urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ο Ιησούς μέσω της Πάμελα Κριμπ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ο ιησούσ από τη ναζαρέτ

Ο Πλανητικός Κύκλος

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...  

Τούτο λέγω

Τα πάντα που υπάρχουν εξελίσσονται σε κύκλους, αυτό ισχύει για τους πλανήτες καθώς και για τους ανθρώπους. Δεν είναι ασύνηθες για ένα άτομο ή ομάδα ατομικών ψυχών να κατέβουν από το καρμικό κύκλο σε κάποια χρονική στιγμή. Αυτό που κάνει αυτήν την εποχή ιδιαίτερη όμως είναι ότι η γη η ίδια ολοκληρώνει έναν καρμικό κύκλο. Η γη εμπλέκεται σε μία εσωτερική μεταμόρφωση που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο είδος συνειδητότητας της ύπαρξής της ως πλανήτης. Σε οποιοδήποτε σημείο, οι ατομικές ψυχές βρίσκονται εντός του δικού τους κύκλου, η διαδικασία της μεταμόρφωσης της γης θα τους επηρεάσει.

Η γη είναι η εστία σου. Σύγκρινέ το με το σπίτι στο οποίο μένεις. Φαντάσου ότι ξαναχτίζεται. Αυτό θα επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά σου. Ανάλογα με τη κατάσταση του νου σου θα το αντιμετωπίσεις ως μία ευπρόσδεκτη αλλαγή ή σαν ένα γεγονός αναστάτωσης και ανατροπής. Εάν είχες σχεδιάσει και ανυπομονούσες να ξαναχτίσεις το σπίτι σου ούτως ή άλλως, βρίσκεσαι σε συγχρονισμό με τις αλλαγές και μπορείς να ρέεις με αυτό. Η διαδικασία μεταμόρφωσης της γης θα υποστηρίξει και θα μεγεθύνει τη δική σου προσωπική διαδικασία μεταμόρφωσης.

Εάν δεν ήθελες να ξαναχτίσεις το σπίτι σου καθόλου, θα αισθανθείς ενόχληση από το χάος που θα σε περικυκλώνει. Οι εσωτερικές αλλαγές της γης θα σε βγάλουν εκτός ισορροπίας.

Για όσους καλωσορίζουν τις εσωτερικές αλλαγές της γης, αυτές οι στιγμές θα αποδειχθούν ως οι πιο έντονες. Θα σε ανεβάσει το κύμα του Φωτός που αυτή τη στιγμή πλημμυρίζει το σύμπαν σας.

Προς το παρόν, η γη σχεδόν θρυμματίζεται κάτω από το καρμικό βάρος της ανθρωπότητας. Η αρνητικότητα και η βία που πηγάζουν από αυτό το καρμικό βάρος δημιουργούν ένα είδος ενεργειακού απόβλητου το οποίο η γη σχεδόν δεν μπορεί να επεξεργαστεί, να εξουδετερώσει ή να αφομοιώσει.

Εστίασε την συνείδηση σου για ένα λεπτό στη καρδιά της γης. Χαλάρωσε και εστιάσου…. αισθάνεσαι κάτι εκεί; Νοιώθεις πως η γη σπαράσσεται, πόση βία την βαραίνει;

Η γη νοιώθει αδύναμη και αντίσταση την ίδια στιγμή. Είναι στα πρόθυρα του να δημιουργήσει νέο θεμέλιο της ύπαρξής της. Η γη θα απελευθερώσει τις ενέργειες της πάλης, ανταγωνισμού και δράματος στα εσωτερικά καθώς και στα εξωτερικά στρώματα. Το νέο θεμέλιο που ανατέλλει μέσα της είναι η ενέργεια της καρδιάς, η ενέργεια της ισορροπίας και ενότητας: η ζωντανή Χριστική ενέργεια.

KATARAKTES FOTO 1

Η γη, όπως η ανθρωπότητα, περνάει μία εμπειρία μάθησης. Όπως η ανθρωπότητα, η συνείδηση της εξελίσσεται και μεταμορφώνει τον εαυτό της. Όπως και με την ανθρωπότητα, η πορεία της ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο είδος άγνοιας και ασυνειδησίας της ύπαρξής της.

Η γη ήταν κάποτε ένας “σκοτεινός πλανήτης” η οποία απορροφούσε ή κατάπινε τις ενέργειες που την περικυκλώνανε. Ενσωμάτωνε ενέργειες ή όντα τα οποία συναντούσε και τα αφομοίωνε εντελώς, απομάκρυνε την μοναδικότητα τους, κατά κάποιο τρόπο τα σκότωνε. Αυτό πήγαζε από την επιθυμία της επέκτασης. Η γη κατά κάποιο τρόπο διαισθάνθηκε την έλλειψη ή ανικανότητα μέσα της το οποίο μετέφρασε ως επιθυμία να κυριαρχεί και να αφομοιώνει άλλες ενέργειες. Μιας και δεν έδινε τίποτε ως ανταλλαγή σε αυτές τις ενέργειες δεν υπήρχε κάποια αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ήταν μία θανάσιμη και νεκρική διαδικασία.

Σε κάποια χρονική στιγμή, η γη αντιλήφθηκε ότι αυτή η διαδικασία δεν την ευχαριστούσε. Αισθάνθηκε ότι κάτι έλλειπε από αυτό το τρόπο στο να τρέφει τον εαυτό της. Η αίσθηση της ανικανότητας δεν ανακουφιζόταν με αυτό τον τρόπο. Η ώθηση προς την επέκταση δεν ικανοποιούταν από το να θανατώνει την ενέργεια.

Αυτή τη στιγμή μέσα στην συνείδηση της γης η επιθυμία για τη ζωντάνια, για τη ζωή έχει γεννηθεί. Όχι ότι η γη το είχε αντιληφθεί πλήρως. Απλά ήξερε ότι ήθελε κάτι άλλο, κάτι νέο, ένα είδος αλληλεπίδρασης με άλλες ενέργειες που δεν θα κατέληγε στη μείωση αυτών των ενεργειών στην ενέργεια της γης. Εντός της συνείδησης της γης ένας χώρος δημιουργήθηκε για να βιώσει κάτι διαφορετικό πέρα από τον εαυτό της.

Ενεργειακά αυτό σήμαινε την γέννηση της ζωής στη γη.

Είναι κοσμικός νόμος ότι όλες οι βαθιές αισθανόμενες επιθυμίες θα δημιουργήσουν τα μέσα της εκδήλωσης τους. Οι επιθυμίες, που στην ουσία είναι ένα μείγμα σκέψεων και συναισθημάτων, είναι δημιουργικές επιθυμίες. Αυτό ισχύει για τους πλανήτες καθώς και για τους ανθρώπους. Μέσα στη γη ως πλανήτης μία λαχτάρα είχε προκύψει, η λαχτάρα να αισθανθεί τη ζωή, η λαχτάρα να διατηρήσει και να εκτιμήσει τη ζωή αντί να την καταστρέφει.

Και έτσι συνέβη.

Gaia 2

Όταν η ζωή ήρθε στη γη, η γη η ίδια άρχισε να ανθίζει. Εισήρθε σε ένα νέο τομέα εμπειριών που την γέμισε με την αίσθηση της έκπληξης και ευχαρίστησης. Εντυπωσιάστηκε πως μία τόσο απλή λαχτάρα, μία τόσο αμυδρά αισθανόμενη ανάγκη, θα έφερνε τόσο μεγάλες και νέες εξελίξεις.

Στη γη, ένα μεγάλο πείραμα των μορφών ζωής ξεδιπλώνεται. Πολλές μορφές ζωής σύρθηκαν να εκδηλωθούν στη γη και να πειραματιστούν με τις ενέργειες που είναι παρούσες. Η γη έγινε τόπος αναπαραγωγής για καινοτομίες. Υπήρχε ελευθερία να εξερευνηθούν νέοι δρόμοι, νέες πιθανότητες. Υπήρχε και υπάρχει ελεύθερη βούληση για όλα τα πλάσματα.

Με την δημιουργία της ζωής, η γη και όλα τα ζωντανά πλάσματα που βρίσκονται στη γη ξεκίνησαν να ακολουθούν μία συγκεκριμένη γραμμή εσωτερικής δημιουργίας. Αυτό το μονοπάτι εμπειρίας είχε ως κεντρικό θέμα η ισορροπία μεταξύ δίνω και παίρνω.

Στο εσωτερικό επίπεδο συνείδησης, η γη επιδιώκει εδώ και αιώνες να βρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ του δίνω και παίρνω. Ως πλανήτης, η γη δίνει και παίρνει ζωή. Στην “σκοτεινή εποχή” της γης, στο στάδιο όπου απορροφούσε και ρευστοποιούσε ενέργειες, η έμφαση ήταν στο “παίρνω”.

Στο παρόν έχει καταλήξει να είναι στην άλλη άκρη και να δίνει στα όρια αυτών που μπορεί να δώσει.

Η γη έχει ανεχτεί για πολύ καιρό την βία και την εκμετάλλευση της ανθρωπότητας, επειδή αυτό κατά κάποιο τρόπο της ταίριαζε καρμικά. Η γη έπρεπε να εξερευνήσει την άλλη όψη της εξουσίας και της καταπίεσης. Οι δράσεις της ως παραβάτης υποκίνησε την αντίθετη εμπειρία του να είναι θύμα, όπως ένα μπούμερανγκ. Έτσι λειτουργεί το κάρμα, δεν είναι θέμα τιμωρίας. Για να κατανοήσεις και να συμβιβαστείς με το θέμα της εξουσίας, πρέπει να βιώσεις και τις δύο πλευρές της. Με ότι αντιστέκεσαι ή θέλεις να ασκήσεις εξουσία θα πρέπει να συναντήσεις τον εαυτό σου ως θύμα ή παραβάτη μέχρι να αναγνωρίσεις ότι και οι δύο είστε ΕΝΑ, δύο μέρη μιας θεϊκής ενέργειας.

Η αδίστακτη εκμετάλλευση της γης στις σημερινές εποχές, τότε, σε κάποιο βαθμό είναι καρμικά επαρκές, αφού έχει δώσει στη γη την ευκαιρία να κατανοήσει πλήρως την ισορροπία μεταξύ του δίνω και παίρνω.

Όμως τα όρια όπου η ασέβεια και η εκμετάλλευση είναι καρμικά επαρκές είναι πλέον ορατά. Η γη έχει κατανοήσει την ισορροπία και ολοκληρώνει τον καρμικό κύκλο συνείδησης. Έχει αποκτήσει ένα επίπεδο αγάπης και επίγνωσης που δεν θα ανεχτεί την ανθρώπινη κατάχρηση για πολύ ακόμα. Αυτό το επίπεδο συνείδησης θα έχει ως αποτέλεσμα να ελκύσει ενέργειες της ίδιας αντίληψης οι οποίες απολαμβάνουν την αρμονία και τον σεβασμό, και να απωθήσει ενέργειες με καταστροφικές προθέσεις.

Έχει έρθει ο καιρός για μία νέα ισορροπία μεταξύ δίνω και παίρνω. Στην νέα γη θα υπάρχει ειρήνη και αρμονία μεταξύ του πλανήτη γη και όλη τη ζωή που κατοικεί σε αυτή, ανθρώπινη, φυτική και ζωική. Η αρμονία και εγκάρδια συνεκτικότητα μεταξύ όλων τον όντων θα είναι πηγή μεγάλης χαράς και δημιουργικότητας.

Η μετάβαση από την παλιά γη στη νέα γη είναι διαδικασία που δεν είναι σταθερή στο χρόνο και χαρακτήρα. Πολλά εξαρτώνται από τις επιλογές που παίρνονται από την ανθρωπότητα, τις επιλογές που παίρνετε όλοι εσείς εδώ και τώρα.

Πολλές προβλέψεις έχουν γίνει και γίνονται για αυτή την εποχή της μετάβασης. Κάνοντας τέτοιου είδους προβλέψεις είναι πάντα αμφίβολη υπόθεση. Το θέμα είναι ότι η ορατή υλική πραγματικότητα σου είναι η εκδήλωση των εσωτερικών, μαζικών καταστάσεων συνείδησης. Η συνείδηση, όπως το θέσαμε στην αρχή είναι ελεύθερη και δημιουργική. Έχεις την δύναμη των σκέψεων και συναισθημάτων σου. Ανά πάσα στιγμή, μπορείς να πεις όχι σε περιοριστικές, καταστροφικές σκέψεις ή συναισθήματα. Αυτό μετράει σε εσένα ως άτομο αλλά ισχύει και για μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων.

Όταν ένας σημαντικός αριθμός ατόμων επιλέγει την ελευθερία και την αγάπη πάνω από το μίσος του εαυτού και την καταστροφή τότε αυτό θα εκδηλωθεί στην υλική πραγματικότητα. Η γη θα ανταποκριθεί σε αυτό. Είναι ευαίσθητη στο τι συμβαίνει μέσα στους ανθρώπους. Ανταποκρίνεται στις εσωτερικές κινήσεις σας!

Λέγοντας αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κανένας, ούτε από την δική μας πλευρά, δεν μπορεί να κάνει ακριβές προβλέψεις για το πώς η Νέα Γη θα γεννηθεί. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι οι ομάδες ψυχών που τώρα ολοκληρώνουν τον καρμικό τους κύκλο είναι στενά συνδεδεμένες ενεργειακά με τη Νέα Γη. Αυτοί οι άνθρωποι, που συχνά αισθάνονται βαθιά συνδεδεμένοι στα ιδανικά ενσωματωμένα στη Νέα Γη, θα έχουν όμορφες ευκαιρίες για ανάπτυξη και απελευθέρωση επειδή ο πλανητικός και προσωπικός τους κύκλος συμπίπτουν.

Στα επόμενα κεφάλαια, θα μιλήσω για αυτήν την ομάδα ψυχών ειδικά. Συνήθως ονομάζονται εργάτες του φωτός και θα χρησιμοποιήσω και εγώ αυτήν την ονομασία. Ο λόγος της ενσάρκωσης τους αυτή την εποχή της μετάβασης δεν είναι σύμπτωση. Είναι βαθιά συνδεδεμένοι με την ιστορία της γης. Θα περιγράψω τα ψυχολογικά γνωρίσματα που έχουν οι περισσότεροι εργάτες του φωτός.

Θα μιλήσω για την ιστορία τους, τις γαλακτικές τους ρίζες και την αποστολή τους στη γη. Θα συζητήσω με λεπτομέρεια τα στάδια της εσωτερικής ανάπτυξης στα οποία εμπλέκεται κάποιος για να απελευθερώσει τον εαυτό του από το καρμικό κύκλο.   Συνεχίζεται….

Ευλογία σε όλους

Είμαι η Γαία! Γνωστή εδώ και πολύ καιρό ως η Αρχάγγελος της αγάπης, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης...

ΠΗΓΗ:

Jeshuachannelled

byPamelaKribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Ουρανία Βαλερά - Urantia Center

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός