ήταν η ομάδα που είχε τις γνώσεις, η ομάδα που νοιαζόταν για την ανθρωπότητα - νοιαζόταν αρκετά για να σας δώσει μερικές φορές ένα καρότο για να σας κατευνάσει, ένα μεζέ των πληροφοριών, για να σας βελτιώσει. Οι Lyrans  μοιάζουν περισσότερο με τους θεούς στερητές της ελευθερίας ή τις αυταρχικές, ίσως θρησκευτικές, φιγούρες που γνωρίζετε και ενδιαφέρονται περισσότερο να σας έχουν έτοιμους για ανατροπή. Έτσι, αυτή είναι η δυναμική που έχει παίξει στον πλανήτη σας για χιλιετίες. Έχετε μια ομάδα που προσπαθεί να σας διαφωτίσει (με τον τρόπο τους) και μια ομάδα που προσπαθεί να σας καταπιέζει. Και πάλι, είναι ο εαυτός σας που το κάνει για τον εαυτό σας. Είναι οι πολικότητες μέσα στους εαυτούς σας που μαίνονται αυτόν τον πόλεμο. Αυτή η ιστορία είναι μόνο η εξωτερική δυναμική του πώς αυτό συνέβη.

Η δημιουργία της ανθρωπότητας ήταν βασικά μια κοινή προσπάθεια, αν και κάπως απρόθυμα από την πλευρά των Lyrans και των Σείριων, που αμφότεροι ήθελαν τα γένη στη Γη να διαμορφωθούν για τους δικούς τους σκοπούς. Έτσι, μετά από Homo sapiens ήταν πλήρως αυτόνομοι στον πλανήτη και άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, τότε έγιναν επικές μάχες για το ποιος επρόκειτο να είναι ο άρχοντας πάνω σας.

Η Ώρα των ΕΤ Ηγεμόνων

Κατά τη διάρκεια των χρόνων της πρώιμης ανθρωπότητας (για παράδειγμα, οι Σουμέριοι) ο πλανήτης έχει χωριστεί σε διάφορους τομείς όπου ένας ορισμένος ηγεμόνας ήταν υπεύθυνος. Όπως μας λένε οι μυθολογίες του πλανήτη σας, μπορείτε να βρείτε Θεούς σε διαφορετικούς πολιτισμούς με διαφορετικά ονόματα, αλλά με εντυπωσιακά παρόμοιες ιδιότητες - για παράδειγμα, η Innana στη Σουμερία, ο Quan Yin στην Ασία, την Ίσιδα στην Αίγυπτο.

Όλα αυτά είναι αντιπροσωπευτικά του ίδιου της συνείδησης, του ενός  "άρχοντα" κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης χρονικής περιόδου. Ωστόσο, η συνείδηση που πολλοί από εσάς γνωρίζουν και αγαπάμε, Isis / Quan Yin, δεν είναιαυτό για το οποίο μιλάμε. (Ο Quan Yin, η Ίσις, είναι μια αρχετυπική μορφή τώρα! Είναι η εξελιγμένη έκδοση αυτής της συνείδησης που έχει συμβιβαστεί και  ενσωματωθεί με τα πάντα και τώρα λειτουργεί ως μια στοργική δύναμη για την εξέλιξη.)

Μιλάμε για τη φυσική ιστορία του παρελθόντος που έχει αποδοθεί σε αυτά τα ονόματα. Μιλάμε για την προσωποποίηση αυτών των ηγεμόνων, αυτών των θέων στον πλανήτη σας.

Πολλοί από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε γιατί ο Θεός μερικές φορές αναφέρεται σε ορισμένα από τα αρχαία γραπτά σας ως ένα πραγματικό πρόσωπο, ένα φυσικό πρόσωπο. Πολλά από τα πολύ, πολύ αρχαία κείμενα δεν έχουν μεταβληθεί, και μιλούν για τον Θεό ως φυσικό πρόσωπο. Αυτά τα εξωγήινα όντα δεν ήταν περισσότερο Θεοί από ότι είστε εσείς, ήταν φυσικά όντα.

