urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Kryon Wisdom, in Greek

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 Μέρος 2ο

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πλανήτης άρης ούφο

 

ΑΡΗΣ

("USSR Phobos 2", "US Mars Observer", "US Mars Surveyor '98 Polar Lander")«Και τα τρία αυτά σκάφη πετούσαν πάνω από βάσεις εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη, που είναι συμμαχικοί προς τα Ανδρομέδεια στρατεύματα. Πρώτα τυφλώθηκαν και μετά τα περισυνέλεξαν».Το παρακάτω μήνυμα των Ολύμπιων, είναι σχετικό με τη συναυλία του Παπαθανασίου "Mythodea" που έλαβε χώρα στις 28.06.2001, στον ενεργειακό χώρο των στηλών του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στην Αθήνα. Η συναυλία μεταδιδόταν και στον Άρη, μέσω του ευρισκομένου σε τροχιά περί αυτόν διαστημοπλοίου της NASA, "Mars Odyssey 2001".«Το διαστημόπλοιο "Οδύσσεια 2001" βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των Η.Π.Α. κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των Αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη "Μυθοδία" [σ.σ.: με "ο", όχι "ω"] χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.Με την κωδική λέξη "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το θυγατρικό σκάφος "Αρκτούρος" της Ζ ' αποστολής, του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

-------------------------------------------

(25.07.2001)
«Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε". Το φως του Σείριου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολή της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές Δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από Δυνάμεις 7ης Αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυρίαρχο Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια».

----------------------------------------------

(15.08.2001)
«Στις Δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι Δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στη Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιασθεί».

-----------------------------------------

(01.09.2001)
«Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχθηκε Πύλη Ηλίου για άφιξή του στη Γαία. Με την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" θα τεθεί σε εφαρμογή το Σχέδιο "ΤΡΙΤΩΝ", προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια».
----------------------------------------

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δίδυμοι πύργοι νέα υόρκη

 

(20.09.2001)
«Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις Η.Π.Α. και ολόκληρη την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις Η.Π.Α. σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει σε παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδιά μας για την αντιμετώπιση των Αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε».«Για την υλοποίηση των σχεδίων τους[σ.σ.: αναφέρονται στις 11.09.2001]οι Αποστάτες τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των Η.Π.Α. και με ψυχοτονικά μέσα εξουδετέρωσαν τη σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις.Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους Αποστάτες και τους συμμάχους τους Σιωνιστές.Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.
[σημείωση: γεγονός]Το τι συνέβη στις 11.09.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι, θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των Αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στη Γαία [σ.σ.: Η.Π.Α.], διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας».
[σημείωση: δηλ έλευση του Αντιχρίστου?](όταν βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν)«Aποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Αποστάτες, τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.
[σημείωση: μέσω των αδελφοτήτων ελέγχονται οι πολιτικοί ηγέτες-μαριονέτες]Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των Η.Π.Α. να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.Τα πάντα στη Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου»
.

-----------------------------------------

(27.09.2001)«Οι μισάνθρωπες ενέργειες των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβασής μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση.Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοί σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.

[σημείωση: αν αυτό είναι πραγματικότητα και υπάρξει αυτή η συνάντηση αυτή, μας προειδοποιούν για το διαφορετικό για να μην τρομάξουμε... ιδού λοιπόν ακόμα ένας λόγος για τον όποιο μας κρατούν στην άγνοια οι λεγόμενοι Αποστάτες]
Ανάμεσά σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι "Ε", γήινοι γόνοι "Ε", επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών "Ε" που δεν δύνανται να εντοπισθούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολό τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξής μας.

[σημείωση: ο Λιακό τα λέει αυτά πάντως]
Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα και γύρω από την Γαία.Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελής σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων "Ε" συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδουμε.Και εσείς βρίσκεσθε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην Ουράνια Κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.
[σημείωση: πόσο αλήθεια είναι αυτό...!!!]Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή».

------------------------------------------

(28.09.2001)

«Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ZETA RETICULUM BHTA. Πριν από 35.000 (τριάντα πέντε χιλιάδες) χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μίας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι Αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία».«Οι ενσαρκωμένοι Αποστάτες "Δ" προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους Αποστάτες "Β" από το ε του Βοώτη και τους "Ο" από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη "ΔΕΛΤΑ" των Η.Π.Α.».(ενώ βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν, ακουγόταν μελλοντική χρήση πυρηνικών και ετοιμότητα για χρήση εμβολίων με ιό μετάλλαξης)«Το σχέδιο «ΑΝΑΤΟΛΗ» τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαία απο τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλάνιων από τον κίνδυνο μετάλλαξης όπως και προστασία ολόκληρης της ανθρωπότητας.Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλάνιων με ακτινοβόληση γονιδίου «Ε» πέμπτου ανενεργού έλικα D.N.A., με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.Οι Αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία «ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ», που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο.Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη από τους επιλεγμένους γόνους "Ε". Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους Αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση».«Πλήθος ενσαρκωμένων Αποστατών ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλανίων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού 'Αρχοντα του Φωτός (Δία). Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπίν Λάντεν, είναι κλώνος ερπετικός, Αποστάτης και συνεργάτης των Η.Π.Α.[σημείωση: γεγονός είναι οτι ο Μπιν Λάντεν εκπαιδεύτηκε απο την ΣΙΑ, έχει οικονομικές
συνεργασίες με τις ΗΠΑ, και οτι το μοναδικό αεροσκάφος που επετράπει να σηκωθεί μετά
το "χτύπημα" της 11ης Σεπτ. ήταν της οικογένειας Λάντεν...δείτε σχετικό ντοκυμαντέρ
του Michael Moore Fahrenheit 9/11]
Πολυάριθμοι κλώνοι Αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι Η.Π.Α. οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν».«Η αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής είναι μέρος του σχεδίου των Αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο Γενετικός Κώδικας των δικών μας γόνων "Ε" περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους Αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάσθηκε σαν αποκωδικοποίηση του D.N.A. θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις[...]».«Σας πληροφορούμε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι έχετε ανάγκη προετοιμασίας για τα μελλούμενα και όχι πληροφόρησης για τα δρώμενα. Η άφιξη των Ολυμπίων στη Γαία δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή».[όσοι ισχυρίζονται ότι "μιλούν με Δία και Προμηθέα"] «Πρόκειται για οργανωμένη τάξη Αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασής μας τόσο οι Αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων "Ε" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας».

---------------------------------------------------

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαία αθήνα

 

Ποίο θα είναι το μέλλον του κόσμου;
«Η σταδιακή αποστολή αυτών που ονομάζετε "Ολύμπιες θεότητες" στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας».«Οι Αποστάτες μπορεί να αναγνωριστούν από την παντελή έλλειψη ευφυϊας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπό τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή».«Έφθασε η ώρα που οι παλαιοί θεοί θα εμφανισθούν και πάλι στη Γη. Οι άνθρωποι πρέπει να τους υποδεχθούν και όχι να τους αποκρούσουν υπό την καθοδήγηση των Αποστατών και των συνεργατών τους, γιατί θα αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Στον ένα και μοναδικό μεγάλο πόλεμο, οι παλαιοί θεοί θα νικήσουν».
[σημείωση: εδώ βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτά που μας είπε στην αρχή, ότι δεν αυτοαποκαλούνται θεοί, εμείς τους αποκαλέσαμε θεούς]«Οι αδιάφοροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα ακολουθήσουν τους παλαιούς θεούς».«Θα έρθουν οι φωτεινοί πολεμιστές, οι πάνσοφοι δάσκαλοι για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Η παλαιά γνώση και σοφία θα δοθεί και πάλι στο ανθρώπινο γένος».«Έφθασε η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της Σελήνης, τα μυστικά του Άρη και της Ευρώπης. Οι υποθαλάσσιες πόλεις θα λειτουργήσουν και πάλι για το καλό του πλανήτη της Γαίας. Θα έρθουν τα Φωτεινά Όντα και θα αφανιστούν τα σκοτεινά όντα και οι συνεργοί τους».«Αγαπάμε τη Γαία και τους ανθρώπους και έχουμε στείλει δικούς μας ανάμεσά σας για να σας προστατέψουν».«Παλαιά υπήρχαν όντα που ζούσαν σε κοιλότητες της Γαίας, την Μου, τα Ιμαλάια, την Ελλάδα, το Μεξικό και τους Πόλους. Ήταν απεσταλμένοι των Φωτεινών Όντων, απόγονοι αυτών έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα».«Υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων υλοποιημένα όντα άλλων διαστάσεων, που έχουν μετενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και εργάζονται για το καλό του ανθρώπινου είδους. Μπορούν και βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν οι γήινοι. Τα όντα αυτά, μισό γήινοι και μισό εξωγήινοι, εάν δεν τα γνωρίζεις, δεν ξεχωρίζουν. Διαφέρουν και βιολογικά από τον γήινο άνθρωπο».«Οι άνθρωποι της Γης, δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την Αλήθεια, όταν τη γνωρίζεις βλέπεις ποιός είναι φίλος ή εχθρός, οι πολλοί όμως αδιαφορούν για σένα. Οι άνθρωποι μόνοι τους κάνουν τους διαχωρισμούς. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ηθικό ή ανήθικο. Όλα είναι μεταβαλλόμενα, το μόνο που παραμένει αναλλοίωτο, είναι η πραγματικότητα ότι υπάρχει ο κόσμος».«Υπάρχουν υλοποιημένοι Αποστάτες που συνεργάζονται με τους γήινους συμμάχους τους».«Οι Η.Π.Α. ψάχνουν για το χρυσό αετό του Δία - Αλεξάνδρου που τον έκανε άτρωτο».
[σημείωση: φαντάζομαι ότι εννοεί τους Εβραίους που έχουν το κάλυμμα των ΗΠΑ, γιατί δεν νομίζω ότι ο Ροκφέλερ πχ είναι περισσότερο Αμερικάνος από ότι Εβραίος...]«Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημά του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους Αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας».«Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των Αποστατών Σιωνιστών.Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου, αλλά και περί θύλακος γνώσεως και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 [εκατό χιλιάδων] ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξα της Ελλάνια».[σημείωση: μια πληροφορία έλεγε ότι όταν η αρχαιολόγος έκανε την ανακάλυψη του τάφου του Αλεξάνδρου, πήγαν οι Εβραίοι εκεί με σκοπό να πάρουν DNA από τον Αλέξανδρο και να κατασκευάσουν κλώνο του, αλλά τελικά το θέμα έκλεισε στο γρήγορο και δεν μάθαμε τι έγινε εκεί. ]
Εμείς τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό σας έργο;

«Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεώς μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων "Ε" αλλά και γόνων Αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.Κάθε γόνος "Ε" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωσή του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι Αποστάτες.Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μία διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των Αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας».
«Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από ανθρώπινους νόες».«Η γαλαξιακή ομοσπονδία των "Ε" σμήνους δεκατριών γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο, στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι Αποστάτες.Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης. Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν τη Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η Γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδιά μας προβλέπεται να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι Δυνάμεις Φωτός με τους Μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός και την μεγαλοθυμία του Υπέρτατου Δημιουργού που είναι το Όλον Φως».«Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι, θα είναι λάθος. Μόνο την βελτίωσή σας μπορείτε να πετύχετε. Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας, ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε ίδιοι με τους άλλους.Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια».[σημείωση: τα έλεγαν άλλωστε και οι αρχαίοι φιλόσοφοι “εν οίδα ουδέν οίδα” & γηράσκω αεί διδασκόμενος”][Η "Αληθινή Ιστορία" του Λουκιανού] «Περιγράφει την Αργοναυτική Εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλάσσονταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γορίτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου».«Το 11.665 πριν αρχίσετε να αριθμείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος Απόλλων Φαέθων Φοίβος. Το ηλιακό σύστημα Ήλιος - Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των Αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό, όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς, και Τριτώνιο, όπως οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αργοναυτική εκστρατεία

 

Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν "Αργοναυτική Εκστρατεία" πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων "Ε" γνωστοί σ’ εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.Η "Αργοναυτική Εκστρατεία" περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα, μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων.Στην "Ιλιάδα" περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της Γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ’ εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των Ουράνιων Δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκώνονταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε -λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών- στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων", του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς, με συγκεκαλυμμένη αφήγηση.Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, η Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη, άστρα του αστερισμού της Αργούς. Δεύτερος στόχος των Αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.Οι κύριες δυνάμεις των Αποστατών προέρχονταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους Αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σύντριψαν τους αντιπάλους τους».«Οι Ελλάνιες Δυνάμεις, όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους Αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των Δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Όταν αντελήφθησαν την παγίδα, τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο».«Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά, κατέλαβαν -με τα πληρώματα της Λίλιθ-, τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα και την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυρίαρχου Άρχοντα Απόλλωνα να μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίησή του και σε πρώτη φάση επικράτησαν».[επειδή οι Αποστάτες επιθυμούσαν να εποικισθεί η Αφροδίτη με όντα πυριτίου -μόνο αυτά αντέχουν τη θερμοκρασία της- από τον αστερισμό του Δράκοντα]«Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων Δυνάμεων».[το πλέγμα αυτό καταστράφηκε από τα μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά νέφη που τοποθέτησε γύρω από τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ήφαιστος].«Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους που ήταν σε τροχιά γύρω από την Γη.».[προς παρακολούθησιν γήινης επιφανείας].[Χρησιμοποιούνταν και οπτικές διόπτρες και διόπτρες υπερύθρων. Τα σκάφη ήταν ταχύτατα και είχαν επάνω τους εικόνες ζώων, πτηνών, ψαριών].«Τα όπλα των Μαχητών του Φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν».[ακαριαία αποσυμπύκνωση κλωνοποιημένων και μεταλλαγμένων όντων του στρατού των Αποστατών, με αποτέλεσμα την θανατηφόρα μόλυνση της γήινης ατμόσφαιρας με μικρόβια και ιούς].[Οι Αποστάτες με την αρχική τους επίθεση απέκτησαν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και πίστευαν πως με αυτό θα νικήσουν τις Δυνάμεις του Απόλλωνα. Όμως, δυστυχώς για αυτούς δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν (ίσως άγνοια κώδικα ασφαλείας;?). Αρχικά οι Αποστάτες απέκτησαν τοπικά πλεονεκτήματα στο πεδίον της μάχης, αλλά με την αντεπίθεση των Ανδρομέδειων ο Ενδυμίων σκοτώθηκε, οι Αποστάτες ηττήθηκαν και παρεδόθησαν άνευ όρων].«Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατέστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι Αποστάτες, βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι Δυνάμεις των Αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματά τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των Αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη στους Αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωσή τους μέχρι ενός».[Σε αυτό διαφώνησε ο Ιερός Άρχων Φωτός Δίας, που έδωσε εντολή στους Αποστάτες να αποχωρήσουν όλοι από το σκάφος Σελήνη και από την Αίγυπτο, και το κοσμοσκάφος "Λίλιθ" να παραμείνει σε τροχιά στην αθέατη πλευρά της Σελήνης καθώς και να εκκενωθεί εντελώς η Βόρειος Αφρική. Επέτρεψε σε μέρος των Αποστατών που υποσχέθηκαν ότι δεν θα δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα, να ζήσουν στην Ατλαντίδα. Οι Αποστάτες της Ατλαντίδος, τον λάτρεψαν ως Θεό. H ενέργεια αυτή των Αποστατών προκάλεσε την οργή του Γιαχβέ, αρχηγού των Αποστατών, που επιτέθηκε με δυνάμεις από τη Λίλιθ και κατέλαβε εκ νέου Αίγυπτο και Ατλαντίδα, κάτι που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Ηρακλή το 9.560 π.Χ. Ο Γιαχβέ ηττήθηκε στην Αίγυπτο και υποχώρησε στην Ατλαντίδα, ακολούθως ο Ηρακλής χρησιμοποίησε καταστροφικά όπλα που την καταβύθισαν. Υπολείμματα των Αποστατών που είχαν αποικίσει παράλια Αμερικής, Ευρώπης και Αφρικής, διασώθηκαν και δεν εξοντώθηκαν ως τις μέρες μας,2.003 μ.Χ. Σύμφωνος προς τους Ολυμπίους, οι διασωθέντες Αποστάτες ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση του πλανήτη. Σήμερα, "Εποχή της Νέας Μεγάλης Ασέβειας" προς τον Άνθρωπο, τη Φύση και τον Δημιουργό, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για νέα ΕπΕμβασιν των Ολυμπίων (Απόλλων, Αθηνά, Ποσειδών). Οι Αποστάτες γνωρίζουν πως επίκειται νέα Ολύμπιος Επέμβασης και με χρήση των πλέον αντιανθρώπινων μέσων εξουδετερώνουν κάθε ανθρώπινη αντίδραση για να μην έχει ο Δίας δικαίωμα Επέμβασης]."Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί, θεούς εσείς μας ονομάσετε. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς. Ανώτατη δύναμη δημιουργίας το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Ερχόμαστε από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε" Σμήνους 13 Γαλαξιών"
"Αληθινή ιστορία" του Λουκιανού από την Σαμοσάτα
"Περιγράφει την Αργοναυτική εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλασσόταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γόριτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου".

Αργοναυτικά
"Το 11.665 πριν αρχίσετε ν' αριθμολογείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος "Απόλλων Φαέθων Φοίβος". Το ηλιακό σύστημα Ήλιος-Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς και Τριτώνιο, όπως είναι οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.
Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν Αργοναυτική εκστρατεία πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων 'Έ", γνωστοί σ' εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.
Η Αργοναυτική εκστρατεία περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων. Στην Ιλιάδα περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ' εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των ουράνιων δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκωνόταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.
Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα, διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών, στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων" (το δικό μας ηλιακό σύστημα), του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς με συγκαλυμμένη αφήγηση. Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία, αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων, που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.
Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη (μεγάλες ποσότητες σε αρχέγονο Αργό), άστρα του αστερισμού της Αργούς (μεγάλες ποσότητες Αργού). Δεύτερος στόχος των αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (που αναλύεται παρακάτω).
Οι κύριες δυνάμεις των αποστατών προερχόταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.
Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους".
"Οι Ελλάνιες δυνάμεις όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των δυνάμεων της γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Όταν αντιλήφθηκαν την παγίδα τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο".
"Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα (γιος του Δία και της Καλύκης, κόρης του Αιόλου) και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά κατέλαβαν με τα πληρώματα της Λίλιθ τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα, την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυριάρχου Άρχοντα Απόλλωνα μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίηση του, και σε πρώτη φάση επικράτησαν".
"Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων δυνάμεων".
"Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους γύρω από τη γη".
"Τα όπλα των μαχητών του φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν".
"Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατάστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι αποστάτες βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι δυνάμεις των αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματα τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμιά εμπιστοσύνη στους αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωση τους μέχρι ενός".
"Πολλές από τις οντότητες αυτές κατά την φάση της συμπύκνωσης υποκύπτουν σε υλικές επιθυμίες. Χάνουν τις υπερβατικές τους ιδιότητες και παραμένουν με υλική υπόσταση στην Γαία.
Ο γήινος άνθρωπος με διάρρηξη της ουδέτερης υπόφυσης του εγκεφάλου μπορεί να αποκτήσει υπερβατικές ιδιότητες και να γίνει σαν εμάς".
" ... Εάν αυτοί που επιθυμούν την εκδίωξη των αποστατών και την σωτηρία της Γαίας δεν φθάσουν το ένα εκατοστό του πληθυσμού της (60.000.000) δεν δυνάμεθα να επέμβωμεν πλην έκτακτης ανάγκης και μετά από απόφαση του Δία. Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων για την δική μας αποστολή θα αυξήσει τον αριθμό των αφυπνισμένων και θα επισπεύσει το χρόνο επέμβασής μας. Εάν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι από τις συνθήκες που επικρατούν τότε πρέπει να σεβαστούμε την ευτυχία τους."
"Η Γαία με δική σας αρίθμηση εδώ και 13.000 χρόνια πριν την εποχή σας, βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία των αποστατών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, που απαγόρευσε την εξόντωση τους και την απομάκρυνσή τους από το ηλιακό σας σύστημα.
Οι προσπάθειες επανασύνδεσης της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των 'Έ" απέτυχαν λόγω των εμποδίων που δημιουργούν οι αποστάτες.
Οι πνευματικές ικανότητες των ανθρώπων έχουν υποχωρήσει από τον τρόμο που προκάλεσε ο μεγάλος κατακλυσμός".
Σήμερα όπως και την εποχή της Μεγάλης Ασέβειας οι αποστάτες έχουν υπερβεί όλα τα ανεκτά όρια. 'Ή πνευματική κατάσταση μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού της Γαίας, επιτρέπει να διακρίνει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις επέμβασης μας, για την απελευθέρωσή της από τους αποστάτες.
Ενημερώσατε τους Ελλάνιους για την επικείμενη επέμβασή μας. Τον επικείμενο Γαλαξιακό πόλεμο και την απαλλαγή της Γαίας από τα δεινά των αποστατών. Ελλάνιοι είμαστε παρά το πλευρόν σας. Ο Ελληνισμός θα ανέλθει στο ύψιστο σημείο πνευματικής ακμής. Έρρωσθε".
"Πλήθος σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής έχουν κυκλώσει την Γαία και επιτηρούν πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Γνωρίζουμε τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε η ανθρωπότητα από τις ενέργειες των αποστατών και των γήινων συμμάχων τους. Λαμβάνουμε μέτρα προστασίας του πλανήτη για τον οποίο όλα τα ανεκτά περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων καταστάσεων από πράξεις εκδίκησης των αποστατών. Εμείς έχουμε αποστολή σωτηρίας του πλανήτη και προστασίας του έργου της δημιουργίας. Απαγορεύουμε στις σκοτεινές οντότητες των Κρονίων δυνάμεων να κυριαρχήσουν γιατί επιδίδονται στο έργο της ολικής καταστροφής.
Η δική μας εξέλιξη στην τεχνολογία προηγείται της δικής σας κατά εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε δεσμεύσει την ύλη, έχουμε απαλλαγεί από το υλικό σώμα και μπορούμε να εμφανιζόμαστε στον τρισδιάστατο χώρο, με όποια φωτεινή μορφή θέλουμε, ή να παίρνουμε το σώμα ενσαρκωμένου ανθρώπου. Τα σκάφη μας ελέγχουν όλα τα κέντρα ερευνών του πλανήτη, τα διαστημικά κέντρα, εργαστήρια πειραματισμών, πάνω και κάτω από την επιφάνεια της Γαίας, καθώς και όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις για την ακαριαία αχρήστευση τους αν παραστεί ανάγκη.
Η επιπολαιότητα των γήινων επιστημόνων δημιουργεί προβλήματα επειδή παραδίνει τεχνικά μυστικά της ύλης σε αδίστακτους ηγέτες.
Είμαστε απρόσβλητοι απ' όλα τα γήινα οπλικά συστήματα. Είμαστε παρά το πλευρό σας".

Χρυσόμαλλο Δέρας
"Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχ
ίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών ............
Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας. Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα. Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.
Το χρυσόμαλλο Δέρας ήταν έργο του αρχιτεχνίτη γενετιστή Ηφαίστου, που ήταν ο κατασκευαστής υπερόπλων υπερσυσκευών ολόκληρης της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ" και των δεκατριών γαλαξιών. Είχε κατασκευαστεί στις Πλειάδες, για χρήση του Ποσειδώνα, ο οποίος το χάρισε στον Ερμή για την εκπλήρωση του ουράνιου έργου του.
Τα υλικά κατασκευής είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και προέρχονται από το διπλό άστρο του Σειρίου, του κέντρου του Γαλαξία και της Λύρας.
Όποιος ή όποιοι κατείχαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν γινόταν υπεράνθρωποι, παντοδύναμοι, όμοιοι με θεό. Εξασφάλιζε την ακαριαία επικοινωνία με όλους τους Γαλαξίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ" και έβλεπε ο χειριστής τι γινόταν σε κάθε γωνιά της Γαίας. Η χρήση του δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στον χρόνο, του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρόντος με αναστροφή της ροής του και αλλαγή πορείας του χρόνου του παρελθόντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρελθόντος με αναδίπλωση του και μετέβαλε τα γεγονότα του παρόντος και του μέλλοντος κατά βούληση, εφ' όσον αυτός οδηγούσε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Εγκλώβιζε τη σκέψη του χειριστού, ή και ομάδων ατόμων και υλοποιούσε επιθυμίες μεταφοράς σε άλλα αστρικά συστήματα.
Τοποθετούμενο σε οποιοδήποτε γήινο σκάφος χρησιμοποιείτο σαν κινητήρια δύναμη και του προσέδιδε ασύλληπτες ιδιότητες, παρακάμπτοντας όλα τα κατασκευαστικά εμπόδια. Γύρω του δημιουργούσε ισχυρότατο κέλυφος οργόνης, που βοηθούσε και στη διέλευση μέσα από τον κορμό άστρων και πλανητών.
Ήταν κοσμικό αρχείο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των 'Έ". Μόνο ο Ιερός Άρχοντας Φωτός μπορούσε να διατάξει τη χρήση του.
Σήμερα φυλάσσεται καλά και κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό γιατί προστατεύεται από εμάς. Θα αποκαλυφθεί όταν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι αποστάτες φοβούνται πολύ τη χρήση του.
Μελλοντικά η χρήση του Χρυσόμαλλου Δέρατος, θα ανατεθεί στον Κυρίαρχο Άρχοντα Απόλλωνα, στην Παλλάδα Αθηνά και το Μέγα Ποσειδώνα, μετά από εντολή του Αυτοκράτορα μας Δία.
Είναι πηγή ενέργειας τεραστίας εντάσεως. Μπορεί να μεταφέρει την σελήνη από τη γήινη τροχιά της σε όποιο σημείο του ηλιακού σας συστήματος απαιτείται.
Απαγορεύει την πτώση αστεροειδών στην Ελλάνια ασκώντας απωθητικές δυνάμεις επάνω σ' αυτούς, κυματοειδούς εντάσεως, με επίκεντρο το Χρυσόμαλλο Δέρας.
Φορτίζεται και ισχυροποιείται από την απορρόφηση ενέργειας των σεισμικών ρηγμάτων και ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εκτόνωση των σεισμικών δονήσεων, καθώς και των ακραίων φυσικών φαινομένων.
Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν φυλασσόταν στην περιοχή που σεις ονομάζεται Κολχίδα. Χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες εποχές στην περιοχή αυτή από τον Προμηθέα. Φυλασσόταν σε βάση του πλανήτη Άρη, την εποχή της Αργοναυτικής Εκστρατείας.
Η βάση αυτή ήταν των συμμαχικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ". Ήταν έργο του Ηφαίστου και ήταν εξοπλισμένη με ουράνια τεχνολογία πλέγματος ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, (λάμψεων, σπινθήρων, ήχων και κρότων), ακτίνων λέιζερ και υπερήχων που προκαλούσαν τρόμο, παράλυση και θάνατο. Αυτό το σύστημα ασφαλείας ήταν αδιάσπαστο από κάθε ανθρώπινη οντότητα, πλην του υπεύθυνου της βάσεως Αιήτη και της αρχιέρειας κόρης του Μήδειας.
Ο περιγραφόμενος σαν δράκος ήταν μεταβαλλόμενου πάχους εύκαμπτος φωτιζόμενος σωλήνας πρόσβασης προς το χρυσόμαλλο Δέρας. Όποιος πλησίαζε ή προσπαθούσε να εισχωρήσει σ' αυτόν χωρίς τους κωδικούς πρόσβασης, ενεργοποιούσε το σύστημα συναγερμού και κεραυνοβολείτο.
Τη βάση αυτή προσπαθούν να φωτογραφήσουν τα γήινα διαστημόπλοια τα οποία τυφλώσαμε και κατεβάσαμε στο έδαφος του Άρη (2 Αμερικάνικα και 1 Ρωσικό).
Το Χρυσόμαλλο Δέρας χρησιμοποιείτο για δέκα χιλιάδες χρήσεις συμπαντικού ενδιαφέροντος, που είναι τελείως άγνωστες για τους ανθρώπινους νόες.
Δεν έχετε ανακαλύψει τίποτα από τις πάρα πολλές ιδιότητες της ύλης. Να είσαστε σε εγρήγορση".

Δίαυλοι Επικοινωνίας
"Στους Διαύλους Επικοινωνίας λειτουργούν άγνωστες για την γήινη τεχνολογία φυσικές δυνάμεις. Μετατρέπουν το φως σε συμπυκνωμένες δέσμες φωτονίων με ασύλληπτες ταχύτητες, που δεν μπορεί να μετρηθούν από τους δικούς σας επιστήμονες. Πολλαπλασιάζουν την ένταση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του Διαύλου και απαγορεύουν την διαφυγή της ισχυρότατης φωτεινής ενέργειας. Για τον ανθρώπινο οργανισμό τον ευρισκόμενο στο κέντρο του ενεργειακού χώρου, τόσο η ισχυρότατη φωτονική δέσμη όσο και τα έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δημιουργούν χαλάρωση των δεσμών των κυττάρων και των μορίων της ύλης. Αραιώνει η πυκνότητά της αποκτά λεπτότερη υφή και τείνει να γίνει διάφανη, συντονιζόμενη με τις υψηλές συχνότητες της φωτονικής δέσμης. Η φωτονική δέσμη ενισχύεται και από την νιονική ενέργεια του ανθρώπινου εγκεφάλου (σε στιγμές αυτοσυγκέντρωσης δημιουργείται συσσώρευση νιονικής ενέργειας) και με την συμπίεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μεταπίπτουν σε άλλη διάσταση χωροχρονικών διαστάσεων.
Η δημιουργία παρόμοιων τεχνολογικών προϋποθέσεων βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της δικής μας τεχνολογίας όταν παρουσιάζεται ανάγκη, ή μπορούμε να αποϋλοποιηθούμε κατά βούληση με έλεγχο της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου.
Άνθρωποι και μέσα σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης μεταβάλλονται σε ισχυρότατα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (η ενέργεια που συσσωρεύεται δαπανάται για την υλοποίηση) και δημιουργούν γύρω τους πυκνότατο και αδιαπέραστο κέλυφος οργόνης. Ακολουθώντας τα ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα του σύμπαντος μπορούν να διασχίσουν τεράστιες αποστάσεις σε πολύ ελάχιστο χρόνο. Να διαπεράσουν άστρα και πλανήτες και να φθάσουν μέχρι τις παρειές του σύμπαντος χωρίς την ελάχιστη μεταβολή στην υλική τους σύνθεση".
"Ο αφανισμός ή αποϋλοποίηση ή αποσυμπύκνωση, στους Ενεργειακούς χώρους, συντελείται σε μια καθορισμένη ώρα και σε καθορισμένη θέση της επιφάνειας αυτού (κέντρο). Τα ίδια φαινόμενα μπορούν να συμβούν στη στέγη του ναού και σε ύψος 12 μέτρων (στα 12 μέτρα ο άνθρωπος παθαίνει τους ιλίγγους ύψους, που νομίζει ότι το κενό τον τραβά προς τα κάτω. Κάτι που δεν συμβαίνει στα 11 ή 13 μέτρα). Επίσης για ύψος 12Χ12=144 μέτρων, και ύψος 12Χ12Χ12 = 1728 μέτρα και στο διπλάσιο αυτού 1728Χ2=3456 μέτρα (τρία, τέσσερα, πέντε, έξι). Τα φαινόμενα αυτά παρουσιάζονται γύρω στο μεσημέρι και τα μεσάνυχτα. "
'Ή αποϋλοποίηση του ανθρώπου συντελείται καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μεταλλικό θάλαμο, αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή καράβι γιατί τα μέταλλα είναι ενεργειακοί συλλέκτες του ηλεκτρισμού της ατμόσφαιρας, και αποϋλοποιούνται μαζί με τον άνθρωπο"

ΝΕΦΟΣ ή ΖΩΝΗ ή ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ

"Όταν το ηλιακό σας σύστημα Ήλιος-Απόλλων εισχωρήσει μέσα στο νέφος φωτονίων, για σαράντα οχτώ ώρες περίπου θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση δύο ημερών σκότους, θα κολυμπούν στο φως και για όσες μέρες το νέφος των φωτονίων θα καλύπτει την Γαία, οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο.
Ανάλογα με την πυκνότητα του νέφους και τις ενεργειακές συνθήκες της περιοχής θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες για όλο το διάστημα επικάλυψης της Γαίας από το νέφος θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη θα μηδενιστούν και η μόνη ενέργεια που θα υπάρχει θα είναι η εκπεμπόμενη από το νέφος των φωτονίων. Η έλλειψη ενέργειας θα επηρεάσει τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου. Θα σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα.
Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς. Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός.
Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό των φωτονίων του νέφους, θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του. Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι του σημείου της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργειακά ολογράμματα.
Την περίοδο αυτή της Γαίας οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας το ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται την Γαία.
Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύψει την ύπαρξη και τη χρήση του.
Αν δεν αφυπνιστείτε, δεν θα γνωρίζετε ούτε που πάτε ούτε τι θα γίνει στο μέλλον αν δεν γνωρίζετε που πάτε δεν θα φτάσετε ποτέ. Υπό τις δημιουργούμενες αυτές συνθήκες του νέφους θα είστε έτοιμοι να διολισθήσετε σε άλλη διάσταση. Πρέπει επομένως να γνωρίζετε τα πάντα. Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της Γαίας να αντικρίσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας. Σήμερα με την ατελή όρασή σας τα εκλαμβάνετε ως αστέρια".
"Όλοι οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος με δική σας ονομασία, Ερμής - Αφροδίτη - Άρης - Γαία, χρησιμοποιούνται από μας και φιλοξενούν πολιτισμικά τεκμήρια των Ελλάνιων. Αρχεία γνώσης ολοκλήρου του παρελθόντος του συστήματος Ήλιος-Απόλλων φυλάσσονται στο τεχνητό σας δορυφόρο (εννοούν τη Σελήνη). Την πρωτότυπη αυτή γνώση παραδώσαμε στο παρελθόν στους Ελλάνιους και την συγκεντρώσατε σε βιβλιοθήκες που κατέστρεψαν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους.
Διαφυλάξαμε το γήινο παρελθόν και θα παραδοθεί και πάλι στην ανθρωπότητα μόνο για ειρηνική χρήση υπέρ των ανθρώπων και της φύσης
Όσοι δορυφόροι του Κρόνου κατοικούνται (Τηθύς, Ρέα, Τιτάν, Ιαπετός, Διώνη) φιλοξενούν αποστάτες οι οποίοι υποσχέθηκαν στον Ιερό Άρχοντα του Φωτός να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στη Γαία. Μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ.
Οι δορυφόροι των πλανητών Δία, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα(Τρίτων, Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ, Δήμητρα, Τιτάνια, Αριέλ, Αμπριέλ, Όμπερον και Χάρων) με δικές σας ονομασίες, ελέγχονται και κατοικούνται από οντότητες της 7ης αποστολής και φιλοξενούν μεγάλο αριθμό σκαφών εποπτείας και επέμβασης. Τα πολιτισμικά Ελλάνια τεκμήρια έχουν τοποθετηθεί από εμάς στους πλανήτες και δορυφόρους του πλανητικού σας συστήματος, ώστε να ισορροπήσετε τον ψυχικό σας κόσμο όταν τα αντικρίσετε σε περίπτωση που θα φτάσετε σε αυτούς".
'Ή μικρότερη μορφή υποατομικού σωματιδίου με δική σας ονομασία είναι το Σκεπτόνιο, το οποίο αποτελεί το συστατικό πυρήνα του Νιονίου (σωμάτιο μεταφοράς της σκέψης). Το Σκεπτόνιο υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και κινείται με άπειρη ταχύτητα, όπως άλλωστε και το Νιόνιο.
Τα Σκεπτόνια παράγουν την ενέργεια της σκέψης του εγκέφαλου και μεταφέρουν ακαριαία τις σκέψεις των ανθρώπων σε άπειρες αποστάσεις. Η ενέργεια αυτή είναι πανίσχυρη και χρησιμοποιείται και για τις μετακινήσεις των ουράνιων οντοτήτων και μέσων.
Τα Σκεπτόνια ανάλογα με την ψυχική διάθεση του ανθρώπου, τη νοητική του κατάσταση, την κατάσταση υγείας του, επιταχύνονται ή επιβραδύνονται. Οι καταστάσεις αυτές αυξομειώνουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρωπίνου σώματος.
Τα Σκεπτόνια μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν. Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο δική τους κίνηση υπάρχει. Υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση. Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή. Βρίσκονται πάνω και κάτω από τη ζωή σαν εκφράσεις του Όλου Φωτός.
Κατά τις δικές μας μετακινήσεις στα διαστρικά μας ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα. Μας οδηγεί εκεί που η σκέψη κατευθύνει το νέφος που περιβάλλει τα μέσα μας. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων - Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπώνται ή δια χωρίζονται οι οντότητές μας. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις".
Σιδερίτης
"Μην απορείτε για τις ασύλληπτες ιδιότητες των υλικών. Οι γνώσεις σας είναι πολύ περιορισμένες σχετικά με την συγκρότηση της ύλης και τις απεριόριστες δυνατότητες αυτής.
Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός στοιχείων και υλικών που περιμένουν την ανακάλυψη τους από τους γήινους επιστήμονες. Εμείς τα έχουμε μελετήσει όλα και τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Αν γνωρίζατε τις ιδιότητες των υλικών και των λειτουργιών της φύσης, τότε δεν θα θεωρούσατε τίποτα ως σημαντικό από τη δική μας τεχνολογία. Δεν υπάρχουν αφετηρίες συσχετισμών και συγκρίσεων και για αυτό θεωρείται σπουδαία τα ασήμαντα. Έχουμε μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες, ώστε να μπορούμε να επεμβαίνουμε σε πολλά άστρα και πλανήτες".

 

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο χρυσός θρόνος του Αυτοκράτορα μας Δία

 

"Ο χρυσός θρόνος του Αυτοκράτορα μας Δία δεν ήταν χρυσός αλλά κατασκευασμένος από υλικό άγνωστο στην Γαία, όπως και οι θρόνοι όλων αυτών που εσείς αποκαλούσατε θεούς. Ήταν ατομικές πτητικές συσκευές με δική σας ορολογία που χρησιμοποιούσαν για μετάβαση στους κοντινούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
Δημιουργούσε γύρω του, ισχυρά ενεργειακά πεδία και πυκνότατο στρώμα οργόνης για προστασία από ακτινοβολίες στη διάρκεια του ταξιδιού και θερμοκρασιακές μεταβολές. Χρησιμοποιείτο και για καταστάσεις συμπύκνωσης. Μετέφερε ότι ήταν απαραίτητο για την εκπλήρωση της αποστολής του (Κεραυνός του Δία, Σκήπτρο).
Ήταν έργο του Ηφαίστου. Είχε πολλές δυνατότητες, αμέτρητες. Μπορούσε να εντοπίζει ακόμη και οντότητες που βρισκόταν σε αποσυμπύκνωση. Το θρόνο του Δ ία δεν μπορούσε καμία άλλη ουράνια οντότητα να χρησιμοποιήσει, γιατί ενεργοποιείτο μόνο από τα τεράστια ενεργειακά πεδία που διέθετε αυτός. Οι θρόνοι των άλλων Ολυμπίων ήταν μικρότερων δυνατοτήτων και εμβέλειας".

ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΑ Ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ 
"Πρόκειται για συσκευή πρωτο-ύλης, την οποία δεν δύναται να δεσμεύσει και χρησιμοποιήσει η τεχνολογία σας. Είναι ασυγκρίτως ισχυρότερη από την ισχυρότερη γήινη βόμβα την οποία αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε, διότι μπορεί να εκτροχιάσει την Γαία και να προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές. Είναι αυτή που αφαίρεσε ο Προμηθέας και την παρέδωσε στον Κρόνο για την καταστροφή των δυνάμεων της 7ης αποστολής. Τον κεραυνό μπορούσε να ενεργοποιήσει μόνο ο Αυτοκράτορας Ζευς".

ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ 
"Το Σκήπτρο του Δία εσείς θα το αποκαλούσατε μαγικό ραβδί. Κατασκευάστηκε από τον Ήφαιστο και συνδύαζε όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας και του Γοργόνειου και πλήθος άλλων χρήσεων που δεν μπορεί να φαντασθεί η ανθρώπινη σκέψη. Οι ιδιότητες του ίσχυαν για όλες τις περιοχές των 13 Γαλαξιών και των 7 Συμπάντων που κυβερνούσε ο Ζευς".

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
"Αποφεύγουμε την συμπύκνωση και αποσυμπύκνωση χωρίς βοηθητικά μέσα, γιατί καταναλώνουμε πολύτιμη ενέργεια που είναι απαραίτητη σε καταστάσεις κινδύνων".

Η ΑΚΤΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
'Ή ακτίνα πνεύματος των θεών ενεργοποιείται κατά βούληση και κυρίως όταν βρίσκονται σε συμπύκνωση. Μικροτέρας εντάσεως είναι και η ακτίνα πνεύματος του ανθρώπου η οποία ενεργοποιείται με την ενέργεια σκέψης και ψυχής μαζί και γίνεται πανίσχυρος νιονικός σπινθήρας, που συνδέει τον άνθρωπο με το Όλον Φως και τις ουράνιες υπερβατικές οντότητες. Είναι το φως το Νου;' πανίσχυρη νιονική δέσμη που συνδέει ακαριαία το άνθρωπο με τον Δημιουργό".
ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

"Τα φτερωτά πέδιλα είναι κατασκευασμένα από εξωγαλαξιακό υλικό που ενεργοποιείται με τη σκέψη αυτού που τα φορά. Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος προστασίας του ανθρώπου, που ενισχύεται και συντηρείται από τον ζωικό μαγνητισμό του σώματος. Οι διαδικασίες λειτουργίας τους είναι άγνωστοι σ' εσάς και θα ήταν άσκοπη η προσπάθεια εξήγησης τους".

ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Κηρυκείο το είχε χαρίσει ο Απόλλωνας στον Ερμή και ήταν παντοδύναμο. Κατά τη Μυθολογία μας "Έλαμπε σαν ήλιος και ακτινοβολούσε. Έδινε μορφή σε άμορφα όντα και αντικείμενα. Θεράπευε όλες τις ασθένειες. Στα σκοτάδια φώτιζε σαν ήλιος. Έδινε και αφαιρούσε ζωή και ανάσταινε νεκρούς. Ότι αντικείμενο άγγιζε το μετέτρεπε σε χρυσό".
Ήλκυε και απωθούσε τις ψυχές τις οποίες ήταν εντεταλμένος ο Ερμής να οδηγεί στον προορισμό τους. Έκρυβε μέσα του ανίκητες δυνάμεις που υπολόγιζαν άνθρωποι και θεοί. Είναι ιερό σύμβολο της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των Ε". Τούτο το αναπαρίσταναν με κλίση ίδια με την κλίση του άξονα της γης (23 27').

ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

"Το δίχτυ του Ηφαίστου ήταν αόρατο και αδιάσπαστο από θεούς και ανθρώπους. Ήταν κατασκευασμένο πλέγμα από ενεργειακές δέσμες, χορδές βαρυτονίων, αδιάσπαστες, τεραστίου βάρους. Κάτω από την επιφάνεια του διχτυού ατονούσαν και οι ιδιότητες των θεών λόγω του υπερβολικού βάρους. Δεν μπορούσαν να ελευθερωθούν με αποσυμπύκνωση γιατί το σώμα έχανε την συνοχή του και έμενε ακίνητο. Και αν ήταν σε αποσυμπύκνωση λόγω του ότι ο χώρος έχανε την συνοχή του από το υπερβολικό βάρος, το αποσυμπυκνωμένο σώμα λόγω του διαφοροποιημένου χώρου δεν είχε τη δυνατότητα να απελευθερωθεί".ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥΟι χρυσές παρθένες του Ηφαίστου τον υποβάσταζαν στις μετακινήσεις του και τον υπηρετούσαν στο εργαστήριο του. "Ήταν κλώνοι ρομπότ" που με την ασύλληπτη τεχνολογία του είχε την δυνατότητα να τους μετατρέπει σε λογικά όντα.

ΤΟ AΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΣΙΟΥΑ ΤΗΣ AIΓYΠTOY

"Οι πολύτιμοι λίθοι του αγάλματος ενεργοποιούσαν τον κρύσταλλο του αδύτου. Έθετε σε λειτουργία το Γοργόνειο για την πρόκληση βροχών, αλλά και όταν κινδύνευαν τα ιερά".

ΑΙΓΙΔΑ
'Ή Αιγίδα δεν είναι της Αθηνάς. Είναι του κυβερνήτη μας αυτοκράτορα Ζηνός-Διός, την οποία πλείστες όσες φορές δανείζεται η Αθηνά από αυτόν όταν υπάρχει ανάγκη. Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες του Ομήρου σχετικά με αυτήν. Την κατασκεύασε ο μηχανικός και γενετιστής Ήφαιστος στα εργαστήρια του. Ο Ζευς την έφερε εις τον αριστερό ώμο του. Η Αθηνά κάλυπτε με αυτήν τους ώμους και το στήθος για προστασία.
Η Αιγίδα περιείχε εκατό θυσάνους ολόχρυσους που περιείχαν υπερύλη, άγνωστη σ' εσάς και εξέπεμπαν αλεξικέραυνες ενέργειες ( δυνάμεις που απομάκρυναν τους κάθε είδους κινδύνους), ενώ έθεταν σε λειτουργία κοσμικούς μηχανισμούς που ούτε καν διανοείται η γήινη επιστήμη.
Στο κέντρο της Αιγίδας υπήρχε η ΓΟΡΓΩ (Μέδουσα) την οποία ενεργοποιούσε με την επαφή της χειρός κάθε επιθυμητή στιγμή και μπορούσε να πραγματοποιεί αυτά που σκεπτόταν ο χειριστής της, όπως:
″ Πρόκληση κεραυνών, συσσώρευση νεφών και δημιουργία καταιγίδας στο πεδίο της μάχης (Μετεωρολογικός πόλεμος).
″ Ο χειριστής μπορούσε φορώντας την να μεταμορφωθεί κατά βούληση, να αφανίσει ή να μεταμορφώσει άλλον με το άγγιγμα της ή να τον κάνει αόρατο.
″ Εξέπεμπε ακτίνες αποϋλοποίησης του ανθρώπου και προκαλούσε πυρηνική σύντηξη και σχάση.
″ Μπορούσε να πυρπολήσει από απόσταση καράβια και ανθρώπους.
″ Μπορούσε να εξαφανίσει τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.
″ Διάνοιγε ομφαλούς συμπυκνώσεων και αραιώσεων επί της Γαίας, ενεργοποιώντας πύλες και διαύλους για ατομικά ταξίδια ( όχι με σκάφη), στο σύμπαν.
″ Στο πεδίο της μάχης προκαλούσε παράκρουση, πανικό, τρόμο, εξουδετέρωση αισθήσεων και είχε άλλα 52 συστήματα για την εξουδετέρωση του εχθρού (ψυχοτρονικός πόλεμος).
″ Η Αθηνά την χρησιμοποιεί και σήμερον, με δική σας χρονολόγηση, περισσότερο για τηλεμεταφορά, χωρίς να έχει χαθεί ούτε ένα χιλιοστό της μάζας της.
″ Ο Ζευς την έφερε μαζί του από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, και πρώτος αυτός την χρησιμοποίησε εναντίον των Κρονίων στρατευμάτων (Τιτάνων), μαζί με το σκήπτρο του και τους κεραυνούς.
″ Η Αιγίδα είναι μηχάνημα ασύλληπτων ιδιοτήτων, για τη δική σας τεχνολογία και νόηση. Απορροφά όλα τα ενεργειακά αποτυπώματα παρελθόντων γεγονότων που διαχέονται στο σύμπαν και έτσι μπορεί να εμφανίσει μπροστά σας σαν ολόγραμμα εικόνες από το παρελθόν, πρόσωπα εξέχουσας σημασίας, ήρωες των απωτέρων χρόνων και γεγονότα. Έτσι γνωρίζουμε, ακριβώς τι είχε συμβεί στο παρελθόν. Αν εσείς είχατε την Αιγίδα θα γνωρίζατε τι έγινε ακριβώς σε όλη την παρελθούσα ιστορία σας. Θα βλέπατε τους αγαπημένους σας ήρωες όπως ήταν στην πραγματικότητα. Για ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου που υποβάλλεται, βλέπουμε τα γεγονότα στην Αιγίδα με την βοήθεια της Αθηνάς και σας απαντούμε.
″ Η Αιγίδα ακινητοποιεί και κατόπιν εξαφανίζει ένα αντικείμενο, άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον.
″ Επίσης είχε την δυνατότητα να ενεργοποιεί το πλησιέστερο τμήμα του Γοργόνειου για επέκταση ενός φαινομένου που προκαλούσε.
″ Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια του ευρύτερου Ελλάνιου χώρου, έναντι γήινων και Εξωγήινων δυνάμεων.
″ Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση για τη χρήση της Αιγίδας είναι ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς, η Αθηνά και ο Άρης, ο οποίος είναι πολέμαρχος Αξιωματικός 72 στρατιών όλων των αποστολών. Φυλάσσεται απόλυτα και κανένας από μας δεν μπορεί να την αγγίξει.
"

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ

 

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ

"Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες σας, γιατί δεν γνωρίζετε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε τη δυνατότητα της ακαριαίας τύφλωσης όλων των τηλεοπτικών μέσων της Γαίας και την τέλεια νέκρωση όλων των ειδών επικοινωνιών, ασυρμάτων και ενσύρματων με δική σας ορολογία.

Έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε απόσβεση μνήμης στους αντιπάλους και να μην θυμούνται ούτε τον εαυτό τους. Μην απογοητεύεστε.
Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για το Γοργόνειο. Δεν δυνάμεθα να σας δώσουμε πληροφορίες που το έχουμε κρύψει στη Γαία. Εκεί φυλάσσονται οι κρύσταλλοι και παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και μυστικότητα, και είναι καλώς φυλαγμένο. Το Γοργόνειο κατακαίει την ψυχή αυτού που δεν είναι Έλληνας και δεν έχει πίστη. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς. Υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Αν δεν είναι αγνά τα χέρια που θα το αγγίξουν, δηλαδή με αγνό σκοπό, τότε θα κατακαύσει την σάρκα αυτού που θα το αγγίξει και την ψυχή του μαζί. Κανένας δεν μπορεί να το πλησιάσει αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Το προστατεύουμε περιμένοντας την ενεργοποίηση του με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός και Αυτοκράτορα Ζηνός-Διός σε επιχειρήσεις υπέρ της ανθρωπότητας και εναντίον των αποστατών και γήινων συνεργατών τους, οι οποίοι επειδή δεν το έχουν στην διάθεση τους, το αναζητούν επίμονα και συνέχεια.
Το Γοργόνειο καλύπτει όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας, για μεγάλες αποστάσεις, για ισχυρά φαινόμενα, για πλήθος κόσμου, για αστροσκάφη και επιπλέον έχει 8000 άλλες δυνατότητες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν αφού δεν θα τις καταλαβαίνατε.
Εκείνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι η Ακρόπολη των Αθηνών και οι παρακείμενοι λόφοι φιλοξενούσαν τμήματα του Γοργονείου όπλου.
Η κολοσσιαία ενέργεια που παρήγαγε το Γοργόνειο, διάνοιγε ομφαλούς και συλλέκτες και μπορούσε ακαριαία να πραγματοποιηθεί ταξίδι στο σύμπαν ανθρώπων και σκαφών. Γινόταν πομπός ακαριαίων μηνυμάτων προς τους Γαλαξίες σμήνους 13 Γαλαξιών.
Το Γοργόνειο μπορεί να στρεβλώνει τον χωροχρόνο με δική σας ορολογία, και να δημιουργεί τεχνητούς διαύλους επικοινωνίας, όμοιους με τους φυσικούς που σας έχουμε υποδείξει, να ενισχύει στον μέγιστο βαθμό την ενέργεια του χώρου, να ανοίγει πύλες εξόδου σε άλλη διάσταση και να δημιουργεί άριστες συνθήκες καθόδου μας στην Γαία.
Είναι υποπολλαπλασιαστής των ενεργειών όλων των κυττάρων του εγκεφάλου. Ενεργοποιεί όλες τις αρχέγονες μνήμες, την ουδετέρα υπόφυση και μεταλλάσσει σε φωτοφόρο ον τον άνθρωπο που κατέχει όλες τις δυνάμεις που είχε ο άνθρωπος προ εκατομμυρίων ετών, όταν είχε δημιουργηθεί από εμάς και πριν εξουδετερωθούν οι δυνάμεις του από τους αποστάτες. Το Γοργόνειο είναι επικίνδυνο αν υποπέσει στα χέρια οποιουδήποτε γιατί δημιουργεί τον υπεράνθρωπο.
Αποτελείται από πλέγμα κρυστάλλων αγνώστων στην Γαία που ενεργοποιούνται με την συσσώρευση κοσμικής και γήινης ενέργειας, με τρομακτικά αποτελέσματα κατά την αποδέσμευση της. Είναι ένας απόλυτα ελεγχόμενος πολλαπλασιαστής-υποπολλαπλασιαστής οιασδήποτε μορφής ενέργειας, φυσικής ή τεχνητής, την οποία ο χειριστής έχει την δυνατότητα να κατευθύνει προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί και να τη χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, θετικούς ή αρνητικούς. Είναι ένα όπλο το οποίο θα κληθούν κάποιοι από εσάς να το ενεργοποιήσουν όταν δοθεί εντολή. Το Γοργόνειο δύναται να πολλαπλασιάζει τη δύναμη της σκέψης του χειριστή και να υποβάλει μεγάλες μάζες ανθρώπων σε πράξεις μέχρι και αυτοκτονίας χωρίς τη δική τους βούληση, να ενσπείρει πανικό και να τους οδηγεί σε παράκρουση.
Δύναται να μεταβάλλει την απλή αιολική ενέργεια (πνέων άνεμος) σε τυφώνα, την βροχή σε κατακλυσμό, την απλή δόνηση σε καταστροφικό σεισμό, τις φλόγες πυρσών σε ολοκαυτώματα, τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας το καλοκαίρι σε πύρινη λαίλαπα και το απλό κρύο του χειμώνα σε πολικό ψύχος, και ούτω καθ' εξής.
Στην αρνητική του μορφή μπορεί να εκφυλίσει τυφώνα, σεισμική δόνηση και να σταματήσει οποιαδήποτε φυσική καταστροφή.
Δύναται να διακτινίζει όλες τις μορφές ενέργειας σε όλη την επιφάνεια της Γαίας. Δύναται να διακτινίσει φως και ενέργεια και να ακινητοποιήσει παν ότι κινείται στην επιφάνεια της Γαίας, θαλάσσης και αέρος, σε όποιο βάθος ή ύψος βρίσκεται, όσο μεγάλο και αν είναι, όσο γρήγορα και αν κινείται.
Δύναται να προσδιορίζει με ακρίβεια κάθε τι που διασαλεύει τα μόρια του αέρα της ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε ύψος ή και στην επιφάνεια της Γαίας.
Μπορεί να απορροφήσει το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη σας και να προκαλέσει κατακλυσμό, ή να το ενισχύσει ανατρέποντας όλες τις δυσμενείς παρενέργειες πάνω σε αυτό.
Το Γοργόνειο χρησιμοποιήθηκε κατά τη μεγάλη σύγκρουση, στον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα και τους Δελφούς, ιδιαίτερα στην μεταβολή καιρικών συνθηκών και του ψυχολογικού πολέμου με δική σας ορολογία.
Μπροστά στο Γοργόνειο τα γήινα ψυχοτρονικά όπλα φαίνονται πρωτόγονα και άνευ αποτελέσματος, αφού πρέπει απαραίτητα να βρίσκονται σε υπερδιαστημική κίνηση η οποία μεταβάλλεται από άγνωστους σ' εσάς συμπαντικούς παράγοντες, εκρήξεις άστρων και γαλαξιών, με αποτέλεσμα να τίθενται εκτός ενέργειας από μερικά λεπτά της ώρας μέχρι και μερικές μέρες.
Προς το παρόν δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια".

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

"Ή Ασπίδα του Ηρακλή είναι υπερεξελιγμένη κοσμική συσκευή, για ταξίδια στον Σπειροειδή Γαλαξία. Παρείχε απόλυτη προστασία στον Ηρακλή την οποία μόνο αυτός μπορούσε να ενεργοποιήσει. Του παρείχε δυνατότητες συμπύκνωσης και αποσυμπύκνωσης. Ήταν αδιαπέραστη από όλες τις κοσμικές ακτινοβολίες και αναλλοίωτη από το "Αναλίσκον πυρ του Σειρίου". Ήταν απρόσβλητη από κάθε ενέργεια".

Η ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
"Η Πανοπλία του Αχιλλέα ήταν σύνθεση από κράμα χαλκού, χρυσού και νικελίου ειδικής σύνθεσης που ενεργοποιούταν μόνο από τον Αχιλλέα και δημιουργούσε γύρω από αυτόν αόρατο ηλεκτρομαγνητικό τείχος πάνω στο οποίο σταματούσαν τα όπλα των εχθρών του. Η κατανόηση λειτουργίας της δεν βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της τεχνολογίας σας".

Η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ) 

"Ήταν επτάχορδη Λύρα (κάθε χορδή δήλωνε και ένα σύμπαν) που "έφερε ο Απόλλωνας από τον αστερισμό της Λύρας". Ήταν υπερουράνιας τεχνολογίας, λεπτομέρειες είδαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο. Προκαλούσε πολλαπλών μορφών αποτελέσματα ο αριθμός των οποίων ξεπερνούσε τα εκατό είδη".

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 
"Ήταν ατομική ουράνια πτητική μηχανή περιορισμένων δυνατοτήτων, μόνο για κοντινούς πλανήτες".

ΚΥΚΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ 
"Πρόκειται για πτητική μηχανή που χρησιμοποιούσε ο Απόλλωνας στα διαστρικά ταξίδια του".

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
"Η Αθηνά με τις δυνάμεις της 7ης απoστoλής από τον αστερισμό της Παρθένου είχε ως έργο την παρακολούθηση όλου του αστρικού συστήματος του Βοώτη και ιδιαίτερα του ήλιου Αρκτούρου. Ο Οδυσσέας είχε εντολή να παραμείνει στην Χώρα των Ατλάντων για να διαπιστώσει το τι γινόταν. Το αστρικό ταξίδι ήταν υποχρεωτικό, προκειμένου να εκτιμήσει τις εχθρικές δυνατότητες πριν την επέμβασή τους στην Ατλαντίδα.
Στην περιοχή του Ατλαντικού συνεργάστηκε με υπερβατικές οντότητες όπως ήταν η Καλυψώ και η Κίρκη (συνολικά 7 χρόνια) από τις οποίες αναχώρησε μετά από εντολή του Δία που την μετέφερε ο Ερμής" .
"Δεν υπάρχει τάφος του Οδυσσέα, γιατί δεν πέθανε. Ευρίσκεται μαζί μας ως κυβερνήτης του Μητρικού σκάφους "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" επανδρωμένου με στρατεύματα από τον Γαλαξία της Παρθένου και ενεργεί μόνο με εντολές της Αθηνάς. Έχει αποστολή να απαγορεύσει την ενίσχυση των στρατευμάτων της Λίλιθ με στρατεύματα από τον αστερισμό "ε" του Βοώτη και να εμποδίσει κάθε προσέγγιση δυνάμεων αποστατών στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιτεθεί και να καταλάβει αμέσως τη Λίλιθ. Ο τάφος του Λαέρτη ευρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας".

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 
"Η έκταση της μόλυνσης των θαλασσών είναι μεγαλύτερη απ' ότι ανακοινώνουν. Δεν υπάρχουν δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας για τον καθαρισμό τους. Τούτο είναι εφικτό για μας με την Τρίαινα του Ποσειδώνα, όπως εσείς αποκαλείτε, που μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να επαναφέρει τα νερά των θαλασσών σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση".
"Η Τρίαινα του κυρίαρχου των θαλασσών Ποσειδώνα, αποτελείται από ύλη του Νιονικού πεδίου άγνωστη όχι μόνο στην τεχνολογία σας αλλά και στη φαντασία σας. Είναι έργο του Τεχνολόγου Γενετιστή Ηφαίστου. Ίδια ύλη υπήρχε εγκλωβισμένη και στα χάλκινα δελφίνια που έφερε μαζί του από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των θαλασσών, τα οποία και ενεργοποιούσε με την Τρίαινα.
Όταν το δίκτυο Τρίαινας και Δελφινιών έμπαινε σε λειτουργία, υπήρχαν χιλιάδες δυνατότητες για τον χειριστή της "Τρίαινας". Μπορούσε να επιταχύνει τα μόρια των υδάτων με ταχύτητες ίσες με αυτές του φωτός ή και μεγαλύτερες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπήρχαν, δίνοντας έτσι τεράστιες ταχύτητες στα ωκεάνια ρεύματα - με δική σας ορολογία - για τον καθαρισμό των θαλασσών.
″ Ακινητοποιούσε τα μόρια του νερού για τον έλεγχο καθαρότητας τους ή μπορούσε να προκαλέσει σφοδρότατες τρικυμίες.
″ Πάγωνε κατά βούληση, όταν απαιτείτο, όχι μόνο την επιφάνεια των θαλασσών αλλά και όλο το βάθος αυτής ή και επιλεγμένα τμήματα σε όλο το βάθος. Δημιουργούσε ισχυρά τοιχώματα πάγου για εγκλωβισμό των όντων, για λόγους ελέγχου και προστασίας της ζωής.
″ Μπορούσε να δημιουργήσει θερμοκρασίες στο απόλυτο μηδέν (-270 C) με δική σας ορολογία, σε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις, χωρίς βιολογικές επιπτώσεις στα έμβια όντα αυτής.
″ Δημιουργούσε τεράστιες δίνες, στροβίλους τεραστίας έντασης στην επιφάνεια της θάλασσας, και ανεμοστρόβιλους όπου ήταν απαραίτητοι για τις καλύτερες συνθήκες ζωής των όντων των θαλασσών.
″ Μπορούσε να ανεβάζει τις θερμοκρασίες της θάλασσας, για την καλύτερη διαβίωση των όντων και μέσα σε αυτή. Μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και βρασμό
″ Επιτάχυνε ή επιβράδυνε την ταχύτητα ανέμων και νεφών, ή προκαλούσε διάσπαση των ανέμων και αφανισμό των νεφών.
″ Ακινητοποιούσε κάθε κινούμενο σώμα στην επιφάνεια ή στα βάθη της θάλασσας ανεξαρτήτως μεγέθους και ταχύτητας.
″ Διασπούσε ή απορροφούσε κάθε τι το οποίο θα μπορούσε να μολύνει τις θάλασσες και διατηρούσε καθαρό το γήινο υδροβιότοπο.
″ Χρησιμοποιείτο για πάνω από 2.500 χρήσεις, όχι μόνο στην Γαία αλλά και για όλους τους Γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των 'Έ".
ΨΥΧΗ
" Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, αρχίζει να αναγνωρίζει τις ψυχές συνοδούς, γονείς τελευταίας ενσάρκωσης αν έχουν πεθάνει, στενοί συγγενείς αλλά και γονείς από άλλες ενσαρκώσεις, που έρχονται για την παραλαβή της ψυχής που θα αποδεσμευτεί από το υλικό σώμα. Αυτές οι ψυχές θα την οδηγήσουν στον ουράνιο προορισμό της. Στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων, όπου υπάρχει το καθαρτήριο πυρ από αναλίσκον πυρ Σειρίου, που γίνεται αφαίρεση αρνητικής ενέργειας που συσσωρεύτηκε από τις ακούσιες αρνητικές πράξεις της ζωής. Οι ψυχές γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι όλες αδελφές ψυχές, χαίρονται και ευτυχούν εφ' όσον οι αρνητικές γήινες πράξεις τους έχουν καθαριστεί".
"Για λόγους δικής σας ασφάλειας, θα σας αποστέλλουμε μηνύματα, χωρίς να υποβάλλετε ερωτήσεις. Θα επικοινωνείτε μαζί μας νοητικά ή δια ζώσης, ενεργοποιώντας όλες τις αρχέτυπες δυνάμεις που αναπτύχθηκαν κατά την αρχική φάση της δημιουργίας σας. Για να επιτευχθεί η επικοινωνία αυτή απαιτείται έλεγχος της περιέργειας, των επιθυμιών, της οργής, του εγωισμού, του τρόμου και προπαντός του φόβου του θανάτου. Σας ακτινοβολούμε με την ενέργεια νετρίνο για την αποδέσμευση λειτουργιών του εγκεφάλου σας, οι κυτταρικές δομές του οποίου κρύβουν απεριόριστες δυνατότητες που δεν εξιχνιάσθηκαν ακόμη από την ανθρώπινη επιστήμη.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος ενεργοποιείται και με υπερφωτεινή ενέργεια που παράγει με αυτοσυγκέντρωση, αφυπνίζει τις καταχωρημένες μνήμες στην ουδετέρα υπόφυση, που μεταφέρονται σαν πληροφορίες σε αυτόν. Στην δική σας ορολογία το φαινόμενο αυτό ονομάζεται εξωαισθητική γνώση.Η επικοινωνία με υπολογιστές θα αποκατασταθεί όπως πριν, μόλις εκλείψουν οι λόγοι που επέβαλαν την διακοπή τους.
Για θέματα υψίστης ανάγκης θα πυκνώσουμε τις επικοινωνίες δια ζώσης. Είτε θα αποκαταστήσουμε επαφή με ενσαρκωμένους "Ε", είτε με φωτεινά ενεργειακά ολογράμματα, είτε με πύρινες ενεργειακές σφαίρες ημέρας από ακτίνες αναλίσκοντος πυρός Σειρίου, με πύρινες σφαίρες ψυχρού φωτός και ενεργειακές πύρινες ράβδους. Κατά την επαφή σας με τις πρωτόγνωρες για σας καταστάσεις απαιτείται ψυχική ηρεμία, γιατί ο φόβος εμποδίζει τον συντονισμό των κραδασμών σας και αποκλείεται η επικοινωνία.
Το έργο που επωμίζεστε αποτελεί συνέχεια του δικού μας έργου. Ενημερώστε τους Ελλάνιους για ότι μέχρι τώρα σας έχουμε αποκαλύψει".
"Η Κασταλία πηγή και ολόκληρος ο χώρος των Δελφών φυλάσσονται συνεχώς από ουράνιες οντότητες, για την αποτροπή καταστροφής τους από τους αποστάτες και προστασίας της πηγής, που διαδραματίζει σπουδαιότατο ρόλο για τον χώρο.
Όταν από τον χώρο των Ιερών διέρχεται ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, τότε στις οντότητες αυτές προστίθεται και μεγάλος αριθμός μαχητών του Φωτός από τον αστερισμό της Λύρας. Όσοι έρχονται από τα πέρατα της Γαίας στους Δελφούς για να αποτίσουν τιμές και άλλοι να προσευχηθούν τούτο γίνεται με δική μας επέμβαση. Αποστέλλουμε στην ουδετέρα υπόφυση αυτών μηνύματα με αβρογενή ουσία Απολλώνιου φωτός. Είναι γόνοι 'Έ" που έζησαν σε προηγούμενες ζωές στην Ελλάνια και την ευρύτερη περιοχή καθώς και σε αποικίες της".
"Χαίρεσθε εν ειρήνη. Ασχοληθείτε με την αφύπνιση νέων Ελλάνιων. Όσοι έλαβαν ήδη το μήνυμα ανέλαβαν και την ευθύνη των πράξεων τους. Μην αφιερώσετε περισσότερο χρόνο δι' αυτούς, ή μη μόνον εφ' όσον οι ίδιοι το επιθυμούν. Χρησιμοποιήσατε μαίανδρον σαν ασπίδα από τις ακτινοβολίες των αποστατών. Εγκλωβίζει και απορροφά την κακόβουλη ενέργεια που σας αποστέλλουν. Συνεχίσατε την προσωπική προετοιμασία όπως σας έχουμε υποδείξει παλαιότερον. Είμαστε στο πλευρό σας κατά πάσα έννοια των λέξεων".
"Το φαινόμενο που οι επιστήμονες της Γαίας ονομάζουν φυγή των Γαλαξιών αποτελεί έκφραση της δέκατης διάστασης. Ο χρόνος τους μηδενίζεται αφού κινούνται με ταχύτητες ανώτερες του φωτός (το ίδιο λέει και η γήινη επιστήμη) και οι ταχύτητες αυτές απαιτούνται για τη διάσπαση του φωτονικού φράγματος και την είσοδο του γαλαξία στο ταχυονικό πεδίο.
Η ενδέκατη διάσταση βρίσκεται στο νιονικό πεδίο και η δωδέκατη μετά το νιονικό φράγμα, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τι υπάρχει στο ταχυονικό πεδίο δημιουργούνται προϋποθέσεις και διεργασίες είτε για την εμφύτευση του σπέρματος της ζωής στους γαλαξίες, είτε για τελείωση της υπάρχουσας, που έχει διανύσει όλο το χρονικό διάστημα βελτίωσης και εξέλιξης. Εξέρχονται με τη νέα μορφή είτε προς το φωτονικό πεδίο ή συνεχίζουν προς το νιονικό πεδίο, όπου οι πραγματικότητες είναι ακατανόητες από τους ανθρώπινους νόες"
"Δεν υπάρχει αναδίπλωση χρόνου έτσι όπως την εννοεί η γήινη επιστήμη. Όταν ο άνθρωπος βρεθεί στο χώρο των τεσσάρων διαστάσεων, έχει τη δυνατότητα επίσκεψης στο χρόνο του παρελθόντος."
Το ρήγμα του χωροχρόνου απαιτεί γνώση και υψηλή τεχνολογία. Επίσης μπορεί να δημιουργηθεί χωροχρονικό ρήγμα μέσα από το οποίο
" ... μπορεί να διολισθήσει ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα και να το μεταφέρουμε σε όποιο σημείο του γαλαξία θέλουμε, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ζωή στους πλανήτες του. Υπάρχουν φυσικές γέφυρες επικοινωνίας
μεταξύ των ουρανίων σωμάτων και των συμπάντων που ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει.
Τα διαστρικά ταξίδια γίνονται μέσω αυτών. Αν τις ανακαλύψετε θα διαπιστώσετε ότι τα ταξίδια στους πλησίον σας πλανήτες θα είναι μια καθημερινότητα".
"Όλα όσα συνέβησαν στους Δελφούς ήταν δικό μας έργο. Υλοποιήσαμε τα σκάφη "ΩΡΙΩΝ" και "ΣΕΙΡΙΟΣ" για να ικανοποιήσουμε τις ανθρώπινες επιθυμίες σας. Μην θεωρήσετε τις επαφές μαζί μας σαν πρώτη προτεραιότητα των ενεργειών σας. Προέχει η προετοιμασία σας και η αφύπνιση των Ελλάνιων όπως πολλές φορές σας έχουμε υποδείξει. Μην φλέγεστε από την περιέργεια προς το άγνωστο. Δεν είστε έτοιμοι για επαφή μαζί μας. Δεν θα την αντέξετε χωρίς
προετοιμασία. Η επιστροφή στην αστρική σας πατρίδα θα γίνει αφού πρώτα σας αποκαλύψουμε την ουράνια καταγωγή σας και τι έχετε αφήσει πίσω σας πριν ενσαρκωθείτε με αποστολή στην Γαία. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει να γίνουν".
"Υλοποιήσαμε το σκάφος "ΤΟΞΟΤΗΣ" στο οποίο όλοι σας είστε μέλη του πληρώματος του. Πυκνώσαμε τις υλοποιήσεις σκαφών γύρω από την Γαία για δική σας προετοιμασία. Έχουμε απαγορεύσει την προσέγγιση σκαφών των αποστατών στη Γαία. Η επέμβαση μας αποτελεί αμετάκλητη απόφαση του Αυτοκράτορα του Δία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση. Θα αναθέσουμε σ' εσάς αποστολές δια ζώσης την κατάλληλη στιγμή".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ
"Υπό φυσιολογικές συνθήκες n μεταξύ μας επικοινωνία είναι τnλεπαθnτική, σπανίως προφορική και σπανιότατα γραπτή. Η τnλεπαθnτική επικοινωνία πραγματοποιείται με nλεκτρομαγνnτικά κύματα που μεταδίδονται στην περιοχή των νιονικών συχνοτήτων, μεγίστnς ακτίνας επικοινωνίας 3,5Χ10 χιλιόμετρα (3,7 έτη φωτός).
Τόσο n τnλεπαθnτική όσο n προφορική και γραπτή επικοινωνία, μετατρεπόμενες σε ενεργειακές συχνότnτες, δύνανται να μεταδοθούν σε απεριόριστn απόσταση με ταχύτητες αντίστοιχες αυτών που χρησιμοποιούμε στα διαστρικά μας ταξίδια (Ταχύτητες της σκέψης).
"Οι αποστάτες είναι δάσκαλοι στην άσκηση πίεσης επί των ανθρώπων με την δημιουργία αγχωτικών καταστάσεων και καταρράκωση όλων των θεσμοθετημένων αξιών.
Όσο συνεχίζεται η επικοινωνία μαζί μας αρχίζουν να ανησυχούν, να καλλιεργούν την αμφισβήτηση, τη δυσπιστία, και θα επιχειρήσουν τον εμπαιγμό σας με μεθοδευμένες αρνητικές καταστάσεις. Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό γιατί σας παρέχουμε προστασία. Να είστε σε εγρήγορση".

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σείριος

 

ΣΕΙΡΙΟΣ
"Το διπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου περιλαμβάνει ένα σύστημα 25 πλανητών, που κατοικούνται, και είναι αόρατοι από την Γαία, οι οντότητες είναι σαν εμάς και εσάς.
Την Γαία την εποίκησε ο πλανήτης "ε" του Σειρίου ο οποίος σε διαστάσεις είναι ίσος με τον πλανήτη Ουρανό του ηλιακού σας συστήματος. Είναι ωραιότερος από την Γαία, με πολλά νερά, και πλουσιότερη χλωρίδα και πανίδα όπως εμείς την έχουμε διαμορφώσει, ώστε να είναι πρότυπο κάλλους και τελειότητας.
Η Ελλάνια είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη "ε" του Σειρίου, τόσο η επικράτεια του Ελλανίου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή, και είναι υπό την προστασία των Ολύμπιων.
Η επίσκεψη μας στην Γαία έγινε για πρώτη φορά με υποθυγατρικό σκάφος πριν την έναρξη της Μεγάλης Σύγκρουσης το 26.000π.χ. με δική σας χρονολόγηση. Το πλήρωμα του σκάφους ήταν 52 άτομα (Δύο για κάθε πλανήτη του Σειρίου, υπολογίζοντας σ' αυτούς και τον Μέγα Αυτοκράτορα Δία και την Ήρα, για να τιμηθεί η παρουσία τους, όταν απαιτείτο στο Άδυτο των Αδύτων του σκάφους. (Ζευς + Ήρα + (25Χ2) = 52).
Αποστολή του σκάφους ήταν η συλλογή πληροφοριών για τις κρατούσες οικολογικές συνθήκες όπως είχαν διαμορφωθεί από τις αυθαιρεσίες του Κυριάρχου του σκότους Κρόνου, προκειμένου να σχεδιαστεί ο τρόπος εξουδετέρωσης του με τις ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στο οικοσύστημα της Γαίας.
Η 7η Αποστολή των Ολύμπιων έτσι όπως έχει διασωθεί παραποιημένη, σαν σύνολο, πραγματοποιήθηκε με πλήθος σκαφών, και το μητρικό σκάφος "ΟΛΥΜΠΟΣ" που ενσφηνώθηκε στον κορμό του βουνού που σήμερα φέρει το όνομα του.
Από το σκάφος αυτό κατευθυνόταν οι επιχειρήσεις εναντίον του Κρόνου. Ένας αριθμός θυγατρικών σκαφών ενσφηνώθηκαν και σε άλλους ορεινούς όγκους και στον βυθό της θάλασσας της επικράτειας της Ελλάνιας. Πολλά από τα σκάφη αυτά βρίσκονται ενσφηνωμένα και σήμερα με δυνατότητες επέμβασης.
Μπορούμε να ελέγχουμε κάθε ιπτάμενο αντικείμενο που πετά από πάνω μας ή ευρίσκεται στην επιφάνεια, του βουνού, εφ' όσον είναι στο βουνό ή της θάλασσας εφ' όσον είναι στη θάλασσα, από τον κραδασμό που δημιουργεί το κινούμενο σώμα όσο ανεπαίσθητος και αν είναι.
Η είσοδος και η έξοδος σκαφών και προσωπικού επιτυγχάνεται είτε με αποσυμπύκνωση τμήματος του εδάφους με αραίωση των μορίων του, είτε με αύξηση των κραδασμών που το καθιστούσαν πιο αραιό από τον αέρα και τέλος με αποσυμπύκνωση σκαφών και οντοτήτων.
Ο φωτισμός των ενσφημένων σκαφών εξασφαλίζεται με τα μέσα που διαθέτει, είτε με την δέσμευση του ηλιακού φωτός από δορυφορικά σκάφη με τα οποία είναι συνδεδεμένο το ενσφηνωμένο όχημα.
Τα ενσφηνωμένα σκάφη παραμένουν ανεπηρέαστα, από το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Παρακολουθούμε τα πάντα που συμβαίνουν όχι μόνο στην επιφάνεια της Γαίας αλλά και στα έγκατα αυτής και στα βάθη της θάλασσας, από τους κραδασμούς που προκαλούνται ακόμη και από ξυπόλητο άνθρωπο.
Αποτρέπουμε και διορθώνουμε δυσμενείς επιπτώσεις στη Γαία από τα ανθρώπινα λάθη, επεμβαίνοντας με τις υπερβατικές οντότητες."
'Ή ουράνια δραστηριότητα ξεκίνησε από την περιοχή του Ολύμπου, γιατί πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις δημιουργίας της ανθρώπινης εξέλιξης.
Αυτό που η γήινη επιστήμη ονομάζει ανθρωποεξέλιξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τον άνθρωπο μεταφέραμε εμείς στη Γαία με τη σημερινή του μορφή από το Σείριο, εκτός αυτών που δημιούργησε ο μέγας γενετιστής Προμηθέας.
Η μη ύπαρξη σκελετικών ευρημάτων που να συμπληρώνουν την αλυσίδα εξέλιξης του ανθρώπου που τον θεωρείτε εξέλιξη του πιθήκου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελεγκτικά στοιχεία και βιολογικός κρίκος γιατί ήρθαν με την σημερινή τους μορφή.
Οι γήινοι επιστήμονες γνωρίζουν ότι η βιολογική εξέλιξη είναι τόσο βραδεία που δεν παρουσιάζει ουσιώδεις διαφορές για τεράστια χρονικά διαστήματα, το αποκρύπτουν γιατί κινδυνεύουν από τους αποστάτες.
Εμείς έχουμε επέμβει πολλές φορές για την ομαλή εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Όλες οι φάσεις εξέλιξης συντελέστηκαν στην πατρίδα, για να μπορούν να προσαρμοστούν στις γήινες οικολογικές συνθήκες.
Ο Όλυμπος είναι ένας τεράστιος ενεργειακός χώρος με πλήθος διαύλων επικοινωνίας και πυλών εξόδου σε άλλη διάσταση. Βρίσκεται συνεχώς ενεργοποιημένος από πολλαπλές μορφές ενέργειας και ηλεκτρομαγνητικές διεγέρσεις, αυξομειούμενες κατά περίπτωση. Δημιουργούνται καταστάσεις άγνωστες στη συμβατική σας φυσική που προκαλούν χωροχρονικές στρεβλώσεις, επιβράδυνση ή επιτάχυνση της ροής του χρόνου, και ακαριαία επικοινωνία με την βάση της δημιουργίας".
"Σε πολλά σημεία της Ελλάνια ευρίσκονται ενσφηνωμένα σκάφη μας για επέμβαση όταν χρειαστεί. Οι χειριστές τους είναι ενσαρκωμένοι "Ε" και βρίσκονται στην Γαία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν που βρίσκονται, όπως γνωρίζουν ότι φυλάσσονται από εμάς και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν το σύστημα ενεργοποίησης τους. Αν επιχειρήσουν την απόκτηση τους η απάντηση των δυνάμεων μας θα είναι άμεσος και σκληρή.
Συνεχίστε τη μετάδοση του Ελλάνιου πνεύματος, προς πάσαν κατεύθυνση. Ευρίσκεστε σε αποστολή υψίστης σημασίας. Οφείλετε να ενεργείτε ως ταπεινοί γίγαντες γιατί οι δοκιμασίες στις οποίες σας υποβάλουν οι αποστάτες είναι πολύ σκληρές για τα δικά σας δεδομένα. Έχετε λάβει δυνάμεις από εμάς για την αποπεράτωση του έργου σας. Σύντομα θα εισέλθετε στην τελική φάση ηλιακής μύησης".

ΜΥΘΟΔΙΑ ή ΜΥΘΩΔΙΑ

"Το διαστημόπλοιο ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 ευρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολο τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με την Μυθοδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.
Με την κωδική λέξη ΟΔΥΣΣΕΙΑ εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το μητρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας".
"Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε ". Το φως του Σειρίου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολήν της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από δυνάμεις 7ης αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυριάρχον Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια. Στις δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στην Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιαστεί".

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξωγηινα σκάφοι

 

ΑΝΑΤΟΛΗ
"Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχτηκε Πύλη Ηλίου για άφιξη του στην Γαία. Με την εφαρμογή του σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" θα τεθεί σε εφαρμογή και το Σχέδιο "ΤΡΙΤΩΝ", προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και την μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια". (1-9-2001).
"Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις ΗΠΑ και ολόκληρον την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις ΗΠΑ σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει στην παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδια μας για την αντιμετώπιση των αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε".
"Για την υλοποίηση των σχεδίων τους οι αποστάτες, τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των ΗΠΑ και με ψυχοτρονικά μέσα εξουδετέρωσαν την σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.
Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις. Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους αποστάτες και τους συμμάχους τους σιωνιστές.
Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.
Το τι συνέβη στις 11.9.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.
Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στην Γαία (ΗΠΑ), διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας".
''Αποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας, να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους αποστάτες τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.
Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των ΗΠΑ (ΝΑΣΑ) να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.
Τα πάντα στην Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου".
''Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ΖΕΤΑ RETICULUM ΒΗΤΑ. Πριν από 35.000 χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μιας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία".
"Οι Ενσαρκωμένοι αποστάτες "Δ" προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους αποστάτες "Β" από τον ε του Βοώτη, και τους "Ο" από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη "ΔΕΛΤΑ" των ΗΠΑ".
"Οι μισάνθρωπες ενέργειες των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβαση μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση. Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοι σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.
Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.
Ανάμεσα σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι 'Έ", γήινοι γόνοι Έ", επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών 'Έ" που δεν δύνανται να εντοπιστούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολο τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξης μας.
Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα δικά του σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα, και γύρω από την Γαία.
Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελή σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.
Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων "Ε", συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδομεν.
Και εσείς βρίσκεστε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.
Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην ουράνια κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.
Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.
Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή"."Το σχέδιο 'ΑΝΑΤΟΛΗ" τέθηκε σε εφαρμογή στην Γαία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλανίων από τον κίνδυνο μετάλλαξης και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλανίων με ακτινοβόληση γονιδίου 'Έ" πέμπτου ανενεργού έλικα DNA, με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.
Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.
Οι αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία "ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ", που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο. (Γι' αυτό σταμάτησε ο σχεδιαζόμενος προληπτικός εμβολιασμός).
Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη, από τους επιλεγμένους γόνους 'Έ''. Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση".
"Πλήθος ενσαρκωμένων αποστατών, ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλανίων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού Άρχοντα του Φωτός. Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπιν Λάντεν είναι κλώνος ερπετικός, αποστάτης και συνεργάτης των ΗΠΑ.
Πολυάριθμοι κλώνοι αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν".
'Ή αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής (DNA) είναι μέρος του σχεδίου των αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο γενετικός κώδικας των δικών μας γόνων 'Έ" περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάστηκε σαν αποκωδικοποίηση του DNA θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις ... ".
"Πρόκειται για οργανωμένη τάξη αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασης μας τόσο οι αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων Έ" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας".
'Ή σταδιακή αποστολή, αυτών που ονομάζεται Ολύμπιες θεότητες, στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας".
Για τον Απολλώνιο Χριστό σε ερώτηση που κάναμε αν δίδαξε και σε άλλα μέρη του σύμπαντος μας απάντησαν:
"Η κεντρική ακτίνα του όλου φωτός, ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στην Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε, και απέθανε από τα δεινά, διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους αποστάτες".
"Οι αποστάτες μπορεί να αναγνωρισθούν από την παντελή έλλειψη ευφυΐας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπο τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή".
"Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημα του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας".
"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών.
Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια".
"Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεως μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων 'Έ" αλλά και γόνων αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.
Κάθε γόνος 'Έ" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωση του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι αποστάτες.
Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μια διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας".
''Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε Λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από τους ανθρώπινους νόες".
"Αναπαραγόμαστε όπως κι εσείς εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική διάθλαση.
Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο είναι μια σύνθετη διαδικασία περισσότερο πνευματική και λιγότερο σαρκική και αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη συγκριτικά προς την ηδονήν του έρωτα.
Έχουμε την ελευθερία απόκτησης περισσότερων της μιας συντρόφων ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ και με προϋποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε".
Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης και οι διαδικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δέκα οχτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.
Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα, πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης.
Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.
Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.
Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από τον Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του. Απλά δέχθηκαν την υψηλή εύνοια του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για την δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών ιδιοτήτων ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Δ ιός, θεοί και ημίθεοι με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με τον ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.
Για όλες τις γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με ουράνιο σπέρμα, τηρήθηκαν οι επιστημονικές διαδικασίες, όπως και η γήινη επιστήμη σήμερα. Μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς όπου και τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία. Ο Ζευς απαγόρευε ρητά την δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων".
"Η γαλαξιακή ομοσπονδία των "Ε" σμήνους 13 Γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι αποστάτες.
Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.
Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης.
Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής, και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.
Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.
Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν την Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.
Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά, και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδια μας προβλέπουν να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι δυνάμεις Φωτός με τους μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός, και την μεγαλοθυμία του υπέρτατου δημιουργού που είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ".
" Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι θα είναι λάθος.Μόνο την βελτίωση μπορείτε να πετύχετε.Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας.Ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε το ίδιο με τους άλλους.

Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια".

ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΘΎΜΩΝ

 

http://ellanioi-olympioi.blogspot.com

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός