urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο ''απίστευτος’’ Κβαντικός Διαστημικός κινητήρας λειτουργεί πραγματικά – Το αποδεικνύει δοκιμή της NASA

Σχετική εικόνα

Μερικά χρόνια πριν, οι ερευνητές στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον της NASA ανακάλυψαν ένα προωθητικό σύστημα που πράγματι παράγει ώθηση, απαιτώντας απολύτως μηδενικό προωθητικό. Οι συνέπειες αυτής της ανακάλυψης είναι εκτεταμένες. Διαστημικές συσκευές και άλλες τεχνολογίες που απαιτούν πρόωση θα μπορούσαν μια μέρα να γίνουν πολύ φθηνότερες, επιτρέποντας στην εξερεύνηση του διαστήματος να αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο. Η ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας επικυρώνει επίσης περαιτέρω το γεγονός ότι ενέργεια μπορεί να παραχθεί από την αξιοποίηση του κβαντικού κενού, επίσης γνωστού ως ‘’ενέργεια μηδενικού σημείου" ή "ελεύθερη ενέργεια". 

Αυτό το είδος της τεχνολογίας χρησιμοποιεί κβαντικές διακυμάνσεις του κενού για να παραχθεί ώση. 

Σε έναν αιώνα από τώρα, θα είναι πολύ καλά γνωστό ότι: το κενό του διαστήματος, που γεμίζει το σύμπαν είναι το ίδιο, το πραγματικό υπόστρωμα του σύμπαντος. Το κενό σε μια κατάσταση που κυκλοφορεί γίνεται ύλη. Το ηλεκτρόνιο είναι το θεμελιώδες σωματίδιο της ύλης και είναι μια δίνη του κενού με ένα vacuum-less κενό στο κέντρο του και είναι δυναμικά σταθερό. Η ταχύτητα του φωτός σε σχέση με το κενό είναι η μέγιστη ταχύτητα που η φύση έχει προνοήσει και είναι μια εγγενής ιδιότητα του κενού. Το κενό είναι ένα λεπτό υγρό αγνώστου υλικού μέσου. Το κενό δεν έχει μάζα, είναι συνεχές, αραιό, ασυμπίεστο και είναι υπεύθυνο για όλες τις ιδιότητες της ύλης. Αυτό το κενό υπήρχε ανέκαθεν και θα υπάρχει για πάντα. Κάποια στιγμή, οι επιστήμονες, οι μηχανικοί και οι φιλόσοφοι θα σκύψουν το κεφάλι τους από ντροπή όταν ανακαλύψουν πως η μοντέρνα επιστήμη αγνόησε το κενό για περισσότερο από έναν αιώνα "Paramahamsa Tewari".

http://www.tewari.org/ 

Σημ. Μεταφραστή: Οι Έλληνες της αρχαιότητας γνώριζαν πολύ καλά το κενό, δηλαδή ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ. 

https://www.youtube.com/watch?v=EDszNqIy7pE 

Πολλοί επιστήμονες με υλιστική κλίση εξακολουθούν να αρνούνται να αποδεχθούν το γεγονός αυτό, μόνο και μόνο επειδή έρχεται σε αντίθεση με το ισχύον πλαίσιο της αποδεκτής γνώσης ή / και την αντίληψή τους για τον κόσμο. Ανεξάρτητα από τις νέες ανακαλύψεις που αμφισβητούν τους ισχύοντες νόμους και τις θεωρίες της επιστήμης, τα εμπειρικά δεδομένα που πηγαίνουν ενάντια σε αυτές τις πεποιθήσεις (στο όνομα της επιστήμης) εξακολουθούν να αγνοούνται. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Το χωρίς προωθητικό σύστημα πρόωσης ονομάζεται Cannae Drive ( http://cannae.com/ ), που εφευρέθηκε από τον Guido Fetta, και ελέγχθηκε από τη NASA κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας οκταήμερων δοκιμών που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013. Οι δοκιμές έδειξαν ότι μια μικρή ποσότητα πρόωσης επιτεύχθηκε πράγματι μέσα σε ένα δοχείο, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε καυσίμου. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στη 50η Συλλογική Διάσκεψη Πρόωσης στο Κλίβελαντ, Οχάιο, τον Ιούλιο του επόμενου έτους.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην μελέτη (με τίτλο ‘’Αριθμητικά και Πειραματικά Αποτελέσματα για έναν νέο κινητήρα υψηλής τεχνολογίας που δεν απαιτεί καθόλου καύσιμα"), η οποία παρουσιάστηκε στο συνέδριο:

http://www.libertariannews.org/wp-content/uploads/2014/07/AnomalousThrustProductionFromanRFTestDevice-BradyEtAl.pdf

και η μελέτη του εφευρέτη Guido Fetta  (http://arc.aiaa.org/doi/abs/10.2514/6.2014-3853)

Η μελέτη υπάρχει επίσης στην ιστοσελίδα της NASA, 

http://nasasearch.nasa.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nasa&query=thrust+production&commit=Search 

Περίπου 30-50 micro newtons  ώσης καταγράφηκαν από ένα ηλεκτρικό όργανο δοκιμής πρόωσης που αποτελείται κατά κύριο λόγο από μια κοιλότητα συντονισμού ραδιοσυχνότητας (RF)  που διεγείρεται  από περίπου 935 megahertz. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ένα εκκρεμές στρέψης χαμηλής-ώθησης που είναι ικανό να ανιχνεύει δύναμη σε μονοψήφιο επίπεδο micro newton 

http://www.libertariannews.org/wp-content/uploads/2014/07/AnomalousThrustProductionFromanRFTestDevice-BradyEtAl.pdf 

Σύμφωνα με το extreme.tech.com

(http://www.extremetech.com/extreme/187346-nasa-tests-impossible-no-fuel-quantum-space-engine-and-it-actually-works)   

ο εφευρέτης ισχυρίζεται ότι η εκδοχή δοκιμών της NASA είναι εσφαλμένη, και είχε ως αποτέλεσμα να μετρήσουν πολύ χαμηλότερες τιμές ώθησης από ότι μπορεί να προσφέρει το αρχικό μοντέλο. Ωστόσο, το σημείο αυτό είναι επουσιώδες. Το γεγονός παραμένει, ότι δηλαδή μπορεί να επιτευχθεί ώθηση από το κενό. 

Προφανώς, οι άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να παράγουν ενέργεια αντλώντας  την από το κενό, αλλά αυτό είναι μόνον σύμφωνα με την κυρίαρχη τάση της ακαδημαϊκής επιστήμης. Την ίδια στιγμή φαίνεται να υπάρχει πληθώρα στοιχείων που δείχνουν ότι ναι, έχουμε πράγματι καταλάβει, και ίσως να μην είμαστε οι μόνοι. Αυτό το είδος της τεχνολογίας είναι ακριβώς αυτό για το οποίο μιλούσε ο Jack Kasher, Ph.D (Ομότιμος Καθηγητής της Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα) όταν έκανε τη δήλωσή του σχετικά με τα διαστημικά ταξίδια των εξωγήινων. 

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι είτε  είναι σκουληκότρυπες ή στρεβλώσεις του χώρου, και πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για την παραγωγή ενέργειας, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να αντληθεί από το κενό, και το γεγονός ότι είμαστε εδώ, μας δείχνει ότι έχει βρεθεί ένας τρόπος.

https://www.youtube.com/watch?v=EMKr8LF-rws   

Αυτός ο τύπος συστήματος πρόωσης καταδείχθηκε επίσης από μια Βρετανή ερευνήτρια που ονομάζεται Roger Shawyer, η οποία έκανε επιτυχημένες δοκιμές με αυτό που αναφέρεται ως το "EmDrive", το οποίο παράγει επίσης ώθηση από μη συμβατικά μέσα.

http://emdrive.com/

Η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών δημοσίευσε επίσης ένα έγγραφο από τον καθηγητή Γιανγκ Χουάν που παρέχει τα αποτελέσματα δοκιμών υψηλής ισχύος.

http://www.emdrive.com/yang-juan-paper-2012.pdf 

Οι ερευνητές της NASA κατέληξαν σε (θετικό) συμπέρασμα όταν εξέτασαν την μονάδα Cannae μονάδα λέγοντας:

Τα μελλοντικά σχέδια της δοκιμής περιλαμβάνουν ανεξάρτητη επαλήθευση και επικύρωση και από άλλες εγκαταστάσεις δοκιμών.

http://www.libertariannews.org/wp-content/uploads/2014/07/AnomalousThrustProductionFromanRFTestDevice-BradyEtAl.pdf

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Κβαντικές Διακυμάνσεις Κενού για να παρέχουμε στον κόσμο "δωρεάν" ενέργεια;

"Μετά από πολλές γενεές, τα μηχανήματα μας θα κινούνται από ενέργεια που θα λαμβάνεται από οποιοδήποτε σημείο στο σύμπαν. Η ιδέα αυτή δεν είναι νέα ... Θα την βρείτε στον υπέροχο (Ελληνικό) μύθο του Ανταίου, ο οποίος αντλούσε την δύναμη του από τη γη!  (Σημ.Μτφρ: Μυθολογία = Κωδικοποιημένη Ιστορία). Σε όλο τον χώρο υπάρχει ενέργεια. Είναι αυτή η ενέργεια στατική ή κινητική; Αν είναι στατική οι ελπίδες μας είναι μάταιες. Αν είναι κινητική - και το γνωρίζουμε σίγουρα πως είναι, είναι απλώς θέμα χρόνου, όταν οι άνθρωπο θα καταφέρουν να συνδέουν τα μηχανήματά τους στον ίδιο τροχό που είναι και είναι και η Φύση συνδεδεμένη’’ Νίκολα Τέσλα 

http://www.teslasociety.com/tesla_and_swami.htm 

Η επιστήμη μας έχει δείξει ότι τα άτομα δεν κάθονται απλά σε ένα  κενό, στην πραγματικότητα κάθονται σε μια θάλασσα ενέργειας. Όταν οι φυσικοί συνειδητοποίησαν ότι αυτή η ενέργεια είναι εκεί, το επόμενο ερώτημα ήταν αν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, και να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων, καθαρών πράσινων γεννητριών ενέργειας που κινούνται από αυτήν. Η απάντηση είναι ναι. Πίσω στη δεκαετία του 1980 ένας ερευνητής στο εργαστήριο Hughes με το όνομα Robert Forward έδειξε ένα φαινόμενο που ονομάστηκε το ‘’φαινόμενο casimir", το οποίο απέδειξε ότι αυτή η ενέργεια θα μπορούσε πράγματι να αξιοποιηθεί και πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ισχύος. 

http://zpower.com/ge/documents/ZPEPaper_ExtractingElectricalEnergy

FromTheVacuumByCohesionOfChargedFoliatedConductors.pdf 

"Το κενό γενικά πιστεύεται ότι είναι ''κενό’’, αλλά ο Hendrik Casimir πίστευε πως  αυτοί οι θύλακες του ‘’τίποτα’’ περιέχουν πράγματι διακυμάνσεις ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Υπέδειξε ότι δύο μεταλλικές πλάκες που κρατούνται χωριστά σε ένα κενό θα μπορούσαν να παγιδεύσουν τα κύματα, δημιουργώντας την ενέργεια κενού η οποία θα μπορούσε να έλξει ή να απωθήσει τις πλάκες. Καθώς τα όρια μιας περιφέρειας κινούνται, η μεταβολή στην ενέργεια του κενού (ενέργεια σημείου μηδέν) οδηγεί στο φαινόμενο Casimir. Πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο Πανεπιστήμιο Vrije του Άμστερνταμ και αλλού απέδειξε πως το φαινόμενο Casimir είναι σωστό.

http://www.scientificamerican.com/article/darpa-casimir-effect-research/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτού του τύπου ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής ισχύος, μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα παρακάτω. Αυτή η ενέργεια δεν είναι ηλιακή, ή αιολική, η ενέργεια που προέρχεται από καύσιμα, γι 'αυτό αναφέρεται ως ‘’Ελεύθερη Ενέργεια." Δεν υπονοούμε ότι αυτή η ενέργεια θα είναι απαλλαγμένη από κόστος. Αυτή η ενέργεια προέρχεται από αυτό που αποκαλούμε ‘’χώρο’’, και Υπάρχει παντού γύρω μας.

Η επίδραση της Βεδικής η φιλοσοφίας είναι αυτή που έδωσε στον Νικολά Τέσλα την ιδέα της ελεύθερης ενέργειας

http://www.collective-evolution.com/2014/07/23/the-influence-vedic-philosophy-had-on-nikola-teslas-idea-of-free-energy/

Πρώην Διευθυντής του Τμήματος Ατομικής Ενέργειας της Ινδίας Αποκαλύπτει Συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας

http://www.collective-evolution.com/2014/11/06/the-space-powered-generator-free-energy-video/

Παγκόσμια διάσημος φυσικός εξηγεί την πραγματικότητα της «ελεύθερης ενέργειας» και πώς είναι προσβάσιμη

http://www.collective-evolution.com/2014/02/02/world-renowned-physicist-explains-the-reality-of-free-energy-how-its-accessible/

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα άρθρα για το θέμα αυτό κάνοντας κλικ εδώ.

http://www.collective-evolution.com/2014/02/02/world-renowned-physicist-explains-the-reality-of-free-energy-how-its-accessible/

Όλες οι άλλες πηγές που αναφέρονται και συνδέονται με το αντικείμενο.

http://www.scientificamerican.com/article/darpa-casimir-effect-research/

 

http://zpower.com/ge/documents/ZPEPaper_ExtractingElectricalEnergy

FromTheVacuumByCohesionOfChargedFoliatedConductors.pdf

 

http://www.space.com/26713-impossible-space-engine-nasa-test.html

 

http://www.emdrive.com/iac2014presentation.pdfhttp:

//www.engineering.com/DesignerEdge/DesignerEdge

Articles/ArticleID/5058/Propulsion-on-an-Interstellar-

Scale-the-Quantum-Vacuum-Plasma-Thruster.aspx

 

http://www.techtimes.com/articles/12027/20140806/nasa-tests-cannae-drive-impossible-engine-that-might-make-deep-space-exploration-possible.htm

 

http://www.emdrive.com/yang-juan-paper-2012.pdf

 

http://www.pbs.org/wgbh/nova/next/space/improbable-thruster-seems-work-violating-known-laws-physics/?utm_source=facebook&utm_medium=pbsofficial&utm_campaign=nova_next

 

Πηγή: http://www.collective-evolution.com/2015/02/03/impossible-quantum-space-engine-actually-works-nasa-test-suggests/

 

Mτφρ / Επιμέλεια συνδέσμων: Γ. Βουδούρης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1