Δια μέσου των αιώνων η αληθινή τους φύση έχει παραποιηθεί εκ προθέσεως και άλλαξε για να κρατήσει τους ανθρώπους υπό έλεγχο ή έχει παραμορφωθεί στο πέρασμα του χρόνου. Να είστε βέβαιοι ότι αυτά που λέμε σε σας θα αποτελέσουν μία πτυχή. Υπάρχει επίσης μια παρτίδα που σας έχει κοινοποιηθεί σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης, έτσι ώστε να μπορεί να αισθάνεστε ότι το κεφάλι σας είναι γεμάτο ασφυκτικά. Μπορεί να έχετε αργότερα πολλές ιδέες, σε πράγματα που δεν έχουμε μιλήσει ακόμη σήμερα. Το μεγάλο μέρος αυτής της ιστορίας είναι τόσο περίπλοκο και μη γραμμικό, που μερικές φορές πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας τις έννοιες της μη γραμμικής επικοινωνίας μάλλον όχι μέσω της γλώσσας.

Ένα σχολείο για να μάθουμε αυτή την ιστορία

vegans2

Πρόκειται να υπάρξει σχολείο ή οποιοδήποτε είδος εκπαιδευτικού συστήματος εδώ που θα μας εξοικειώσει με αυτές τις ιδέες και τις έννοιες;

Αντιλαμβανόμαστε ότι ναι, τελικά θα είναι εκεί, αλλά δεν μπορεί να είναι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. Πολλές ανατροπές και ανακατατάξεις θα πρέπει να γίνουν πριν αυτή η πληροφορία να μπορέσει να σας ανακοινωθεί. Όταν λέμε "ανατροπή και ανακατάταξη", μιλάμε για το κράτημα μεγάλου μέρους της θρησκευτικής σας δομής που έχει επίπτωση στην κοινωνική σας ανάπτυξη.

Είναι σαν ένα φυτό με πολύ βαθιές ρίζες, αν προσπαθήσετε να ξεθάψετε τις ρίζες, όλη η βρωμιά που το περιβάλλει θα φανεί. Η κοινωνία δεν μπορεί να είναι έτοιμη για αυτό το είδος της τεράστιας αλλαγής.

Αυτή η πληροφορία τελικά θα αναγνωριστεί, διότι ακόμα και τώρα που μιλάμε, υπάρχουν ειδικοί που μεταφράζουν πολλά  κείμενα Σουμερίων που βρέθηκαν σε περιοχές της Μέσης Ανατολής σας.

Οι περισσότερες - 75% - των πληροφοριών δεν έχει κυκλοφορήσει, επειδή δεν είναι κατανοητές. Μερικές από αυτές δεν έχουν κυκλοφορήσει, επειδή αναγνωρίζεται ότι είναι σε άμεση αντίθεση με ότι έχετε μάθει για τον πλανήτη σας. Έτσι, προς το παρόν, τουλάχιστον, εσείς δεν πρόκειται να μάθετε γι 'αυτό στα δημοτικά σχολεία σας.

Αλλά στο μέλλον, ναι.

Η Δημιουργία του Ανθρώπου, Βιογενετική Δομή

Η δημιουργία της βιολογικής δομής, πώς έγινε; Ήταν χημική; Ήταν ακριβώς για το σώμα ή για την ψυχή, καλά; Ποιο είναι το μακιγιάζ της ψυχής; Έχει επίσης ένα ισοδύναμο κώδικα DNA;

Μιλάτε για το μακιγιάζ του ανθρώπινου πρωτότυπου που δημιουργήθηκε στη Γη;

Ναι, και τα δύο σώμα και ενέργεια είναι η ψυχή. Δημιουργήθηκαν, καλώς;

Οι ψυχές δεν έχουν δημιουργηθεί, όχι.

Τα όντα, οι Lyrans και οι Σείριοι που συμμετείχαν στη γενετική μηχανική του ανθρώπου στη Γης, έψαχναν να δημιουργήσουν το τέλειο όχημα, ένα σώμα, για τον εαυτό τους για να ενσαρκωθούν σε αυτό. Είναι σαν να χτίζεις το δικό σου αυτοκίνητο.

Ήθελαν να ξεκινήσουν από το μηδέν, να χτίσουν το αυτοκίνητο, και να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Οι ψυχές προϋπήρχαν. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε ότι είσαι αυτά, γιατί ήσουν αυτά.

Οι εξωγήινοι για τους οποίους μιλάμε τώρα που πολεμούσαν μεταξύ τους είναι επαναενσαρκωμένοι σε σας. Και Αυτό είναι για να επιφέρουν το μετασχηματισμό και την ολοκλήρωση στον πλανήτη σας. Έχετε πετύχει αυτό που θέσατε ως στόχο - τη δημιουργία ιθαγενών στη Γη - και, στη συνέχεια, την ενσάρκωση σε αυτούς τους ιθαγενείς, προκειμένου να δουλέψετε στα προβλήματα των προγόνων σας.

Όσον αφορά τον πραγματικό γενετικό έργο, υπήρχαν αυτόχθονα ιθαγενή είδη στη Γη, τα πρωτεύοντα θηλαστικά. Καθ 'όλη την ανάπτυξη πρωτευόντων υπήρξαν χρονικές περίοδοι όπου οι γενετιστές επενέβησαν για να επιταχυνθεί η διαδικασία. Αλλά δεν ήταν μέχρι τους Νεάντερνταλ  που τα πράγματα πήγαιναν εκπληκτικά.

Τότε άρχισε να υπάρχει μια έκρηξη ανάπτυξης, και ήταν εκείνη τη στιγμή που η ανθρωπότητα οδηγείται στο άνθρωπο του Κρο-Μανιόν. Αυτός είναι που δημιούργησε την ιδέα του χαμένου κρίκου.

Ο συνδετικός κρίκος που έλειπε ήταν κατά τη χρονική περίοδο κατά την οποία η ανάπτυξη σας επιταχύνθηκε εξαιρετικά. Οι ανθρωπολόγοι σας δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διότι δεν ταιριάζει καμία από τις θεωρίες τους. 

Έτσι, το όχημα έγινε τότε. Στο όχημα δόθηκε μια ενστάλαξη εξωγήινης γενετικής. Τι μιλάμε, αν και μπορεί να φαίνεται φανταστικό σε πολλούς από εσάς, είναι κοινός τόπος εκεί έξω στο σύμπαν. Μπορείτε να υβριδοποιείτε φυτά στον πλανήτη σας, δημιουργώντας νέες μορφές τροφίμων.

Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία της εξέλιξης. Και θα είστε και εσείς εκεί έξω κάποια μέρα να κάνετε τα ίδια πράγματα. Θα το κάνετε με διαφορετικό τρόπο από τους προγόνους σας, μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Αλλά αυτό είναι μέρος της εξέλιξης. Η εξέλιξη συχνά λέει πως συμβαίνουν χωρίς εξωτερικό ερέθισμα.

Αλλά εξωτερικά ερεθίσματα είναι μέρος της εξέλιξης, έτσι ίσως ένας νέος ορισμός της ιδέας της εξέλιξης θα σας βοηθήσει.

Υπήρχε μια έγχυση των εξωγήινων της γενετικής στην ανάπτυξη των πρωτευόντων στη Γη. Έως ότου έγινε ο  Homo sapiens. Όλη η ιστορία του Κήπου της Εδέμ είναι μια συμβολική αναπαράσταση του άλματος ιθαγενών ειδών σας από τη δεύτερη στη τρίτη πυκνότητα, τη συνειδητοποίηση του Εγώ Είμαι. Αυτή η ιστορία εξηγεί το πώς τα είδη εξελισσόταν και στη συνέχεια στο άνθρωπο που τον πετάνε έξω από τον Κήπο της Εδέμ, για να αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό του.

Μέχρι εκείνη την προϊστορική εποχή που μιλάμε δεν υπήρξε εξωτερικό ερέθισμα; Ήταν απλά φυσική εξέλιξη στη Γη;

Ναί. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ αρχαία εποχή, όταν οι vegans ήταν εδώ. Έκαναν ένα μικρό κομμάτι του γήινου-σχηματισμού, ας πούμε, αλλά δεν ήταν πραγματικά το μεγαλύτερο έργο που οι Lyrans έκαναν αργότερα.

