urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πνευμάτων – βοηθών, που συμβουλεύονται οι σαμάνοι και με τους οποίους εργάζονται στα ταξίδια τους: τα ζώα δύναμης, επίσης γνωστά ως πνεύματα-φύλακες, και οι δάσκαλοι με ανθρώπινη μορφή. Τα ζώα δύναμης και οι δάσκαλοι βρίσκονται και στον Κατώτερο και στον Ανώτερο Κόσμο.

Καθώς βαθαίνει η εμπειρία σας στο σαμανιστικό ταξίδι, θα βρεθείτε να συναντάτε πολλά και διαφορετικά πνεύματα βοηθούς. Τυπικά θα έχετε ένα ή δύο κύρια ζώα δύναμης ως πνεύματα – φύλακες ή δασκάλους, που θα δουλεύουν μαζί σας, σε μια διαρκή βάση, πάνω στα σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Επιπλέον, κάποια άλλα ζώα δύναμης και δάσκαλοι θα μοιράζονται ιδιαίτερα μαθήματα και δεξιότητες μαζί σας, αλλά, στη συνέχεια, θα εμπιστεύεστε ξανά τα δικά σας πνεύματα-βοηθούς, και τα κυρίαρχα και σημαντικά και τα προσωρινά, και θα βασίζεστε κατεξοχήν σε αυτά για βοήθεια και καθοδήγηση. Αυτά, λοιπόν, θα σας συνοδεύουν στα ταξίδια σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Ζώα Δύναμης και Πνεύματα – φύλακες

Στους σαμανιστικούς πολιτισμούς πιστεύεται ότι, όταν γενιόμαστε, το πνεύμα τουλάχιστον ενός ζώου προσφέρεται εθελοντικά, για να μας προστατεύσει και να μας καθοδηγήσει, μέσα στη ζωή μας. Αυτό είναι και το ζώο δύναμης μας.

Όταν ένας άνθρωπος έχει επίγνωση της ύπαρξης αυτού του ζώου, είναι δυνατό να επικοινωνήσει μαζί του άμεσα και να του ζητήσει βοήθεια και καθοδήγηση, κατά τη διάρκεια ενός σαμανιστικού ταξιδιού. Όταν ένας άνθρωπος δε γνωρίζει το ζώο δύναμής του, πάλι λαμβάνει αόρατη υποστήριξη, παρότι μπορεί να το αγνοεί. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι έχουν ολόκληρες ομάδες ζώων γύρω τους. Παντως το σύνηθες για κάποιον είναι να έχει ένα ή δύο κύρια ζώα δύναμης, ενώ τα άλλα ζωικά πνεύματα βοήθειας να κινούνται περιφερειακά.

Το ζώο δύναμης αντιπροσωπεύει ολόκληρο το είδος των ζώων που σας προστατεύει και σας βοηθά. Για παράδειγμα, ως ζώο δύναμης δεν έχετε το πνεύμα ενός συγκεκριμένου αετού, καγκουρό ή σκίουρου που σας προστατεύει. Αντί αυτού, έχετε την προστασία του πνεύματος ολόκληρου του είδους των αετών, των καγκουρό ή των σκίουρων. Είναι επίσης συνηθισμένο να έχετε ένα μυθολογικό πλάσμα ως ζώο δύναμης, όπως τον Πήγασο ή ένα Μονόκερω. Μπορεί επίσης να έχετε, για προστασία και καθοδήγηση, ένα ζώο που έχει εξαφανιστεί, αλλά έχει προσφερθεί εθελοντικά να είναι το ζώο σας, αφού το πνεύμα κάθε είδους ζώου είναι αιώνιο. Γι’ αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για κάποιον ή κάποια να έχει ως ζώο δύναμης έναν τύπο Δεινόσαυρου, όπως το Στεγόσαυρο.

Καλό θα είναι επίσης να ανατρέχουμε στα δικά μας ταξίδια, για να κατανοήσουμε τις υποδείξεις των ζώων δύναμης και τα μηνύματά τους. Όταν δεν ανατρέχουμε στα δικά μας ταξίδια, συχνά χάνουμε τα μοναδικά μαθήματα που έχουν να μας παραδώσουν.

Είναι επομένως σημαντικό να μην απευθύνεστε στους άλλους, προκειμένου να σας ερμηνεύσουν αυτά τα πνευματικά μαθήματα, που σχετίζονται με τα ζώα δύναμής σας. Αυτό είναι κάτι που αφορά εσάς και το δικό σας ζώο.

Επίσης αυτό που έχουν να σας προσφέρουν, ενδεχομένως, να μην έχει καμιά σχέση με όσα νομίζετε πως εκ των προτέρων γνωρίζετε, σχετικά τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητές τους.

Είναι επίσης σημαντικό να έχετε επίγνωση, σχετικά με το μέγεθος της δύναμης, που έχουν τα διάφορα ζώα. Μερικοί ταράζονται, γιατί είχαν ένα σκίουρο ως ζώο δύναμης, αντί για κάτι που θεωρείται πιο δυνατό και ισχυρό, όπως για παράδειγμα είναι μια αρκούδα ή ένας Αετός. Πάντως, στη μη συνήθη πραγματικότητα, ένα είδος ζώου δεν έχει περισσότερη δύναμη από ένα άλλο. Όλα τα ζώα έχουν εξαιρετική δύναμη και καθένα μεταφέρει ένα μοναδικό και συχνά απροσδόκητο μάθημα, για να μας διδάξει. Ένα Ποντίκι έχει τόση δύναμη όση κι ένα Λιοντάρι και καθένα από αυτά έχει σαφώς κάτι πολύ ιδιαίτερο να μας μάθει.

Τα δένδρα και τα Πλάσματα, όπως τα Ξωτικά και οι Νεράιδες, μπορούν επίσης να είναι πνεύματα-βοηθοί. Εφόσον τα Πνεύματα των δέντρων και των πλασμάτων, όπως τα ξωτικά, δεν είναι ζώα, τα ονομάζουμε Πνεύματα-φύλακες, αλλά χρησιμοποιούνται από τους σαμάνους, ανά τον κόσμο, για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Βιβλιογραφία:

Σαμανιστικό Ταξίδι

SandraIngerman

www.UrantiaCenter.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1