urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

UNICORN

Cameron Day 12/12/2013

Ζούμε σε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, και λόγω της σπουδαιότητας αυτής της χρονικής περιόδου, σχεδόν ο καθένας στον πλανήτη (και εκτός πλανήτη) έχει μια γνώμη για να μοιραστεί σχετικά με αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια, καθώς επίσης και βγάζοντας κάποιες από τις θεωρίες που βρίσκονται εκεί έξω σε μια προοπτική. Πάνω απ 'όλα, πρωταρχικός σκοπός μου σήμερα είναι να σας ενθαρρύνω να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας με το Θείο Εσωτερικό / Ανώτερο Εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων της μετάβασης και πέρα. Ο δευτερεύων στόχος είναι να βοηθήσω να διαλυθούν τυχόν «ξόρκια» του φόβου, καταχρήσεις εξουσίας, ή ψευδή αποτελέσματα του χειμερινού ηλιοστάσιο του 2012 που ίσως να βρίσκεστε κάτω από αυτά.

Ο φόβος είναι ο δολοφόνος του Νου.

Ας βγάλουμε το φόβο έξω από το δρόμο μας πρώτα. Κανένας πλανητικού επιπέδου κατακλυσμός δε θα συμβεί, απλά και μόνο επειδή αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη έχουν επιλέξει ένα πιο θετικό χρονοδιάγραμμα. Τα αρνητικά προσανατολισμένα (Υπηρετώντας τον Εαυτό τους) όντα έκαναν την καλύτερη προσπάθεια τους να πουλήσουν ένα χρονοδιάγραμμα καταστροφής στον κόσμο, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε για την επανάληψη των παλιών προτύπων του κατακλυσμού, και ότι αυτό είναι ένα νεκρό χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, η επιτάχυνση των σεισμών, καθιζήσεις, και ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα.

Συνολικά, η επιθυμία για αληθινή ελευθερία μέσα στον ανθρώπινο πληθυσμό αρχίζει να σπάει την τεχνητά επιβαλλόμενη Μήτρα (matrix) του φόβου και της αδυναμίας που έχουμε υποστεί εδώ και αιώνες του χρόνου. Από την οπτική γωνία των ανθρώπων που υπηρετούν τον εαυτό τους (Service to Self - STS) και των υψηλότερης πυκνότητας αφεντικών τους, ΑΥΤΟΣ είναι ένας κατακλυσμός, λόγω της αυξανόμενης απώλειας της εξουσίας και του ελέγχου τους.
Ενώ πολλά απομεινάρια της τριτοδιάστατης δομής του ελέγχου τους παραμένουν στη θέση τους, και φαίνεται να αυξάνονται σε ορισμένους τομείς, οι υψηλότερες πυκνότητες αλλάζουν ραγδαία υπέρ των θετικών (Υπηρεσία στους Άλλους) δυνάμεων. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι τα STS όντα σε οποιαδήποτε πυκνότητα είναι αδύναμα, τόση τεράστια διάκριση θα είναι απαραίτητη τώρα και στο μέλλον.

Να έχετε επίγνωση του Πού και με Ποιόν Συνδέεστε.

Έχω ξαναπεί ότι ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη που επιθυμούν τα STS όντα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν κάποια εξουσία πάνω σας, για να συνεχίσουν τη σίτιση από την ενέργειά σας. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν μερικοί ''αγγελιοφόροι'' που κοινοποιούν άρθρα ζητώντας από τους ανθρώπους να συνδεθούν με τα εξωγήινα σκάφη που είναι κεκαλυμμένα στον ουρανό. Σας καλώ να μην το κάνετε, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ εξωγήινος δεν έχει κανένα δικαίωμα να σας κυριεύσει. Υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι και επιπλέον πυκνότητας όντα (ED / extra-density beings) που βγάζουν μια καλή εμφάνιση ότι είναι θετικά, αλλά έχουν κρυφές ατζέντες για να επωφεληθούν από τις ενέργειές σας για τα δικά τους συμφέροντα.