Η Ψυχή Κωδικοποίηση

vegans6

Τι σημαίνει μετενσάρκωση; Το εγώ που ήμουν εγώ τότε και που θα μου είναι στο μέλλον είναι ίσως τόσο η ψυχή μου και η φυσική γενετική αναπαράσταση μου ... αλλά η αρχική ψυχή ανεπηρέαστη από τη γενετική κωδικοποίηση έχει τη δική της κωδικοποίηση. Πού προέρχεται, και γιατί θα πρέπει να επηρεαστεί από την γήινη κωδικοποίηση στην επόμενη μετενσάρκωση μας;

Καλή ερώτηση.

Πρώτον, ένα μικρό κομμάτι της μεταφυσικής είναι εδώ. Ας πούμε ότι η υπερψυχή είναι η παλάμη του χεριού. Τα δάχτυλα είναι οι ζωές ή ενσαρκώσεις. Τώρα, η υπερψυχή γνωρίζει ολόκληρη την ιστορία και υπαγορεύει τι πρόκειται να κάνει. Αυτή είναι η πηγή σας. Αυτή είναι η πηγή που κάνατε σαν Lyran, Σείριοι, και Terran -στην εξέλιξη.

Η γενετική έχει θεωρηθεί ως ένα φυσικό πράγμα. Είναι στα γονίδιά σας. Η γενετική κωδικοποίηση σας είναι στο DNA σας. Τώρα, υπάρχει το αιθερικό DNA (αφού λείπει άλλος όρος) που υπάρχει μέσα στις μήτρες της ψυχής σας ή ενέργεια της υπερψυχή σας. Αυτό αντιπροσωπεύει το παρελθόν σας, το μέλλον σας, το παρόν σας, όλα τυλιγμένα σε μια ιδέα. Είναι κωδικοποιημένο από συχνότητες φωτός.

Αυτό είναι που υπαγορεύει ή αυτό που ελκύει έναν ορισμένο τύπο σώματος. Όταν θέλετε να έρθετε σε μια ζωή, θα υπάρξουν διάφορες συνδέσεις με τα διάφορα όργανα στη Γη. Αν θέλετε να ενσαρκωθείτε σαν ένα μαύρο πρόσωπο, ίσως υπήρξαν και άλλες ζωές με μαύρους ανθρώπους και θέλετε την επίλυσή του. Αυτή είναι μια ιδέα. Αυτό είναι το επίπεδο της Γης.

Υπάρχουν και άλλα επίπεδα που αντιπροσωπεύουν την ταυτότητά σας με την Πηγή σας σε ένα αιθερικό γενετικό επίπεδο. Αυτό θα υπαγορεύσει τις εμπειρίες σας και γενετική εξέλιξη σας, όχι ενάντια στη θέλησή σας, αλλά ως μια αντανάκλαση της επιθυμίας σας, και όχι μόνο η γενετική εξέλιξη σας στη Γη, αλλά η μεταγενετική σας εξέλιξη, η γενετική εξέλιξη σας σε ένα φωτεινό ον.

Αρχικά ήταν αυτό το αιθερικό DNA που δημιουργείται από κάποιον, κάποια μορφή ενέργειας;

Όχι, δεν είναι έξω από σας. Έχουμε περιέγραψε την όλη ιδέα της έγχυσης διαστάσεων, η οποία ήταν η αιτία της εμφάνιση σας σε αυτήν την πραγματικότητα που όλοι μοιράζεστε. Μπορεί να ήρθατε από ένα σημείο ολοκλήρωσης σε μια πραγματικότητα του διαχωρισμού. Φέρατε μαζί σας το αρχικό υλικό που ήταν μέρος της, και αυτό είναι μέρος της ταυτότητάς σας. Η εμπειρία σας εδώ  αλλάζει την ταυτότητά σας. Αυτοί το αλλάζουν, το επεκτείνουν.

Έτσι δεν είναι ότι κάποιος άλλος που δημιούργησε εσάς, αλλά εσύ που δημιούργησες τους κώδικες που μιλάμε. Αυτό είναι μια αντανάκλαση από εσάς και όχι ένα σχέδιο για σας.

Πηγή:

http://in5d.com/lyra-home-of-human-consciousness/

by Lyssa Royal

Μετάφραση από τον Zaxo Skafida

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1