urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Kryon Wisdom, in Greek

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Η Οικογένεια του Φωτός

Ανώτερη Επικοινωνία

Αποτέλεσμα εικόνας για Πύλες του χρόνου
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Μοιραζόμαστε με εσάς την οπτική μας για διαφόρους λόγους. Από την Γη, το σπίτι μας στις Πλειάδες μοιάζει να βρίσκεται πολύ μακριά, ένα στίγμα και ένα νεφέλωμα λαμπυρίζοντος φωτός.

Είμαστε επτά -παρόλο που έχει λεχθεί ότι είμαστε οκτώ- και η Γη είναι μέρος της αδελφότητάς μας, μέρος του δικού μας κόσμου γνώσης. Όπως μας δείχνουν τα αρχεία μας και οι πρόγονοί μας, αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια. Είστε συνδεδεμένοι μαζί μας λόγω μιας πάρα πολύ αρχαίας γενεαλογίας.

Ως Οικογένεια Φωτός, έχετε πολλές ευκαιρίες: ως πολυδιαστασιακά όντα μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του χρόνου. Μπορείτε να μάθετε πώς να κινείτε τον διακόπτη της συνειδητότητάς σας. Παρ' ό,τι η παλάμη έχει πολλά δάκτυλα, η παλάμη συνδέεται με κάτι μεγαλύτερο: με ένα σώμα. Το σώμα επίσης συνδέεται με κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Ως Οικογένεια Φωτός, η πρόκλησή σας είναι να κάνετε ορατό το αόρατο σώμα με το οποίο συνδέεστε. Όλη η ανθρωπότητα συνδέεται με αυτόν τον τρόπο, όμως δεν το αντιλαμβάνεται.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς μία συμπαγής, υλική μορφή και συνεπώς επιζητούν μόνο εκείνο το οποίο βοηθά και υποστηρίζει την υλική τους μορφή. Πιστεύετε ότι οι πρόγονοί σας πάλευαν για να τα καταφέρουν σε αυτό. Ίσως οι ιστορίες που σας έχουν πει για το παρελθόν σας να μην είναι απολύτως σωστές.

Ίσως οι πρόγονοί σας, οι παλαιότερες γενιές σας, να λειτουργούσαν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτό που θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ. Σίγουρα έζησαν σε εποχές λιγότερο τεχνολογικές, πάραυτα η τυραννία ήταν εξίσου διεισδυτική. Πάντοτε γινόταν μάχη για την εξουσία του ανθρωπίνου μυαλού, αλλά αυτός ο αγώνας απλώς ανακλά μία πιο μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε ένα πολυδιαστασιακό επίπεδο, εκεί που μαίνεται η μάχη για την ψυχή σας.

Οι Χριστιανικές ιστορίες σας μιλούν για τον Διάβολο και τον Χριστό, τον Υιό του Θεού ο οποίος ήρθε και σας έσωσε, και εάν δεν είστε αρκετά οξυδερκείς για να αμφισβητήσετε τις ιστορίες αυτές, θα πιστέψετε οτι πρέπει να «σωθείτε». Όπως έχουμε πει, βρίσκεστε σε αυτό το δίλημμα, την κατάρρευση του πολιτισμού σας, επειδή έχετε παραιτηθεί από την ελευθερία του να σκέπτεστε, να διακρίνετε και να αποφασίζετε τι θέλετε. 

Η κατάρρευση συμβαίνει επίσης επειδή φοβάστε να αισθανθείτε. Οι αισθήσεις σας είναι απέραντες και παντοδύναμες, και όμως για πολλούς από εσάς είναι σταυροδρόμια ντροπής. Όμως, μέσω των αισθήσεών σας είναι που μπορείτε να εξακριβώσετε αυτά τα οποία για εσάς έχουν αξία.Για να μάθετε τι θέλετε στην ζωή σας, τι έχει αξία για εσάς ως ανθρώπους, θα πρέπει να αμφισβητήσετε «το Σύστημα». Το Σύστημα σας ανταμείβει όταν ακολουθείτε τα μηνύματά του και τους κανόνες του: μόλις δοθεί το ερέθισμα, εσείς αυτομάτως, χωρίς σκέψη, συμφωνείτε να παίξετε το παιχνίδι του με αντάλλαγμα τον μηνιαίο μισθό, τις διακοπές, το γόητρο και την κοινωνική θέση.