Πάρτε μια στιγμή για να αισθανθείτε από μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα:
«Ποιό θα ήταν πιο επωφελές για τη συγχώνευση με τη συνείδησή σας, ένα ET / ED σκάφος ή ο Πυρήνας του Γαλαξία;»
Σας καλώ να αγκαλιάσετε πρώτα την δύναμη του Θείου Εσωτερικού / Ανώτερου / Αληθινού Εαυτού σας. Εισπνεύστε και επεκτείνετε το Πνεύμα σας από το κέντρο της καρδιάς σας, και να περιβάλλετε τον εαυτό σας στο δικό σας Εσωτερικό Θείο Φως. Στη συνέχεια σταθείτε στο ύψος σας και συνδέστε την καρδιά σας απ 'ευθείας με τον Πυρήνα της Μητέρας Γης. Μια πολύ χρήσιμη φράση που χρησιμοποιώ κατά τη σύνδεση στον πυρήνα της Γης είναι, «Σε ευχαριστώ. Σ 'αγαπώ. Παρακαλώ αγκάλιασε με.»
Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, να κάνετε το ίδιο πράγμα για να συνδεθείτε με το Γαλαξιακό Πυρήνα. Αγκυροβολώντας τη συχνότητα του Γαλαξιακού Πυρήνα στον Πυρήνα της Γης, θα προσθέσετε τη μεγαλύτερη ποσότητα θετικής ενέργειας στον εαυτό σας και στον πλανήτη. Από τη στιγμή που η σύνδεση με τον Γαλαξιακό Πυρήνα είναι εγκατεστημένη και ενεργείτε ως Γαλαξιακός Αγωγός, μπορείτε να συμπεριλάβετε και άλλα όντα στο επίκεντρο της προσοχής σας, ΕΑΝ το επιθυμείτε.

Ο τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε φιλτράρει όλα τα όντα STS είναι να δηλώσετε ότι το μόνο που θέλετε είναι να συμπεριλάβετε όντα από την υψηλότερη θετική πολικότητα, και ότι όντα της αρνητικής πολικότητας δεν είναι ευπρόσδεκτα στον τομέα της ενέργειας σας. Καλώ τα πλήρως θετικά πολωμένα όντα που συνεργάζομαι «Τις Δυνάμεις του Θείου Φωτός» και πάντα βεβαιώνομαι ότι έχω συμπεριλάβει την προειδοποίηση ότι καλούνται ΜΟΝΟ τα όντα που είναι πλήρως πολωμένα στη θετική πολικότητα.
Η ιδιοτυπία είναι πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή. Αν απλά καλέστε τους ''αγγέλους''  ή τους ''δασκάλους'' δεν είστε αρκετά συγκεκριμένοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν όντα σε Υπηρεσία για τον εαυτό τους (STS) στην 4η και 5η πυκνότητα που θεωρούν τους εαυτούς τους ως ''Σκοτεινούς Αγγέλους'' (Dark Angels / Fallen Angels), ή ''Σκοτεινούς Δασκάλους'' (Dark Masters) που θα είναι στην ευχάριστη θέση να συνδεθούν μαζί σας, προκειμένου να λάβουν κάποια ενέργεια από εσάς ή να στρεβλώνουν την προοπτική σας. Όταν είστε πολύ συγκεκριμένοι στην εστίασή σας και στην πρόθεση ότι θα δέχεστε μόνο αλληλεπιδράσεις από όντα που είναι πλήρως πολωμένα στη θετική, υπηρεσία σε άλλους πολικότητα, αυτό το υγιές όριο είναι δύσκολο για αρνητικά όντα να το παραβιάσουν.

Μη ξεγελαστείτε από ψευδείς προφητείες.

Λόγω της σκόπιμης χειραγώγησης των προφητειών των Μάγια για πολλές δεκαετίες, και λόγω μερικών καλής προθέσεως ερευνητών να βασίζουν τις θεωρίες τους σχετικά με αυτές τις μεθοδεύσεις, πάρα πολλές υπερβολικά ανυπόστατες προφητείες για αυτό το διάστημα έχουν γίνει. Πολλά ενδιάμεσα κανάλια και οι ED πηγές τους έχουν επιδεινώσει αυτό το πρόβλημα, προσθέτοντας τις δικές τους προφητείες στο μείγμα, δημιουργώντας μια κατάσταση που θα συνοψίσω ως εξής:

Η αρχή έχει συγχυστεί με το τέλος. 

Αυτή η μετατόπιση της συχνότητας χαιρετίστηκε ως το τέλος του σκότους που θα εγκαινιάσει μια νέα «Χρυσή Εποχή». Ενώ αισθάνομαι πως αυτό είναι ακριβές σε κάποιο βαθμό, οι στρεβλώσεις βρίσκονται στην ιδέα ότι στις 21/12/12, μια λάμψη διαφωτισμού θα ξημερώσει για όλη την ανθρωπότητα, και εμείς θα αρχίσουμε αμέσως να ζούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο στις 22/12. Αυτό απλά δεν είναι η περίπτωση, και η ίδια η υπόθεση είναι λανθασμένη σε πολλά επίπεδα. Δεν θα σταθώ σε αυτές τις ατέλειες, αλλά απλώς θα επισημάνω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι διατεθειμένοι να ενσωματώσουν ένα ''κεραυνό διαφωτισμού'' μέσα στην ύπαρξή τους. Αυτό θα ήταν περισσότερο από ό,τι μπορούν να χειριστούν με ασφάλεια, και θα αποτελούσε παραβίαση της ελεύθερης βούλησής τους. Παρά το γεγονός ότι η ελεύθερη βούληση τους έχει σε μεγάλο βαθμό χειραγωγηθεί και υποταχθεί στο παρελθόν, ένα άτομο δε μπορεί απλά να ''γυρίσει'' σε μια εντελώς νέα συχνότητα που δεν είναι διατεθειμένο να ενσωματώσει.
Αντ’  αυτού, μια ''προσφορά'' ανόδου της συχνότητας πρόκειται να καθιερωθεί μόνιμα σε αυτόν τον πλανήτη σε αυτές τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο για τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια θετική αλλαγή, να συγχωρέσουν το παρελθόν, να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους με πολλούς τρόπους, και να ενσωματώσουν περισσότερο από τον αληθινό Εσώτερο Εαυτό τους, αντί να ενεργούν αποκλειστικά από το Εγώ τους. Αν έχετε παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους να ξυπνούν το 2012, το 2013 θα είναι ακόμα καλύτερο από αυτή την άποψη.

Οι Παγκόσμιοι Διαλογισμοί είναι επωφελείς. 

Οι ημερολογιακές ημερομηνίες, όπως 12/12/12 και 21/12/12 είναι τόσο σημαντικές όσο και η απόφασή μας ότι είναι. Η Γαλαξιακή συνείδηση δεν ενδιαφέρεται πολύ με το πώς εμείς έχουμε οργανώσει ένα ημερολόγιο. Παρ 'όλα αυτά, αν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαλογίζονται αυτές τις μέρες, είναι μια τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσει η 4η πυκνότητα πολύ πιο γρήγορα, γι' αυτό παρακαλώ να συμμετέχετε σε αυτούς τις διαλογισμούς εάν αισθάνεστε έλξη σε αυτό.
Την ίδια στιγμή, παρακαλώ να αναγνωρίσετε ότι αυτή η Αλλαγή των Εποχών (Shift of Ages) συμβαίνει αυτή τη στιγμή, καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και μέχρι και τον Ιανουάριο. Αυτά είναι ''μεγάλα γρανάζια'', που στρέφονται, και δεν μετατρέπονται όλα σε μια μέρα.
Όσοι από εσάς είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συνδέεστε με τον Πυρήνα της Γης και το Γαλαξιακό Πυρήνα έχετε πιθανόν ήδη βιώσει μερικές ημέρες ΜΕΓΑΛΗΣ μεταστοιχείωσης που συμβαίνουν αυτό το μήνα. Αυτό πρόκειται να συνεχίσει να συμβαίνει για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, έτσι ώστε πάρτε άφθονη ηρεμία μεταξύ των ημερών της μεγάλης απελευθέρωσης. Προσφέρετε μια τεράστια υπηρεσία στην ανθρωπότητα βοηθώντας να απελευθερώσει και να μετατρέψει τις στάσιμες χαμηλής συχνότητας σκεπτομορφές που έχουν αποφράξει το περιβάλλον της 4ης πυκνότητας μας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τρώτε άφθονα τρόφιμα ώστε να κρατήσετε το σώμα σας ισχυρό και γειωμένο, φροντίζοντας να έχετε επάρκεια σε υψηλής ποιότητας αλάτι στη διατροφή σας, έτσι ώστε το νευρικό σας σύστημα να μπορεί να λειτουργήσει με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Μερικές Διυλισμένες Λεπτομέρειες. 
Αυτή η μετατόπιση της εποχής σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής που θα είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε αργότερα πίσω μετά από χρόνια και θα πούμε ότι
«Ναι, πράγματι, τα πράγματα μετατοπίστηκαν το 2012.»  Έχουμε ακόμα πολλή εργασία να κάνουμε σε αυτόν τον πλανήτη, προκειμένου να αυξήσουμε τη δόνηση της ανθρώπινης συνείδησης σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως αναληφθέν επίπεδο.
Ευτυχώς, δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη διαδικασία. Ο ίδιος ο πλανήτης είναι έτοιμος για ένα τεράστιο άλμα συχνότητας, θετικά προσανατολισμένα όντα από τις υψηλότερες πυκνότητες είναι παρόντα σήμερα για να βοηθήσουν στις προσπάθειες για την απομάκρυνση των ''αρνητικών ενεργειων'' από τις χαμηλότερες ζώνες της 4ης πυκνότητας σε όλο τον πλανήτη, και κυρίως ο ίδιος ο Γαλαξίας εκπέμπει συχνότητες μετατροπής στο Πλανήτη, στον Ήλιο, στο Ηλιακό μας Σύστημα και σε όλους μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ευθυγραμμιστούμε με αυτές τις εισερχόμενες συχνότητες για να αποκομίσουμε τα οφέλη του μετασχηματισμού.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στη Γη είναι αρκετά περίπλοκη λόγω των υψηλών επιπέδων του ελέγχου του μυαλού που χρησιμοποιείται πάνω στο λαό από ένα μικρό αριθμό ''αρνητικών ελίτ'' σε συνεργασία με αρνητικά προσανατολισμένα (Υπηρεσία στον εαυτό) όντα στη 4η και 5η πυκνότητα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους είναι μέχρι εδώ, αλλά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την απώλεια του ελέγχου του πλανήτη. Αν και έχω διαβάσει κάποια πολύ περίεργα σενάρια για το πώς διατηρούν τον έλεγχό τους, η προοπτική μου είναι αρκετά απλή. Χρησιμοποιούν τον ανθρώπινο εγωισμό ενάντια στον εαυτό του, δημιουργώντας ένα «βρόχο αρνητικής ανάδρασης», ο οποίος παράγει χαμηλής συχνότητας ενέργεια που γεμίζει τη τέταρτη χαμηλότερη πυκνότητα με ''ενεργειακή αιθαλομίχλη'', τρέφοντας τους ''αρνητικούς'', καθώς επίσης και τη δημιουργία μιας συχνότητας αποσβεστικού πεδίου, έτσι ώστε ο ''ενεργειακός ουρανός'' μας να είναι σκοτεινός και ζοφερός.

Αυτή η βαριά ''κουβέρτα'' ενέργειας χαμηλών δονήσεων γύρω από τον πλανήτη διατηρεί τα παλιά περιοριστικά προγράμματα του Εγώ στη θέση τους ως το προεπιλεγμένο πρότυπο, ανεξάρτητα από το πολιτισμικό σχέδιο, μέσω του οποίου οι εγωισμοί εκφράζονται. Όποιος θέτει τη συχνότητά του πάνω από αυτό το πεδίο συναντά αντίσταση από τα τσιράκια της 4ης πυκνότητας, έτσι ώστε ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας εκκαθαρίσεως είναι η εξάλειψη αυτών των αρνητικών 4ης πυκνότητας (STS) όντων από την ενεργειακή ατμόσφαιρα του πλανήτη. Αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, και θα προχωρήσει σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Όσο για την αρνητική ''ελίτ'' ενσαρκωμένη με ανθρώπινη μορφή, εργάζονται σκληρά για να αναληφθούν στην 4η πυκνότητα μέσω της αρνητικής πορείας.
Για να προχωρήσουν στην αρνητική πορεία απαιτείται από αυτούς να υποδουλώσουν, να καταπιέσουν, να βασανίσουν, να δολοφονήσουν, να βιάσουν και να ληστέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στην 3η πυκνότητα. Είναι σε μεγάλο βαθμό επειδή αυτά τα αρνητικά όντα έχουν αυξηθεί σε θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, στη μοναρχική και εξουσία των εταιρειών στον κόσμο που η κοινωνία μας είναι τόσο έντονα διαταραγμένη όπως είναι. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να έχουν πετύχει μια τέτοια δεσπόζουσα θέση χωρίς την υποστήριξη των αφεντικών τους από την 4η πυκνότητα.
Έτσι, έχουμε κάπως το σενάριο της κότας και του αυγού αυτή τη στιγμή. Η χαμηλότερη 4η πυκνότητα της Γης πρέπει να καθαριστεί, προκειμένου να συνεχίσει η ανθρώπινη και Πλανητική ανάληψη, η αρνητική ''ελίτ'' της 3ης πυκνότητας πρέπει να απομονωθεί (φυλακιστεί), και οι κυρίαρχες πλανητικές δομές εξουσίας πρέπει να καθαριστούν και να αντικατασταθούν με κοινωνικές δομές προσανατολισμένες στην υπηρεσία σε άλλους. Δεν μπορεί να καθαρίσει μια πυκνότητα χωρίς την άλλη, επειδή οι δύο πυκνότητες υπάρχουν σε συνδυασμό μεταξύ τους.
Αυτό σημαίνει ότι όταν η 4η πυκνότητα γύρω από τη Γη έχει ξεκαθαρίσει, θα πρέπει ακόμα να ασχοληθούμε με τα όντα της 3ης πυκνότητας στην αρνητική πορεία, Υπηρεσίας προς τον Εαυτό. Είναι η εργασία ΜΑΣ ως είδος να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε εχθρούς ανάμεσά μας, τους ψυχοπαθείς που μοιάζουν με εμάς και μπορούν να μιμηθούν τα ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά δεν είναι σε θέση να έχουν ανθρώπινη ενσυναίσθηση, και το μόνο που επιθυμούν είναι να λυμαίνονται τα ανθρώπινα όντα.

Αυτή η αναγνώριση σιγά-σιγά αυξάνεται, και προσδοκώ όταν θα κάνουμε ένα κβαντικό άλμα σε αυτή την επίγνωση το 2013 όπου παιδεραστές και ψυχοπαθείς σε θέσεις εξουσίας θα είναι εκτεθειμένοι και στοχευόμενοι από τα θύματά τους. Αν και κατανοώ πλήρως γιατί τα θύματα των παιδεραστών θα θέλουν μια ακριβή βίαιη εκδίκηση για τους καταχραστές, εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους σενάρια. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης που θα επιδιώκει απλώς να απομονωθούν οι ψυχοπαθείς από την υπόλοιπη κοινωνία προς όφελος των ανθρώπων που εξελίσσονται θετικά.
Θα ήταν επιζήμιο για τη συνείδησή μας το να κτυπηθούμε από μια φρενίτιδα οχλαγωγούμενης βίας προς αυτούς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πόσο κατακριτέα είναι τα εγκλήματα τους. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να ασχοληθούμε προς αυτούς με συμπονετικούς τρόπους για το καλό ΜΑΣ. Η πρότασή μου είναι απλά να τους κλειδώσουμε σε μια ειδική, φυλακή υψίστης ασφαλείας, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς τους ψυχοπαθείς είναι εξαιρετικά πλούσιοι, ο πλούτος τους θα πρέπει να ανακατανεμηθεί προς την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτή η απώλεια της δύναμης και του πλούτου από μόνα τους θα είναι καταστροφικά για τα άτομα αυτά. Στη συνέχεια, απλά τους αφήνουμε να ζήσουν με τη δημόσια ταπείνωση και την απώλεια τους, ενώ τους εμποδίζουμε να βλάπτουν οποιονδήποτε άλλο.

Εσωτερική Καθοδήγηση εναντίον Εξωτερικών Μηνυμάτων. 
Τώρα ας πάμε πίσω στην ΚΑΛΗ ουσία. Μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή αυτής της αλλαγής είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν στηριχτεί σε εξωτερικούς αγγελιοφόρους και μετεγκαταστούν αυτά τα μηνύματα σε άλλους θα πρέπει να επανεξετάσουν τον τρόπο λειτουργίας τους. Η αληθινή σοφία έρχεται από μέσα μας, και υπάρχει πρόσβαση μόνο αγκαλιάζοντας και εκφράζοντας κάποιος το Πνεύμα / Θεϊκό Εαυτό / Ανώτερο Εαυτό του, ή οποιαδήποτε ετικέτα προτιμάτε να εφαρμόσετε στον αληθινό εαυτό σας.
Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν να ακούν τον αληθινό εαυτό τους, θα βασίζονται όλο και λιγότερο στους εξωτερικούς αγγελιοφόρους, τους δασκάλους, τους γκουρού, κλπ. Αυτό είναι μια πηγή φόβου για τους αγγελιοφόρους που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητά τους ή χρηματοοικονομικά έσοδα τους με το να ακολουθούνται από άλλους. Είναι μια πηγή ΧΑΡΑΣ για όσους έχουν ήδη Εσωτερικά Ισχυροποιηθεί και προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους στον ίδιο τομέα της αυτο-ενδυνάμωσης.
Η βασική ιδέα εδώ είναι να ακούμε και να μαθαίνουμε από όλους εάν είναι δυνατό, αλλά πάντα να εμπνεόμαστε πρώτα απ 'όλα από μέσα μας.

Η ''προσφορά της Αναλήψεως'' είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. 
Κλείνοντας, θέλω να επανέλθω στην προσφορά για να αναληφθούμε σε μια υψηλότερη δονητικά συχνότητα που αυτή τη στιγμή αγκυροβολεί σε αυτόν τον Πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα ένας θετικός αυτο-μετασχηματισμός θα ελκυθεί, μια βιώσιμη εναλλακτική λύση που αρχίζει να φαίνεται πολύ καλύτερη από ό,τι η διατήρηση του status-quo απλά για να εισπράξουμε μια επιταγή ή για να είναι κάποιος αποδεκτός από τους φίλους και την οικογένειά του. Για το λόγο αυτό το 2013 θα είναι ένα κρίσιμο έτος για τους ανθρώπους ώστε να κάνουν τεράστιες θετικές μεταμορφώσεις, και πολλοί άνθρωποι θα δηλώσουν ότι «πραγματικά ξύπνησαν» το 2013.
Όσο για εσάς, τους υπέροχους αναγνώστες μου που έχουν ήδη κάνει αυτό το μεγάλο (ή μικρό) άλμα μακριά από πριν, η προσφορά πρόκειται να είναι προσαρμοσμένη ακριβώς σε αυτό που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα δεν πρόκειται να μείνετε εκτός, και πολλοί από εμάς θα είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε ότι κάναμε καταπληκτική πρόοδο το 2013.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος βλέποντας το μέλλον μας να ξεδιπλώνει όλο και περισσότερα επίπεδα θετικότητας, και να παρακολουθώ το παλιό σύστημα της υποδούλωσης να κατακρημνίζεται. Παρακαλώ, να γνωρίζετε ότι είστε ένα σημαντικό μέρος αυτής της τεράστιας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, και ότι έχετε βοηθήσει απλά με το να είστε εδώ και είστε ΕΣΕΙΣ. Υπάρχει πολλή εργασία μπροστά μας, αλλά σύντομα θα εργαζόμαστε μέσα σε πολύ πιο πλεονεκτικές ενεργειακές συνθήκες, δημιουργώντας νέα πρότυπα για την κοινωνία, που είναι ισορροπημένα, με βάση την καρδιά και πλήρως χωρίς αποκλεισμούς.

Πολλή Αγάπη,
Cameron Day
 ΠΗΓΗ: http://www.ascensionhelp.com/blog/2012/12/12/the-shift-of-ages-is-upon-us-finally/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
www.lightofadromeda.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1