urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Γλυκόπουλο, Κολιμπρί…

Το κελάιδισμά σου είναι βόμβος χαράς!

Λαχταράς το Νέκταρ!

όλη η γλυκύτητα των λουλουδιών

είναι η αγάπη που τους έδωσες.

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Κολιμπρί

ΧΑΡΑ

Το Κολιμπρί συνδέεται με έναν παλιό μύθο, το μύθο του Πουκαμίσου-φάντασμα που πίστευαν οι αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής. Σύμφωνα με αυτόν, αν κάποιος χόρευε με επιτυχία ένα συγκεκριμένο χορό (το χορό του Πουκαμίσου-Φάντασμα), θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα και τη δύσκολη θέση που είχαν βρεθεί. Οι λευκοί άνθρωποι θα εξαφανίζονταν, τα ζώα θα επέστρεφαν πίσω και για άλλη μια φορά, θα ξαναζούσαν σαν τον παλιό καλό καιρό παρέα με όλα στη φύση και ζώντας μεταξύ τους αρμονικά!

Στις παραδόσεις των Maya, το κολιμπρί ήταν συνδεδεμένο με τον Ήλιο και τον Πέμπτο Κόσμο. Το Κολιμπρί μπορεί να μας βοηθήσει με το Γιατρικό του να λύσουμε το αίνιγμα της Αντίφασης που υπάρχει στον Κόσμο μας, τη Δυϊκότητα, τη Διπολική Πραγματικότητά μας. Όταν το Κολιμπρί τραγουδάει, τα Γιατρικά των Λουλουδιών ξυπνούν! Ο Ψιθυριστής τραγουδά στη δόνηση της Αγνής Χαράς και τα λουλούδια ολάνοιχτα τον περιμένουν για να του προσφέρουν όλο το Νέκταρ, καθώς «γνωρίζουν» ότι μετά το άγγιγμα της χαράς θα μπουν ξανά στον κύκλο της Αναγέννησής τους. Τα λουλούδια λατρεύουν το Κολιμπρί. Ζουν, υπάρχουν, ανθίζουν επειδή υπάρχει αυτό. 

Το Κολιμπρί πετάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, πάνω, κάτω, πίσω, μπροστά. Το Μεγάλο Πνεύμα έπλασε το Κολιμπρί λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα φτερωτά πλάσματα.

Το Κολιμπρί έχει μαγικά χαρίσματα, για αυτό τα πούπουλά του χρησιμοποιούνται εδώ και χίλια χρόνια για να φτιάχνονται φυλαχτά που προστατεύουν την Αγάπη. Λέγεται ότι το Κολιμπρί ελκύει την Αγάπη όπως κανένα άλλο Γιατρικό και ότι τα φτερά του ανοίγουν την Καρδιά. Χωρίς μια ανοιχτή και έτοιμη να αγαπήσει Καρδιά, ποτέ δεν μπορείτε να γευτείτε το νέκταρ και την αγνή ευτυχία της Ζωής. Για τον Αδελφό και την Αδελφή Κολιμπρί, η Ζωή είναι χώρα θαυμάτων και απόλαυσης, καθώς πετούν από το ένα λουλούδι στο άλλο, γεύονται και συλλέγουν την ουσία καθενός και γίνονται οι ίδιοι λουλούδια που στο «πέρασμα» τους ακτινοβολούν και σκορπίζουν γύρω την εμπειρία όλων των χρωμάτων που υπάρχουν στον Κήπο της Ζωής.

Εάν το Κολιμπρί είναι το προσωπικό σας Γιατρικό, αγαπάτε τη ζωή και τις χαρές της. Η παρουσία σας δίνει χαρά στους άλλους. Οι σχέσεις που δημιουργείτε είναι της Καρδιάς και οι άνθρωποι γύρω σας από Ένστικτο πού βρίσκεται η Χαρά και το ιδανικό σας και είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε πολύ μακριά για αυτό. Το περιβάλλον που ζείτε και κινείστε είναι όμορφο και πάντα βοηθάτε τους άλλους να δοκιμάσουν τη Γλύκα της Χαράς και της Ζωής.

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Το Κολιμπρί κατέχει το τόξο της Ομορφιάς που είναι διακοσμημένο με λεπτά-λεπτότατα χρυσά και ασημένια λουλούδια, μαργαριτάρια και κάθε λογής πολύτιμα πετράδια. Το Κολιμπρί δεν ταιριάζει με την ασχήμια ή τη σκληρότητα και γρήγορα πετάει μακριά από την Ασυμφωνία ή τη Δυσαρμονία. 

Εάν το Κολιμπρί πέταξε στα χαρτιά σας, προετοιμαστείτε για να γελάσετε, να χαρείτε, να τραγουδήσετε και να απολαύσετε τα πολλά δώρα που σας προσφέρει ο Δημιουργός! Αφήστε κατά μέρος την επικριτική σας στάση και χαλαρώστε.

Το Κολιμπρί, χωρίς αμφιβολία, θα σας φέρει μια λάμψη από το Πνεύμα στοχεύοντας εδώ κι εκεί και παντού. Ετοιμαστείτε να ζήσετε με ένα πρωτόγνωρο τρόπο, μια νέα ώθηση ενέργειας που θα εκτοξεύσει τις αισθήσεις σας στα ύψη!

Το Κολιμπρί ακούει την ουράνια μουσική και εναρμονίζεται με αυτή. Ίσως τις επόμενες μέρες, σας προσκαλέσει σε ένα Μουσείο τέχνης ή μία συναυλία. Το Κολιμπρί αγκαλιάζει ενεργειακά την υψηλότερη αισθητική. Ποτέ μην είστε απότομοι-τραχείς μπροστά σε ένα Κολιμπρί, γιατί είναι ένα εύθραυστο Γιατρικό και ίσως, δεν έχει κατανόηση για τα εγκόσμια πράγματα. Ο στόχος του Κολιμπρί είναι η ομορφιά και η αποστολή του να είναι είτε να σκορπίσει χαρά είτε να καταστραφεί. Το Κολιμπρί ζει ελεύθερο. Αν πιαστεί ή φυλακιστεί σε κλουβί, πεθαίνει.

Ακολουθείστε την αδελφή Κολιμπρί και αφεθείτε στο παραλήρημα της Χαράς. Βιώστε από την αρχή όση Μαγεία κρύβεται πίσω από μια Ζωή που ανανεώνεται αδιάκοπα.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ:

Εάν δείτε στα όνειρά σας το Κολιμπρί να προσγειωθεί ανάποδα σε οποιοδήποτε σχηματισμό, σας μιλά για θέματα Καρδιάς.

Πως ή γιατί έχετε κλείσει το κέντρο της Καρδιάς σας; Μήπως έχετε προξενήσει κακό σε κάποιους και από πόνο έκλεισαν την πόρτα της Καρδιάς τους και άλλαξαν αισθήματα απέναντί σας;

Το ανάποδο Κολιμπρί σας ψιθυρίζει ότι λυπάται που δεν είμαστε ικανοί εμείς τα δίποδα να δούμε και να καταλάβουμε τα πολλά δώρα και τις ευλογίες που μας έχουν δοθεί και να αισθανθούμε την ατέλειωτη Ομορφιά που υπάρχει γύρω μας. Εάν ανάποδο το Κολιμπρί τραγουδά ένα τραγούδι θλιμμένο, κοιτάξτε μήπως χρειάζεται να έχετε μεγαλύτερη Ενσυναίσθηση του Προσωπικού σας Πόνου. Ταξιδεύοντας μέσα στη λύπη σας, ίσως, κατανοήσετε ότι αυτή ή ίδια λύπη είναι η χαρά που ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, σε έναν άλλο Αντικαθρεφτισμό (πραγματικότητα).

   Θεραπευτικές Κάρτες

   Η Ανακάλυψη της Δύναμης

       Δια μέσου των Ζώων

JAMIE SAMS & DAVID CARSON

      Μουσείο Κομπολογιού

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1