Συμμορφούμενοι, παραιτείστε από την ικανότητά σας να σκέφτεστε οι ίδιοι για τον εαυτό σας. Η δοκιμασία η οποία περνάτε σχετίζεται με την δύναμη, και για αυτό θα ερευνήσουμε ορισμένες θετικές -και κάποιες όχι και τόσο θετικές- όψεις της δύναμης, διότι δεν υπάρχει διαφυγή από την δύναμη. Η αξία σας και η δύναμή σας έχουν υπονομευθεί. Ίσως σας έχουν διδάξει ότι έχετε αμαρτήσει ή ότι οι Θεοί πρέπει να μεσολαβήσουν για να σας βοηθήσουν.

Λοιπόν, οι Θεοί, των οποίων ο χορός στον ουρανό έχει γίνει... κοσμικό τροχάδην, πρόκειται να εμφανιστούν παντού στα επόμενα δεκαπέντε έτη, και αυτοί οι Θεοί μπορεί να προσφερθούν να σας «σώσουν» με την τεχνολογία τους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πύλες του χρόνου

Ενώ λοιπόν επιδιώκετε να κατανοήσετε την παράνοια αυτής της εποχής, κοιτάξτε εκείνα που είναι σημαντικά και εφαρμόστε τις αξίες σας εσείς στην ζωή σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα τα οποία έχουμε για εσάς: η γενεαλογία σας είναι πλούσια. Σκεφτείτε τα λόγια μας για ένα λεπτό και μετά σκεφτείτε «Τι θα μπορούσε να υπάρχει στα γονίδιά μου;» Φανταστείτε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με τράπεζες δεδομένων γεμάτες αποθηκευμένες πληροφορίες. Εάν πατήσετε το κατάλληλο κουμπί, μια τεράστια ποσότητα δεδομένων είναι διαθέσιμη. Όμως, ένας υπολογιστής διαθέτει μόνον τις πληροφορίες που του έχετε δώσει. Με πολλούς τρόπους είστε πολύ περισσότερο εξελιγμένοι απο οποιονδήποτε υπολογιστή θα φτιαχτεί ποτέ στην τρισδιάστατη πραγματικότητα.

Είστε ζώσες βιολογικές δημιουργίες με εκπληκτική γενεαλογία, ικανοί για μία άψογη ύπαρξη. Όμως, υπάρχουν ορισμένες προσαρμογές που απαιτείται να γίνουν για να σηκωθείτε και να κινηθείτε, ορισμένες ενοράσεις που σπάνια κατανοούνται από τους ανθρώπους. Αντί να χρησιμοποιείτε εργαλεία για την ζωή, έχετε εξαπατηθεί και έχετε παραιτηθεί από τις πλέον πολύτιμες όψεις των εαυτών σας. Τσιμπήσατε το δόλωμα και παγιδευτήκατε.

Στην ιστορία σας φαίνεται σαν να έπρεπε να πολεμήσετε για πολλές ελευθερίες καθώς και για το δικαίωμα του να σκέφτεστε. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα τυραννικά καθεστώτα που έχουν υπάρξει στον Δυτικό κόσμο είχαν σχεδιαστεί προκειμένου να ελέγξουν την διάδοση της γνώσης. Και κάποιοι από τους μεγαλύτερους ελεγκτές της γνώσης ήταν οι θρησκευτικές οργανώσεις του κόσμου σας. Προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, ενέκριναν την κατάσχεση κτημάτων, χρημάτων, ζώων, και της φιλολογίας. Χιλιάδες άνθρωποι κάηκαν στην φωτιά και πολλές μεγάλες βιβλιοθήκες γνώσης κάηκαν επίσης προκειμένου να εξαλείψουν τα μυστήρια. Ποια ήταν τα μυστήρια που τόσο πρόθυμα ήθελαν οι θρησκευτικές οργανώσεις να εξαλείψουν; Γιατί η ιστορία σας είναι γεμάτη από σταυροφορίες και αποστόλους οι οποίοι ταξιδεύουν παντού στον κόσμο; Τους είχαν στείλει για να σώσουν τους απίστους, όπως σας έχουν πει; Ίσως να υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες κρυμμένες πίσω από αυτές τις εκστρατείες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλειάδες

Η ενέργεια η οποία φέρνουμε, μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε από τις σελίδες του χρόνου πριν και μετά από το δικό σας Τώρα. Αυτές οι σελίδες δεν είναι ίδιες με τις σελίδες που θα βρείτε στις βιβλιοθήκες σας - όσες δεν έχουν ακόμη καεί. Τα βιβλία που υπάρχουν διαθέσιμα εκεί, μόλις και μετά βίας περιέχουν έναν κόκκο αληθείας. Περιέχουν αυτά που οι νικητές θέλουν να γνωρίζετε, εκείνα τα οποία οι εξουσιαστές θέλουν να πιστεύετε. Χειραγωγήσεις και απάτες, δολοφονίες, προδοσίες και αιρέσεις, όλα έχουν σβηστεί με λευκή μπογιά και ο πίναξ έχει ξαναζωγραφιστεί, ή έγινε τόσο βαρετός με ημερομηνίες και γεγονότα, που η ιστορία σας είναι μία βαρετή σύνθεση ανουσιοτήτων.

Προκειμένου να γνωρίσετε πραγματικά τον εαυτό σας, αρχίστε εισπνέοντας με μία βαθιά εισπνοή. Αναγνωρίστε το σώμα σας: Να είστε αυτό που είστε και θα ανακαλύψετε ότι είστε πολύ πιο ζωντανοί και ότι είστε εδώ για να ζήσετε. Τώρα διαστείλετε την φαντασία σας προκειμένου να δείτε τους προγόνους σας: τους γονείς σας, παππούδες, γιαγιάδες, προπαππούδες και συνεχίστε πίσω στον χρόνο. Σας προκαλούμε να βρείτε ένα τέλος στην γενεαλογία σας. Εάν μπορούσατε να βρείτε ένα τέλος στην γενεαλογική σας γραμμή, δεν θα μπορούσατε να υπάρχετε, θα μπορούσατε; Και ενώ σκέφτεστε την γενεαλογία σας, φανταστείτε την προγονική εξ αίματος συγγένειά σας και τους γενετικούς κώδικες οι οποίοι είναι αποθηκευμένοι μέσα στο σώμα σας αυτήν την στιγμή, τα γονίδια τα οποία θεωρούμε τόσο πολύτιμα.

Κατά την πάροδο των χρόνων, τι έχει αποθηκευτεί στα γονίδιά σας; Πόσο πίσω στο παρελθόν μπορείτε να φτάσετε με το μυαλό σας;Ενώ μεταφέρουμε την ενέργειά μας προς εσάς και τον κόσμο σας, μπορείτε να φανταστείτε ότι έχουμε ένα Βιβλίο και ότι εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το Βιβλίο; Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει την εμπειρία της αληθούς παρουσίας της πολυδιαστασιακότητας από την ύπαρξή σας ενώ αναγιγνώσκετε τους λόγους μας και παράλληλα παρακολουθείτε πραγματικότητες να εκδιπλούνται μέσα από τον πυρήνα της ύπαρξής σας.

Η φωνή μας έρχεται από πολλές κατευθύνσεις και τόπους και μιλά στους πολυ-διαστασιακούς σας εαυτούς. Σας δίνουμε κομματάκια πληροφοριών, αλήθειες για να σας δελεάσουμε να προχωρήσετε, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να συνθέτετε τις μνήμες σας και να θυμηθείτε τι έχει συμβεί στην Γη, διότι θυμάστε ότι ήσαστε εδώ. Το σύνολο της εκπαίδευσης που έχετε δεχτεί τις τελευταίες χιλιετίες, δεν σας υποστηρίζει σε αυτήν την προσπάθεια.

Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, μία άλλη εποχή ευκαιριών υπήρξε στην Γη, μία περίοδος όπου η αλλαγή των καιρικών εποχών σήμαινε αλλαγή από την μία κοσμική εποχή στην επόμενη. Ήταν κατά την Εποχή των Ιχθύων και, όπως πάντοτε, η Οικογένεια Φωτός ήταν παρούσα για να προαναγγείλει αυτήν την εποχή. Οι Εποχές σηματοδοτούν τις ενάρξεις των εποχών του έτους, κάθε μία με τη δική της γεύση. Για την ακρίβεια, οι Εποχές καθορίζουν το πού πρόκειται να υπάρξει δράση.Κατά τον Μεσαίωνα και τους πρώτους αιώνες της Εποχής των Ιχθύων, ιδιαιτέρως τα πρώτα πεντακόσια χρόνια, κυριαρχούσαν σημαντικά άγνοια και σύγχυση.

Πολλά σημαντικά βιβλία, όπως η Χριστιανική Βίβλος, δεν δημιουργήθηκαν παρά μόνον αφού παρήλθαν μερικοί αιώνες από την έναρξη εκείνης της Εποχής. Τότε είχαν διαμορφωθεί διάφορες φατρίες, οι οποίες διαφωνούσαν για το ποίου ο Θεός ήταν ο Θεός και ποιο βιβλίο μετέφερε την αλήθεια. Εάν ερευνήσετε τα κύτταρα της ύπαρξής σας και αφεθείτε να κυλήσετε προς μία άλλη λεωφόρο αντίληψης, ίσως μπορέσετε να θυμηθείτε πώς ήταν αυτές οι εποχές. Τα ρούχα ήταν διαφορετικά, τα χρώματα των χόρτων ήταν πιο ζωντανά, και ο ουρανός κρεμόταν πάνω από το κεφάλι σας σαν να μπορούσε κάποιος να απλώσει το χέρι του και να τον πιάσει. Ήταν μία διαφορετική εποχή και υπήρχε μία ακινησία στην Γη, που σήμερα, στο τέλος του εικοστού αιώνα της Γης, δεν υπάρχει. Ο κόσμος σας είναι ξέφρενος, βουίζει από ηλεκτρονική ενέργεια ακόμη και όταν βρίσκεστε μέσα σε έναν θάμνο. Ανοίξατε τον διακόπτη στον κόσμο σας και τώρα δεν γνωρίζετε πλέον τι είναι η ησυχία.

Όμως οι άλλοι σας εαυτοί γνωρίζουν, και απευθυνόμαστε σε όλους τους άλλους εαυτούς σας, ενώ τα μάτια σας αναγιγνώσκουν αυτούς τους λόγους και τα μυαλά σας συλλαμβάνουν τις ιδέες τις οποίες μεταφέρουμε. Ενώ η Εποχή των Ιχθύων άρχισε πραγματικά να ανθεί, πολλές ψυχές εστάλησαν σκοπίμως για να ενσαρκωθούν. Η Οικογένεια του Φωτός ήρθε, φυσικά, για να ηλεκτρίσει την εποχή, να την εντυπώσει, να την θέσει σε κίνηση και να θέσει μία βάση. Η Εποχή των Ιχθύων χαρακτηρίζεται από κάποιους ως μία εποχή μεγάλης φώτισης και πάθους, εποχή συγχώρεσης και βαθιάς κοσμικής σύνδεσης. Σας ζητάμε να κοιτάξετε προς τα πίσω και να δείτε: Πραγματικά αυτό συνέβη τα τελευταία δύο χιλάδες χρόνια; Κατά την εξέλιξη μίας εποχής, μπορεί να απορροφηθείτε από εκείνα που επίκεινται και σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε ενσάρκωση και οποιονδήποτε τόπο της ύπαρξης, μπορεί να ξεχάστετε τον εαυτό σας.

Όποτε ανοίγει ή κλείνει μία εποχή, συμβαίνει μία μεγάλη αλλαγή ενέργειας. Θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την αλλαγή πολιτικών ηγεσιών και σε κάθε αλλαγή ηγεσίας υπάρχει πάντοτε μία αλλαγή δύναμης. Μία από τις πιο ζωτικές ενέργειες που πρέπει να κατανοήσετε είναι η δύναμη. Όταν σκέπτεστε τις αξίες και εκείνα τα οποία θέλετε να έχετε, ορισμένοι πιστεύουν ότι δύναμη είναι τα χρήματα και ότι τα χρήματα είναι δύναμη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για γαία

Η Γνώση είναι δύναμη. Έπειτα σκεφτείτε ότι, επειδή απλώς έχετε γνώση, δεν σημαίνει ότι είστε σοφοί. Το πώς χρησιμοποιείτε την γνώση θα καθορίσει το τι θα συμβεί με την εξουσία. Ενώ η πραγματικότητα συνεχίζει να υποστηρίζει τον αέναο νόμο του κατοπτρισμού του εαυτού της, το πώς εσείς χρησιμοποιείτε την δύναμή σας θα καθορίσει εκείνο το οποίο θα σας συμβεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κατανοήσετε.

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την εξουσία και τα μαθήματά της. Για την ακρίβεια, όλα όσα κατευθύνονται προς εσας σήμερα έχουν σκοπό να σας κάνουν να νιώθετε αδύναμοι, να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν έχετε ούτε ίχνος δύναμης. Αυτή η πεποίθηση, η οποία έχει αποθηκευτεί στα κύτταρα της ύπαρξής σας, εντυπώθηκε πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια.Όταν η Εποχή των Ιχθύων ξεκινούσε, πολλά όντα με αυξημένες ικανότητες ενσαρκώθηκαν και η υπόλοιπη ανθρωπότητα φαινόταν να τα θαυμάζει.

Αυτά τα όντα, άνδρες και γυναίκες, μπορούσαν να θεραπεύουν στιγμιαία τους ανθρώπους, γιατί κατανοούσαν τους κοσμικούς νόμους. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ο τηλέγραφος, η τηλεόραση ή ο υπολογιστής. Δεν υπήρχε κάποια συσκευή με την οποία θα μεταδίδονταν γρήγορα τα γεγονότα. Το «τηλε» σύστημα ήταν η ομιλία από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι άνθρωποι εκείνες τις εποχές δεν έκαναν μακρινά ταξίδια και ελάχιστοι μπορούσαν να διαβάσουν ή να γράψουν. Αυτοί οι οποίοι είχαν αυξημένες ικανότητες διασκορπίστηκαν παντού.

Ήταν θεραπευτές και μπορούσαν να κάνουν θαυματουργικές θεραπείες και έτσι η γη βρισκόταν σε ενεργοποίηση για κάποια εκατοντάδες χρόνια μετά το άνοιγμα της ενέργειας. Αυτά τα όντα πήγαν σε όλην την περιοχή που ονομάζετε σήμερα Μέση Ανατολή, μία περιοχή πολύ σημαντική για την πλανητική ιστορία σας.

Πήγαν εκεί για να ανοίξουν την συχνότητα της Εποχής των Ιχθύων εμπνέοντας τους ανθρώπους ώστε να προχωρήσουν και να περάσουν την πύλη της αλλαγής προς την νέα εποχή.

Οι ουρανοί ήταν γεμάτοι από «σημεία στίξης» ακριβώς όπως και σήμερα θα είναι γεμάτοι με σημάδια, καθώς εισέρχεστε στον εικοστό πρώτο αιώνα. Όντα και ενέργειες φωτός θα επινοηθούν και θα προβληθούν ολογραφικά στον ουρανό, και ορισμένοι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι αυτή είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, ο οποίος έρχεται να σας σώσει.

[ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ] 

http://creatingrealities.ning.com/forum/topics/6323828:

        Η Οικογένεια του Φωτός
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

        Εκδόσεις «Κρύων»   

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός