urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά....

12742447 967239580032523 6967160738616199688 n

Jeshua channeled by Pamela Kribbe

Μετάφραση

από τα Ολλανδικά Joep Boink

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί άγγελοι του φωτός, σας χαιρετώ όλους.

Είναι από την καρδιά του Χριστού η ενέργεια που εγώ, ο Ιησούς, απλώνω το χέρι μου και επεκτείνω το χαιρετισμό μου σε εσάς.

Αγαπημένοι άγγελοι, να ξέρετε ότι είστε τιμημένοι. Να ξέρετε ότι σας αγαπάμε άνευ όρων, ακόμα και τώρα, ενώ μένετε σε ένα σώμα από σάρκα και αίμα, ένα θνητό σώμα. Ακόμη και ενώ ζείτε εντός των ορίων αυτού του προσωρινού σπιτιού για τόσο πολύ καιρό, είστε ακόμα ανεπιφύλακτα μέρος του Θεού. Ποτέ δεν έχετε αφήσει πραγματικά την Εστία, αλλά δεν αναγνωρίζετε την αιώνια φλόγα η οποία παραμένει αναμμένη για πάντα μέσα στην ύπαρξή σας. Ελάτε σε επαφή με αυτό το φως αυτή τη στιγμή, αγαπάτε τον εαυτό σας, γνωρίστε ποιοι είστε. Ένα φως καίει μέσα σας, τόσο όμορφο και καθαρό. Πώς μπορείτε να το αμφισβητήσετε ποτέ αυτό;

Σήμερα μιλάμε για το θάνατο. Ένας μεγάλος φόβος υπάρχει σχετικά με το θάνατο. Ο φόβος του αφανισμού, ο φόβος της λήθης, από φόβο μήπως σας καταπιεί μια μεγάλη μαύρη τρύπα που συνδέεται με το θάνατο. Όπως συμβαίνει συχνά στη γήινη διάσταση, έχετε την τάση να γυρίζετε τα πράγματα άνω κάτω και να παρουσιάζετε ακριβώς τον αντίθετο τρόπο που πραγματικά είναι. Στην πραγματικότητα, ο θάνατος είναι η απελευθέρωση, μια επιστροφή, μια ενθύμηση του ποιοι πραγματικά είστε.

Όταν έλθει ο θάνατος, χωρίς προσπάθεια θα επιστρέψετε στη φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας. Η συνείδησή σας δένει με τη φλόγα του φωτός η οποία είναι η αληθινή ταυτότητά σας. Τα γήινα βάρη αίρονται από τους ώμους σας. Κατοικείτε σε ένα φυσικό σώμα που σας επιβάλλει περιορισμούς. Είναι αλήθεια ότι έχετε επιλέξει να καταδυθείτε σε αυτή την κατάσταση του περιορισμού λόγω της πιθανότητας για εμπειρίες που είχε να προσφέρει. Παρ' όλα αυτά είναι μια αίσθηση ευδαιμονίας να επανέλθετε στην φυσική αγγελική κατάσταση σας. Ο άγγελος μέσα σας που αγαπά να πετάξει και να είναι ελεύθερος, να διερευνήσει ελεύθερα τις μυριάδες των κόσμων που αποτελούν το σύμπαν. Υπάρχουν τόσα πολλά για να εξερευνήσετε και να ζήσετε. Μόλις γεννιόσαστε σε ένα γήινο σώμα, περισσότερο ή λιγότερο χάνετε την επαφή με αυτή την αγγελική ελευθερία και την αίσθηση της ύπαρξης χωρίς όρια.

Παρακαλώ ενωθείτε μαζί μου τώρα, καθώς πάμε πίσω στο χρόνο λίγο πριν την κατάδυση στην παρούσα ενσάρκωσή σας. Σε εσωτερικό επίπεδο, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να αρχίσει αυτή τη γήινη ζωή. Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Ίσως το έχετε ξεχάσει αυτό, και μερικές φορές αισθάνεστε αμφιβολίες για το αν θέλετε πραγματικά να είστε εδώ. Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή κατά την οποία είπατε «ναι». Αυτό ήταν μια θαρραλέα επιλογή. Είναι μια πράξη μεγάλης γενναιότητας στη προσωρινή συναλλαγή της αγγελικής ελευθερία σας και την αίσθηση του μη περιορισμού, για την περιπέτεια του να γίνετε άνθρωπος, να γίνετε θνητός. Αυτή η περιπέτεια κατέχει μια υπόσχεση που την κάνει να αξίζει τον κόπο. Νιώστε το «ναι» που κάποτε ανήλθε από την ψυχή σας. Θυμηθείτε, επίσης, το στάδιο επεξεργασίας στη γη. Νιώστε πώς συνδεθήκατε με την πραγματικότητα της γης, και αισθανθείτε τη στιγμή που κατεβήκατε σαν έμβρυο μέσα στη μήτρα της μητέρας σας. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένταση γύρω από τον πλανήτη Γη, ένα συγκεκριμένο γκρίζο χρώμα ή πυκνότητα.

Υπάρχει πολλή δυστυχία στη γη. Ο πόνος, η απώλεια, ο φόβος, οι αρνητικές σκέψεις είναι μέρος της συλλογικής γήινης ατμόσφαιρας. Περνάτε μέσα και το βιώνετε αυτό, όταν εσείς, ως μια νέα ​​ψυχή ενσαρκώνεστε. Το φως σας βρίσκει ένα τρόπο, μέσα από αυτό το σκοτάδι, και αυτός ο τρόπος είναι ένα αναπόφευκτο πέπλο άγνοιας να πέφτει πάνω στην αρχική αγγελική επίγνωσή σας. Νιώθετε τη θλίψη αυτού του γεγονότος, και πίσω από αυτό, είναι το θάρρος και η γενναιότητά σας.

Ήσαστε αποφασισμένοι: «Πάω να το κάνω. Για άλλη μια φορά, πρόκειται να ριζώσω τον εαυτό μου σε αυτήν την πραγματικότητα της γης, για να βρω το δικό μου φως, να το αναγνωρίσω, να το ξαναβρώ και να το δώσω σε αυτόν τον κόσμο που έχει τόσο ανάγκη από αυτό».

Ναι, ήταν ένα άλμα στην άγνοια. Προσωρινά ξεχνάτε ποιοί είστε, δεν θυμόσαστε ότι η αδέσμευτη κατάσταση της ύπαρξής σας γίνεται μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης. Ξεχνάτε ότι είστε ασφαλείς και ελεύθεροι, δεν έχει σημασία όπου κι αν βρίσκεστε. Σαν ανθρώπινη ύπαρξη θέσατε ως στόχο να διεκδικήσετε εκ νέου τη φυσική αίσθηση της ελευθερίας και της ασφάλειας. Στην αναζήτησή σας, μπορεί να παγιδευτείτε από δυνάμεις που φαίνεται ότι σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε, αλλά στην πραγματικότητα σας κάνουν να εξαρτάστε από κάτι έξω από εσάς. Μπορείτε να στηρίζεσθε σε αποφάσεις που προέρχονται έξω από τον εαυτό σας, σας ενημερώνουν πώς να συμπεριφέρεστε έτσι ώστε να είστε αγαπητοί. Αυτές οι ψεύτικες εικόνες του σπιτιού, αυτά τα υποκατάστατα, κάνουν να στενοχωριέστε και να πιέζεστε. Πράγματι, το ταξίδι από τον ουρανό κάτω στη γη υπήρξε σκληρό. Ο θάνατος, όμως, θα σας μεταφέρει πίσω στο επίπεδο της αιώνιας αγάπης και ασφάλειας. Είναι ο θάνατος που θα βεβαιωθείτε το ποιος ήσασταν πάντα. Αν πεθάνετε συνειδητά, αν μπορείτε να αποδεχθείτε τον θάνατο και την παράδοση σε αυτόν, πεθαίνοντας γίνεται ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Σχετική εικόνα

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις; Πριν πεθάνεις, θα περάσεις μέσα από ένα στάδιο του αποχωρισμού και άφησέ το να φύγει. Είναι μια φάση όπου λέτε αντίο στην επίγεια ζωή, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα σας προσφέρει την δυνατότητα να αντανακλάτε βαθιά το ποιοί είστε και τι έχετε μάθει και καταφέρει στη γη στη διάρκεια της ζωής σας. Στη θλίψη που μπορεί να αισθανθείτε αφήνοντας τους αγαπημένοι σας, γίνεται πάντα τόσο σαφές αυτό που σας συνδέει μαζί τους. Είναι ένας δεσμός αγάπης που είναι αθάνατη.

Αυτός ο δεσμός είναι τόσο ισχυρός ώστε περνά εύκολα διαμέσου του συνόρου που είναι ο θάνατος. Η αγάπη είναι μια ανεξάντλητη πηγή, δίνοντας πάντα αφορμή για νέα ζωή. Μην φοβάστε να χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι στην ώρα του αποχαιρετισμού οι δεσμοί της άνευ όρων αγάπης θα ενισχυθούν και θα δοθεί νέα ζωή. Αυτό είναι βέβαιο: όταν είστε μέρος στην αγάπη, θα συναντηθείτε και πάλι. Θα βρείτε ο ένας τον άλλο και πάλι, χωρίς προσπάθεια, επειδή ο συντομότερος δρόμος για μια άλλη ζωή παραμένει πάντα ο δρόμος της καρδιάς.

Εάν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν πάνω, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά σας στο επίπεδο της καρδιάς. Νιώστε την παρουσία τους, γιατί είναι εδώ ανάμεσά μας, επεκτείνοντας το χαιρετισμό τους σε σας. Αισθάνονται προνομιούχοι και ελεύθεροι. Είναι απαλλαγμένοι από την αμφιβολία που μαστίζει τόσο πολύ τη γη και λαχταρούν να μοιραστούν μαζί σας την αγάπη και την καλοσύνη που είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εκείνοι που παραμένουν πίσω συνδέουν συχνά το στάδιο που προηγείται, στον αγαπημένο τους που πεθαίνει, με τα συναισθήματα της θλίψης και της απώλειας. Είναι φυσικό να θρηνήσετε την αποχώρηση ενός αγαπημένου προσώπου! Είναι φυσικό να χάσετε και να λαχταράτε για τη φυσική παρουσία του αγαπημένου προσώπου. Ωστόσο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και να αισθανθείτε ότι με την αναχώρησή τους, μια πύλη προς μια νέα διάσταση ανοίγει, μια διάσταση όπου η επικοινωνία είναι από τη φύση τόσο καθαρή, σαφή και άμεση που υψώνεται πάνω από τις μεθόδους επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται συνήθως στη γη. Μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο μετά το θάνατό του, από την καρδιά σας με την καρδιά του. Με αυτό τον τρόπο, παρανοήσεις που χρησιμοποιείτε για να σταθούν ανάμεσα σε εσάς μπορούν εύκολα να καθαριστούν, τη στιγμή που ειλικρινά και ανοιχτά επικοινωνείτε με τον άλλο. Το μήνυμά σας θα λαμβάνεται, πάντα.

Μόλις ο εαυτός σας έχει πεθάνει, θα δείτε ανθρώπους που ζούσαν στη γη από μια διαφορετική σκοπιά. Θα είναι πιο ανεκτικοί, ήπιοι και θα βρείτε τον εαυτό σας με μια αυξημένη αίσθηση σοφίας. Δεν θα είναι πλήρως ισορροπημένα όλα με τη μία, επειδή υπάρχουν οι συγκινήσεις και τα συναισθήματα που θα πάρετε μαζί σας και τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν. Δεν θα είστε τέλειοι ή παντογνώστες τη στιγμή που θα αφήσετε τη φυσική ζωή. Και αυτό δεν είναι τόσο κακό πραγματικά, γιατί δεν υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να ζήσετε και να ανακαλύψετε σε αυτή την πλευρά! Ωστόσο, στους περισσότερους από εσάς υπάρχει μια νέα προοπτική. Η διάσταση της αιωνιότητας είναι απτή και αυτό μετριάζει με σεβασμό την άποψή σας για το τι καταλαμβάνει εσάς και τους ανθρώπους άμεσα γύρω σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη γη.

Τώρα, τι συμβαίνει σε ΣΑΣ τη στιγμή που θα περάσετε το σύνορο του θανάτου; Μόλις έχετε περάσει από το στάδιο του πένθους, το στάδιο να πούμε του αποχαιρετισμού, θα αρχίσετε να νιώθετε το σχέδιο του θανάτου κοντά. Το επίκεντρο της συνείδησής σας αλλάζει τώρα. Αφήνεστε να οδηγηθείτε από τον έξω κόσμο, τους ανθρώπους, το σώμα σας, τώρα θα γυρίσετε μέσα και μετακινήστε βαθύτερα μέσα σας. Η ευαισθητοποίηση σας από τον έξω κόσμο μειώνεται και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε για το εσωτερικό ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσει. Αν αποδεχθείτε συνειδητά το θάνατο, θα ζήσετε μια «προετοιμασία», μια ετοιμότητα, πραγματικά να αφεθείτε να φύγετε. Για τους αγαπημένους σας, αυτή είναι η στιγμή για να σας αφήσουν να φύγετε, θα πρέπει (θα χρειαστεί) να έχετε όλη σας τη δύναμη να γυρίσετε μέσα και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας.

Πεθαίνοντας δεν χρειάζεται να είναι μια επίπονη διαδικασία. Αυτό που στην πραγματικότητα λαμβάνει χώρα είναι μία μεγάλη και φυσική μαγεία. Ο θάνατος είναι ένα ιερό γεγονός όπου η ψυχή συνδέεται με τον εαυτό της με έναν οικείο τρόπο. Κατά την τελευταία φάση, πεθαίνουν οι αισθήσεις του ατόμου, της γήινης διάστασης με ένα ανεξάρτητο τρόπο: το σώμα, οι μυρωδιές, τα χρώματα και άλλες φυσικές αισθήσεις. Μια άλλη διάσταση εισέρχεται στην ευαισθητοποίησή σας, με μια λάμψη τόσο ελπιδοφόρα και καλώντας, ότι δεν είναι τόσο δύσκολο πια να παραδοθείτε και να αφήσετε όλα τα γήινα πράγματα πίσω. Ακόμη και η παρουσία των αγαπημένων σας, δεν θα σας εμποδίσει από τη μετάβαση τώρα. Η ενέργεια της Εστίας - Ο Θεός, ο ουρανός ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε - είναι τόσο εξαιρετικά οικεία, η θερμότητα και ο καθησυχασμός ότι θα γίνει εύκολο να φύγετε και να μην επιστρέψετε στο κουρασμένο και φθαρμένα σώμα σας στη γη.

Μόλις αφήσετε να φύγετε με ειρήνη, η ψυχή σας θα ανέβει από το σώμα σας απαλά και ρευστά. Θα αισθανθείτε να υποστηρίζεστε καθολικά από τις δυνάμεις της σοφίας και της αγάπης. Αν πεθάνετε χωρίς αντίσταση, το άμεσο περιβάλλον σας θα είναι γεμάτο με ζέστη και στοργική ενέργεια. Θα ζήσετε μια ανείπωτη αίσθηση της ανακούφισης. Είστε ελεύθεροι, και το καθετί γίνεται σαφές. Θυμάστε την πανταχού παρουσία της Αγάπης, όχι ως μια αφηρημένη ιδέα, αλλά σαν μια απτή πραγματικότητα.

Ενώ στη γη, ονομάζεται αυτό το είδος της αγάπης «Θεό», κρατάτε μια προκατειλημμένη, ανθρώπινη εικόνα του τι αυτός ο Θεός «θα ήθελε από εσάς». Ήσασταν πεπεισμένοι ότι υπήρχαν ορισμένα αιτήματα αυτού του Θεού, που απαιτεί τα οποία συνήθως δεν τηρείτε. Αλλά εδώ σε αυτή τη διάσταση, θα υπενθυμίσω ότι το θέλημα του Θεού είναι πραγματικά αυτό: να σας εμψυχώσει, να σας εμπνεύσει, να βιώσετε τη δημιουργία μέσα σας και να αναγνωρίσει τελικά τον εαυτό του στο πρόσωπο σας. Ο Θεός θέλησε να γίνει άνθρωπος μέσα από σένα. Ο στόχος της εξέλιξης του σύμπαντος είναι ΕΣΥ: ο Θεός να γίνει άνθρωπος!

Ο Θεός είναι η πηγή της δημιουργίας, και είστε η εκπλήρωση του. Εσείς, οι οποίοι έχετε δώσει στο φως του Θεού ανθρώπινη μορφή, δεν κρίνεστε για την ύπαρξη του ανθρώπου. Αντ’ αυτού είστε τιμημένοι. Η ιδέα για ένα εκδικητικό Θεό είναι μία ακόμη διαστροφή, μια αντιστροφή της αλήθειας που υποκινήθηκε από τον φόβο. Ο Θεός αναγνωρίζει το ίδιο σε σας, ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή δεν κάνετε. Όταν είστε πίσω από αυτή την πλευρά, θα αντιληφθείτε αυτό και πάλι, και ένα φορτηγό αυτό-κριτικής και τα συναισθήματα κατωτερότητας θα γλιστρήσουν από τους ώμους σας. Θα νιώσετε την αρχική χαρά της ζωής και πάλι, ασφαλής στα χέρια του Θεού.

Λίγο μετά την άφιξή σας εδώ, θα αντιληφθείτε φωτεινά όντα γύρω σας. Θα υπάρχουν οδηγοί για να σας βοηθήσουν και άνθρωποι που σας ήξεραν που πέρασαν πάνω πριν από σας. Μερικές φορές θα σας εκπλήξει ποιος θα τρέξει πάνω από εκεί: οι άνθρωποι τους οποίους γνωρίσατε μόνο για λίγο, αλλά ποιος άγγιξε την καρδιά σας βαθιά, μπορεί να είναι εκεί μαζί με τους διά βίου φίλους και συγγενείς. Ο καθένας που είχε μια σχέση με βάση την αγάπη, θα έρθει να σας χαιρετήσει σε κάποια στιγμή. Για άλλη μια φορά, γίνεται τόσο σαφές σε σας ότι λέγοντας αποχαιρετισμός, είναι μια ψευδαίσθηση, ότι η σύνδεση καρδιάς - είναι αιώνια. Θα αντιμετωπίσετε μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και δέος, καθώς μπορείτε να εισχωρήσετε σε αυτό το επίπεδο της άνευ όρων αγάπης και σοφίας.

Σχετική εικόνα

Αφού φτάσετε σε αυτήν την πλευρά, υπάρχει μια φάση προσαρμογής, στην οποία μπορείτε να συνηθίσετε στο νέο περιβάλλον σας και σιγά-σιγά να απελευθερώσετε την προσκόλλησή σας για τη ζωή στη γη. Θα πρέπει να εγκλιματιστείτε. Θα υπάρχουν οδηγοί για να σας υποστηρίξουν που ειδικεύονται σε αυτό. Θα έχετε ακόμα ένα σώμα όμως θα το αισθάνεστε περισσότερο ρευστό από ό, τι είχατε συνηθίσει το φυσικό σώμα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρετε την εμφάνιση του πιο πρόσφατου φυσικού σας σώματος. Αν και υπάρχει ελευθερία για να πάρετε οποιαδήποτε εμφάνιση επιθυμείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν κάποια συνέχεια για λίγο. Είστε επίσης ελεύθεροι να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθήκες διαβίωσης, για παράδειγμα, ένα όμορφο σπίτι με έναν υπέροχο κήπο, σε ένα φυσικό περιβάλλον, που ήσασταν λάτρης, ενώ ήσασταν στη γη. Είναι απολύτως εντάξει να ζήσετε έξω τις γήινες φαντασιώσεις σας σε αυτό το πεδίο, στο οποίο αναφέρομαι ως το αστρικό επίπεδο. Αυτή είναι μια διάσταση ή σφαίρα της ύπαρξης η οποία επιτρέπει πολύ δημιουργική ελευθερία, παρόλο που μοιάζει ακόμα και συνδέεται στενά με τη διάσταση της φυσικής γης.

Μερικοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην αποδοχή του θανάτου στη γη και η μετάβασή τους στην άλλη πλευρά μπορεί να ήταν λιγότερο ειρηνική. Συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της ζωής τους. Μερικές φορές παίρνει μια στιγμή προτού πραγματικά να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν περάσει. Μερικοί άνθρωποι έχουν υποστεί μια μακροχρόνια ασθένεια, και το βρίσκουν δύσκολο να αποτινάξουν την ιδέα της ύπαρξης της αρρώστιας. Δεν μπορούν πλήρως να πιστέψουν ότι είναι και πάλι υγιής, και δίδεται συχνά στον ασθενή μία απαλή υποστήριξη ενός πνευματικού οδηγού για να βοηθήσει να απελευθερώσουν το παλιό σώμα τους. Το παλιό σώμα μπορεί να κολλήσει στην ψυχή, μόνο ως έννοια, ως σκεπτομορφή. Το ίδιο ισχύει και για τις συναισθηματικές συνήθειες και τα πρότυπα συμπεριφοράς. Μπορούν να επαναλαμβάνονται σε αστρικό επίπεδο έως ότου η ψυχή ανακαλύπτει την ελευθερία της, την εξουσία της να αφήσει να φύγουν όλα και να ανοίξει σε κάτι νέο.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι η ψυχή παραμένει προσκολλημένη στη σφαίρα της γης, για τους αγαπημένους, ιδίως, επειδή πέθανε ξαφνικά ή πολύ νέα/ος. Αυτό μπορεί να συμβεί στην περίπτωση των ατυχημάτων, καταστροφών, ή όταν το άτομο ήταν στην ακμή της ζωής. Αυτές είναι καταστάσεις στις οποίες μια συγκεκριμένη ψυχή δεν αισθάνεται έτοιμη ή προετοιμασμένη να κάνει την αναχώρηση. Πεθαίνοντας, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περισσότερο ή λιγότερο τραυματικές. Υπάρχει υποστήριξη αγάπης σε αυτή την πλευρά για αυτές τις τραυματισμένες ψυχές, όπως πάντα υπάρχει. Αργά ή γρήγορα, η ψυχές θα φτάσουν σε μια κατάσταση αποδοχής και κατανόησης της κατάστασης. Υπάρχει πάντα ένας βιώσιμος λόγος για ό,τι φαίνεται να είναι μια πρόωρη αποχώρηση από το επίπεδο της γης. Πεθαίνοντας δεν είναι ποτέ σύμπτωση.

Όπως η διαμονή σας στην άλλη πλευρά εκτείνεται, το πνεύμα σας επεκτείνεται σε ευρύτερα και βαθύτερα επίπεδα επίγνωσης. Όλο και περισσότερο θα αφήνετε να φύγουν οι τρόποι σκέψης και τα συναίσθημα που χρησιμοποιήθηκαν για την γη. Ουσιαστικά, μπορείτε σταδιακά να πάτε πίσω στον πυρήνα του ποιοί είστε, στην ψυχή σας, τη θεία σπίθα μέσα. Οι περισσότεροι μπορείτε να εισέλθετε - ή επιστρέψετε - σε αυτή την κατάσταση της συνείδησης, τότε τόσο περισσότερο ο εαυτός σας θα αποσπαστεί από τη γήινη προσωπικότητά σας και τη διάσταση της γης. Θα αισθανθείτε μια ροή που θα φτάνει πέρα από την πτυχή σας. Θα έρθετε σε επαφή με άλλες ζωές που περάσατε στη γη, ενσαρκώσεις όπου θα ενσωματώνονται άλλες πτυχές της ψυχής σας. Θα αντιληφθείτε το απέραντο χώρο που είναι η ψυχή σας και τις πολλές εμπειρίες που έχουν συγκεντρωθεί στο ταξίδι σας μέσα στο σύμπαν.

Όταν οι άνθρωποι στη γη συνδεθούν με σας τώρα, θα νιώσετε ένα πρόσωπο που έχει αποκτήσει σοφία και πνευματική αγάπη. Στην πραγματικότητα, όπως θα κινήστε πιο κοντά στον πυρήνα της ψυχής σας, αφήνοντας το αστρικό επίπεδο και εισχωρώντας σε αυτό που εγώ αποκαλώ το ουσιώδες επίπεδο, το βασίλειο της Ουσίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο αστρικό επίπεδο για αρκετό διάστημα αφού έχουν πεθάνει. Θα κοιτάξουν πίσω τη ζωή τους στη γη και θα προβληματιστούν σχετικά με όλες τις εμπειρίες που έχουν περάσει. Στο αστρικό πεδίο, μπορείτε να ζήσετε τόσο τη χαρά και την κατάθλιψη, τόσο θετικά όσο και αρνητικά συναισθήματα. Το περιβάλλον είναι ο καθρέφτης σας, της εσωτερικής ψυχολογικής πραγματικότητάς σας. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα συναισθήματα σας, που παίρνουν τη μορφή των φυσικών τοπίων και χρωμάτων και τις συναντήσεις. Επισκέπτεστε συχνά την αστρική σφαίρα στα όνειρά σας, έτσι ώστε να είστε εξοικειωμένοι με αυτό το τομέα της ενημέρωσης. Στην εσωτερική βιβλιογραφία σας, όταν μιλούν για πολλά στρώματα ή σφαίρες στη μετά θάνατον ζωή, που κυμαίνονται από το σκοτάδι στο φως, είναι στο αστρικό επίπεδο που αναφέρονται.

Σχετική εικόνα

Στο αστρικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε τις συναισθηματικές αποσκευές που έχετε φέρει μαζί σας από την πρόσφατη ζωή σας στη γη. Σε αυτό θα βοηθηθείτε από διάφορους οδηγούς αγάπης. Σε κάποιο σημείο, θα αφήσετε να φύγουν όλα τα συνημμένα αρχεία σας και ο συναισθηματικός πόνος, και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πέρα από το αστρικό επίπεδο συνολικά. Αυτό είναι όταν περνάτε στο επίπεδο της ουσίας. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι σαν ένας δεύτερος θάνατος. Έχετε αφήσει πίσω κάτι που δεν ανήκει πραγματικά σε εσάς και επιτρέπετε στον εαυτό σας να συγχωνευθεί με το μεγαλύτερο μέρος που Είστε, τον θείο πυρήνα σας. Τη στιγμή που θα περάσετε στο επίπεδο της Ουσίας, θα γνωρίσετε την τεράστια δύναμη που σας κινεί. Θα βιώσετε την ενότητά σας με το Θεό.

Το επίπεδο της ουσίας, το επίπεδο του αιώνιου Είστε, είναι η έδρα της θεϊκής συνειδητότητας από την οποία προέρχεται όλη η δημιουργία. Σας ζητώ να πάρετε μια στιγμή για να συνδεθείτε με το επίπεδο αυτό, εδώ και τώρα. Δεν είναι μακριά. Διαπερνά τα πάντα, τόσο το αστρικό επίπεδο και το επίπεδο της γης! Διαπερνά ολόκληρο το σύμπαν. Η παρουσία σας η αίσθηση (νόημα) εδώ είναι η παρουσία του Θεού, καθαρή και αμόλυντη. Μπορεί να αισθανθείτε σαν μια βαθιά σιωπή, απολύτως ειρηνική ακόμα να σφύζει από ζωή και δημιουργικότητα. Από αυτή τη πηγή πηγάζει όλη η δημιουργία και σε αυτή την πηγή θα πρέπει να επιστρέψει.

Όταν φτάσετε στο επίπεδο ουσίας στη μετά θάνατον ζωή, θα είστε σε θέση να κάνετε συνειδητές επιλογές σχετικά με τον μελλοντικό προορισμό σας. Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να οργανώσετε, με τη βοήθεια των δασκάλων και των οδηγών, μια άλλη ενσάρκωση στη γη, ή να σχεδιάσετε μια διαφορετική διαδρομή, ανάλογα με τους στόχους σας. Μπορείτε να ακούσετε καθαρά τη φωνή της ψυχής σας στο επίπεδο ουσίας. Είναι το επίπεδο αυτό που κάποτε είπε «ναι» για τη ζωή στην οποία μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας τώρα.

Πάρτε μια στιγμή για να θυμηθείτε τι αισθανθήκατε σαν να είστε σε αυτό το επίπεδο. Όσα περισσότερα μπορείτε να αντιληφθείτε σε αυτή τη διάσταση κατά τη διάρκεια της ζωής σας στη γη, τόσο πιο εύκολα θα είστε σε θέση να πεθάνετε ειρηνικά και, μετά το θάνατό σας, να προχωρήσετε πέρα από το αστρικό επίπεδο στο επίπεδο της ουσίας.

Ο θάνατος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μεταβατικό στάδιο, μία από τις πολλές μεταβάσεις που περνάτε στη ζωή. Η γέννηση είναι μια μετάβαση. Στη ζωή στη γη γνωρίζετε τόσες πολλές στιγμές μετάβασης, από όπου διέρχεστε και αφήνεστε να φύγετε. Απλά σκεφτείτε το. Το σώμα που τώρα κατοικείτε όταν ήταν ενός χρόνου ήταν πολύ μικρό, ένα ευάλωτο μικρό μωρό. Και όμως η ψυχή σας, η θεία ουσία μέσα σας, ήδη εργάζονταν μέσα σας όταν ήσασταν ευάλωτοι σαν μικρό μωρό. Όταν ωριμάσατε πολλοί από εσάς κατάπιατε τις απαιτήσεις που η ζωή στη γη δημιούργησε σε σας, και ήρθατε αντιμέτωπος με τους φόβους και τις αμφιβολίες. Η συνειδητοποίηση του θείου πυρήνα σας, της ψυχής σας, σας ώθησε στο παρασκήνιο. Ωστόσο, έφτασαν να υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας όπου η διάσταση της θεϊκής συνειδητοποίησης άνοιξε και πάλι. Αυτό συνέβαινε συχνά σε στιγμές κατά τις οποίες θα έπρεπε να αφεθείτε να φύγετε, όταν έπρεπε να πείτε αντίο.

Ίσως αποχαιρετούσατε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ίσως αφήσατε και φύγατε από μια δουλειά! Οποιοδήποτε πιθανό σενάριο. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι μεταβάσεις που μοιάζουν να πεθαίνουν, όχι με μια κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο. Ζητήθηκε να τα αφήσετε να φύγουν σε ένα βαθύ επίπεδο, και αυτό είναι ακριβώς κατά τη διάρκεια εκείνων των στιγμών του να αφήσετε να φύγουν ότι μπορείτε, να αρχίσετε να αισθάνεστε την πραγματικότητα του αιώνιου Εαυτού σας, το θείο φως που καίει μέσα σας. Αυτή η πραγματικότητα παραμένει μαζί σας άνευ όρων, ακόμα και όταν τα πάντα γύρω σας πέφτουν μακριά. Και έτσι είναι, όταν πρόκειται για να πεθάνουν φυσικά. Αν εκείνη τη στιγμή που θα έχετε το θάρρος να αφήσετε να φύγουν, το επίπεδο της αιώνιας (ουσίας) θα σας αγκαλιάσει και θα ζήσετε μια πολύ ισχυρή ευαισθητοποίηση του ποιοι πραγματικά είστε.

Πεθαίνοντας με συνειδητή παράδοση είναι ένα ιερό γεγονός, το οποίο γεμίζει με τη ζωή και την ομορφιά. Το μεγαλείο αυτό που θα σας τυλίξει θα είναι απτό για τους παρόντες. Όσο περισσότεροι από αυτούς που είναι παρόντες βιώσουν «να πεθαίνουν ενώ είναι ζωντανοί», τόσο περισσότερο θα γεμίσετε με δέος και σεβασμό για τη μετάβαση από τους παρόντες.

Όσον αφορά όλες τις μεταβάσεις που διατίθενται στη δημιουργία, που κυμαίνονται από τη φυσική γέννηση και το θάνατο σε στιγμές έντονης συναισθηματικής απόσπασης κατά τη διάρκεια της ζωής σας, το καίριο ερώτημα παραμένει ποτέ δεν είναι αν θα επιβιώσετε, αλλά αν είστε σε θέση να διατηρήσετε τη σύνδεση με τo θεϊκό σας πυρήνα. Μπορείτε να μείνετε σε επαφή με το επίπεδο της Ουσίας, την καταγωγή σας, το κτύπο της καρδιάς της Δημιουργίας; Η σύνδεση με το επίπεδο Ουσίας   συχνά κατά τη διάρκεια της ζωής σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για το θάνατο, και για ό, τι βρίσκεται πέρα​​ απ’ αυτόν. Με τη γνώση τώρα - πριν από τον φυσικό θάνατο - ότι ο πυρήνας του ποιοι είστε, δεν εξαρτάται από το τρέχον φυσικό σώμα που κατοικείτε σε αυτό, ούτε από την ταυτότητα που θα λάβετε στον κόσμο, ο εαυτός σας είναι ελεύθερος να κάνει ομαλά τη μετάβαση μόλις φτάνει η στιγμή.

Σχετική εικόνα

Η σύνδεση με το «ουσιώδες επίπεδο» είναι μια επιλογή που κάνετε. Πεθαίνοντας από μόνοι σας δεν θα πάτε πιο κοντά σε αυτό. Μετά το θάνατο, θα είστε πάρα πολύ το ίδιο πρόσωπο όπως είστε τώρα, αν και προικισμένοι με διαφορετικές δυνατότητες και θα δοθεί μια ευρύτερη προοπτική. Ωστόσο, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει πάντα: μπορείτε να θυμηθείτε τον εαυτό σας; Είστε σε θέση να συνδεθείτε συνειδητά σε αυτή τη διάσταση της χρονικότητας που ρέει μέσα σας και η οποία σας εμπνέει πραγματικά;

Είστε άφθαρτοι, αγαπητοί άγγελοι του Φωτός. Πιστέψτε σε αυτό. Αφήστε τον εαυτό σας να παρηγορηθεί και υποστηριχτείτε από αυτή τη γνώση, όταν η ώρα του θανάτου σας φτάνει!

Από τώρα, ενώ αγωνίζεστε με τα θέματα της ζωής σας.

Για να πεθάνετε ειρηνικά, θα σας ζητηθεί να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας στο εσωτερικό επίπεδο από κάτι που σας συνδέει με τη γήινη ύπαρξη. Κάντε πρακτική αυτή την αποκόλληση συνεχώς, ενώ ζείτε, και θα είστε έτοιμοι να πεθάνετε.

Μπορείτε να ρωτήσετε: «Δεν είναι τραγικό να αποσπάσετε τον εαυτό σας από τη ζωή, ενώ είστε στη μέση αυτής;» Η απάντηση είναι: «Όχι. αντ’ αυτού, είναι απόδειξη για ένα πραγματικά ισχυρό πνεύμα.»

Τι σημαίνει αποκόλληση; Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε προσοχή στην ουσία, ότι δεν θα παρασυρθείτε σε μη ουσιώδη ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν δημιουργήσετε περιττό συναισθηματικό δράμα! Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε τη χαρά στα απλά πράγματα της ζωής. Για την πρακτική απόσπαση, μείνετε συντονισμένοι στο επίπεδο της ουσίας που συνεπάγεται να γνωρίζετε μια κρυφή διάσταση, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και πίσω από το παρατηρήσιμο. Σημαίνει να αποφασίσετε να παραιτηθείτε γρήγορα από την άποψη καλό και κακό, και να εμπιστεύεστε μια κοσμική νοημοσύνη που υπερβαίνει κατά πολύ τον ανθρώπινο νου.

Πολλοί από εσάς είναι παγιδευμένοι σε έναν πυρετό σκέψης. Θα εξετάσετε πυρετωδώς τη ζωή, πώς να λύσετε τα προβλήματα, πώς να ολοκληρώσετε όλα τα πράγματα που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε. Καθορίζεται πάρα πολύ την οργάνωση της ζωής σας μέσα από τη θέλησή σας και το μυαλό σας. Απόσπαση σημαίνει ότι παίρνετε αυτό το σκεπτικό, την πτυχή του εαυτού σας λιγότερο σοβαρά. Είναι αυτό ένα τραγικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε; Όχι αντ’ αυτού, φέρνει το φως και μια αιθέρια αίσθηση στη ζωή σας.

Από την υπερβολική επιθυμία σας για έλεγχο, η ζωή γίνεται ένας αγώνας, κουραστική και βαριά. Η αποσύνδεση φέρνει την ειρήνη του μυαλού, το χιούμορ και τη σοβαρότητα. Έχοντας επίγνωση το πεπερασμένο της ζωής διαπνέεστε από τη φυσική επιθυμία να αγαπάτε τη ζωή. Και είναι εκεί όπου ο θείος πυρήνας σας μπορεί εύκολα να ρέει μέσα από σας, από το αιθέριο επίπεδο (ουσίας) στην γήινη πραγματικότητα σας. Μόλις συμβεί αυτό, θα έχετε κατακτήσει τον θάνατο, πριν να πεθάνετε.

Ευλογία σε όλους

ΠΗΓΗ:

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

 www.jeshua.net

Μετάφραση: UrantiaCenter

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1