urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela επικοινωνεί τον Ιησού

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψυχή

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι,

είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά και σας χαιρετώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαστε εδώ μαζί, και μ’ αυτό εννοώ ότι υπάρχει μία συγχώνευση ενεργειών που λαμβάνει χώρα ενώ καθόμαστε εδώ. Φανταστείτε ότι η ύψιστη και πιο όμορφη πτυχή σας αναγνωρίζει τον εαυτό της μεταξύ σας και αυξάνεται πολλές φορές λόγω εκείνης της αναγνώρισης. Συχνά βλέπετε στους άλλους την ομορφιά τους, τον εσωτερικό τους πλούτο, την βελτίωση τους πολύ πιο καθαρά και πλήρως απ’ ό,τι βλέπετε εκείνες τις ιδιότητες στον εαυτό σας. Παρατηρώντας και όντες συνειδητοί για τον άλλον, δίνετε σ’ εκείνο το άτομο πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Δώστε τώρα αυτή την αναγνώριση ο ένας στον άλλον. Αφήστε την να ρέει, αφήστε την να συμβεί, αφήστε την ψυχή σας να αγγιχτεί από αυτήν. Όποτε αγγίζεται η ψυχή σας, κατεβαίνει πιο πλήρης στη Γη. Όταν συγκινείστε εσωτερικά σε μια στιγμή αναγνώρισης, έμπνευσης και συγκίνησης, η ψυχή σας κατεβαίνει πιο πλήρης στο σώμα σας, διότι νιώθει πιο καλοδεχούμενη και ότι είναι στο σπίτι της στη Γη. Μια αλληλεπίδραση λαμβάνει χώρα ανάμεσα σ’ εσάς και στην ψυχή σας.

Ποιοι είστε «εσείς» τότε σε σχέση με την ψυχή σας; Κάνω αυτή την ερώτηση διότι εκείνη η σχέση δεν είναι συνήθως εύκολα κατανοητή. Μερικοί από εσάς αντιλαμβάνεστε την ψυχή σαν κάτι έξω από τον εαυτό σας – πολύ μακριά και πάνω από εσάς. Μετά νιώθετε ασήμαντοι που θέλετε όλων των ειδών τα πράγματα, και βιώνετε την ψυχή σας σαν μία δύναμη έξω από εσάς που μπορεί – περιστασιακά – να παρεμβαίνει εκ μέρους σας, αλλά επίσης νιώθετε ότι είστε λίγο ή πολύ στο έλεος της ψυχής σας.

Αλλά δεν είστε έξω από την ψυχή σας και η ψυχή σας δεν είναι έξω από εσάς Η ψυχή – η ψυχή σας – είναι μέσα σας, εδώ σ’ αυτό το μέρος, καθώς επίσης και όπου πάτε – είστε μέρος της ψυχής σας. Και παρότι η ψυχή σας είναι κι αυτή μέρος σας, «εσείς» δεν είστε ολόκληρη η ψυχή σας, «εσείς» δεν είστε ισοδύναμοι της ψυχής σας. Υπάρχει ένα μέρος της ψυχής σας που ενσαρκώνεται μέσα σας, που ζει και κινείται μέσα σας. Αλλά υπάρχει κι ένα μέρος που δεν «ταιριάζει», να πούμε, αρκετά εδώ, ένα μέρος που παραμένει πίσω. Ή θα μπορούσατε να εκφράσετε εκείνη την έννοια, από γήινη άποψη, ως ένα μέρος που είναι τεράστιο για να περιληφθεί σ’ ένα γήινο σώμα και προσωπικότητα.

Έτσι, υπάρχει μία αλληλεπίδραση ανάμεσα σ’ εσάς και την ψυχή σας, ενώ συγχρόνως είστε ένα και το αυτό. Είστε της ίδιας ουσίας και όχι ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα σ’ εσάς και την ψυχή σας αφορά στο πόσο πολλή από την ενέργεια της ψυχής σας θα παραδεχτείτε στην ζωή σας στη Γη. Είναι μία περιστασιακή σπίθα έμπνευσης, με μία γεύση εκτεταμένης συνειδητότητας; Ή επιτρέπετε στην ψυχή να διεισδύει όλο και πιο βαθιά και ολοκληρωμένα, και να δίνει μορφή στην γήινη ύπαρξη μ’ έναν ριζοσπαστικό και άμεσο τρόπο;

Αυτή είναι η διαδικασία που βρίσκεστε τώρα: να πηγαίνετε ακόμα πιο βαθιά - αυτή η διαδικασία της συγχώνευσης με την ψυχή σας μέσα από μια πλήρη παράδοση στην ροή της ψυχής σας. Και θα αναγκαστείτε να το κάνετε από κανένα άλλο εκτός από εσάς. Κάνετε μία επιλογή: αφήνετε τον εαυτό σας να δρα σ’ αυτό που σας ωθεί η ψυχή σας να κάνετε ή να είστε. Και πότε αποφασίζετε να το κάνετε αυτό; Παίρνετε εκείνη την απόφαση τη στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι είναι απόλυτα απαραίτητο να πράξετε έτσι, ότι αυτός είναι ο μόνος δυνατός τρόπος για εσάς. Συνήθως αυτό προηγείται μιας περιόδου όπου σπάνια ακούγατε την φωνή της ψυχής σας. Προσπαθήσατε να το κάνετε από μόνοι σας, από το κεφάλι σας, από τις επικρατούσες ιδέες που ήρθαν σε σας από έξω: από εξωτερική πίεση και φόβο. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που δεν ακούγατε την ψυχή σας, πράγμα που σας έκανε να αποξενωθείτε από εκείνη την φωνή – κι έτσι έγινε ξένη σ’ εσάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψυχή

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι από εσάς έχετε έρθει να συσχετιστεί με το να είστε άνθρωπος στη Γη, ότι έχετε αποξενωθεί από τις ρίζες σας, την κοσμική σας καταγωγή, την ψυχή σας. Τότε η διαδικασία της ενσάρκωσης γίνεται μία πολύ αγχωτική, οδυνηρή διαδικασία. Μετά, το να κατεβείτε σ’ ένα σώμα σημαίνει να πείτε αντίο στο ποιοι είστε, στην καταγωγή σας – στην ουσία αφήνετε το Σπίτι σας. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει, και είναι πολύ φυσικό να λαχταράτε το Σπίτι και να θέλετε να φύγετε από τον κόσμο όπου δεν νιώθετε Σπίτι σας.

Υπάρχει ένα μοναδικό μονοπάτι στη Γη για όλους, αλλά όλοι θα βιώσουν αποκομμένοι για μακρύ χρονικό διάστημα από την φωνή της ψυχής τους. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε: «Δεν μπορώ να προχωρήσω έτσι πια, έχω κολλήσει εντελώς. Όταν ζω μόνο από το κεφάλι μου, μόνο από τον φόβο, από το τι «θα έπρεπε» και τι «πρέπει», νιώθω νεκρός μέσα μου.» Μόνο όταν αρχίσετε να βιώνετε πολύ έντονα αυτό το δίλημμα θα είστε ανοιχτοί σε μία διαφορετική φωνή, μία υπενθύμιση του ποιοι είστε πραγματικά. Και τότε, σ’ ένα συγκεκριμένο επίπεδο, θα πρέπει να παραδοθείτε στις προτροπές της ψυχής σας.

Η τέχνη να το κάνετε αυτό είναι να ανοίξετε τον εαυτό σας στο καινούργιο και να απαλλαγείτε από τις παλιές έννοιες της ασφάλειας, και αυτό είναι συχνά πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους. Συσχετίζετε να το κάνετε αυτό με το να παραιτείστε, με το να βρίσκεστε στο τέλος του σχοινιού σας, και με αισθήματα απογοήτευσης, πικρίας και κατάθλιψης. Μπορείτε επίσης να δείτε μία τέτοια στιγμή απόλυτης απόγνωσης, να μην μπορείτε πια να συνεχίσετε με τον παλιό τρόπο, σαν μία πόρτα να είναι μισάνοιχτη σε μία νέα δυνατότητα. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε μία τέτοια εσωτερική κρίση για να περάσετε μέσα από εκείνη την πόρτα σε μία άλλη πραγματικότητα.

Αυτή η ώθηση απαιτεί εσωτερική δύναμη, διότι ακριβώς αυτή την στιγμή της απόλυτης αποθάρρυνσης, σας ζητείται να κάνετε στροφή και να στηριχθείτε σε κάτι καινούργιο που δεν το γνωρίζετε ακόμα, κάτι για το οποίο δεν έχετε καμία γνώση ακόμα. Είναι σαν να υπάρχει ακαταστασία στο πάτωμα μπροστά σας, και πίσω σας υπάρχει μία πόρτα, ελαφρώς μισάνοιχτη, από την οποία βγαίνει μία ακτίνα Φωτός. Αν παραμείνετε καθισμένοι με την πλάτη σας στην πόρτα και κοιτάζετε την ακαταστασία, αυτό προκαλεί περισσότερα αισθήματα κατήφειας, απόγνωσης και απελπισίας. Πώς μπορείτε μετά να είστε σίγουροι ότι αυτή η πόρτα πίσω σας μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα για κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο; Εκείνη η σιγουριά, ότι η πόρτα μπορεί να ανοίξει, αρχίζει να γίνεται αισθητή όταν κάνετε μία σύνδεση με την ψυχή σας.

Μπορείτε να ζήσετε με πόνο και απόγνωση στη ζωή με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ο ένας τρόπος είναι να είστε εντελώς απορροφημένοι από αυτό, και αυτό σημαίνει ότι όλη σας η ενέργεια, όλα όσα είναι συνειδητά σ’ εσάς, μεταφέρονται πάνω στα κύματα του φόβου, της πικρίας, ακόμα και του μίσους. Η σκέψη σας χρωματίζεται από αυτό, κι έτσι τα συναισθήματα σας και το σώμα σας θα επηρεαστούν επίσης από αυτό μακροπρόθεσμα. Αλλά υπάρχει ένας άλλος τρόπος,μια αντίστροφη δύναμη. Μπορείτε, εκείνες τις περιόδους, να μάθετε τι συμβαίνει μέσα σας και να τραβηχτείτε έξω από το καθοδικό ρεύμα. Υπάρχει κάτι μέσα σας που το παρακολουθεί στενά αυτό, χωρίς κριτική, από μία συνειδητότητα πολύ μεγαλύτερη από την γήινη θέληση σας, τις γήινες ιδέες σας, την ανατροφή σας, τους φόβους σας, και κάθε τι παλιό που γνωρίζετε από το παρελθόν. Τότε η ψυχή σας μπαίνει στο γήινο πεδίο σας. Συμβαίνει συχνά, να το πούμε ωμά, να πρέπει να εμφανιστεί ένα χάος πριν υποχρεωθείτε να μπείτε σε μία άλλη μορφή συνειδητότητας. Είναι ακριβώς κατά την διάρκεια μιας περιόδου κρίσης που μπορεί να υπάρξει μία αλλαγή στην επίγνωση σας, και τότε μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας από μία ευρύτερη προοπτική.

Τότε η συνείδηση μέσα σας γίνεται πολύ σιωπηλή και ακίνητη. Νιώστε για μια στιγμή εκείνη την σιωπή, δείτε κάτι στη ζωή σας για το οποίο δεν έχετε καμία απάντηση, κάτι που έχετε σκεφτεί αμέτρητες φορές, το έχετε εξετάσει απ’ όλες τις πλευρές, και έχετε συχνά βιώσει όλα τα συναισθήματα που του ανήκουν. Βρεθείτε τώρα σε ένα ακίνητο σημείο βλέποντας την κατάσταση χωρίς να θέλετε μία απάντηση. Νιώστε πώς παρουσιάζεται αμέσως μια συγκεκριμένη γαλήνη. Αυτό σημαίνει να εγκαταλείπετε «την μάχη», που δεν σημαίνει ότι όλα παραμένουν ίδια και τίποτα δεν αλλάζει. Σημαίνει ότι δημιουργείτε χώρο για το καινούργιο, και δεν σκέφτεστε τι είναι ήδη γνωστό και ψάχνετε για απαντήσεις και λύσεις στο παρελθόν και τι είναι πίσω σας. Το άγνωστο, το καινούργιο, το φρέσκο, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την σιωπή μέσω εκείνου που δεν είναι γνωστό, και μέσω της παράδοσης στην σιωπή.

Αφήστε την σιωπή που σας περιβάλει να ρέει στο σώμα σας. Με το να είστε ακίνητοι μ’ αυτόν τον τρόπο, αποβάλετε τις παλιές βεβαιότητες, τις παλιές ιδέες για το πώς τα πράγματα θα πρέπει να πηγαίνουν στην ζωή σας, τις πεποιθήσεις στις οποίες έχετε προσκολληθεί. Αφήστε τα όλα να απομακρυνθούν σαν τα νεκρά φύλλα από ένα δέντρο το Φθινόπωρο, ενώ η ενέργεια της ψυχής σας χτυπά σαν ένα απαλό αεράκι μέσω της αύρας σας. Φανταστείτε ότι όλα όσα είναι παλιά, όλα όσα δεν χρειάζεστε πια, όλα όσα έχετε ζήσει και αφομοιώσει, φεύγουν μακριά απαλά. Είναι όταν δεν γνωρίζετε πια που εγκαταλείπετε πιο εύκολα. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μία νέα δύναμη συσσωρεύεται μέσα σας.

Σχετική εικόνα

Όσο πιο πολύ το ενεργειακό σας πεδίο νιώθει άδειο και τακτοποιημένο, τόσο περισσότερο μπορεί να γεμίσει από την ψυχή σας. Και από την σιωπή αναδύονται καινούργιες ιδέες που δεν τρέφονται από το κεφάλι σας ή από την θέληση σας. Οι καινούργιες ιδέες σας έρχονται από έξω, όπως ήταν. Κάτι πετιέται, ξαφνικά, και δεν είναι ανάγκη να συμβεί αμέσως. Αυτό που συμβαίνει σ’ αυτήν την διαδικασία είναι ότι οι εμπνεύσεις και οι διαισθήσεις εμφανίζονται ελεύθερα και με φυσικό τρόπο, και σας τρέφουν με καινούργιες ωθήσεις.

Στο σημείο αυτό, θα εξηγήσω κάτι για τα επίπεδα στα οποία μπορείτε να νιώσετε και να βιώσετε την ψυχή σας, και υπάρχει περισσότερο από ένα επίπεδο στο οποίο μπορείτε να νιώσετε και να εναρμονιστείτε με την ψυχή σας. Μόλις τώρα μιλήσαμε για το πώς η ψυχή μπορεί να αποκαλύψει τον εαυτό της μέσω της σιωπής, μέσω της αγνής επίγνωσης. Η εμπειρία αυτή είναι επίσης ένα πολύ βαθύ συναίσθημα ότι είστε στο Σπίτι, βασισμένη στην ικανότητα να παραμένετε ριζωμένοι, να είστε απόλυτα στο παρόν, και δεν έλκεστε από κανενός είδους αποσπάσεις που προκαλούνται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Αυτό είναι ένα από τα πιο βαθιά επίπεδα στο οποίο μπορείτε να έχετε μία σύνδεση με την ψυχή σας: αισθανόμενοι την αγνή της Παρουσία.

Εκείνη η κατάσταση σιωπής έχει μία άμεση, θετική επίδραση στο σώμα σας, στις σκέψεις σας, και στα συναισθήματα σας. Είναι η θεραπευτική δύναμη της σιωπής. Όταν είστε εκεί, η ψυχή δεν είναι πια κάτι πάνω από εσάς ή έξω από εσάς, αλλά είναι απτή με πολύ φυσικό τρόπο, στο κατώτερο μισό του σώματος σας, στην κοιλιά σας, και στους μηρούς και στα πόδια σας. Μάθετε πώς είναι μέσα στο σώμα σας όταν η ψυχή σας είναι απόλυτα συνδεδεμένη μ’ εσάς, και όταν είστε εντελώς εκεί με την ψυχή σας. Νιώστε την σταθερότητα αυτής της σύνδεσης, καθώς και την ηρεμία και την γαλήνη της. Αυτή η εμπειρία της γαλήνης και της ηρεμίας – αυτή η βαθιά ακινησία – είναι η βάση της ψυχικής σύνδεσης. Αν εκείνη η ήσυχη γαλήνη δεν είναι εκεί, η σύνδεση σας με την ψυχή σας δεν είναι πλήρης.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι υπάρχει ένα άλλο επίπεδο από το οποίο μπορείτε να συνδέεστε με την ψυχή κι εκείνο το επίπεδο βρίσκεται με φυσικό τρόπο υψηλότερα στο ενεργειακό σας πεδίο. Πολλοί από εσάς είναι προικισμένοι με διαίσθηση και επίσης με μαντική ικανότητα. Από την έκτη σας αίσθηση, από την ενεργειακή σας ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τα πάντα γύρω σας, μπορείτε να συλλαμβάνετε τις διαθέσεις και τις σκέψεις των άλλων. Αυτό μπορεί να συμβεί από το τρίτο μάτι, ή μπορεί να νιώθετε τους άλλους από την καρδιά σας.

Σχετική εικόνα

Ήδη, όταν αρχίζω να μιλάω γι αυτό, πιθανόν να βρίσκετε ότι η ενέργεια σας γίνεται κάπως πιο ανήσυχη και ανεβαίνει προς τα πάνω. Η ηρεμία έχει φύγει. Κινδυνεύετε να χάσετε το κέντρο σας καθώς αξιοποιείτε τις πολλές ενέργειες γύρω σας. Αυτό επίσης συμβαίνει όταν συνδέεστε στην καρδιά και στο νου με τα ιδανικά σας ως προς το πώς θα θέλατε να είναι η Γη και τα οράματα σας για το μέλλον. Συχνά σας ανυψώνουν πάνω από τον εαυτό σας. Εκεί τότε φαίνεται να υπάρχει μία διαισθητική σύνδεση με την ψυχή σας, αλλά συγχρόνως, εκείνη η σύνδεση δεν είναι εντελώς γειωμένη,και να μην το κάνει πλήρως στην σιωπή και στην ακινησία που σας μίλησα νωρίτερα. Μπορεί να καταληφθείτε από το όραμα της καινούργιας εποχής, μία εστιασμένη στην καρδιά ενέργεια πάνω στη Γη, και συγχρόνως να είστε πολύ απογοητευμένοι επειδή δεν συμβαίνει στην ζωή σας τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, και εξαιτίας τόσο μεγάλης αντίστασης και αντίδρασης στον κόσμο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, νιώθετε σε αντίθεση με την κοινωνία γύρω σας και φαίνεται σαν να μην ταιριάζετε μ’ αυτόν τον κόσμο.

Παρότι οι επιθυμίες και τα συναισθήματα που έχετε, τα προαισθήματα της νέας Γης, γεννιούνται από την σύνδεση με την ψυχή σας, είναι σημαντικό να αφήνετε εκείνη την ενέργεια της έμπνευσης να κατεβαίνει πλήρως στο ενεργειακό σας πεδίο, στο σώμα σας, και στην κοιλιά σας. Αν έχετε κάποιες ιδέες για το τι επιθυμείτε για το μέλλον, τότε νιώστε στην καρδιά σας εκείνες τις ιδέες και εκείνη την ενέργεια του μέλλοντος. Νιώστε, επίσης, την φωτιά που ζει μέσα σας και αφήστε εκείνη την φωτιά να αναδυθεί για να γειώσει πιο σταθερά την ενέργεια μέσα σας. Μετά αφήστε την ενδυναμωμένη ενέργεια του μέλλοντος να κατέβει στην κοιλιά σας, στους μηρούς, και στα πόδια σας μέχρι να γίνει σιωπηλή και ακίνητη – μέχρι να γίνετε σιωπηλοί και ακίνητοι. Εκείνη τη στιγμή, η ψυχή σας, και τα μηνύματα που λαμβάνετε από την ψυχή σας, αγγίζουν την Γη. Τότε μία γειωμένη, ρεαλιστική ροή και να μην το κάνει πλήρως, κι εσείς μένετε απόλυτα σε επαφή με την γήινη πραγματικότητα σας, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζετε να είστε συνδεδεμένοι με την ψυχή σας. Έτσι, έχετεχτίσειμίαγέφυραανάμεσασταδύο.

Βλέπω πόσο πολλοί από εσάς Εργάτες Φωτός είστε απορροφημένοι κατά καιρούς σε οράματα ενός άλλου κόσμου, ενώ ταυτόχρονα χάνετε την σύνδεση σας μ’ αυτόν τον κόσμο, εδώ και τώρα, που δεν είναι μόνο έξω από εσάς, αλλά και μέσα σας. Διασκορπίζεστε, και δημιουργούνται διχοτομίες ανάμεσα στο Φως και στο σκοτάδι μέσα σας και ανάμεσα σ’ εσάς και τον εξωτερικό κόσμο. Εκείνες οι διχοτομίες παράγουν αγώνα και ένταση, και μέσα και έξω.

Τώρα η πρόκληση σας είναι να εγκαταλείψετε εντελώς το παλιό και να καλωσορίσετε το καινούργιο στα βάθη της γήινης ύπαρξης σας, σε όλα τα επίπεδα: κεφάλι, καρδιά, και κοιλιά. Η ψυχή σας μπορεί να ριζώσει στη Γη μόνο αν της επιτρέψετε να κατέβει βαθιά στην ύπαρξη σας, κάτω στο επίπεδο της κοιλιάς και της πυέλου, που σας συνδέει με τη Γη. Νιώστε την γαλήνη και την σιωπή όταν αφήνετε πίσω σκέψεις (ακόμα και ψυχικές εντυπώσεις) και συναισθήματα. Να είστε απλώς εκεί, ανοιχτοί σ’ αυτό, και το καινούργιο θα ξεδιπλωθεί χωρίς να ξέρετε πώς. Η άφιξη της Νέας Γης, της εστιασμένης στην καρδιά συνειδητότητας στη Γη, εξαρτάται από την παρουσία πολλών ανθρώπων που είναι και γειωμένοι και πνευματικά εξελιγμένοι. Αυτοί είναι τα κανάλια.

O Διδάσκαλος της Αγάπης

μέσω της Pamela Kribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.jeshua.net

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1